Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerforum? Det skal være visst!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eky sø. 14 mars 2010 14:40

Hva er dette for et slags forum?
Jeg har fulgt med i noen tråder med interessant meningsutveksling og seriøst" snakk" - men disse trådene under her fremstår for meg som pubertalt dill-dall...
Er det ingen som har noe vettugt å prate om? Jeg fatter ikke at det skal være "gøy" å bruke forumet til utveklsing av ufullstendige setninger mellom et knippe 2. generasjons brukere.. Kan ikke en av dere invitere gruppen hjem så kan dere virkelig bli ordentlig kjent?

Skjult ID med pseudonym ung sø. 14 mars 2010 14:43

Så lag de gode trådene du selv ønsker å lese da og slutt og klag!

Skjult ID med pseudonym trollet sø. 14 mars 2010 14:45

i en verden full av negative og alvorlige ting,synes jeg det er helt greit å ha litt show og utveksle tøysete meldinger.
alvorlig og seriøst??? neitakk..foretrekker å være barslig og ha det morro...man har bare den morroa man lager sjøl...!
og hvis du ikke liker det....tja,så la vær å les.....

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 14 mars 2010 14:54 Privat melding

@ts: skjønner godt hva du mener! Vel så mye som man kunne ønske at det var litt mer ordnede former på forumet så ser jeg nytte verdien i det også! Det hadde kanskje vært lurt å endret litt på designet hvor man hadde delt opp i en useriøs del og en seriøs del! Så kunne vi velge om vi vil gå inn i den delen og lese fjas eller om vi vil bla oss igjennom litt mer seriøse temaer! På den måten kunne det kanskje bli lettere å holde seg seriøs igjennom et helt tema uten at det sklir alt for mye ut sånn som det gjør noen ganger!

Hvis man ikke vil gjøre det så drastisk så kunne man kanskje ha fått lagd et filter på den siden som er nå! Hvis man hadde krysset av på "seriøs" så hadde man bare fått de trådene opp hvor han som starter tråden krysset av for at han/hun ønsker en seriøs tråd...

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 14 mars 2010 14:54

Problemet er bare at for noen tar det lengre tid å bli ung:)) skal jeg prate vettugt bruker jeg andre arenaer...Å spørre en haug ukjente mennesker om seriøse aspekter ved livet mitt finner jeg rimelig pubertalt....men vi er som sagt forskjellig.. takker en eller annen for det:)

Skjult ID med pseudonym Eky sø. 14 mars 2010 15:02

men de gode tråder utvannes av dette interne pjattet mellom - ja, altså en håndfull mennesker som "liksom-flørter"...

Skjult ID med pseudonym trollet sø. 14 mars 2010 15:02

synes det er rimlig frekt å kalle andre mennesker her inne for "dumme" du kjenner ikke noen av dem og demmes bakgrund!!
hvis DU er så klok....hvorforfor er du her inne og "henger sammen med oss dumme da"?

Skjult ID med pseudonym daaah sø. 14 mars 2010 15:05

fineste motargumentet jeg har hørt:))) jepp sikkert en skikkelig tankevekker:) haleluja.. selv om tråden ikke er grønn.. forlater jeg den zzzz men enig i at grønne tråder bør respekteres..

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 14 mars 2010 15:06 Privat melding

@eky: derfor hadde det kanskje vært lurt å delt inn forumet i flere deler sånn at diskusjoner ikke blir utvannet så lett

Skjult ID med pseudonym daaah sø. 14 mars 2010 15:06

mitt innegg 1505 var @ thomas....

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 14 mars 2010 15:07

Jeg er en av de som står bak mye av fjaset her inne, og tar inntil en viss grad selvkritikk på det.

Men må si at Chairman's innlegg var bra, og er et godt forslag til en løsning her.

@ Thomas06....... Gå ikke inn på fjasetrådene da vel. Lag dine egne seriøse, eller skriv mange gode innlegg i de som du finner seriøs/ fornuftige nok. Så har du mer enn nok å holde på med. Så slipper vi at du kjeder deg, og klager over andre........

@ Megvel....... ENIG!

Skjult ID med pseudonym Eky sø. 14 mars 2010 15:08

To oppklaringe: Ingen er dumme. Tøysing er greit
Men må man gjøre det "mot alle" (altså på forumet) hvorfor ikke utveksle adresser så kan man møtes?
Det er da virkelig en kjemi mellom deltagerne i denne gruppen - så hva holder dere tilbake?

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 14 mars 2010 15:15

Point taken:)@Eky.. skal seriøst holde meg useriøs innenfor de rene babletråder:)) skjerpings megvel..lover prøve;) regner med budskapet var til meg og...

