Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mye betyr en manns utseende for deg-helt ærlig!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gutten ma. 15 mars 2010 12:34

Spiller en manns utseende noe for deg som kvinne?

Kunne du blitt sammen med, eller hatt sex med, en mann som var lavere enn deg eller fysisk lite tiltrekkende? Hvis han hadde sjarm og en flott og sexy personlighet?

Er det noen veldig pene jenter her som har hatt sex med stygge menn før? Hvis han f.eks er litt lavere enn deg og tynn og pinglete, kunne du likevel fallt for ham hvis alt det andre stemte? Hvis han hadde sjarm og selvsikkerhet og en sexy personlighet?

Svar mest mulig ærlig da!:)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 12:43 Privat melding

Jeg har falt for både eldre yngre, lavere og høyere osv. Men jeg FORETREKKER menn som er høyere enn meg, om det er en halv centimeter eller en halv meter det bryr jeg meg ikke noe særlig om. FORETREKKER at han ser ut som den vakreste skapningen på jord, FORETREKKER at han ikke er tynn og pinglete, men som sagt, jeg både har, og kommer sikkert til å falle for all slags menn.

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 12:44

Ja, en manns utseende spiller en rolle for meg som kvinne.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 15 mars 2010 12:47

"styggsexy" er jo aller beste sorten:))) men da er det på en slik måte at det aldri ville passe en liten pingle....sexy personlighet og sjarm er gull:))

Skjult ID med pseudonym Gutten ma. 15 mars 2010 12:50

Megvel: Åssen skulle en liten pingle gått frem for å forføre deg da?

Skjult ID med pseudonym ungjente ma. 15 mars 2010 12:54

Veldig mye fordi jeg må være stolt av kjæresten min

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 15 mars 2010 12:59

@gutten.. virker kanskje ovefladisk nå..men ser ikke for meg det kunne skje...

Skjult ID med pseudonym rulleben ma. 15 mars 2010 13:02

Det er vel ganske så individuelt hvor mye det teller. "Til og med jeg" som sitter i rullestol har klart å tiltrekke meg flere vakre damer (ikke bare subjektivt sett) og hatt forhold til disse. Eller datet de over lengre perioder, men avsluttet det og knust disse "pikehjertene" fordi jeg har følt at kjemien ikke har vært tilstrekkelig.
Så sjarm er en sikker vinner har jeg funnet ut, når utseende kanskje ikke strekker til :-)

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 13:06

@rulleben - Det at du sitter i rullestol har vel neppe påvirket utseendet ditt ellers i noen større grad? Jeg har et par kompiser på hjul og jeg kan ikke si at de ble mindre kjekke etter at de havnet i rullestol.

Skjult ID med pseudonym Gutten ma. 15 mars 2010 13:14

megvel: er du en pen jente selv da? har du hatt mye gutter før, eller er du generelt veldig kresen og venter til du finner den perfekte?

Skjult ID med pseudonym rulleben ma. 15 mars 2010 13:16

Klart det har påvirket mitt "utseende". Det er egentlig ganskje så forandret, i og med at stolen har blitt en del av "utseende" mitt. Kroppen og utseende ellers er det samme, bare litt mindre muskler :-) Noen finner meg kjekk, andre ikke. Akkurat som jeg finner noen pene og andre mindre pene! Jeg må si det er flertall av søte jenter, og sier ikke det for at jeg er desperat eller sitter i stol, men heller alderen som spiller meg et "puss" :-)

Skjult ID med pseudonym tira ma. 15 mars 2010 13:26

En manns utseende må tiltale meg, men har flere ganger opplevd at en mann som jeg ikke har enset tidligere blir veldig tydelig etter en flott samtale.
Jeg har vært sammen med menn som har vært kortere enn meg, og lengre. Hva man foretrekker og hva som tiltrekker er ikke alltid det samme.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 15 mars 2010 13:27

@gutten.. ser på meg selv som gjennomsnittlig på de fleste plan.. betyr det at jeg ikke kan være like"kresen"? Jo har hatt min del menn.. og man lærer heldigvis underveis;) så samtidig med at man blir mer kresen på noen plan, blir man mer ydmyk og rund i kantene på andre plan:)

Skjult ID med pseudonym Gutten ma. 15 mars 2010 13:37

jo, skjønner det med å være kresen. Men er det sånn at hvis du syns er fyr hadde sexy personlighet, var morsom og sjarmerende, en du hadde mye til felles med osv...ville han ikke hatt sjans BARE fordi han er liten og tynn/pinglete?

Skjult ID med pseudonym R ma. 15 mars 2010 13:43

@rulleben - Ja, det var det jeg mente. Kroppen og utseendet ditt ellers er det samme, mest sannsynlig også sjarmen.

