Alle innlegg Sukkerforum

Jeg undres.....

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 15 okt. 2006 00:03 Privat melding

Jeg er ganske ny på denne siden. Men... jeg lurer på hvorfor deter så mange menn som markerer en profil som intresant og ikke gjør noe mer med det. ( Det er sikkert damer som også gjør dette) Ville ikke det naturlige være å sende en melding og reklamere så godt en kan for seg selv?? I håp om ett positivt svar.?? Det er jo så utrolig tiltrekkende med menn som tar initiativ. Selvfølgelig kunne jeg sendt en melding selv, men det gjør jo jeg på de jeg avmerker som intresant. Hva venter dere på egentlig. Jeg skjønner ikke dette helt. Noen som har noe svar på dette??

(mann 43 år fra Oppland) sø. 15 okt. 2006 00:21 Privat melding

Joda. Det skyldes at man vurderer han/henne som interessant. Men ikke SÅ interessant at man går til skrittet å skrive melding... Sukker er jo liksom noe seriøst...blir feil hvis man ikke er sikker...helt ekte. Derfor er det jo så utrolig spennende når man faktisk får meldinger....

Skjult ID med pseudonym Mann27 sø. 15 okt. 2006 00:29

Jeg var av den oppfatning at kvinner (egentlig) liker å ta det første steget ang. kontakt, jeg...?

Ellers må jeg kanskje si meg enig med Ponti - det å skrive melding er et skritt lenger enn å bare merke av som interessant. Samtidig tror jeg mange venter til interessen er gjensidig før man sender melding. Dessuten skal man kanskje ikke se helt bort i fra at noen bare er late; det er raskere å bare merke av enn å skrive en melding.. selv er jeg stolt over å ikke tilhøre sistnevnte kategori :)

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 15 okt. 2006 00:54 Privat melding

Men når det merkes av med svært intresant, men likevel ingen melding. De jeg merker av som intresant, er jo det, derfor sender jeg også melding. Og av og til er det vanskelig å merke noe tilbake da man ikke vet før man har snakket sammen llitt, spesielt de uten bilde og som ikke har skrevet noe spesielt i profilen sin. Late ja, men man kommer jo ikke videre visst man ikke skriver melding.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 15 okt. 2006 10:38 Privat melding

Jeg foretrekker å få melding fremfor å bli markert som interessant, og bruker svært sjelden å merke noen som interessant i det hele tatt da jeg først avgjør det under en date.

De som merker meg som interessant pleier jeg å sende melding til, men har man det travelt blir ikke oppfølgingen like viktig.

Sorry til dem jeg ikke har fått besvart ;)

Skjult ID med pseudonym svært sø. 15 okt. 2006 11:43

Vel jeg er en av disse som krysser av interessert...Da avventer jeg feadback fra vedkommende, setter hun meg opp som interessant, tar jeg kontakt..hvis ikke avventer jeg litt og kanskje tar kontakt tilslutt..

Det må jo være gjensidig interesse ellers er det no good!

Skjult ID med pseudonym PUA sø. 15 okt. 2006 17:04

Selv bruker jeg hjertene også som en huskeliste. Om man titter på 200 bilder, ser på noen av profilene og markerer de jeg liker har jeg kanskje 20-30 hjerter til slutt. Det blir litt i meste laget å kontakte alle sammen på en gang, men du er lett å finne igjen på et senere tidspunkt, om du ikke er den første jeg kontakter.