Alle innlegg Sukkerforum

Er Sukker.no kun blitt et fora for kikking?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gutted lø. 6 mars 2010 15:57

Jeg har nå vært på sukker.no i ca 3/4 år, og jeg har merket meg at det er ekstremt lite utvekslingsvennlige kvinner/jenter her. Hvis man som mann leser en profil man fester interesse ved og får lyst å invitere til en online utveksling av tanker og meninger som synes å interessere begge parter, så er det svært lite som kommer tilbake. Det er som å kaste en ball inn i et sort hull. Og la det være sagt med en gang: Ikke ser jeg ut som et takras, og ikke ser jeg ut som noen gresk gud heller. Legger merke til at folk jeg har skrevet noen ord til er inne på siden å kikker, uten å legge igjen et eneste ord. Selvfølgelig kan jeg forstå at man ikke vil svare alle som skriver, men det er treffende hvor påfallende hvor ofte denne "kikkingen" inntreffer. Har folk blitt så overfladiske at det eneste som betyr noe er bilder som fanger en persons uttrykk i 1/250 dels sekund, framfor hva en persons verdisett og øvrige menneskelige kvaliteter kan fremvise gjennom et helt liv..? Ikke rart at forhold ryker fortløpende og at skilsmissestatistikken aksellererer fortsatt her i landet, når verdigrunnlaget som øyensynlig legges til grunn for samliv kanskje i for stor grad baseres på det empiriske eller det som møter øyet, fremfor den sjelelige substans som vi mennesker snarere burde være flinkere til å utveksle oss i mellom. En samlivsforsker fremla her for et par år siden at det i Norge virket å være en større tendens til at kriteriene som ble lagt til grunn for at man giftet seg/gikk inn i forhold oftere var betinget på ytre omstendigheter enn indre. Karrierevalg, sosial status, utseende og økonomi skilte seg ut og ble vektet som viktigere enn mellommenneskelig kommunikasjon og mindre empati for partner enn for egne følelser i konfliktsituasjoner. Nå står sikkert fortsatt "væla te påske", men dette er jo interessant å tenke over når man er i et søkende modus som singel, og det er med disse tanker i hodet jeg undres over hva som skal til for at mennesker retter sin oppmerksomhet mot et medmenneskes sjelelige vesen i større grad enn mot det utseendemessige. Hva tror dere, spør jeg bare nysgjerrig?? :)

Skjult ID med pseudonym mann lø. 6 mars 2010 16:01

et bilde sier mer enn tusen ord ;)

Skjult ID med pseudonym Gutted lø. 6 mars 2010 16:05

Har du fler klisjeer på lager? Ærlig talt, det utsagnet bekrefter jo bare den overfladiske holdningen som jeg forsøker å etablere en diskurs rundt over her...

(mann 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 6 mars 2010 16:16 Privat melding

ooops "Et bilde sier..... "

da stiller jeg dårlig altså.
Hmm vel
*rister av meg den følelsen og leter videre etter hun som kan se forbi det (u)heldige bildet som jeg bruker. Satset på å finne ei som klarer å diskutere frem en løsning på doring problemet.... :O)

Men responsen på meldinger er litt pussig ja. Selv fra de som virker interessert i utgangspunktet. Litt rart igrunn, i og med formålet med å være her...
Så kanskje det er her jeg feiler? Skal slutte å svare på mail da kanskje. På tide med pause herfra heller....

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 16:28 Privat melding

Æsj. Er så lei av sutretråder her inne. Blir jo nesten i dårlig humør hver gang jeg besøker dette forumet. Hvis det skal være sånn at man ikke kan besøke en profil uten å begynne å preike med den man besøker ,så tror jeg de bare kan stenge Sukker med en gang. Må jeg si hei til alle menn jeg kaster ett blikk mot på gata også eller? (Retorisk spm, så vær så snill ikke svare.)

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 6 mars 2010 16:28

Det er mye som spiller inn. En av de viktigste tingene å huske på er at der du (som avsender) kanskje blir "avslått" av 10 stykker, har de (som mottaker) hver kun avslått en stykk, for den som avslår (eventuelt ikke svarer) er det ikke en så stor ting som det kan oppfattes som av den som avvises.

Når det kommer til bilde vs. profiltekst så er det sånn at de fleste ønsker å finne en eventuell partner attraktiv. Jeg kjenner mange mennesker som har gode verdier, bra humor og mye annet bra, men det betyr ikke at jeg finner dem attraktive. Utseende og innnhold har ingen sammenheng (om dette er positivt eller negativt er umulig å svare på). Vi kan velge å gå inn på en profil fordi bilde er bra, h*n er søt/kjekk etc. men så finner vi at teksten beskriver noen vi ikke er sååååå interessert i, da går vi videre... Eller det passet rett og slett ikke akkurat da, eller den andre var _for_ bra og vi feiger ut...

Skjult ID med pseudonym Gutted lø. 6 mars 2010 16:40

Interessante tilbakemeldinger her - takk for det så langt!! :) Nå er hjernen alene ifølge Lars Lillo, og jeg kan jo underskrive på det, men intensjonen fra undertegnede er imidlertid milevis fra å skape en "sutretråd". Snarere å høre hva andre brukere her inne tenker om dette. Så ingen grunn til å føle seg truffet eller støtt. :) Det er vel fortsatt tillatt å være nysgjerrig på hva andre tenker om en gitt problemstilling i vår stadig tiltakende elitistiske nasjon, eller..? So - keep it coming, folks!! :)

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 6 mars 2010 16:45

Som er nevnt noen hundre ganger før, så får jenter en god del meldinger. Selv ganske ordinært utseende (men søte) jenter jeg har snakket med sier de får såpass mange at de må "gå nedover lista" en gang om dagen og skjalte ut de som kan være verdt å ta en nærmere kikk på. I et sånt miljø blir det nok lett å bli overfladisk og kravstor. Skal ikke mye "feil" til før det er en annen som ikke har akkurat den "feilen"; det kan være at man gjør noe så uskyldig som å bruke et ord eller en vending i profilteksten som jenta ikke liker (selv om man kanskje ikke *pleier* å bruke den vendingen, er det for sent når hun først har lest den; da er man allerede 'dømt').

Jeg er ganske bra stående alene, men satt opp på rekke med mange andre menn kommer jeg nok fort til kort - både på den ene og andre måten, hadde jeg nær sagt. De best tilpassede "overlever". Seksuell seleksjon. Sukker er jo sånn sett ganske lik simulasjoner av evolusjon, med en aktiv deltager som foretar utvalget. Enkelte profiler får mange flere 'klikk' enn andre, og de profilene som nesten ikke får noen klikk, "dør ut" til slutt (gir opp).

Oppsiden av dette er at dersom ei jente faktisk svarer, og kanskje atpåtil blir med på date, er man allerede en "vinner", over en mengde andre som har "prøvd seg". Så man får se på alle muligheter man blir gitt som et kompliment, selv om de ender ut i "du er nok ikke min type".

Man bør vel også huske at for mange er Sukker bare en tilleggsarena; et sted de er tilknyttet fordi drømmeprinsen KAN tilfeldigvis dukke opp. Omtrent som å kjøpe flaxlodd. Det KAN skje. Men håpet er ikke stort. Så de tar det ikke så nøye. Og siden det er en tilleggsarena for å finne drømmeprinsen, kan de også like godt sikte høyere enn de ellers kan, sånn for å ta i litt. Omtrent som å saksøke for ti millioner, i håp om ihvertfall da å få noen hundre tusen. Og når alle sikter høyere enn hverandre, blir det vel lite av til slutt.

MEN... igjen, det positive er at dersom man faktisk har fått god kontakt med ei jente her inne, bør man absolutt ta det til seg som et kompliment. Da har man skilt seg positivt ut på en eller annen måte. :) Og det kan og bør man jo ta med seg videre.

Skjult ID med pseudonym Gutted lø. 6 mars 2010 16:50

Meeget interesant observasjon herr ...!

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 16:59 Privat melding

Sukker er jo på en måte et medium for eksponering. Man eksponerer seg selv med bilder og tekst i likhet med en performanceforestilling. Men alt falle ikke i smak hos alle, det være seg dagsform, tidsklemma, selvhøytidelighet etc etc.