Skjult ID med pseudonym Dreamer sø. 14 mars 2010 15:32

Enig med TS

Skjult ID sø. 14 mars 2010 15:33

enig med TS

Og til dere som ber folk om å lage egne seriøse tråder, så kan jeg jo da fortelle at disse seriøse trådene også ofte blir ødelagt av fjasing, og ofte av de samme personene som nettopp ber folk starte seriøse tråder. Merkelig det der ........

Skjult ID sø. 14 mars 2010 15:46

hurra for tull,fjasing og useriøse tråder..!!! :-)
er nok alvor i verden fra før...!
smil,det er vår.... :-)

Skjult ID sø. 14 mars 2010 15:46

Evige gamle leksa: Det er alltid andre sin feil og andre ødelegger tråder og andre holder seg ikke til tema og andre er dumme og ufine og sukker organiserer ikke forumet på rett måte og slik fortsetter det i det uendelige. Lurer virkelig på hvorfor dere ser feilene fremfor å se mulighetene, hvorfor dere ikke skriver innlegg som tar tråden tilbake til dens utgangspunkt, hvorfor dere ikke lager tråder som dere inspireres av, hvorfor dere ikke overser flåsete utsagn og påvirker på den måten du ønsker selv. Det må rett og slett være manglende kapasitet. For det krever å ikke delta i hylekor. Det krever å gidde å gå motstrøms. Det krever å skape positivitet. Du burde prøve.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 15:50

Mulig du ikke kaller andre for dumme, men du beveger deg faretruende nært når du sier at de som er uenige med deg ikke skjønner bedre - du sitter med fasiter, de (vi) andre er ikke verdt å ta på alvor uansett.

Ja, det er fjasetråder jeg synes er meningsløse. Men vet du hva? Da går jeg ikke inn på dem, jeg. Kanskje du også skulle prøve deg på det?

Skjult ID med pseudonym daaah sø. 14 mars 2010 15:55

Denne thomas ødelegger igrunne tråden til ts helt på egenhånd.. med å iallefall gi meg inntrykk av at mange antifjasere er stokk dum og ikke eier evne til selvinnsikt... mulig toget har gått for deg Thomas..men du rakker faktisk ned på andre igjen!!! Og på latterlig tynt grunnlag. Dette er faktisk det dummeste og minst oppegående jeg har lest i noen tråd!!!! Ts har ett poeng, men du er fullstendig ute å kjører.... du kan velge mellom å bli sint og svare nedlatende eller du kan ta en tur inn i deg selv, og forhåpentligvis gjøre noen justeringer før du åpner munnen igjen.. Har ingen tro på at du kan oppnå annet enn hoderisting på måten du fører dialog på..lykke til...

Skjult ID med pseudonym heidi sø. 14 mars 2010 15:56

selvfølgelig har vi hørt det før, men det er vel kansje en grunn til det?
Etterhvert som folk blir husvarme her på forumet så gir man ofte faen i andre og fjaser ivei uansett om tråden er seriøs eller ikke.
Synes du det å ødelegge tråder er det å være positiv? Du har det kansje strålende gøy med denne fjasingen, men det er ikke sikkert at de som oppretter disse trådene gleder seg like mye over dette.

Har forøvrig lagt merke til at med sukkers 50 000 +++ aktive medlemmer, så er det kansje 50 på forumet. Ingen fler enn meg som tenker at det er noen opplagte grunner til det?

Selv så har jeg ihvertfall gitt opp å lage seriøse tråder. de holder aldri mer enn 10 minutter før de er ødelagt uansett....

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 15:59

@heidi
Tror du virkelig på at det er 50.000 aktive medlemmer på Sukker?

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 14 mars 2010 15:59

@ zoid........ Godt sagt.......

Den største fjasetråden for øyeblikket er Italia tråden. Og der er alle som vil velkommen til å fjase..... Til Dere andre som blir plaget av fjas, IKKE GÅ INN DER........ Der er det mye fjaseri, og det virker som om det er smittsomt.

Men nå er Dere advart............

Skjult ID med pseudonym daaah sø. 14 mars 2010 16:01

godt å se mannen dro inn årene...ett godt tegn:).. så lenge folk merker en tråd grønn så er det ikke annet enn glemsomhet og innimellom faenskap som ødelegger. De fleste her respekterer det og innhenter seg når de trår skjevt..blir for dumt at noen skal si slikt..at de alltid blir ødelagt innen kort tid. er ett fåtall som gjør det med vilje og den ytringen er en sterk overdrivelse @Heidi:) herregud da, få dere noen virkelige problemer!

