Alle innlegg Sukkerforum

Feilinformasjon om utseende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym knekten fr. 5 mars 2010 14:13

Hallais!

Hva er grunnen til at jenter lyv...ehh...feilinformerer om kroppsfasong? Det er vel grenser for hvor langt man kan dra begrepet "gjennomsnittlig"?

Er det ikke ganske åpenbart at akkurat det er noe som kommer for en dag?

Skjult ID med pseudonym MM fr. 5 mars 2010 14:19

Tror nok dessverre ikke bare det gjelder jentene her inne. Jeg har møtt mange menn som har vært både "gjennomsnittlig" og tilogmed "veltrent" når de egentlig har 20-30 kg for mye. Mulig det er en form for selvfornektelse :)

Skjult ID med pseudonym snuppa fr. 5 mars 2010 14:23

Er ikke bare jenter som lyver. Har selv møtt mannfolk som sa de var slanke, men det må ha vært mange år siden.. Sa hva jeg mente om det og gikk min vei. Det er tross alt den første løgnen og løgn tåler jeg ikke. Tror alle kommer lengst med ærlighet...

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 5 mars 2010 14:25

Ikke godt å si.. kanskje de håper det vil gi bedre respons og at de på en eventuell date er så sjarmerende at motparten blir "blind"..jeg setter selv gjennomsnitlig, men satser på oppgradering til våren:)) les: slank:))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 5 mars 2010 14:25 Privat melding

Jeg må innrømme at jeg nok ligger i grenseland for å strekke den strikken litt langt :P
Burde vel egentlig ha endret til "noen kilo for mye".......*burde, burde*....hmmm.....når jeg nå har sagt det her, så er det vel ikke noe annet å gjøre enn å hive seg rundt for å få gjort det :P

Men tror nok ikke det bare er meg som har vært "uærlig" på kroppstype. Nå er jo jeg veldig sjelden inne og ser på dameprofiler her, så kan egentlig bare uttale meg om menn. Og det finnes nok enkelte menn som sikkert er veltrente :) Men som i tillegg til å være veltrent har noen kilo for mye. Og hva skriver man da? :P Burde vært flere muligheter her inne.....evt at både vekt og høyde måtte oppgies :P Men like mange hadde vel løyet om det også..... :P

Skjult ID med pseudonym TerraFirma fr. 5 mars 2010 14:41

@ TS
Tror både gutter og jenter lyger litt på den vekten sin... har truffet noen som bommet mye på de selv hadde skrevet, vet ikke om det er selvinnsikten eller om de serverer en "hvit løgn" får å øke sjansene sine. Personlig synes jeg ikke det er noe problem om de bommer litt, og noen kilo for mye er absolutt ikke en dum ting. Problemet blir vel mer når en gjerne er 10 kg forskjelllig, da blir det litt for mye lyging for min del!

@ Minney
Den med veltrent og noen kilo ekstra er vanskelig å definere...

Jeg har satt meg som gjennomsnittelig... Kunne godt tenkt meg å gå ned de siste 3-5 kiloene, og jobber aktiv for det (men de er utrolig vanskelig å få vekk). Samtidig begynner jeg å nærme meg veltrent ettersom musklene begynner å bli mer og mer definert... Eneste som mangler er love handelsene (som og går litt bak på ryggen hos meg).

Skjult ID med pseudonym knekten fr. 5 mars 2010 14:43

Og det er vel ulike måter å være veltrent på også? Altså veltrent er ikke nødvendigvis det samme som masse muskler.

Må forøvrig nevne at jeg synes det er bedre med 2 kg for mye enn 2 kg for lite, men hvis man veier 75 kg og 60 er "gjennomsnittlig" - ja da er det vel rett før den strikken ryker? :-/

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 14:44

Jeg er slank men syntes selv jeg har en normal kropp evt normal men/og slank i.e. gjennomsnittlig...etc etc. - men oppegående og normal som jeg er så kan jeg plutselig syntes at rumpa henger og en annen dag disser lårene litt ekstra; skal jeg da (for å dra dette litt langt) endre status på kroppsfasong for de ganger jeg føler meg oppblåst, dissete, hengete, noen kilo for mye pga overspising av godteri en helg!? Begynner nesten å tro at nå er det vel like før det kommer en funksjon som ber oss krysse av for om man har timeglassform, pæreform etc..og ikke minst: Oppgi din BMI!

