Alle innlegg Sukkerforum

Småharry damer og myspace-vinkler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 20:51

Det er mange søte og snille jenter her inne, og jeg SER at dette forumet er preget av sutring, men jeg må komme med et lite hjertesukk..

Jeg er nykommer. Noe av det mest harry jeg ser her inne på Sukker, er denne "Myspace-faktoren", der damer enten tar det fineste bildet som noensinne er tatt av dem, og klipper vekk venner og kjente osv, eller tar 999 bilder fra en helt snål vinkel med spesielt lyssetting og spesielt ansiktsuttrykk, og plukker ut det beste. Da får du et stykk fullstendig urepresentativt bilde.

En ting er å fremstå fra sin beste side. En annen ting er å bruke skygger og vinkler til å manipulere bildet fullstendig. At de ikke klarer å motstå fristelsen blir bare for dumt. Vanligvis er da de andre bildene i "albumet" en gigantisk skuffelse, der en lurer på om det er samme personen i det hele tatt! Noen menn som kjenner igjen denne?

Og nå er det sikkert noen som vil si at "buhu, kvinner sammenligner seg med forsidene på magasiner og ukeblader og har det så fælt at de er NØDT til å manipulere for å ikke føle seg underlegne".

Til det sier jeg bare en ting: Mange av dere får så mange henvendelser her inne at dere ikke rekker å svare på alle. Og mange er så høy på dere selv at dere ikke enser en tanke til de de ikke svarer på. Det høres ikke akkurat ut som om dere er i noen nød!

Hovedmoralen: Ikke gjør deg selv til noe mer enn du er, bare fordi du er på internett og kan gjemme deg litt vekk. Bildet kan godt være et av de beste av deg, men det må for pokker SE UT SOM DEG. Ellers er det bare juks! ;)

Skjult ID med pseudonym tira ti. 16 mars 2010 20:57

Og jeg bare videresender denne til gutta som gjør akkurat det samme.

Nok en gang et innlegg for å klage på hva det ene kjønnet gjør når det faktisk går begge veier.

Og nei jeg har hverken det ene eller det andre på min profil. Kun dagligdagse bilder som stort sett ser ut som meg :)

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 16 mars 2010 20:58

@TS Enig!

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 16 mars 2010 21:04 Privat melding

Oi, jeg tror du snakker om meg! Hihi.

Bortsett fra at jeg svarer på all mail, og har helt normale bilder av meg selv i tillegg. Det hjelper jo ikke å være fin på nett hvis man ser ut som et takras i virkeligheten! Det gjelder selvsagt begge kjønn...

Skjult ID med pseudonym R ti. 16 mars 2010 21:05

@TS - Jeg er ganske så enig med deg, selvom jeg snakker for den kvinnelige delen av brukerne. Det har skjedd at jeg har blitt overrasket når jeg har møtt en mann, sett utifra bildene han har hatt på Sukker. Jeg tror nok dette gjelder både kvinner og menn.

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 21:20

@tira - poenget mitt var når mange damer her inne snakker om at de faktisk siler ut mail, så skjønner jeg ikke helt poenget med å gjøre seg penere enn en er. Det kan godt være det er mange menn her inne som må sile ut mail også, men jeg er ikke en av dem, og jeg får nå litt oppmerksomhet ute i "virkeligheten". Jeg har fremdeles realistiske bilder på meg, men hvis det skal være så rolig som dette her blir jeg fristet til å "juice opp" bildet litt.

@frksmil, bildet ditt er kanskje litt sminket opp, men du har jo også et litt fett bilde som ikke spiller på at du er så veldig deilig, og kanskje sier mer om deg som person, med kreativitet og lekenhet og slikt. Der er det litt forskjell.

Skjult ID med pseudonym Salander ti. 16 mars 2010 21:20

Enda en sutremelding fra en fyr som prøver å finne DEN flotte dama og har vanskelig for å sile ut alle som bare har sminket seg litt pent. Sorry, den naturlige pene dama finnes ikke uten at hun har jukset. Hvis hun fremstår som realistisk, får hun ikke noen henvendelser. Sånn er det. Dere vil ha en prinsesse og tror at hun finnes.

Og utenom det eksisterer det egentlig veldig få realistiske bilder. Man vet rett og slett ikke hvem man har foran seg før man møtes face to face. Og hvis menn ikke hadde vært så jævla overfladiske og opptatt av det visuelle, så ville dere hverken brydd dere om stiliserte og manipulerte bilder der kløften synes, eller bilder med sovesveis og svart sminke på kinnene. For begge eksempler representerer fatiskk ytterpunkt på en realistisk skala. Dere ville prøvd å blitt kjent med damen og møtt henne for å se om hun har glimtet i øynene og får deg til å føle deg vel. Men dere hopper til neste profil fordi dere henger dere opp i enten at hun viser pupp (fyyy!), ikke viser pupp (-> hun har helt sikkert ingen), trutmunn (= dum bimbo), sminke (= deilig og dum bimbo), ikke sminke (= hun passer ikke på seg selv), push up BH (hun jukser), uten BH (hun har hengepupper), ståpupper (det er for jævlig, hun har silikon!) osv.. osv... Og dere sa at VI er vanskelige å tilfredstille??

Skjult ID med pseudonym Salander ti. 16 mars 2010 21:25

...jeg glemte å tilføye: Viser kropp og hud (= hun er for feit), ikke viser kropp og hud (= hun er helt sikkert feit)

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 21:32

@Salander:

Haha! Bra innlegg. Dette var ikke en sutremelding, men en oppfordring til å være ærlig. Jeg ser ikke helt problemet med det. Spesielt ikke på en side der damer faktisk får en solid porsjon oppmerksomhet.

De klagemeldingene du beskriver der skjønner jeg ikke helt hvor du har fått fra, det er to situasjoner der jeg observerer at menn er så kresne som du beskriver der:

1) hvis en dame enten blir fremstilt som en "big deal" eller fremstiller seg selv som det.
2) pornofjortiser foran dataen med tannregulering, sæggebukse og baklengscaps som knapt har snakket med en dame før.

Og selvfølgelig er det litt digg dersom damen faktisk ikke ser så pen ut i utgangspunktet, at hun er flink til å sminke og kle seg riktig eller viser noen andre feminine trekk. Men det betyr ikke at bildet trenger å være urealistisk. Kort fortalt; det er forskjell på å ta et ekstra fint bilde og på å vinkle kameraet, klippe lime, gjerne litt Photoshop og dimme lyset til en ser ut som en modell.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 16 mars 2010 21:37

@Salander: Fantastisk bra innlegg!

