Alle innlegg Sukkerforum

Konsekvenser av å bli kjent igjen herfra

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 11:28

Jeg har lyst til å starte en liten debatt om det å svare eller ikke svare her inne, og det å vise hva vi kan kalle vanlig høflighet. Også med tanke på hva du skriver i meldingene du sender. Ja, jeg vet, dette har vært diskutert tusen ganger tidligere, ”et manglende svar er også et svar” o.s.v., men jeg har lyst til å diskutere det litt fra en annen synsvinkel.

Jeg for min del er ute på byen noenlunde regelmessig, vanligvis på mindre barer og puber, jeg er aktiv i Oslos salsamiljø og jeg er – hovedsakelig gjennom jobben – i det minste til en viss grad aktiv i en del av det som skjer innen samfunnsdebatt og politikk her i byen. I tillegg er ikke Oslo en spesielt stor by egentlig, og dette her vil gjelde mindre byer i enda større grad. Jeg møter ofte ganske mange nye mennesker i dagliglivet, og mer enn én gang har jeg kjent igjen jenter jeg har sett på Sukker. I tillegg opplever jeg regelmessig at jeg kjenner igjen ansikter herfra på Facebook, enten på vennelistene til folk jeg kjenner eller i diverse grupper jeg er med i. Dette er ofte folk jeg absolutt kan komme til å støte på en dag, og som jeg vil kjenne igjen og som kan komme til å kjenne igjen meg.

Så da blir spørsmålet mitt: Når dere andre her inne, de av dere som ikke svarer på meldinger eller som prater en stund med noen for så bare å kutte kontakten uten videre, tenker dere noen gang på at dere senere godt kan komme til å støte på de samme menneskene igjen ute i dagliglivet? Og alle dere som opplever at folk – menn eller kvinner – ikke svarer eller bare kutter kontakten etter en stund, hvordan tror dere at dere ville reagere hvis dere senere støter på de samme menneskene i en annen sammenheng? For eksempel ved at dere blir introdusert for hverandre på en fest av en felles venn eller møter dem på et eller annet jobbmøte eller annet arrangement? Vil dere gi dem en relativt kjølig mottakelse, synes det er pinlig, eller vil dere kanskje ikke bry dere om det? Jeg bare lurer.

Skjult ID med pseudonym også aktiv ma. 15 mars 2010 11:40

Ettersom jeg føler meg truffet av innleggetn ditt, må jeg nesten svare,

Det er så mange som enten direkte eller indirekte klager på dette forumet over at damene her ikke prater med dem eller bare prater litt med dem og at dette er et tegn på uhøflighet. Slik oppfatter jeg også dette innlegget et utrop fra en som føler seg oversett. Til TS og dere andre må jeg bare si; she's just not that into you! Det finnes selvsagt ulike grader av overseelse og i enkelte tilfeller er det kanskje litt uhøflig å bare bli stille men stort sett er ikke interaksjonen på disse sidene stort mer enn en tilfeldig samtale på byen. Ute opplever man hele tiden at man treffer noen drikker en drink, har en kort samtale, kanskje danser eller til og med kliner og så utveksler nummer, for så aldri å høre fra vedkommende igjen. Dette ansees ikke som uhøflig, men derimot helt normalt. "Han/Hun var rett og slett ikke så interessert!" Moving on, neste værsågod!

Derfor føler jeg at det du insinuerer i innlegget ditt faller litt på sin egen urimelighet. Det virker som du forventer at disse som ikke har holdt kontakten eller ikke har svart har noe å skamme seg over, at de er dårlige mennesker. Derimot ville man aldri ugle-se en person fordi denne en gang har avvist deg på byen. Og hvis man så gjorde, vel da ville man bli oppfattet som smålig og hevngjerrig.

Så mitt svar er at alle de som jeg ikke har svart (eller fortsatt å melde med) som jeg kanskje kan møte siden i livet må ikke tro at jeg vil bli flau eller være kjølig. Derimot vil jeg være like smilende imøtekommende som jeg alltid er mot nye mennesker. Bare fordi de ikke tiltrakk meg romantisk betyr ikke det at jeg ikke liker dem eller at de ikke de er verdige min respekt. Og jeg håper de ikke vil være så smålige at de går rundt og tygger på min avvisning på en NETTDATINGSIDE! DET ville jo bare være trist....