Men prøver man ikke får man iallefall ingenting.

Og ja, mange bruker dette som en tilleggsarena, mens andre igjen bruker den som den eneste sjekkekanalen og da skjer det ofte at regnestykket ikke stemmer med fasit og korrelasjonen blir deretter. Og angående "klikkingen": enkelte dager stikker man innom sukker, saumfarer et par profiler men skriver gjerne ikke noe til noen av dem. Dette er ikke nødvendigvis fordi man ikke liker profilen men kan være fordi man har flere enn nok baller i lufta, dagsformen er ikke helt på plass og man får ikke til å være finurlig i en melding via tastaturet ELLER personen føltes ikke attraktiv der og da. Andre dager sender man flere meldinger, får ikke svar av noen eller bare av de som er ute etter noe annet enn det du selv vil ha som igjen fører til at meldinger blir slettet og svar aldri blir sendt.

Det er mye som skal fungere for å få en perfekt korrelasjonskoeffisient, men prøver man ikke går iallefall ikke variablene opp :-)

Skjult ID med pseudonym Biker lø. 6 mars 2010 17:20

@pseudonym..... Godt skrevet :-), Og her er forklaringen og bekreftelsen på ditt innlegg

http://www.dagbladet.no/dinside/2008/02/08/526344.html

@ Eventyrli...... du eksponerer deg bra, og har til tider gode innlegg her på forumet :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 17:42

Takk for det Biker.
Kan ikke være überseriøs hele tiden så derfor jeg bare skriver gode innlegg til enkelte tider ;-)

Skjult ID med pseudonym ranabanana lø. 6 mars 2010 17:46

Jeg leser rett som det er at jenter får så mange meldinger her....? Lurer da på om det er noen aldersgrense oppad for å være "jente". Sjøl er jeg ei voksen og ganske all right sådan som opplever at ballen jeg kaster forsvinner i det svarte hullet som Gutted så treffende beskriver. Og det på tross av at min profil og presentasjon på Sukker forhåpentligvis ikke er dårligere enn på andre nettsteder jeg befinner meg på, - der det er mye mer liv og røre.Og der bilder gjerne er fraværende, men kanskje utveksles privat etterhvert. Har lurt på om det faktisk er de til dels flotte bildene her inne som avsporer oss på noe vis...? Trenger en sosiolog til å ta saken, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym ranabanana lø. 6 mars 2010 17:50

Forresten, Gutted; det heter et forUM. Et forum. :))

Skjult ID med pseudonym Biker lø. 6 mars 2010 17:56

Har vært inn og ut her i 5 år, og har nå valgt å prøve en runde til........ Og disse trådene dukker opp hele tiden, Og ja, dette er vindusshopping, Og ja, du må være aktiv på for å oppnå kontakt. Men denne siden er et supplement til sjekking IRL...... Det er hvertfall der jeg selv har fått napp.
Så til alle sammen: IKKE deppe over lav respons, og husk på at det er alle typer her inne. Alt fra de som er sjenert, til de som kun er her for å få oppmerksomhet. I tillegg finnes det kanskje også endel som er i et forhold for tiden :-)

@ Eventyrli.......... Morsomt :-)

Skjult ID lø. 6 mars 2010 17:59

takk eventyrlig, du bekreftet akkurat det motsatte som så mange her prøver å påstå....
Og det er ikke svar, er det samme som ikke interessert. Det kan derfor være mange grunner til at man ikke ikke får svar.

Personlig så har jeg god erfaring med oppfølglingsmeldinger noen uker senere på de som jeg ikke har mottatt noe svar ifra :)

(mann 42 år fra Telemark) lø. 6 mars 2010 18:02 Privat melding

Sier ikke at TS har helt rett, men det er et tegn i tiden at flere og flere menn drar til utlandet for å finne seg en livsledsager!

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 6 mars 2010 18:03

De jeg har møtt og spurt om det får slett ikke så mange medlinger som enkelte her hevder. Kanskje nettopp derfor de svarer meg? Hmm - trikset da må jo være å sende meldinger til de man ikke ser for seg at andre sender meldinger til...

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 18:06

Triks...altså triks......det er vel ikke meninga at en skal "trikse" seg til det!!

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 18:10

Verden er ikke svart/hvitt selv om enkelte mener og tror det men det får være opp til dem selv om de ønsker å begrense sin verden på den måten. Min verden igjen er fryktelig fargerik og består av så mange variabler at det ikke alltid er godt å vite hvor den ene variabelen ble plassert før en ny dukker opp..(nei jeg snakker nå ikke om hvor mange sukkerballer jeg har i luften til enhver tid).

La de utålmodige klage og de tålmodige nyte dagen til tross for at de ikke har fått svar på en sukkermelding, fått inkassovarsel i postkassa eller gått glipp av et supertilbud på Rimi.

Tenk hvor kjedelig det hadde vært om alle tenkte likt til enhver tid?! Kom dere ut av boblen, fokuser på noe nytt om det gamle ikke fungerer og gjør et helhjertet forsøk fremfor å sukke tungt. Det er du som er viljen i ditt liv og da må du sørge for å få viljen din og ikke la deg styres av andre vilje.

Skjult ID lø. 6 mars 2010 18:12

@Grumse, disse mennene som nå drar til utlandet skal jeg vedde på er over 30år.. tviler på at de under trenger dette.
tror også at "russian brides" forsvinner etterhvert som den eldre generasjonen dør ut..

klart så har vi enstøinger som er unntaket

Skjult ID med pseudonym Minney lø. 6 mars 2010 18:13

@ Grumse
Spørs om ikke kvinner også kommer til å begynne med det etter hvert.

Men jeg må si at for min egen del, så vil jeg ha en mann som vil ha meg for den jeg er, ikke fordi jeg er en mulighet til å komme seg bort fra et dårlig og fattig liv. Da "kjøper" man jo kjærlighet på et vis.....og da ville jeg følt at jeg hadde "kjøpt" meg en slags "prostituert".
Skulle jeg først gjort noe slikt, så måtte det vært av idealistiske grunner. Rett og slett for å bruke min singeltilværelse til å gi en "venn" et bedre liv. Og da ville det hele basert seg på vennskap, ikke kjøpt kjærlighet.

Men finner jeg meg ikke en mann i kjærlighetens navn, så har jeg det jo ikke vondt alene :)

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 18:13

Eventyrli: Gode ord det der men.....hva skal en som utelukkende har tenkt positivt om alt og alle gjøre da, skal han da bli en sur gammel promp som ikke har et eneste godt ord å si om andre!!

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 18:16

@Grumse
Da skal den ûberpositive finne et punkt han ikke har bemerket seg tidligere og fokusere på det :-)

Det finnes ikke problemer bare uløste utfordringer :-)

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 18:18

Skjult ID: Flesteparten er nok over tredve, men jeg ser ikke helt betydningen av det.....endel beveger seg ikke engang innpå markedet før de er sånn rundt tredve. Det finns desuten de som er under tredve som importerer, ikke bare fra Russland.

Minney: er de som kontakter deg av typen som prøver å kjøpe seg bort fra et dårlig og fattig liv?

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 18:20

Er uenig med deg der eventyrli, en bør ikke forvente for mye av andre....

Skjult ID med pseudonym Biker lø. 6 mars 2010 18:20

@ grumse..... Selvfølgelig handler det om triks, dette er jakt.
Og hvis du er en smart og suksessfull jeger, så må du først analysere byttet og situasjonen. så må du sirkle inn offeret, gjerne bruke alle virkemidler for å forvirre henne. Og PANG! Så sitter byttet på fanget ditt og kysser heftig, mens du ser i øynene hennes at hun vil ha mer :-)

Dette er da enkelt :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 18:22

Jeg har ikke sagt noe om å forvente for mye av andre men å utfordre seg selv til å tenke nytt og finne nye utfordringer om man står fast. Så da kan man jo igjen diskutere feiltolkninger. Altså hvor lett det er å tolke en tekst, mail, sms feil i og med at man da ikke får høre toneleie, se kroppspråket og mimikken til personen bak beskjeden.

Og det igjen kan være grunnen til at man ikke får svar på meldinger man sender da noe man selv finner morsomt ikke faller i smak hos mottaker da humøret ikke var tilstede eller humoren ikke treffer..

