Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan er responsen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lonely ti. 9 mars 2010 20:38

Hei, jeg lurer på hvordan responsen er for dere sukkerbrukere? Er det sånn at de som har et flott utseende får mer respons enn andre? Eller har det ingenting å si? Og hvor lang tid tar det før man begynner å date?

Jeg spør fordi jeg lurer på om de som melder seg her inne gjør det for å finne seg en partner, eller fordi de bare vil "sjekke markedet", kanskje finne ut sin egen verdi i form av mye eller lite respons, og så videre. Er det viktig at matchen stemmer, eller er det kun et tall som viser til at den andre også svarte ganske likt?

Hvordan er deres tanker? Hvor lenge har den "eldste" av dere vært her, hvis det går an å si noe sånt da;) Er det mange fornøyde sukkerbrukere her, eller er det mye frustrasjon ute og går?

Har selv ikke fått så mye respons ennå, men har prøvd å skrive til en del selv da, men bare fått negative svar. Så er litt nysgjerrig på dere andres erfaringer, tanker og så videre her :)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 9 mars 2010 20:43

Flott utseende, ja. Det har noen andre.
Litt kløft, ja.
Når jeg prøver å chatte med noen, blir de så frastøtt at de lukker, ikke gidder å svarteliste etter en stund heller, vet ikke hvorfor.
Frustrasjon, ja.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 9 mars 2010 20:47

Tror nok ikke du skal forvente at drømmedama står der i løpet av en fjorten dagers tid, nei. Jeg har vært her lenge nå, og det er jo lett å bli frustrert. Jeg tenker imidlertid at jo flere jeg treffer, jo nærmere er jeg å faktisk treffe drømmedama - ja, hvem vet, kanskje det er henne jeg er i kontakt med nå? Uansett så vil du vel neppe treffe de som faktisk har funnet noen her, og det er faktisk noen, på forumet lenger.

Jeg vil også anbefale deg å ta matchtallet med en klype salt. Sannsynligvis så er det nok en større andel som "treffer" på høye matchtall, men det bør ikke være det eneste kriteriet. Og for all del, ikke utsett det å treffes i det uendelige!

Skjult ID med pseudonym MM ti. 9 mars 2010 20:48

Hvordan vet du at de blir frastøtt @rotte? Sier de det til deg? Eller kan det være noe du innbiller deg? For du er jo en herlig, selvironisk kar som ihvertfall jeg har veldig sans for :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ti. 9 mars 2010 20:50

Sukker består av (enkelt og greit) både dem som bare ønsker å sjekke markedet, dem som vil finne seg en livspartner og de som absolutt ikke burde vært her inne - gifte mennesker!

Sånn er det bare - og det er bare å begynne å lete i høystakken etter h*n du søker for h*n finnes nok et sted men om det er her inne eller i en bar, i en fjellvegg eller i køen på Rimi er ikke godt å vite :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 9 mars 2010 21:04

@MM, ei sa direkte at hun ble skremt. På et annet sted uten bildeprofil stopper kommunikasjonen brått opp etter at jeg sender bilder.
Ikke alt sies med ord...

Skjult ID med pseudonym MM ti. 9 mars 2010 21:10

Nei, jeg er enig i det rotte. Men hva med å ha bilde i profilen? Da kommer det ingen overraskelser etterhvert. Når det er sagt kan jeg aldri si at jeg har blitt frastøtt av et bilde. Da må det evt være fordi det er for "glatt".

(mann 45 år fra Aust-Agder) ti. 9 mars 2010 21:37 Privat melding

jeg innser at jeg sikkert begynner å bli gammel og grå (eller folk tror det)
skuffende få som gidder å svare en invitasjon. Selv svarer jeg uansett,
høflig om ikke interessert, langt og grundig hvis interessert.
Jenter blir kanskje fullstendig mailet ihjel??

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 9 mars 2010 22:05

@svein
Tull...

Skjult ID med pseudonym jente ti. 9 mars 2010 22:08

NEI, JENTER BLIR IKKE MAILET IHJEL! DERE SKRIVER TIL DE SAMME, SKJØNNER DERE... :-)

Det er gjort undersøkelser som viser at det er langt mer objektivt hva gutter synes er attraktivt enn hva jenter synes er attraktivt.
Altså vil flere gutter, like den samme dama enn omvendt.

