Alle innlegg Sukkerforum

La menn jakte

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 14:55

Hei folks.

Jeg kom over et innlegg der det blir gitt noen tips ang, dating.

Syns det var gode tips vedrørende 1. 2. og 3. daten, men siterer her 3 måneders regelen, og legger ved linken:

http://www.side2.no/sexogsamliv/article2257400.ece

* Tre måneders reglen
Stergiopoulos mener også at man ikke skal ha sex de første tre månedene, om man er seriøs med den mannen man har møtt. Han mener at menn deler kvinner inn i to kategorier. De som han vil ha sex med, og de han vil skal være der litt lenger.
Han påstår at mens kvinner har endret seg over tiden, har menn ikke endret seg fullt så mye.
Hva du vil gjøre, må være opp til deg selv. Men som forfatteren sier menn vil ikke ha kvinner som er lette på tråden, men spørsmålet er vel mer hva som kan defineres som lett på tråden? (sitat slutt)

Hva mener Dere.

Syns dette blir som å få seg ny sykkel i julegave og ikke få testet den før etter påske.

Fyr løs, og hold tråden på sporet. *jeg nevnte ikke noen navn * :-))

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 16 mars 2010 15:04

Hmmmm 3 måneder.. vel.... KAN JEG ALDRI FORESTILLE MEG!!!! En slik skinnende fin sykkel..så fort isen har smelta tar jeg den på en prøvetur hehe..
Uffda, ligger nok noe i det og..men 3 måneder.. nope beliter meg ikke..klarer mannen holde henda unna i 3 måneder blir jeg fornærma hahahaha

Skjult ID med pseudonym Gutten ti. 16 mars 2010 15:10

Hvis en jente skal vente 3 mnd med å ha sex med meg fordi hun vil noe seriøst, så kommer det ikke til å skje fordi jeg har mista tålmodigheten for lengst og hun kommer ikke til å se meg mer.

Råd som det her er bare piss. Du skal ha sex når det føles naturlig og det føles riktig. Føles det riktig første kvelden, gjør man det første kvelden. Føles det riktig å ta det lit saktere, tar man det litt saktere. Ikke spill sånne idiotiske spill som det her, la bare ting skje naturlig.

Skjult ID med pseudonym næhh ti. 16 mars 2010 15:11

Tre måneder er kanskje litt vel mye tid å bruke på noen som godt kan finne på å dumpe deg rett etter dere har hatt sex uansett ... Kan sikkert være lurt å holde igjen litt, men samtidig: hvis han slutter å like meg etter at vi har hatt sex, likte han meg aldri godt nok i utgangspunktet! Orker ikke bruke masse tid som kanskje viser seg å være bortkastet - bedre å finne ut med én gang om han er noe å samle på. Jeg har hatt to seriøse forhold, og begge begynte med en ONS, så det spilte tydeligvis ingen rolle at jeg var skikkelig, skikkelig billig ;-) Blir litt gammeldags å fokusere så mye på dette med dydighet...

Skjult ID med pseudonym næhh ti. 16 mars 2010 15:12

PS. Og dessuten - hvis man blir dumpa rett etter sex, har man i det minste fått seg noe :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 15:13

@ megvel

Helt enig med deg, og min virkelighetsoppfatnig går vel heller ikke i retning av tremånedersregelen.
Har i et par tilfeller vært borti jenter som har drøyd litt med å gå til sengs. Men må nok innrømme at på grunn av at det drøyde for lenge, så mistet jeg etterhvert interessen.
Men disse jentene var nok litt "Choirgirls", så det var nok flere faktorer som ble lagt til grunn enn manglende seksuellt initiativ.

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 16 mars 2010 15:16

Betryggende:)) ble nesten skremt her hehe.. men vente litt er greit:))..jaja får se når jeg kommer tilbake senere om flertallet er uenig;)

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 15:25

Med overhengende fare for å virke tøytete (...) så kan jeg si: Nei, jeg ville aldri klart å holde fingrene av fatet i 3 mnd. Ikke i 3 uker heller. Sex er viktig - fungerer ikke det, fungerer ikke forholdet. Jeg kan godt snakke det ihjel, men sannheten for meg er: hvis jeg ikke har lyst til å rive av han klærne i løpet av noen (1-10) dager, så er det ikke nok tiltrekning der og da er det ingen vits i å fortsette å date.

Skjult ID med pseudonym tira ti. 16 mars 2010 15:27

Jeg er ikke typen til ons, men jeg er heller ikke typen til å vente i 3 måneder.