Noen andre som også hører ordet "designdate" nærme seg?!

Vis deg som du er. Ha den kroppsform du har MEN moralen er at man ikke skal lyve på seg noe man ikke er eller har.

Skjult ID med pseudonym jaja fr. 5 mars 2010 14:52

Hvorfor kunne ikke sukker bare lage noen felter hvor man fyller ut høyde, vekt, antall prosent kroppsfett, penislengde/tykkelse, bh-størrelse osv? Det hadde jo løst alle problemer ;)

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 14:53

@ knekten det kommer vel også an på hvor høy man er :)
Selv har jeg et bilde av meg i helfigur i albumet mitt, så folk ser hvordan jeg ser ut :)

Skjult ID med pseudonym knekten fr. 5 mars 2010 14:56

@ nigella
Hvis man "lyver av" seg 15 kilo er det vel 15 kg, uavhengig av høyde?

Skjult ID med pseudonym TerraFirma fr. 5 mars 2010 14:58

@ jaja
Og hvor mange tror du hadde løg.. feilinformert om de mer "vitale" målene sine der da...

@ Nigella
Alltid fint å se den andre personene i helfigur. Eneste problemet blir når bilde er tatt i f.eks. 2002... Ikke at jeg sier at du har gjort det altså :-)

Kanskje alle burde ta en helsesjekk/fotosession en gang i måneden som var tilkoblet sukker sin database...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 14:59

Jeg har også helfigurbilde og har ikke beskrevet kroppsfasong da mange er av følgende oppfatning:

Slank: beinranglen, altfor tynn
Normal/gjennomsnittlig: noen kilo for mye
Noen kilo for mye: altfor mange kilo for mye og på grensen til..
Overvekt: klarer knapt karre seg opp av sengen
Atletisk: skrytepave/boler
Veltrent: slank men ekstremt muskeldefinert

Helfigurbilde (så sant det stemmer med virkeligheten) viser hvordan man ser ut og da er vel strengt tatt en stereotypifisering av kroppsfasong/vekt unødvendig.

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 5 mars 2010 15:00

Bilder i helfigur kan også juge dersom man feks har hold-in undertøy, strømpebukse o.l.
Jeg vet bl.a at jeg ser langt slankere ut i kjole enn feks dongeribukse.
Men nå har jeg hvertfall endret på profilen og vært ærlig om mine ekstra kilo :)

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 15:02

@ knekten, det var ikke det som var poenget mitt da. Sier ikka at man skal lyve, refererte til kommentaren din om 75 kg, dette kan faktisk være gjennomsnittet for en viss høyde.
@ terrafirma, bildet er tatt for under et år siden, og vektmessig har jeg ikke forandra meg noenting siden den gang :)
Setter pris på ærlige mennesker, så dermed er det en selvfølge for meg å være ærlig selv

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 15:10 Privat melding

Det er også endel som ikke er ærlige om hvilken kroppsfasong de liker.

Jeg opplever ofte at jenter skriver tilbake om jeg sier hei og de skriver bolere burde dø eller gutter som deg er det verste jeg vet eller bare "æsj".
Men så to ganger har jentene tilfeldig møtt på meg på utelivet og bare tatt på meg uten å spørre og klemt masse på armene mine osv, det får meg VIRKELIG til å klø meg i hodet.

Skjult ID med pseudonym TerraFirma fr. 5 mars 2010 15:11

@Nigella
Jeg setter og pris på ærlige mennesker, men denne tråden er vel opprettet pga de som er litt mer uærlige... Føler det egentlig er litt viktig å oppdatere profilen sin en gang iblant mtp bilder etc, mye som kan forandre seg på forholdsvis kort tid.

Skjult ID med pseudonym knekten fr. 5 mars 2010 15:11

@ nigella
Poenget mitt var de 15 kg for mye, et eksempel på det er 75 kg for en person hvor 60 kg vil kunne defineres som "gjennomsnittlig".

