Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 14 mars 2010 14:35

når man blir kontaktet av menn som er mye eldre.jeg er 41....og blitt kontaktet av 2 stk..en på 53 og en på 56....
ehm..HALLO....! no way.......

Skjult ID med pseudonym ung sø. 14 mars 2010 14:37

Ønsker meg en som er eldre enn meg. Unge menn er for umodne, for rastløse og for ustabile. Helt greit å bli kontaktet av modne fyrer.

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 14 mars 2010 14:37

Du er vel snygg dahhhh........

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 14 mars 2010 16:29 Privat melding

Det er jo alltid en hel masse mennesker som tar kontakt, som man overhodet ikke passer til. Det må man leve med så lenge man hr en offentlig profil her.

For øvrig er jeg 42 og kan ikke si annet enn at jeg ikke synes menn i femtiåra behøver å være så uinteressant. Det er som @ung sier, de er mer stabile og voksne.

Skjult ID sø. 14 mars 2010 16:36

jo,det er vel så....men hvis man tenker framover i livet (det er jo det man satser på)...da blir aldersforskjellen mer og mer merkbar jo eldre man blir.da er han pensjonist når damen fremdeles er i full jobb......

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 16:43

Jeg skjønner ikke helt de som er ute etter store aldersforskjeller, jeg. For meg dreier det seg mye om identitet, at man har litt av den samme ballasten. Selv var jeg vel fylt 18 før jeg fikk min første mobiltelefon (og jeg var relativt tidlig ute der) og var på nettet for første gang. Jeg husker Berlinmurens fall, augustkuppet i Sovjetunionen osv. Som enkelthendelser er ikke dette viktig, men samlet blir det fort en del.

Men, men, hver sin smak - hvis noen damer vil ha en kar som fyller 80 før de selv går av med pensjon er det deres valg...

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 14 mars 2010 17:47

Folk søker ulike ting. Det er jo bare å si "nei, tekk" hvis tilbudet ikke passer.

Noen jenter er jo rett og slett for unge også, da gjør jeg meg hard, altså.

Skjult ID med pseudonym nigella sø. 14 mars 2010 19:19

Jeg er 23 og blitt kontakta av en mann på 51, slå den da ;)

Skjult ID sø. 14 mars 2010 19:22

enig med yeehaw

Hvorfor gjøre dette til ett problem?
Man kan heller ta det som ett kompliment og så sier man høflig nei takk hvis det ikke er av interesse...

Skjult ID med pseudonym I tvil sø. 14 mars 2010 19:23

Innlegg som kommer og går her?

Skjult ID med pseudonym Dreamer sø. 14 mars 2010 19:43

Ja men nigella du er jo så fin, en mann er en mann selv om han har passert femti

Skjult ID med pseudonym nigella sø. 14 mars 2010 19:52

@ i tvil, jeg sa nei takk, at alderen ikke var helt i samsvar der, og fikk da svaret at det var reising og helgekos, eller hva det nå var, han hadde i tankene. Tok hintet etter den andre nei takken da. Men men, for all det, go on menn, men det er da ikke realistisk å tenke slik heller

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 19:54

@nigella
Det er jo ikke så uvanlig, da... Jeg har kompiser hvis fedre er gift med damer som knapt var 23 da de (altså fedrene) var 51...

Skjult ID med pseudonym I tvil sø. 14 mars 2010 19:56

@nigella
Hvis begge er innstilt på helgekos så er det kanskje greit, men man må jo ha så pass respekt for andre personer at man tar nei for et svar uansett alder. Mener nå jeg.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 14 mars 2010 20:31

Noe av eldre menns interesse for yngre kvinner kan forklares med at kvinnene mister interessen for sex i mye større grad enn menn. 41% av mennene var interessert i sex, mens kun 11% av kvinnene hadde beholdt interessen. Dette i følge en notis i aftenposten i dag. Da er det enten ett platonisk forhold eller yngre kvinner som er alternativene.

Skjult ID med pseudonym Avania sø. 14 mars 2010 20:46

Hmm... Synes jeg har hørt at det er omvendt det der med kvinner og sexlyst.. At vi blir mer lystne med alderen altså.

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 20:52

Jeg har også hørt at det er omvendt, men jeg vil ha ei dame som er ung nok til å huske å skru av plata når jeg har glemt det.

