Alle innlegg Sukkerforum

Sukker er et kanonsted!=)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann32 fr. 5 mars 2010 18:29

Har akkurat blitt medlem her og må si jeg er overveldet over hvor bra muligheter det er for å treffe folk her inne! Veldig lett å søke, få masse informasjon om dem, man kan sende masse meldinger og bli kjent med spennende jenter veldig raskt.

Er sikker på at det blir mye bedre forhold mellom menn og kvinner takket være et sted som sukker, fordi man får så mye mer valgmuligheter og derfor kan satse på noen man virkelig liker. Vil bare si takk til de som holder denne siden gående, og alle dere herlige folk som bruker den!:)

Skjult ID med pseudonym heh fr. 5 mars 2010 18:40

Enten ironi eller en sjel som kommer til å bli nedbrutt om kort tid :)

Skjult ID med pseudonym tulla fr. 5 mars 2010 18:42

Haha...... ironi ellers så ern helt ny....

Skjult ID med pseudonym billy fr. 5 mars 2010 18:43

Jeg er enig med Mann32.

Skjult ID med pseudonym smiley fr. 5 mars 2010 18:44

det er da ikke sikkert.. dere gamle travere er bare bitre og forbigått.. mye kjekt og moro..og gøy med nytt blod..men du fersking--alle nye må legge seg frem med bilde på forumet...for å bli vurdert opp og ned og i mente:)

Skjult ID med pseudonym trollet fr. 5 mars 2010 18:50

finner nok snart ut av at det ikke er så lett....hehe.
om 1 mnd er du også "lei" samme fjesa som dukker opp hele tiden....hahaha
men...kos deg du,og masse lykke til....til dere andre her inne også.
og husk.....man kommer langt med et smil.. :-)

Skjult ID fr. 5 mars 2010 18:52

kan være ironi, kan være en som jobber for sukker
og det kan også være en helt fersking som ikke har lagt merke til hvor sinnsykt vanskelig det er å få noen svar på dette stedet.
I såfall så oppdager han det tidsnok :)

men ikke noe er bedre enn det at jeg tar feil og at han faktisk har positive opplevelser ved dette stedet. Det betyr jo at det er håp for oss andre også :)

Skjult ID med pseudonym snop fr. 5 mars 2010 18:59

jaaaada!!........ ha det gøy så lenge det blomstrer!!

Skjult ID med pseudonym ...! fr. 5 mars 2010 19:27

Mann32 har jo helt rett.

På papiret...

Det er helt genialt på papiret.

-Men for all del; for noen fungerer det nok sånn også i praksis. Men noe sier meg at for dem så fungerer det brillefint også uten Sukker e.l..

Skjult ID med pseudonym hm.. fr. 5 mars 2010 19:29

Nå syns jeg dere var utrolig negative da folkens. Liker meg her jeg :)

Skjult ID med pseudonym snop fr. 5 mars 2010 19:32

Men vi vil jo EGENTLIG ikke være her derfor blir vi litt slitene og lei vet du .... sitter her å taster og taster hver jævlig kveld hehe!!

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 5 mars 2010 19:32

Få det ut!

Skjult ID med pseudonym snop fr. 5 mars 2010 19:36

HAHAHA ja det var det første som slo meg også , at det satt noen i sukker-redaksjonen og ville ha litt fredags underholdning... DÆVEN .... lettlurte vi er =P

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 19:36

Jeg lurer på om det faktisk er fysisk umulig å få en eneste positiv tråd her jeg :-)

Men siden det er fredag så er det vel mange sofaer som er okkupert av bare en person og dermed sitter her inne på forum og utbasunerer sin negativitet siden ja , de sitter i sofaen alene fremfor å være på date fordi drømmekjæreste ikke kom innom profilen denne uken heller..:-P

Men som TS sier så er jo sukker en genial side, men om folka som benytter den er like geniale er en annen sak...(nå får jeg vel snart bank her!) Her slenger Mann32 massevis av komplimenter og så kommer disse "hyggelige" tilbakemeldingene om at man lander fort på jorda når virkeligheten slår inn etc etc... Er det rart man blir redd for å gi komplimenter her inne mon tro? :-)

Skjult ID med pseudonym Mann32 sø. 7 mars 2010 17:12

Det var ikke ironi nei, jeg syns sukker virker som en super ressurs for å treffe en partner. Jeg har vært her snart en mnd tid nå, og har noen kompiser som har vært her lenger og truffet masse supre jenter.

Men såklart, du må jo bruke siden riktig!;) Ha en bra profil, ha gode og varierte bilder, som presenterer deg på en god måte, sende litt morsomme meldinger, skille deg ut osv. Jeg ser den at hvis man ikke klarer å skille seg ut, blir man anonym og får minimal respons, men samtidig er det en slags rettferdighet i dette også.

Hvis jeg sender meldinger til 20 damer og halvparten svarer så har jeg straks 10 samtaler gående på notime. Jeg kan lett finne ut hvilke jenter som er interessante for meg gjennom infoen i profilen, og jeg vet at de også ønsker å treffe noen de passer med.

En enklere måte å legge grunnlag for et godt fremtidig forhold med noen du passer sammen med, og dermed ha et mye bedre liv. Vinn-vinn situasjon for alle!:)