Skjult ID ma. 15 mars 2010 11:43

@ også deg, enig med unntak av at Ts er en av dem som føler seg oversett. Tvert imot, ser at han har reflekterte synspunkter her på forumet, og tror nok at han faktisk kun ønsker en diskusjon rundt dette :)

Skjult ID ma. 15 mars 2010 11:43

erhm, også aktiv mente jeg :P

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 15 mars 2010 11:50

Ikke noe problem med dette siden jeg etter min oppfatning opptrer med høflighet overfor de jeg treffer/ snakker med her. Noe annet ville jeg oppleve helt unaturlig. Så når/ om jeg treffer folk her i en annen setting tilfeldig ville jeg oppleve det som utelukkende hyggelig. Det handler vel kanskje om at jeg ikke dater så mange og de jeg treffer er jeg opptatt av å ha en genuin og respektfull dialog med. Det er kun den erfaringen jeg har herfra så langt.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 15 mars 2010 11:55

Selv om man kanskje skriver at man dessverre ikke er interessert, så hender det at man fremdeles får meldinger fra de som allerede har fått et nei takk svar. Høflighet kan strekkes til et visst punkt, og etter dette gir man f i om man eventuelt treffer dem i levende live noensinne :)

Skjult ID med pseudonym Gutten ma. 15 mars 2010 12:48

Om en jente ikke svarer meg betyr det bare at hun ikke er interessert i kontakt på sukker der og da. Hva er problemet??? Hvorfor skulle jeg ha noe imot henne om jeg møter henne i en annen sammenheng? Det kan jo ikke sammenlignes.

Det er da for pokker ikke noe uhøflig med å ikke svare her på sukker. Dette er en datingside! Hvis hun ikke svarer betyr det at hun ikke vil leke der og da. At noen kan se på det som dårlig oppførsel syns jeg er ubegripelig.

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 13:40

@ også aktiv
Selvsagt gjør det deg ikke til et dårlig menneske om du ikke svarer på meldinger her inne. Og jeg synes faktisk at et manglende svar er svar nok, jeg blir ikke sur over det. Det var da heller ikke poenget mitt. Poenget mitt var hvordan du reagerer hvis du plutselig befinner deg ansikt til ansikt med en av de som har avvist deg her inne. Dette var ikke meningen å skulle bli en ny sutretråd, jeg ønsket faktisk bare å vite hva andre mente om dette temaet.

Jeg vet ikke om du noen gang har opplevd det, men jeg har flere ganger møtt jenter som har profiler her inne andre steder. Noen blir flaue av å bli gjenkjent, andre er helt ok med det. Samtidig må jeg innrømme at jeg ikke føler noe særlig behov for å prate med jenter jeg skulle møte ute IRL og som har avvist meg her. Det er ikke fordi jeg er bitter tror jeg, men fordi jeg føler at det er litt pinlig (for begge parter kanskje?) og - i det minste ute på byen - fordi jeg regner med at det uansett ikke er noe poeng. Det er ikke altfor lenge siden jeg tilfeldigvis fant meg i siden av en jente i en bar her i Oslo som jeg kjente igjen fra Sukker, som jeg husket jeg hadde sendt en melding til en gang uten å få svar. Tror kanskje hun kjente meg igjen også. Jeg er vanligvis ganske sosial av meg og slår i slike situasjoner gjerne av en liten prat med jenta, uten nødvendigvis å være ute etter å sjekke henne opp, men her fikk jeg ganske enkelt ikke lyst. For hva skal du si da? ”Hei, er det ikke du som ikke svarte meg da jeg sendte deg en melding på Sukker?” Hvis jeg prøver meg på en jente på byen, og blir avvist, så føler jeg sjeldent noe sterkt behov for å bli bedre kjent med henne etterpå der heller. Joda, det skjer, og en av mine beste jentevenner i dag er en jente jeg forsøkte å sjekke opp første gang jeg møtte henne, men vårt vennskap utviklet seg først en god stund senere da vi tilfeldigvis tok et kurs sammen. Det kan hende at det bare er jeg som er sær, men hvis en jente har avvist meg – her eller ute IRL – så føler jeg egentlig ikke noe behov for å bli nærmere kjent med henne og synes kanskje hele gjensynet er litt kjedelig. Det å ta en sjanse og stikke hodet fram, for så å bli skutt ned i forsøket, er vel ikke noe jeg får noen positive følelser av å bli minnet på i ettertid antar jeg, akkurat som det kan være litt pinlig også å møte jenter jeg selv har avvist eller dumpa. Det behøver ikke å være logisk, men følelser er da heller ikke alltid det. Men jeg er kanskje den eneste som har det slik?