Skjult ID sø. 14 mars 2010 20:56

jeg har absolutt ikke noen "regel" for hvor gammel eller ung han kan være men...men synes vel,tja....ikke eldre enn ca 8-9 år,og ikke yngre enn 3 år i forhold til meg.

Skjult ID med pseudonym Sit-ups sø. 14 mars 2010 20:57

Var i barneselskap tidligere i dag, hvor to av gjestene var et ektepar på noen og åtti. Hun var 4-5 år eldre enn han, og lå på gulvet og lekte med 3-åringene. Han satt i stolen og sov, og hørte ikke en gang når vi forsøkte å vekke han. Poenget mitt er vel egentlig at alder er noe veldig relativt.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 14 mars 2010 21:02 Privat melding

Eldre i undersøkelsen er 57+. Mer om undersøkelsen er her. http://nhi.no/livsstil-og-helse/seksualitet-og-alder-26165.html Originalartikkelen var i New England Journal of Medicine fra august 2007.

Den vanlige myten er vel at menn er mest interessert i sex når de er rundt 20, mens kvinner er mest interessert rundt 30. Det er forsåvidt ikke noe i veien for at det stemmer, og denne undersøkelsen går jo på folk som er betydelig eldre. Personlig kan jeg ikke si at jeg har lagt så mye merke med den varslede svekkelsen av interessen for sex når jeg blir eldre...

Skjult ID sø. 14 mars 2010 21:04

men, er sex med de på din alder kit001 like forlokkende som å tenke på å ha sex med 20 åringer?

Skjult ID med pseudonym kit sø. 14 mars 2010 21:07

Skjult ID, hvis du vil ha detaljer, får du sende meg en melding. Mulig jeg forteller noe over en øl :)

Skjult ID med pseudonym Avania sø. 14 mars 2010 21:12

Nå er jo ikke du akkurat helt i kategorien 'eldre' heller da, kit.. :)
Men veldig enig med Sit-ups ja, alder er en MYE mer relativ størrelse enn hva jeg hadde inntrykk av som yngre.

Skjult ID med pseudonym Jazzman sø. 14 mars 2010 21:16

Den perfekte alder for en elskerinne er 28. Erfaren og uten begrensende hemninger, voksen nok til å ønske samvær med en i slutten av 30-åra, og samtidig fortsatt fin og fast i formen. Sammen med meg kan hun føle seg ung, og det gjør noe med ens entusiasme og selvbilde.

Sex med ei dame på 43 er i utgangspunktet ikke like forlokkende som med ei på 20. Det finnes jo unntak, men damer i 43-årsalderen er som en tommelfingerregel litt satte og "volumiøse". Unntakene befinner seg her på Sukker :)

Jeg tror mange på rundt 40 føler seg veldig som da de var 30, men bare med mer selvsikkerhet og visdom. Litt kjedelig derfor at interessen fra de under 30 er laber.... ;))

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 14 mars 2010 21:17

Flertallet av menn vil alltid være interessert i unge kvinner. Det vil si at når de selv er unge så liker de sine jevnaldrende, de som er yngre, og de som kanskje er et år eller to eldre. Når de blir eldre liker de best kvinnene som er yngre enn seg selv. Med en del unntak selvsagt. Er det så rart egentlig? Er ikke kvinnens sterkeste kort når det gjelder det andre kjønn hennes utseende? Dette er vel noe alle vet, selv om ikke alle liker å snakke om det eller vil innrømme det. Men for å si det sånn: Det er langt vanligere å høre jenter kommentere hverandres utseende enn det er å høre at de kommenterer hverandres karrieremessige suksess, ferdigheter eller styrke. Mannens sterkeste kort er derimot hans suksess, selvtillitt og styrke (fysisk og/eller psykisk/karaktermessig). Da sier jeg selvsagt ikke at hans utseende ikke betyr noe, for det gjør det jo, men det betyr realtivt sett mindre enn det gjør for damene. Det er ikke for ingenting at selv menn med et utseende et stykke under gjennomsnittet kan få utrolig flotte kjærester hvis de er rike, suksessfulle eller berømte – og har en sterk personlighet og selvtillitt. Samfunnsmessig og sosialt når menn vanligvis toppen først i 30-årene eller enda senere, når de har mer erfaring, selvtillitt og suksess. Og jeg vil påstå at menn utseendemessig også når toppen en del år senere enn kvinner, og dermed i gjennomsnitt også begynner å falme utseendemessig noe senere, også her med unntak selvsagt. Kvinner har på sin side sin utseendemessige topp omtrent i de samme årene som de er på sitt mest fruktbare, og det er vel omtrent fra slutten av tenårene og fram til de er ca 25-30 år. Fram til da er det helt klart jentene som står sterkest på sjekkemarkedet, men så begynner det gradvis å endres. Kanskje ikke fullt så langt at mennene til slutt står sterkest, men det jevnes i det minste ganske mye ut.

