Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym mann40 ti. 16 mars 2010 12:49

I løpet av det siste året har jeg blitt dumpa fem ganger. Det er jo aldri hyggelig, men noen måter er bedre enn andre. Forholdene har vært av forskjellig lengde, fra et par uker til et par måneder. Her er mine erfaringer. Ikke les dem om du ikke er interessert :)

Generelt, så er det min erfaring at det er bortkastet tid og krefter å prøve å redde forholdet når man først har blitt dumpa. Det er ingenting jeg kan gjøre som vil endre på den avgjørelsen. Det beste er å ta lærdom av det som har skjedd og så gå videre. Selv om flere av de som dumpet meg sier de vil fortsette å være venner, er det vanskelig å få til i praksis. Det blir et skjevt forhold, og det er ikke hyggelig for noen av partene.

Så til hvordan jeg ble dumpa. Her har jeg rangert fra dårligste til beste opplevelse.

1. Dårligste: Mobil-dama
Jeg opplevde alt som såre vel, så plutselig: "Det er slutt." Ingen grunn. Ingen svar.

2. Helse-dama
Sluttet plutselig bare å ta kontakt og å svare.

3. Brille-dama
"Det er vel åpenbart at vi ikke passer sammen." Jeg syntes ikke det var så åpenbart.

4. Radio-dama
"Det er ikke noe kjærestefølelse fra min side." Helt OK grunn.

5.Beste: Mat-dama
"Du er for snill og rolig. Jeg er ikke forelsket." Veldig fint å få høre hvorfor. Dette er det beste. Her er det grunnlag for videre selvutvikling fra min side.

Skjult ID med pseudonym :) ti. 16 mars 2010 13:07

Den siste der fikk jeg høre fra eksen min og.
Hva faen tenkte jeg da. Men ok... Kom seg videre er ikke alltid like lett bestandig.

Men hvorfor kan man ikke være venner??
Kan du gi meg en grunn på hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym Gutten ti. 16 mars 2010 13:07

Åssen type forhold var det her da?

Har ofte selv lurt på hva som er beste måte å dumpe noen på. Er enig i at det er stor forskjell mellom hvordan man dumper folk, og at noen måter er bedre enn andre. Drømmen min er å finne en JÆVLIG BRA måte å dumpe noen, sånn at en jente er skikkelig forelsket men likevel opplever bruddet som en smooth transition og en start på en ny og spennende tid hun møter med glede - slutten på en ting (sånn er det!), men starten på noe nytt! Hell yeah!:)

Har hørt det mange ganger: Bare gjør det slutt, si det som det er. Vet ikke om det er det lave ambisjonsnivået, eller om det er mangelen på hensynsfullhet som irriterer meg med folk som sier sånn, men jeg syns folk som gir sånne råd kanskje burde tenke seg om litt mer før de snakker.

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 13:09

Er det slik damer dumper mer en menn tro?? jeg tror det egentlig , å jeg tror at damer ( jeg er dame) kommer lettere unna med å en rask avskjed en det menn gjør..... vi kan være ganske sleipe slik tror jeg . Menn er ofte merk den "ofte" mer skikkelige der ang dumping..... min menning som KVINNE =)

Skjult ID med pseudonym mann40 ti. 16 mars 2010 13:19

Jeg har selv dumpet en dame i løpet av det samme året. Hun ble utrolig lei seg og gråt og gråt, og tok masse kontakt senere. Jeg skammer meg over at jeg ikke klarte å fortelle henne hva som var årsaken til at jeg gjorde det slutt (slik jeg selv ønsker at damene skal gjøre overfor meg) men istedet sa at det ikke var noe galt med henne, og at det var jeg som ikke "var klar", osv.

Neste gang jeg dumper noen skal jeg være ærlig med hvorfor. Lover! ;-)

Svar til @:)
Grunnen til at det er vanskelig å være venner etter bruddet er følelsen av at den ene har "overtaket". At den ene er mer verd enn den andre. Hvis du ikke har noen sånne følelser, så burde det gå fint, vil jeg tro.

Svar til @lurer:
Jeg har i alle fall blitt dumpa ca fem ganger oftere enn jeg selv har dumpa damer.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 16 mars 2010 13:19

@mann40
skjønner godt frustrasjonen, og enig med Gutten at man kan jo gjøre litt for at motparten kan utvikle seg videre. Men selv vil jeg være forbeholden med å si for mye også, for at han ikke faller i min smak 100% betyr jo ikke at det er noe galt med ham.