@ alle sammen
Det er forøvrig ikke nødvendigvis vekt som er poenget her. En del legger ut bilder som ikke er helt representative for hvordan de egentlig ser ut. Ikke særlig hyggelig når man blir overrasket og nesten fristet til å spørre om legitimasjon på date :-/

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) fr. 5 mars 2010 15:12 Privat melding

Er ikke så veldig enkelt heller da.. vil jeg påstå.. Jeg har siden jeg meldte meg inn her stått som stor og fyldig... Men så dro jeg på singeltreff... og fikk faktisk flere kommentarer på at det kunne jeg ta vekk!! For det stemte ikke... Ble jo kjempeglad for å høre det..Problemet er at det finnes faktisk mennesker.. (som meg) som havner i mellom stor og fyldig og noen kg ekstra.... Jeg er ikke kjempestor..men har alikevel en god del kg for mye..hva gjør man da? Jeg fjerna heller hele beskrivelsen... Så får folk heller spørre..+ at jeg har ett helbilde av meg.. Det burde egentlig ALLE ha....

Skriver jeg at jeg er stor og fyldig tror jeg nok at det er en del menn som velger å skippe meg pga av det..og skriver jeg bare noen kg for ekstra..så får jeg vel pes fordi jeg ikke gir riktig beskrivelse.. hehe..

What to do??

Skjult ID med pseudonym sukkerhøna fr. 5 mars 2010 15:54

Hvorfor ikke spør vedkommende før en eventuell date,hvilken kroppsfasong de har da? Hvis det er så viktig.
Fikk meg en overraskelse,da jeg møtte en "gammel kjenning".Husket han som temmelig slank og spretten! Det var han ikke lenger,og han hadde vansker med å bevege seg.Syns det var litt trist at vedkommende hadde latt seg "forfalle".Men man bestemmer jo over sin egen kropp.Etter den opplevelsen,begynte jeg å trene......: )

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 16:24

Smaken er som baken sies det, men den kan være veldig mye større enn oppgitte "gjennomsnittlig".
Skal du bruken som spisebord er det en ting, men .. Ja skjønner? ;o)

(kvinne 43 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 18:14 Privat melding

Noe av det verste jeg vet her inne er menn som plusser cm på høyden. Jeg liker høye menn, og når de viser seg å ha plusset på så blir det for dumt når jeg endelig møter dem. Det samme gjelder alder. Har sett mange menn her inne som "plutselig" blir 1-2-3 år yngre fra en dag til en annen.

Skjult ID med pseudonym Skippern fr. 5 mars 2010 18:29

Ja, vi gamle menn blir eldre og krymper også vettu. Var på legesjekk nå og da påstår de at jeg er bare er 1.86 nå. Mangler 1 cm. Og sukker sier at jeg er 55, men nå er jeg 56......
Kan jeg gå som slank på 86 kg eller??. De er stort sett riktig fordelt.. Trenger fortsatt bare et sete på flyet..... hehe..

Skjult ID med pseudonym snop fr. 5 mars 2010 18:41

Jeg synes alternativene er vansklig her inne for om du velger "ett par kg for mye" er jo det en ting men om neste alternativet er "stor og fyldig" er jo det noe annet..... men den som er liten og " noen" kg for mye da????

(kvinne 54 år fra Vest-Agder) fr. 5 mars 2010 18:51 Privat melding

jaja - bra forslag, hehe.. ikke noe i veien med humoren!!

Det hersker nok full forvirring på hva man egentlig skal X av på, ikke alltid like lett det der. Hvordan en ser på seg selv er ikke alltid det samme som andre ser. Det er jo litt dumt å "bløffe" om kroppsstørrelse.