Responsen min er grei. Litt aktivitet i perioder, helt stille i andre... Men jeg tror ikke svarprosenten er på mer enn 50 den heller.
Er ute etter langvarig forhold. Leter og leter. Enten vil ikke han, eller så vil ikke jeg. Sånn er det nok for mange. Klaff er vanskelig, men jeg gir ikke opp!

Skjult ID ti. 9 mars 2010 22:30

@jente
svarprosent på 50 er jo fantastisk.

som gutt så vil nok en svarprosent over 10 (inkluderrt avslag) være over gjennomsnittet :)

Skjult ID med pseudonym rekkus ti. 9 mars 2010 22:30

Hvis man ser på hvor stor andel jenter/damer som er superbrukere, så sier det en god del om hvor mange som kun er her for å sjekke markedet. Iallefall 9 av 10. Når det gjelder gutta/menn, så aner jeg virkelig ikke. Ikke at det er av noen interesse heller. De fleste er her for av ren nysgjerrighet og noen for å få styrket sitt eget selvbilde til usannsynlige høyder.

Man kan også merke at damer over 30 er mer seriøse.......av naturlige grunner.

Jeg har egentlig gitt opp å møte den rette her inne, men det kan jo bli noen nye venner. Ikke at det er så nøye.

jepp.......sånn er det! ;)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 9 mars 2010 22:41

Overveldende respons, får ikke tid til å svare halvparten å har til enhver tid et forhold til minst 3.-4 sukkerdamer. Det holder lenge, de får finne seg i å stå i kø de som enda ikke har fått nyte mitt selskap ;o)

Skjult ID med pseudonym MM ti. 9 mars 2010 22:44

@Svein
Hvordan i all verden vet du at ingen damer her inne er seriøse? Sendt mail til alle sammen? Da vil jeg isåfall kalle deg useriøs.

Du har helt feil, det er mange seriøse damer her inne.

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 9 mars 2010 22:45

kanskje vi må konkludere med at menn er hyggeligere enn damer hehe..jeg har iallefall fått svar på alle mine meldinger:)) men jeg vil ikke røpe hvor mange det er ;)...

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 9 mars 2010 22:48

men en annen ting.. selv om jeg tror det er litt tilfeldig og.. det har ikke oppstått i nærheten den samme "kjemien" med noen jeg har meldet med her inne, som han jeg hadde øverst på lista mi:)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 9 mars 2010 22:50

Seriøst Svein det er ikke en erfaring du deler med alle om noen. Jeg tror at noen stiller i overkant stor forventninger om hvor fort ting skal skje. TTT rett å slett ;o)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ti. 9 mars 2010 22:56

Megvel:.

De på toppen av listen har jeg også SUPERkjemi med men kun her inne for i det jeg møter vedkommende i virkeligheten så "vips" forsvinner den spennende kjemien av den grunn at vi er prikk like og dèt blir for meg for kjedelig rett og slett. Har jo ikke lyst til å komme hjem til noen og så møter jeg meg selv i døren til enhver tid :-P Men for all del: viktig å være litt lik også men man trenger jo (iallefall jeg) litt motpoler i hverdagen og ikke bare dikkedarier. :-)

Mens de som ligger lenger nede på lista (helst 8-10 "poeng" lavere enn toppmatch) DEM har jeg fantastisk match med.. så jeg er faktisk blitt så kresen at har man for god match med meg så skal det mye til for å overbevise meg om at det kommer til å fungere..
Jeg får skylde på forskningsmetodikken min som gjør at jeg fører analyse over alt og alle :-P

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 9 mars 2010 22:58

@jente, så ta initiativ du også, hvis du ikke gjør det så begynn.
Det samme foreslås til flere, ellers blir det bare innkjøp av leketøy på dere, og det kan bli litt kjedelig etter noen år.

Skjult ID med pseudonym gudrun ti. 9 mars 2010 22:59

må si meg enig med eventyrlig. For høy match kan bli for kjedelig det også.
Selv så innbiller jeg meg at 83-93 er de beste matchtallene :)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 9 mars 2010 23:07

@eventyrlig.. ja jeg har opplevd den delen og..som i kommunikasjon er det perfekt speiling :) men han øverste var faktisk veldig forskjellig fra meg på de fleste områder...derfor jeg og tror matchtallet var slik tilfeldig, men får trøste meg med at det sikkert ikke hadde vært noe irl.. hjelper litt:)) skal være forskjeller ja.. liker bedre å bedre ha noen som kan vise meg nye tanker..utfordring er og viktig.. Sammen med kjemi er det greit med en "bok" som er uendelig spennenende men som heller aldri slutter....:)))

Skjult ID med pseudonym jente ti. 9 mars 2010 23:17

@ rotte.