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ti. 16 mars 2010 21:43

Kjenner mange naturlig pene damer jeg så da tror jeg dere kjenner feil damer for å si det sånn. Det finner vel mange som er pene også uten sminke. :-)

Skjult ID med pseudonym littenig ti. 16 mars 2010 21:44

@Salander

Er ganske enig i noe av det du skriver, som mannen jeg er, men;
Om det er unaturlig stort fokus på bryster, etter min oppfatning, i en kvinnes bilder hopper jeg videre. Ser det ut som hun sminker seg med mureskje hopper jeg også videre. Har ikke dama noe annet å komme med, er hun ikke noe for meg. Men utover det er jeg ikke enig med deg. Jeg savner kanskje de "vanlige" profilbildene av en kvinne som er seg selv og kanskje smiler til kameraet :)
Smil og øyne er noe av det første jeg legger merke til, og da fokuserer jeg ikke så mye på alt annet. Uten et godt smil og en våkent blikk kan hun forsøke så hardt hun måtte orke, det spiller da ingen rolle. Og bilder med "crazy eyes".... da løper jeg andre veien!

Skjult ID med pseudonym littenig ti. 16 mars 2010 21:47

@sit-ups

Ingen kvinne er vakrere enn en naturlig pen kvinne UTEN sminke!
Og skjønnhet kommer an på øyet som ser!

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ti. 16 mars 2010 21:51

Hm, joda men jeg har ikke akkurat så "tilgivende" øyne så hadde damene vært "støgge" så hadde jeg sett det. :-D Men personlig så foretrekker jeg naturlig pene med litt sminke. :-)

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 16 mars 2010 21:58

Alt med måte, og så må man se forbi "masken" og bli kjent med personen bak den, da tror jeg mange blir overrasket :-)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 16 mars 2010 21:59

@salander,. godts agt!

@blekspert og littenig,
jeg har merket temmelig stor forskjell på hvilke bilder jeg legger ut.
Er det en type bilde som virkelig gjør utslag på responsen, så er det der jeg er glamorøs med partykjole med bare skuldre, sminket og stylet. Det er _så_ mange av dere som bare ikke er i stand til - eller å gidder - å se at en frisk, naturlig skandinavisk utseende jente med pent smil har potensiale til også å være foxy partyjente. Og at alle jenter erfarer det samme, og jazzer opp bildene, og noen til det ugjenkjennelige, er bare et resultat av at deres overfladiskhet. Noen her sammenliknet Tone Damli Aaberge og Natalie Portman, men skal banne på at hadde de - ute å vøre kjent - hatt profiler her inne fra hevrdagslivet, ville dere glatt bladd videre fordi hun ikke var pen nok.

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 22:24

Etter å ha skrytt litt av salander sitt innlegg og sett at jenter også skryter, må jeg også få frem at poenget mitt gikk salander hus forbi så det suste.

Poenget var ikke at jeg har noe problem med bildene som ligger inne i albumet, og at det er "for stygt for meg" å se hvordan damer ser ut til vanlig. Problemet er at profilbildet viser en helt annen person. Ekstra harry blir det når det er tydelig at damen har prøvd å manipulere bildet mest mulig. Da flirer jeg bare litt for meg selv.

Skjult ID med pseudonym Salander ti. 16 mars 2010 22:33

..og poenget mitt, som gikk deg hus forbi, var at det overhodet ikke eksisterer ETT realistisk bilde. Du har nødt til å bla gjennom albumet og helst møte henne real life. Og som så mange her skriver så nytter det ikke å ha det realistiske bildet som profilbilde, og de pene i albumet, for da får man rett og slett ikke respons.

Men jeg er helt sikker på at det er haugevis av natgurlige grå mus her på Sukker... hvis du kan nedlate deg til det, og ikke bare prøve å finne den jenta som ser glamorøs ut uten sminke og partykjole og trutmunn. For hun eksisterer ikke.

(kvinne 50 år fra Telemark) ti. 16 mars 2010 22:39 Privat melding

Jeg kan bare snakke for meg selv her. Først la jeg inn et naturlig men heldig bilde av meg selv. Jeg er antageligvis stygg som en heks, for på fire måneder fikk jeg en henvendelse. Deretter la jeg inn et sminket bilde, da fikk jeg to henvendelser i uka. Deretter la jeg inn et bilde med kløft, tatt fra en spesiell vinkel så dobbelthaka ikke syntes, og fikk fem henvendelser hver dag. Nå har jeg byttet ut det bildet med ett som er lett manipulert i fargene fordi det er meg, jeg driver med foto og fotoredigering. Dette bildet får jeg ca ett brev i uka på. Akkurat nå passer det bra for meg.

Konklusjonen min er i hvert fall at mitt naturlige meg er ikke bra nok for dere menn. Men siden jeg dater for tiden, tar jeg det ikke så tungt.

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 23:06

@salander,
jeg er en realist når det gjelder damer, har vært i et 12 år langt forhold og er 33 år gammel. Jeg var sammen med en tøff jente som på mange måter var en litt grå mus, med et litt spesielt (men søtt) utseende.

Jeg er fullt klar over at menn ofte klager og syter over at de ikke får svar, og så er de eneste de vil ha oppmerksomhet fra, de topp 10 peneste damene de ser. Det er tydeligvis noe som har blitt kokt feil i evolusjonen et sted, og jeg kan bare beklage på menns vegne.

Men jeg snakker altså ikke om oppsminking, kløft og at puppene ikke er fine nok. Jeg snakker ikke om manglende realisme fra menns side. Jeg snakker heller ikke om at kvinner som f.eks har litt dun på overleppen, skal la den vokse til en skikkelig snurrbart, og ta bilder av strekkmerker, appelsinhud, vorter og det som måtte være av svakheter.

Det jeg snakker om, er dette fenomenet - som gjelder NOEN damer, ikke alle - med ren juks, å bruke profilbilder som er 5+ år gamle, å bruke bilder fra en tid der en var fysisk 5-10 kg lettere, eller for f.eks en dame som har en litt rar hake, å ta et ovenfra-bilde der haken er fullstendig skjult. Å bygge opp pupper og BH så det ser ut som Playboy-bryster. Og så videre.

@Calandiva:
"Konklusjonen min er i hvert fall at mitt naturlige meg er ikke bra nok for dere menn. Men siden jeg dater for tiden"

Du er ikke bra nok for menn.. men du dater for tiden. Hmmm.. jaha? :P
For meg høres det ut som det siste bildet du valgte både fremhevet deg bedre som person, på en realistisk måte, og at du fikk en realistisk mengde henvendelser fra det. Det har jeg ingen problemer med.

(kvinne 50 år fra Telemark) ti. 16 mars 2010 23:16 Privat melding

Nja, det var ikke det profilbildet jeg fikk date på, @blekspert :)

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 23:19

Det sa jeg heller ikke.. poenget mitt var vel når du driver og dater en fyr "in the flesh", så kan du ikke påstå at ditt naturlige jeg ikke er bra nok for menn!