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 6 mars 2010 18:23

@Grumse, ja ser nok ut som om det går den veien for min del også...

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 18:25

Rotte: nå sier ikke jeg at JEG har tenkt å importere, jeg sier bare at jeg forstår mere at andre gjør det nå enn jeg gjorde før jeg ble seriøs!

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 18:28

"Da skal den uberpositive finne et punkt han ikke har bemerket seg tidligere og fokusere på det"

Kan ikke utsagnet forstås sånn at de flinke skal bli enda flinkere?

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 18:34

Det du siterer er et svar på hva du skrev: "hva skal en som utelukkende har tenkt positivt om alt og alle gjøre da, skal han da bli en sur gammel promp som ikke har et eneste godt ord å si om andre!!"

og om du ønsker å tolke det svaret jeg gav deg på din måte så skyter du deg jo selv i leggen når du er uenig med meg da det jeg sier er at da gjelder det å finne et nytt fokuspunkt.
Jeg sier forøvrig ikke noe om at de flinke skal bli flinkere men det forekommer jo. Og hva er isåfall negativt med at de flinke blir flinkere? Alle har noe man er flink til og kan man bli flinkere så blir jo man bedre på det man er flink til.

Jeg forstår faktisk ikke hva du tolker mitt svar til for om du er flink til noe men ser et utviklingspotensial: ønsker du ikke da å bli flinkere å nå det potensiale? Og hvorfor skulle det være negativt?

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 6 mars 2010 18:38

Det går jo an å spørre seg hvorfor man ikke får svar. Selv ligner jeg nok mer på George Costanza enn på Johnny Depp, men jeg har likevel en svarprosent på om lag 30-35. Kanskje det har å gjøre med hva du skriver? Hvem du skriver til? Hvordan profilen din ser ut?

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 18:42

Sier ikke at det er negativt jeg, skjønner ikke hvor du tar det fra! Jeg tolket bare svaret ditt som at ingenting var godt nok.

Skjult ID med pseudonym Biker lø. 6 mars 2010 18:43

@zoid77.... Helt riktig.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 18:47

Nettopp Grumse: da har vi en diskusjon om feiltolkninger hvor du ikke skjønner hvor jeg tar ting fra mens når jeg forklarer hva jeg mener med mine utsagn så blir dette igjen mistolket selv om jeg er ganske klar på hva jeg mener :-)

Jeg sier jo ikke at du SKAL finne nye punkter å fokusere på og jeg tror det er dette du tar feil til deg når du responderer med at "en bør ikke forvente for mye av andre...." Jeg forventer ingenting fra deg fordi jeg ikke kjenner deg, men jeg har en meningsutveksling OG når jeg blir feiltolket så velger jeg å forklare mine utsagn fremfor å si at en har feil eller rett da det bør være rom for tolkninger men da må man forstå dem i det lys jeg har luftet dem i og ikke dra dem inn i en ny setting :-)

Er ikke verre enn som så :-)
Noen ønsker å videreutvikle seg selv å få frem nytt potensiale mens andre trives der de er og dermed går ikke frem for å utvikle seg

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 18:55

jeg skjønner, la meg heller spørre på en annen måte. Hva vil du at en som lever opp til dine egne kriterier, skal gjøre når han begynner å miste motet eller går tom for krefter?

Skjult ID med pseudonym Minney lø. 6 mars 2010 18:59

Dersom man setter seg på en benk i parken en vakker sommerdag og ser på alle av motsatt kjønn som går forbi. Hvor mange av disse (innen en rimelig aldersgruppe i forhold til egen alder) utifra utseendet ville man inngått en samtale med for å se om det indre stemte overens med det man søker i hos en partner?
Og hvor mange utifra utseendet ville man bare latt gå videre uten å ha noe ønske om å innlede en lengre samtale?

For de aller fleste så tror jeg utseendet alene ville vært nok til at man ikke ville hatt et ønske om å bruke tid på vedkommende med tanke på å bli kjent for å se om kjemien var der. Og da hjelper det lite om den man lar gå videre selv ser på seg selv som "gjennomsnittlig". Vi har alle ting vi rett og slett overhodet ikke tiltrekkes av utseendemessig. Og det trenger ikke være noe spesifikt (som feks overvekt, bart, osv). Det kan rett og slett bare være at det mennesket utseendemessig er så langt fra ens egen "smak" at man på et tiendels sekund vet at dette aldri vil kunne bli noe.

Og det har ingenting med at man er overfladisk å gjøre. Det har med at det hjelper lite om det indre klaffer 110% hvis man ikke kan klare å være fysisk med vedkommende. Da sitter man jo "bare" igjen med vennskap. Nå er jo ikke vennskap å forakte, men her inne er de aller fleste på leting etter en som både kan være venn og sengekamerat :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 19:00

Jeg fokuserer mye på muligheter og dermed ville jeg at en som lever opp til mine kriterier hadde sett seg rundt etter nye muligheter og potensialer.

Man blokker seg ofte for ting man ikke kjenner da man har vært i sin egen comfortsone lenge. Så for meg er det som sagt viktig med utvikling men dette trenger ikke gjelde for andre da det kan være helt totalt feil personmessig. Noen trenger et spark i rumpa, andre trenger å sove en uke i strekk for å få nye krefter og noen graver seg ned i tide og utide.

Slik er vi mennesker :-) Enhver må finne ut hva som passer for dem.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 19:01

HELT enig med Minney :-)
Kunne ikke sagt det bedre selv :)

Skjult ID med pseudonym Biker lø. 6 mars 2010 19:02

@ grumse...... Les innlegget til Frank en gang til......... Han er lei sytingen til sit ups. Ellers så mener han nok det samme som deg.

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 19:04

hadde de prata til meg ....så hadde jeg prata tilbake, helt enkelt! Hadde de ikke prata så hadde jeg nok ikke prata til de, muligens hvis de hadde vært i området en stund eller satt på benken ved siden av meg.

(mann 42 år fra Telemark) lø. 6 mars 2010 19:11 Privat melding

Unnskyld Frank, jeg leste for dårlig det du hadde skrivd. Trodde du varenda en syter som var innom for å mene noe.
Beklager for det.

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 19:15

Eventyrli: det ligger i spørsmålets natur at han gjør det.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 19:22

grumse:
Jeg antar at du er en kverulant men når du stiller meg spørsmål samt omformulerer så responderer jeg på det/de spørsmål som blir stilt så da forstår jeg enkelt og greit ikke hva du mener med ditt utsagn: "det ligger i spørsmålets natur at han gjør det.".

Mener du da at svaret mitt er så opplagt at det rett og slett var totalt unødvendig å skrive det jeg skrev?

Jeg lurer på om du sitter å kjeder deg ikveld jeg: Først unnskylder du deg til frank fordi du tolket ham feil, men så anklager du Biker som foreslo at du skulle lese innlegget til Frank en gang til hvor det ikke sies noe om at du syter men at frank faktisk trolig mener det samme som deg.

Jeg forslår at du putter brillene på nesen, leser hvert ord i setningen fremfor å lese annethvert ord og dermed tolke feil. Se sammenhengen fremfor enkelstående ord.

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 19:23

Jeg mener du bør svare istedetfor å lage omveier som ikke har med spørsmålet å gjøre!

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 19:24

brillene mine er desuten ikke såkalte "lesebrillerl, jeg leser bedre uten !

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 19:29

Dette blir for tåpelig.

Du spør meg hva jeg tror en person i en viss situasjon ville gjort om han var av viss persontype. Jeg svarer på hva jeg mener og tror om saken og får da slengt i trynet at " det ligger i spørsmålets natur at han gjør det". Vel om du mener det : hvorfor spør du da meg om det?!

Jeg rister på hodet og tenker at om du ikke har noe bedre å finne på ikveld så er det fordi du ikke ser forbi din egen sone og dine egne utfordringer? Trigger jeg noen knapper nå? Isåfall: BRA!! Da har jeg oppnådd det jeg ville oppnå: nemlig å få tankevirksomheten til å surre litt ekstra selv om det sikkert fører til mer skittkasting mot meg :-)

Skjult ID med pseudonym grumse lø. 6 mars 2010 19:31

Bryr meg lite om hva du gjør når du leser mine inlegg eller at du tror jeg er en kverulant som kjeder seg, jeg er mest interessert i et svar!