Men det er ikke uteneklig at årsaken til nr 5, går igjen. Snill og rolig er jo ikke en uting, men kanskje det blir litt kjedelig eller tafatt?
Men det er jo ikke noe damer føler for å kritisere folk or, lysten til å fortelle en mann hva som er galt med ham, er mye større når han har oppført seg som en drittsekk!!

Kanksje du også skal tenke på hvilken type kvinner du tiltrekeks av - om de egentlig er de rette for deg? Dette høres jo ut som damer med noen krav og med handlekraft, matcher du dem?
Jeg er nemlig litt en slik dame selv, og opplever dessverre at endel av de snille ogm rolige typene - som jo er det jeg ønsker meg - blir for trege, og det tar knekken på gryende forelskelser.
Men husk at du er opplagt en attraktiv mann, når du får damene på kroken i første omgang, så det er ikke en uendelig lang vei å gå, sannsyhnligvis bare en jsutering - av deg selv eller hvilke damer du jakter på.

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 13:36

@mann
Ja det man jo rett å slett bare være min oppfatning av det , men som sakt så er jeg litt slik tror jeg , litt feig, men samtidig vil jeg ikke den jeg slår opp med noe vondt. Kan jo ikke være sammen med en når man ikke har følelser for vedkommende. Så jeg har nok å tatt den, "det jeg som ikke er klar" eller "har ikke noe å gi i dette forholdet lenger".
Jeg trenger nok en som tar litt "makt" i forholdet sli at deg ikke blir for enveis- for jeg gir MAX når jeg er forelska og da vil jeg jo forvente det tilbake .

Skjult ID med pseudonym Whazza ti. 16 mars 2010 13:40

Uansett så fortjener alle å få en tilbakemelding eller forklaring.
De gangene motparten bare forsvinner er så jævlig! Personlig går jeg å lurer noe så infernalsk. Har hun vært utsatt for noe, har det skjedd noe, hva gjorde jeg galt, eller har hun hørt noe om meg, HVA SKJER!?

Personlig opplevelse tilsier også at damer dumper oftere enn menn, og de kan ta seg friheter menn ikke kan.
Tar en kvinne den enkle veien ut er det fordi det er så vanskelig og hun takler konfrontasjoner så dårlig.
Gjør menn det samme så er han en drittsekk!

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 13:45

Fanken meg enig med deg @Whazza. Men for min del klumpen i magen er ikke god den .... uh litt lei meg nå kjenner jeg.

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 13:58

@Assante- jeg er enig i mye du sier her nå , men jeg tror nok og så vi kvinner kan ha litt problemer med å finne alle de kravene vi ser hos etter en mann og når dette ikke blir tilfredstilt etter en vis tid har vi også funnet ut av at NEI dette er ikke noe for meg, tålmodigheten vår er nok kortere og listen over krav er nok lenger og mer deltajert en hos menn.... og tiden vi bruker for å finne ut om dette er noe å bygge på er kortere, tror menn liker å se ting mer ann å gi det tid og ro til å fungere. Derfor er det nok at vi kvinner oftere dumper enn menn gjør, allt skal gå så fordømade fort med oss kvinner, der har vi noe å lære av "enkelte" menn . Tålmodighet :D

Skjult ID med pseudonym ooops ti. 16 mars 2010 14:36

ooops i did it again...

Jeg har enda til gode å bli dumpa.. men innrømmer gjerne det må være meg det er noe gale med?

-Siste dumpa jeg nå fordi jeg ikke følte vi var på nett, og vi var ikke det seksuelt heller..via sms med "fin" forklaring. sorry

-Forrige fordi stoltheten min ikke takla at han flørta så mye med andre.. via msn med klar forklaring. sorry

-før der for han var så oppslukt i meg at jeg tenkte det måtte være noe hakkende gale en plass.. er da ikke perfekt jeg.. ble tøffel..sa det muntlig.. stolt:)

-Denne var hard.. men tok den muntlig og prøvde forklare hvorfor..igjen og igjen...bare lei på en uspesifik måte...zzzzz
resten er gammelt nytt

Skal skjerpe meg... og gir ikke opp

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 16 mars 2010 15:30

Har blitt dumpa en del ganger det siste året jeg også.