Skjult ID med pseudonym ungjente ti. 16 mars 2010 23:21

VELTRENT står det i profilen, og han lyver ikke.

Kulestøtere er i toppform selv om de veier 130 kilo og ser ut som en tønne.
Proff syklist er i toppform og ser ut som en pinglete liten guttunge, dog med noe mer muskler.

Så hva som er løgn og hva som er sannhet kontra hva vi lager av bilder i egen fantasi blir vi nok aldri klok på.

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 16 mars 2010 23:25

La meg bare kort kommentere at noen jenter sminker seg kraftig, noe som også på en måte er juks...

(kvinne 50 år fra Telemark) ti. 16 mars 2010 23:27 Privat melding

@blekspert, jeg ser nok bra ut for noen få menn, men ett brev på fire måneder var ikke akkurat det jeg hadde håpet på ;)

Skjult ID med pseudonym ungjente ti. 16 mars 2010 23:30

Hva med juks som ikke er så synlig. Har en venninne som har nye pupper, som bruker 2000 kr pr mnd i hudpleiesalonger, som har lyst, langt hår som er sveiset på og langt fra hennes eget. Og listen er lang. Men menn synes hun er så naturlig nordisk! Greit eller?

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 16 mars 2010 23:33

Jeg ser ikke på sminking som juks, siden damen kan gå med sminke også på date og ute på gaten.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 11:58

Assante,
du maser og maser og maser om hvor lett det er for jenter. Snakker kun om hva man får servert på fat, pikker som venter og alt mulig. Du tenker opplagt kun på sex. Men har du skjønt at noen faktisk er ute etter forhold?
Ja, sex er nok mer tilgjengelig, men når det gjelder forhold er det sannsynlivis minst like vanskelig og utilgjengelig for damene.

Kan nevne at i undersøkelse med par der den ene parten var blitt utsatt for en alvorlig ulykke eller sykdom og ble skadet eller handicappet, så viste det seg at om det var kvinnen som ble skadet, ble det langt oftere brudd enn om det var mannen som avr skadet. Tror forholdet var noe slik som at det var 60 -70 % sjanse for at hun ble forlatt, mens den skadde mannen kun hadde 30-35 % sjanse for at hun stakk. Så kanskje det har noen positive sider for dere menn at kvinner ikke bAre tenker på sex i et forhold (og hvis det hadde vært tilfelle, ville det i alle fall vært mange damer som dro..)

Sorry TS. Enig i at helt fordreoide bilder blir for drøyt, men dere får bruke fantastien da.
Og kanskje oppskriften er å da bare maile med jenter som har normale bilder?
Selv om de ikke ser så glamorøse & perfekt stylet ut der de står og jobber i hagen eller på ferie i uggabuggaland.

Skjult ID med pseudonym frkunder on. 17 mars 2010 12:06

Assante: Hadde du vært noen hakk mindre bitter og ikke hele tiden snakket stygt om jenter og vår angivelige verdensdominans, tror jeg du hadde hatt stor suksess på sukker. Jeg burde vite det, jeg har skrevet med deg - inntil jeg ble skremt av hvor mye du så ut til å hate oss jenter.

Jeg får forøvrig ikke så mange brev i innboksen, til tross for at jeg anser meg for å være forholdsvis pen. Men ikke glamorøs. Ungjentes beskrivelse av menns dobbeltmoral slæsj lettlurthet var godt beskrevet ovenfor her, synes jeg!

Skjult ID med pseudonym frkunder on. 17 mars 2010 12:22

Assante: Jeg er helt enig, det er feigt å stille opp under nick. Så jeg tar den. Det var uansett ikke ment som en fornærmelse, men som et godt råd.

Forøvrig er det vel en kjent sak at det er lettest for kvinner å få seg sex, mens det er lettest for menn å få seg kjæreste.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 13:22

@Assanre,
all den tid vi er omlag 50/50 med kvinner og menn, er det omtrent like stor sjanse for å få kjæreste, og n¨år det gjelder å gi bort ansikt (og kropp) og ære for ikke å snakke om verdighet - hvor mange kvinner har ikke vært innom kriesentre siden de ble opprettet - og du snakker om at menn ofrer mye.... I sum ligger kvinner noen mil foran menn når det gjelder innsats for forhold.
Men du unnlater jo konsekvent å kommenetre de argumentene som glatt utraderer dine ufundamenterte og bitre påstander.

Man trenger ikke møte deg for å skygge banen, som frk gjorde tydeligvis, med de holdnigene du legger for dagen, muligens kun for å provosere men det er jo i segs elv ikke spesielt tiltalende, så er det all grunn til å prioritere andre. Nå har jeg sagt mitt om og til deg og kommer ikke til å gidde lese mer av den edder og gallen du velter ut av deg; ditt forkvaklede syn på verden er ditt, her kan du ikke kjenne andre på deg selv.

Skjult ID med pseudonym frkunder on. 17 mars 2010 14:19

Det jeg prøvde å si til deg, Assante - var at jeg var interessert lenge og synes også vi hadde noen gode diskusjoner. Inntil jeg innså at uansett hvor mye jeg ga av mine egne erfaringer som da var motstridende i forhold til dine, så hadde du bestemt deg for at alle jenter i bunn og grunn er selvsentrerte, egoistiske, mannehatende kvinnssjåvinister. For en som har opplevd truende menn tidligere, syntes jeg det var litt skremmende. Du sier stadig at du er en snill mann, men du velger selv å fremstå som bitter og hatefull, uten troen på kjærlighet. Det kan vel være dette ikke stemmer, men isåfall bør du kanskje revurdere noe av det du skriver, samt ta til deg noen av motargumentene som strømmer inn. Hvis ikke vil du kanskje fortsette å skremme fra deg potensielle beilere, og det ville jo vært trist :-(

Skjult ID med pseudonym frkunder on. 17 mars 2010 14:22

Jeg lurer forøvrig veldig på hvordan du kan si at menn er uønsket på sjekkemarkedet... ! Tror samtlige kvinns på sukker kan underskrive at de IKKE er uønsket.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 14:23

Hvorfor i all verden skal ikke jeg få lov til å bruke det bildet jeg er mest fornøyd med som profilbilde, og heller legge inn litt andre type bilder på albumet??
Jeg tviler på om skuffelsen fra guttene/mennene blir så stor når de går inn på albumet at jeg bør få dårlig samvittighet for det. Jeg er sikker på at de fleste overlever fint den skuffelsen, trekker på skuldrene og leiter videre om de ikke blir fornøyd med det de ser.

