Alle innlegg Sukkerforum

Hva er greia med hjerter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frkunder sø. 14 mars 2010 12:05

Nesten 100 karer fra 26 til 42 år har satt enten gult eller rødt hjerte på min profil, men bare rundt ti av disse har noen gang skrevet til meg. Hva er greia med det? Hvorfor setter folk hjerte på en profil uten å ta kontakt? Tør de ikke, og kaster ballen over til meg?

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 14 mars 2010 12:10

Ikke ta det så tungt Mange bruker hjertene som bokmerker; de settes opp i hurten og sturten mens man pløyer gjennom utvalget. Du er vel pen, da. Det har aldri vært noen ulempe.

:-)

Skjult ID med pseudonym frkunder sø. 14 mars 2010 12:29

Det har nemlig hendt at jeg har skrevet tilbake, men ikke fått svar. Da blir jeg jo så forvirret, vett.

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 14 mars 2010 12:34

@frkunder

Send en ny mail til dem, da vettu, Og legg an en litt skarpere tone. Enten får du svar, eller så forsvinner hjertet :-)

Skjult ID med pseudonym frkunder sø. 14 mars 2010 12:42

Jeg synes nå at det er mye hyggeligere med en melding enn med et hjerte, som i grunn ikke betyr noe. Setter ikke hjerter på folk selv, sender beskjed - også bruker jeg heller notatfunksjonen som bokmerke :-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 14 mars 2010 12:48

@pom

U R smrt :-)

Skjult ID med pseudonym chandler77 sø. 14 mars 2010 13:12

Det gjelder motsatt vei og, jenter er også hjertesettende uten å følge det opp, men da er det vel en mening med det og:)

Skjult ID med pseudonym frkunder sø. 14 mars 2010 13:44

Det føles liksom så bortkasta å ha hundre tilsynelatende interesserte mannfolk på lur, men tom innboks!

Skjult ID med pseudonym Lars sø. 14 mars 2010 13:49

De venter kanskje på ett hjerte fra deg, slik at de vet om du er interessert, og kan sende en mail som de kanskje får svar på...

Skjult ID med pseudonym Redharts sø. 14 mars 2010 13:53

Her har jeg jammen lyst å gi en melding. Jeg synes systemet med hjerter er helt genialt. Men likefremt like frustrenende som tydeligvis du synes kjære frkunder. Det er jo så flott når en annen person også setter hjerte på deg når du selv har satt hjerte på vedkommende. Ikke noe er bedre. Det gir jo en bekreftelse og jeg synes i alle fall det er en oppfordring å skrive til vedkommende.
Det er klart det er bedre å skrive til noen enn å sette et hjerte. Det er jo mer generøst! Og ti ganger bedre å få et brev til bake. Men jeg synes rett og slett folk er slappe på å sende brev tilbake. Utveksling av tanker og erfaringer er jo supert. Hadde vært så bra om det var mer av det!! :-)

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 14 mars 2010 13:55

Melding er naturlig nok bedre enn et hjerte. Selv om det alltids er hyggelig med noen tilsynelatende interesserte folk. Støtter deg Frkunder om å bruke notat for å holde oversikten over aktuelle kandidater, så slipper folk å lure på bakgrunnen til hjertene :-)

Skjult ID med pseudonym frkunder sø. 14 mars 2010 14:02

Har aldri tenkt over det egentlig opplagte i at noen kanskje venter med å sende melding til jeg evt. setter hjerte tilbake...! Pleier forøvrig å svare de fleste som faktisk skriver, med mindre jeg skjønner at brevet er masseutsendt, profilen mangler bilde eller personen har en alder veldig langt unna det jeg søker etter.

Skjult ID med pseudonym Tankegang sø. 14 mars 2010 14:06

Jeg syns også hjerter kan være en fin ting¨. Hvis noen setter et hjerte på meg kan jeg velge å sende en kort melding tilbake, fordi jeg allerede vet at det kan være en større mulighet for å få svar tilbake. Det er mye bedre enn å bruke 10 minutter på en melding og ikke få noen svar tilbake.

Hjerte = større sannsynlighet på svar er min oppfatning. Til TS vil jeg si at dersom noen setter hjerte på deg, har da den personen vist interresse. Da må det være opp til deg å sende en melding/kort eller lang, tilbake. OG da har ballen rullet.

Men, det burde være en maks-grense for hvor mange hjerter man skulle fått lov til å sette, for eksempel 3-5. Det vil gjøre det mer seriøst.

(mann 37 år fra Akershus) ma. 15 mars 2010 14:44 Privat melding

Jeg setter hjerte på de jeg synes er søte og ikke tørr å skrive til.
Har jeg satt hjerte på deg TS??

Skjult ID med pseudonym tira ma. 15 mars 2010 14:52

Jeg hadde klart meg fint uten disse hjertene. De gir meg ingenting.

For en stund siden sendte jeg en melding til 5 stk som hadde satt et hjerte på meg for en evighet siden.

Resultatet ble: en avsluttet profilen sin (?), 2 svarte ikke, og de siste 2 har jeg hatt en halvlunken samtale med frem til jeg fikk nok og sa takk for meg.