Og så vil jeg stille et spørsmål til slutt. Når så mange jenter i stor grad overser sine jevnaldrende gutter når de er tenåringer og i 20-årene og går for de eldre gutta, hvorfor skal de samme gutta ville ha de samme jentene ti år senere når disse jentene har begynt å falme utseendemessig samtidig som mennene plutselig befinner seg i den situasjonen at det nå er deres tur til å ha draget på de yngre og vakrere kvinnene? Jeg bare spør.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 14 mars 2010 21:19 Privat melding

Det kan jeg ikke svare på. Er opptatt med å sitte her å falme. ;-P

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 21:21

@oslomann
Er det du som er Harald Eia?

Skjult ID med pseudonym ceci sø. 14 mars 2010 21:22

Det mest irriterende er folk som ikke leser profilen din før de sender deg en melding.
Selv har jeg skrevet tydelig at jeg ikke svarer de over 48 år.
Allikevel sender de både 2 og 3 meldinger og lurer på hvorfor jeg ikke kan svare de tilbake....grr.

Skjult ID med pseudonym yepsipepsi sø. 14 mars 2010 21:27

Jeg liker kvinner (eller skal jeg være så vågal at jeg kaller de jenter) på min egen alder...
Men for all del det kan jo finnes oppegående av det kvinnelige kjønn på 25 + eller også de opptil 39 som fortsatt er flotte og har utstråling, og som ikke er tynget av husmor rollen....
Men hvliken forskjell utgjør det...

Skjult ID med pseudonym kit sø. 14 mars 2010 21:29

@Avania, takker :) Men jeg tenker fremover, og håper lysten er der når jeg er 80 selv om jeg må stå på hendene for å få junior til å peke mot navlen....

Det som er litt interessant, er at en del kvinner blir så indignerte når de får melding fra personer utenfor det de definerer som passende alder. Jeg vil tro at mange kvinner får meldinger fra menn som er for rike/fattige, for høye/lave og så videre. Hvorfor er feil alder noe som de tar som en personlig fornærmelse og blir indignerte av en annen verden?

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 21:29

Ja, sånn apropos, hvor går egentlig skillet mellom jente og dame?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 14 mars 2010 21:31 Privat melding

spørs veldig på utseendet mener jeg.

sit-ups hadde jeg kunne kalt jente, for hun "falmer" med stil;P

Skjult ID med pseudonym Effektiv sø. 14 mars 2010 21:33

Hvis alle som er eldre enn oss er gamle, hvordan er fremtidsutsiktene våre da? ( Litt på siden).

Skjult ID med pseudonym kit sø. 14 mars 2010 21:34

de gamle vil alltid være eldre enn meg... ;)

Skjult ID med pseudonym Sit-ups sø. 14 mars 2010 21:34

Ahhhhhhhhhhhhh, I love you too, selv om du kunne vært (ste)sønnen min. Måtte faktisk vise leg på byen fremtil for 4 år siden. Den helgen var den værste helgen i mitt liv. Jeg måtte tydeligvis ha hatt en helt jævlig uke mellom de to helgene. Sukk, life sukks.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 14 mars 2010 21:35

@ zoid77
Hehe, ja kanskje det.

@ Sit-ups
Det er jo mange unntak da. Du er kanskje ett av dem? Det kan se sånn ut på rofilbildet ditt i hvertfall:) Og jeg kjenner i alle fall én jente her inne som er 36 og lett kunne gå for å være 28-30 fortsatt. Faktisk var det den alderen jeg tippet hun var da jeg først møtte henne IRL, og jeg visste ikke at hun var flere år eldre enn meg før jeg så henne her inne.