@Blekspert:

For meg virker det som om du ikke har helt peiling på hvor misvisende... eller hvor endimmensjonalt og lite veiledende ett enkelt øyeblikksbilde faktisk er. En person kan se totalt forskjellig ut på to forskjellige bilder selv om ingen av bildende er blitt manipulert med og selv om begge bildene er enten med eller uten sminke.

Det er ofte jeg ikke kjenner igjen mannen på profilbildet når jeg går inn på albumet hans. Jeg blir ikke sur, sint eller gretten eller "gigantisk" skuffa av den grunn, jeg synes derimot at det er flott at han har så mange bilder som viser utseendet hans på flere forskjellige måter og skjønner ikke helt hvordan jeg skal klare å tenke at det blir juks av den grunn!

Noen bruker kanskje litt fotoredigering/fotomanipulering på profilbildet sitt før de legger det ut, menn også, men så lenge de har andre bilder i albumet, så ser jeg ikke på det som så ille.
Vi jenter har den muligheten at vi kan sminke oss for å se litt mer fresh og attraktiv ut, vi er vant med å vurdere utseendet vårt og vurderer oss kritisk når vi ser bilder av oss, og at du surmuler for at vi gjør det på profilbildet vi legger ut, blir bare litt for dumt for meg.

Skjult ID med pseudonym frkunder on. 17 mars 2010 14:24

Jeg ville forresten smilt og takket for komplimentet dersom du hadde sagt noe hyggelig til meg. Vær vennlig å ikke dra alle jenter over en kam.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 14:31

@assante, vet ikke hvem du egentlig skriver til her, men undertegnede har ikke skrevet innlegg etter innlegg for hvor mye jeg misliker menn- tvert i mot. Jeg har heller ikke sagt at du er kvinnehater. Og bare det at du skriver slikt, som beviselige er oppspinn, betyr at du ikke faktisk ser verden som den er, men både overdriver, dikter og tillegger andre uttalelser og holdninger de ikke har. Det betyr videre at din troverdighet og saklighet er farlig nær null, og vi bare må se bort fra dine påstander (som at kvinner spør deg om du har sittet i fengsel, at de som får flest kvinner er de samme som slår osv.) - det er bare i ditt eget hode at verden er sånn, og det spørs om ikek du skulle tatt tak i det, så kanskje du ikke hadde blitt så bitter og hatefull.
Punktum finale herfra.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 14:51

Jeg kommer alldeles ikke med uttalelser om menn som matcher dine om kvinner, og jeg har da også tatt selvkritikk (selv om det sitter langt inne, så har jeg ikke kunnet unngå det). Nok en løgn fra din kant.. De brillene du leser med, er virkelig ikke gode.

Og du lurer på hvorfor du får pes?
Du beskylder andre for å gå til personangrep fordi de sier i mot deg og påpeker at du tar feil, men hevder at du selv gjør ikke det, du bare bruker ord som feministsatan. Etter det jeg har registrert har du ikke skrevet ett - ETT - eneste konstruktivt, oppmuntrende innlegg til noen her på sukker. Ikke en gang.
Og du lurer på hvorfor det er så vanskelig på sukker.

(mann 36 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 15:30 Privat melding

Du tror ikke kanskje utgangspunktet ditt om at jenter hater deg siden du ble født er noe.... negativt ladet?

Skjult ID med pseudonym frkunder on. 17 mars 2010 15:36

Dagens; "det er uinteressant for meg hva jentene her synes om meg da mitt utgangspunkt er at de som jenter hater meg fordi jeg er født" - hvorfor i all verden er du da på sukker? Betalende medlem i tillegg?

Du har jo en virkelighetsoppfatning av en annen verden når du sier at du er uønsket i sosiale sammenhenger fordi du er mann. Ærlig talt, den der tror du ikke på selv, en gang. Hvis du er uønsket i sosiale sammenhenger er det isåfall fordi du oppfører deg dårlig, ikke fordi du er av hannkjønn. Dette blir jo rett og slett for dumt. Skulle ikke forundre meg et sekund om du sitter og flirer deg skakk av alle damene som lar seg provosere av det du skriver, og at du egentlig er en hyggelig kar som bare tuller for å se hva slags respons som dukker opp.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 17 mars 2010 15:51

Assante: Jeg lurer bare på hvilke steder du går ut og hva slags damer du kjenner. Jeg kjenner meg i hvert fall ikke igjen i det du sier. Min oppfatning er at de aller fleste damer jeg treffer er ålreite og trivelige skapninger - dessverre har de bare litt får dårlig (eller for god?) smak...

(mann 36 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 15:55 Privat melding

Du antar at jenta som forsøker å sjekke meg opp er høfflig, fornuftig, ikke snøvlende mens hun spytter kebabitter i ansiktet på meg eller forsøker å kysse meg med en halvspist pølse i kjeften og du antar at den slitsomme mannen er det motsatte av dette igjen ? :)

Altså, slitsomme sjekkere er ikke sjarmerende overhodet, uansett om de er kvinner eller menn.

Jeg har en over snittet interesse av å studere interaksjon mellom mennesker og spesiellt mellom kvinner og menn; det å være ute på byen er fantastisk god underholdning. Om du virkelig følger med og ikke er fullstendig sveiseblind selv vil man ofte se at antallet"slitsomme menn" er vesentlig høyere enn "slitsomme kvinner". Likheten mellom dem begge er at begge blir avvist ofte.

Sjarmerende, ikke slitsomme menn drar damer. Det samme gjør sjarmerende, ikke slitsomme kvinner.

En annen forskjell er selvfølgelig at fordelingen er skjev; det finnes mye flere slitsomme menn en kvinner rett og slett fordi flere menn er på sjekkeren enn kvinnene som igjen har en sammenheng med at de kan forholde seg passive mens tradisjonelt kjønnsmønster tilsier at vi skal være den aktive part.

(Og fascinerende nok går nesten all moderne "sjekkelitteratur" og "filosofi" ut på å leke med, og manipulere, nettopp dette mønsteret, men det er jo en helt annen diskusjon.)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 16:37

... jeg hater ikke menn, har aldri gjort det og kommer aldri til å gjøre det...

Men når jeg leser det Assante skriver, så kan jeg godt tenke at jeg sikkert kunne vært greiere mot guttene da jeg var ung, for da var jeg ikke alltid så grei.
Som ung husker jeg at det ikke var måte på all oppmerksomhet man fikk da man gikk ut på byen, så mye at det heller ble litt slitsomt og jeg kunne komme med ganske krasse kommentarer og være uhøflig. Men på den andre siden, så fikk jeg jo min kvote av dårlige opplevelser jeg også så fort jeg ble interessert i noen, så tror saldoen etterhvert gikk ganske i null.