Skjønner ikke hvorfor man skal drive med alle disse spillene. Liker ting i klartekst, men er kanskje ikke så flink til det selv heller ;)

Skjult ID med pseudonym stray_ ti. 16 mars 2010 15:30

3 måneder kan nok bli litt frustrerende ja, men for den rette personen helt greit for min del. Jeg tenker det blir en del kalde dusjer :P

Skjult ID med pseudonym MM ti. 16 mars 2010 15:40

Synes 3 mndr høres helt høl i hue ut. Har jeg ikke lyst på en mann innen det har gått så lang tid kommer det aldri til å bli noe mer heller....

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 15:41

@stray - Kalde dusjer, ja, huff...:-) Men hvordan vet man at det er den rett personen å vente 3 mnd for? Nå tar jeg utgangspunkt i at sexlivet teller for deg også - og hvor kjipt er det hvis du dusjer i kaldt vann i 3 mnd og deretter oppdager at den seksuelle kjemien er lik null?

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 15:42

@ Stray
Uffa kaldt ja :-)

@ R

Enig med deg.

@ Tira

Katt og mus- leken kan fort bli turn-off for meg hvertfall.

Nei til Korjenter

Ja til rampejenter HEHE

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 15:47

Det er ikke rampete å ville ha sex med en fyr du digger før det har gått 3 mnd, M37 - det er lyst og næringsvett. Så! :-)

Skjult ID med pseudonym tira ti. 16 mars 2010 15:50

Stående applaus for R, helt enig :)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 15:55

Tira, og R.

Dere skjønner hva jeg mener :-))

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 16:00

@M37 - Jada, men jeg bare hørte en sånn litt grisete mannestemme inni hodet mitt som snakket om "rampejenter" og jeg synes det er så harry. Derav protesten! :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 16:04

@ R
Du har mye gammel ballast å dra på skjønner jeg :-))

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 16:12

@M37 - He he :-) Nei, heldigvis omgås jeg ikke så mange som snakker sånn, men jeg grøsser veldig når jeg hører om det. Jeg hadde mest sannsynlig ikke klart å holde meg for en latterkule hvis noen hadde sagt noe sånt til meg :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 16:42

@ R

Så fint, da hadde jeg jo fått deg til å le :-)

Men nå er vi ute av sporet her igjen. Vi drar til Italia :-)

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 16:45

Italia!

Skjult ID med pseudonym stray_ ti. 16 mars 2010 17:03

@R Når du sier det på den måten så er jeg nok litt enig i at 3 måneder er litt overkill. Ei jente burde tross alt ikke trenge 3 måneder for å skjønne at en er genuint interessert i henne.
Det er jo såklart kjipt om man ikke fungerer sammen i senga, men jeg synes ikke de 3 månedene er bortkasta pga det. En har jo blitt en god erfaring rikere :) (og kanskje fått seg en veldig god venn!)
På en annen side så bør det jo ha vært noen indikasjoner på at man kan fungere sammen seksuelt iløpet av de 3 månedene.
Tror jeg tar the middle-ground på denne :P
(En kan jo leve i håpet om at hun ikke klarer å holde seg og bryter sin egen regel da! ;) )

@Tira Enig med deg. Foretrekker litt mer klartekst.

Skjult ID med pseudonym Guapo ti. 16 mars 2010 17:18

Å kaste bort tre måneder før man finner ut at man er totalt forskjellig i senga funker ikke. Sex er veldig viktig. Man sier at sexen ikke fungere hvis forholdet ikke fungerer. Jeg vil si at det minst går motsatt også: Forholdet fungerer i alle fall ikke hvis ikke sexen fungerer! Når man venter i hele 3 måneder også, kan man bygge opp en forventning om noe stort som kan komme til å kræsje totalt, for hvis man venter på noe så lenge, ja, da mååå det jo være verd det til de grader!

Dessuten: Man vet ikke om man har lyst på bilen før man har prøvekjørt den! Og man vet ganske fort om man ønsker å hoppe inn i den :)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 17:31

@Guapo

Helt enig.

I tillegg så holder det ikke bare med en liten prøvetur. Om bilen er grei å lukeparkere og funker greit i bykjøring er absolutt ikke nok. Nei fartsressurser og hvordan den oppfører seg i stor fart gjennom svinger må selvfølgelig også testes ut.

Hmmmm Jeg dro visst litt utpå igjen ;-))

Skjult ID med pseudonym Lathund ti. 16 mars 2010 17:43

Om vi har sex første kvelden eller etter 3 måneder har i hvert fall ikke noe å si i forhold til hvordan jeg ser på henne. Hun er ikke billigere selv om ingen av oss klarer å holde fingrene fra fatet. I så fall er vi like billige begge to! :-)

Er hun en jeg har lyst til å bli bedre kjent med, gjør jeg det uansett!

