Alle innlegg Sukkerforum

Glad i deg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 8 mars 2010 22:43

Hvor lang tid tar det før du bruker å si et genuint: "GLAD I DEG!" til et annet menneske du ikke har truffet før?

Med dette tenker jeg ikke bare dating, men også ved utvikling av relasjoner av samme kjønn. Når føler du at du kjenner den andre så godt at det bare bobler fram at du vil si; "jeg er blitt såå glad i deg"?? :)

Skjult ID med pseudonym sutrer'n ma. 8 mars 2010 22:45

Veldig varierende, men også veldig sjelden. Av kompiser og venner jeg har i dag dreier det seg vel kun om én person, og han bor i dag i en annen by...

Skjult ID med pseudonym petita ma. 8 mars 2010 22:54

Jo jeg føler for å si det til mange jeg:)
Det er et annet ord som er reservert for de/den helt spesielle :)
Hos meg i det minste

Skjult ID med pseudonym billy ma. 8 mars 2010 22:55

Jeg føler for å si til en ny person nå, en bestemt person, og nettopp derfor blir dette mitt siste (?) innlegg på sukker-forumet.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 8 mars 2010 22:56

Men spørsmålet var etter hvor lang tid!!? Etter å ha kjent vedkommende på nett ei stund eller kjent vedkommende IRL i en måned eller halvt år?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 8 mars 2010 23:00

når som helst. Noen blir man glad i fortere enn andre :)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 8 mars 2010 23:14

Hvorfor spør du om det, gråtass?
:-)
Jeg er glad i de jeg er glad i, og de får høre det titt og ofte. Det er heller sjeldent at nye mennesker kommer inn i livet mitt, men nå har ei jente gjort det og vi har vært på en helgetur sammen. Det tar nok litt tid før vi finner ut om vi blir glad i hverandre eller ikke. Selv om jeg opplever at dette er en jente jeg kan bli glad i, så tar det nok lang tid før jeg føler at jeg smått om senn har blitt glad i henne.

Å bli glad i noen, er for meg en laaaaaaaang prosess...

Nok en gang, hvorfor lurer du på det, gråtass?

Skjult ID med pseudonym fisken ma. 8 mars 2010 23:25

Hallo tassen!
Hvordan går det med beinet?
Glad i mange personer jeg, vettdu :o)
Tror nok at mangt bruker litt tid på å komme med en slik bekjennelse, men slik er det vel bare!

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 8 mars 2010 23:34

Hvorfor jeg lurer, Frøkna? Jo, fordi jeg er en nysgjerrig sjel som lurer på mye rart i livet. Jeg syns dette er et relevant tema blant de mange irrelevante og relevante temaene på forumet.
Tidligere slapp jeg få nye mennesker inn i livet mitt. Holdt mange på litt avstand. Fikk av og til høre at jeg blei oppfatta arrogant til tider. Nå har jeg imidlertid sett gleden av å åpne opp for nye mennesker og lukke dem inn i mine små og store gleder. Da er det oftere at jeg også reflekterer omkring dette spørsmålet når jeg blir kjent med noen. Noen blir jeg lett glad i og sier det raskt til! Andre er det vanskeligere å komme inn på - da tar det lang tid. Dette handler gjerne om folk som ikke byr så mye på seg selv - må gå noen ekstra mil før vi blir så godt kjent at jeg kan si det samme.

Ser gleden av å kunne si det til andre som jeg føler jeg har blitt glad i, men av og til jeg lurer på om det kan virke overfladisk. Likevel hiver jeg det ut fordi hjertet forteller meg det!! Bruker ikke alltid snusfornuften denne karen.. :)

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 8 mars 2010 23:38

Går bra med meg fisken! Beinet ligger til luftings i kveld.. Takk for omtanken! Godt å høre det er mange du er glad i. Du høres ut som ein framifrå fisk du, fisken!! :P
Er du fortsatt stasjonert på Mauritius?

Skjult ID med pseudonym Tnfkaj ma. 8 mars 2010 23:38

Det varierer veeeldig.

Noen få kan gjøre seg fortjent til det etter bare noen dager... og de får høre det.

mens for andre har jeg jobbet hele livet med å finne en måte å kunne si det til.. (eks, tannlegen :P noen politikere... men også noen som er veldig mye nærmere).

hehehe og så er det noen, som har fortjent det hele livet, som jeg ikke har sagt det til så ofte (jada det er en gutteting :) )

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 8 mars 2010 23:44

gråtass:

takk for svar :-)
Skjønner temaet ditt, og ser at dette er noe du faktisk er opptatt av (lurte litt på det, ser du)
Men selv er jeg såpass treig i vendingen at det tar lang tid før jeg tenker at jeg er glad i en person, fordi jeg ønsker å bli glad i mennesker som blir, og ikke all verdens mennesker som "besøker" meg og fort forsvinner igjen.
For meg forplikter det å være glad i noen ;p så jeg bruker snusfornuften for det den er verdt innenfor temaet "være glad i noen" :-D

