Alle innlegg Sukkerforum

Jenter: Vis mer kropp!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Boyvoice fr. 12 mars 2010 16:32

Jeg mener det. For det første er det fint å se på, for det andre er det viktig info for meg å vite før jeg treffer deg. Jeg er såklart enig i at du bør kunne forvente det samme av oss gutta!

Om du syns du er litt overvektig, ikke vær så patetisk at du gjemmer bilringene unna, ta heller på deg noe som gjør at det ser best mulig ut på bildet. Men ikke skjul det unna kameraet! Faktisk gjør det ikke meg noe om du har noen ekstra kilo, men det irriterer meg når jenter skal skjule det. Ved å skjule det gjør du bare at inntrykket mitt blir verre, at jeg går ut fra det verste. Og jeg kan garantere deg at jeg ikke er den eneste gutten som tenker slik!

Hvis jeg ser du har et par ekstra kilo men ellers ser koselig ut, så dømmer ikke jeg deg nord og ned. Men hvis du skjuler kroppen din, gidder jeg ikke bruke tiden min på deg.

Det har med ærlighet å gjøre, å vite hvem man eventuellt skal treffe, å akseptere seg selv slik man er uten å skamme seg over hvem man er!

Vis mer helfigurbilder! Vær ærlig og skvær, og gode ting vil komme til deg!:)

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 12 mars 2010 16:34

høres ut som restriksjoner for klesvalg for de med litt "ekstra"... he he..jadda god helg

Skjult ID med pseudonym Mann 37 fr. 12 mars 2010 16:38

HÆÆÆÆÆÆÆÆ!

Gratulerer med 1. premien i dusteutsagn........ Hvis det ikke plager deg at hun har noen kilo ekstra, men det plager deg at hun har skjult det på bildene i profilen sin.

Herregud for en selvmotsigelse!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 12 mars 2010 16:39

Gode ting kan komme også uten helfigurbilder... :-)

Skjult ID med pseudonym Sit-ups fr. 12 mars 2010 16:41

He he, tydeligvis noen som har fått sjokk på første date her. Veide hun hele 57 kilo i stede for 55 eller?

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 12 mars 2010 16:44

best utføre en kroppsransakelse.. kanskje det ligger noe skjult under den toppen som ikke sitter klistra:))

Skjult ID med pseudonym Boyvoice fr. 12 mars 2010 17:56

Mann37: så i din virkelighetsoppfattelse...er følgende to faktorer:

-Det plager meg IKKE om hun har noen kg ekstra

-Det plager meg at hun ikke tør å vise kroppen sin

...selvmotsigende?

Da beklager jeg sterkt fremstillingens uklarhet, selv om jeg føler svaret som får ligningen til å gå opp ligger skjult i det opprinnelige innlegget, tilgjengelig for de som tenker "hva mener han her?" og som deretter vurderer et par mulige og sannsynlige forklaringer. For de som selv etter å ha stillt seg selv disse to spørsmålene, som ofte har en klargjørende effekt når de sammenlignes med datagrunnlaget for fortolkningen (les: det som er blitt skrevet i det aktuelle innlegget), likevel opplever en facinerende følelse av forvirring, en slik følelse som ofte er utgangspunktet for nye spennende innsikter, skal jeg gi litt mer "mat til tankemaskineriet", ved å foreslå tre mulige løsningsforslag:

-Jeg liker så godt at hun har noen kg ekstra, fordi "mer å ta i er mer å være gla i". Derfor er hele grunnen til at jeg vil se helfigur at jeg søker nettopp jentene som har "litt ekstra" som reserve for trangere tider, og at det er nettopp de tynne jævlene jeg vil styre unna. Jeg vil ha en myk og deillig jente der jeg har mulligheten til å bruke magen hennes som en temperert sovepute når vi drar etter å ha blitt forelsket i hverandre drar ut på erotiske teltturer i villmarken.