Skjult ID med pseudonym reagerer ma. 15 mars 2010 15:19

Mer enn en gang har jeg blitt forsøkt sjekket opp i andre sammenhenger av menn som ikke har giddet å svare på henvendelser fra meg på sukker. For meg er disse totalt uinteressante og jeg opptrer kjølig. Om de kommenterer det, sier jeg bare at jeg har sett deg på datingsider og du har opptrådt både arrogant og lite interessert. Og slike som må vinne noe (som f.eks meg i denne datingsammenhengen) for å være hyggelig mot sine medmennesker har jeg ingenting til overs for. For meg er du faktisk et litt dårligere menneske om du ikke svarer på meldinger. I alle fall er du et mindre interessant menneske den dagen jeg treffer på deg.

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 15:28

Jeg ville ikke ha noe stort problem med å møte de jeg har sagt nei takk til her inne, av den enkle grunn at jeg stort sett sier nei takk på en høflig måte. Unntaket er hvis vedkommende begynner å bli ufin og da føler jeg at jeg har all mulig grunn til å be vedkommende om å dra til pepperplantene vokser. Hvis jeg så hadde møtt noen av de via venner, so be it. Jeg hadde oppført meg som jeg pleier. Som folk.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 15:42

...og ikke minst:
ja, jeg kan sikkert ha avvist en hel bøtteballett her inne men det kan jo også komme av at dagsformen den dagen ikke var på topp og kanskje ikke profilen engasjerte meg der og da - MEN hvor mange her inne er det som ikke slet litt da de skrev profilen sin? Og jeg skal ærlig innrømme at jeg har noen meget kresen briller på meg her inne.

Men det jeg skal frem til er: Dersom en jeg har avvist eller kanskje bare sett på sukker kommer bort til meg i en bar så lover jeg å si hei og kanskje til og med slå av en prat for den dagen det skjer kan det hende at dagsformen min er helt annerledes enn da personen meldte til meg, kanskje jeg finner personen MYE mer attraktiv enn det mitt inntrykk via sukker og hans bilder her inne er men det kan jo også skje at jeg prøver å drukne meg oppi drinken min og håpe han ikke kjenner meg igjen ;-) Ergo, jeg kan jo egentlig ikke bekrefte for noen hvordan jeg ville oppført meg om de kom bort til meg da det kommer an på inntrykket jeg får MEN om "IN10ce" eller noen andre hadde kommet bort til meg og sagt: "hei? er ikke du hun som avslo meg på sukker?" og det kanskje til og med i en litt gøyal tone så hadde jeg sikkert smilt, blinket med et øye og sagt: "hehe, jo det kan stemme det! og hvordan står det til med deg om dagen!?" og gjort det hele til en litt morsom situasjon da en latter forlenger livet og jeg syntes ikke man skal være så innmari flisespikker og nærtakende til avvisinger på sukker.. for personen bak profilen kan lett vise seg å ha mange andre kvalitetssider man tidligere ikke har sett..

så hvorfor la sjansen gå i fra seg? :-)
(litt usikker på om hele innlegget her ble litt kvasisvadavanskeligåforstå men gjør et forsøk) :-)

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 15:45

Se der, det var jo ulike meninger på dette temaet også.

