Alle innlegg Sukkerforum

Avstander er noe dritt

Vis siste innlegg
(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 8 mars 2010 18:18 Privat melding

og det var egentlig det jeg hadde å si

(mann 43 år fra Vestfold) ma. 8 mars 2010 18:19 Privat melding

Takk skal du ha!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 mars 2010 18:22 Privat melding

enig :)

Skjult ID med pseudonym snop ma. 8 mars 2010 18:31

Ja farsken altså ......... men men je smiler lell je :)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 8 mars 2010 18:32 Privat melding

de fleste rogalendinger på min matchliste er ikke noe tess

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 8 mars 2010 18:37 Privat melding

hva da er omvendt, at kun rogalendingene på din mathcliste er noe tess? Så flott for deg da zekezeek, ikke alle som har det så lett:)

Skjult ID med pseudonym frk lotta ma. 8 mars 2010 18:41

Avstander er DRITT! helt sant PETITA!
Usj.....

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 8 mars 2010 18:42 Privat melding

Hva mente du da?

Skjult ID med pseudonym Zapped ma. 8 mars 2010 18:46

Avstander er noe dritt om de må tilbakelegges om og om og om og ....

men det kan være overkommelig, dersom belønningen er STOR :O) og dermed medfører at avstanden blir = 0

Skjult ID med pseudonym daaah ma. 8 mars 2010 18:48

at han ikke finner kvinnfolk som er tess på sin liste vel....

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 8 mars 2010 18:50 Privat melding

å ja veeel ja. Vanskelig å vite når folk taler i omveier.
Ja da var vi to.

(mann 31 år fra Oslo) ma. 8 mars 2010 20:11 Privat melding

Enig med TS ja. Vanskelig med avstandsforhold, men da blir de øyeblikkene man er sammen ekstra spesielle :)

Skjult ID med pseudonym tira ma. 8 mars 2010 20:23

Avstand er ikke noe gøy.

Fant tonen med en Rogalending i fjor, skrev masse til hverandre. Han kom på besøk, vi hadde en skikkelig herlig kjæreste weekend. :)

Fortsatte med skriving og telefon. Jeg besøkte han, og det var nok en koselig helg.

Men når man er avhengig av at det tekniske fungerer, at familie, jobb og alt sammen klaffer så blir det slitsomt.

Vil nå helst ha en kjæreste som kan kjøres til i løpet av en times tid. Blir litt lite impulsivt når man booke flybillett først :(

Skjult ID med pseudonym himitsu ma. 8 mars 2010 20:48

Kanskje en blir mer tiltrekt til det som er mindre tilgjengelig?:p

Skjult ID med pseudonym Dreamer ma. 8 mars 2010 20:50

I want you out of my head or back in my bed...

Skjult ID med pseudonym petita ma. 8 mars 2010 20:55

For min del er det ikke nødvendigvis slik at jeg tiltrekkes det som er mindre tilgjengelig. Men jeg vil ikke ha det som er tilgjengelig KUN fordi det er tilgjengelig, skjønner?

Skjult ID med pseudonym himitsu ma. 8 mars 2010 20:59

Mente det ikke svart-hvitt, nei..

Skjult ID med pseudonym Deedee ma. 8 mars 2010 22:17

Ja, avstand er noe dritt !
Traff verdens kjekkeste rogalending her i fjor. Besøkte hverandre noen ganger og hadde det kjempeflott sammen, men følte han krevde et svar på om jeg kunne flytte på meg litt for fort. Med 3 barn hver er det ikke så enkelt. Tenkte vel at det var best å avslutte før vi ble for glad i hverandre, men skjønte etter noen uker at jeg hadde gjort mitt livs største tabbe. Har besøkt hverandre noen ganger siden den gang, men følelsene hans var ikke de samme, dessverre.

Kanskje jeg skal være glad for at det gikk som det gikk, siden han er her fremdeles selv om han endret sivilstatus på Facebook for 2 mnd siden...