Skjult ID lø. 6 mars 2010 19:40

er det bare 13 åringer som skriver i denne tråden? :)

Skjult ID med pseudonym skjult id! lø. 6 mars 2010 19:44

ikke lett å si, alle snakker under peseudonym så en kan jo ikke vite det! Å de som ikke bruker pseudonym er jo ikke 13 år så...........!

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 19:52 Privat melding

He he, moro. :-)

@ Eventyrli: Tror du bare skal gi opp å forklare mer. SÅ stor teskje har du ikke. ;-)

Skjult ID med pseudonym bergenser lø. 6 mars 2010 19:53

TS, det heter et forum. Fora er flertall. Og @skjult ID, først antyder du at folk over tretti år er gamle griser, og etterpå lurer du på om det bare er tretten-åringer som skriver her. Er du rotete i hodet ditt, eller har du bare et usedvanlig snevert kontaktfelt?

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 19:59 Privat melding

Sit-ups:

Jeg gikk helt ned til ml-skje og den er liten og når ikke den en gang fungerer så antar jeg at jeg har rett når vedkommende ikke klarer å forklare seg :-D (ja nå gliser jeg faktisk stort og bredt!

Skjult ID med pseudonym skjult id! lø. 6 mars 2010 20:07

Bergenser: ikke heng deg opp i detaljer da, det går an å svare seriøst selv om det står fora i teksten!

Skjult ID med pseudonym Bergenser lø. 6 mars 2010 20:12

Ok, skal prøve, men da må jeg først lese hele åpningsseremonien. Har bare for vane å lese overskrifter.

Skjult ID med pseudonym Biker lø. 6 mars 2010 20:18

@ grumse

Jeg har ikke beskyldt deg for å være en syter, hverken på vegne av Frank eller noen andre. Pust rolig, og les innlegget mitt en gang til du...............................................

Skjult ID med pseudonym skjult id! lø. 6 mars 2010 20:28

ooops...ser ut til at jeg blir enda en unskyldning skyldig.......

Legger meg helt flat........

Skjult ID med pseudonym Gutted lø. 6 mars 2010 20:38

JA, kjære venner! Det må jeg si: Hyggelig at så kastet seg på denne tråden. Fora er feil, det er flertall, ja. Beklager så meget, det skal selvfølgelig være FORUM. Sånn. Men så herlig å konstatere at det er godt med krangling og kverulanter en masse i denne tråden, hvilket tilsier at vi ihvertfall ikke kan forkaste hypotesen om at skilsmissestatestikken (skrev jeg feil nå? I så fall må den av dere som egentlig ikke har noe liv vennligst korrigere meg ASAP!) nå snart går gjennom skylaget. Gudhjelpe meg så mange som har en master i bedreviting her inne. Jeg sier bare: Lykke til i parforhold, hehe....

Skjult ID med pseudonym Bergenser lø. 6 mars 2010 20:43

Du må lese gjennom det du har skrevet før du sender det TS

Skjult ID lø. 6 mars 2010 20:59

@bergenser

Jeg er skjult id og andre folk er skjult id, men vi er ikke samme skjult id......

Skjult ID med pseudonym spøkefugl lø. 6 mars 2010 21:00

Jeg mener forøvrig også at reglene for punktum og komma bør følges. Setninger avsluttes med punktum, og det skal være komma ved ledd som er trukket ut av setningen og anbrakt forrest eller bakerst.

Eksempelvis ville jeg foretrukket: "Du må lese gjennom det du har skrevet før du sender det, TS."

Skjult ID med pseudonym Gutted lø. 6 mars 2010 22:18

Touché, ye gob-spewing fakinsupah! Så rett, så rett. Jeg startet denne tråden fordi jeg synes det er så innihelvetes mye kikking og når det først kommer noe via tastaturet fra en som man har lest om er akademisk belest, tindebestiger, en helvetes bra skiløper og nærmest bor i fjellet store deler av året når man da ikke er ute å jogger i Nordmarka, ja så er det noe enstavelses-piss patchet sammen med et emoticon-hælvete min niese på 5 nylig har oppdaget bruken av, som faller som en turd-of-shit ned i Innboksen min. I forkant er man jo spent før man åpner meldingen og kan knapt tro at det man leser kan komme fra en "oppegående, kontemplativ og reflektert jente i sin beste alder", når syntaksen i det jeg leser, knapt holder 7.klasse-nivå. Jeg er overhodet ikke sur, frustrert eller sint, bare litt skuffet over at det finnes ikke samsvar mellom profiltekst og liv og laden. Haha!! Here´s an emoticon for y´all my pedigree chums: :D

Skjult ID med pseudonym Salander sø. 7 mars 2010 00:04

Gutted, du har i hvert fall nok forakt. Kanskje det skinner igjennom når du skriver til en kvinne. Og kanskje skinner det igjennom profilen din og teksten, kanskje også profilbildet ditt. Vi kvinner har god teft. Og vi liker ikke arroganse.

Jeg mener, det går an å spørre seg selv hva man gjør feil og ikke bare legge skylden på verden. Her ute blant oss vanlige mennesker som skriver enstavelse-piss og emoticons og syntaks på _7. klasse nivå_ (som er riktig stavemåte med riktige mellomrom), hender det faktisk ofte at vi finner kjærester. Kanskje vi ikke søker mennesker som er akademisk beleste, som bestiger tinder og jogger i Nordmarka, men vanlige folk som gjør feil og som tør å prate pisspreik. De har ikke nykker! De viser hvem de er i sin profil fordi de kjenner sin størrelse. De gjør seg hverken større eller mindre enn den de er, for det trenger de ikke. Og derfor er ikke deres profiler så interessante ved første øyekast.

Du kan selvfølgelig skylde på kvinner, eller at det er noe galt med hele verden. Det er lettest. Men det er bare deg selv du kan forandre på. Og det å fordømme damene her inne, eller tiden vi lever i, blir som å kaste baller i et sort hull - du kaster bare bort energi.

Kanskje du skulle engasjere en headhunter for å finne dame til deg. Du vet, personlighetstesting og sånt.

(Beklager syntaksen og piss-patchet, jeg er ikke så høyt utdannet)

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 7 mars 2010 11:37

Salander: Jeg har muligens ikke lest tråden godt nok men jeg opplever at TS egentlig bare ønsker å sette fokus på noe han opplever som en "ukultur". Jeg er en som opplever omtrent det samme, får veldig ofte ikke t høflig avslag engang. Kan godt hende at menn er like godt representert på statistikken, så la oss derfor ikke gjøre dette til en debatt om kvinners svarkultur på sukker.
Vi kan like gjerne la menn få en plass med en gang.
Etter at jeg har lest svaret ditt blir jeg nysgjerrig på hva du mener sjøl. Er det ikke bedre å sende et høflig avslag enn å la vær å svare i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym Gutted sø. 7 mars 2010 11:46

Salander: Du kjenner ikke til hva jeg skriver til kvinner her inne, og det ligger fint lite av forakt i det jeg skriver i min kommunikasjon med kvinner og andre mennesker jeg kommuniserer med i det daglige. Det er fint at du regner deg selv som en av de som har teft og kvinnelig intuisjon, men jeg tror bikkja di står å bjeffer opp i feil tre her nå. Dette ser jeg fordi du åpenbart ikke har forstått hva jeg skriver. Vi prøver igjen: Jeg skriver: "...og når det først kommer noe via tastaturet fra _en_ (les: kvinne) som man har lest om er akademisk belest, tindebestiger, en helvetes bra skiløper...etc.", så betyr det at undertegnede har lest profilen til en person som gjør alt dette. Det er altså ikke JEG som er akademisk belest eller noen tindebestiger. Skjønner? Så det er nok faktisk DU som skyter lettvint fra hofta her, frøken, så apropos arroganse og god teft...snakk om å skyte seg selv i foten! Jeg har en helt alminnelig fremstilling av meg selv, og det er kanskje DET som er problemet for alt jeg vet...men jeg får nå takke og si at det er svært mye mer interessant å utveksle meninger her på forumet, enn hva man får ut av noen skarve meldinger her og der ellers her på sukker.no

Skjult ID med pseudonym Salander sø. 7 mars 2010 11:56

Jeg oppfattet ikke direkte at TS klaget på mangel på avslag, men at han ikke fikk så veldig mye tilbake av det han hadde forventet, samt at han har en veldig dyp forakt for både damer som ikke er like glamorøse og utdannete som de fremstiller seg i profilen, og samfunnet som har blitt et "kikkersamfunn" (regner med at han ikke kikker selv da). Jeg vet egentlig ikke hva han forventer, men generelt er det vel som med markedsføring - man må rette seg etter tilgang og etterspørsel.

