Alle innlegg Sukkerforum

Hva vil dere jenter at vi gutter skal skrive til dere, for at vi skal vekke deres intr??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :) fr. 12 mars 2010 13:14

Jeg prøver mange ganger å skrive litt mere enn hei. Men synes ikke det funker noe bedre enn en histore om meg selv og det jeg liker. Prøver å by på meg selv, men føler det er lettere å skrive hei og hopp, for så å se om de vil skrive noe tilbake og så starte opp med litt mere. Er dette helt feil`??

Er lei av å være singel, og lei av å sjekke på byen. Vil bare finne en jeg kan gi alt her på jorden.

Skjult ID fr. 12 mars 2010 13:19

du må nok være kjekk og ha en liten x-faktor i utseendet. ellers så kan du kommentere noe du legger merke til ved profilen.

Skjult ID med pseudonym fredag fr. 12 mars 2010 13:55

Hvis du ikke vet hva du skal skrive, går det jo an å sende en flørt ... selv om de er teite. Jeg svarer alltid på flørter hvis jeg synes fyren er interessant. Og motsatt svarer jeg verken på lange avhandlinger eller hei og hopp hvis jeg synes fyren er totalt uaktuell. Komplimenter funker bra (men igjen, bare hvis h*n synes du er aktuell ...)

Skjult ID med pseudonym In10se fr. 12 mars 2010 14:10

fredag oppsummerte vel egentlig svaret her. Det spiller ikke særlig stor rolle hva du skriver hvis ikke mottakeren ikke liker bildene dine. Og motsatt, hvis mottakeren faktisk liker bildene dine og synes du er interessant så holder det ofte bare med et hei, en flørtemelding (uansett hvor teite de er) eller til og med et gult hjerte.

Personlig synes jeg det må være totalt unødvendig å skrive hvorfor du tar kontakt. Det er vel opplagt? Men det er bare min mening.

Skjult ID med pseudonym Sit-ups fr. 12 mars 2010 14:15

Helt enig med In10se. Har man først fattet en interesse ut i fra bilder og/eller profiltekst så er det nesten ravende likegyldig hva han har skrevet i meldingen, bare det ikke er noe slibrige greier.

Skjult ID med pseudonym trollet fr. 12 mars 2010 14:20

jeg for min del fester meg veldig ved en melding hvis jeg merker at den er skrevet ÆRLIG.skriv et par ord om jenta på bildet,så hun forstår at denne meldinga er till akkurat henne:-) det trenger ikke stå så mye...men når jeg merker at den er skrevet nesten som en masseprodusjon og sendt ut til fler.....blir jeg skeptisk.
nei...skriv rett fra hjertet ditt.
ha en fin helg,og lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym petita fr. 12 mars 2010 14:28

Don't give up !!! :):):)
http://www.youtube.com/watch?v=jOBcwJbKOdY

Skjult ID med pseudonym trollet fr. 12 mars 2010 14:48

må bare si det at "kvinner" ikke svarer.....det gjelder det samme med menn......tror det er ganske likt det der.....
men at det er mangel på høflighet...ja....

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 12 mars 2010 17:04

fikk min første grisemelding nå:) : du er deilig.. skal vi leke? tenke tenke tenke... nei takk:) men er kanskje en mild form for grisemelding.. men vil ikke anbefale det likevel:))

Skjult ID med pseudonym Guapo fr. 12 mars 2010 19:41

Dine to siste setninger må du i alle fall ikke skrive - hverken på profilen eller i meldinger!

Skriv noe som er relatert til det de selv skriver i profilen, en personlig melding, så viser du at du ikke er av typen som sender samme melding til alle jenter.

Uansett må du belage deg på at man uansett ikke vil få svar på alle man skriver til. Sånn er det, uansett hvor kjekk man er. Alle kan ikke like en. Men noen gjør det :)

Skjult ID med pseudonym sidonia fr. 12 mars 2010 21:35

Min erfaring er at når noen bare skriver 'hei' el. og jeg svarer, så følger de ikke opp med noe spenstig etterpå heller. Snarere tvert imot.