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 14 mars 2010 16:21

TS:
Selvfølgelig har du et poeng. Vi kan godt samles på et eget fjaserom vi jaaa, men det er jammen koselig her inne så lenge det varer. Etter en del måneder på forumet er jeg blant de husvarme. Det betyr ikke at alle tråder er fritt fram for fjas. Likevel vil jeg påstå at vi er mange fjasere som bidrar med både fjas og alvor i en salig blanding. Min erfaring er at tråder pr. idag blir respektert mht. tema jevnt over veldig bra!

Zoid: Jeg er klar over at du ikke er en megafjaser, men du har da starta mange tråder som ikke er veeldig seriøse! :P

NB! Hvis du ønsker en seriøs tråd - merk tråden grønn. Og ellers bruker vi nogenlunde hodet utover det.

Ha en fin søndag!! :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 16:44

@gråtass
Joda, men jeg er selektiv i fjasinga mi, da...

Skjult ID med pseudonym enig sø. 14 mars 2010 16:51

Enig med TS: "gode tråder utvannes av dette interne pjattet mellom - ja, altså en håndfull mennesker som "liksom-flørter"..."

Bedre merking av seriøs og useriøs tråd hadde kanskje løst problemet.

Skjult ID med pseudonym uuuu sø. 14 mars 2010 17:05

Survbabiruba....... livets alvor har vi nok av ... voksene som vi er med jobb- barn og økonomi... alle ting livet består av.....
men vi som har vært her noen mnd å teltar på dette forumet vet at det blir tatt opp mye seriøse evner..... Men herregud hvor godt det er å slippe seg litt løs å ta opp fulstendig nytteløse tulle ting også... ta frem barnet litt.....
Synes synd på deg @TS....som ikke har eller se det i livet ditt... slipp det litt inn du å.....
Jeg har blitt slått .... truet og fått livets negative sider inn i livet mitt ...... men jeg må videre ... å jeg vil smile og ha det godt!!

Skjult ID med pseudonym jørgen jr sø. 14 mars 2010 17:28

hvorfor er det slik at alle de som forsvarer fjasingen aldri skjønner at det ikke er selve fjasingen som er problemet,
men heller det at de fjaser i alle tråder, også i de seriøse?
Hadde de holdt seg til fjasetrådene eller opprettet egne nye fjasetråder så er det jo ingen som hadde reagert.....

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 14 mars 2010 17:33

Har lyst til å undersøke litt dette her...

Noen som kan gi eksempler på grønne tråder som har blitt ødelagt av fjasing den siste måneden?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 14 mars 2010 17:34

Hvem har sagt at mange av oss ikke kjenner hverandre?? ;o)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 14 mars 2010 17:39

@ Jørgen JR........

HaHa...... Siden dette er en seriøs tråd, på tross av at den ikke er merket grønn. Så skal jeg la være å fjase. men nicket ditt hadde nok vært nok til å dra noen av oss fjasere ut på viddene. :-))

Jeg legger heller ikke skjul på at vi har fjaset i enkelte tråder. Men det finnes tilfeller der vi selv tar initiativ til å gå over i fjasetrådene og fortsetter der.
Men tror nok de fleste av oss respekterer grønn merking....... Så trådstartere, bli flinkere til å huke av for seriøs tråd :-))

Skjult ID med pseudonym The One sø. 14 mars 2010 17:42

Jeg er en av de som har vært kritisk til fjasing i tråder tidligere. Jeg syns det har blitt mye bedre nå og ser veldig sjelden at seriøse tråder har blitt ødelagt. Jeg lagde selv en forholdsvis seriøs tråd uten å lage den grønn til og med. I den begynte det å bli litt fjasing etterhvert og da skjønte de som gjorde det at det var på vei til å utvikle seg. De lagde da en egen tråd og fortsatte der....glimrende.

Chairman2 sitt forslag om filter er et smart tiltak da blir forumet mer oversiktlig og allle blir fornøyd :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 14 mars 2010 18:06

@ skjult id...... nei det stemmer nok det, jeg er 38.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 18:13

Hvorfor ikke gjøre det hele enkelt:

Liker dere ikke fjas, fanteri eller det som blir sagt her inne så la være å engasjere dere så hardt i det. OG oppretter dere en seriøs tråd som noen plutselig begynner å fjase i så er det jo ikke verre enn å bare si ifra til vedkommende på en hyggelig måte og jeg tror jeg kan garantere at fjaseriet på den tråden forsvinner som dugg for solen :-)

Jeg liker å fjase og jeg liker seriøse tråder men i sistnevnte fjaser jeg ikke. Hva er det som er eventuelt galt med litt fjaseri for dem som føler for å fjase? Fjasing fører bare for det meste til latter og glede og det er jo ikke det verste i og med at mange påpeker at det er fryktelig mange sutretråder her!