@ reagerer
Har selv opplevd å bli forsøkt sjekket opp på byen av en jente jeg noen uker tidligere hadde snakket litt med her, før hun brått kuttet kontakten. Tipper hun møtte en annen som hun ville satse på, for så å oppleve at det ikke ble noe av. Eller noe sånt. Til og begynne med kjente jeg henne ikke igjen og synes det var veldig hyggelig å møte henne, men opplevde selv at det var skikkelig turn-off for meg da jeg plutselig gjenkjente henne. Kanskje dumt, hun virket som en allright jente, men følelser er jo ikke noe du på noen måte har full kontroll over og for meg ble hun der og da totalt uinteressant. Jeg har intet ønske om å vite (eller tro) at jeg er noens andrevalg, selv ikke på en datingside. Men jeg avviste henne på en pen måte da, tok henne med tilbake til resten av gjengen hennes og et par venner av meg og begynte bare å prate mer med andre og lite med henne slik at hun snart tok hintet.

@ R og gråtass
Da er det jo ingen problemer, er det vel? Jeg gjør det samme selv.

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 15:49

@ Eventyrli

Hehe, du får ikke sjansen til å avvise meg her, for vi har match under 70 så du får nok ingen meldinger fra meg. Eller kanskje har du bare allerede blokkert meg;)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 15:52

@In10se

Pokker heller da! Og jeg som gledet meg MASSE til å avvise deg for så å blokke deg og deretter kjenne deg igjen på byen & sjekke deg opp og så kommer jeg ikke inn på profilen din engang fordi DU sikkert har blokket meg ;-) TYPISK! *ler*

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 15:54

@in10se
forresten: fikk du opp siden om at du ikke kan gå inn på profilen pga dårlig match eller kom du deg inn på min?
for OM du fikk førstnevnte så har jeg tydeligvis blokka deg.. :-S

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 16:01

@ Eventyrli

Hehe, jeg har ikke blokkert deg, så vi er nok bare en skikkelig dårlig match. Og det må jo skyldes at du er skikkelig sær og vanskelig, for det kan jo umulig skyldes meg;)

Rart med det, jeg hadde lunsj sammen med en venninne av meg i dag og fikk vite at hun også har profil her inne, til tross for at jeg aldri har sett henne her. Vi er nok også skikkelig dårlig march i følge Sukker, enda vi har kjent hverandre i omtrent 15-16 år, er like gamle, har en del av de samme interessene, omgås mange av de samme folkene og har lignende om ikke identiske typer utdannelse og jobber. Men vi har nok like fullt krysset av litt for mange forskjellige svar, eller kanskje har hun satt et absolutt krav som jeg ikke tilfredstiller, så vi har match under 70 vi også. Så hvis jeg ikke engang passer for henne, så kan jeg ikke engang forestille meg hvor forskrudd du må være Eventyrli :P

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:04

Jeg er totalt skrudd så sikkert like praktisk å ikke ha meg på lista di i det hele tatt skal jeg si deg! :-D

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 16:05

@ Eventyrli

Jeg kommer inn på profilen din. Vi har tre flotte blomster på bakken, men et helt svart tre - med unntak av humor, som er et enslig grønt blad blant alle de grå-svarte døde ;)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:06

Da har du virkelig bekreftelsen på at jeg er helt skrudd når humoren er det eneste som er riktig skrudd hos meg :-D

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 15 mars 2010 16:11

Kanskje det er slik Eventyrli har det med alle gutta her inne :P Grønn på humor, men svart på resten. Er det rart dama er singel! :D

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:18

Å TASSEN!!!
du klarer å få sagt det!

Nei det jo ikke rart jeg er singel så pen som jeg er når jeg kun har humor å by på :-P

Skjult ID ma. 15 mars 2010 16:19

Avsporingen er et faktum.

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 15 mars 2010 16:21

Hehe, det er greit. Jeg glemte tross alt å merke tråden for seriøs. Og dessuten er jeg nok medskyldig i å spore av min egen tråd;)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 mars 2010 16:21

skjult ID
Beklager avsporingen - antar at den ikke fallt i smak hos deg :-)

Moralen her inne er vel den at : ja det er ikke alltid det er like kult å bli kjent igjen hos en man har avvist eller har blitt avvist av, men ta det som en mann/kvinne og oppfører man seg hyggelig i tillegg så blir iallefall ikke kvelden ødelagt av at man ble gjenkjent. Det skaper vel heller en intern morohistorie i den lille vennegjengen sin vil jeg tro om det verste utfallet skulle komme og man skjemmes grønn av å ha blitt gjenkjent :)

