Alle innlegg Sukkerforum

forvirret

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tina ma. 15 mars 2010 11:21

Menn er rare dyr....

I forrige uke kom jeg i snakk med en kjekk jevnaldrende mann som jeg har mye til felles med. Vi fant tonen fort og hadde mye kontakt. Han var ganske pågående og ville ha både facebook og telefon raskt og ønsket å treffe meg. Vi begynte og sms'e og sendte mail til hverandre på jobben og om kveldene ringte han til meg. Vi pratet i flere timer på telefonen og gledet oss begge til fredagen da vi avtalte og møtes.

På fredag ble vi begge syke og han avlyste daten. Han beklaget sterkt og skyldte på sykdom og overtid på jobben og sa at vi måtte komme sterkere tilbake når vi ble friske. Han sendte flere meldinger i løpet av fredagskvelden og så ringte han før vi gikk og la oss og sa at vi måtte holde kontakten i helgen og se hvordan formen og planene gikk. Han var invitert til en innflytningsfest på lørdagen sa han, men han måtte jo se om han ble frisk. Han ville ringe meg i løpet av lørdagen sa han og oppfordret meg til å holde ham løpende orientert om dagen min.

Derfor sendte jeg en melding lørdag ettermiddag hvor jeg refererte at jeg nå var et sted han hadde fortalt meg om i en tidligere samtale og jeg spurte hvordan han følte seg. Det var helt stille fra hans side og da jeg fremdeles ikke hadde hørt noe søndag kveld sendte jeg en ny melding hvor jeg spurte om han var syk fremdeles og ønsket ham god bedring. I mellomtiden har jeg ikke hørt et ord fra ham, men han har hatt aktivitet på facebooken sin OG slettet Sukker-profilen sin (som forøvrig var helt nye for hans del).

Hva skjer??? Har han truffet en annen siden fredag kveld eller? Finner det svært underlig at en som var så interessert at han brukte timesvis hver dag til å prate med meg plutselig ikke kan svare på en melding. Han virket så veldig interessert, full av komplimenter og gode ord og klar for å møte meg. Er han bare syk/opptatt? Eller fant han noen "bedre"? Skjønner ingenting jeg......

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 14:11

Han har kanskje møtt en annen. Eller kanskje hadde han vært i et forhold som nettopp hadde gått i vasken (du skriver jo at han var helt ny her), men hvor han og ex'en kanskje har funnet tilbake til hverandre og gjør et nytt forsøk. Eller kanskje var han ikke singel i det hele tatt, men var i ferd med å være utro før han fikk dårlig samvittighet og ombestemte seg. Hvem vet? Han kan til og med nettopp ha opplevd et dødsfall i nær slekt eller famile eller noe slikt, og ikke føler for å snakke med noen på en liten stund. I så fall tar han vel kontakt igjen i løpet av noen dager. Hvis ikke er det bare å gå videre.

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 14:16

Ingen vits å tilføre noe mer - @in10se dekket omtrent alle muligheter. Bortsett fra det jeg alltid ser på som den mest plausible årsaken: Han er ikke interessert nok.

Skjult ID med pseudonym sidonia ma. 15 mars 2010 14:57

Jeg har opplevd tilsvarende flere ganger, i forskjellig lengde og variasjon, men alltid med det samme resultat: Han blir bare taus etter å ha vært utrolig på'n en periode. Like forvirrende hver gang. Og menn sier de ikke forstår kvinner...?