Skjult ID med pseudonym lala ma. 8 mars 2010 23:50

Jeg sier d mest til nære venner....men kan også godt si det til en jeg har vert mye sammen med, og som jeg vet at går den rette veien:) rett og slett når du føler at du er skikkelig glad i personen:)
Men sånn uansett....hva er IRL???ser bare at mangen skirver det, hva er det forkortet for?:)hehe

Skjult ID med pseudonym petita ma. 8 mars 2010 23:53

in real life :)
leggetid for meg. GLA I DEG TASSEN, jeg er nemlig gla i veldig mange jeg :) Inkludert visse forumtroll

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 8 mars 2010 23:55

@Tnfkaj
Nikker og smiler til ditt innlegg. Tror vi gutta mange ganger kan bli mye flinkere til å si til våre nærmeste som særlig fortjener det. Mamma - vet du hva: jeg er såå glad i deg!! Jeg må bli mye bedre til det... :)

@frøkna
Ser hvordan du tenker og er til dels enig med deg i at man slenger det ikke bare ut helt nonchalant. Men må det forplikte å si at du er glad i alle du sier det til? Og hva ligger i denne forpliktelsen? Jeg er enig om at det bør følges opp i praksis på en eller annen måte, men tror vi mennesker legger mye forskjellig i dette å bry seg om. Det trengs ofte ikke så mye oppmerksomhet for å vise omtanke for den du er glad i.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 8 mars 2010 23:57

GLA I DEG OGSÅ, PETITA! Natta :)

IRL: in real life

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 8 mars 2010 23:59

En bør vel kunne føle på seg selv, at dersom man sier til noen at man er glad i vedkommende, så er man også villig til å stille opp, være en støtte og hjelp dersom ting går skeis for den man er glad i. Å være glad i noen forplikter! ...gjør det ikke?

Skjult ID med pseudonym Tnfkaj ti. 9 mars 2010 00:05

mhmm @gråtass *klapp på skuldern ISL (straaake armer - ikke noe kroppskontakt :O) ) Neida jeg er ikke der altså..

og den mamma/pappa tingen bør alle som kan - virkelig bruke ofte.

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 9 mars 2010 00:09

Jeg er fortsatt enig med deg frøkna! :) Tenker også at det forplikter, men litt ulikt hvordan relasjon jeg har til vedkommende. Noen står nærmere enn andre, men jeg er glad i alle sammen likevel. Jeg har flere gode kamerater jeg er veldig glad i. Vi veit at vi er der for hverandre, uansett om vi ikke har snakket sammen på lange tider. Noen veit man er der selv om de ikke er der ukentlig. Det viktigste er jo at man bryr seg av et ekte hjerte og viser det på SIN måte!:)
Det er forresten flere jeg har sagt det til som jeg har blitt venn med på sukker uten at vi har møtt hverandre IRL. Det handler for min del om å gå litt mer i dybden når vi blir kjent, samt å finne den mystiske kjemien i kommunikasjonen som er så vidunderlig!

Skjult ID med pseudonym fisken ti. 9 mars 2010 00:15

@tassen
Godt å høre at det går bra med beinet:o)
Du har noen gode reflekterte innlegg og svar her inne som bare må respekteres!
Stå på!
Håper bare at den rette vinner ditt hjerte!

Ja, fortsatt i mitt lille paradis her på Mauritius!
Vender nesa hjem til moderlandet, når isen går i Numedalslågen.
Ha en fin uke :o)
Snakkas!

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 9 mars 2010 00:18

Gråtass:

I mitt hode forplikter det i hvert fall. Jeg kan like mange og trives i lag med mange, jeg kan ha det ganske så gøy med mange, men så fort jeg blir glad i noen så blir jeg også opptatt av at han eller hun skal ha det godt og jeg føler et visst ansvar for å være til stede og være tilgjengelig. Jeg har ikke kapasitet til å være nær og tilgjengelig for alle de menneskene jeg liker og synes er fine, så det ender opp med at det er bare noen få jeg blir glad i, som jeg føler gir meg så mye at jeg gjerne vil gi mye tilbake.

Og, ja, i mitt hode forplikter det å fortelle noen at jeg er glad i han/hun. I mitt hode betyr det at jeg er villig til å ha dårlige dager sammen med han/hun, det betyr at jeg takler irritasjoner, frustrasjoner og konfrontasjoner, det betyr at jeg takler en krangel og sure blikk... fordi jeg er glad i han/hun. Å være glad i noen betyr å også ta i mot de dårlige dagene og ikke bare solskinnsdagene...

...men jeg er kanskje overårntli seriøs, da...

Skjult ID med pseudonym Tnfkaj ti. 9 mars 2010 00:34

Enig med frøkna i dette her og drawback med å være såå seriøs og eh ja overårntlig er at jeg har vært singel så lenge ... :(

For å kunne si "Er så glad i deg" må jeg kjenne personen litt, og det kan være vanskelig her (inne). Har ofte følt at jeg fører en samtale med noen som står med ryggen til (les: mailer med 2-3 andre også). Og så når ting ikke eskalerer, minker interessen (hos begge parter) og alt dabber av hehe.

Men, gla i dæ læll hehehe (de som kjenner denne fra før har taushetsplikt! ;) )

http://www.youtube.com/watch?v=G11zZDysczY