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 15 mars 2010 16:33

Jeg hadde tatt det som et kompliment å bli kjent igjen av den eventyrlige purka midt i Oslo! :D
*Dette er å holde seg til trådens topic*

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 16:37

@ln10se,
har ofte tenkt det samme selv. Undrer meg over at folk ikke skjønner at "what goes around comes around". Nå virker det som folk her fokuserer på det å avvise, men det er vel ikke egentlig det som er spørmålet, men hvordan man generelt oppfører seg - om man er uhøflig, ufint, hensynløst eller egoistisk.

Om folk ikke klaer å være høflig eller hyggelig pga empati, så bør de i det minstre være det av egeninteresse.
Jeg har noen ganger møtt på typer som har sjanset på meg, men som jeg vet har vært noen r*vhøl overfor venninner, eller som jeg vet gjennom uoffisielle kilder er skikkelig sleipe i jobsammenhenger. De får en kald skulder,
Mennesker jeg vet har vært råtne eller eksrtemt opportunistiske, kommer _aldri_ til å kunne komme i balanse hos meg.
Og mannfolk som ikke klarer å kommunisere, men er feige og tafatte, vil heller ikke ønske å møte meg i en jobbsammenheng.
Aldri om jeg ville være med på å ansette en slik, eller å inngå en kontrakt med en fyr jeg opplever som ego eller tafatt, for jeg tror det er en karaktergreie som kommer igjen på følere areaner.

Og så har vi jo bunn-nivåer som feks fyren som en trådstarter oppdaget var nybakt pappa og fortsatt sammen med moren, mens han kuritiserte sukkerdamen. Eller han som stakk av midt i en date, mens damen var på toalettet. På et eller annet tidspunkt, i en eller annen sammenheng, i livet må de karaktertrekkene de har lagt for dagen, innhente dem, kan ikke skjønne noe annet. Og da kan de ha det så godt fordi de tenkte bare på seg selv.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 15 mars 2010 16:39

Jeg tror det er liten sjanse for å bli innhentet av fortiden når det gjelder sukker og IRL med mindre man går på sukkerfester. Det er vel kun 3-4 stykker jeg har gjenkjent og kun en av dem jeg hadde hatt direkte kontakt med. Hun var dessuten svært klar og ikke på noen ufin måte, så der var det ingen tråd å ta opp.

På sukkerfest derimot er det jo ganske mange jeg har hatt kontakt med og en god del av dem har gitt meg en kald skulder. Nå tviler jeg på at noen av dem har angret seg på det når de så meg på fest, men i så fall så er det verst for dem. Jeg er VELDIG lite imøtekommende når jeg først har blitt avvist på en etter min mening ugrei måte.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 16:57 Privat melding

@ vibe

Hehe, ja jeg tror det er mange menn som enda ikke har skjønt at kvinner snakker sammen og at mange av jentene her inne også har venninner her;)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 17:06

Hehe,
nei, det er tydligvis noe mange menn ikke tar høyde for, men kan være ganske skummel - og fullstendig umulig å kartlegge:)
Så alle menn er tjent med å behandle alle damer fint, uansett om de liker henne eller ikke. For hun babler videre...og kan jo ha en bra venninne;)

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 15 mars 2010 17:51 Privat melding

Jeg blir kjent igjen over alt! Har ikke blitt kjent igjen herifra enda, men det skjer vel før eller siden. Det er en av ulempene med å sitte i rullestol at folk glemmer deg ikke så lett. Desverre så er det stort sett bare "eldre" damer som kommer bort for å snakke pågrunn av at vedkommende kjenner meg igjen! Og da kan det være sånne fjerne ting som at vedkommende jobbet på sykehuset osv. når jeg ble født. Da bruker jeg å beklage at jeg ikke husker dem, også går jeg. Så hvis ei hadde kjent meg igjen herifra så hadde jeg nok blitt mer fornøyd og tatt det som et pluss! Uansett utfallet

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 15 mars 2010 17:54

Jeg skal hilse på deg hvis jeg treffer deg i Tønsberg, Chairman. Be sure!