Nå i dag vet jeg litt mer, og vet hvor godt det føles å bli behandlet med littt respekt. Nå i dag er det til og med jeg (vet ikke helt hvorfor) som må tåle en del ubehagelige kommentarer fra menn når jeg er ute. Selv om menn gjerne oppsøker meg, så kan jeg ikke akkurat si at jeg får boostet selvtillitten min som menneske og medmenneske ute på byen.
... noen vil kanskje si at det har jeg bare godt av og at det endelig er payback time ;p

Men noe jeg reagerte på med en gang jeg begynte å bruke forumet her, er den stadige krigen som pågår mellom menn og kvinner her inne, via kritiske tråder og innlegg til "motparten". Det er så utrolig lite sexy, samt både veldig trist og ganske så demotiverende.

@Assante:
Jeg ser på deg som en ganske så intelligent mann, og både leken, positiv og klok når du vil, så jeg blir faktisk litt trist over at du så veldig, veldig gjerne vil lage en sannhet ut av at menn er uønsket og hatet av alle jenter og kvinner. Og det sårer faktisk at du, og en god del flere, faktisk mener det.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 16:58

Assante:

Antageligvis blir du oppfattet som en trygg mann som jentene tror de kan få lov til å "ta litt på" uten at du absolutt har behov for å følge det opp med å førsøke å få henne til sengs. Jeg er litt sånn selv også: om jeg føler meg trygg nok på personen til å mene å tro at han ikke gjør et stort nummer av at jeg "tar litt på han" så tar jeg gjerne litt på han ;-) Jeg liker godt å ta litt på menn, nemlig ;p

Denne likestillingen du etterspør her, tror jeg aldri kommer til å komme så lenge menn er mer åpen for tilfeldig sex enn det kvinner er. Jeg tror at de fleste menn skjønner at selv om de får en klaps på rompa av en kvinne, så betyr ikke det at hun ønsker å få han til sengs? Om en kvinne får en klaps på rumpa av en mann mens hun er ute på byen, så tror hun med en gang at han ser for sex med henne...tror jeg?

Og å ta en kvinne på puppen er vel det samme som at vi skulle ta en mann i skrittet, egentlig, og _det_ opplever du vel ikke så ofte? ;-D

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 17:20

Assante:

På det siste innlegget ditt kl 17.00 er jeg nok svar skyldig... jeg er selv flink til å plukke ut de mennene som jeg tror takler at jeg gjerne vil ta litt på dem og være nær dem, og jeg tar som utgangspunkt at de klarer å si i fra dersom de føler at det blir litt for mye. Men jeg gjør det jo på en vennskapelig måte og prøver absolutt ikke å manipulere eller flørte på en overstadig måte. Men kanskje noen jenter/kvinner ikke helt ser hvor grensen går...

Jeg tror jeg kan skjønne hvorfor jenter oppfører seg slik ovenfor deg, og egentlig burde du ta det som et kjempestort kompliment, og som et bevis på at du har mye å bidra med og tilføre til jenter.
Det at du selv ikke kan oppføre deg på samme måte tror jeg at du bare får godta... du ville uansett vært rimelig tung å ha på fanget ;-D

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 17:39 Privat melding

Altså gjør som meg, og velg å tro at alt assante sier om temaet "hvite, uønskede menn", er kun sagt for å fremprovosere en reaksjon og at han egentlig er en søt og snill fyr som vil alle det beste, kvinne eller mann, ønsket eller uønsket :)

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 17:42

@Assante - Kvinner ville ikke godta det og jeg ser godt hva du mener ift debatten "alle jenter kan ta på hvilke gutter de vil, men nåde den mannen som gjør det i retur". Jeg er nok ikke enig i at din brystkasse og jenters brystkasse er helt sidestillt, men jeg skjønner ikke at du skal kastes ut for å ta på en jente som på eget initiativ setter seg på fanget ditt og klår på deg. Hvis jeg setter meg på fanget til en mann, så håper jeg nok at han klår på meg - men nå gjør jeg heller ikke slikt inne på utesteder, vanligvis.

Vi har en lavere terskel for å ta på menn, enn menn har for å ta på kvinner. Dette bør endres - men grensene er nok der fordi, som du selv er god til å poengtere: kvinner har vanligvis lite å stille opp med overfor en mann. Dersom situasjonen skulle eskalere og det bir mer enn å ta på, er det vanskelig for å en kvinne å få gjort noe med det. Særig når menn er av en viss størrelse.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 17:42

Assante:

Jeg regner med at du har guts nok til å si i fra dersom du føler at jentene blir for nærgående og tar på deg på steder du ikke har sans for. Akkurat som at jeg også sier i fra dersom en mann blir for fysisk nærgående ovenfor meg.

Ingen grunn til å godta at jenter klenger bare fordi man er mann, og om du ikke liker det, så er det bare å løfte jenta av fra fanget ditt og fortelle henne at dette er du ikke interessert i, og be henne om å heller finne en annen som setter mer pris på det enn det du gjør...
:-)

(mann 31 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 17:45 Privat melding

Er rimelig enig med det meste av det assante sier her, For oss av den litt snillere og uarrogante typen så er det et veldig vansklig marked der ute, heh..

Kanskje planen burde være å være falsk og "slem" i begynnelsen, og så sakte gli over i den personen du er? Det jeg vet er at jeg kommer ikke til å bli massemorder eller voldtektsmann for å få meg dame.. Har hatt samboer før uten det, hehe.

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 17:47

NB! Jeg vil bare poengtere at jeg er langt ifra enig med resten av det @Assante sier her, men vi blir aldri ferdig hvis vi skal diskutere det, så jeg velger å holde meg til det jeg er enig i denne gangen..:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 18:31

Assante:

hehe... jeg antar at du har fått din kvote av rare opplevelser på byen :-D Men det virker egentlig som at du har humor nok til å takle slike rare opplevelser, så jeg skjønner egentlig ikke helt hvor dine holdninger kommer fra... holdninger som jeg opplever er veldig svarte og hvite.
Jeg bør vel være taknemmlig for at ingen menn så langt har gitt meg en på trynet når jeg har gitt uttrykk for at jeg ikke er helt bekvem med hvordan han tar på meg ;-)

Jeg er ofte mye enig i det du skriver, men det jeg aldri kommer til å bli enig med deg i, er at samfunnet generelt og kvinner spesielt hater menn.

Og, joda, jeg liker menn med litt guts, maskulinitet og innsatsvilje, men jeg tviler sterkt på at jeg misliker og forakter snille, forsiktige menn, jeg har i hvertfall flere ganger vært i et forhold med en mr. nice guy og jaggu meg har jeg ofte opplevd å få konkurranse og at det av og til har vært noen single jenter som har prøvd å røve han fra meg også... ganske enkelt fordi han har vært en bra "fangst".
:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 17 mars 2010 20:56

@handervetdu
Hvis man ikke er interessert - hvorfor skal man egentlig svare mer?