Sukkerjente 1: Møttes noen ganger før hun plutselig skrev i en melding at hun ”måtte konsentrere seg om studiene og ikke hadde tid til å date”. Hun er fortsatt på Sukker og har merket meg som uinteressant. Kom for meg helt som lyn fra klar himmel, ikke minst med tanke på hvor mye vi klina den siste gangen vi møttes.

Dansk jente: Møtte henne på en jobbreise i USA, sjekket henne opp på arbeidsplassen hennes, hadde noen dater. Fortsatte kontakten etter at jeg reiste derfra. Hun skulle returnere til Køben (fortsatt langt fra Oslo, men nærmere enn USA). Plutselig sluttet hun å svare, aner ikke hvorfor.

Sukkerjente 2: Møttes noen ganger over noen uker, den siste daten gikk ganske dårlig. Hun skrev litt senere en melding der hun sa at hun trodde jeg var på utkikk etter et forhold og det var ikke hun.

Sukkerjente 3: Møttes 3-4 ganger bare, så sluttet hun å svare på meldinger. Ingen forklaring.

Sukkerjente 4: Møttes en noen ganger over en periode på 5-6 uker, den siste daten gikk litt dårlig. Fikk en melding der hun skrev at hun syntes vi var for forskjellige. Jeg var også i ferd med å miste interessen og planla å avslutte det så hun kom meg bare i forkjøpet. Helt greit.

Sukkerjente 5: Møttes noen ganger over et par måneder. Hun datet en annen samtidig fant jeg senere ut, og dumpet meg da det begynte å bli seriøst med han. Hun ønsker å være venner fortsatt, tar en del kontakt og vi støter på hverandre inn i mellom, men jeg er nok ikke veldig interessert i det. Jeg var aldri forelsket i henne, og hun er jo hyggelig nok, men jeg blir jo minnet på at jeg ble dumpet hver gang vi møtes og synes egentlig ikke det er noe særlig.

Og så har jeg også dumpa én jente selv (ikke sukkerjente), fordi hun stadig avlyste avtaler i siste liten og jeg følte at jeg verken kunne stole på henne eller at hun viste meg respekt. Hun prøvde å be om tilgivelse og love bot og bedring, men jeg ville ikke gi henne en ny sjanse.

Kjenner meg egentlig litt igjen i det @lurer og ooops skriver her. Det er ikke det at jeg faller pladask for jentene jeg møter, jeg har faktisk aldri blitt forelsket i en jente jeg ikke har kjent en stund så for meg er det noe som vokser fram etter hvert, men har jeg likt dem godt nok så har jeg hatt lyst til å se hvordan ting kan utvikle seg. Jentene jeg møter ser derimot ut til å ta en avgjørelse om de vil fortsette å møtes allerede etter noen uker eller etter én litt dårlig date.

Skjult ID med pseudonym tira ti. 16 mars 2010 15:33

Skjønner ikke hvor det hele tiden skal generaliseres. Jeg tror at begge kjønnene sliter med det å dumpe noen.

Jeg vet 100% sikkert selv at jeg gjør det, og jeg tar det alltid face to face. Nå har jeg ikke akkurat at så mange forhold, men har da klart å ta den siste biten også. Det er tøft, man får tårene mm, men så går men ikke derfra med dårlig samvittighet.

Det er på en måte egoistisk, men vet for min egen del trenger jeg clean break.

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 16 mars 2010 15:39

Den beste måten å dumpe en jente på hvis du er en mann er å ringe henne flere ganger om dagen, troppe opp på arbeidsplassen hennes uanmeldt, være supersnill og ettergivende, la henne få viljen sin hele tiden, la henne være sjefen i forholdet, stadig spørre henne om hva hun har lyst til å gjøre i stedet for å komme med forslag eller bare ta noen beslutninger selv, overøse henne med gaver og komplimenter og gi uttrykk for at du helst vil være sammen med henne hele tiden og at ingenting annet betyr noe.

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 15:53

@ In10se

Kjempebra metode. Denne funker hver gang :-))

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 16:01

@in10se - Ha ha ha :-) Ja, du har rett - men har du prøvd? :-)

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 16 mars 2010 16:06

Ja, du er garantert at jenta kommer til å dumpe deg ganske raskt. Det blir en vinn-vinn situasjon;)

Jenta vil være glad for å komme seg ut av forholdet og kunne lete etter "noe bedre", om kanskje litt skuffet over at du viste deg å være en slik tøffel uten et snev av egen vilje eller ryggrad.