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 18:05

Jeg var på ferie hos en venninne på andre siden av landet i sommer. Vi var - som seg hør og bør - ute og drakk vin på bar til de sene nattetimer og koste oss i sommernatten. I baren på utestedet vi var på, satt det en mann - og hver gang jeg var inne for å handle, smilte han lurt og fulgte meg med blikket. Jeg tenkte ikke mer over det da. Utestedet stengte og vi gikk i taxikø, hvorpå det plutselig stilte seg opp en mann foran meg og sa/ropte: "Du er på Sukker du! Jeg har sett deg der!" Hele taxikøen lurte på hvem som var på Sukker og hva det var. Vi kapret først bil og stakk :-) Dagen etter hadde både mannen i baren og mannen i taxikøen vært inne på profilen min. Så stort er dette lille landet...:-) Jeg hadde verken sett de eller snakket med de på Sukker, men ble da obs på at man blir relativt synlig her inne. Det er også noe av grunnen til anonymitet i forumet.

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ma. 15 mars 2010 18:13

Det er fordelen med å bytte hårfarge ofte, og ikke ha "passbilde" i profilen. Da blir man ikke kjent igjen av så veldig mange, og slipper å være urolig for "stalkere" på hvert gatehjørne. Eller er det bare jeg som er paranoid igjen? :-)

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 15 mars 2010 18:53

Legger ut et profilbilde av dama mi for å slippe det stresset.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 21:49

Hehe, pølsevev, gjør det du. Et derhun spiser pølser regner jeg med.

R, ja, det er et lite land og selv er jeg anonym pga stor kontaktflate i jobben.
Var på intervju for et par år siden hvor jeg kjente igjen intervjueren fra tidligere fartstid på sukker.
Heldigvis hadde vi ikke skrevet til hverandre - men vi hadde nok høy match ellers ville jeg ikke husket ham
(og da var jeg i et forhold, heldigvis). Tror ikke han husket meg fordi ejg - som sit ups sier - hadde endret håret. Og dessuten ikke var casual kledt. Var nylig i annet jobbmøte der en av de andre også var kjent herfra, der kjente han meg igjen tror jeg.
Greit da at man oppfører seg anstendig (og har anstendige bilder)...

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 15 mars 2010 21:53 Privat melding

gråtass: får håpe jeg kjenner igjen deg da... hehe

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 15 mars 2010 21:53

Da jeg begynte i ny jobb for to år siden begynte ei annen ei samme dagen. Gjett hvem jeg la merke til neste gang jeg logget på!!!

Tror også jeg klarte å lire av meg noen gloser i ølkø til ei jeg kjente igjen på Oslo Live i fjor, men jeg er usikker på om jeg klarte å gjøre meg forstått - jeg er i hvert fall ikke blokkert ennå.

Verre er det at jeg deler kantine med to jeg har datet...

Skjult ID med pseudonym SMRT ma. 15 mars 2010 22:14

hehe, det var litt flaut da jeg ikke kjente henne igjen før etter at jeg hadde fått henne med meg hjem til senga: "Hey, I know you".

Men det ble ikke noe stress. Dama var kul, og var ikke sur på meg fordi jeg hadde stoppet kontakten. Hun forsto som mange andre at det finnes uendelig grunner til at kontakt opphører på en datingside, og det må ikke ha noe med at den andre er et dårlig menneske.

Det var verre/morsommere med henne som hadde sett litt for mange fjortisfilmer, og måtte konfrontere meg da hun traff meg på byen, og fortalte hvor fantastisk hun var og hvor mye jeg gikk glipp av (da jeg for ett år (!) siden ikke hadde svart en førstemelding fra henne), for så å snu ryggen demonstrativt og gå vekk.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 15 mars 2010 23:11

En av grunnene til at jeg poster (relativt) anonymt her på forum, er jo nettopp fordi jeg var litt lei av å bli gjenkjent på byen hele tiden. Det kom stadig folk bort og pratet til meg som om de kjente meg personlig. Jeg fikk litt lettere noia når jenter tittet i min retning, for jeg var ikke sikker på om det var tegn på interesse, eller bare fordi de kjente meg igjen fra sukker.