Så jeg drar ITALIA-tråden frem som et eksempel for den er full av BARE fjas - men dog KUN morofjas, utspekulertheter, småfrekkheter osv. som gjør at jeg og mine medsammensvorne får oss en god latter og ikke minst vi lader opp og gleder oss umåtelig mye til sommeren kommer!!

Tenk om de som ikke likte sutretrådene lot være å lage egen tråd om hvor irriterende sutrere er?
Tenk om de som ikke liker fjas lot være å opprette tråd om hvor tåpelige fjaseri er?
Og tenk om de som ønsker en seriøs tråd ikke oppretter en useriøs tråd hvor de påpeker hvor korttenkte andre sutrere/fjasere/surmulere etc og dermed selv fremstår selv som sutrere/småsinna etc etc...

La tråder være tråder og engasjerer ikke tråden deg så la vær å kommentere det og ta deg heller en kaffe på kafe eller vask huset :-D Hvor vanskelig kan det være tenker jeg... Blir man SÅ engasjert og må kommentere alle andres tråder som man IKKE liker så er det kanskje på tide å finne seg en ny hobby om du spør meg.

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 14 mars 2010 18:16

klapper for Eventyrli:)))) og sier amen hele veien til Italia:)))

Skjult ID med pseudonym jørgen jr sø. 14 mars 2010 18:20

@eventyrlig
Hvorfor er det slik at de som faktisk sier ifra at man ødelegger en tråd får beskjed om at man kan lage en ny tråd hvis man ikke liker fjasingen????

Har opplevd dette selv mange ganger, så ikke fortell meg at dette ikke skjer.....

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 18:25

jørgen jr:

jeg har ikke vært ute for det du sier men jeg kan tenke meg at det kanskje kommer an på hvordan man sier ifra - altså hvilke ord man bruker. Som i det vanlige dagligliv så kommer man langt med enn oppriktig beskjed som er velformulert som konstruktiv kritikk fremfor om man sier: KAN DU SLUTTE Å FJASE I TRÅDEN MIN? SER DU IKKE FOR F*** AT DET ER EN SERIØS TRÅD"..

og så har man sikkert dem som ikke skjønner forskjellen på seriøs og useriøs men det er nok et helt annet kapittel :-)
Folk er forskjellige. Folk gir beskjeder på ulike måter og folk oppfatter beskjedene på ulike måter. Så så lenge man sier i fra på en oppriktig måte og gjerne i en hyggelig tone så vil nok iallefall 99% forstå hva man mener :-) Og skjønner de ikke det så la vær å kommenter at de ødeleggger tråden og totalt ignorer dem - de som ødelegger er gjerne som drittunger i.e. de ønsker oppmerksomhet men gjør alt galt for å få oppmerksomhet da de ikke får respons om de gjør noe som er bra. (Er ungdomsarbeider så kanMYE om å snu negativ oppmerksomhet til positiv hos trøbbelunger) :-)

Skjult ID med pseudonym jørgen jr sø. 14 mars 2010 18:31

@eventyrlig
Jeg har på en helt vanlig og høflig måte bedt folk om holde seg til temaet i tråden jeg har startet.
Det hjelper lite. Mange av forumtrollene har null respekt for andres tråder.

Har derfor sluttet å lage tråder jeg også......

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 18:37

og når vi er inne på seriøsitet:
hvor "seriøst" er det å ta zoid77 sitt nick og for så å kalle den rettmessige innehaveren for en tosk?

Jeg er enig med den EKTE ziod77 at ziod er en tosk og det er seriøst ment!