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 17 mars 2010 21:09

@handervetdu
Min erfaring tilsier at det i veldig stor grad handler om innstilling. Riktig innstilling er ingen garanti for kjemi, men uten er du nesten garantert en mismatch. Og det er nok dessverre slik at man på nettet veldig raskt danner seg et bilde på bakgrunn av profil, meldinger, bilder osv., et bilde som i sin tur bestemmer hvilken innstilling man har til vedkommende. Å gå videre med en som ikke er interessant eller som ikke viser interesse, vil maksimalt ende opp i en "høflighetsdate" - ikke en skikkelig date der begge møtes med den innstillingen at den man møter kan være mannen/kvinnen i ens liv.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 21:11

joda, Assanta, du provoserer mye, veldig mye ;-)
For de fleste av oss kvinner/jenter så er det ikke morsomt å få høre at vi hater menn, og vi ønsker vel å protestere mot det ;p

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 17 mars 2010 21:14

@frøkna
Jeg mistenker at grunnen til at jeg ikke har møtt slike drittsekk-damer er at Assante er en drittsekkmagnet som sørger for å holde dem unna oss andre. En skikkelig filantrop, altså...

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 21:21

@Assante - Du skriver ting som jeg tror de fleste av oss ser på som fullstendig usant, det er vel derfor du provoserer, går jeg utifra. Jeg har aldri forstått hvilket miljø du vanker i, ettersom de fleste jenter du treffer hater menn etc. Du driver også med geografisk inndeling ift hvem du forstår/kommer overens med - noe som også kan virke provoserende på folk.

Du påstår ofte at verden er ond, du hadde en tråd hvor du lurte på om mennesker er grunnleggende onde og du kommer med en del påstander om hvordan mennesker er, som få kjenner seg igjen i. Dette er vel noe av grunnene til at folk blir provosert av deg, går jeg utifra, det er i alle fall grunnen til at jeg innimellom må si ifra om hva jeg mener.

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 21:23

Synes du virkelig dette er så merkelig? Du provoserer jo med fullt overlegg, så hensikten er vel å få en reaksjon?

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 21:27 Privat melding

R ja jeg provoserer så mye at jenter som har blokkert meg fjerner blokkeringen for å fortelle meg hva de synes, de er altså villig til å bruke tid og energi på å kommunisere med en gutt de ikke tåler trynet på pga hans mening, hvor strange er ikke det?

(kvinne 38 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 21:33 Privat melding

Beklager Assante (men du het vel Stein R tidligere?), det var bare hyggelig ment...

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 21:34 Privat melding

Men jeg forstod ikke poenget? Kan godt hende jeg het Yogi før det? isåfall må du legge Assante, tidligere kjent som SteinR og før det YogiBear.

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 21:35

@Assante - Ja, det er en grunn til at jeg låser døren, men det handler om unntakene - ikke normen.

Jeg går ikke rundt i verden og tror at alle vil meg vondt, da ville livet mitt antagelig vært bedritent. Det er et valg jeg tar - det å tro at de fleste mennesker er gode på bunnen. Jeg er en helt grei menneskekjenner og opplever at de aller fleste har sider jeg liker. Noen liker jeg ikke, men svært få er onde.

Jeg håper du med tiden vil endre oppfatningen din av verden, noe annet vil nok stoppe mye glede for deg. Til lukkede hender kommer det ingenting, sier en klok dame jeg kjenner - jeg tror det er viktig å åpne opp. Både sinn og hender, forsåvidt.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 17 mars 2010 21:36

@handervetdu
Jeg var nok definitivt ikke den kjekkeste og mest populære gutten i klassen, men jeg har nok etter hvert innsett at vi ikke lever i en amerikansk romantisk komedie. Hvis man ikke er innstilt på og jobber for kjemi vil den ikke oppstå heller. Jeg har prøvd å møte jenter der jeg har følt at profil og meldingsutveksling har vært litt så som så, og erfaringen er entydig: da blir det med en relativt kort date, et håndtrykk og "takk, men nei takk" - fra begge parter. Og dette er ikke en "villet" situasjon, det er slik det blir enten jeg vil eller ikke.

Det handler ikke om den perfekte profilen, det perfekte profilbildet e.l., det handler om en helhet der jeg får følelsen av at dette er ei jente jeg kan falle for og se for meg en fremtid med.

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 21:37 Privat melding

Men hvorfor håper du det? hva gir det deg? hva er baktanken her?

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 21:42

@Assante - Jeg håper det for din del. Det er ingen baktanke. Det gir meg lite personlig, men jeg håper ikke du skal synes og mene dette hele livet, fordi det vil stoppe en del bra ting for deg og de fleste firtjener bra ting i livet sitt. Jeg kan jo mulig ha en baktanke med å mene dette, vi kjenner jo ikke hverandre...

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 21:43 Privat melding

Men hvorfor håper du det for min del? mennesker fungerer ikke slik, igjen det er en grunn til at vi låser dørene.

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 21:50

@Assante - Fordi jeg er et menneske som ønsker bra ting for andre, jeg kan ikke forklare det på noen bedre måte. Jeg opplever ikke at verden er generelt ond, slik som du sier, til tross for at jeg har opplevd min del. Dette handler imidlertid om enkeltmennesker, ikke alle. De aller fleste mennesker fortjener lykke - det er svært få unntak. Jeg tror at med holdningene dine til verden idag, vil du lukke en del dører før du i det hele tatt har oppdaget de. Det håper jeg endrer seg, slik at du kan oppleve at verden er bedre enn du tenker akkurat nå.

Ikke fordi jeg får noe ut av det. Ikke fordi jeg har baktanker. Fordi jeg tror på det gode i folk. Så enkelt og så vanskelig.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 22:01

R:

Jeg fikk høre det av en venninne en gang... at hun håpet for min del at jeg kom til å endre fokus og se på livet på en annen måte enn jeg gjorde akkurat da. For meg var det ikke akkurat en positiv respons å få, og det føltes absolutt ikke godt å få en en slik beskjed, det opplevdes mer som en avvisning av meg og den jeg var akkurat da. Selv om det for så vidt er velment, så ligger det ikke mye _egentlig_ aksept og forståelse i en slik uttalelse...

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 22:10

@frøkna - Nei, jeg forstår ikke en så grunnleggende negativ innstilling til verden, så det er helt riktig. Jeg aksepterer at @Assante mener det han mener, men jeg verken forstår det eller er enig. Hvordan et ønske om en bedre opplevelse av verden for et annet menneske, kan vris til at jeg verken aksepterer eller forstår han, er for meg helt merkelig.