Tilsvarende, så kjenner jeg selv igjen minst 2-3 folk fra sukker hver gang jeg er ute på byen (jeg har litt klisterhjerne). Med mitt minne for sorte hjerter/blokkeringer så vet jeg i hvert fall hvem jeg skal holde meg unna :P

Jeg er uansett høflig og imøtekommende mot alle jeg kontakter eller som tar kontakt med meg, og jeg skjønner meg ikke på alle de som tror at man kan tillate seg å oppføre seg annerledes på nett, enn om man stod ansikt til ansikt. Oslo er ikke en veldig stor by, så er man singel og jevnlig ute på byen, så *vil* du bli gjenkjent av noen.

Det er mange andre sammenhenger hvor man kan møte igjen mennesker man har truffet på nett, f.eks jobb, sosiale arrangementer, via venner osv, så det er lurt å tenke seg godt om før man slenger dritt eller oppfører seg seg som en idiot mot alle disse "fremmede".

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 23:15 Privat melding

Men skal livet reduseres til det? at en bare en er CV og kontrakt og den må en forholde seg til? Om noen har et problem med det du sier og gjør på sukker så får de put up eller shut up.

Skjult ID med pseudonym slimpung ma. 15 mars 2010 23:19

Å gjenkjenne en person fra sukker er som å gjenkjenne naboen på butikken, et lite stykke helvete.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 23:23 Privat melding

Men jeg forstår ikke problemstillingen, jenter flest har nok av gutter som er bortpå og maser og sliter på dem...msn, faebook, sms, grisesjefen på jobb osv.....jeg kan ikke se for meg at etter å ha fått servert mase-penis på fat hele uken så skal hun bort til meg fordi hun gjenkjenner meg...mest av alt forestiller jeg meg at hun vil være ifred med sine venner ute og at det er en ikke eksisterende problemstilling.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 15 mars 2010 23:25

Så lenge ingen plager meg på en date, er jeg fornøyd... :-)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 23:26

Assante,
spørs om du er like tøff i trynet når du blir med din fremtidige kjæreste hjem for intro til svigernmor, om det så viser seg er en du har sendt grisemeldinger til :-/

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 23:31 Privat melding

Tøff i trynet? Fordi jeg synes det er rart å være anonym pga andres oppfatning?

Skjult ID med pseudonym sma ma. 15 mars 2010 23:49

Kan ikke telle hvor mange ganger på byen jeg har sagt "han der er på sukker"! Hehehe
Tips til sukkerjentene: på sommeren KRYR det av sukkergutter på Stratos i Oslo!

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 15 mars 2010 23:55

På John's og Fridays i Karl Johan er det også høy andel sukkermennesker

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 23:56 Privat melding

Stratos er jo et sted for homofile, det er også eid av erkerivalen til Jan Thomas hehe.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 23:58 Privat melding

wintermute jeg har lest bøkene navet ditt er tatt ifra..ligner du på karakteren så blir du gjenkjent uansett...av noen få hehe.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 16 mars 2010 00:01

kan ikke si jeg likner spesielt på karakteren dessverre, dog er det ikke så mange 190 høye halv-asiater ute på byen så jeg blir lett gjenkjent uansett ;)

Skjult ID med pseudonym sma ti. 16 mars 2010 00:02

Har sett en del sukkergutter på Gloria Flames også. Rockeguttene er vel der da.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 00:17 Privat melding

Konsekvensen er for meg = 0.

Jeg tenker enkelt og greit at om en jente vil komme og si hei, sure bare hyggelig...men at det siste i verden er at hun vil at enda en masete jævel skal komme bort så derfor går jeg ikke bort.
Med andre ord, 0 konsekvens.

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 00:21 Privat melding

Wintermute: er du eksen min??! :P

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ti. 16 mars 2010 00:31

Nei, jeg tror ikke jeg hadde opptrått kjølig. Hvis de er vennlige mot meg ser jeg ingen grunn til å ikke være vennlige mot dem. Hvis de mot forventningene til og med er interessert, så er jo det bare flott? Livet er fort kort til å gå rundt og være sur, så det prøver jeg å unngå.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 16 mars 2010 01:28

Assante,
nei, poenget er ikke anonymitet, men om folk beholder folkeskikken.
Du skriver
"Men skal livet reduseres til det? at en bare en er CV og kontrakt og den må en forholde seg til? Om noen har et problem med det du sier og gjør på sukker så får de put up eller shut up."