Jørgen jr:
apropos ditt neste siste innelgg hvor du skriver: "så ikke fortell meg at dette ikke skjer....." Vel jeg fortalte deg ikke at det ikke skjer men jeg sier at jeg selv ikke har opplevd det at folk ikke har tatt en "advarsel" fra meg seriøst.. Det er 2 vidt forskjellige ting du og jeg sier så les det som faktisk står i teksten fremfor å skumlese så slipper man misforståelse og grinebiting (dette på generelt grunnlag) :-) Det er fort gjort å misforstå om man ikke ser helheten i teksten men biter seg fast i små deler av den som man er uenig i og dermed ikke ser hele nyansen :-)

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 14 mars 2010 18:39 Privat melding

Altså dette er faktisk en datingside. Hvis dere ønsker seriøse debatter så får dere faen meg logge dere på sol.no og starte en tråd der. Vi andre, som kun tilhører den kvasi-intellektuelle gemene hopen med maks 5 års universitetsutdannelse, får holde oss her og fjase. :-P

Skjult ID med pseudonym tira sø. 14 mars 2010 18:39

At en samtale glir ut litt er vel ganske vanlig, tror aldri jeg har vært på et møte hvor alle har klart å holde seg til agendaen hele møtetiden.
Det har vært mye fjasing og det hender til stadig at det blir litt tull inne i en seriøs tråd, men synes at de fleste har blitt ganske flinke til å trekke tråden inn igjen, og fortsette TS sitt innlegg.
Synes de som kommer med "personangrep" og de som ikke klarer å stå for sine innlegg er verre. Lurer på hvor mange ganger jeg prøver å lese en tråd hvor det er tydelig at det er flere innlegg som er slettet. Ganske forvirrende til tider.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 18:40

HEIA TIRA OG SIT-UPS!
AMEN ALL THE WAY!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 18:42

...og der slettet han våset sitt...

Noen må ha utrolig store fritidsproblemer...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 18:43

zoid77:
er nok en som trenger å skaffe seg en ny hobby :-P

Skjult ID sø. 14 mars 2010 18:46

jaja...så var fjasingen igang igjen..... :(

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 18:47

@Skjult ID
Og du kan jo spørre hvem det er som legger opp til det...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 18:47

...og det i en tråd som starter med at fjasing er "pubertalt dill-dall" :-D

Skjult ID med pseudonym Eky sø. 14 mars 2010 18:49

OK - jeg tar hintet - jeg skal slutte å blande meg opp i hva folk liker og ikke liker.

Men, dette er en dating side - kan dere "fjasere" da fortelle meg hvorfor dere ikke møtes to og to på chatten
Skrur på cam'n. fjaser og ler og blir forelsket og lever lykkelige alle deres dager?

Eller er det bare "venner" dere er?
Har dere egentlig ikke lyst til å treffe noen?
Faker dere flørtinga?

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 18:54

Eky:
prater du aldri tull, forteller morsomheter etc til venner og bekjente som du kanskje ikke har tenkt å bli sammen med men gjør det rett og slett som en bit av hverdagslig flørting (både planlagt og uplanlagt)?

Og som jeg skrev tidligere: Blir man så engasjert av at andre fjaser og man ikke selv liker fjas så finn deg en annen hobby enn å skumme over alt fjaseriet på sukker :-) For vi fjasere her inne har gjerne vært her et par år(!!) og kjenner igjen andre gjengangere og tar sukker for det det er: nemlig et alternativt sted for bysjekking. Og er man på ute på byen så fjaser man gjerne masse så er det så forferdelig galt at vi fjaser litt her inne også?! Jeg vil heller benytte 30 min på fjas enn 30 min på en date som ikke interesserer meg i det hele tatt :-)

Skjult ID med pseudonym Sit-ups sø. 14 mars 2010 18:56

Kjære gemene hop: vennligst stopp fjasingen. Fra nå av skal vi kun diskutere Kants eksistensialistfilosofi eller den demokratiske utviklingen i sør-amerika etter Pinochets fall! Or else!!!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 18:57

@Eky
For å være seriøs et lite øyeblikk her; det er en kritikk som er relevant til tider. Å opprette og drive fjasetråder er helt greit, problemet er når seriøse tråder sklir ut og at potensielt gode og fruktbare diskusjoner forsvinner i vås. Jeg forsøker å ikke bidra til å la grønne tråder eller tråder med fornuftig diskusjon skli for mye ut, vet ikke alltid om jeg klarer det, men jeg forsøker.

Problemet er at denne tråden umiddelbart kom skeivt ut. Først med en kar som mente at alle som var uenig med ham ikke skjønte noe, dernest med en eller annen sullik som utgir seg for å være andre. Begge disse har slettet sine innlegg, men du må da være enig i at det er disse som har ødelagt tråden?

Jeg fjaser her på forumet i mangel av bedre ting å ta meg til, det nekter jeg ikke for, men jeg håper også å snappe opp en og annen fornuftig diskusjon innimellom mens jeg skriver meldinger eller "venter" på svar.

Skjult ID med pseudonym lise sø. 14 mars 2010 18:59

@sit-up
følg med litt på hva diskusjonen går ut på før du begynner med det våset ditt

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 19:00

Bare et spørsmål til Hans/Pia/Petter - hva vil DERE at vi skal diskutere her?