Min mening om saken: Jeg sender alltid et høflig avslag. Alltid. Når jeg ikke føler meg kallet til å skrive en lang avhandling om hvorfor jeg tror vi ikke passer sammen, sender jeg standard avslagsmelding lagt inn av sukker. Noen synes nok det er uhøflig og at det alltid er uhøflig å bli avvist. Noen mener nok at det minste jeg burde gjøre er å tilby et knull som plaster på såret, eller i det hele tatt møte dem for å se hvilken konge dem er. For enkelte mennesker er vanskelige å avvise. Det hender ofte at jeg får et svar på avvisningen hvor det står: "MSN?". Eller "Du vet ikke hva du går glipp av når du ikke prøver det ut" eller "Lykke til du også, luddere som deg er uansett ikke noe loss!". Men jeg mister ikke motet av den grunn, jeg fortsetter å avslå på en høflig måte. Og viktigst av alt forventer jeg heller ikke å få så veldig mye tilbake. Ser jeg en tilsynelatende dyp, klok, interessant og filosofisk mann her som ikke svarer meg, eller svarer meg med feil i syntaks som får TS's sin femåringe niese til å fremstå som Einstein, blir jeg ikke skuffet.

Jeg er aldri ufin, slik jeg kan være her på forumet, fordi avvisning er en sårbar greie. Men jeg tenker mitt når jeg ser at menn sutrer over at de ikke får seg dame her. Jeg har da heller ikke funnet meg mann her, men sutrer ikke. Jeg sutrer bare over sutrekopper.

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 7 mars 2010 12:03

Hmm...det virker som at mange damer får slike svar, i såfall vil jeg si til de menn som gjør det....kom dere til helvete bort fra sukker, ikke bare ødelegger dere for dere selv...dere ødelegger sannelig for andre også!

Skjult ID med pseudonym Rettpå sø. 7 mars 2010 12:06

Hvis folk er inne på profilene deres og kikker for så å aldri komme tilbake eller la høre fra seg, så har de sannsynligvis ikke likt det de så.

Skjult ID med pseudonym Gutted sø. 7 mars 2010 12:56

Salander: Hvorfor svarer du ikke på det jeg stiller deg direkte her? Hehe...apropos arroganse som du projiserer på meg, jo, takke meg til. Her er du ute å kjøre selv, frøken. Og samtidig danner du deg bilder av meg som jeg ikke med beste vilje kjenner meg igjen i: "...han har en veldig dyp forakt for både damer som ikke er like glamorøse og utdannete som de fremstiller seg i profilen" - det er langt fra en presis summering av hva jeg sikter til. Sutring hører ikke til i min verden. Mulig sutring er et begrep du bruker i tide og utide om andre mennesker, men det får være ditt problem. Greit - så ble noen støtt av min referanse til emoticon-gale 5 åringer kontra voksne kvinner, jeg tar den Hjernen er alene, Salander. Det burde vel kanskje demre for deg også nå. Og med dette gir jeg opp å mate deg med teskje, Salander, for det følgende er hva jeg startet denne tråden med: "Nå står sikkert fortsatt "væla te påske", men dette er jo interessant å tenke over når man er i et søkende modus som singel, og det er med disse tanker i hodet jeg undres over hva som skal til for at mennesker retter sin oppmerksomhet mot et medmenneskes sjelelige vesen i større grad enn mot det utseendemessige."

Unnskyld meg, folkens men hva f*** har dette med forakt og arroganse å gjøre, om jeg tør spørre?

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 7 mars 2010 13:06

@ TS

Kjøper det du sier her angående såkalte godt utdannede jenter med masse "riktige" fritidsaktiviteter. Noen av brevene jeg har fått er på sms/ 7. klassenivå. Og må nok innrømme at jeg hadde forventet meg noe mere av enkelte.
Og som en liten digresjon...... Jeg var på jakt i fjelleheimen i 3 uker sist høst. Men så ikke en eneste jente..... Hmmmm :-))

Skjult ID sø. 7 mars 2010 13:25

jenter trenger rett å slett ikke å sende "smarte" eller velskrevne mailer, hvorfor? jo fordi de får svar uansett. Noe jeg ser på som HELT greit. Det er vi(gutta) som skal "kurtisere" kvinnene, ikke omvendt.

Skjult ID med pseudonym nigella sø. 7 mars 2010 13:56

Om det er snakk om en mail dere får tilbake, som ikke er en lang avhandling, så er det ikke akkurat mulig å få et grundig inntrykk av denne personen man mailer med. Så om man sender flere mail så ser man kanskje at inntrykket samsvarer bedre med profilen.
Ellers er det faktisk ikke sant i det hele tatt at jenter uansett får svar tilbake.
Foruten det TS, det er bare blitt slik med internettdating, at om bildet ikke tiltaler dem så får du ikke svar fra enkelte, men på den andre siden, vil du virkelig være med ei som kun vil ha deg for ditt utseende?
Selv leter jeg etter noe helt annet, og det er jeg ganske sikker på at flere her gjør.

Skjult ID sø. 7 mars 2010 13:57

nigella. jo jeg tror de fleste jentene under 30 her inne som ikke ser ut som et ungarsk avløp får mailer i drøss:)
har en god del venninner som er her inne, som lett kan få 20-30 mail om dagen.

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 7 mars 2010 13:57

@Nigella du er så fornuftig, dumt at du er så ung

Skjult ID med pseudonym nigella sø. 7 mars 2010 14:05

Kjære deg med skjult id. Jeg er under 30, ser absolutt ikke ut som et ungarsk avløp, og får ikke svar fra absolutt alle som jeg skriver til. Greit nok at det ikke skjer så ofte, men det skjer. Har aldri sagt at jeg ikke får flere mailer til dagen, men det er å overdrive å si at jeg får 20-30. Så nei, det gjelder faktisk ikke for alle jenter her inne.

@ driver. Det var en pussig kommentar :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 mars 2010 14:11

@nigella
Bare sånn at jeg forstår hva du mener - når du sier du får flere mailer om dagen, er det flere gjennomtenkte mailer, eller er det stort sett tull. Bare kjekt å vite hva jeg konkurrerer mot, liksom...

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 7 mars 2010 14:13

Kanskje det er jeg som er gammel @Nigella

Skjult ID med pseudonym jamie sø. 7 mars 2010 14:16

@nigella
Delvis enig med driver! ;)
Nå er jeg veldig spent på svaret fra Nigella til Zoid! :P

Skjult ID med pseudonym nigella sø. 7 mars 2010 14:19

hehe, noen står det "hei" i. Da får de svaret "hei på deg ja"
Noen er flørter hvor det står "du er søt" eller noe i den dur, da får de svaret "takk for det:)"
Noen er lenger og gjennomtenkte mail, som da får svar i forhold til det som det står, eller på eventuelle spørsmål som stilles.
Og noen er totalt useriøse med ymse forslag som da ikke får svar eller eventuelt svaret "du er gift/i et forhold, hold deg til det forholdet"

@driver, hvor gammel er du da?

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 7 mars 2010 14:21

For gammel for deg :-) (sukk)

Skjult ID med pseudonym sørvest sø. 7 mars 2010 14:48

Gutted - Takk du ukjente mann for dine tanker. Jeg har det samme inntrykket som deg. Nettdating er jammen vanskelig, nærmest umulig å bli kjent med noen og veldig overfladisk. En får ta det for det det er et tilegg. Som lotto- er en ikke med å spille har en heller ikke sjangs på å vinne :)

Skjult ID med pseudonym nigella sø. 7 mars 2010 15:05

Ikke alltid nei, oftest går jeg faktisk inn på profilen etter at jeg har svart :)
Man ser lett om avsenderen har skrevet mailen selv eller ikke etter noen meldinger.
Jeg har da også skrevet mye med flere som har bildeløs profil og heller ikke så mye tekst :P Så nei fakinsupah, det er ikke det som er avgjørende, men det er jo et pluss med godt utfylt profil :)

Skjult ID med pseudonym Mann32 sø. 7 mars 2010 15:59

Gutted: verden er ikke perfekt. Dessverre! Det er vanskelig å totalt akseptere at verden ikke er perfekt!

