Alle innlegg Sukkerforum

Så utrolig tamt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trøtt ti. 9 mars 2010 00:39

Jeg har liten erfaring med nett dating men desto svært stor erfaring i det "vanlige" livet. Føler vel egentlig at jeg har god selvtillit, selvinsikt, holder meg godt, meget sosial og er faktisk en av dem som virkelig trener 5 dager i uken som jeg har gjort om jeg har vært i forhold eller vært singel. Jenter slutter aldri og facinere meg (og godt er vel det), men det er ikke alltid positivt heller. Feks. du ser aldri enn mann bli forelsket i en jente fordi hun er yogalærer, b kjendis, rockestjerne med lite tidløse tatoveringer, eller at hun har en kul tekst eller nick. Var i lang tid motstander av dette om det var sukker eller andre fora, men jeg blir jo ikke yngre og i 2010 virker jo folk svært isolert hjemme eller i tidsklemmen(prioriteringer?). Mange av mine venner som har vært her noen år har virkelig hatt det mye morsomt her og truffet mange mennesker. Hyggelig det. En annen venn av meg sa at jeg ikke måtte være så kresen og ALLTID huske på og legge på 20 kg på di jentene jeg evt. gikk ut med. Bildene var gjerne fem år gamle. Nå har jeg vært her i en 2 måneders tid flørtet og bedt noen ut på en kaffe, glass vin eller kanskje også en middag. Og til dere sofajenter, sånn gjør man ute i det vanlige livet og det funker fortsatt. Hva kommer det at jeg ser de samme jentene med de samme vakre bildene gjerne fra Paris turen 2008 eller når dere sto på vannski etter båten til Rune i 2005 og selvfølgelig gå turene i fjellet mens dere smiler og ler. Hva kommer det av det dere ikke er ute og prøver, og går det ikke så går det ikke. Gjennom chatting får man ihverfall ingen kjemi, som er en heit gjenganger.Dere er jo pålogget hver eneste kveld? Og kom ikke og fortell meg at dere ikke får mange tilbud. Stikk fingeren i jorda og inse at drømmeprinsen kun er på tv og rir hvit hest, i virkeligheten kjører han passat eller sitter på t banen som deg.På tide og ta frem Neil Straus og "The game" igjen. Velkommen vår...

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 9 mars 2010 00:40

Dude, prøv et par linjeskift så orker kanskje folk lese det du skriver...

Skjult ID med pseudonym Trøtt ti. 9 mars 2010 01:00

Takk for tipset, Dude. Du er vel en slik nettkjekkas som kikker pent på skoene sine i dagslys.

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 9 mars 2010 01:04

Det er dårlig stil å disse de som gir deg gode tips. Det var ikke negativt ment å gi deg det tipset. Jeg er blant annet grafiker, så rådet er krystallklart: Bruk flere linjeskift.

Skjult ID med pseudonym mannen ti. 9 mars 2010 01:07

BLANT annet også?:D

hersketeknikker overalt ;)

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 9 mars 2010 01:10

Men det er ikke hersketeknikk! Sånn da skrev jeg det... :)

Happy?

Skjult ID med pseudonym trøtt ti. 9 mars 2010 01:21

Ikke jeg som kaller deg en hersker. Og skal jeg skrive bok en gang så skal jeg ta med meg rådet ditt. En bok om sofa/glamour

jentene her. Og skulle noen komme over en fornøyd jente/kvinne her inne, så meld fra til historisk museum. De har lovet en

ganske høy dusør for første eksenplar. Godt 8 Mars er over.

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 9 mars 2010 01:24

Fornøyde kvinner? Da må du lete lenge. Det gikk rykter om at ei ble spottet på Hardangervidda på 40-tallet, men hun unnslapp. ;)

Skjult ID med pseudonym tira ti. 9 mars 2010 09:18

@trøtt
Innlegget ditt er tungt å lese når du skriver uten linjeskift, men det er bare et sidetrack. Poenget er vel ha du skriver.

Ikke alle jenter får mange tilbud her inne, tror det heller er noen få som får mer enn nok. Vi andre får noen mail nå og da. Og som nevnt i et annet innlegg så kommer de ofte i bulker (snodig i grunn).