Skjult ID med pseudonym Slips. fr. 5 mars 2010 18:57

Ikke for å fornærme deg @sørvest men deg ville jeg kalle " normal" og ikke slank
Og @ minny du er jo å normal ..... og ikke litt rund
og søte @ eirinpia du er sååå god . "et par kg for mye" passer på deg =)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 5 mars 2010 19:56 Privat melding

@ Slips
Takk for det :) Men klær kan fort fremheve eller skjule kilo ;) Jeg legger seff ikke ut bilder som viser flest mulig av de ekstra kiloene :P
Jeg er 163 høy og veier 70 kilo, så ligger over "normalvekt" i følge bmi`en :P

Skjult ID med pseudonym smiley fr. 5 mars 2010 20:19

muskler veier mer enn fett:))

Skjult ID med pseudonym ceci fr. 5 mars 2010 20:29

Jeg er 1,60 og veier 53 kg. Har skrevet at jeg er gjennomsnittlig i profilen, fordi jeg synes det er er få som kan passe beskrivelsen slank. Da tenker jeg på flotte modeller som "the body" Elle Macpherson.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 21:54 Privat melding

Hva med Bill Kazmaier? tidenes sterkeste mann uansett tidsepoke, 190cm, 150kg, løp 60meter på 7sekunder og løftet 305kg benkpress uten å varme opp og levde på stort sett på hot dogs og øl ...det endte til slutt at med han ble bannlyst fra å delta i alle styrkesporter og brytesporter fordi diverse forbund mente det var urettferdig at han var som han var.

http://www.youtube.com/watch?v=mVOMnwIz2SI ta en titt, ganske heftig.

Og spørsmål blir hvilken kategori havner han i? han har nemlig gjenomsnittlig mengde kroppsfett!

Skjult ID fr. 5 mars 2010 21:55

Kom over en profil her, der mannen kalte seg altetisk. Han var 170 høy og trill rund. Alle bildene avslørte en svær mage. Han fikk ikke armene inntil kroppen en gang, fordi han var så rund. Snakk om mangel på selvinnsikt :D

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 22:02 Privat melding

Sure, men å holde seg innen for normalt kroppsfett og samtidig være råsterk, rask og utholden og kunne delta i styrke øvelser non-stop i 15-16timer og alikevel bare kose seg med god iskald øl og amerikanske burgere...vel da jeg heller sett sånn ut hehehe...

Skjult ID med pseudonym hingsty fr. 5 mars 2010 22:06

Dere venus-sjeler er jo noen sær-egne skapninger og da, (Mulig deres far var "skomaker" og har formet "Listen")
Som sitter der å slikker sår etter "spennede møter",
Noe har dere da vitterlig blitt fasinert av,
Om det er tittel, gold, eller andre fristende goder vites ikke,
men det handler muligens litt om å gå i seg selv og finne et gjennomsnitt
av en kall det forhåpentlig oppegående litt små-rampete levende soul-mate.
Men da bør nok muligens øyen-krokene finpusses en tanke om det finnes noe klarsyn bak der.

Eller bør hingsty skamme seg litt her nå muligens

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 22:15

Bortsett fra at sukker venter til kalenderåret er over med å justere alderen står jeg inne for absolutt data som oppgis ;-)
191 og 87 BMI er vel antagelig ikke så håpløst?

Skjult ID med pseudonym Antigone fr. 5 mars 2010 22:18

Ikke det at jeg er noen ekspert på BMI, men 87? Er ikke det litt i overkant?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 22:26

Tror ikke det, muskler veier mer enn fett ;-) Du er åpenbart ingen ekspert ;o)

Skjult ID med pseudonym Antigone fr. 5 mars 2010 22:28

Nei, jeg sa jo det. Har tydeligvis en BMI på 22 selv, og da høres 87 heidundranes mye ut :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 22:29

23 og sitat :BMI på mellom 18,5 og 24,9 = normal kroppsvekt.
http://www.dagbladet.no/dinside/2000/10/14/223712.html For de som vil sjekke for morro skyld :-)

Skjult ID med pseudonym kit fr. 5 mars 2010 22:33

BMI er ett håpløst mål på om enkeltindivider. Det ville ikke overraske meg om Usein Bolt har en høy BMI. Å kalle mannen feit eller treg er litt feil.. BMI er konstruert for å måle befolkningsGRUPPER

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 22:33 Privat melding

Jeg har BMI skyhøyt over normalen men kan se alle seksmagerutene mine så den BMI greia er ikke spesielt interessang.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 23:01

@antigone.