@ TS og ceci:
Jeg tror at for mange er det de setter opp som ønsket alder på partner her inne bare veiledende. For noen uker siden var jeg på date med en utrolig vakker 21 år gammel jente herfra som hadde satt maks 24 år på de hun søkte. Jeg er 32. Vanligvis tar jeg aldri kontakt med de som har satt maks alder lavere enn 28, men denne gangen gjorde jeg et unntak fordi jeg likte det hun skrev om seg selv så godt (jeg skrev da også i den første meldingen jeg sendte henne at jeg var eldre enn det hun søkte og hun var yngre enn det jeg søkte, men at jeg bare måtte sende henne en melding likevel fordi jeg likte det hun skrev så godt). Hun svarte, og vi møttes som sagt en stund senere. Jeg har også selv blitt kontaktet av jenter som har satt maks alder både 4 og 6 år lavere enn det jeg er. Så tror det varierer hvor mye folk egentlig legger i det der. Og så lenge det er slik kommer en del til å sende meldinger selv til de som har satt en lavere maksalder fordi de håper at de kanskje får svar likevel. Slik jeg fikk.

Skjult ID med pseudonym Jazzman sø. 14 mars 2010 21:36

@ceci: Er man kjempegammel er det nok ganske vanskelig å få svar fra noen som helst. Tror det må være derfor de sender ut opptil flere meldinger selv uten å få svar. Greit nok, det kan nok være plagsomt å få multiple meldinger fra oldiser, men i det minste viser det at mange finner deg attraktiv.

Blant de på "topplisten" min, dvs de over ca 80 i matchscore, er det faktisk ikke så mange interessante brukere som har oppgitt noen interesse for de i slutten av 30-åra. Om man ikke skal kunne kontakte noen av dem man faller utenfor den oppgitte aldersmålgruppen til har man gjerne ikke spesielt mange å skrive til. Dermed blir det gjerne at man skriver til også de som har markert en som for gammel. Er dette en dødssynd?

Sukker kunne selvsagt gjort det mulig å velge bort muligheten til å få meldinger fra de som faller utenfor målgruppen aldersmessig sett. Det hadde jo ikke vært noe problem å lage. Men de kommer neppe til å gjøre det, for da blir det mindre interessant å betale for sukker-medlemskapet for mange.

Skjult ID med pseudonym ceci sø. 14 mars 2010 22:45

Nå mener jeg ikke der hvor man skriver i feltet ønsket alder fra f.eks 36-48 år.
Det er som du sier oslomann og jazzmann bare en veilende ramme og som sikkert kan strekkes i begge retninger.
Men når jeg presiserer i feltet der man skal skrive noe om hva man søker og hvordan "drømmepartner! skal være at jeg ikke svarer dere menn over 48 år, ja så synes jeg det bør respekteres.
Det sparer dem over ønsket aldersgruppe å lure på om dette er en dame for dem, enkelt og greit.
Akkurat som jeg respekterer de som ikke ønsker å treffe en som f.eks røyker...hvis det står presisert i profilen.
Jeg tenker ikke da at, han så jo så koselig ut at han sikkert er litt rund i kantene og ikke bryr seg om jeg røyker litt....
Jeg begynner ikke da å lure på hvorfor vedkommende ikke vil svare meg tilbake, når jeg selv tar meg den friheten å kontakte han selvom jeg har sett at han ikke søker en som f.eks røyker.
Altså tror jeg at mange faktisk ikke leser profilen og hva som står der før man tar kontakt.
Ble det litt mer forståelig nå?

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 14 mars 2010 22:51

Alder er bare et tall, det kommer helt an på hvordan personen føler seg og ter seg. Trener man og holder kroppen i god form er sex med en sprek 45 åring bedre en sex med en dvask 25 åring......

Skjult ID med pseudonym frøkna sø. 14 mars 2010 23:10

Tidligere, da jeg var yngre, var det helt greit for meg å date menn som var ca 10 år eldre. Men nå som jeg er blitt 45 år, føles ikke det så riktig lenger, og setter ikke pris på å bli kontaktet av menn som er mye eldre enn meg. Jeg tenker nesten at de heller får prøve seg på noen som er enda yngre enn meg, og som kanskje ville sette mere pris på å komme i kontakt med en voksen, ansvarlig og moden mann.
Jeg er selv blitt voksen og moden nok så det holder, og ønsker helst kontakt med menn på min egen alder, pluss minus 5 år.
:-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 14 mars 2010 23:21

Her ser folk det de vil se:

Det er ingen problemer å få en godt voksen person seksuelt aktiv. Det er et spørsmål om å ta en pille, enten det gjelder ham eller henne. Lyst er en individuell greie, men kan fikses.

Folk eldes ulikt. Jeg så nylig et forhold der mannen er 10 år eldre enn konen. Han tar vare på henne når hun nå - lenge før tiden - utvikler demens.