Du vil være glad for at du kom deg ut av forholdet uten å etterlate henne såret, trist eller kanskje til og med hevngjerrig. Hun er kanskje den som slår opp, men DU vet jo at det var du som med vilje og viten fikk henne til å gjøre det.

Vinn-vinn:)

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 16:09

Sleipt, men lurt hmmmm vet ikke jeg , rykte om å være tøffel da gitt :P

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 16 mars 2010 16:14

@ R

Hehe, ikke med vilje;) Skjønt har jo høstet lignende erfaringer med jenter før, selv om jeg kanskje ikke har tatt den fullt så lang ut. Men jeg hørte denne fra en fyr som hadde gjort det en gang, og det fungerte faktisk. Det er jo egentlig ganske logisk: gjør alle de tingene som som altfor ofte får kvinner til å dumpe kjærestene sine fordi de blir for tøfler eller ikke er spennende nok lenger, og gjør de så mye som mulig, men selvsagt uten å fortelle henne hvorfor. Så kommer hun ganske sikkert til å dumpe deg ganske fort, og du slipper å være den som slår opp.

Så jeg skal huske på denne metoden hvis jeg en gang finner meg i et forhold med en jente som jeg synes er altfor snill til at jeg orker å såre henne, men samtidig vil ut av forholdet;)

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 16 mars 2010 16:16

Det er jenter i et nøtteskall når de sier de ønsker seg en snill mann men så dumper mannen fordi han er for snill........ *støøøøønnn*......

Skjult ID med pseudonym Dumsnill ti. 16 mars 2010 16:19

Faktisk ganske vond lesning for oss som ønsker å være snille og gi oppmerksomhet (romantisk, tror jeg det het i gamle dager), og som skulle ønske det gikk begge veier. Hvorfor må det være en stillingskrig? Kanskje like greit at jeg forblir singel. Selvsagt har jeg egne meninger og bestemmer enkelte ting, men... 'dumpe-oppskriften' her er ellers omtrent akkurat det jeg har gjort de siste par ukene med ei jente herfra. Hun har ikke dumpa meg. Enda.

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 16:19

@in10se - Sleipt, men effektivt...:-) Jeg skal huske på det dersom en mann begynner å oppføre seg som et Norgesplaster. Jeg tror ikke jeg tar sjansen på å prøve det selv, det er jo en fare for at han synes det er hyggelig og limer seg fast og da står jeg jo der med gjørme til knærne. Tror jeg satser på Den Store Samtalen fortsatt jeg...:-) Er så dårlig på å klenge på folk jeg egentlig vil bli kvitt.

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 16 mars 2010 16:20

@ lurer

Det "ryktet" betyr vel bare noe hvis du senere skal forsøke deg på en hun kjenner? Hvis hun er en allright jente så går hun vel ikke rundt og snakker altfor mye dritt om deg i ettertid. Og hvis hun likevel skulle gjøre det, vel, du kan jo alltids begynne å fortelle sannheten til en og annen hvis det skulle skje. Litt farlig kanskje, for hvis hun får vite det da vil hun vel kanskje føle seg både manipulert og latterliggjort, men men...

Uansett, det høres i alle fall ut som en bra metode på papiret ;)

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 16 mars 2010 16:26

@ R

Hehe, vel hvis du oppdager at han gjør det - og du mistenker at det er for at du skal slå opp med han - så er det jo trolig fordi han tross alt liker deg godt nok til ikke å ville såre deg. Enten det, eller så har han bare ikke guts nok til å si det rett ut;)

Men nei, jeg tror ikke det der vil fungere like bra for jenter. Noen ganger kanskje, men ikke alltid, eller i det minste ikke medmindre dere dro den helt ut i det ekstreme, ringer 20 ganger om dagen og nærmest oppfører dere som stalkere. Så sats på Den Store Samtalen fortsatt du. Bare ikke forsvinn uten en lyd, det er det verste (som flere andre her også vel har sagt).