Det er det som er poenget, folk er mer enn en CV - blant annet er de atferden de har i dagliglivet - og som noen glemmer; på nettet. Man kan gi så mye blaffen man vil og be folk bare finne seg i det, men på et tidspunkt kan dårlig oppførsel overfor andre også få konsekvenser for en selv, da hjelper det lite å mumle shut the fuck up.

Nå kan det jo hende du opptrer veldig ordentlig overfor de du melder med. Men jeg tror mange av de som oppfører seg skikkelig dårlig eller patetiske er anonyme - men den anonymiteten mister de jo (som regel) overfor enkeltpersoner som de melder med eller treffer, og da har de plustelig outet seg selv som noen patetiske tullinger, og det kan få konsekvenser. Har som nevnt poplevd noe typer av venninner som har vært regelregtt drittsekker, og for de er jo løpet kjørt blant offerets og hennes veninnegjeng opphøyd i annen.

@wintermute, er du Preben Z. Møller?

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 16 mars 2010 02:23

@Husmus: Nei, men om jeg var noen år yngre, ville du vært min fremtidige :P

@vibe: hahahahah.....nei ;)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 06:52 Privat melding

Vibe ; Men det argumentet faller på sin egen urimelighet da mennesker uansett behandler hverandre som hovedregel dårlig.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 07:55 Privat melding

Om noen vil ta deg på noe så vil de finne det likegyldig av hva du har skrevet pånettdebatt, derfor synes jeg det å redusere seg til et nick er så spesielt.

Skjult ID med pseudonym javel? ti. 16 mars 2010 08:11

Hvorfor slettet du din egen tråd assante ettersom det var et spennende tema.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 08:38 Privat melding

Fordi den var skrevet i halvsøvne.

Poenget mitt var bare at mennesker er i utgangspunktet laget for å slå hverandre ihjel, idag så kommer det til uttrykk på andre måter.
Spesielt er hatet synlig mellom menn og kvinner, jeg har aldri hørt om en direkte positiv relasjon mellom en mann eller kvinne, de har alltid noe de kunne drept hverandre for.

Men alikevel virker det som at du er "sur" om du innrømmer det? At alle bare skal late som og det er interessant på mange måter, hat er blitt tabu å beskrive og sette ord på men det er stort sett det en har rundt seg ihverdagen uansett.

Bare se på forumet om hvordan medlemmer skriver om andre medlemmer og erfaringer, jeg har vært her i 2år av og på og har enda ikke lest noe direkte positivt om et annet medlem fra et medlem utenom de mest desperates kamp for allianse og oppmerksomhet.

Det mest naturlige for mennesket, hat er også blitt det mest unaturlige å innrømme enn hvor synlig det er.

Skjult ID med pseudonym nocturne ti. 16 mars 2010 22:00

Skjønner godt tanken din og er enig i det du her setter frem som en problemstiling.
Det burde strengt tatt ikke være en "problemstilling" , om folk visste å oppføre seg. *Hjertesukk*

Dersom alle hadde og benyttet normal folkeskikk, og her som alle andre steder gjør mot andre slik de ønsker at andre gjør mot dem, så ville det jo vært såre enkelt.
SLik er det jo ikke. Folk tillater seg jo faktisk å være kalde, ufine, kyniske og ja...."sleipe", da man skjuler seg bak et nick. MEN man viser faktisk bilder av seg selv, og er jo en virkelig person. Så min oppfordring blir: Vær hyggelig, vær ærlig, vær fair og vær EKTE. Så får vi det alle så meget bedre! Det kan jo tross alt hende vi møtes på en fest, at vi faktisk har felles kjente, eller blir kollegaer engang...man må da stå for det man gjør, men sin hele og fulle identitet. What goes around comes around. Be nice! (hørtes nesten ut som en sånn valg-tale...hehe) :)