Alle innlegg Sukkerforum

Hva er mest effektiv tidsbruk for å komme i snakk?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jazzman ma. 15 mars 2010 00:55

Mange skriver at trikset for å få svar på sine meldinger er å gjøre dem personlige og interessante. Men dette tar jo tid, og det er ikke alt man rekker i en stressa hverdag.

En gjennomsnittlig mann vil nok tenke at å kommunisere med en dame med et godt utseende er interessant uansett hva hun skriver i profilen sin. Derfor gjelder det å vekke interessen til flest mulig av disse billedskjønne damene. Her er to teknikker for profilmekking og meldingsutsending denne gjennomsnittsmannen kan velge å bruke. Anta at total tidsbruk er lik, la oss si 10 timer.

Teknikk a)
1. Bruk 2 timer på å lage profilen din brukbar. Velg uten noen bilder du har liggende, og skriv en middelmådig tekst.
2. Bruk 8 timer på å lese nøye gjennom en del profiler, og send velskrevne, personlige meldinger til 10 utvalgte.

Teknikk b)
1. Bruk 8 timer på å gjøre din egen profil knakende god. Sett deg inn i hva som tenner damene, skriv vakkert og originalt - få evt hjelp til dette, stikk til fotograf og få laget noen flotte bilder
2. Bruk 2 timer på å klikke innom alle profiler du kommer over med fine bilder - anslagsvis 100 stk, sende ut korte og kjappe hilsener uten å annet enn maksimalt kaste et raskt blikk på profiltekstene til damene.

Teknikk b) vil nok vinne når det gjelder å vekke interesse for de som kommer så langt at de stikker innom profilen hans. Det at han skriver korte upersonlige meldinger vil ikke være være noen stor turn-off dersom han har en fantastisk profil. De rimelig velskrevne personlige meldingene fra teknikk a) utløser gjerne ikke den store interessen dersom profilen ikke er noe å rope hurra for. Et unntak gjelder nok for ekstremt velskrevne og treffende meldinger - men gjennomsnittsmannen skriver jo ikke slike.

Om dette stemmer, og det er godt med damer å velge mellom bør man bruke liten tid på hver enkelt profil før man skriver. Problemet med dette er at du kan bli upopulær fordi noen damer blir snurt fordi du ikke har fått med deg ting de har skrevet - f.eks. kan de ha skrevet spesifikt at de ikke ønsker meldinger fra en i din aldersgruppe. Eller at de kun ønsker å treffe personlig kristne. Da er det nok fort gjort at du blir markert som uinteressant. Men er dette så ille? Og hva tenker dere andre om dette?

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 01:04

Tror også b) vil vinne, men ser ikke at a2 og b2 er gjensidig utelukkende, de kan kombineres.
For det kan jo tenkes at noen etterhvert bruker hele 18 timer på sukker og de da kan brukes på b1, a2 _og_ b2...?

En kjapp melding kan skreddersys den også, uten å ta for lang tid ved å bare ta utgangspunkt i en enkeltting ved profilen...
Med andre - både-og :)

Skjult ID med pseudonym Jazzman ma. 15 mars 2010 01:21

@vibe: Ja, har man nok med tid når man jo etterhvert en grense for hvor bra man er i stand til å lage sin egen profil. Deretter bør jo tiden brukes på a2, jeg er enig.

Men så er spørmålet da, hvor går den grensa? De fleste har nok mye å hente på å perfeksjonere sin profil, men mangel på kreativitet og innsatsvilje gjør at man ikke fokuserer så mye på den etter at de har laget det første utkastet. Man ser den ikke selv, og det blir lett "out of sight - out of mind".

Det er jo ikke sikkert at man bør gi seg etter 8 timers profilmekking. Om man har "hele" 18 timer, kanskje man likevel bør bruke tilnærmet 80/20, dvs 16 timer på profilen og 4 timer på meldingene. Kun en hypotese :))

Skjult ID med pseudonym djiiises ma. 15 mars 2010 09:27

Eh, hva med å skrive en tekst som gjenspeiler hvem du er, og ikke en tekst som inneholder "det som tenner damene"? Uærlighet og bruk av alskens triks for å "lure" noen til å bli interessert i deg funker jo aldri i lengden, hun vil avsløre deg som den du er uansett.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 15 mars 2010 09:32

nemlig

Skjult ID med pseudonym jaha ma. 15 mars 2010 09:44

2 timer på en tekst? 8 timer????? Bakoversveis! Dette erikke jobben min.

Skjult ID med pseudonym Jazzman ma. 15 mars 2010 15:46

@djiiises, og @petita: Innlegget mitt var ingen oppfordring til lurerier, triksing og uærlighet. Det trenger ikke være noen motsetning mellom å skrive noe "som tenner damene" og å være ærlig. Hvis man ser for seg profilen som en slags CV og meldingene man skriver som jobbsøknader, da er det kanskje lettere å se hvor jeg vil hen. En håndskrevet og rotete CV lagd i hui og hast gir et dårlig inntrykk, mens en innholdsrik, saklig og profesjonell CV lettere skaper interesse hos en potensiell arbeidsgiver. Noe som gjør at man skiller seg positivt ut. Eller noe som "lettere tenner" arbeidsgiveren om man vil.