Eller - hvis det tar 3 måneder er sjansen stor for at jeg ikke synes det er verdt å vente. Men man skal aldri si aldri.... :-)

Lathund

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 16 mars 2010 17:46

Tror nok heller det at folk skal følge slike regler som gjør at det er så mange single mer enn at folk ikke følger dem...

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ti. 16 mars 2010 18:04

Etter å ha lest VELDIG mange tråder her inne skrevet av jenter som har blitt dumpa av en fyr de hadde sex med litt for tidlig, og som ennå ikke skjønner at de har blitt ditcha og derfor ramser opp de "gode" grunnene fyren har gitt for at de ikke kan treffes mer (sykdom i familien, depresjon, problemer med barn, stressende hverdag), så vil jeg i allefall råde jenter generelt til å bli godt kjent med fyren før de har sex med han. Men 3 måneder blir vel litt for lenge å vente hvis man treffes flere ganger i uka.

At menn liker å jakte litt, og ikke synes det er så veldig "spennende" med jenter som er altfor "easy to get" er ikke akkurat en nyhet. Litt har jeg lært meg gjennom erfaring, og andres erfaring. :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 18:08

@ sit ups

Nettopp..... Carrot on a stick fungerer helt til eselet går lei :-)

Skjult ID med pseudonym Salander ti. 16 mars 2010 18:09

....akkurat som om det er sexen som har gjort at han har dumpa henne, sit-ups? Jeg vil si som næhh - dama bør være glad for at hun fikk sex når det hele gikk så gæli. For det ville nok gått gæli uansett. Det er ikke sex som avgjør om man finner tonen og kjemien - men det er et godt hjelpemiddel.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 18:35

Blir litt provosert av TS ettersom jeg har vanskelig for å se at dette er en aktuell problemstilling for hans vedkommede, hvis han dumper jentene før det har gått "tre måneder" fordi han ikke har fått ligge med henne så synes jeg ikke han har noe han skulle klage på. Det kan virke som om at han har kasta bort tida si på feil hest og synes dama burde ha "gitt ham sex"
Inlegg av denne sorten der folk påberoper seg retten til å mene "når" dette bør skje er tragisk lesing!
TS bør lære seg å satse på rektig hest!

Skjult ID med pseudonym Salander ti. 16 mars 2010 18:48

Jeg er litt enig med Grumse også. For hvis en mann virkelig elsker en kvinne, akkurat som hun er, burde han kunne greie å vente. Men poenget er at vi må tørre å satse på å være den vi er - om det er tidlig sex eller sex etter ekteskapet. Men å tenke strategisk i så måte, er noe tull.

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 16 mars 2010 18:50

@ grumse

Takker for tipset, men er du flink til å plukke ut hester fra en liste ?

Skjult ID med pseudonym rytter ti. 16 mars 2010 18:51

Kanskje greit å ri hesten før du tar den med hjem til stallen?

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 18:56

Jeg er kanskje ikke så flink til å velge fra en liste, men så forventer jeg ikke at det skal skje av seg sjæl heller!

Rytter: Gode ryttere sjekker alltid lynnet på hesten før de rir den!

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ti. 16 mars 2010 18:57

@Salander: Jeg har ikke noe sted skrev at det var sexen som gjorde at de ble dumpa. Det veit vel ikke jeg noe om. Mest trolig så hadde gutta sett seg ut disse damene som "knulleverdig", men ikke "kjæresteverdig", ved første møte. Er bare litt lei av å lese de "samme" trådene om igjen, skrevet av jenter som ikke skjønner at fyren ikke er interessert i noe annet. Meeeen, hadde de hatt super sex så hadde gutta kanskje kommet tilbake for mer sex, så det kan ikke akkurat ha vært SÅ bra. :-)

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 19:02

Sit ups: sexen du prater om har nok vært iorden, hvis vi ser på hvorfor gutta gir seg etter at en har hatt sex så er nok det fordi at han har "lagt ned byttet" og må seg se om etter et nytt.

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ti. 16 mars 2010 19:05

Hm, kanskje det. Men jeg baserer jo svaret mitt, i hovedsak, på egne opplevelser, og jeg har aldri opplevd at de har forsvunnet etter 1 gang. Men mulig jeg har hatt flaks. ;-D

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 19:12

Vel...da har ihvertfall sexen vært iorden he he.

Skjult ID med pseudonym Jarra... ti. 16 mars 2010 19:14

Har jeg genuint lyst til å ligge med en jente én gang har jeg lyst til å ligge med henne flere ganger såfremt hun ikke viser seg å ha en fullstendig uspiselig personlighet.

Men så sanker jeg ikke "hakk i beltet" for å booste mitt eget ego heller ;-).