Det viktige er vel at man har noen felles referansepunkter, liker hverandre og vil sin partner vel.. Jeg tror det er lettere å akseptere et forhold med stor avstand i alder når man møtes i hverdagen enn når man er på nettsjekk. Her inne blir aldersforskjellene tydeligere enn irl.

Skjult ID med pseudonym Jazzman ma. 15 mars 2010 00:34

@ceci - jeg forstår bedre nå ja. Er enig at en spesifisering i profilteksten er en sterkere beskjed enn feltet for ønsket alder.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 00:57

Tiltrer yeehaw full og helt. Det er argumenter for at kvinnen bør være eldst og for at mannen bør være det, men siden man ikke vet noe som helst om hvor gammel den enkelte blir og hva man har foran seg, så bør man etter mitt syn foksuere mer på mennesket enner på tallet. For min del betyr det at je ser etter typer på egen aldre, men jeg har jo noen ganger tatt feil bare for senere å oppdaget stor alderforskjell. og da er spørsmålet hvor relevant den - alderen - er, hvis resten stemmer? Nada, vil jeg si (men så langt har ikke resten stemt;)

Må forøvrig si at menn her til lands er veldig aldersfiksert. I alle fall er det mye mindre fokus på det, har jeg og venninner opplevd, i andre vestlige land (Italia, Nederland, USA, UK osv). (Kanskje fordi det er så sterkt fokus på å få barn her til lands..?)
Kanskje dere skulle lært litt fleksibilitet av deres internasjonale brødre?

Oslomann, kan hende du har rett i at kvinner - i snitt - oftere kommenterer hverandre utseende enn jobbe eler ander ting, men det stemmer ikke for meg og mine ymse venninnegjenger. Vi kommenterer langt oftere prestasjoner av den ene eller andre typen (jobb og faglige resultater, leilighetskjøp o.l., sportslige meritter). De få gangene det går på utseendet er det vel egentig stort sett komplimenter når noen har kjøpt seg noe kledelig. Men det er store sprik mellom jenter,
Din observasjon ang hva kvinner går etter, har dessuten endret seg noe. Man ser at kvinner som etterhvert også har gode jobber har samme atferd som menn tradisjonelt har hatt - de ser etter parterne som ser bra ut og holder seg i form. Nå er det jo langt frem til likestilling målt i inntekts- og kapitalfordeling, men trenden er at kvinner skifter preferanser når hun blir selvforsørget; da reduseres viktigheten av mannens inntekt, mens utseende og helse betyr mer.

Skjult ID med pseudonym dame40 ma. 15 mars 2010 03:55

Har også funnet ut at selv om man skriver alders preferanse her inne må man nok bare regne med at noen sender melding uansett, men da kan de ikke regne med et svar ettersom man bør faktisk lese profilen først. Det vil alltid være noen som prøver seg og det er kun å ignorere det hvis man ikke er interessert. Her inne passer jeg på å sette sorte hjerter på flest mulig uaktuelle kandidater, da slipper jeg ufine meldinger fra menn rundt 50 års alderen eller meldinger fra veldig unge menn. Min erfaring er at enkelte menn i den alderen tar avvisninger svært dårlig. Jeg har bedre erfaring med menn som er litt yngre enn meg ca. 3-5 år.

Har gjort et par unntak der jeg datet menn mellom 3-6 år eldre enn meg. Helt ærlig kan jeg ikke si at de var noe dårligere seksuelt enn de yngre gutta. Spesielt han eldste var superfit og holder seg utrolig godt til å være 46 år. Han hadde drevet mye med idrett. Det er sjelden å se en kjekkere mann enn han i den alderen, men her var problemet mer at typen ikke var av den trygge eller stabile typen. Dette var også tilfelle i min første erfaring med en eldre type enn meg. Begge hadde opplevd mye drama i sitt liv og det kan faktisk prege et menneske. Det er nok ikke få "gamle" playere der ute nettopp pga det. Pga et par dårlige erfaringer med eldre typer så holder jeg meg til jevnaldrende eller 3-5 år yngre.

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ma. 15 mars 2010 04:13

Jeg tar gjerne i mot meldinger fra jenter opptil 25-26. Over det, og kanskje(antageligvis) allerede der, tror jeg det kan bli litt for stor mental forskjell, men det varierer jo fra person til person. Selv er jeg 21.