-Det er ikke den utseendemessige preferansen som er avgjørende her, men det at jeg generelt har et mest mulig nøyaktig datagrunnlag hva sklags menneske dette er før jeg drar på date. Dette for å kunne planlegge en mest mulig skreddersydd datingsstrategi, og ha et bedre grunnlag for å avgjøre om jeg skal styre samtalene i retning av "morsomme opplevelser på mac donalds", eller "gledene ved den veganske livsstil", og på den måten maksimere sannsynligheten for måloppnåelse.

-Jeg er ute etter nettopp de jentene som har en slik innstilling til nettdating, og en mentalitet generelt, som nettopp har som et typisk kjennetegn at de viser bilder av seg selv i helfigur. En sterkt medvirkende årsak til dette er nettopp hensynet til klarhet og åpenhet generelt, som følger fra respekten for effektivisering av både egen og andre menneskers tidsbruk.

Om det kun er en eller flere av disse som kan oppklare mysteriet, eller om noen av dem er "kun delvis treffende", mens kanskje et annet er "temmelig spot on light", er et nytt mysterium som vi nå kan utforske videre sammen.

Skjult ID med pseudonym Sit-ups fr. 12 mars 2010 18:01

"Hvis jeg ser du har et par ekstra kilo men ellers ser koselig ut, så dømmer ikke jeg deg nord og ned." Virker ikke akkurat som du foretrekker damer med litt for mye enn litt for lite. Men der er mulig du bare har en ekstremt merkelig måte å uttrykke deg på.

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 12 mars 2010 18:09

hmmm er alle tynne jævler? Ja var lett finne noen motsetninger i den teksten.. men sikkert vært en lang uke:)) men nå er det helg!!

Skjult ID med pseudonym Boyvoice fr. 12 mars 2010 18:21

Du skal ikke trene og spise sunt for å være slank! Du skal trene og spise sunt fordi du er en fantastisk skapning og du fortjener å behandle deg selv med respekt i det ene livet du har!

Min mening: Jenter med kvinnelige former er sexy. Veltrente jenter er sexy. Litt valpefett kan være sexy også, mens for modellskinny er litt turnoff. Alt med måte!:)

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 12 mars 2010 18:30

sånn ja:)) så kan du stryke første innlegg;)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 fr. 12 mars 2010 18:46

@ TS......Når du skriver en sånn som nedenfor:

Om du syns du er litt overvektig, ikke vær så patetisk at du gjemmer bilringene unna,

Og sånn:

Ved å skjule det gjør du bare at inntrykket mitt blir verre, at jeg går ut fra det verste

Og sånn:

Hvis jeg ser du har et par ekstra kilo men ellers ser koselig ut, så dømmer ikke jeg deg nord og ned

Vel........ er ikke noe rart at folk "misforstår" deg da......... forøvrig et langt innlegg for å forklare deg...... Var sikkert tungt å ro så langt.
Du skulle spandert på deg en påhengsmotor til både denne og fremtidige bortforklaringer..........

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 12 mars 2010 18:49

@TS
http://www.youtube.com/watch?v=Wg8HA_Pe4z8

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 12 mars 2010 19:51

Skjønner ikke hva som var så galt med hovedinnlegget., jeg...

Jeg tenker jo selv: Jeg vil heller svare en som ikke er modellpen enn en uten bilde... Det blir vel noe av det samme?

(kvinne 47 år fra Vestfold) fr. 12 mars 2010 19:55 Privat melding

Jeg er ganske enig med Ts sitt innlegg.
Gutta kan også av og til vise litt mer kropp. Ikke nødvendigvis i badebuksa si, men i hvert fall et bilde
i helfigur med klær. ( så jeg skjønte vel heller ikke hvorfor TS fikk litt pes for dette )
Jeg tror til syvende og sist, så er vi bittelitt opptatt av dette alle sammen. Og godt er det at vi liker forskjellige kropper og fasonger, ellers hadde det blitt kjedelig..