@jaha: det du skriver kan tas som en bekreftelse på at mange ikke er særlig motivert for å bruke tid på å presentere seg selv på en god måte. Det å skaffe gode bilder for eksempel tror jeg er noe som man kan bruke lang tid på, men også få mye igjen for.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 15 mars 2010 15:50

Altså, jeg har brukt kanskje ti minutter på profilen min (dvs tekstene) og får mer enn nok av tilbakemeldinger på at den er fin å lese. Å bruke flere timer på en profil mener jeg er heller bortkasta, man kan jo også legge til og endre underveis. I det siste har jeg eksempelvis forsøplet min kjære profil med linker til sanger som sikkert skremmer bort en del mulige kandidater som tenker at her skjuler det seg ei sippehøne, men likevel.
Jeg kan bli like fanget av en kort som en lang profil. Noen velvalgte setninger kan være nok mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Jazzman ma. 15 mars 2010 16:08

Jeg er stort sett enig i det du skriver om tekstene. Korte velvalgte er bra. Men det å komme på disse velvalgte ordene er ikke nødvendigvis raskt gjort for alle. Enten har man talent for å skrive kort og interessant, ellers så kan man det ikke vil du kanskje si.

Det er nok bildene det er mest nyttig å bruke tid på. Og mange har absolutt det jeg vil kalle sub-optimale bilder.

Forøvrig tror jeg positive tilbakemeldinger her inne ofte må tas med en viss skepsis - de som gir dem her på sukker prøver jo å oppnå noe, nemlig å gjøre deg interessert i dem. Og komplimenter for teksten er da ofte mer effektivt enn å gi komplimenter for bildene. Men det er jo en helt annen diskusjon.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 15 mars 2010 16:10

Så lenge jeg er fornøyd kjære deg, så holder det. For om jeg mener jeg har en fin profil, så vil det i hvertfall ikke tiltrekke seg dem som ikke er enige i det. Og den som er enig i at profilen min er fin, er egentlig den jeg har lyst til å bli kjent med. UANSETT er det totalt waste of time å bruke 8 timer på en profil.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:12

...og en tredje ting:
noen har tafseturfingre og durer av gårde og er fornøyd med sin egen tekst iløpet av 10 min mens andre ikke vet helt hvordan de skal formulere seg og bruker dermed 8 timer :-)

så uansett hvor mye tid man bruker så er sikkert moralen til TS her at "så lenge du er fornøyd med teksten din så er det bra nok" vel og merke så lenge man er smart nok til å skrive noe mer enn "kommer info snart".. :-P

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 15 mars 2010 16:14

Og det er en nedvurdering av oss mannfolk å tro at de billedskjønne damene henger spesielt høyt. TS tenker sikkert veldig overfladisk, han om det.

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 16:15

@Skjult ID - Å få respekt fordrer at man opptrer med respekt.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:16

utrolig at man kan klare å kalle noen for overfladisk utifra en tråd som rett og slett hypotiserer hvordan den beste måten er å sjekke folk opp her via profilen sin..

jaja..
lurer på om "skjultID og Driver" har noe som helst i profilen sin jeg eller plukker dere opp jenter pga utseende?

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 16:22

@Skjult ID - Jeg tror de fleste forstår hvorfor du får lite hyggelig respons her inne, uten at det trenger å utdypes.

Skjult ID med pseudonym noname ma. 15 mars 2010 16:26

Leser mye om de sukkerfestene her men mangler noe vesentlig info. Hvem går på festene. Da vil sikkert folk si alle for det er vel en eller annen av alt der men hva er det mest av der. Tror det er flest gutter på sukker og folk forbinder vel nettdate med folk i 35års alderen så litt skeptisk er jeg. Redd for å stå aleine

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:28

kan jeg spørre hvor gammel du er noname siden du er redd for å stå alene? :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:42

Hvor er avsporingsetterforskeren når vi trenger h*n?!

ps@skjultid!
Det er sjelden tiltrekkende og attraktivt å kalle noe neor dust hilsen moralpolitiet.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:42

..og der sletta skjultID innlegget sitt gitt..

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 16:43

@Eventyrli - tipper du er like overrasket som meg....

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 16:48

@TS
nå var min henspeiling til 18 timer at folk nok bruker ganske mye tid på sukker eller nettet i forhold til hvor liten tid de kanskje bruker på profilen sin. De bruker 10 min på profilen, men ender så opp med å være på nettet i et år - flere hundre timer - eller mer.

Å ha kort profiltekst trenger ikke bety at man ikke har brukt tid på den og lang tekst trenger ikke bety at man har brukt lang tid. Det tar tid å bearbeide og stramme opp en tekst.
Churchill innledet visst et langt brev til en venn med "Dette blir langt, jeg har ikke tid til å skrive kort".

Men hva som lønner seg, av skreddersydde tekster vs korte invitasjoner finnes vel ikke noe svar på. Men jeg tror det svarer seg å ha gode bilder, "positiv ladet" tekst, og en intromail/stening som sier at man har lest den andre profil.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 17:03

@R

jeg er så sjokkert og overrasket at det ikke er ord for det :-P
tihi