Skjult ID med pseudonym Sit-ups sø. 14 mars 2010 19:02

@anonyme-lise: ja, mamma
@anonyme-petter: ja

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 19:05

Huff, det er slitsomt, dette, å måtte slette egne poster som svar til andre fordi de sletter sine...

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 14 mars 2010 19:11

Etter en kjapp kikk gjennom tråden kan jeg raskt konkludere med at "fjaserne" er de meste seriøse i denne tråden! Hmmm.... ikke bra! :)

(mann 30 år fra Troms) sø. 14 mars 2010 19:12 Privat melding

Er da ikke noe galt i å diskutere i hva som helst, men synes det er mer latterlig at mesteparten holder skjult id heletiden. Er folk redd for å si sine egne meninger med åpen id? Lenge leve internett! :)

Er også enig i at forumet er dårlig organisert, til å være en betalt side kunne de brukt litt tid til å forbedre enkelte ting.

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 14 mars 2010 19:13

zoid

Kanskje smart å ikke la seg påvirke da? ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 19:13

@elfrodo
Har ikke noe bedre å ta meg til uansett... :-P

Skjult ID med pseudonym lise sø. 14 mars 2010 19:17

@mr b
jeg er anonym fordi da kan man skånes for all drittslengingen her. Har sett flere eksempler på folk som har forlatt sukker pga behandingen de har fått her på forumet.

Når det er sagt. Du er vel like anonym som oss andre? Bare fordi du har ett bilde så er du like anonym for meg. Jeg aner ikke hvem du er og vet heller ikke om du bruker ett bilde som viser hvordan du virkelig ser ut idag. (mange som bruker fake leller gamle bilder her)

Så det spiller ingen rolle hvem man er, men hva man sier.....

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 14 mars 2010 19:17

Helt enig med elfrodo...... La være å kommentere usakligheter.

@tassen..... Enig med deg. Og har mistanke om at det er en og samme person som har stått bak flere av innleggene her under flere Pseudonym.......

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 19:18

Et annet spørsmål er jo hvorfor i all verden en person vil betale for supermedlemskap når h*n synes det er så håpløst her...

Skjult ID med pseudonym Sit-ups sø. 14 mars 2010 19:22

Har noen forlatt sukker pga drittslenging i forumet? Eh, er ikke det bare å slutte å besøke forumet da. Høres litt suspekt ut. Mange rare personer rundt omkring tydeligvis...og mange som blir sure av "ingenting".

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 19:26

dæven! plutselig ble "pubertalt dill dill" i.e. fjas også omtalt som kvalme..skulle nesten tro enkelte hadde hormonspreng og trippel personlighet her..

GET A LIFE og slutt å sutre over alt og alle! (har nesten lyst til å slenge med en: ikke rart sutrerne er single så mye som de syter..!") :-P

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 14 mars 2010 19:26

@lise
Ad hva man sier:
jeg har enda til gode å huske et positivt innlegg med ditt pseudonym. De gangene jeg har kommet over innlegg med ditt pseudonym er det utelukkende klaging på noen brukere som behandler andre dårlig. Hva med å gi positiv tilbakemelding i de tilfeller det skjer. Eller er det KUN drittslenging og useriøse innlegg som dominerer forumet? Det har jeg vanskelig for å se så jeg trenger konkrete eksempler...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 19:33

Svenno: det er aldri hyggelig med personangrep og jeg vil jammen meg påstå at det du sier :" Er han zoid77 og mann 37 som står for det meste av kvalme her inne" er personhets.

Er dere inne for å lage kvalm så får dere lage egne kvalmetråder. sist jeg sjekket handlet denne tråden om ulike tråder og ikke om å gå i personangrep. SKJERPINGS! Meningytringer er en sak men å si at det er spesifikke personer som står for det meste av "kvalmen" her inne er å gå ALTFOR langt.

Skjult ID sø. 14 mars 2010 19:34

"og mange som blir sure av "ingenting"."
Jeg så drittslengingen og jeg kan love deg at det som ble skrevet var alt annet enn ingenting.

Og svadaunnskyldninger om at hvis det er så ille på forumet hvorfor er man her da, blir også for dumt.
Man betaler faktisk for en tjeneste og da skulle det bare mangle at man kan bruke tjenesten uten at man skal bli mobbet ut fordi man ikke er enig med forumtrollene.......

Men flaks for forumtrollene så er ikke sukker interessert i at forumet skal bli noe bedre, da det bare vil innebære masse ekstra jobb for de (overvåking). Som da medfører helt unødvendige kostnader. Så da får dere vel bare fortsette å leke konger på haugen....