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 16 mars 2010 16:36

@ Dumsnill

Nå bør ikke jeg gi noen råd her, for jeg er nok bedre til å bli kvitt jenter (frivillig eller ufrivillig) enn jeg er til å få dem til å bli, det er vel derfor jeg er singel;) Men merk deg kommentarene fra jentene her. Alle jenter er forskjellige selvsagt, men veldig mange vil stikke rimelig fort hvis de synes du blir for klengete og tøffel - og sikkert særlig hvis det skjer tidlig i romansen/forholdet. Er hun derimot forelsket i deg vil hun sikkert bare synes at masse oppmerksomhet er kjempesøtt. Men generelt sett liker vel jenter en utfordring de også, en mann som kanskje setter dem litt på plass i blant hvis de forsøker å herse med han, som tar litt føringen og som hun ikke kan ta for gitt. Men som sagt, ikke ta råd fra meg, det er nok en grunn til at jeg er singel jeg også;)

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 16:43

Dette har tydlig vis noe med alder å gjøre , når man er 20 år å ikke har barn og andre å ta hensyn til. Eller har igjen å oppleve at livet ikke er noe dans på roser når man har fått barn. Når man har vært sammen med med en person over tid og har innvolvert seg i hverdag og barn er jo dette helt forferdelig usmakelig synes jeg.
Det å ta en avgjørelse ang brudd da bør tas med repekt for alle involverte. Å forklares etter beste og mest ærligste måte.
Jeg tror vel at @in10se er så pass reflekter at du ikke mener dette dønn seriøst?!
Vi er mennesker i allt dette og tar vel storsett hensyn til hverandre så lenge vi kommer sånn nogen lunde greit ut av forholdet med "æren" og samvigheten i behold.
Men leke med tanke er bare moro.... for er man dritt lei så ikke sant ;) knis!

(mann 40 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 16:54 Privat melding

@ lurer

Nei, jeg er ikke dønn seriøs;) Men det er jo en litt morsom tanke da, er det ikke? Dessuten tror jeg faktisk det hadde fungert. Men ja, er det barn med i bildet så gjør det alt mer komplisert, og dessuten har jeg ikke sagt at dette var en spesielt hederlig og ærlig måte å avslutte et forhold på. Hvis en mann faktisk hadde gjort dette så spiller han jo faktisk et spill for å lure jenta til å være den som slår opp sånn at han slipper å gjøre det selv. Manipulering altså. Og selv om HAN måtte synes formålet er godt så betyr ikke det at dette kan forsvares likevel.

Så ja, mitt innledende innlegg om "den beste måten å slå opp med en jente på..." var egentlig kun humoristisk ment. Men med en liten kjerne av sannhet, siden det der ofte er ting vi gutta gjør likevel og blir dumpa for;)

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 16:59

-@In10se, jeg leste deg også slik , i en humoristisk måte og uttrykke din irritasjon over noe som du ville ut av , og ville nesten bli hedra for det å vet du hehe ;)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 17:04 Privat melding

@lurer

Ja, fra nå av bør "bli-superdupersnill-for-å-bli-dumpa" metoden være obligatorisk pensum for alle gutter fra og med 7. klasse på ungdomsskolen. Både slik at de kan bruke metoden for å bli dumpa når de ønsker det, og for å unngå å bruke metoden uten at de er klar over det når de ikke ønsker at forholdet skal ta slutt ;)

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 17:10

Et pensum som går under biologi - kropp- sex- prevenson og dumping , hvordan komme seg ut av knipa ;) hihihi

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 16 mars 2010 17:58

Hehe, ja det burde absolutt være obligatorisk pensum i biologitimen. Kunnskapen om hvordan en stakkar kan komme seg ut av ulykka når uhellet først har inntruffet kan jo i noen ganger være den store lille forskjellen mellom å forbli fanget i et ulykkelig forhold - kanskje for resten av livet - og det å være lykkelig og fri som fuglen og slippe å ta ansvar for egne handlinger ;)

Skjult ID med pseudonym Mona ti. 16 mars 2010 19:05

De gangene jeg slutter å ta kontakt/svare på tlf/sms eller melding her på sukker er det som regel fordi har mistet interessen fordi jeg syns kommunikasjonen har vært for kjedelig.....

Skjult ID med pseudonym Jarra... ti. 16 mars 2010 19:24

Bare jeg som mister respekten for damer hvor det har vært masse kontakt, mail, facebook, sms, telefoner osv som plutselig bare slutter å svare?

Vet ikke helt, kanskje jeg legger for mye i dette "dannelse" og "normal folkeskikk" jeg ble oppdratt med, men har man brukt noen uker eller måneder med kontakt og møter og alt det som hører med kan man da vel ha anstendighet til å si fra om at man ikke er interessert?