Skjult ID med pseudonym gåvidere ma. 15 mars 2010 15:10

Spiller liten rolle hvorfor han ikke har tatt kontakt. Han har ikke tatt kontakt og du fortjener bedre. Mer er det ikke å si mener nå jeg.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 15 mars 2010 15:12

@Vildu
Hvis du vil skrive med en er det bare å skrive med meg, men jeg trodde helst det var ei jente du ville skrive med!:)

Skjult ID med pseudonym akkurat ma. 15 mars 2010 15:14

Dette gjelder vel kvinner så vel som menn. Kanskje mannen forventer litt initiativ fra kvinnens side? I forhold til TS blir dette forsåvidt ikke helt sammenlignbart, men jeg har vært "pån" nå en periode med en hyggelig jente, men nå er det blitt stille. Nå sitter jeg på gjerdet og venter litt, for å se om det er noe initiativ til ytterligere kontakt. Nå skal det sies at jeg har foreslått at vi skal møtes, og fått positiv tilbakemelding på dette.... så vi får se.

Kom dere ned av gjerdet jenter! *sa han og kastet sten i glasshus*

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 15:27

@ gåvidere

Jeg synes alvorlig sykdom eller dødfall i nærmeste slekt bør godtas som unnskyldning. Jeg opplevde selv sistenevnte i høst mens jeg hadde mye kontakt med en jente herfra, men før jeg hadde møtt henne ansikt til ansikt, og synes det ble helt feil å skulle flørte med henne mens jeg og min familie og slekt var samlet i dagene før begravelsen. Samtidig kjente jeg jo henne tross alt ikke ennå så jeg ønsket heller ikke å dele akkurat de følelsene og den sorgen med henne. Og jeg hadde definitivt verken lyst eller overskudd til å være på sjekker'n eller fortsette å flørte med jenta i de dagene. Det ble for meg helt feil å skulle svare på en flørtete, ertende medling fra en jente bare timer etter at jeg hadde vært og tatt den siste avskjed ved den åpne kisten til en som stor meg nær. Men jeg sendte henne faktisk en melding utpå kvelden den samme dagen, hvor jeg forklarte situasjonen og sa at jeg heller tok kontakt igjen noen dager senere når elendigheten var overstått. Noe jeg også gjorde, og vi møttes en del ganger senere. Likevel, hadde jeg ikke orket å svare den dagen, men ventet et par dager med å svare på den meldingen til begravelsen var overstått så hadde jeg forventet at hun skulle ha forståelse for det når jeg hadde forklart hvorfor. Hadde hun ikke gjort det, men begynt å klage over at jeg lot henne vente, så hadde jeg ikke ville ha noe mer med henne å gjøre.

Skjult ID med pseudonym reagerer ma. 15 mars 2010 15:39

Mitt poeng er at man kan bruke et liv på å prøve å gjette seg til hvorfor noen ikke tar kontakt. Kommunikasjon er stikkordet. Og forståelse. Men om man hele tiden skal tro at noen har mistet noen i nær familie hver gang noen ikke svarer, blir man ganske rar oppe i hodet sitt. Utover det så forstår jeg alt du skriver in10se

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 15 mars 2010 15:48

Det hadde vært vanlig folkeskikk å gi en forklaring uansett hva som hadde skjedd, ikke bare tørke vekk. Det stiller ofte alle oss mannfolk i et dårlig lys når en av oss oppfører seg tåpelig.

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 15:53

@ reagerer

Ja, er enig i det. Mest sannsynlig er det helt andre årsaker, og TS bør nok bare gå videre. Poenget mitt var bare at det KAN hende at han tar kontakt om noen dager og har en veldig god begrunnelse for at han brøt kontakten. Men sjansen er ikke stor nei.

Skjult ID med pseudonym reagerer ma. 15 mars 2010 16:00

Ringer deg snart (tok 4 sek å skrive)
Ikke interessert (6 sek)
Dødsfall i familien...du hører fra meg (14.7 sek)

Dessuten har disse tydeligvis utvekslet telefonnummer etter timer på telefon. Jeg ser kun ett problem: Kommunikasjonsvegring.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:03

Et apropos:
hvorfor er det så vanskelig å evt gi en av beskjeden som "reagerer" så pent nettopp skrev fremfor å gå totalt inn for å ignorere personen? Det oppfattes oftest som mest sårende å bli totalt ignorert utav det blå enn å få en "Desverre, men jeg finner deg ikke interessant. Lykke til videre"-melding..