Skjult ID med pseudonym Jenny ma. 15 mars 2010 11:59

Les profilen nøye før du sender melding, og skriv noe til akkurat henne! Hvis jeg ikke svarer er det fordi jeg skjønner det bare er en masseutsendt melding- det gjør et dårlig inntrykk. Hvis jeg skjønner at du har lest profilen og skrevet til meg, da er det større sjanse for at jeg svarer.

Skjult ID med pseudonym :) ma. 15 mars 2010 12:31

@ Jenny: hvor gammel er du? Vil du bli kjent med en på 30?

Vil bare finne meg en kjæreste jeg, og gjør alt for å fange noens oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym ... fr. 19 mars 2010 14:45

Hvis du bare skriver "hei og hopp" i første innlegg, ville nok jeg ikke fatte helt den store interessen. For ved å ikke skrive noe mer, bare oppretter du en kontakt, også kan det tolkes dithen at du legger ansvaret for å fylle den videre kontakten på henne.
Når jeg får sånne meldinger, tenker jeg "Ja...? Var det alt du hadde å komme med?" :)

Skjult ID med pseudonym LB fr. 19 mars 2010 21:07

Jeg er mann og skriver bare at jeg synes hun virker interessant og spør om hun vil bli bedre kjent. Får svar på 9 av 10 meldinger. Nå skal det sies at jeg nok har bra bilder og ellers en grei sosial CV.

Skjult ID med pseudonym frkunder fr. 19 mars 2010 21:35

Haha "du er deilig, skal vi leke" - meldingen vet jeg hvem er fra. Jeg har nemlig fått nøyaktig den samme meldingen - og det har venninnen min også! No nais!

Men til saken. Skriv aldri hei og hopp, det høres utrolig dølt ut. Dersom du ikke er så god med ord er det bedre å skrive noe nøytralt a la "er helgen fin?" "står til?" "Fine bilder du har - hvor er de fra?" blablabla. Jeg er enig i at det er bildene som er viktigst, men dersom bildene ikke er så innmari smashing, men det karen skriver har snert, humor eller vekker interessen min, kan jeg fint overse bildene (med mindre det er katastrofeområde - sorry). Vil ikke anbefale strofen "Vil du bli bedre kjent?" - den bruker omtrent halvparten av de som skriver, omtrent like ofte som folk skriver "oi... dette var vanskelig" i profilteksten sin.

Kløner skikkelig med innlegget her nå... satser på at ingen la merke til at jeg sendte og sletta om hverandre sånn by mistake. øhøm.

Skjult ID med pseudonym Jazzman fr. 19 mars 2010 21:53

@LB og evt andre som får svar "på 9 av 10 meldinger": Det later til at meldingene dine er rimelig basic, og at du til tross for dette likevel får super respons. Siden du så lett får svar antar jeg at du er rimelig kompromissløs når det gjelder kvaliteten på damene du skriver til.

Kan du fortelle litt om hva slags bilder du har (er du fotomodell?), og også litt om om ting som høyde, alder, utdannelse og klesstil? Jeg antar at dette er viktige ting for å vekke interesse blant såpass mange som 9 av 10.

Skjult ID med pseudonym vårivente fr. 19 mars 2010 23:56

Fortell hva det var i profilen som gjorde at du har lyst til å bli kjent med akkurat HENNE !

Skjult ID med pseudonym LB lø. 20 mars 2010 19:13

@Jazzzman, jeg er midt i 30-årene, 185 høy, utdanning på masternivå og i god form med en sporty livsstil. Er ingen modell men ser vel ok ut. Bildene mine er fra forskjellige settinger hvor jeg har alt fra dress til gore-tex. Skriver kun til de jeg er interessert i å undersøke partnerpotensialet sammen med. Da utgår de jeg oppfatter som bimboer :) Mulig dette høyner svarprosenten.

(kvinne 50 år fra Telemark) lø. 20 mars 2010 19:31 Privat melding

TS, skriv om noe som fenger i den andres profil. Menn som får svar fra meg sier eksempelvis: "Det der var veldig bra naturbilder, hvilke type kamera bruker du?". "du har en veldig fin hund - hvilken rase er det?", "Jeg ser du er buddhist, hvordan kom du fram til den livsorienteringen?", osv... Det er åpne spørsmål som inviterer til videre samtale. Unngå: "Flott dame, hva gjør du i kveld?" eller "Lyst til å bli bedre kjent?"