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 13 mars 2010 15:42 Privat melding

Skjønner heller ikke problemet. Jeg er rimelig enig med TS, og jeg skjønte hva han sa med én gang. Ingen selvmotsigelser slik jeg leser innlegget.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 13 mars 2010 15:51

Mann 37 har visst førsteprisen i dusteutsagn selv

Skjult ID med pseudonym megvel lø. 13 mars 2010 15:54

Jeg reagerte selv på det som ble skrevet.. men det viser jo at man leser med forskjellig "filter"... så lenge den non-verbale kommunikasjonen mangler i tillegg er det rom for fler tolkninger.. mener jeg:))

Skjult ID med pseudonym Veteran lø. 13 mars 2010 16:00

Jeg kjenner en dame som har "et par kilo for mye" og til og med litt mage. Hun har smittende godt humør, og er utrolig god og varm og sexy

(mann 51 år fra Oslo) lø. 13 mars 2010 16:08 Privat melding

Er som vanlig på forumet....folk hogger til med en gang...

Ellers enig i at man bør legge ut bilder av HELE seg (med klær selvfølgelig). Et ansiktsbilde kan være meget misvisende!

(mann 47 år fra Vestfold) lø. 13 mars 2010 16:16 Privat melding

Jeg tolker TS annerledes. Det er vel at man skal være stolt over sin kropp. Vise det i stedet for å skjule det til man kommer på en date. Enten man er tynn eller fyldig. Men allikevel forstår jeg at folk vil gi best inntrykk på sin profil.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 13 mars 2010 17:09

Jeg ser på det som at TS kommer med gode tips her, jeg :-)

For at en nettdatingtjeneste skal kunne fungere sånn noenlunde ikke bare som nettkommunikasjon, men også som et ok springbrett over til virkelige treff, så er det et poeng å prøve å vise hvem man er via å ha en del bilder av seg selv på profilen, både ansiktsbilder og bilder der hele kroppen er med.
Jeg kommer nok aldri til å legge inn de dårligste bildene av meg selv... morratrynet mitt for eksempel, er det bare noen få som får oppleve uansett, så det trenger jeg ikke legge inn på en datingside.
Men det er til min fordel å prøve å legge inn så realistiske og "avslørende" bilder som mulig, selv om jeg absolutt velger å bruke de fineste bildene som "avslører" meg, noe annet klarer jeg ganske enkelt ikke.
Mulig det også er dumt av meg, men det får jeg i så fall ta på min egen kappe, dersom mannen jeg treffer blir skuffet over å se den virkelige meg. Jeg _må_ ganske enkelt selv like de bildene jeg legger ut på min datingprofil

Men dette med bilder er en evig diskusjon her inne. Jeg så en gang en tråd her, der folk reagerte på at profilbildet av andre var så utrolig ulikt bildet som var i albumet, samtidig som bildene i albumet også var veldig ulike seg imellom.
Jeg antar at jeg kan være svært skyldig i å se veldig forskjellig ut på de forskjellige bildene. Slikt er helt avhengig av settingen i forhold til tema, bakgrunn, lyssetting, og om jeg er i skauen på tur med rotete hår og slitent utseende etter mange timer underveis, samt kledd i kjedelige og uformelige allværsklær, eller om jeg er sminket for en tur ut på byen, og har kledd meg deretter.

Og hvordan kroppen tar seg ut er også avhengig av hva man har på seg, og hvordan lyset fungerer i det øyeblikket bildet tas.
Men det er slik det er. Og for å ha noen sjangs for at et førstegangsmøte skal fungere positivt, så er det jo greit å i hvertfall ha noen realistiske bilder som utgangspunkt, slik at man ikke er nødt til å være spent på hvordan den andre ser ut, i tillegg til alle de andre spenningsmomentene som er ute og går når man skal treffe noen man har kommet i kontakt med på nettet.
:-)

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 13 mars 2010 18:17 Privat melding

Det hele blir vel litt som om jeg ikke skulle ha lagt ut bilde hvor man kunne se at jeg satt i rullestol osv. Nå er det jo ganske enkelt å ta bilde av meg i helfigur da siden jeg ikke er så stor. hehe

Skjult ID med pseudonym hah.... lø. 13 mars 2010 22:39

TS: Thumbs up....!