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 19:17

Du er inne på noe der Jarra, senker en hakk i beltet så vil en bli skuffa når utviklinga går tregt.

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 16 mars 2010 22:49

Sexgreia er jo veldig individuelt.

Jeg må helst to ganger om dagen, så hvis hun vil nekte meg i tre måneder, så er det direkte negativt.
Jeg er litt i denne situasjonen nå med en dame jeg treffer og jeg holder ærlig talt nesten på å dø av frustrasjon. Og det bør man ikke gjøre mot noen man er glad i.

For meg er det åpenbart at det er den følelsesmessige involveringen som er avgjørende om man har sex.

Skjult ID med pseudonym Salander ti. 16 mars 2010 22:55

Jarra. jeg tror du er inne på noe. Dessuten, damer som sutrer over å ha blitt avvist etter sex, viser jo egentlig at de ikke er helt riktig navla. Det er nok damer som heller vil skylde på at de ble "seksuelt utnyttet" enn å ta inn over seg at de kanskje har en personlighet som ikke fenger nok.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 23:38

Salander: hvis jeg forstår deg rektig så mener du det hadde vært bedre hvis dama hadde latt vær å hatt sex?

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ti. 16 mars 2010 23:44

La mannen jakte? Gjerne det, selv om det må sies at hvis jeg blir kjent med ei jente jeg synes er flott på alle måter, ville jeg selv tatt det rolig, ettersom jeg ikke ville ønsket å ødelegge det ved å ha sex for tidlig.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 23:48

Du er ikke aleine om det Lovelyman.

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 23:50

"Stergiopoulos mener også at man ikke skal ha sex de første tre månedene, om man er seriøs med den mannen man har møtt."

Dette høres ut som en sinnssykt god plan.

Jeg er helt enig i at mange damer nå er skremmende lett på avtrekkeren, og at det er litt sexy om de venter en date eller to, med litt klining og sakte eskalering, før fyrverkeriet braker løs.

Men 3 måneder.. sorry. Da hadde jeg tenkt "jeg har ikke lyst til å nok en gang ende opp som han taperen som har lyst på en dame som bare ser på ham som en venn." Jeg hadde nok sannsynligvis blitt personlig fornærmet over at hun hadde klart å kontrollere seg såpass.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 23:53

Det er jo helt på trynet Blekspert!!! Personlig fornærma over noe sånt.......Du må jo forstå at du ikke duger for dama, det må du bare finne deg i!

Skjult ID med pseudonym Unghingst ti. 16 mars 2010 23:55

Det kan kanskje høres klysete ut - og det er det nok. Men jeg tror jeg rett og slett har et problem ved at jeg er et for godt kjæresteemne i manges øyne. Jeg jakter på sex - men damene vil ha forhold, Og tenker at de ikke vil være billige og dermed får jeg ikke sex uten å lyve på meg at jeg vurderer et forhold med dem. Og jeg vil jo ikke lyve for dem heller.

Dermed blir det mindre løssluppen sex på meg enn om jeg mer hadde utstrålt "med meg kan du få deg en hyrdestund med fysisk nytelse, men ikke noe mer. Som kjæreste duger jeg dårlig."

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 16 mars 2010 23:59

Skjønner det, men hvis du vil være løgner istedetfor mann så er det helt opp til deg!

Skjult ID med pseudonym blekspert on. 17 mars 2010 00:00

"Du må jo forstå at du ikke duger for dama"

haha! og det er ikke riktig å bli fornærmet for det? Drit og dra.

Jeg forventer at jeg i tillegg til å ha en god kjemi, har en viss seksuell tiltrekningskraft på en kvinne jeg er interessert i, på samme måte som hun har det på meg. Hvis det går flere uker uten noe som helst leking, uten noen forklaring eller antydning om at det faktisk er en tiltrekning, så hadde jeg følt at den tiltrekningen ikke var til stede i det hele tatt. Og gått et annet sted med halen mellom beina.

Tror jeg snakker for flere menn der. Å være hektet på en dame som ikke er seksuelt tiltrukket av deg er noe av det verste som fins.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 00:07

Blekspert: skjønner ikke helt hva du mener, på den ene siden gir du utrykk for forståelse og på den andre siden så forstår du ikke en drit...........mener du å si du har rett til å bli fornærma når en dame du har datet ikke føler seg sexuelt tiltrukket av deg?