Profiler som ikke vekker din interesse utover bildet, er profiler du ikke skal bry deg om å svare på for vi jenter vil ha respons på noe annet enn utseendet vårt - selv om vi strever for å ha gode profilbilder som viser oss fra vår beste side. Men når du står overfor en profil der kun bildet fenger deg, bør du også vurdere om dette er en jente som ikke har noe interessant å fare med og derfor gå til neste profil.

Deretter: SMIL for svingende, på alle bilder som legges ut av deg. Unngå bilder som er tatt med webcam i et dårlig opplyst rom. Tenk også på at bakgrunnen i bildene sier noe om deg som person.

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 20 mars 2010 19:33 Privat melding

Svarer på det meste jeg.. Holder med hei på deg, lyst til å bli kjent? Lange avhandlinger er bare pes, noe morsomt er bra. Men som sagt, det holder med hei og litt til, for min del hvertfall

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 20 mars 2010 19:43

@Calandiva
De er tydeligvis ikke helt enig med deg her:

http://blog.okcupid.com/index.php/2010/01/20/the-4-big-myths-of-profile-pictures/

(om det å smile, altså...)

(kvinne 50 år fra Telemark) lø. 20 mars 2010 19:57 Privat melding

@zoid77: Det var meget interessant lesing. Jeg tror for øvrig jeg må finne fram puppe-bildet mitt siden jeg er så gammel.

(mann 56 år fra Oppland) lø. 20 mars 2010 20:45 Privat melding

@Calandiva
Jeg leste innleggene dine her nå, takk for gode tips på spørsmålsstillingene. Skal innrømme at jeg nok ikke alltid har benytten den mere "interessente" og "fengende" vinklingen på spørsmålene mine. D skal jeg ta med meg. Og jeg tror også jeg kan kombinere med litt mere "enkle " som lashes nevner her + de mere "interessente" og "fengende", i samme meldingen til jenta. Lengre meldinger kan evt være lurt å vente litt m til man merker jenta er intr.

Skjult ID fr. 9 april 2010 08:56

Liker at jenter sender først. Da veit man at de vil bli kjent. Ellers synes jeg det er vanskelig å sende en melding som gjør at de blir intr og vil svare.
Hva kan mann åpne med?

(mann 37 år fra Buskerud) fr. 9 april 2010 09:09 Privat melding

syntes selv om man skriver korte eller lange meldinger så får man omtrent aldri svar....skjønner nesten ikke hvorfor enkelte er inne på her..noen som har tatt kontakt med meg og vill bli bedre kjent...sier ja det kan vi...men så går det litt tid så vill de bare være venner fordi de ikke vill ha noen kjæreste..så skjønner ikke hvorfor de tar kontakt da!!da har vi ikke møttes en gang..kun sms,msn og tlf....så om dette er stedet å finne seg ei dame veit jeg ikke!

Skjult ID med pseudonym In10se fr. 9 april 2010 09:45

@ emeff

Hvis de sier at de "bare vil være venner" og ikke er ute etter en kjæreste så betyr dessverre det bare at de ikke er interessert nok i deg og ikke ønsker å ha DEG som kjæreste. Ikke at de ikke vil ha en kjæreste per se. Sorry, men det er de harde fakta. Kanskje skrev de til deg først fordi de likte bildene dine eller profilen din og var nysgjerrige, men ett eller annet sted etterpå forsvant interessen. Å si ”kan vi ikke bare være venner” er vanligvis jenters (og kanskje noen gutters) måte å forsøke å avvise deg på en minst mulig sårende måte, fordi de tror at du blir enda mer lei deg hvis de sier ting rett ut. Samtidig liker de kanskje oppmerksomheten du gir dem og har lyst til å fortette å brevveksle eller chatte med deg en stund inntil de eventuelt går lei eller møter en annen. Men min erfaring er i alle fall at hvis en jente først har sagt nei til å møte deg fordi hun ”har lyst til å prate litt mer på sukker først”, gitt at du ikke spurte allerede i løpet av de aller første meldingene, så kommer hun ikke til å ombestemme seg. Du kan fortsette å prate med henne i månedsvis, som ”venner” eller whatever, men hun kommer høyst sannsynlig fortsatt ikke til å ha lyst til å møtes. Så hvis du ikke er interessert i å prate med folk du aldri har møtt i uke etter uke, måned etter måned, så er det like godt å takk for deg og gå videre første gang hun sier nei.