191cm og 87 kilo Trodde ikke den kunne feiltolkes ;-) BMI på 87 er vel strengt tatt umulig eller ??
ellers er det som andre antyder helt umulig se noen "kroppsform" på gutta ene og alene på BMI..

Skjult ID med pseudonym Antigone fr. 5 mars 2010 23:02

Nettfeber, jeg siterer deg kl. 22:15: "191 og 87 BMI er vel antagelig ikke så håpløst?"

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 5 mars 2010 23:03

bmi på 24,2...nettfeber..perfect

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 23:10

Hmm på denne ble det 23 :-)
http://www.dagbladet.no/dinside/2000/10/14/223712.html
Måtte jo bare finne ut av dette særs viktige spørsmålet en sen fredags kveld. NOT ;-)

Skjult ID med pseudonym jon fr. 5 mars 2010 23:25

Har hatt dater med etpar-tre damer med 'gjennomsnittlig' kropp i det siste. Veit ikke hvor de kommer fra, men der jeg kommer fra er de feite. Kaller en spade for en spade.
Noen jenter tror de er feite når dem sammenlikner seg med fotomodeller som er som beinrangler, mens andre klarer rett og slett ikke å innse realitetene. -Når du trenger 2 flyseter er du ikke normalbygd da har du 'etpar kilo for mye'

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 5 mars 2010 23:31

Hadde alle på Nettfebers alder holdt seg like bra hadde det vært en fryd:) Men han er nok sjelden "vare" her inne:)

I min profil står iallefall oppgitt korrekt alder, høyde og vekt - midjemålet mitt er forøvrig 60 cm:) Hva midjemålet blir med en lekker korsett skal jeg ikke nevne:)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 23:49

uææææ!!!
Brukte linken til Nettfeber og den er skummel den!!

JEG TRENGER HJELP TIL Å FÅ TILBAKE RUMPA MI sånn at jeg ikke lenger får en bmi på 18.. pokker heller og jeg som var sikker på at jeg hadde endelig begynt å legge på meg! (ja jeg sutrer og surmuler faktisk nå for nå er jeg pokker meg i "tynn/undervektig-kategorien" og det liker jeg ikke!!).

I need somebody help!

Skjult ID med pseudonym Antigone fr. 5 mars 2010 23:50

Drikk mer vin, baby!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 23:53

Du må gjøre det motsatt av hva de fleste synes de burde gjøre. Røre deg mindre eller spise mer... ;-)
Vanskelig å legge på seg på enkelte kroppsdeler. "Å spise opp" bare rumpa er nok en utfordring Prøv med vaniljesaus

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 23:54

Gi blod da får du fine vinglass for hver halvliter du gir.. Jeg har skapet fullt til rødt og hvitt ;-)

Skjult ID med pseudonym Antigone fr. 5 mars 2010 23:55

Sant nok. Skulle kommet hit da vet du, men herregud - to hannbikkjer i en liten leilighet...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 23:57

Antigone:
vin i plastikkkrus smaker desverre ikke noe godt - er fortsatt kjøkkenløs, så da blir det glasscola som har kjølt seg ned på altanen.

Nettfeber:
Akk hadde det bare vært så lett! Jeg har forsøkt chips, cola og pizza den siste mnd men funker ikke.. og jo jeg syntes at "å spise opp rumpa" burde være mulig! Vaniljesaus er forøvrig utelukket - tåler ikke ingrediensene :-( men spiser litt likevel i blant siden det smaker så godt! :-D

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 5 mars 2010 23:58

Opps? plastglassene til eventyrlig ble borte...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 23:58

Problemet er ikke vinglass men ingen mulighet til å vaske dem opp etter bruk :-)
og 2 hannhunder i en liten leilighet høres mer ut som en heftig hockeyslåsskamp enn vinkos gitt.. hehe

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 23:59

hehe.. .de ble erstattet med pappkrus.. gikk tom for plastikk :-P

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:01

Eventyrli: "spise opp rumpa", du må være forsiktig med hva du sier her inne, folk kan jo få all verdens ideer av sånt ;-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:07

var nettfeber som sa det - jeg bare siterte ham ;-)

tiamaria med masse is i plastikkkrus funker! wohoo!