Skjult ID med pseudonym hmmmm on. 17 mars 2010 01:00

@grumse.. må bare informere deg om at du leser blekspert helt feil....litt morsomt,men sikkert frustrerende for andre prøve ha dialog med en som ikke greier "lese" innholdet korrekt..han mener han blir fornærma for de at noe må jo mangle om dama ikke er mer tiltrukket.. han blir ikke sur på dama! men han vil jo ikke ha en dame som har så lav seksuell tenning..på han! da forsvinner jo grunnlaget for å fortsette å date av seg selv....hipp hurra

Skjult ID med pseudonym Villmann on. 17 mars 2010 04:41

ELSK MERE!
Hva gjør vi?
Sex er en naturlig del av vårt liv!
Ville vært synd om vi ikke passet sammen av den grunn!

Skjult ID med pseudonym Biker on. 17 mars 2010 08:28

HALLO!

Hva er vitsen med å ha en dame hvis hun er kjip på sex?????

Nei takk!

Oppskriften på et lykkelig liv er en elskerinne, for da slipper jeg unna en premenstruell sutrekjærring som aldri er fornøyd..
Bare fortsett med å knipe sammen bena, og sutre og klage........ mitt liv skal dere hvertfall ikke få forsure !

Skjult ID med pseudonym hehe on. 17 mars 2010 08:30

En kar som velger bort naturlighet som pms er nok ikke en kar vi kvinner vil ha. Dette føles gjensidig, Biker! :))

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 09:18

Hmmm: Siterer Blekspert svar....."Jeg forventer at jeg i tillegg til å ha en god kjemi, har en viss seksuell tiltrekningskraft på en kvinne jeg er interessert i, på samme måte som hun har det på meg. Hvis det går flere uker uten noe som helst leking, uten noen forklaring eller antydning om at det faktisk er en tiltrekning, så hadde jeg følt at den tiltrekningen ikke var til stede i det hele tatt. Og gått et annet sted med halen mellom beina".

Som jeg skriver i mitt inlegg så er jeg i tvil om hva han mener, derfor spør jeg!

Siterer noe fra ditt inlegg: "han blir ikke sur på dama! men han vil jo ikke ha en dame som har så lav seksuell tenning..på han! da forsvinner jo grunnlaget for å fortsette å date av seg selv....hipp hurra"

Lav tenning...hvordan vet du at det er fordi hun har lav tenning!!??

Siterer mer fra Bleksperts inlegg: "Du må jo forstå at du ikke duger for dama"

haha! og det er ikke riktig å bli fornærmet for det? Drit og dra.

Skal jeg være helt ærlig så er dette godt nok for å lure på om han mener at dama "bør" tenne!!

Når det er sagt....".@grumse.. må bare informere deg om at du leser blekspert helt feil....litt morsomt,men sikkert frustrerende for andre prøve ha dialog med en som ikke greier "lese" innholdet korrekt.."

Skal vi gå inpå å lese rektig så bør du lese mitt inlegg flere ganger, ikke stopp før du forstår at jeg spør fordi jeg ikke er sikker på om han mener det sånn:

Jeg forventer selvfølgelig full frifinnelse!

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 09:25

Biker: det er en dårlig indikasjon på at dama er kjip på sex, jeg vil heller si som jeg har sagt i tidligere inlegg....kan du ikke få dama i seng så satser du på feil hest!

Skjult ID med pseudonym Helene on. 17 mars 2010 09:37

Hva er poenget med å vente med å ha sex hvis kjemien er der og man vil finne ut av ting? Høres veldig unaturlig ut med sånne psykologiske spill spør du meg. Hvis jeg treffer en fyr jeg liker vil jeg jo finne ut raskest mulig om vi matcher seksuellt.

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 11:16 Privat melding

Hvorfor skal egentlig mannen jakten når han er utgangspunktet uønsket som individ men ikke gruppe? Det hadde jo gjort underverker for samfunnet om kvinner tok på seg rollen som jeger og mannen kunne være den som avviste osv, istedenfor å ha samme mening som et dødfødt-foster, noe mannen virkelig er så vil han plutseig inneha en mening med livet.

Skjult ID med pseudonym hmmmm on. 17 mars 2010 11:32

@grumse..Siterer mer fra Bleksperts inlegg: "Du må jo forstå at du ikke duger for dama"nei.. denne var din. men jeg gjør som blekspert..gir deg opp he he..zzzzzzzzzzzzzzzz

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 12:01

Hmm: for at du skal forstå skal jeg gå opp å "kopiere" ifra tråden som jeg gjorde tidligere....forstår du det ikke nå så bør du få deg briller!!!!!!!

"Du må jo forstå at du ikke duger for dama"

haha! og det er ikke riktig å bli fornærmet for det? Drit og dra.

Når du bare leser første linja så faller liksom dine beskyldninger om at jeg ikke leser ordentlig i grus.........ikke sant!!

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 12:03

Du må jo forstå hvor frustrerende det er for meg å ha dialog når du ikke engang leser rektig!!