Jeg bryr meg strengt tatt ikke lengre. Sjelden jeg gidder å skrive innlegg. Bruker heller forumet til å se hvem jeg skal blokkere :)

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 19:39

De dummeste og tydeligvis minst gjennomtenkte innleggene kommer stort sett fra Eventyrli, Sit-ups og Mann37. Det virker som om de har liten eller ingen toleranse for andres meninger. En slik oppførsel grunner som oftest på manglende forståelse og selvinnsikt, og det er derfor lite sannsynlig at det blir noen forandring på det. Og ellers så støtter jeg TS.

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 19:46

@sveno
Du kan like godt gi deg, dumskapen vinner alltid på slike steder. Se på det som underholdning.

Skjult ID med pseudonym dommern sø. 14 mars 2010 19:46

Dette er så latterlig at jeg blåser av kampen!!! fjaserne fjaser videre.. forumtrollet får fortsette med sin syke trang til å ødlegge. Alle vil fortsatt gjøre sitt beste for å holde de grønne tråder grønn!!! at endel er misunnelig for at de ikke kommer på "nett" med fjaserne kan gi sure oppstøt.. de fleste som har vært her over tid er voksne og oppegående. Atter andre har ulik humor og synes fjaserne har dårlig humor og mentalitet.. vel de om det, bare fortsett å vær seriøs,men slutt å sutr!!! Om dere gidder bruke noen minutter så kan dere se gjennom trådene som er oppe nå, og selv se at de faste fjaserne ikke er så aktiv der som dere skal ha det til!! og ett fåtall av de r grønne uansett!!!! aaaaaaaaaaaargh grow up!!!!!!!!!!!!!!!! oppfordrer alle fjasere til å la sutrerne ha denne tråden i fred!!!

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 19:48

Takk for at du hjelper oss å understreke poenget @dommern!

Skjult ID med pseudonym dommern sø. 14 mars 2010 19:49

dømmer veteran til å kjøpe nye briller;) takk og farvel

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 19:50

Har nettopp kjøpt nye briller, men takk for omtanken

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 19:50

Dere kan herved slenge så mye dritt dere bare vil om meg og hetse meg alt dere vil for jeg kunne ikke brydd meg mindre da alt jeg hører fra dere er sutring og atter sutring. Har dere hørt om å smile til livet så smiler det til dere? :-)
En ting er sikkert er at sure, sutrende mennesker er ikke tiltrekkende på meg så da er det bare å sette igang og blokkere meg så mye dere orker.

Hilsen hun der DUMME og MINST gjennomtenkte neket på hele sukker!!

I am proud to be a stupid in your eyes :-D

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 19:51

Har du hørt om å smile til livet @eventyrli?

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 19:55

Veteran:

et lite ps til deg:
Kan ikke du bestemme deg for hva du mener? For i et innlegg omtaler du meg med at jeg har dårlig selvinnsikt og dermed dårlig oppførsel mens du hyller "dommeren" sitt innlegg som faktisk sier det samme som jeg skrev her inne for 1 times tid tilbake..

er du kanskje en vinglepetter? eller leser du kun utvalgte passasjer av tråden og dermed syr sammen din egen trådvirkelighet?

sitat fra meg tidligere i tråden:
"Tenk om de som ikke likte sutretrådene lot være å lage egen tråd om hvor irriterende sutrere er?
Tenk om de som ikke liker fjas lot være å opprette tråd om hvor tåpelige fjaseri er?
Og tenk om de som ønsker en seriøs tråd ikke oppretter en useriøs tråd hvor de påpeker hvor korttenkte andre sutrere/fjasere/surmulere etc og dermed selv fremstår selv som sutrere/småsinna etc etc...

La tråder være tråder og engasjerer ikke tråden deg så la vær å kommentere det og ta deg heller en kaffe på kafe eller vask huset :-D Hvor vanskelig kan det være tenker jeg... Blir man SÅ engasjert og må kommentere alle andres tråder som man IKKE liker så er det kanskje på tide å finne seg en ny hobby om du spør meg."

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 19:58

Jeg foreslår at vi ikke lar oss provosere mer av denne taperen, jeg...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 19:58

Veteran:
Jeg tror jeg er en av dem som gliser mest til livet her inne men siden du har dannet deg et spesifikt inntrykk av meg så tar jeg meg ikke tiden til å gidde å motbevise det da du rett og slett ikke har en mening for meg og mitt liv da jeg foretrekker å omgås med positive personer som gir meg positiv energi fremfor drittslengere som går til personangrep på mennesker de knapt har lest noen innlegg eller setninger fra. Jeg tar meg faktisk retten til å si at jeg kunne ikke brydd meg mindre.