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:09

For ekstra fetende effekt, prøv tia maria med melk. Det lærte jeg av en ung ire en gang. Slenger du oppil litt vodka, så har du nesten en white russian, bare at den lages vel med caluha. Samma F :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:10

hehe..skal du drive å skjenke meg via sukker ikveld Antigone?! :-P

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:15

Upps, ferska :-P

Kommer bare med velmente råd, vettu ;-) Sjenkingen må du jo til syvende og sist stå for selv i kveld. Hmm, det rimer...

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 00:20

@eventyrlig Skjønner deg godt frem til for ca 10 år siden kunne jeg spise absolutt alt jeg kom over.. En hel Peppes alene pluss tre øl før noe mått ut. Skal si de lurte de som studerte meg etter den. Hvor faen gjorde du av den var kommentaren..

Nå derimot holder jeg litt igjen.. No problem ;-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:21

Er på en god snurr du nå :-P
Er nok det der strilablodet i deg som suser heftig rundt i hodet ditt ;-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:23

Nettfeber:
hvilken kommentar?!?!

Jeg spiser alt jeg kommer over jeg! Er matvrak delux! MEN det nytter jo ikke egentlig når man er matintolerant..*ler* hvilken totalt unyttig ting å være om du spør meg - nesten like gale som å være allergisk mot seg selv :-P

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:24

Hva, jeg nei? Skal ikke gå så langt som til å påstå at jeg er klinkende edru, men du skal kjenne meg godt for at det synes. Bare fjaser litt :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:28

hva? du fjase? Går det an da? :-P
nå overrasker du stort må jeg si. Trodde det var bare jeg som drev med sånt fanteri ;-)

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:31

Mmm, ja men med den konsekvens at folk tror jeg er full ;-) Men det jeg faktisk er, er en god smule trøtt. Og tror kanskje jeg har behov for å spare litt vett til i morgen kveld...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:32

Vettet kan du spare til uken, ettersom det fortsatt er helg imorgen :-) Det er min helgs allegori iallefall!

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 6 mars 2010 00:34

Tror Antigone og Eventyr-prinsessen skulle fått en exotisk suite, noen baylies, tia maria og hva som måtte falle i smak
så de ble passe husvarme,
mulig de hadde cruiset fornøyde o hverandres selskap men de skulle selvfølgelig sluppet inn i side-suiten om de kjedet seg.
Et syn for guder muligens..
Ikke piske hingsty nå, ikke..

Dyret måtte bare..

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:35

Det kommer seg nå helt an på hvem man skal omgås i morgen... Og så er det en annen type vett jeg sparer til uken. Nå får vi forresten helt sikkert snart kjeft for å fjase i feil tråd...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:37

om ikke kjeft, så har vi iallefall sikret Hingstys drømmer for natta..
Han skulle bare visst hva to strilejenter hadde klart å finne på under samme tak :-P

HINGSTY: tar du bikkjene våre sånn at jeg og antigone kan drikke sammen i fred og fordragelighet? :-D

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:39

Tankeleser igjen, Eventyrli. Det var akkurat det jeg hade tenkt å foreslå også :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:45

Fascinerende hvor stille Hingsty plutselig ble... har han sunket inn i drømmeverden mon tro?

the mind reader!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 00:46

mente jeg så en om plastglass og vin. Etter at jeg kommenterte fikk jegdet for meg at den forsvant ;-)

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 6 mars 2010 00:47

Den handy hingsty arbeider...

De gjør vel omtrent som hingsty ville ha gjordt på de relevante nytende områder i vidt begrep,
noen timer under den derre dynen muligens.
Hva hingsty drømmer om ikveld får forbli en hemmelighet.

Selvfølgelig skal ordentlige elegante kvinner få feste, hingsty tar selvsikkert lydig oppstilling utenfor" stalldøren"
eller utfordringen med hunder, med forkle,eller sal (som eneste plagg), og fremstår ordentlig for ordentlige kvinner.
Med den viten at de blir litt mindre ordentlige og litt mer smidige når hingsty står lydig på sidelinjen og lar de nyte.
Svisj..ajjj..ikke piske nå....skamme seg skulle dyret muligens..