Kan jeg tolke deg dithen at du har spurt mange ut på date, men at de avslår?

Og mener du virkelig at jentene har så gamle bilder av seg her inne. De fleste legger nok ut de mest flaterende bildene av seg, men kan ikke se hensikten med å legge ut noe som ikke stemmer med virkeligheten. Og tror ikke at det er noe som evnt kun gjelder jentene.

Men jeg er enig med deg, man må faktisk ut å treffe folk, gå på date, for å finne en partner. Og selv om vi drømmer om prinsen på den hvite hesten, så kan vi nok ta en annen prins ;)

Og sorry gretne gubber, men det finnes faktisk mange fornøyde kvinner der ute :p

Skjult ID med pseudonym Helene ti. 9 mars 2010 09:30

Er mange av oss som er pålogget mye som gjør det nettopp for å bli kjent med spennende gutter vi treffer i virkeligheten vettu!

Man sender et par meldinger, får et inntrykk av personen gjennom profilen og så avtaler man et møte i virkeligheten. Veldig enkel og greit syns jeg!:)

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 9 mars 2010 20:45

Jeg skal leie ut til ei vaskedame fra Polen. Hun skal vaske og rydde for husleia, og stelle dyra når jeg har det travelt eller reiser bort. Brilliant! Burde funnet på det for mange år siden!

Skjult ID med pseudonym våryr on. 10 mars 2010 21:49

Poenget til trøtt var vel at dating som følge av nettdating er kjedelig og vanskelig å få til å klaffe? Og at vi single burde komme oss ut og gå tilbake til god gammeldags sjekking ute i det virkelige liv? Jeg har tenkt endel på det i det siste:
God kjemi fra sukker-chatingen blir som oftest sporløst borte når vi møtes på date. Og det er ikke fordi vi ikke er en "god match" - eller ikke ser ut som på bildet. Det er bare fordi vi begge blir sittende og konversere høflig om jobb og vær og ferier!
Ingen som tør å være for direkte eller lene seg frem og prøve seg på et kyss!
Blir liksom bare taktikk, og da utstråler man heller ikke noe varme. Begge sier ullent "takk for ikveld, vi snakkes". Så da går begge hjem og tenker at "ja, det var hyggelig, men absolutt ikke noe kjemi". Som jente tror jeg det er litt det at jeg prøver å oppføre meg så ordentlig også. Men i en vanlig setting er jeg jo ikke sånn! Skumper jeg borti en kjekk fyr i baren når jeg er ute, så kan jeg jo sette inn støtet og skru på sjarmen og begynne råsjekke med en gang! Så det er nok der ute jeg kommer til å møte mannen i mitt liv...og med våren følger litt flere anledninger!
Men kanskje datene tør opp litt med mildværet også? Det er lov å håpe!

Skjult ID med pseudonym nigella on. 10 mars 2010 21:56

@ Driver. Jeg er opprinnelig polsk, så på vegne av min polske schwester vil jeg si at jeg tviler på at hun vil være vaskedama di mot husleie, hva skal hun leve av da? Luft?

(mann 29 år fra Oslo) to. 11 mars 2010 00:43 Privat melding

Luft er sterkt undervurdert.

(mann 43 år fra Vestfold) to. 11 mars 2010 00:45 Privat melding

Jeg lever på luft og kjærlighet hver dag. Funker som hakka møkk! :)

Skjult ID med pseudonym mann to. 11 mars 2010 14:19

@trøtt
Bra sett og beskrevet. på tross av at dette kan være litt ubehagelig for endel jenter å lese
sjekkehåndbøker patetisk sjarmørskole Marve Fleksnes ?
Men hver sin smak
God vår !