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ti. 9 mars 2010 00:27

Plagsomt det der ja, mange fra Trøndelag og sør-/vestlandet jeg kunne tenke meg å skrive til, men dropper det for det er liksom ikke vits.

Skjult ID med pseudonym trollet ti. 9 mars 2010 00:32

enig.er flere jeg godt kunne tenkt meg og kontakte..(kjempesøte gutter/menn med fine profiler)men...avstanden er for stor... snufs:-(

Skjult ID med pseudonym man ti. 9 mars 2010 00:39

Kjærlighet har vel ingen grenser!
Det er vel bare våre egne begrensninger som setter en stopper for det!

Skjult ID med pseudonym In10se on. 10 mars 2010 09:57

@ Ja, avstander er noe dritt. Blir litt mye for min del å sette seg på et tog eller fly og reise i flere timer fram og tilbake for å ta en kopp kaffe eller to-tre øl og se om kjemien stemmer. Og jeg for min del har ikke noe særlig lyst til å invitere noen jeg aldri har møtt før til middag hjemme hos meg selv - eller dra på besøk hjem til noen slike for den saks skyld. Kan fort bli litt klamt tror jeg. I tillegg kommer jo spørsmålet om hvor den som kommer på besøk eventuelt skal overnatte. Hjemme hos verten eller på et hotell. Nei, eneste muligheten til et førstemøte i slike tilfeller blir for min del å møtes hvis en av partene er på besøk i den andres hjemby av andre grunner og setter av litt tid til et møte.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 10 mars 2010 10:09

Jeg er ikke fremmed for å sette meg på et fly og ta en natt på hotell bare for en date. Når det er sagt så må jeg innrømme at motivasjonen først og fremst er å oppleve litt mer av Norge. Avstandsforhold har jeg svært liten tro på. Ingen jeg kjenner har fått det til å fungere over noe særlig tid. De har blitt sånne ”vi er sammen når vi er i samme by”-type forhold mens ellers har de helt separate liv.

Siden jeg strengt talt ikke har noe lyst til å flytte fra Oslo heller, så er det stort sett bare i Oslo og Akershus jeg sjekker noe særlig seriøst.

(mann 36 år fra Østfold) on. 10 mars 2010 10:17 Privat melding

Harv bestemt meg for å være åpen for å treffe jenter, selv om avstanden kan bli litt lang. Å treffes er en ting, men om man finner ut at det er et forhold som er verdt å bygge videre på så kan nok utfordringene bli større siden begge antagelig er knyttet til det stedet de bor, på alle mulige måter.

Skjult ID med pseudonym In10se on. 10 mars 2010 10:29

Jeg for min del er ikke fremmed for å flytte ut av Oslo etterhvert. Kanskje litt ut i Akershus eller nedover til Buskerud eller Vestfold. Jeg måtte jo ha en grunn til å flytte dit, for eksempel en kjæreste eller en ny jobb, men det er jo ikke det som er problemet for meg. Og jeg er ikke egentlig fremmed for å flytte lenger enn det heller, jeg har allerede bodd i fire andre byer i tillegg til Oslo, hvorav tre var i andre land. Så det går fint. Problemet er vel egentlig bare at jeg ikke ønsker å reise særlig langt for å møtes for første gang, og da er det jo ikke så stor sjanse for å møte jenter som bor lenger borte enn en times togtur eller så. Den motviljen mot å bruke for mye tid (og penger) på reise skyldes ganske enkelt at jeg nok har vært på såpass mange førstedater som aldri har blitt noe mer av, fordi det ikke har vært noe kjemi der når man omsider møtes ansikt til ansikt eller at den fysiske tiltrekningen kun har gått den ene veien (har nok opplevd å være både den eneste som har vært tiltrukket, og den som ikke har vært det), så jeg føler vel at oddsene er rimelige små. Derfor liker jeg å gjøre det første møtet enkelt, casual og forholdsvis rimelig for begge parter. Så kan man heller gjøre mer ut av møte nummer to, tre og videre, hvis det blir noen flere.