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:48

Jeg hadde vel blitt stille selv om noen hadde bedt meg om å passe på at to olme beist ikke dreper hverandre mens deres eiere driver med fyll og fjas. Det var vel ikke den vrien på kvelden han hadde sett for seg.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:49

Nettfeber:
joda den er her fortsatt men inflitrerte den i et innlegg like etter at jeg postet den, for jeg trodde ikke du var så kjapp i avtrekkeren med å kommentere ;-)

vin i plastikkkrus smaker desverre ikke noe godt

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 00:51

Sant nok.. kankje jeg skulle prøve en skvett fra et skikkelig glass ? Ikke smakt en dråpe på snart en uke ;)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:53

Antigone:

hehe... hIngsty aner ikke hva han begir seg ut på med 2 stk gneldrende hannhunder som ikke vil droppe sin dominante status.. hm.. når jeg tenker over dette her over: er det rart vi er singel når vi har hver vår dominerende bikkje? Menn skvetter jo av å høre min gi hals, så kanskje jeg skal slutte å prøve å sjekke opp menn på turene ute? :-P

Evt få ham til å gi hals til de stopper stive av redsel og jeg må løpe bort til kjekkasen på to bein og trøste litt. ;-)

Skjult ID med pseudonym mikke lø. 6 mars 2010 00:54

Du dukker opp på date, og konstaterer at bildene stemte bra med tanke på vekt og utseende........ helt til daten mistet kontrollen på situasjonen :-)

http://www.youtube.com/watch?v=G8WcMO4ar5Y

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:54

Nettfeber:
Kan du ta en skvett for meg også??!
Har ikke drukket på 4 uker!!!! Og enda er det 3 uker til jeg får kjøkkenet mitt i stand, og som nevnt vin i plastikk is NOT good!

Får trøste meg med tia enn så lenge :)

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:56

Hehe. Men min er en engel overfor (de fleste) menn, det er bare andre hannbikkjer han ikke tåler trynet på. Så jeg tror det er svært begrenset hvor mye skyld jeg kan legge på akkurat det. Skjønt, det var jo en som hadde visse problemer når bikkja lå fredelig og sov på et lite hjørne av senga...

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 00:56

Tar to og sender en god varm klem ;-) Her skal badet tas å da kommer utfordringene i andre enden på vårparten...

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 6 mars 2010 00:57

Eventyrli:

Du hadde helt klart måtte løpt bort og trøstet meg hvis jeg traff deg i en bortgjemt park i Oslo med den dominante bikkja di! Jeg som er pissredd damer med hannbikkjer :P

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 00:58

Aha, så det er derfor du ikke liker meg, Tassen? ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 00:59

Jøss er du på nett også da ? Sliter med allergi mot firbente.. :-/ Damer på alle fire derimot ;o) mmmm

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 6 mars 2010 01:00

Med min allergi går jeg langt utenom damer med bikkje i parker osv. Klart det er derfor jeg ikke liker deg Anti!!!!!!! :))

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 01:01

Min er som oftest en engel men liker ikke at mor driver å klenger og klemmer på menn han ikke har hilst på - da skal han på død og liv skille mor fra denne fryktinngytende fremmede inntil han får litt kos og klapp på hodet.

og Gråtass: du hadde nok gått i fella som alle andre hunderedde mennekser: 10 sekunder med hunden min og du er kurert for frykten for store hunder. Er jo snill som et lam og nesten like engleaktig som meg :-D

NETTFEBER!
DU ER KNALL I PADDEN! Kjenner vinen du tar for meg sildre langsomt ned i halsen nå! Deilig! Lykke til med badet!

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 6 mars 2010 01:05

10 sekunder med hunden din Eventyrli og jeg hadde vært innlagt med respirasjonssvikt. Særlig med litt skikkelig kos oppi trynet!! Har prøvd det en gang for mye. Og Golden retriever er verste hunden jeg veit om - gjør meg tungpusta bare jeg ser den på 10 meters avstand! :) Tviler ikke på engleimaget til hundene deres, men har brent meg på englehunder for mange ganger! :P

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 01:05

Knall i padden!