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 12:04

He He ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Skjult ID med pseudonym Rabota on. 17 mars 2010 12:05

ah...grumse og blekspert. Kan dere ikke slutte med den barnslige hakkingen deres please, det er så slitsomt.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 12:08

Jamenn det er jo Hmm og meg det dreier seg om her.....

Skjult ID med pseudonym Mann 37 on. 17 mars 2010 12:21

Har lest gjennom tråden her nå, og det gleder meg å høre at jentene som har skrevet her ikke er enig med mr, Stergiopoulos vedrørende tremånedersregelen :-)

Ut av egen erfaring, så mener jeg ikke at sex første kvelden er kroken på døra. Hvis jeg liker jenta, kjemien er bra, og vi har god sex, Så er sjansen for at vi kan treffes igjen minst like stor, som det ville vært om hun skulle være "hard to get".

Stå på folks! Følg lystene, og test ut varene :-))

Skjult ID med pseudonym hmmmm on. 17 mars 2010 12:32

sorry grumse..men det var slik jeg leste det... jeg bare forsto det rett... du forstår det fortsatt ikke...sliiiitsomt.. ok Rabota jeg gir meg helt hehe..nytter jo ikke likevel

Skjult ID med pseudonym Buddha on. 17 mars 2010 14:39

Det var en gang en katt som lå ytterst på kaikanten og halvsov.
Etter en stund kom det en mus forbi, og tenkte at nå skal jeg springe katten i senk. Musa tok rennfart og traff katta strategisk i siden, men katten rørte seg ikke.
Javel, tenkte musa. Her må vi ha større fart. Musa tok lengre springfart, og traff katten på samme plassen men ingenting skjedde.

OK. Tenkte musa igjen. Og gikk og tok seg skikkelig rennfart. Farten ble større, og musa siktet seg inn på katten. Men like før musa var i ferd med å treffe, så reiste katten seg opp så musa gikk mellom beina på den og rett i sjøen........

Poenget må da være som følger: JO MER MAN LEKER MED MUSA, JO VÅTERE BLIR DEN :-)

Skjult ID med pseudonym ah! on. 17 mars 2010 15:07

Har våryr.no

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 15:25

Hmm: da er det på tide du begynner å argumentere, men antakelig så er du like dårlig til det som du er til å lese!!

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 15:28

Hvis ikke gidder ikke jeg å diskutere med deg, når du ikke engang kan inrømme at du har lest feil!

Skjult ID med pseudonym hmmmm on. 17 mars 2010 15:28

Hadde grusa deg om jeg ville;)@grumse.. men jeg lar deg tro det er slik...vil bare anbefale deg lese på nytt.. eller la vær..couldn`t care less...bye bye now

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 15:29

bye bye......:)

Skjult ID med pseudonym hmmmm on. 17 mars 2010 15:30

haha er du irritert? ikke vær det da:)))@grumse... og nei jeg innrømmer ingenting som faller på sin egen urimlighet...herlig være feilfri;) gjeeeeesp...stop

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 15:31

@grumse - Jeg tror du må opp i tråden og puste rolig, lese innleggene igjen og fortsette å puste rolig. Slik jeg leser tråden er det absolutt du som har misforstått her.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 17:20

Jeg hadde nok sannsynligvis blitt personlig fornærmet over at hun hadde klart å kontrollere seg såpass.

Her er det jeg reagerer på ved Bleksperts utsagn, jeg forstår det slik at han antakelig blir fornærme hvis en kvinne har "såpass" kontroll at hun kan vente i tre måneder med å ha sex......er det dette jeg har misforstått?

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 17:35

Slik jeg ser det, så tror jeg det, grumse. Han er ikke aktiv i trådenfor øyeblikket selv, men slik jeg oppfatter det, mener han at han ville blitt fornærmet dersom hun klarte å kontrollere seg i 3 mnd dersom hun faktisk var interessert i han. Jeg er helt enig. Jeg tror nemlig ikke at man klarer å kontrollere seg _helt_ i så lenge som 3 mnd, hvis man virkelig er interessert i noen. Så da tyder det enten på manglende interesse - eller muligens svært lav sexlyst...? Ingen av tilfellene er så fristende, antagelig.

Jeg kunne sagt det samme som blekspert selv - jeg ville stusset hvis en mann hadde insistert på å vente i 3 mnd med å ha sex. Grunnen til det er at hvis man er nyforelsket/veldig betatt, er det helt naturlig å ville rive av hverandre klærne. Ønsket bør være der selvom sexen kanskje ventes med en stund. Men 3 mnd... Nei.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 17:52

Uansett...la oss fortsette...jeg gir utrykk for at det han har skrivd er på trynet, svaret jeg får er utformet på en måte som gjør meg usikker på hva han mener.