Og selv om det er enkelte jenter her inne som hevder de bare er ute etter å prate med folk og få nye venner, og ikke møte noen spesiell, "The One", så håper de nok alle innerst inne egentlig å møte en. De vil bare ikke innrømme det, noen ganger kanskje nesten ikke en gang for seg selv. Men håpet er der likevel. Det er det vel hos oss alle. Det er vel derfor de fleste av oss er her, selv de som ”bare liker å møte nye mennesker” eller som setter pris på en rekke små eventyr, korte flørter og affærer mens de venter.

Skjult ID med pseudonym bølle-per fr. 9 april 2010 11:37

Legg ved en kopi av selvangivelsen.

:-)

(kvinne 28 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 11:39 Privat melding

"Vil du bli bedre kjent?" Hva?! Kjenner vi hverandre fra før? Hvis jeg skal bli _bedre_ kjent med noen må jeg nemlig ha kjent dem fra før. Som regel er det best å bare la være å ta med bli-kjent-biten. Snakker man sammen, ja, da blir man jo kjent!
Det er nesten som å spør: "Kan jeg kysse deg?" og som regel, dersom du må spørre, er det ikke tiden for det...

Noe som også burde unngås er informasjon om jobb, inntekt, informasjon om hvor mange hytter du har, om seilbåten du hadde på slutten av 90-tallet, og sist men ikke minst, ikke fortell hvor bra du ser ut for alderen. Det kan man jo eventuelt se på bildene dine. For det er nemlig sånn at til syvende og sist kommer nesten alt an på bildene dine. Bruk mer tid på å finne gode bilder av deg selv enn å skrive lange livshistorier av noen meldinger.

:)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 11:45 Privat melding

Hehe jenter her leker så deilige, skriv hva du vil og skit i hva en eller annen miss godess on the web sier...for dem er det sosial verdi å fortelle om alle brevene de får og om hvor utrolige fantastiske de er siden det som ble skrevet til den store gudinnen ikke er bra nok...fuck off.

Skriv det du synes er gøy, det er det jeg gjør..jeg ler ofte høyt for meg selv når jeg skriver noe, da har jeg det gøy itillegg.

(mann 29 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 11:49 Privat melding

Haha! Apropos gode bilder. Det liker jeg svært godt. Takk for det!

Skjult ID fr. 9 april 2010 11:50

Liker det du skriver om dagen assa, mannegodt!

(kvinne 28 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 11:50 Privat melding

@ManneGodt:
Stein, dersom vi jenter her inne hadde syntes det var så stas å få så mange dårlige brev, ville det ikke heller vært taktisk å ikke tipse om hva som kan hjelpe? ;)
Jeg er helt enig i deg med at man burde skrive noe som er gøy:)

Det skal sies at jeg har også sendt rundt mange, mange brev som aldri har fått noe respons, men da får man bare glemme det, og gå videre:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 11:55

Humor implisert en forståelse over at en profil er lest og forstått syns jeg er veldig greit. Sånn genereally speaking.

Skjult ID med pseudonym FrkStrøken fr. 9 april 2010 12:15

For guds skyld - ikke skriv på dialekt.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 12:23

Dialekt er automatisk diskvalifisering til nek.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 12:57 Privat melding

Husmus : Hva skulle du gitt for noe av råd om du ikke fikk de meldingene? hvilken verdi ville svaret ditt ha da om du ikke hadde en gjeng despoer etter deg og kunne være allmektig og ramse opp alle meldingene du får?
Hadde jentene bare gitt et ærlig råd: Jeg vil ha sånn melding" sure da er det greit men når en skal skrive en liste over hva "jeg" har fått hver eneste gang noen nevner råd så handler det om å reklamere for egen verdi samtidig som en later som en gir råd, litt spesielt.

Hvordan i all verden kan noen fortelle noen hva en annen skal si/skrive og mene uansett?

