Alle innlegg Sukkerforum

Barn skal ha sex fortest mulig, sier Cupido-Hanne

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Afrodite fr. 12 mars 2010 20:02

Hanne Grosmo, redaktør i Cupido sier i et intervju i Aftenposten: "Barn er kåte vesener. Det bekymrer meg at man nå skal fjerne all kroppskontakt. Det er jo ingen som sier til barna sine: Ha sex så fort som mulig. Hvorfor sier ingen voksne at det er flott å utforske sex sammen?" http://oslopuls.aftenposten.no/shopping/article359494.ece

Jeg er ganske så frigjort, men lurer på hva i all verden hun mener med dette? Skal vi senke den seksuelle lavalderen og skal vi utforske seksualitet sammen med barn? Når hun sier "barn og ungdom" regner jeg med at hun snakker om barn under den seksuelle lavalderen og ikke ungdom over 16 år.

(mann 58 år fra Oslo) fr. 12 mars 2010 20:37 Privat melding

Halloooooo enig med yourX), hvor skal dette ende. Greit om barn tukler med seg selv - men det har vi voksne ikke noe med annert enn å veilede om hva som gir "betennelse" noe som ikke passer sammen :-)

Skjult ID med pseudonym Sit-ups fr. 12 mars 2010 20:39

Herregud, er dette en tråd det er noe poeng å starte? Feil forum spør du meg.

(mann 58 år fra Oslo) fr. 12 mars 2010 21:16 Privat melding

Det er en veldig fin ting å utforske seg selv, men å blande min 10 år gamle datter i det jeg synes er god sex mellom to voksne mennesker er helt borti veggene spør du meg. Vi lever i en verden hvor vi kan lukke døra og ha det fint uten at barna trenger å være tilstede nå vi har oss :-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 12 mars 2010 21:35

sit-ups, det er vel opp til TS å bedømme, det vil jo alltids være noen som ikke ser poegnet med et eller annet tema som tas opp. Det er jo ikke noen stramme føringer fra sukkers side. At du ikke skjønner poenget, betyr bare at du ikke trenger å lese tråden.

Synes i grunnen yourX får sagt det på en bra måte. Det er forskjell på barns kroppslige interesser, og de voksnes kjønnsdrift.

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 12 mars 2010 21:40

Jeg sjekket linken, og syntes innholdet var så pass tynt og utrolig lite spesifikk, så jeg fikk en mistanke om at hverken intervjuobjektet eller intervjuer egentlig helt hadde fokos på barns seksualitet, og at utsagnet var en noe malplassert apropos.
Ikke noe å rope ut et varsku om. Slik jeg ser det, var det bare et svært lite gjennomtenkt malapropos som uheldigvis kom på trykk...

Dette var et svært lite alvorlig intervju, på laveste tabloidnivå i mine øyne, ikke noe jeg klarer å ta alvorlig... var bare babbel, jo...

Men jeg kan jo si at jeg reagerte på én ting: at barn er kåte vesener. Slik jeg ser det, er ikke barn kåte mennesker, men muligens seksuelle mennesker. Alt barn gjør av leik og utforsking er for å forberede seg til voksentilværelsen, og en del av voksentilværelsen har med sex å gjøre, og derfor utforsker og leker barn med den biten også.

Skjult ID med pseudonym Afrodite fr. 12 mars 2010 21:42

For min del slutter jeg å lese Cupido NÅ! Og jeg er helt enig med @your X. Dette gir sykinger vann på mølla. Og jeg lurer på hvor vel bevart denne redaktøren er når hun kan komme med slike uttalelser i media.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 12 mars 2010 21:44

Har ikke Cupido også vært anmeldt for barneporno tidligere da?

Skjult ID med pseudonym Mann 37 fr. 12 mars 2010 21:46

Hva slags verden er det vi lever i.
Når en redaktør i et magasin kommer med en sånn ekstrem uttalelse, så kan man jo lure på om hva som er agendaen.

Enten er kjerringa helt idiot, eller så har hun pedofile tilbøyeligheter, men mest sannsynlig er dette et kynisk markedsføringsstunt.
Vi har pr, i dag et lovverk som ikke er strengere enn det bør være. og det håper jeg aldri blir endret til en lavere alder enn 16 år.