Hvis du ønsker mer respons, få en bedre profil. På sukker er det så mange å velge mellom at det gjør ikke noe om ikke alle svarer, og fordi alle har så mye å velge mellom er det naturlig at man prioriterer de mest interessante.

Bildene er viktigst her, og dette er helt naturlig. Når jeg leser gjennom en haug med profiler så blir jeg sliten i huet etterhvert, jeg orker ikke lese all teksten. Et bra bilde forteller så mye mer- kanskje med en passende kommentar under. Gjerne flere bilder i ulike situasjoner- du ser ansiktsutrykkene, du får en følelse, du får et inntrykk av vedkommendes personlighet.

Få bedre bilder, flere bilder og forskjellige typer bilder! Da føler jenta at det er en ekte person der!

Hvis du ønsker mer respons, få en bedre profil. Får du for lite respons, er profilen for dårlig. Markedet bestemmer hva som er bra eller dårlig, og hvis du vil ha den dype sjelelige kontakten med noen må du tilpasse deg dette markedet.

Skjult ID med pseudonym Salander sø. 7 mars 2010 16:41

Gutted: Her er et eksempelk på forakt og arroganse: "Touché, ye gob-spewing fakinsupah! Så rett, så rett. Jeg startet denne tråden fordi jeg synes det er så innihelvetes mye kikking og når det først kommer noe via tastaturet fra en som man har lest om er akademisk belest, tindebestiger, en helvetes bra skiløper og nærmest bor i fjellet store deler av året når man da ikke er ute å jogger i Nordmarka, ja så er det noe enstavelses-piss patchet sammen med et emoticon-hælvete min niese på 5 nylig har oppdaget bruken av, som faller som en turd-of-shit ned i Innboksen min. I forkant er man jo spent før man åpner meldingen og kan knapt tro at det man leser kan komme fra en "oppegående, kontemplativ og reflektert jente i sin beste alder", når syntaksen i det jeg leser, knapt holder 7.klasse-nivå. Jeg er overhodet ikke sur, frustrert eller sint, bare litt skuffet over at det finnes ikke samsvar mellom profiltekst og liv og laden. Haha!! Here´s an emoticon for y´all my pedigree chums: :D"

Uansett, det er ditt problem at du ikke får svar fra kvinner, og bare du kan gjøre noe med det. Når de ikke svarer deg, er det fordi du ikke er fristende nok, ikke fordi det er noe galt med dem, men fordi det er noe galt med deg og dine tilnærmingsmetoder, måten du fremstiller deg selv på, eller rett og slett at du har for høye forventninger. Det er selvfølgelig mulig du ubevisst sender meldinger til jenter det er noe galt med da, eller muligens at det er noe feil med alle damer, men da er det sånn det er, lev med det.

Og hva var det egentlig du spurte om?

Skjult ID med pseudonym BygdGutt80 sø. 7 mars 2010 17:17

Hei,

Jeg skal innrømme jeg ikke har lest hele denne vriomtråden med vil komme med en liten refleksjon: Personlig får jeg svar på omtrent 95% av alle meldinger jeg skriver, og det har svært lite å gjøre med mitt eget utseende, for det er helt midt på treet. Jeg setter opp noen tips for å øke konkurransen her inne og svekke min egen posisjon, det handler i grunn bare om kommunikasjon mellom to mennesker:

- Presenter det unike og det du liker ved deg selv, både gjennom tekst og bilder, drit i alle selvfølgelighetene og flosklene.

- Bruk MYE tid på din egen profil, spør gode og ærlige venner hvilket inntrykk de sitter igjen med etter å ha sett den

- Når du først velger å skrive en melding til en annen person vil jeg si dette er viktig:

- - Les hele personens profil og spill på elementer i den bakt inn i din egen melding
- - Tenkt på at den første meldingen i all hovedsak skal skape en liten interesse, ikke bli et ork å svare på fra den andre.
- - Fra forrige melding, det er ikke nødvendigvis lurt å skrive en veldig lang førstemelding, men unngå at den blir meningsløs.
- - Tenk først på hva mottaker har lyst til å lese, sekundert på hva du har lyst til å si.

Lykke til!

PS: Hvis folk som skriver slike tråder hadde lagt like mye analyseenergi inn i kommunikasjonen med enkeltpersoner her inne hadde jeg sett lysere på fremtiden. Noen (les, f.eks. Eventyrli) burde flytte seg selv ut fra verdens sentrum og noen ganger vise litt medmenneskelighet. Det savner jeg riktignok i mange sammenhenger.

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 7 mars 2010 18:00 Privat melding

BygdGutt80: Jeg må si jeg synes det grenser til det absurde å trekke frem Eventyrli som eksempel på en person som bør vise mer medmenneskelighet. Dette er en dame full av humor, varme og omtanke, og et ekstremt dårlig eksempel på en som plasserer seg selv i verdens sentrum.

Rent bortsett fra det er det direkte feigt å komme med sånne personangrep under pseudonym.

Skjult ID med pseudonym jamie sø. 7 mars 2010 18:01

100 % enig med Antigone for en gangs skyld!! :P

Skjult ID med pseudonym Salander sø. 7 mars 2010 18:03

BygdGutt, du tar nok feil av meg og Eventyrli :)

Og ut over dette er jeg helt enig i absolutt alt du skriver.

Skjult ID med pseudonym BygdGutt80 sø. 7 mars 2010 18:18

Ok, jeg tar kritikken og trekker personangrepet, det var kun myntet på den direkte kveruleringsrunden som pågikk lenger oppe i tråden. Jeg har nok ikke sett hele sammenhengen der. Beklager. Men resten står jeg ved.

Skjult ID med pseudonym Antigone sø. 7 mars 2010 18:20

Fint!

Og husk, det må (minst) to til for å kverulere ;-)

Skjult ID med pseudonym Salander sø. 7 mars 2010 18:23

Ikke for å kverulere altså, men det går fint an å være en tredjepart som observerer kverulering;)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 7 mars 2010 18:24 Privat melding

To av jentene jeg har datet fra sukker har vært svenske, og begge har spurt meg om det samme.

Jeg kan ikke det svenskespråket overført til skrift men hun ene sa det veldig godt "varfor krigar ni så jævligt her" og referte til at hun synes det er så mye krangling mellom kjønn i Norge både sosialt og på jobb.
Sukkerforumet er jo et godt eksempel på det.

Kan det være det derfor det er så mye "kikking" at nordmenn vet rett og slett ikke hvordan de skal forholde seg til det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym Mann32 sø. 7 mars 2010 18:35

Hey, jeg syns det er en herlig gjeng her. Men på forumer kommer mindre sympatiske sider lett frem. Ikke ta det så seriøst!:)

Skjult ID med pseudonym Antigone sø. 7 mars 2010 18:43

Salander: Klart det. Men jeg siktet i retning av at det kunne være en smule ensidig å ikke også se nærmere på andre deltakere i den aktuelle kveruleringsrunden.

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 7 mars 2010 20:10

Bare en kort kommentar, det virker som om det er "mangel på respons" denne tråden handler om....Jeg oppfatter det mere som at TS forsøker å ta opp den "ikke svar kulturen" som er her, i så tilfelle er jeg helt enig.....det er dumt at en ikke sender et høflig avslag engang.
Det er ødeleggende for debatten når svarene handler om ting som TS selv ikke kan identifisere seg med!
Jeg finner heller ikke så mange holdepunkter for at TS er skuffa eller arrogant, jeg tror simpelten bare han vil høre fra andre hva slags erfaringer de har.
Problemet er at tråden nå har blitt så lang at jeg ikke gidder å lese igjennom alt, men siter gjerne til tidligere svar for å underbygge dine påstander hvis du er uenig med meg.......