Skjult ID med pseudonym Antigone ma. 15 mars 2010 14:20

Ja, jeg kan ha sex med, og/eller være forelsket i, menn som er lavere enn meg og/eller lite fysisk tiltrekkende. Det forutsetter selvsagt at det er noe annet der som gjør mannen interessant. Og det er (dessverre?) slik at jeg opplever det som et savn hvis jeg ikke kan synes at kjæresten min er vakker/har en flott kropp.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 mars 2010 17:02

Ja, utseende betyr mye.
Det betyr ikke at han må være klassisk pen, og noen faktorer kan kompenser, feks stemme, selvtillit, kroppsspråk etc., men han må være normalt/slank bygget, litt høy uten spesielle utseendemessige "lyter" (særlig ansiktstrekk).
På den annen side er det mange pene menn jeg ikke har falt for. Personligheten må også stemme.
Mønsteret /likeheten blant ekser er at de er samme mennesketype som meg selv (og mine mannlige slektninger), både utseendemessig og personglihetsmessig, det føles trygt, jeg føler lettere fortrolighet med dem.
Så det er ikke så lett:-/

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 15 mars 2010 18:48

Alt

Skjult ID ma. 15 mars 2010 22:46

@ TS
Ja! Jeg falt en gang pladask for en som var mindre enn meg, for tykk, ikke spesielt pen.
Hans personlighet gjorde ham stor og flott i mine øyne.
Han tok meg med storm fordi han hadde en enorm utstråling, sjarm, humor, han var flott og hadde masse sex-appeal.
Tror faktisk jeg leter etter en som har mange av hans egenskaper...........:(
Så, det er ikke utseendet som teller, treffer man den rette ser man forbi det ytre.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 22:51 Privat melding

Alle jenter jeg har truffet har presisert at utseende er ikke noe de ser på hos menn, men hos jenter...det spiller ingen rolle for dem..om jeg har flekset muskler har de snarere blitt irritert......det er det som er kult med å være gutt...du kan se ut som meg men alikevel bli kjent med pene jenter

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 15 mars 2010 23:06 Privat melding

desverre tror jeg det betyr veldig mye, ihvertfall for å ta kontakt første gangen.

Skjult ID ma. 15 mars 2010 23:10

ja for du er jo stygg liksom assante?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 mars 2010 23:16 Privat melding

Ifølge de fleste jentene jeg har vært i kontakt med på sukker er jeg det, enkelt og greit og det gjør at jeg blir nødt til å tilpasse meg og utvikle evner til å holde ut kjedlige samtaler og øyblikk for å så igjen høstene fruktene når alkoholen har gjort sitt.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 15 mars 2010 23:22 Privat melding

Etter jeg begynte å trene for et par år tilbake, merker jeg vel at jentene nå kanskje gir meg kanskje 1/8 dels sekund (?) lengre blikk enn før.

Utover det er det vel ikke så veldig stor forskjell, kanskje en får litt større tabbekvote? ;) hehe

Skjult ID med pseudonym frkunder ti. 16 mars 2010 19:06

Jeg snur spørsmålet rundt til trådstarter: kunne du forelsket deg i og blitt sammen med en tykk og mindre pen jente?

Jeg tipper at det tusener av jenter der ute som tenker som deg, nemlig... Etter min erfaring er det beste er å finne en partner på omtrent eget utseendenivå.

Skjult ID med pseudonym Jarra... ti. 16 mars 2010 19:12

Enig med frkunder, finn noen som er rundt der man er selv. Det gjør ting uendelig mye mindre komplisert i lengden. Går man alt for mye ned i "standard" begynner man før eller siden å lure på hva f... man holder på med.

Kaldt, kynisk - whatever. Det er mine erfaringer (i flertall til og med).

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 16 mars 2010 19:15

Men hva er egentlig ens utseendenivå. Såvidt jeg forstår liker kvinnfolk gjerne høye menn (som meg), men også slanke, veltrente menn (ikke akkurat meg) - og samtidig varierer det litt hva man legger vekt på...

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 20:18

"Utseendenivå" når kvinner vurderer menn ser ut til å være mange forskjellige ting.. jeg er ikke dame, så dette er kun basert på observasjoner..

1) perfeksjon / symmetri på kropp og ansikt a la det vi menn typisk ser etter.