@tira
gretne gubber ? -man blir gubbe når man skriver noe du ikke er enig i ? Da kunne jeg jo etter din logikk kalle deg kjerring men det vil jeg ikke fordi jeg ikke er som deg

Skjult ID med pseudonym tira to. 11 mars 2010 14:48

@mann
Meldingen om gretne gubber var egentlig ikke rettet mot deg, den var rettet mot de som påstod at det ikke finnes fornøyde kvinner, men hvis det gjør deg lykkelig å kalle meg kjerring så sett i gang. Jeg er en stolt kjerring, som er fornøyd :)

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 11 mars 2010 14:52

Jeg syns du virker som ei flott og fornøyd kjerring Tira! :)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 to. 11 mars 2010 14:56

Enig tassen..... Og denne kjerringa skal bli med oss til Italia......... Da kan mann bare sitte der og sutre uten at vi bryr oss.....

Skjult ID med pseudonym tira to. 11 mars 2010 15:12

Dere er vel kjekke"gretne gubber" :)

Skjult ID med pseudonym mann to. 11 mars 2010 15:17

Har (mye)høyere terskel enn dette for å kalle jenter for kjerringer selv om jeg er uenige i det de sier ;)
Kom ellers inn i tråden etter tiras gubbekommentar

Om Tira er flott er vel vanskelig å si men det er hun sikkert Vakker velbygget grasiøs og sjarmerende kanskje halvlangt blankt brunt hår og store blå øyne sensuelt duftende av en blanding av hennes egen søte kroppslukt og diskret raffinert parfyme :)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 to. 11 mars 2010 15:17

@ Tira.......Hva er det med deg da. ??????????
Gretten eller :-))))

Skjult ID med pseudonym Mann 37 to. 11 mars 2010 15:20

@ mann...... Det var da voldsomt......... Nå hva sier du til den Tira ??????

Skjult ID med pseudonym tira to. 11 mars 2010 15:31

@mann
jepp, der har du meg, hvordan visste du det? ;)
men du glemte å beskrive de lange modelbena mine og de yppige hoftene :p

@mann37
jeg er en gretten kjerring som er fornøyd, er det greit gubbelille? :)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 to. 11 mars 2010 15:36

@ Tira.....Hadde jeg fått deg på tomannshånd, så hadde du ikke klart å være gretten :-))))))

Skjult ID on. 31 mars 2010 01:55

Ja, dette er virkelig tragisk. Jenter med null selvtillit i levende livet og nesa høyt til værs i cyber world. USJ!

Skjult ID med pseudonym anonymis on. 31 mars 2010 02:06

Jeg synes litt av problemet med å treffe folk her inne, er at man er stiv og tenker litt for mye på hvordan man ter seg og at det blir mer konversering og null kjemi (som nevnt tidligere i tråden). På samme måte synes jeg det er vanskelig på chat og profilsjekking også. I profilene så er ofte alle jenter like for meg- alle er opptatt av å få frem hvor hypersosiale de er, hvor mye de henger på kafe og hvor mye de trener og hvor viktig det er med venner, og selvfølgelig det at de er skeptisk til nettdating og/eller at de ikke vet hva de skal skrive på profilen. Hvorfor er det så likt alt? Opplever også folk som sier det rett ut at de er redd for å virke nerdete (som en kjapp ro-ro hvis de sier noe som ikke passer inn i standard-pakka). Litt synd at det blir sånn synes jeg- samtidig som jeg skjønner det godt og har lett for å bli sånn selv også.

Skjult ID med pseudonym Lurium on. 31 mars 2010 15:59

Hadde jeg vært jente hadde og ville treffe noen ville jeg nok gått på date flere ganger i uka med det utvalget som er her inne. Må jo være bedre enn og sitte hjemme i sofaen kveld etter kveld. Life is to short, girls.

Skjult ID med pseudonym nocturne fr. 2 april 2010 13:49

Kudos til deg Trøtt, jeg driter i linjeskift så lenge budskapet er klart som krystall!
Tror du har et stort poeng.....
Men personlig er jeg ikke ei som dater etter pene bilder og "høyde/vekt". Jeg liker faktisk den skrevne kjemi. For meg er ord tiltrekkende, han som behersker kunsten-tiltrekker meg. Men man må ganske raskt pelle seg ut i den virkelige verden.
Så for meg blir det en mellomting. De som spør etter mailadressen min i 1. melding er lost cases.

@ våryr: enig med deg også. Man må flørte litt! Lenge leve våren og etter den...sommeren