På en annen side vil jeg gjerne spørre TS om hvor mange kvinner han har henvendt seg til, det er ikke sikkert de har sendt til representerer et bredt spekter av den kvinnelig befolkningen!

Vil også understreke at det er sannsynelig at det gjelder oss gutta og!

Skjult ID med pseudonym Salander sø. 7 mars 2010 20:27

Grumse, jeg siterer et eksempel på arroganse og skuffelse fra TS atter en gang i tråden - synd at du frikjenner han uten å ha lest tråden da:

"Touché, ye gob-spewing fakinsupah! Så rett, så rett. Jeg startet denne tråden fordi jeg synes det er så innihelvetes mye kikking og når det først kommer noe via tastaturet fra en som man har lest om er akademisk belest, tindebestiger, en helvetes bra skiløper og nærmest bor i fjellet store deler av året når man da ikke er ute å jogger i Nordmarka, ja så er det noe enstavelses-piss patchet sammen med et emoticon-hælvete min niese på 5 nylig har oppdaget bruken av, som faller som en turd-of-shit ned i Innboksen min. I forkant er man jo spent før man åpner meldingen og kan knapt tro at det man leser kan komme fra en "oppegående, kontemplativ og reflektert jente i sin beste alder", når syntaksen i det jeg leser, knapt holder 7.klasse-nivå. Jeg er overhodet ikke sur, frustrert eller sint, bare litt skuffet over at det finnes ikke samsvar mellom profiltekst og liv og laden. Haha!! Here´s an emoticon for y´all my pedigree chums: :D"

Ut over det så har jeg lyst til å spørre: Aksepterer dere menn og kvinner standard-avslaget som sukker legger inn, eller forventer dere et personlig utformet avslag?

Jeg er for øvrig en veldig enfoldig dame som tenker veldig enkelt: Hvis man skriver en høflig henvendelse, ikke får noe høflig svar, så er vedkommende man har henvendt seg til, ikke høflig og man er uansett ikke den rette for vedkommende siden h*n ikke svarer, så hvorfor da grine over at h*n ikke svarer? Eller handler dette egentlig om "Vær så snill å gi meg en sjanse da!"? Ønsker man egentlig en sjans hos uhøflige folk som uansett har sortert deg vekk i første omgang? Det er sikkert en rimelig forklaring, men nå har jeg ikke påberopt meg å være skarpeste kniv i skuffen.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 7 mars 2010 20:43

Det med å svare eller ikke på henvendelser har vært diskutert mange ganger her inne på forumet. Slik jeg har oppfattet det ønsker i hovedtrekk mennene at man sender et svar selvom det er negativt. Damene derimot ønsker ikke svar dersom det er negativt. Derfor har jeg ikke svart på henvendelser som jeg ikke er interressert i. Det er jo litt synd at jeg skal oppfattes som uhøflig av den grunn for det ønsker jeg ikke å være. Det hadde vært enklere dersom det var noen klare kjøreregler på dette

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 7 mars 2010 20:57

Salander: joda, jeg skjønner deg litt bedre nå. Men jeg synes teksten sier mer om hvilke krav til svar/henvendelser TS har.
Det vitner også om at han ikke har så høye tanker om denne "kategorien" damer!

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 7 mars 2010 20:58

En annen ting, standard svaret fra sukker er bedre enn ingen svar.......

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 mars 2010 21:01

@grumse
Her er jeg faktisk uenig med deg - ikke svar er også et avslag. Derimot skjønner jeg at jenter ikke sender avslag når jeg ser enkelte av de infantile meldingene de da får tilbake fra de som får avslagene. Kanskje det ville vært en idé å ha muligheten for å krysse av på "ønsker ikke flere meldinger fra avsender" når man sender avslag?

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 7 mars 2010 21:14

det går jo an å blokkere vedkommende da!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 mars 2010 21:19

@grumse
Det hjelper ikke. Har du først sendt en melding til noen, i dette tilfelle et avslag, så kan den som mottar dette likevel sende melding tilbake. For har du først mottatt noe fra en match under 70, så har du åpnet kommunikasjonskanalen - uavhengig av om du er synlig eller ikke for profiler under 70.

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 7 mars 2010 21:22

hva er blokkeringa til for da da ?!!

Skjult ID med pseudonym Antigone sø. 7 mars 2010 21:26

Zoid, det stemmer ikke. Det er forskjell på match < 70 og blokkering. Folk som har blokkert deg, eller som du har blokkert, kan du ikke sende meldinger ti. Match < 70 kan du kommunisere med så fremt du får se profilen, dvs at vedkommende ikke har haket av for at profilen ikke skal vises til match < 70. Det er hvertfall min forståelse (basert på min egen erfaring).

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 mars 2010 21:29

@grumse
Ja, du kan så spørre...

Jeg møtte i hvert fall ei jente noen ganger, men da jeg skrev at jeg vel egentlig ikke trodde det var noe å bygge mer på, sendte hun meg et svar samtidig som hun blokkerte meg. Likevel kunne jeg sende en melding til henne. Og slik vil jeg tro det er for alle.

Så blokkeringen fungerer vel egentlig bare dersom man får en melding fra noen man ikke vil ha kontakt med og velger å blokkere i stedet for å svare - dersom man har krysset av for ikke å vise profilen til matcher under 70. Så først og fremst er det vel tenkt for å gjøre seg "usynlig" for profiler man ikke er interessert i.

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 7 mars 2010 21:44

Zoid

Så fremt du har blokkert brukere under 70 i match vil du ikke motta meldinger fra de du blokkerer

Skjult ID med pseudonym TerraFirma sø. 7 mars 2010 21:44

Uten å ha lest hele tråden så har jeg ett par kommentarer å komme med:

1. Jentene her inne er ikke flink til å svare meldingene som vi sender ut, selv når vi er flink og legger til små ting som viser at vi har lest profilen deres.
2. Det er mulig å finne noen her inne (ref til EliseB sin tråd at hun slutter som sukkerbruker). Har selv vært ett par mnd vekke pga jenter.
3. Blokkering funker ikke så veldig bra siden det er veldig ofte lett å se at hun "plutselig" forsvant herfra (Ja, hun kan ha funnet noen, men kanskje rart når hun forsvinner 5 min etter at hun har lest meldingen din...)
4. Gresset er alltid grønnere på andre siden når det kommer til bilder/profiltekst, men det er først når en møter personen IRL at en faktisk vet hvor grønt gresset er...
5. Rødvin på en søndagskveld passer veldig godt sammen med en bedre biffmiddag!

Skjult ID med pseudonym Antigone sø. 7 mars 2010 21:52

TerraFirma: Som en jente som faktisk svarer på alle meldinger jeg får, til og med på hjerter, tillater jeg meg å si at din kommentar #1 hadde vært langt hyggeligere å lese hvis du skrev "Mange av" på begynnelsen av den setningen. Da ville den faktisk ha fungert som et kompliment til oss som gjør det (om enn litt fordekt) og ikke bare som kritikk.

Og så lurer jeg, mer generelt på, hvordan noen egentlig kan vite at det ene kjønnet er så mye dårligere enn det andre til å svare på meldinger, siden alle vel i det store og det hele skriver kun med folk av motsatt kjønn. Jeg vet av egen erfaring at det finnes menn som ikke gidder å svare på meldinger også, selv når man eksplisitt sier at det hadde vært hyggelig med et svar uansett.

Forøvrig misunner jeg deg den biffmiddagen :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 mars 2010 21:53

@elfrodo
OK, mulig hun ikke hadde krysset av for det. Men det er jo kjedelig om man må blokkere for alle under 70 på grunn av én idiot som ikke forstår at et avslag er et avslag.

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 7 mars 2010 21:55

Enig i at den blokkeringsfunksjonen burde vært suveren, zoid.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 mars 2010 21:57

@elfrodo
Er for så vidt enig i det, men poenget mitt var vel å forklare hvorfor jeg ikke har problemer med at folk ikke svarer dersom de ikke er interesserte.

Skjult ID med pseudonym TerraFirma sø. 7 mars 2010 21:59

@antigone

Du må ha unnskyld, det var ikke mening å si at alle jentene ikke svarer. Jeg vet at noen er flinkere enn andre, og det var aldri meningen å bruke enn kam på alle jentene... (fikk nettopp svar fra en jente her inne, så ble litt motbevist på den der... ;-)

Hva guttene gjør så kan ikke jeg svare for alle sammen, jeg vet at jeg svarer de meldingene jeg får her inne.