Skjult ID med pseudonym hangthedj on. 17 mars 2010 22:15

@assante: først, jeg synes innleggene dine på forumet er helt vanvittig forfriskende. Du kommer med veldig mange synspunkter og meninger som setter tankene i sving. Det er ikke alt du skriver jeg sier meg enig i, men jeg har stor respekt for at du tør å være såpass ærlig og til tider "krass" og utfordrende. Det første som falt meg inn etter å ha lest gjennom denne tråden er at jeg tror mye av det du sier om jenter som "hater" snille gutter er sant. Selv om du drar over alle med samme kam, og det selvfølgelig finnes unntak, er det kanskje ofte sånn at disse jentene som forakter menn har fått seg sin del med dritt. Kynisme er en farlig greie, men det grunner jo ned i erfaringer du har hatt med kjærester osv. For å snu bordet litt, de aller fleste jenter som er i noe overkant kyniske og tar det som en selvfølge at 99% av guttene de møter på innerst inne er drittsekker, har på et eller annet tidspunkt hatt en opplevelse som har fått dem til å mene dette. Det blir en "jeg må passe på meg selv"-greie, et slags overlevelsesinstink, om du vil.

Bitch fucks over nice boy - nice boy turns into asshole - asshole fucks over nice girl - nice girl turns into bitch, osv. Det blir en ond sirkel.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 22:19

R:

Dersom man har en oppfatning av verden som man selv føler er helt riktig, så er man nok ikke særlig mottagelig for å høre at noen andre ønsker for en at en skulle ha en annen oppfatning.
Selv opplevde jeg det i hvertfall ikke som en særlig medmenneskelig og kjærlig kommentar. _Jeg_ opplevde i hvertfall at min venninne hverken aksepterte eller forstod hvor jeg var. Og jeg antar at dersom jeg nå skulle konfrontere henne med det, så ville hun nok synes det var like merkelig som det det du nå synes, fordi hennes intensjoner var bare å prøve å gjøre godt.
:-)

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 22:27

@frøkna - Noen kjærlig kommentar er det nå heller ikke - jeg kjenner ikke @Assante. Det er et genuint ønske om at han vil oppleve noen ting som gjør at han ser verden som mer positiv enn idag - ettersom han tydeligvis har opplevd verden som ond.

Som sagt: min aksept for hans syn er uvedkommende her, all den tid hans syn ikke affekterer andre i noen større grad, men han selv mest. Du uttaler deg utifra din erfaring - jeg fra min. Min kan være feil, akkurat som din. Det at du mener at mine ønsker vedrørende dette er å ikke akseptere, vil ikke hindre meg i å ønske bra ting for andre mennesker :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 22:29

R:

oki :-)

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 22:48

Jeg deler Rs holdning.
Jeg tror at når man møter verden med mistillit, vil verden (i form av menneskene man møter) spieile det tilbake på en. Ingen liker å bli møtt med mistillit. Noe av det mest avgjørende for et menneskes lykke, er gode relasjoner til andre mennesker. Hvis man møter andre med mistillit, så reduserer man muligheten for å utvikle gode relasjoner. Det unner jeg ingen.

Frøkna, det over betyr ikke at jeg ikke aksepterer at andre har et annet syn på verden, men det innebærer en erkjennelse av at noen perpsektiver og holdninger kan skape grunnlag for et vanskelig liv. Jeg tror feks Assante vil få det vanskeligere hvis han velger å se livet som en kamp og verden som en krig, enn hvis han velger å ha mer tro på mennesker og samfunnet.
Når din venninne kom med sitt velmenende råd (som kanskje var nedlatende formulert); fokuserte du da kun på at hun belærte eller irettesatte deg på en måte, eller tillot du deg også å reflektere over hva hun sa og erkjenne at hun kanskje ahdde et poeng? Hvis du kun fokuserte på at hun gjorde noe dumt, og slik viste at hun egentlig ikke aksepterte deg, kan det jo indikere at hun faktisk var inne på noe? Jeg må føye til at jeg også har fått meldinger som jeg synes har vært tøffe å svelge, men hvis jeg hever meg over den initielle skiuffelsen så hender det jeg innser at budbrinegren har et poeng.

Assante, vi låser dørene fordi det finnes en og annen avviker der ute. Det er kun en veldig liten sannsynlighet for at vedkommende tar seg inn, men vi låser døren fordi det er en billig måte å eliminere risikoen på.Hadde folk generelt vært farlige, ville vi gått til mer dratiske tiltak for å sikre oss, og vært villig til å betale en høyere pris, enn å vri om nøkkelen.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 23:08

vibe:

Da min venninne etter en diskusjon som var rimelig kvasifilosofisk og kreativ konkluderte med at hun håpet at jeg etterhvert kom til å forandre syn og at det ville være bra for meg om jeg forandret på holdningene mine... så oppfattet jeg i hvertfall at jeg på en eller annen måte hadde provosert henne og at jeg hadde kommet med holdninger som hun ikke satte særlig pris på.

Dette var mange år siden, men jeg har de samme holdningene og meningene nå i dag, de er kanskje blitt litt mer husreine og jeg klarer kanskje å formidle dem på en litt mer akseptabel måte i dag. Og jeg føler ikke at de hemmer meg... disse tankene er en del av den jeg er, og jeg er pent nødt til å være den jeg er, jeg har ingen mulighet eller evne til å være noen annen enn den jeg er :p
At hun faktisk så noe i mine refleksjoner som hun ikke hadde sans for, tok jeg jo til meg. Men hun måtte nok ha argumentert på en helt annet måte dersom jeg skulle skjønne at hun hadde noe viktig hun ønsket å si til meg.

Jeg tar også til meg meldinger som er tøffe å svelge, dersom de har noe innhold og dersom de blir formidlet på en slik måte at jeg klarer å forstå dem.

Men jeg håper for framtiden, at ingen kommer til å avskrive meg på den måten en gang til, ved å fortelle meg at vedkommende ønsker for min del at jeg tenker og reflekterer på en annen måte. Slike utsagn har jeg ingenting å lære av...

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 23:26

@frøkna,
ja, da skjønner jeg - dette var jo litt situasjonsbetinget da. Jeg opplever jo ikke at R avskrev Assante.