Når jeg sier at svarprosenten ikke er mer enn 50%. Så betyr vel det at jeg tar inititativ, tror du ikke? Jeg skriver like ofte først som jeg mottar noe først. Jeg svarer på 99%, og får svar fra ca. halvparten.

@ skjult ID: Har ikke klaget over 50% svarprosent. Men så bruker jeg også litt tid på å finne ut hva jeg skal skrive til den enkelte. Om jeg bare hadde skrevet: "Hallå kjekken!" Så tror jeg min svarprosent raskt hadde sunket til 10% den og! :)

Skjult ID ti. 9 mars 2010 23:22

@jente
Ingen som antydet at du klaget. Bare påpekte at det er veldig mye høyere svarprosent enn sannsynligvis noen gutter her får :)

Og jeg tror faktisk at svarprosenten din hadde vært 50% uansett om du bare skrev "hallå kjekken". Gutta her får så sjelden meldinger at de bryr seg svært lite om hva som står i den første meldingen.
De bare sjeleglade for at noen i det hele tatt tar kontakt. :)

Skjult ID med pseudonym lonely ti. 9 mars 2010 23:29

Jeg har ikke vært så lenge her på sukker.no, så ikke døm meg for hardt da, men min erfaring hittil har vært at jenter ikke nødvendigvis får mer respons enn gutta. Kanskje noen går altfor sterkt etter matchtall, mens andre ikke bryr seg så mye om sånt. Og joda, jeg kan jo innrømme at utseende teller innmari mye, ihvertfall før du lærer å se bakom, så de få gangene jeg har tatt sjansen på å skrive en melding til en billedskjønn;) gutt, så har jeg bare blitt avvist.

Og jeg prøver å svare på de meldingene jeg får, de få;) men en merker jo fort om det er noe vits i å fortsette, for mange spør etter mailadressen min eller msn, og jeg ønsker ikke å oppgi det første, og det andre bruker jeg aldri siden pc går i blått før den restarter igjen. Den berømte bluescreen, du vet....

Men jeg skal ikke bare sitte her og klage, for jeg ser jo at mange er i samme situasjon som meg, mange blir frustrerte over at responsen enten er både og, og at det tar tid før man finner "den rette". Jeg prøver istedet å ha den innstillingen om at selv om jeg ikke finner min drømmemann, så kan jeg jo i det minste finne meg noen nye venner her, ikkesant? Og venner kan jo være greit å ha hvis man har lyst til å finne på noe sammen, og bare ha det koselig:)

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 9 mars 2010 23:30

hmmm... trodde da vi hadde kjemi megvel. Lurer på hvor langt nede på den lista jeg ligger egentlig! :P

Pussig nok er jeg enig med alle de her som sier de har best match på andre mellom 87 og 92. Av den grunn har jeg lagt liten vekt på matchtallet når jeg kommer i kontakt med noen. Kommunikasjonen viser ofte om det er en viss match mer enn de tallene. Og match på humor er vesentlig her inne på nettet - det ville kanskje vært annerledes IRL, all den tid det er lettere og kjappere å få et helhetsinntrykk av et menneskes personlighet i virkeligheten.:)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 10 mars 2010 17:43

@tassen.. vi har jo 95:) så vi har jo det både i teori og ellers;).. men han jeg refererte til hadde jeg 96 med..fint tall foressten hehe..kanskje der det lå;)...hmm har ingen høyere enn 96 jeg.. er det vanlig tro?

Skjult ID med pseudonym Jente26 to. 11 mars 2010 09:25

Jeg har vært medlem her i 3 mnd nå og vært på 4-5 dater så langt. Greit at man kan finne ut såpass mye om folk før man treffer dem, sånn at man har større sjanse for å finne noen med felles interesser. Har ikke truffet "gullegget" ennå, men har blitt kjent med noen hyggelige gutter ihvertfall. Er vel bare å fortsette å være aktiv tror jeg og en dag treffer man den som er riktig!:)

(kvinne 38 år fra Hordaland) to. 11 mars 2010 19:31 Privat melding

veldig opp og ned på responsen..noen ganger stille ,andre ganger mer "pågang" match tallet ligger jeg ikke vekt på selv,ser aldri på det faktisk.. vært her i rundt 6 uker nå tror jeg ..