Alle innlegg Sukkerforum

Scam og slikt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DenDuVeit ma. 15 mars 2010 11:15

I tillegg til her på Sukker, har jeg også en profil på et annet tilsvarende nettsted. Der får jeg med jevne mellomrom mail fra russiske jenteprofiler. Jeg er selvfølgelig kjent med scam-opplegg og slikt, og ignorerer henvendelsene. Avogtil har jeg for moro skyld svart (kanskje litt sarkastisk), og fått et "goddagmann-økseskaft"-svar som langt på vei bekrefter antagelsene mine om svindelopplegg. Dessuten virker det slik at når man svarer på èn henvendelse, så kommer det i dagene etterpå dobbelt så mange nye henvendelser - det synes altså klart at det er enellerannen organisering i kulissene bak.

MEN, det jeg vel egentlig lurer på er om noen mener at det er noensomhelst mulighet for at det kan finnes en ærlig sjel inne blant alle disse henvendelsene, og som drukner i sammenhengen? Noen som har erfaring med dette? De er jo så søte på bildene, disse jentene :-)

Skjult ID med pseudonym Tapper ma. 15 mars 2010 12:20

he he he, har samme greia jeg også... virkelig søt jente, men jeg tviler sterkt på at det virkelig er hun som skriver alt det som kommer på mailen... og det er MYE info i de mailene som kommer. Selv tar jeg det veldig forsiktig, og ikke gir ute noe info om meg selv, selv om hun nå ber om tlfnr mitt da hun snart har råd til å kjøpe seg telefon...!! men, søt jente er det :-)

Skjult ID med pseudonym Tapper ma. 15 mars 2010 12:37

jepp, har skjønt det selv, og regner nok med at DenDuVeit skjønner det han også... :-)

Skjult ID med pseudonym DenDuVeit ma. 15 mars 2010 13:46

Ja, Tapper - har nok egentlig skjønt det... Hadde vel bare et bittelite håp om at noen kanskje hadde funnet en ekte blomst blant ugresset :-)

Takker for svar!

Skjult ID med pseudonym Tapper ma. 15 mars 2010 14:22

@denduveit Vi er ikke tilfeldigvis borti samme dame?? Langt rødt hår, kommer fra en liten landsby og hatt en tøff barndom??? :-)

Skjult ID med pseudonym DenDuVeit ma. 15 mars 2010 14:36

@Tapper: Jo, det virker veldig kjent :-) Har dessuten Googlet den lille landsbyen, og funnet at det visstnok er et slags sentrum for mange slike scam'ere - ukjent av hvilken grunn.

Skjult ID med pseudonym DenDuVeit ma. 15 mars 2010 14:39

Hehe - rimelig suspekt, ja :-)

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 15 mars 2010 19:12

Huff&huff

Skjult ID med pseudonym Tapper ma. 15 mars 2010 19:47

He he he, moro med "felles kjente" :)

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ti. 16 mars 2010 00:56

Diverse "jenter" legger meg til stadighet til på MSN, de har alle fancy navn som bare kan diktes opp, og skal ha meg til å besøke visse nettsteder. Lærte meg naturligvis til å kjenne igjen disse rimelig raskt, men de gir seg ikke. Blir som regel lagt til 4-5 ganger i uken. Jeg har ikke registrert meg på noen lugubre internettsider, og selv om jeg hadde gjort det, bruker jeg aldri MSN-adressen min til noe annet enn MSN, jeg har andre adresser jeg bruker til mail.

Kanskje litt avsporing, men tenkte jeg kunne dele min historie. Jammen bra jeg er her på Sukker hvor alle profiler er ekte!

Skjult ID med pseudonym Tapper ti. 16 mars 2010 07:28

jeg tror de er her også nå, har begynt og få mailer på profiler som kanskje kan være litt lugubre....