Derfor spør jeg for sikkerhets skyld om det han mener er det jeg tror.

Svaret jeg får er fra en annen
@grumse.. må bare informere deg om at du leser blekspert helt feil....litt morsomt,men sikkert frustrerende for andre prøve ha dialog med en som ikke greier "lese" innholdet korrekt..han mener han blir fornærma for de at noe må jo mangle om dama ikke er mer tiltrukket.. han blir ikke sur på dama! men han vil jo ikke ha en dame som har så lav seksuell tenning..på han! da forsvinner jo grunnlaget for å fortsette å date av seg selv....hipp hu

Jeg kopierer derfor direkte fra tråden til Blekspert, her kopien av det jeg skrev:

"Siterer mer fra Bleksperts inlegg: "Du må jo forstå at du ikke duger for dama"

haha! og det er ikke riktig å bli fornærmet for det?

Svaret lyder slik "@grumse..Siterer mer fra Bleksperts inlegg: "Du må jo forstå at du ikke duger for dama"nei.. denne var din. men jeg gjør som blekspert..gir deg opp he he..zzzzzzzzzzzzzzzz"

joda, men det står jo også direkte kopiert ifra Bleksperts inlegg "haha! og det er ikke riktig å bli fornærmet for det? Drit og dra."

Har ikke Hmm lest dette? Jeg lager dette svaret for å vise Hmm at det avr mer i tilfelle han ikke har lest det.

"Hmm: for at du skal forstå skal jeg gå opp å "kopiere" ifra tråden som jeg gjorde tidligere....forstår du det ikke nå så bør du få deg briller!!!!!!!

"Du må jo forstå at du ikke duger for dama"

haha! og det er ikke riktig å bli fornærmet for det? Drit og dra."

dette er diskusjonen sånn jeg opplever den. Jeg kan ikke se at det er noe jeg har misforstått selv etter å ha lest om igjen 3-4 ganger.

Det begynner å virke for meg at vi har forbigått hverandre,
Jeg ber derfor Hmm om å argumentere sånn at vi kan prøve å komme til bunns. "Hmm: da er det på tide du begynner å argumentere, men antakelig så er du like dårlig til det som du er til å lese!!"

Her er svaret: " Hadde grusa deg om jeg ville;)@grumse.. men jeg lar deg tro det er slik...vil bare anbefale deg lese på nytt.. eller la vær..couldn`t care less...bye bye now "

Jeg blir nødt til å spørre engang til.....Hva har jeg misforstått?

Får jeg et ordentlig svar så skal jeg ta det til meg!

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 17:59

@grumse - OK, jeg gir opp å forklare - jeg har ikke så god tid at jeg kan holde på med dette... Det er såpass lite viktig at det ikke er verdt å bruke tid på. Jeg trekker uttalelsene og gir (i godt selskap) opp. Lykke til med detektivvirksomheten.

PS! Lite råd bare: Forklaringene dine er maksimalt rotete og faktisk helt umulige for meg å få en oversikt over. Skal du sitere, så burde du være tydelig og bruke noen generelle regler, for at det skal være forståelig for alle.

Skjult ID med pseudonym ungjente on. 17 mars 2010 18:00

Menn har altfor store egoer. Stoltheten deres ved å legge ned bytter er viktigere enn en jente som oppriktig sier at hun liker ham. OM hun er ærlig, mister han interessen selv om jenta er helt topp. Virkelig rart synes jeg og underlig prioritering. Egoet.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 18:08

Hmm: "Men 3 måneder.. sorry. Da hadde jeg tenkt "jeg har ikke lyst til å nok en gang ende opp som han taperen som har lyst på en dame som bare ser på ham som en venn." Jeg hadde nok sannsynligvis blitt personlig fornærmet over at hun hadde klart å kontrollere seg såpass."

Jeg finner ikke noen som har sagt dette lenger oppe i tråden så jeg går utifra at han sikter til seg selv.

Til slutt kan jeg bare si at jeg kan ikke forstå det noen annen vei enn at han blir fornærma når dama ikke besvarer hans interesse.

Uansett så legger jeg til at jeg spør blekspert for sikkerhets skyld i tilfelle jeg har misforstått

"Blekspert: skjønner ikke helt hva du mener, på den ene siden gir du utrykk for forståelse og på den andre siden så forstår du ikke en drit...........mener du å si du har rett til å bli fornærma når en dame du har datet ikke føler seg sexuelt tiltrukket av deg?"

Skjult ID med pseudonym Mann 37 on. 17 mars 2010 18:08

@ grumse

Legg denne ballen død nå....... fortsetter du å kverne videre på dette nå, så taper du bare mer ansikt.

