Alle innlegg Sukkerforum

hva skal til får å møte noen her??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym emeff sø. 14 mars 2010 22:32

etter å ha vært her en stund(3md)og tatt kontakt med en del damer..som JEG mener kan være potensiell kjæreste,vi har mye likt på interesser og høy score...enten om man skriver korte meldinger eller lange så er det stort sett ingen som svarer...why tenker jeg da...de som svarer sier vi ikke passer sammen....litt merkelig...flere som er av samme oppfattning?

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 22:36

Er ikke verre enn å sende en melding med et visst innhold og også ha et visst innhold i profilen. Selv om jeg nok ligner mer på George Costanza enn Johnny Depp, får jeg svar på kanskje 1/3 av førstemeldingene mine, og de fleste fører etter hvert til en date.

Skjult ID med pseudonym emeff sø. 14 mars 2010 22:39

det er jo det jeg gjør......

Skjult ID med pseudonym Salander sø. 14 mars 2010 22:40

Jada, sånn ca tre ganger i uka dukker det opp en tråd om akkurat dette her, så det er et utbredt fenomen. Jeg kommer ikke til å fornye noe medlemskap i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 14 mars 2010 22:40

utseende til George C, pågangsmotet til Kramer og kjeften til Seinfeldt.....men det hjelper ikke!

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 14 mars 2010 22:44

sende mail, sende mail og sende mail. @ TS ikke gi deg, en dag er det noen som svarer på dine ønsker vettu :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 14 mars 2010 22:49

Mitt tips: Få en kvinnelig bekjent (søster, venninne, svigerinne e.l.) til å vurdere profilen din, evt. sett den under kniven her på forumet. Og jobb litt med førstemeldingene, ta tak i noe i profilen hennes som viser hvorfor du vil møte akkurat henne. Det siste er kanskje ikke alltid så lett med de tretten-på-dusinet-profilene det florerer av her, men prøv likevel.

Skjult ID med pseudonym regey sø. 14 mars 2010 22:55

emeff vis profilen så kan vi hjelpe :)

(mann 37 år fra Buskerud) ma. 15 mars 2010 16:13 Privat melding

ok..

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 15 mars 2010 16:49

Kontakt de ortodokse, sier nå jeg. De ortodokse.

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 15 mars 2010 19:12

Bare å kaste seg i kakkelovnen.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 15 mars 2010 20:33

Tre umiddelbare merknader:

1) Prøv å skrive hele setninger, dvs. med stor forbokstav og mellomrom etter punktum og komma.

2) Jeg synes den blir litt vel tretten-på-dusinet, litt sånn "liker turer i skog og mark, men også peiskos med et glass rødvin". Prøv å skriv noe om hva som er spesielt med deg, og gjerne litt om hvilke holdninger og verdier du setter høyt.

3) Tror ikke at avslutninger av typen "lurer du på noe mer, send en melding" er noe sjakktrekk - hvorfor ikke presentere det allerede i profilen?

Nå er ikke jeg dame, så jeg skal ikke si at det er en fasit, men siden jeg faktisk får svar på meldinger tror jeg i hvertfall at jeg har truffet på noe.

...så kan jeg jo bare lure på hvorfor jeg hjelper en "konkurrent", men...

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 21:15 Privat melding

Skriver du til jenter som har et utseende noenlunde på nivå med ditt eget, eller velger du bare de peneste jentene? Masseutsender du brev (ja, vi gjennomskuer det!)? Isåfall er det på tide å tenke nytt. Humoristiske profiler som ikke inneholder punkt 1, 2 og 3 i zoid77s liste kan fort tiltrekke min oppmerksomhet, i hvertfall. Har du forsøkt å kommentere et av bildene i profilen til jenta, eller kanskje stilt et oppfølgingsspørsmål til noe i profilen hennes når du sender meldinger? Så er det slik at har du ikke bilde, blir du kanskje ikke vurdert en gang. Det er jo ikke så merkverdig, du ville trolig ikke skrevet til ei jente uten bilde selv heller, eller?. Har du bare partybilder i profilen, virker du useriøs og umoden. Har du fire sider med bilder av alt annet enn deg selv, er det litt irriterende (da vil i hvertfall jeg tro du har noe å skjule!)

Men det er klart, uansett hvordan man vrir og vender på det, så vil alltid utseendet ha sitt å si. Hvis man ikke kunne tenke seg å kysse typen, så spiller det i grunn liten rolle om man deler de samme interessene...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 21:16

zoid!
jo du hjelper en konkurrent men han er jo ikke i samme område som deg så da funker det nok bra likevel ;-)
Ellers så var det konstruktivt og bra det du kom med :)

Jeg bare slenger på en ting til jeg:
i beskrivelse av drømmepartner så starter du med "vanskelig dette her"
Og ja, jeg vet det er vanskelig å beskrive en partner men det trenger du ikke stadfeste i selve profilen for vi har alle vært igjennom den fasen med beskrivelse og mange av oss har nok hatt den startsetningen i profilen en liten stund - og helt personlig så er det total turn off for meg når jeg ser den i profilen. Faktisk på linje med "tur i skog og mark" som zoid nevner :)

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 21:19 Privat melding

Sorry - neste gang skal jeg lese tråden litt mer nøye før jeg svarer, for der dukka bildet ditt opp :-)

Sånn umiddelbart vil jeg foreslå at du gjør som andre har foreslått før meg: Kvitt deg med alle skrivefeilene i profilteksten din!

Skjult ID ma. 15 mars 2010 21:25

Enig i det som er skrevet her tidligere. Skrivefeil og formuleringer om hvor vanskelig dette er er turn off! Det samme med ufullstendige, subjektløse setninger, og ingen mellomrom etter punktum og komma.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 21:26

Og sleng gjerne et friskt og luftig mellomrom mellom enkelte setninger for ellers blir det VELDIG mye tekst på en gang og ikke noe luft..

:-D