Skjult ID med pseudonym Antigone sø. 7 mars 2010 22:01

Den er grei, Terra :-)

Jeg får forresten alltid svar når jeg skriver til jenter ;-)

Skjult ID med pseudonym TerraFirma sø. 7 mars 2010 22:02

hehe, bra at noen får det Antigone...

Kanskje jeg burde begynne og skrive til guttene her inne ;-p

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 7 mars 2010 23:53

Da hopper du over min profil Terra ellers.............

Skjult ID med pseudonym Magnz ma. 8 mars 2010 00:29

Svarkulturen på sider som f.eks sukker, blir jo helt klart preget av en "velg og vrak" mentalitet som til tider (oftest?) råder. Så at mange ikke får svar er ikke overraskende. Jeg derimot er av den oppfatning at hvis noen tar seg tid til å lese profilen min og velger å skrive til meg, så vil en normal høfflighet tilsi at man gir en form for respons, enten den er negativ eller positiv. Så hvis en person da velger å ikke svare på en melding jeg har sendt, så vil det jo allerede der si at vi er ganske elementært forskjellige, derfor er jeg sjeldent bitter over mangelen på svar. Jeg syns det derimot er rart når personen ikke en gang gidder å ta seg en tur innom profilen min en gang, men men.

Skjult ID med pseudonym Gutten ma. 8 mars 2010 12:56

Er det ikke totalt meningsløst å klage over at folk ikke svarer på meldinger? Hvis de ikke svarer betyr det bare at de der og da ikke er interessert i. Da kan du velge mellom

-sende en melding til, fange interessen på en annen måte.

-sende en melding til noen andre.

-Endre profilen.

-Endre meldingene man sender.

De to siste er naturlig å endre på hvis du syns du generelt får for få svar. Å klage over for lite svar på meldinger, om et høflig avslag er best- jeg syns det virker som totalt bortkasta tid for alle.

Skjult ID med pseudonym TerraFirma ma. 8 mars 2010 14:07

@ Gutten
De to første er nok mange som gjør (den første kan lett virke som masete kan jeg tenke meg).

Nr 3. Problemet er vel ofte at det å endre/skrive profilen ikke er like lett for alle (Jeg er ikke flink til å skrive om meg selv, og ja, jeg har fått "kvalitetssikret" den av en venninne). Det å måtte forandre den ofte blir litt vanskelig, selv om jeg er enig at det aldri er dumt å ta en kikk på den en gang iblant, og kanskje komme opp med noe nytt.

Nr 4. Personlig skriver jeg alltid en melding som tar med seg litt av det hun har skrevet om seg selv i profilen, dessverre er det fremdeles få svar å få.

Skjult ID med pseudonym grumse ma. 8 mars 2010 15:46

Gutten: desuten så er det kulkturen de lfeste klager på...ikke det faktum at de selv får lite svar!!

Skjult ID med pseudonym Gutten ma. 8 mars 2010 17:30

"Gutten: desuten så er det kulkturen de lfeste klager på...ikke det faktum at de selv får lite svar!!"

Kulturen er et resultat av tilbud og etterspørsel og av hvordan mennesker er.

Om en jente svarer med et høflig avslag eller lar være å svare, hvilken rolle spiller det? Det betyr jo uansett det samme- at hun ikke er interessert i å prioritere tiden sin på å kommunisere med akkurat han fyren der akkurat der og da.

Å la vær å svare er etter min mening best fordi det tar mindre tid, og tid er det mest verdifulle vi har. Eller standardsvar...men hvilken rolle spiller det??? Å bruke vår verdifulle tid på å diskutere sånne detaljer syns jeg derimot er derimot mange ganger mer tåpelig.

Kulturen er et resultat av tilbud og etterspørsel, et resultat av hvordan folk er skrudd sammen, et resultat av hvordan ting generelt ER, av hvordan mennesker reagerer på innflytelsene de er under, av hva de søker og vil bort fra, og av hvilke alternativer de står ovenfor og hvilke ressurser de der og da har tilgjengelig. Ikke minst er det et resultat av tusenvis av innprogrammerte vaner og tenkemønstre og automatiske følelsesmessige reaksjoner.

Glem å prøve å forandre det, fordi det kommer ikke til å skje. Det er realiteten- aksepter den og tilpass deg så bra du kan utfra dine interesser.

Dette stedet er en svært effektiv møteplass for gutter og jenter generelt, og er et glimrende tillegg til andre sjekkearenaer. Det er reneste sjokoladefabrikken for de som klarer å skille seg ut i mengden, for de som klarer å vise med både bilder og tekst hvordan DE ER UNIKE, og som samtidig gjør det på en sosialt smart måte.

For de som fremstår som grå mus, for de som ikke klarer å ha en "sterk profil" som blir lagt merke til i mengden, enten det er snakk om profiltekst eller bilder eller meldinger, ja for dem er det mer krevende. Men dette er helt naturlig og ikke noe å klage på.

Ikke bry deg om hvorvidt jenter svarer eller ikke, bry deg heller om hva du selv kan gjøre for å øke svarprosenten. Dersom du ønsker å øke svarprosenten. Hvis du derimot er fornøyd med din egen svarprosent, hvorfor da klage over kulturen generelt?

Mitt råd til trådstarter: tenk på hvordan du bruker tiden din. du har bare ett liv. Tikk takk tikk takk...

Skjult ID med pseudonym grumse ma. 8 mars 2010 17:42

uansett hvordan du er "skrudd sammen" så kan du "velge" å forbedre deg. Derfor tror jeg det har mere med vilje og respekt for andre å gjøre.
Grunnen til at jeg er "misfornøyd", jeg sier misfornøyd fordi jeg "klager" ikke! Jeg bare synes folk kan ha litt mer respekt for hverandre, skal vi fortsette å fire på prinsipper og regler så vil vi ganske snart nå et bunnivå!
I motsetning til deg så tror jeg det går an å forandre ting, det har noe med det å være positiv å ha tro på andre!

Skjult ID med pseudonym grumse ma. 8 mars 2010 17:44

Det kan hende vi hadde vært der allerede hvis ikke noen hadde forsøkt å forandre det!

Skjult ID med pseudonym grumse ma. 8 mars 2010 17:44

uansett hvordan du er "skrudd sammen" så kan du "velge" å forbedre deg. Derfor tror jeg det har mere med vilje og respekt for andre å gjøre.
Grunnen til at jeg er "misfornøyd", jeg sier misfornøyd fordi jeg "klager" ikke! Jeg bare synes folk kan ha litt mer respekt for hverandre, skal vi fortsette å fire på prinsipper og regler så vil vi ganske snart nå et bunnivå!
I motsetning til deg så tror jeg det går an å forandre ting, det har noe med det å være positiv å ha tro på andre!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 mars 2010 08:26 Privat melding

grumse hvorfor skal folk ha mer respekt for hverandre? fra biologiensside er mennesket lage for å drepe og samle makt uansett metode, det er det mest unaturlige som finnes å respektere andre.

(mann 39 år fra Oslo) ti. 9 mars 2010 09:09 Privat melding

"uansett hvordan du er "skrudd sammen" så kan du "velge" å forbedre deg!"

Hvis du vil forbedre noe kan du bare prøve å forbedre deg selv. Forbedre andre eller "kulturen generelt": GLEM DET!

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 9 mars 2010 12:25

Vi er ikke lagd for å drepe å samle makt, forskerne blir mer og mer enige om at vi faktisk er sosiale vesener!

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 9 mars 2010 12:35

En ting til Assante: hvis vi ble "laget" så betyr jo det at noen har "lagd oss", hvordan kan du vite at vi ble lagd for å drepe å samle makt da? Har du snakka med den som lagde oss eller?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 mars 2010 12:58 Privat melding

Se på verdenshistorien...det har vært fred i noen få deler av verden i knappe 70år.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 9 mars 2010 14:03

Skjønner poenget men det kan ikke være rektig, har d8u først fprstått at vi er lagd av en hensikt så må en også fortå at noen har lagd oss.......!