Alle innlegg Sukkerforum

Hotellweekenden

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) lø. 14 okt. 2006 00:09 Privat melding

Hei alle sammen. Ettersom vi har nærmest ubegrenset plass vil vi i Sukker oppfordre alle som måtte nøle til å melde seg på høstens morsommte begivenhet. Husk at dette ikke blir en slik "jeg er litt utenfor" tur, og at vi begynner å rullere seter med morsomme leker allerede på bussturen oppover. Etter først litt konkurranse mellom bussene skal vi ha en"klemme lek" når vi kommer opp til Skeikampen. Vi lekte den på bursdagen til Gaute Grøtta Grav (han fant den opp) og det er som en stol lek der man skal danne grupper på tre, fire og fem hver gang musikken stopper. De som ikke holder tak i noen går ut inntil vi har to vinnere som får premie. Senere skal det bli mer morro!
Tenk på helgen som en herlig adspredelse fra høsthverdagen med masse god mat og ikke som kun en jakt etter drømmepartneren. Da blir det definitivt hyggeligst og morsomst :)
Vi gleder oss!

Skjult ID med pseudonym Gladgutt lø. 14 okt. 2006 19:01

Blir det swing og salsa dansing på kveldene?

(mann 47 år fra Oslo) lø. 14 okt. 2006 20:52 Privat melding

Ja det skal vi skal få til. Er jo dansekurs også der dette kan uttøves mer fokusert :)

Skjult ID med pseudonym Dame 40+ sø. 15 okt. 2006 13:09

Jeg lurer litt på alder på dem som skal oppover. Et det lik at det er flest av dem rundt 30 eller regner dere med at blir det gøy for oss som er litt eldre også? Er jo ellers deilig med spa og avslappende weekend på fjellet.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 15 okt. 2006 19:21

Vi kan berolige deg med at det er mange flere på din alder som er påmeldt. Alderen på de påmeldte strekker seg fra 26 og helt opp til over 60 med hovedvekt fra 31-45. Vi kommer til å ta hensyn til aldersspredningen ved å fordele på ulike busser slik at alle skal føle seg komfortable.

Når det er sagt vil vi minne alle på at dette hovedsaklig må sees på som en flott tur på fjellet hvor du kan møte å bli kjent med en masse nye mennesker, danse og slå deg litt løs, nippe til en vin og nyte den friske luften på fjellet. Slapp av og nyt hele oppholdet, vi kommer til å ha aktiviteter som blir morsomt for alle uansett alder. Dersom du skulle være så heldig å finne en person der som du kunne tenke deg å bli bedre kjent med så se på det som en bonus! Men ikke la "jakten på den rette" gjøre deg stresset og ødelegge for en kjempehelg. Ta det som det er og hopp i det!

Velkommen skal du være ;-)

Skjult ID med pseudonym Dobbeltrom ma. 16 okt. 2006 00:42

Gleder meg faktisk til å glemme alt stresset på jobben, reise til fjells og innta fjolls til fjells habiten med en bedre champagne og noen hyggelige damer.. Men spa'en klarer et mannfolk seg vel uten.