Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmålene

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 15 okt. 2006 00:44 Privat melding

Hvorfor står det noen plasser at du har en høy match med personen fordi begge har svart gjennomsnittlig, og en annen plass kan det stå at du har høy match med personen fordi begge ikke har svart gjennomsnittelig. Hva har man da egentlig svart, gjennomsnittlig eller ikke?? Noen som har svar på det da??

Skjult ID med pseudonym Mann27 sø. 15 okt. 2006 00:57

hehe.. Nei, har sett den mange ganger selv også, ikke til å bli helt klok på. Har en følelse av at de prøver å variere profilteksten og at det går på bekostning av logisk innhold iblant. Kanskje enten deg eller person nr. 2 har match med få i de tilfellene hvor det står at dere begge har svar lite gjennomsnittlig?

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 15 okt. 2006 01:06 Privat melding

En liten svikt i systemet her altså, hmm ikke bra. Jeg vet jeg ikke har svart gjennomsnittelig, for det betyr vel at du har satt de fleste kryssene i midten, og det har jeg gjort bare noen få plasser, Kan noen fra sukker svare oss på dette, kanskje??

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 15 okt. 2006 12:42

Hvorvidt man svarer gjennomsnittlig er en ren beregning fra gjennomsnittsverdier på de enkelte spørsmål.
Matchen derimot beregnes på grunnlag av hvordan dere svarer i forhold til hverandre. Dette er ingen enkel beregning og vi forstår at det er vanskelig å forstå hvordan det fungerer detalj :)