(mann 34 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 13:14 Privat melding

har døkk no imot dialekt så e d berre fint om døkk ikkje svare. og kanskje te og me legg inn ei linje i profilen, så slepp i kaste burt tida mi!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 13:15

Har da ikke noe imot dialekt. Vi har da alle dialekter. Men vi har bare tre skriftspråk her i Norge. Alle har vi lært to av dem på skolen. Det burde ikke være så vanskelig. Finnes til og med retteprogrammer.

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 9 april 2010 13:34

Jeg satt en gang på uteserveringen til en av Tigerstadens etablissementer, og nippet til min velfortjente Irish Coffee. Jeg satt der i solen og kikket på folkene som gikk forbi, og drømte meg bort fra hverdagens mas og jag.

Med ett så ble jeg vekket opp av en kvitrende stemme som sa: Hei Kjekken, sitter du her alene du da?
Ja sier jeg, men det hadde jo vært hyggelig med litt selskap.......

ÆSJ! Du snakker dialekt sa hun og forsvant............. :-))

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 13:37

*Flirer*

Det noe merkelige med en del østlandsindivider er at de tror at de ikke snakker dialekt. Den gang da i min ungdom jeg så meg pent nødt til å flytte østover så var det mye opplysning som måtte til blant de stakkars innfødte. :p

Skjult ID fr. 9 april 2010 13:42

Ja vi innfødte er helt på tryne.

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 9 april 2010 13:46

Det som er mest tragisk opp i det hele, er jo at jeg sikkert kan telle på en hånd de gangene jeg har sittet alene her i Norge og fått denne type tilnærminger fra en dame. ( Trenger mange hender hvis jeg skal regne alle gangene jeg har fått tilnærming fra de som skal ha lønn for strevet)
Men sånn er status for oss som er multihandikappet ( bor lengt unna oslo, snakker dialekt, og av den grunn selvfølgelig er både lavt utdannet, og har lav IQ)

Life is good :-))

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 14:27

Multihandikappet, gitt. Awww, jeg flirer.

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 9 april 2010 15:03

Noen ganger er jeg enig med Stein R.......

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 23:53

Dialekt er sexy på så mange. Jeg digger en heftig nordlending, eller en bløt sørlending, eller sånn som Lars Barmen, han der tv-kokken. Han er tagbar. :grrr: Eller en vossing, eller en haugesunder. Men ikke Ålesund, å nei. Eller skikkelig indre enfold. Jo, dialekt er definitivt noe som kan være tennende eller avtennende.

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 april 2010 23:55

kåm aaaaaan ijææææn! ålesunddialekt er rått!!:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 23:58

Jeg kjenner at tennpluggene er tettet godt igjen bare ved tanken. :p Som bergenser er jeg forøvrig glad for at dialekten min ikke er så veldig bred. Jeg kjenner at jeg ikke er helt fortrolig med min egen dialekt, den er ikke spesielt pen. Så sånn sett er jeg glad for mine år østafjells, utenlands og nå som nesten stril nedi bibelbeltet, for da er den iallfall bittelitt avslepen.

Skjult ID ma. 12 april 2010 08:15

Dialekt er sexy på damer. :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 12 april 2010 17:31

Alle har da dialekt...? Selv vi som snakker østlending har jo en dialekt.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 april 2010 17:33

Det er ikke alle som har skjønt det, zoid.

(kvinne 42 år fra Vestfold) ma. 12 april 2010 18:10 Privat melding

Minst mulig haha:) Styr i hvertfall unna lange avhandlinger (hele livshistorien din) og spørsmålet "fortell litt om deg selv, da?" Blir fort litt krevende som start. Det enkle er ofte det beste..

(mann 29 år fra Oslo) ma. 12 april 2010 18:52 Privat melding

Det morsomte er når personen man sender melding til ikke gidder å se på profilen din en gang, hehe. Snakk om grov feilvurdering av karakter, men samtidig er det jo like greit:)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 12 april 2010 20:56

@Magnz89
Det kan jo være at de allerede har en i kikkerten, da...

(mann 42 år fra Telemark) ma. 12 april 2010 21:06 Privat melding

Er igrunn ikke enig med noe særlig av det som står i tråden, hva du skriver bør ha samsvar med hva henvendelsen gjelder.
Hvis du bare foreslår å ha litt kontakt her på sukker for å bli bedre kjent så bør det ikke være nødvendig med mer!
Dama kan tross alt gå på profilen å lese det som står her.