Hilsen neket/blondie/kløna og hva enn annet dere har lyst til å kalle meg :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 19:59

zoid77
Er det ikke "hyggelig" med slike positive personer her inne som bare sutrer i vei og tror de er bedre enn alle andre og ikke minst VET best? ;-)

Skjult ID med pseudonym dommern sø. 14 mars 2010 20:00

Det er desverre ikke like lett for alle å lese en tekst.. og de dømmes herved til en time meditasjon om dagen og norskundervisning:))

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 20:00

@Eventyrli
For ordens skyld så gjør jeg oppmerksom på at jeg var en smule sarkastisk med dommern.
Og du har rett i at jeg bør vaske huset.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 20:01

@Eventyrli
Det er litt som småunger. Når de gulper én gang er det søtt, men når de gulper for 10. gang i løpet av én time er det ikke like søtt lenger... :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 20:02

zoid77:
å du klarer å få sagt det på så utrolig beskrivende vis: what to do without you?

pst.. nå blir vi vel straks arrestert for fjas og lav iq :-P

1-0 til meg veteran!

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 20:07

Fint at du gir deg selv poeng, Eventyrli. Men hvis det gjelder oppgulp så synes jeg 1-0 var litt lite..

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 20:08

poenget kom fordi du var enig med meg at du heller bør ta en husvask enn å sitte her inne og kokkelure :-D

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 20:22

Ok. Jeg går ut og henter ved først.

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 14 mars 2010 20:23

Eventyrli:
Du glemte å benevne deg som Purka ved siden av blondie, neket, høna..
Syns for øvrig du er en av dem med lavest IQ og derfor burde holde deg for god til å skrive mer i denne tråden!

Skjult ID med pseudonym Mann 37 sø. 14 mars 2010 20:23

Å komme med påstander om at jeg og Zoid77 lager kvalme her inne vil jeg påstå er feil.....

Jeg har hvertfall ikke lest noen innlegg der Zoid77 har vært ufin på noen måte, heller tvert i mot. Han er den som drar folk inn igjen, og har både konstruktive kommentarer og er saklig.

Og at jeg angivelig skal ha laget kvalme her inne, det stiller jeg meg uforstående til. Når jeg i tillegg ser at svenno sletter innlegget sitt der han beskylder meg og Zoid77 for å være de verste her inne...... så sier det vel litt om han.

Veteran...... her er ditt sitat: "De dummeste og tydeligvis minst gjennomtenkte innleggene kommer stort sett fra Eventyrli, Sit-ups og Mann37"
Dette syns jeg ikke er hverken hyggelig sagt, eller medfører riktighet.

Jeg vurderer å be sukker om å gå igjennom hele denne tråden, for å se på hvem som tramper over.
Og da får nok både veteran og Skjult ID fortelle konkret hva jeg og Zoid77 har utført av kvalme, og overtramp her inne.......

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 14 mars 2010 20:24

ja beklager gråtass. Jeg glemte purka!
Men jeg får jo egentlig ikke lov å skrive mer i denne tråden av deg men bare MÅ få poengtere at jeg glemte purka ditt forbannade krek!

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 14 mars 2010 20:26

barne*host*hage

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 14 mars 2010 20:28

Jeg skjønner at noen driver og sletter innlegg siden det kommer nye hele tiden uten at antallet øker noe særlig. Jeg har ikke slettet noen av mine, og jeg vet hva jeg har skrevet. Ellers vil jeg bare si lykke til!

(mann 30 år fra Troms) sø. 14 mars 2010 20:29 Privat melding

@lise

Joda du har litt rett i det hehe :) Synd det er mye drittslenging i nesten alle forumer i norge(Er ganske ny her men ser jo at det er litt av det selv på et forum som er på en datingside.....). Mange respektløse og bitre folk i denne verden dessverre... Og personlig så driter jeg i om folk synes jeg kanskje er mindre smart eller barnslig osv. Alle har jo egen smak og egne meninger.

Skjult ID med pseudonym tira sø. 14 mars 2010 20:32

@elfrodo
Synes det er upassende å trekke inn barnehage her, da barna i barnehager stort sett vet hvordan det er riktig å oppføre seg.
Der lærer man at det ikke er pent å kalle andre stygge navn ol. :p

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 14 mars 2010 20:42

Du har selvfølgelig helt rett, tira. ;-)