Det er jo tross alt en helt ærlig sak å ikke få mobilisert de følelsene det er snakk om, det er dog bare ufint å la noen gå ved å fullstendig slutte å svare.

(Og dette gjelder overhodet ikke bare på sukker eller nettdating men helt generelt...).

Dagens lille sure oppgulp fra meg ;).

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 19:28

Biter meg litt fast i dine egne beskrivelser av hva du beskriver som et forhold, noe som varer i noen uker kan vel neppe kalles et forhold! Det er ihvertfall min mening.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 16 mars 2010 19:35

@Jarra
Det er ikke bare du, nei...

Men, pokker heller, folk som oppfører seg sånn er jeg uansett ikke interessert i, og det er bedre at de viser det nå enn når jeg har involvert meg mer.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 19:38

Jarra...fyttifaen å enig jeg er, jeg blir kvalm av sånt. Får deg til å lure på hva disee egentlig er ute etter!

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ti. 16 mars 2010 19:55

arg!
Hva som gjør at enkelte menn ikke klarer å akseptere et "nei" for det det er?

Eksempel ved dumping:

JEG: Jeg kjenner at jeg ikke tenner på deg lenger så dette vi hadde er over nå.
Gutt: Ok, jeg forstår: men er du HEEELT sikker?
JEG: Ja!
Gutt: bombesikker?!

Er det bare meg eller er det flere som får lyst til å slå et kraftslag i trynet på kisen? Her får han grunn og hele pakka og så får jeg barneskolesvar fra ham: Bombesikker?!

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 19:59

Vet ikke hvem du sikter til Eventyrli men jeg godtar et Nei når jeg får et!

Skjult ID med pseudonym mann40 ti. 16 mars 2010 19:59

@vibe:
Takk for gode tips!

@lurer:
Jeg har barn. Både #1 og #5 på lista mi hadde selv barn, så i mitt materiale er det ingen sammenheng med om man har egne barn og hvor grei man er når man dumper noen.

@grumse:
Semantikk og flisespikkeri! Det er like vondt å bli dumpa etter to uker som etter to måneder.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ti. 16 mars 2010 20:00

jeg sikter til en tusseladd - derfor jeg skrev "enkelte menn" og ikke skjærte alle menn over samme kam :-)

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 16 mars 2010 20:00

@ts

du har iallfall hatt napp!

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 20:05

TS: Hmm....kanskje du burde prøve å se verdenen slik som den er, har du gitt så mye på etpar ukers forhold så kan du takke deg selv for at du blir såra!

Skjult ID med pseudonym petita ti. 16 mars 2010 20:14

@grumse.
Noen gir faktisk såpass mye av seg selv. En jeg datet for en stund tilbake, begynte å snakke om fremtid og barn og familie og "bare vent om et år du, så vil du spørre meg om å hente ungen din i barnehagen når du ikke kan" (må presisere at det faktisk da ikke hadde skjedd) etter kun to dater. Det merka jeg at ikke helt var mitt tempo og sa derfor ifra at jeg likte ham, men bedre som venn enn potensiell partner. Uten at det er noe feil i å gi mye fort, og ei heller mye sakte

Skjult ID med pseudonym plewps ti. 16 mars 2010 20:15

@mann40

Det er jo tydelig at du har forbedringspotensiale på et eller annet spesielt. Oversnillhet er jo en klassisk turnoff. En må kunne erte damene litt, ta opp litt mer plass enn du gjør (på en god måte), og så videre.

Det kan jo selvfølgelig tenkes at det er et par andre ting som også gikk dritt, som de aldri sa noe om, men den oversnillheten / over-passivheten er en dealbreaker for veldig mange.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 20:18

Helt klart Petita, men da må en være forberedt på å bli såra. Selv om en selv mener et det har et potensiale er det ikke sikkert den andre synes det.

Skjult ID med pseudonym Villmann ti. 16 mars 2010 22:07

@alle
Det handler vel om hvordan vi som menn behandler kvinnen.o)

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 16 mars 2010 22:09

Og vi kvinner behandler menn :)

Skjult ID med pseudonym Villmann ti. 16 mars 2010 22:18

@lurer
Gjensidig respekt er vel kanskje et nøkkel ord :o)