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 23 april 2010 11:43

@ buddha

Elsker den dialekten du har!!!!!!!!

Ur Em.............

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 23 april 2010 11:54

@ Em.......

Takk kjære, og jeg må få tilføye at det er ingenting som gjør meg mer yr og glad enn å høre din kvitrende vestlandsdialekt.
Det er den fineste musikk i mine ører :-)))))

Ur buddha............

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 23 april 2010 12:01

Sikkert like mange svar på trådstarter sitt spørsmål, som det finnes damer her inne.
Det skjer ikke ofte at jeg ikke svarer.

Skjult ID fr. 23 april 2010 12:11

Ja det kan de gjøre, men det er sjelgen de gidder å lese tror jeg, se ser bare på bilder.

Skjult ID fr. 23 april 2010 13:01

Svar da.
Mange menn her inne som trenger hjelp fra dere damer.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 23 april 2010 13:31

Jeg får av og til svar når jeg skriver, selv om jeg bare gjør så en gang i måneden kanskje.

Generelt: Du må lese hva damene skriver og hva de utstråler før du skyter av gårde en melding.

Noen har enkle og oversiktlige profiltekster med utfyllende kløftbilder. Når du har deschifrert deg gjennom den fraværende gramatikken de har rablet ned på en linje og forstår at hun kun vil ha kroppsbyggere (som meg, kremt) med langt hår (ikke helt som meg) uten andre interesser enn henne og paradise hotel (ikke meg) så hun har noe å snakke om.. så kan du bare skrive "skjera-bagera?" Dette skjønner de. Disse er ikke alltid dumme, men kan ikke skrive ordentlig pga lange negler som er er i veien. De sjekker ikke opp gutter, de bare filtrerer, og vet de ikke behøver å bruke hodet når de skriver profiltekst. Grunnet langvarig fraværende hjerneaktivitet må du av og til trene dem opp til fungere i samfunnet når utseendet deres en gang ikke er til hjelp. Det finnes så klart gullkorn her også. PS: Nydelige damer finnes i alle kategoriene som er listet her.

Andre er dypsindige filosofer som krever mann med kunstergrad, operainteresse og poesitrang. Disse liker også gjerne "Skjera-bagera, men på fransk eller latin.

En annen art er de som forteller deg hva du skal skrive. Dvs gi henne cv, legeattest, bevis for spermkvalitet, slekstre og kalenderen din for de neste 6-7 årene. Disse er kravstore, men lette å forholde seg til siden de gir deg oppskriften. Godtar slett ikke skjera-bagera. Skal ikke spøkes med om hun ikke har godkjent søknad om slikt på forhånd.

Og så har vi de som jeg liker som tar kontakt og skriver "hei kjekken, skal vi slåss?". Da snur jeg meg rundt og lurer på hvem f'**n de skriver til og blir særdeles opprømt når jeg forstår sammenhengen. De er av typen: "Det som skjer, det skjer", og takler vittigheter om du skriver til dem først.

Skjult ID med pseudonym meg fr. 23 april 2010 13:48

Og om du klarer å overføre dette til sukkermeldinger når du sikkert langt:

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10000588

Skjult ID med pseudonym MM fr. 23 april 2010 13:53

Glimrende skrevet BruceW, du tar virkelig damene på kornet ;)

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 23 april 2010 13:55

Fantastisk beskrivelse, Bruce.
Nå skal jeg ta en titt på min egen profil og se om jeg befinner meg i en av kategoriene dine.

(Eller, nei. Det trenger jeg jo ikke. Jeg er av de som må trenes opp til å fungere i samfunnet. *klasker til deg med kremvispen*)

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 23 april 2010 14:42

@pgmp; Jeg liker sånne åpningmail. De viser at personen har humor og muligens er lite selvhøytidelig. Hver gang jeg sender sånne mail selv, kan du banne på at mannen ikke svarer. Jeg vurderer å sende bare et enkelt "Hei." neste gang jeg finner en interessant profil.

(mann 49 år fra Østfold) fr. 23 april 2010 14:43 Privat melding

Malinka, du har en nydelig profil, og flott profiltekst..

