Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mye sier egentlig en profil?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 mars 2010 14:47

Hadde nettopp en liten aha-opplevelse. Var innom et annet datingsted og fant en profil der jeg syntes jeg kjente igjen profilbildet herfra. Der syntes jeg hun hadde veldig spennende profil, så jeg tenkte jeg skulle sjekke ut profilen her også - men her var den ikke noe spennende. Samme jenta, samme bildet, ganske lik tekst, men, nei...

Skjult ID med pseudonym nigella sø. 7 mars 2010 14:53

Hva var forskjellen? Sånn i hovedsak? Kanskje det var noe med hennes profil i forhold til de andre på den siden?
Syns en profil kan si ganske mye, men man leser jo profilen ut fra sine egne prefereanser, forhåpninger og erfaringer så den blir jo alltid farget av deg selv.

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 7 mars 2010 14:54

Kanskje de andre jentene der inne var mindre attraktive, og hadde dårligere profiler enn henne.
Jeg syns hvertfall at sukker har en høy standard både på bilder, og profiler. Og det er kanskje derfor det er så lett å ende opp som vindusshopper her inne...............

Skjult ID med pseudonym Lionking sø. 7 mars 2010 15:15

Ja, det er bildemessig ganske mange objektivt sett pene jenter og damer her på Sukker. Men jeg har mang en gang fått sjokk når jeg har møtt dem live.... Skjønner ikke helt vitsen med å legge ut bilder som overhodet ikke gjenspeiler virkeligheten. Det slår bare tilbake på dem selv... til syvende og sist.

Skjult ID med pseudonym nigella sø. 7 mars 2010 15:22

alvorlig talt, alt som gjelder den ene veien her, gjelder også den andre veien. La oss ikke ha enda en menn vs kvinner diskusjon her :(

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 7 mars 2010 15:27

@ Nigella

Helt enig med deg i at egne preferanser vil være avgjørende for hva som blir oppfattet i en profil. Og det er jo også gjeldende IRL.

For eksempel, så har jeg en venn som er rimelig "brent" for tiden, han ser en dame helt annerledes enn det vi gjør. Vi kan kommentere en jente som går forbi som pen, søt, velkledd, smilende etc. Mens han ser en bitch, et troll, eller en kjipkjærring.

Men vi har stor tro på at det skal bli folk av han og en dag :-))

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 7 mars 2010 15:33

Skulle ønske det var mulig å legge ut lydfiler på profilsiden. Min lydfil ville sagt "Yabbadabbadoo"!

:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 mars 2010 20:47

I USA har de vel enkelte videodatingsider, der man i stedet for å skrive en profil legger ut en video - tror gjerne det er noe jeg kunne likt, man får fort et riktigere inntrykk av hvem man har med å gjøre da.