Og hvis det hadde vært opp til meg, så hadde det vært straffbart å komme med sånne uttalelser som dette. Slike uttalelser er farlige etter min mening, og nører bare oppunder for pedofile overgripere.

Men siden dette sannsynligvis er et pr stunt, kan vi som er forbrukere straffe de.

Jeg oppfordrer alle som leser dette om å boikotte Cupido, og forlaget Hverdag AS.
Det er det eneste språket slike mennesker forstår..........

(mann 35 år fra Oslo) sø. 14 mars 2010 10:13 Privat melding

Bare jeg som leste dette som at man bør la barn få utforske sin egen seksualitet, uten at voksne konsekvent skal si det er forkastelig? Nei, dette innebærer nok ikke at barn skal ha sex med voksne, mine kjære reaksjonære judeokristne venner.

Og om dere tror dette gir "sykinger vann på mølla"; pedofile blir ikke ekstra-ekstra pedofile på grunn av noen keikete formulerte setninger i et intervju i Aftenposten. Det fungerer enkelt og greit ikke slik.

Skjult ID med pseudonym petita sø. 14 mars 2010 10:29

Syns ikke foreldre skal oppfordre barna sine til å ha sex "så fort som mulig". Hvorfor det da? Skal ikke barn få lov til å utforske sin egen seksualitet i sitt eget tempo? Det er en grunn til at lavalderen er slik den er, og det har noe med modning å gjøre.
Og det at barn skal få utforske sin egen seksualitet innebærer ikke at dette skal gjøres sammen med andre. Den aller godeste cupido-hanne har nok ikke tenkt før hun snakket der nei!

Skjult ID sø. 14 mars 2010 10:34

stupido-hanne

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 14 mars 2010 11:49

Jeg var iallfall en kåting allerede i barnehagen. Jeg forstod det ikke da, men jeg har forstått mye i ettertid.

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 14 mars 2010 11:53

Er vel litt store overskrifter og dårlig skrivemåte som gjør at denne artikkelen kommer uheldig ut. Lovgivningen setter sine klare grenser og det er en god grunn for det. Barn har også sin "sexualitet" og bør få utforske dette i trygge omgivelser uten at de voksne sier fy! Vi skal rettlede og informere barna når dette emnet kommer i oppveksten / puberteten. Sønnene mine har fått "gummipraten" med pappaen sin og det har faktisk kommet spørsmål som jeg ikke ventet fra de og da var det greit å kunne gi svar på det de lurte på. Jeg tror at hvis vi tier og sier fysj blir det bare mer komplisert for dem.

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 15 mars 2010 14:58

Synes folk leser Grasmo litt feil her. Det første som slo meg at hun mente, var at man som voksne skal ha forståelse for og gi uttrykk for aksept for, at barn utforsker dette seg imellom.

Hun mener neppe at voksne skal ta seg av noen slags pedagogrolle i småbarns sexleker.

Her er hun blitt intervjuet muntlig, og det ser litt uheldig ut skriftlig. Men hvis man legger et litt annet tonefall i det enn alle her over som bare vil sette henne i verst mulig lys leggeri det, så hører man at når hun sier

"Det er jo ingen som sier til barna sine: Ha sex så fort som mulig. Hvorfor sier ingen voksne at det er flott å utforske sex sammen?",

så mener hun ikke at det er trist at ingen sier det til barna sine, men at det er selvfølgelig at ingen sier det. Og når hun snakker om å utforske sex sammen, så snakker hun om at barn gjør det sammen, ikke at voksne skal vaere med paa det.

Senk skuldrene, saa ser dere raskt at dette er langt mindre hysteriverdig enn dere forst trodde, og tvert imot ganske saa fornuftig.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 15 mars 2010 15:00

Syns ikke cupido-hanne i utgangspunktet er rett person til å snakke om barn og seksualitet, men hun om det.

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 15 mars 2010 15:07

Hvorfor skulle ikke hun være rett person til å snakke om det, på linje med en hvilken som helst annen forelder?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 15 mars 2010 15:09

Fordi jeg liker å overlate slikt til folk som har kompetanse på området. Dette er min personlige mening Joques, og jeg har ingen intensjoner om å diskutere dette videre :) Tudelu

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 15 mars 2010 15:13

Jaja. Fint at vi har pressefrihet i dette landet, da :o)