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 23 april 2010 14:48

Takk Bruce. Når du sier sånt, så endrer jeg selvsagt ikke profilen min.

Skjult ID med pseudonym nebbioso fr. 23 april 2010 15:01

BruceW, du må dra til Malinka. Det er da bare en 8-timers togtur eller noe sånt?

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 23 april 2010 15:12

@Bruce:

Vest er best!!!

Malinka lager jo alt kake til deg ;-)

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 23 april 2010 15:36

Bruce; Du må legge ut på turne. Er det ikke en teaterbåt eller no som tøffer rundt i haremet der borte? Du kunne sikkert vært med den rundt. Å komme på date med teateroppsetning i bagasjen skader ikke.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 23 april 2010 15:51

@Malinka
Det er dessverre sjelden man finner profiler det virkelig går an å sende morsomme kommentarer til

Skjult ID med pseudonym Beatrice fr. 23 april 2010 15:59

Her er en melding som ville vekke min interesse:

Quoi de neuf? Så sexy manikyr du har. Her er cv-en min. Skal vi slåss?

;)

Skjult ID med pseudonym :) to. 29 april 2010 10:14

Kom med litt mere svar da. Alle trenger litt hjelp til dette.

Skjult ID med pseudonym stupedama to. 29 april 2010 17:37

tull og tøys og vis at du har lest profilen hennes. Jeg elsker å bli ertet... men for guds skyld ingen ladede meldinger . Ikke be henne spørre om hva hun vil vite om deg... det er så slitsomt . By heller på deg selv etterhvert

Skjult ID fr. 30 april 2010 11:55

Hvordan by¨på seg selv?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 30 april 2010 12:14

Hvordan by på seg selv?

Ved å være deg selv, vel.
Ved å stå for det du tror på, vise personligheten din, varmen din, fortelle om ting du mener, liker, føler. Være DEG uten staffasje.

Husk på at ved å "dele informasjon" om deg vil ingen kunne frata deg noe som helst. Du mister ingenting ved å være personlig.

Skjult ID fr. 30 april 2010 12:17

takker

Skjult ID med pseudonym Z fr. 30 april 2010 12:20

Spør du meg, er det også eneste måten å lykkes ang. å finne sin partner.
Ingen kan spille skuespill hele livet. Ingen orker å ikke være seg selv i eget hjem over tid.....

Om noen da ikke skulle like den du er som kjæreste, er det greit. Fint å oppdage det med en gang fremfor å prøve å passe inn i noe.
På denne måten kan også andre lettere se hvem du er og hvem de har foran seg - du blir tydelig, og også lett å like for den rette.

Dessuten er det så lett å bli glad i mennesker som våger å vise seg og dele seg med verden! :-)

Skjult ID med pseudonym Dragen fr. 30 april 2010 12:27

Det er sant det du skriver der Z.

Skjult ID med pseudonym Huahaulo lø. 1 mai 2010 01:08

@ Magnz89: Jeg tror at jeg ville foretrukket at de ikke svarte enn at de svarte og var uinteressert, for da kaster de i så fall bare bort tiden din :)

(mann 34 år fra Oslo) lø. 1 mai 2010 02:00 Privat melding

En Kvindes begrænsede Knold kan læt curtiseres ved at behærske det aristocratisque Sprog - Tungemaalet med den bløde Ordklang og de Laaneord divine. Lat mig demonstrere:

"Eders Visage lyser af tidløs Skiønnhed, og de haver en Charme og Charisma der maa kunde sammenlignes med Blomsterænge, lyden af Kvittervæsen og brusende Løv. De haver en Latter der er baade danned og charmant, og den lægger sin Coleur paa Omgivelserne. Jeg cerverer min Tunge og smukke Drøvl til Eders myge Læber og Vaniliesmagende Kiæftamænt, i en Salute d'Amour til Dem - O Sancta Venere - Den Hællige Venus!"

Derefter vanker der Fellatio impertimente og Succubus inferte den ganske Aften. God Fornøielse!

(kvinne 42 år fra Hordaland) lø. 1 mai 2010 02:09 Privat melding

Hehe, dine innlegg er alltid en fornøyelse. *flirer*

Skjult ID med pseudonym Dragen ma. 3 mai 2010 08:37

Det er viktig at bilde er bra og... :)