2) machograd. Damer som fokuserer på dette virker som de faktisk kan like litt "stygge" menn, med litt sånne "ogre-aktige" trekk. skjeggstubber eller annen skjeggpryd, kraftig kjeve, glattbarbert skalle, spesiell gange, osv, alt som er typisk mandig. Mange ting utenom ansikt også.. høyde, muskelstyrke, lav fettprosent, synlige blodårer, store hender, bul i buksa, adamseple, mørk stemme og masse annet som vi menn sjelden tenker over. De fleste damene klarer seg med at du viser et par av disse trekkene, det kan fort bli for mye mann for noen.

3) "image". Dette er kanskje noe av det teiteste damer tiltrekkes av, men mange faller altså som fluer for menn som faker at de er en eller annen "type" mann. Dvs mennene spiller på en eller annen mannlig stereotyp, f.eks musiker, metalfan, ekstremsportsutøver, poet, intellektuell, surfer osv. Mitt absolutte hatobjekt i denne gruppen er menn som tar med seg akustisk gitar på fest. Men for all del, ikke alle menn som hører til en viss "type" er denne typen patetiske posører.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 16 mars 2010 20:39

Jeg har vel verken utseende eller personlighet med meg.
Noen som vil ha meg?

Skjult ID med pseudonym MM ti. 16 mars 2010 20:43

Du lurer ikke meg @rotte. Jeg tror ikke noe på det med personligheten ;)

Skjult ID med pseudonym petita ti. 16 mars 2010 20:45

ikke jeg heller rotte. Og du vet at det er flere som vil ha deg, erhm tydeligvis ;)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 16 mars 2010 20:54

Men i praksis må jeg nok lete og finne langt ute i verden.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 16 mars 2010 20:55

@rotte
Ta nå og send en melding til petita, da. Klarere invitt, med eget nick, har jeg knapt sett...

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 21:02 Privat melding

Har en mistanke om at rotte kun liker å være omsvermet på forumet ;)

Skjult ID med pseudonym petita ti. 16 mars 2010 21:16

rotte, du blokkerte meg! Jeg er sjokkert :(

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 16 mars 2010 21:21

Oops.
Men ikke av de vanlige grunnene her (dvs avblokkerer snart). Prøvde bare å ta et anonymt besøk.

(kvinne 50 år fra Telemark) ti. 16 mars 2010 21:23 Privat melding

Ja, kunne blitt sammen med en som ikke var særlig fysisk tiltrekkende så fremt han har en personlighet og sjarm. Jeg har vært sammen med en sånn en.

Ja, jeg har hatt sex med en lite pen mann også, fordi han var en gentleman.

Skjult ID med pseudonym petita ti. 16 mars 2010 21:25

begynte å tro at det var jeg som skremte vekk folk og ikke rotter :)

Skjult ID med pseudonym MM on. 17 mars 2010 12:19

@calandiva
jeg ble litt nysgjerrige på hva du mener med "jeg har hatt sex med en lite pen mann også, fordi han var en gentleman"...
ble du tiltrukket av ham fordi han var en gentleman, eller har du sex med alle gentlemen??

Skjult ID med pseudonym fysen:-) on. 17 mars 2010 12:25

@mm

Jeg tipper calandiva sitt svar er noe i denne duren: "I nøden spiser selv fanden fluer" :-D

Skjult ID med pseudonym Gummo on. 17 mars 2010 12:44

MM: Har du sex med alle små menn? (omtrent en like logisk slutning)

Skjult ID med pseudonym MM on. 17 mars 2010 13:25

@Gummo
Skjønner at mitt forsøk på å være morsom feilet. Burde hatt med litt mer :))) Synes bare det var en veldig artig formulering av calandiva.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 17 mars 2010 18:50

Spis meg :)

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 18:58 Privat melding

Tiltrekkning er jo veldig viktig
heldigvis har vi alle veldig forskjellig smak
og det er ingen tvil at kjærligheten gjør blind

Er nok ingen fasit der;)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 19:50

Mitt inntrykk av mannens utseende forandrer seg etterhvert som jeg blir kjent med han. Dermed kan jeg også helt klart finne på å gå inn i et forhold med en mann som jeg absolutt ikke så på som kjekk eller attraktiv i starten.

Han kan være så pinglete i kroppen som bare det... det betyr ikke stort dersom jeg faktisk blir forelsket i personen etterhvert.

Men... jeg antar at over tid er det sikkert fint om jeg også på et realistisk plan kan vurdere han som fin og attraktiv, uavhengig av om det er kroppen/utseendet eller personligheten jeg opplever som fin og attraktiv.
Med andre ord, det jeg blir betatt av er noe som helst bør vare, og ikke bare være et blaff eller innfall fra min side.

(mann 45 år fra Aust-Agder) on. 17 mars 2010 23:39 Privat melding

Jeg er tynn og pinglete. Skyt meg!