Både menn og kvinner er rare dyr til tider vil jeg både tro og mene :)

Skjult ID med pseudonym sidonia ma. 15 mars 2010 16:05

Ikke noe galt i å ville bli kjent med noen, men det hadde nok heller ikke vært en dum ide å holde seg til temaet. Tipper det vil vise seg å være en langt bedre måte å få folk til å ta kontakt med deg på.

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 16:11

@ Eventyrli

I mitt tilfelle, da jeg opplevde et dødsfall i nær familie, så sa jeg jo også i fra. Poenget mitt var at hvis jeg ikke hadde orket, og ventet et par dager, så hadde jeg egentlig forventet forståelse for det. Akkurat som at jeg selv ville hatt forståelse for at en sukkerflørt jeg tross alt aldri hadde møtt enda hadde kunne blitt borte noen dager hvis noe slikt skulle skje, for så å ta kontakt igjen. Utover det tror jeg vi alle er enige. Medmindre den fyren har en veldig, veldig god grunn til ikke å ha svart så har han oppført seg skikkelig dårlig her.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:14

juppers, er veldig enig med deg In10se.
jeg tenkte bare litt mer generelt sett i mitt innlegg når man lar kontakten død ut hardt og brutalt (i.e. fryktelig plutselig) uten noen grunn. Hadde du f.eks sendt meg en melding noen dager eller 1 uke etter at noe tragisk hadde skjedd så hadde det vært full forståelse fra min side. Hadde til og med slengt på en "ta den tiden du trenger" og ment det :-) Men det igjen vil jo ikke bety at jeg hadde sittet på gjerdet å ventet på deg i 8 uker uten noe som helst kontakt men jeg tror du ser poenget mitt og at vi egentlig er helt enig. :-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:27

@Hei54

Noen tar sukker.no altfor seriøst
Noen tar sukker.no sånn passe seriøst
Noen tar sukker som det det er
Noen tar sukker for en tulletjeneste.

Det gjelder bare å komme i kontakt med de menneskene som har samme holdning til sukker som deg selv. Er ikke verre enn som så men det er jo i seg selv ofte vanskelig nok :-)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 17:22

@TS,
i tillegg til de andre gode forklaringene du har fått, kan det hende mannen plustelig følte kvelningsfornemmelser; at han hadde - selv om det var helt på egenhånd - viklet seg inn i noe som ham fortonte seg som et nett av forventninger og forpliktelser og selv om du var aldri så laid back, så så han ikke annet enn sitt eget selvskapte nett snøre seg sammen.
Men han er bare halvveis i en fullstendig selvskapt emosjonell berg-og-.delbane.
For når pustevanskene går over og hjernen begynner å tenke klart igjen, han skjønner at det var en overreaksjon, og han husker hvorfor han ble interessert i deg, og derfor får en slags nyvunnet fiksering på deg igjen, men innser han at han i panikkens hete klarte å drite seg ut og viste latterlige sider av seg selv, sånn at det blir vanskelig å ta kontakt, får han til og med litt snev av kjærligjetssorg, og så driver han og stalker deg på facebook og andre kanaler og måter en periode, men når du oppdager det, og selvsagt ikke gidder å løfte en finger for å gjøre jobben for ham - ta kontakt - så overmannes han av kjærlighetssorg og innser at evig eies kun det tapte. Og så tror han at han lever.
Det er min erfaring

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 15 mars 2010 17:23

Tar sukker.no sånn passe seriøst og det blir det faktisk date av :-)

Jeg synes det er uhøflig å bare kutte uten noen form for tilbakemelding :-(

Skjult ID ma. 15 mars 2010 17:25

Haha vibe! Som om jeg skulle sagt det selv.

