Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym cola lø. 6 mars 2010 17:08

Hvorfor er det så innmari tregt dette opplegget med POST her inne..... når du sender et brev , så ser jo ikke vedkommende det før eventulet man trykker på post..... å gjør man ikke det kan man faktisk logge av med brev i innboksen uten å vite det.... DRIT kjedelig når man sitter å venter på at noen skal SE posten du sendte =( ... kjenner jeg blir lei det..... er ikke slik på andre nettmøtesteder!!! skjerping SUKKER!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 17:10

Hei!
Er du ny?

For er du klar over at man har valgmulighet om man vil bli varslet på e-post og sms hver gang det kommer en melding i innboksen? For det har man :)
Om du har en hotmailadresse og er pålogget msn så får du vite med en gang noen har sendt deg en melding for da kommer en liten beskjed nede i høyre hjørne om at "you've got mail" :-)

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 6 mars 2010 17:13

Og ikke bare det, men ordet "Post" i menyen blir stort og gult når du har post, så jeg legger nå hvertfall stort sett merke til det der før jeg får e-postmeldingen.

Skjult ID med pseudonym Vannlilje lø. 6 mars 2010 17:17

@Antigone: Det blir ikke gult før man har trykket på!

Men det er veldig praktisk med varsling på hotmail ja, når man er logget på messenger..

Skjult ID med pseudonym kit lø. 6 mars 2010 17:20

Du må refreshe siden for å se om du har fått melding, så det er mulig å logge seg av med meldinger i innboksen. Nå kan det jo også tenkes at mottakeren av meldingen ser det er en melding, men vil tenke seg om før h?n svarer. Da kan det være greit å ikke åpne den, fordi da vet jo avsender at den er lest. Bedre å la vedkommende se at meldingen ikke er lest.

Hvis TS vil få tilbakemelding fra sukker.no er det nok bedre å sende en melding til support enn å skrive på forum

Skjult ID med pseudonym cola lø. 6 mars 2010 17:26

ja vil nå høre hva anndre tenker om det jeg ... for irriterende er det nå uansett at man MÅ trykke på post før den blir gul , jeg selv har jo skjønt dette men ikke alle gjør det å .... jeg opplever det stadig at folk ikke ser på posetn før dem logger av.... nå foreks. har jeg svart på et brev, vedkommende er på men ser ikke posten si...... å ikke si at vedkommende ikke vil lese ..... vedkommende venter på svar fra meg ....

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 17:38

det at noen ser ut som de er pålogget betyr nødvendigvis ikke at de sitter foran pc'en eller i det hele tatt er hjemme :-)
Med mindre du fysisk trykker på "logget av" vil du stå som pålogget selv om du lukker nettleseren. Dette da de fleste nettlesere ikke kobler seg av selv om du har trykket på den røde x'en. .

Jeg vet ikke Cola, men sitter du kontinuerlig foran sukker sin nettside når du er pålogget eller ser du på andre nettsider, stikker en tur på toalettet, prater i telefonen og kanskje til og med går på butikkken uten å slå av pc'en din? Sier dette bare for å sette ting i perspektiv. Alle sitter ikke konstant foran pc'en og trykker refresh hvert 5.sekund selv om de står som pålogget. :-) Og noen av oss sitter inne på forumet og tafser i vei og kanskje ikke har på msn eller andre muligheter som viser at vi fikk mail. Noen liker å svare med en gang de har fått mailen mens andre liker å tenke seg litt om før de responderer tilbake.

Mennesker er forskjelig. Til og med på sukker! :-)