Nå har både R, og hmmm prøvd å snakke deg til fornuft, men begge har gitt opp.

Denne tråden har utviklet seg til å bli "hargrumserettellerfeiltråden". La oss stoppe denne nå :-)

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 18:09

Herregud.

Skjult ID med pseudonym Mann 37 on. 17 mars 2010 18:12

@ R

Kom. vi stikker en tur til Italia og drikker litt vin.......

(mann 31 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 18:14 Privat melding

Du, Ungjente, "OM hun er ærlig, mister han interessen selv om jenta er helt topp" Fungerer og i den andre rettningen, Dere jenter er langt fra egofrie, noe som er veldig lett å se igjen på byn, uten at jeg vil gå dypere inn på tema. Og ei jente er sjeldent intressert i en mann som er 100% ærlig og grei.

Det er et spill, desverre, der begge sider er nødt å være noen de ikke er.

Forøvrig, tre månder, tja.. Det tar den tiden det tar, men jeg nekter vertfall å følge en oppskrift gitt av en eller annen Fjonball, og jeg håper virkelig ikke at andre gjør det heller.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 18:14

Hadde du gidde å lest igjennom i tilegg til å gått opp å sjekka om jeg hadde gjengitt inlegga korrekt så hadde du sett at jeg ikke har misforstått noe som helst.

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 18:17

@grumse - Da sier vi det slik.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 18:17

Beklager mann37.....jeg prøver bare å komme til bunns i hva inlegga mot meg dreier seg om
Svara jeg får er slikt som" gi deg nå grumse."..ETC. Altså ikke særlig oppklarende for min del!

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 18:18

desuten så er jeg bare engasjert i debatten......at jeg" kverner dette videre" er dine ord!

Skjult ID med pseudonym Mann 37 on. 17 mars 2010 18:23

@ grumse

Jeg startet denne tråden, og du begynte først å tirre deg opp over at du var provosert på meg som trådstarter...... Jeg har lagt ut en link, som jeg ville ha synspunkter på. Så derfor gidda jeg ikke a legge meg ut på en lang avhandling med deg. Men nå har så mange prøvd å lede deg inn på riktig spor her, men du kverner bare videre på ditt. Nå er det mer enn nok........
Og som trådstarter vil jeg minne om at denne tråden er grønn, så vennligst hold deg til temaet.........

Skjult ID med pseudonym mann on. 17 mars 2010 18:34

Om jeg hadde fått ny sykkel til jul, og ikke fikk lov til å prøve den før til påske... hadde jeg nok kasta den ut av huset før påsken, i ren frustrasjon.

Tullete "regel" at man må vente 3 måneder. Det må da være opp til hver enkelt hva som passer for de. Jeg vil ikke "kaste bort" 3 måneder sammen med en potensiell kjæreste, bare for så å finne ut at man ikke matcher i senga. "Next please". Helt enig med Guapo, funker ikke sexen, funker ikke forholdet. Når det er sagt, tar det vel en stund å finne frem til den gode sex`en, den har man sjeldent første gang ;)

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 18:39

@mann - Enig med deg i at det kan ta litt tid å finne frem til den gode sexen, men man skjønner relativt kjapt om det er det er riktig seksuell kjemi der. Det er det jeg må finne ut av, i hvert fall. Jeg har opplevd å tro at det er dødsgod seksuell kjemi, for så å oppleve at det var helt krise. For meg er det altså viktig å finne ut av om kroppene våre snakker sammen, like mye som å finne ut av om hodene gjør det.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 19:05

jo jo mnann 37....i så tilfelle så er det mange som ikke har holdt seg til temaet her! Desuten så har ikke jeg gjort noe feil her inne......bortsett fra at i noen få tilfeller der jeg er unødvendig skarp!
Og som jeg prøver å få deg til å forstå så kverner jeg ikke, bare er med i debatten!

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 19:06

Desuten kan du ikke regne med at du kan komme med beskyldninger uten å få svar!

Skjult ID med pseudonym Joques to. 18 mars 2010 07:18

Tre måneder høres helt søkt ut, og jeg slutter meg til de som mener at en person som evner å holde seg i tre måneder, nok egentlig ikke er så interessert likevel. Jeg har aldri opplevd å måtte vente i tre måneder med noen av mine tidligere forhold, og ville nok takket pent for meg lenge før vi bikket 92 dager ;)

Nå ble jeg litt nysgjerrig. Hva er egentlig det lengste intervallet for meg? Muligens opp mot to uker, men jeg er usikker. Jeg husker iallfall et par et par tilfeller der det var veeeldig frustrerende en periode :)