Skjult ID med pseudonym Ellen ma. 15 mars 2010 17:34

Jeg opplevde noe av det samme - fra en dag til den andre, nærmest; Sukker profilen deaktivert (nei - ikke svarthjertet), msn konto og facebook konto 'ukjent'....
Det er jo bare å si. "Sorry - dette funker ikke" i stedet for å gå under jorden.

Men, nå syntest jeg jo han var for god til å være sann - og når man føler det... så er det som regel sant :-)

Skjult ID med pseudonym Salander ma. 15 mars 2010 17:36

Tror ikke det er så viktig å gruble over hvorfor han handlet som han gjorde. Gå videre.

Skjult ID med pseudonym jente25 ma. 15 mars 2010 17:42

@Vildu

du virker litt desperat. enig med R

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 15 mars 2010 17:43

Tror det beste er å si det som det er, vær ærlig og ikke la den andre sitte å vente på et svar som ikke kommer. Det blir bare mer irritasjon og sinte mail her inne og det trenger vi ikke. Skal jo tross alt prøve å finne meg kjæreste her ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 15 mars 2010 17:43

@jente25
Men han skal ha for forsøket...

Skjult ID med pseudonym natural ma. 15 mars 2010 17:47

Forventer du/dere at man skal kunne komme i kontakt med en person hele tiden?

Synes utviklingen er helt syk. Folk forventer at man får tak i deg til alle døgnets tider nesten.

Noen trenger litt tid for seg selv også.. og jeg er en av de som kan legge fra meg mobilen i en uke minst...

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 15 mars 2010 17:50

Lydløs knappen på mobilen er flittig i bruk her :-) og det sier jeg ifra om, så de på jobben eller hvem det nå er, vet at svarer jeg ikke så er jeg på fisketur!!! he he

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 17:51

natural,
det er _atferdsendring_ TS reagerer på, hvis du ikke hadde skjønt det.

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 17:53 Privat melding

Har aldri opplevd det selv med de jeg har møtt her inne, men ut ifra det jeg har lest ørten ganger i forumet her så er det nok av slike dyr her inne (trolig av begge kjønn). Eller kanskje det bare er samme fyr som går igjen hver gang? :-) Det er umulig å se om man har blitt blokkert, for man får opp eksakt samme "pop-up" uansett, og har de satt hjerte på deg så blir de fremdeles liggende i oversikten din men med en svart hjerte ved siden av (jeg har blokkert mange "hjerter" selv om de ligger i boksen min fremdeles). Tror Sukker har laget det slik fordi de ikke vil at de som blir blokkert, blir klar over det selv, og dermed utvikler seg til psykopater med hevn på agendaen. :-)

Er enig i Salander om at du bør glemme det. Idiot er han uansett.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 15 mars 2010 17:56

Disse finnes også blant jentene. Det var ei jeg traff noen ganger i høst. Kjempekjemi, trodde jeg i hvert fall. Så plutselig hørte jeg ikke noe mer fra henne. Så, for en tid tilbake, tok hun kontakt igjen og beklaget at hun nok ikke var over eksen sin helt og at hun var mer klar nå. Dumme meg trodde på henne, møtte henne noen ganger igjen, samme kjemi trodde jeg nå også, så ble det stille igjen.

Hva er det man sier, da? Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me!