Godt å høre, Tassen. Var et øyeblikk redd for at det kunne være frisyren min :-)

Forøvrig, Frøken Dings, jeg tror ganske bestemt at Tia Maria regnes som alkohol, så når du sier du ikke har drukket på fire uker - du mener bare vin, da?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 01:06

Takk takk SVÆRT bad.. Diger hjørnekar. Champis kjøler og stjernehimmel (kanskje :-) .. Slår ut veggen til et lite soverom. Nok rom fra før, men et stusselig bad enn så lenge.. Deretter kjøkken mm Nok å gjøre med andre ord

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 01:10

Når du er ferdig med renoveringen Nettfeber så kan vi godt bytte bolig for jeg tar gjerne badet ditt!

Frøken Dings har ikke drukket hjemme på over 4 uker - hva hun har tryllet i seg ute eller i andre hjem er en annen sak.. ;-)

Tassen, tygg litt allergipiller du :-) Har boxer jeg så han er ikke så fæl som retrievere :P

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 01:12

Høh, jeg slår deg glatt med en puddel! Alle (nesten) allergikeres store venn ;-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 01:13

so what!
Min er større og kulere :-P (ja nå geiper jeg skikkelig barnslig til deg!)

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 01:16

Uh-oh. Må hente meg inn og bli voksen fort nå, før vi plutselig har avtalt et hundeslagsmål for å finne ut hvem som har størst og kulest... Nei, vi får heller få Hingsty til å passe dyra en dag, så kan vi drikke vin på kjøkkenet :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 01:20

Ja tror det er tryggest for både bikkjene og eventuelle dyrlegeregninger pga vår barnslighet ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 01:20

@eventyrlig Ingen planer om å flytte så om noen vil nyte badet mitt må de flytte inn eller i det minste kjenne sin besøkelsestid ;-) MEN enn så lenge er det bare prat eller dvs planene er lagt i det minste ;-) Eventuelle hunder må nok desverre nøye seg med hagen min ;o)

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 6 mars 2010 01:22

Uups..Eventyr-frøken.
skal damenes være størst..
Den kresne hingsty grøsser lett forvirret og stusser et øyeblikk.
Så får gutta slåss om digre størrelser.."i vidt begrep"

Luxus-traveren titter forundret fra sin avslappende nytende vakre eng et øyeblikk..
Mye rart en skal støte på sin behagelige veg gitt..

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 01:25

Dyrlegeregninger, ja... Etter at jeg blåste toppen av max-utbetalingen på forsikringen i sommer, tar jeg det litt rolig en stund. Og det var bare etter historiens korteste slagsmål, med en liten fis av et dyr - vipera berus. Anbefales virkelig ikke.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 01:36

Da utgår det nettfeber med unntak av uker/helger når bikkja er hos "pappaene" sine ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 01:42

Regnet med det ;-) Sånn er det bare for noen av "oss" ....

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 01:47

Life's hard!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 6 mars 2010 01:57

Tja vil ikke si det :-) Ikke alle snertne berter har hund eller katt dahh ;-) Du finner vel noen en vakker dag som er pelsdyrkompatible, håper det ihvertfall for du virker veldig "snasen" , fornuftig og ja.. det burde være en der for deg ;-)

Skjult ID med pseudonym Eirinpia lø. 6 mars 2010 03:54

TUSEN takk slips=) You made my night=) "søte eirinpia"..hehe..skal ikke mye til for å glede meg=)

(mann 30 år fra Sør-Trøndelag) lø. 6 mars 2010 11:03 Privat melding

Bedre at folk legger ut bilde av seg selv som de er og ikke prøver å gjemme hvordan de ser ut, de lønner seg ikke til syvende og sist uansett :)

Skjult ID med pseudonym sidonia lø. 6 mars 2010 11:54

Alle jeg har møtt her, har vært slik de har beskrevet seg selv (høyde og vekt, that is). Flaks?