Skjult ID med pseudonym Salander ma. 15 mars 2010 18:09

Vi kvinner har vel litt oss selv å takke for at menn ikke alltid avslutter gryende forhold på en ok måte. For vi blir vel aldri så lite sure, noen ganger slenger vi av oss en spydighet eller tre, og noen ganger skal vi ha en innstendig forklaring på hvorfor vi ikke er bra nok.. Tidligere reagerte også jeg på en slik ordløs avvisning - og reagerte som jeg beskrev over. Nå har jeg vel skjønt at det er lov å gå videre uten at man trenger å unnskylde eller forklare det. Men det er klart - det går an å si at han har møtt en annen osv.. Men hvor lett er det hvis han har tidligere erfaring med at han blir anklaget for å spille på to hester samtidig, være overfladisk, en player eller rett og slett en jævla drittsekk? Eller hvis han må trøste en såret og gråtende pike og bare ender opp med å føle seg som en drittsekk som sliter med dårlig samvittighet. - For vi både kvinner og menn kan noen ganger kunsten å straffe andre på finurlige måter. Kvinner gråter og menn drikker. Vi kaller det kommunikasjon, at h*n trenger å se hva h*n gjør med oss og hvordan vi blir påvirket. Men bak dette ligger også et ønske om straff og forsøk på kontroll - og manglende respekt for andre menneskers frihet, selv om vi ikke liker å gjøre oss bevisst på det, for da setter vi oss selv i et dårlig lys. Vi tror at alt handler om godt og vondt, snillhet og ondskap, moral og umoral, men noen ganger skjer bare ting uten at noen trenger å klandres.

Livet er ikke enkelt for noen, men jeg synes det er god hjelp i å prøve å forstå andre i beste mening i stedet for å putte drittsekk-stempel på dem. Da ender man opp som evig offer som stadig blir utsatt for playere - mens man i realiteten bare har bestemt at virkeligheten ser slik ut. Det er i grunnen veldig selvdestruktivt.

Jeg pleier å trøste meg med at er jeg ikke rett for han, er han ikke rett for meg heller.

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 15 mars 2010 18:25

@TS
Kanskje han fikk lyst på pølser i stedet?

Skjult ID med pseudonym hm ma. 15 mars 2010 18:57

Hvis han er så respektløs at han ikke engang gidder å si fra på en skikkelig måte, er han ikke verdt å ha uansett. Jeg skjønner at det kan være ubehagelig å ringe, men en sms eller en mail er jo tusen ganger bedre enn total taushet. Ekstra kjipt er det når man til og med spør vedkommende direkte, og han ikke gidder å bruke to minutter på å svare med sms engang ... Nei, good riddance, sier nå jeg.

Dumt at det er så mange som oppfører seg sånn ... har virkelig aldri skjønt hvorfor.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 15 mars 2010 19:00

"MENN" er rare dyr hmm. Jeg har erfaringer med jenter i samme liga uten at jeg våger å kalle alle Kvinner rare dyr av den grunn ;o) Mer med personigheten å gjøre enn kjønn tipper jeg..

Han er gift og kjeder seg, ville bare sjekke om han fremdeles har en markedsverdi å fikk litt panikk tipper jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym Jazzman ma. 15 mars 2010 19:02

@sit-ups: Du skriver "Det er umulig å se om man har blitt blokkert, for man får opp eksakt samme "pop-up" uansett,"

Jeg er uenig. Jeg tror de fleste forstår om man har blitt blokkert eller ikke når man får opp den siden til vedkommende. Jeg har for eksempel blitt kontaktet på chatt'en, og avvist vedkommende - mest fordi jeg ikke hadde tid til å chatte der og da. Da jeg litt senere skulle ta kontakt var siden sperret for meg (men ikke kompisen min). Tror du det var noen tvil om hva som hadde skjedd?

Om man har vært inne på siden til noen og sendt melding - din for eksempel - og litt senere ikke kommer inn for andre gang - ja da er sannsynligheten overveldende for at man har fått et svart hjerte. Ingen 100% garanti såklart, men skal vi si 99%? Greit nok, man skjønner at interessen ikke er der og går videre.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 15 mars 2010 19:16

@vibe

Hva mente du her. Litt blond sikkert nå, men datt ut litt her

men når du oppdager det, og selvsagt ikke gidder å løfte en finger for å gjøre jobben for ham - ta kontakt - så overmannes han av kjærlighetssorg og innser at evig eies kun det tapte. Og så tror han at han lever.
Det er min erfaring

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 21:18

The One,
sikekrt litt blond, elelr du har bare ikke vært utsatt for tyepn - som skjult id og jeg i alle fall har -men jeg mente:

Når hun oppdager at han plustelig dukker opp her og der (har vært innom Facebook-wallen, eller støter på henne på trenignssenetret eller der hun går på byen), så håper han at et eller annet skal gjøre det slik at han plustelig har fått en ny sjanse - feks vet at hun "gjør jobben for ham" ved å smile og komme bort og spørre hvordan det går og late som ingenting og vips kan de meldes igjen, for han tør ikke gå bort selv. Men når det ikke skjer, og hun abre ser likegyldig på ham, så skjønner han at han har blåst det, og da blir hun virkelig og absolutt uoppnåelig, og han innser hva han satte på spill og tapte.
Og da kommer kjærlighetssorgen for fullt, og da kan han trygt slippe følelsene løs, for nå krever det ingenting - verken handling eller å våge noe, og da dyrker han gjerne denne følelsen også, og bare det at han da føler _noe_ i motsetning til hverdagen der han rømmer unna - han føler da at han lever. For endelig skjer det noe i livet hans også, et lite kjærlighetsdrama der han er the bad guy, det er ikke bare den samme kjedelig, forutsigbare tralten. Nei, han ikke bare lever, han lever i et drama.
Han bare glemmer eller fortrenger at det kun har vært i hans eget hode og egentlig har det ikke skjedd en dritt.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 15 mars 2010 23:48

@vibe

Hehe ja litt blond her skjønner jeg. Dette ligger helt utenfor min verden så den tok jeg ikke, men takker for svar. Har vist vært skånet for mye rariteter.

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ti. 16 mars 2010 00:36

Mennesker er rare dyr. Man kan skylde på det ene og det andre kjønnet så mye man vil, men til syvende og sist er ikke menn og kvinner helt forskjellige. Jeg har også opplevd plutselig stopp på kommunikasjonen når det har vært mye trafikk, så det er ikke noe som er ekslusivt for oss menn ;)

Skjult ID med pseudonym tina ti. 16 mars 2010 11:50

Ha ha... Mange gode forklaringer her, men personlig heller jeg mot "he's just not that into me". Hvilket er forståelig ettersom han aldri har møtt meg. Jeg mener man må gi litt slakk i begynnelsen, hvis man er for streng blir det aldri noe av. Det er ikke sånn i det virkelige livet at menn dreper drager for prinsesser de bare har sett i toppen av et tårn.

Det kan være så mangt, men i går fikk jeg ihvertfall en melding som sa at det hadde blitt litt mye jobbtelefoner for ham i helga og siden han var syk så hadde han skrudd av mobilen. Vet ikke helt om jeg tror på den, men det var ihvertfall en melding og en slags forklaring. Det er jo grenser for hvor mye commitment man kan kreve av noen man aldri har møtt da, selv om man har snakket mye på telefon. Jeg ventet en dag med å svare og svarte avslappet på spørsmålene hans. Han svarte umiddelbart med å si at han måtte løpe i møte men ringer meg etterpå....Så nå får vi se hva som skjer.... Keep you posted.:)

Skjult ID med pseudonym :) ti. 16 mars 2010 11:57

@ jente25

Du virker helt tett.... Fy faen er det mulig... les hva vildu skriver før du sier noe.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 16 mars 2010 12:36

@tina, så bra.
Han ahr sikekrt lest denne tråden og innsett et og annet, og klarte akkurat å samle seg og ro i land en spiselig unnskyldning.
Har du forresten hørt om "the rubber band effect" (eller noe sånt, mener det var oversatt til strikkeffekten) i John Grays bok om Mars & Venus? Noen ganger har menn behov for å gå inn i hulen sin. Da er det viktig at kvinnen, som blir forvirret av at han trekker seg tilbake, ikke følger etter men lar han være der til han er ferdig medhva han nå gjør der inne, og kommer tilbake helt av seg selv, mer hengiven enn før.
Lykke til, håper det blir et treff i det minste...!!