Men jeg er for min egen del ikke enig i at jeg eller andre ikke har noe å lære av at andre håper man kanskje kan få et annet syn på verden. Jeg har selv vært mistillitsfull etter år med svikefulle venner. Faktisk var det en sjef som kommenterte det i en medarbeidersamtale i min første oprdenlige jobb, fordi han syntes det var litt ugreit å føle at jeg ikke alltid trodde på hans fagre løfter. Han formulerte seg jo fint, men indirekte fortalte han meg faktisk at han håpet jeg endret perspektiv..Skulle jeg blitt fornærmet? Skuffet fordi han ikke aksperte meg som jeg var, sur fordi han ikke bare taklet at jeg ikke hadde samme tillit som ham til verden? Han visste vel ikke hva jeg hadde opplevd, og dessuten hadde han jo fakitsk brutt et par løfter. Jeg kunne blitt ilter og svar ham med det. Men si stedet åpnet det øynene mine for at jeg signaliserte mistillit og at det måtte være ubehagelig for folk å bli møtt på den måten. Det ble starten på en endringsprosess for min del, som definitivt har vært til min fordel. Joda, ahr blitt skuffet noen ganger og tatt ved nesen, men man vinner mye mer på å vise verden tillit. Så i motsetning til deg, vil jeg faktisk si at slike innspill kan man lære noe av, det bare forutsetter at man også legger godviljen til når man skal tolke motparten..
Det er i grunnen slik jeg leser Rs budskap også.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 23:43

vibe:

Så fint å lese det du skriver!
Jeg antar at hvordan man tar slike tilbakemeldinger er avhengig av hvordan man tolker personen som kommer med en kritisk kommentar. Dersom man opplever det som "ikke vær slik, du kan bedre enn dette", så kan det føre til ekstra energi og at man får lyst til å forandre fokus. Mens om man føler at noen bare sier "ikke vær slik, vær noe annet", så gir ikke det samme uttelling.
Om du skjønner hva jeg mener?

Jeg er vel fortsatt litt provosert av @R på Assantes vegne, og jeg mener fortsatt at man skal være forsiktig med å ønske for andre at de skal forandre fokus. Men så lenge man har en viss peil på hvilke ressurser som egentlig ligger begravd hos en person, så mener jeg også at det er en bra ting å utfordre den andre og prøve å påvirke for å få fram de positive ressursene hos en annen.
:-)

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 23:59

Frøkna,
takk for det:)

Ja, det er nok veldig avhengig av tolknignen, som igjen henger sammen med konteksten og måten ting blir kommunisert på. Eksempelet du trekker frem er veldig illustrativt synes jeg, jeg forstår i alel fall vedlgi godt forskjellen på at "du kan bedre enn dette " (eller "jeg føler ikke jeg har fortjent det" som kanskje var sjefen min sin holdning) og "vær noe annet"...som kan være veldig sårende.
Nyttig ting å ha i bakhodet både når man får innspill, og hvis man kommer i en situasjon der kanskje motparten kan utfordres...

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 08:27 Privat melding

R - For meg handler det ikke bare om hva jeg har opplevd men en generell forståelse av genetisk determinisme som skiller menn og kvinners oppførsel.
Jeg tror det er en medfødt forakt hos kvinner for det de ser på som "svakhet" og "snillhet" hos menn, de hater dem rett og slett og det medfører en rekke spesielle situasjoner.
De må rett og slett fra fødselen av hate snille menn men mitt spørsmål blir om de kanskje kan forandre det?

Den forakten er veldig synlig i kvinners væremåte og kroppspråk men de forstår det ikke selv og freser ut fraser som hvem i alle dager er det du omgås med? og rister på hodet om jeg påpeker det synlige hatet.

Tror du virkelig det er tilfeldig at menn som dreper, voldtar og slår ihjel har ikke 10, 20 men hundrevis og noen gang tusenvis av kvinner som stiller opp for dem når som helst for deres glede og behov? Og det er ingen overdrivelse, jeg har desverre bekjente som er svært voldelige mot jenter og da snakker vi om en 1000-3000 jenter på facebook listen dems som overøser dem med alt fra gaver, blomster og penger..., det er akkurat slik det er, noen av jentene er kjendiser og svært ressursterke og jentene har ofte til felles at de har høy utdannelse og gjør det godt i livet.

Om jeg virkelig hadde så feil, burde det ikke være litt gjevnere fordelt?

Kulturelt i oppdragelsen vår så blir jenter advart mot gutter og får som utgangspunkt at gutter er slemme mens gutter bes oppføre seg pent mot jentene, et stort fremskritt hadde vært om det ble tilpasset virkeligheten og at gutter ble lært opp til å nådesløse og jævlige mot jenter og dermed ville begge kjønn fått det slik de ville.

Et godt eksempel er Vibe, jeg går ikke på personangrep mens hun henger meg ut på alle måter hun kan og tenner på alle plugger og ville sikkert drept meg om hun hadde muligheten....men om tonen var annerledels og jeg var svært truende sint og hevngjerrig og ville bruke min fysiske styrke som mann hadde jeg garantert blitt belønnet med noe.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 mars 2010 11:01

@Assante,
du kaller det angrep når jeg sier at jeg mener du tar feil, sier jeg kaller deg for kvinnehater, det har jeg aldri skrevet.
Og dette er jo ikke de eneste overdrivelsene eller feilopfatnignene du kommer med .
Den virkeligheten du beskriver er ukjent for meg, og siden vi lever i det samme samfunnet sier det meg at du overdriver noe vesentlig eller ferdes i miljøer som ikke er representative for befolkningen generelt, eller ser og leser det du vil se og lese, ikke det som faktisk er der. Du sier at det er Norge som er problemet, at det er mye bedre lenger syn, men samtidig sier du at at vårt "mannshat" er i kvinnens DNA. Da burde det altså være globalt.

(Akkurat når det gjelder det å bli tatt på ute, mener jeg også at det i prinsippet brude være like krenkende / pirrende, gitt at det ikke er snøvlende, med kebabsaus i trynet, jfr Chris gode poeng - men jeg mener at de ulike holdningene menn/kvinner kan forklares ut fra et historisk perspektiv - kvinnen har vært objektifisert og har nå hatt en kamp i flere tiår for å bli tatt for noe annet, mens mannen har vært subjektet; allerede nå er det en utjevning på gang).

Men når jeg sier fra på en ganske direkte måte, bruker uttrykk som du sikkert oppfatter som nedsettende (som at du "maser og maser") og minner deg om at det kan virke patetisk og selvmedlidende når du, som en hvit, ressurssterk, godt utseende, høy mann fremstiller deg selv som et offer for naturen og samfunnet så går du verbalt amok.

Du sier at du hater meg intenst uten å ha møtt meg. Og du mener hatet ligger hos jenter...

Og du mener min reaksjon mot deg er fordi du er snill? Og at jeg ville vært på knærne om du var aggressiv?
Vet du, jeg oppfatter deg nettopp ikke som en av de snill guttene, men som full av hat, svartsyn, som truende og aggressiv.
Så det er _nøyaktig_motsatt_ av hva du prøver å bevise.

Å bruke straffedømte som eksempel på at kvinner liker slemme menn holder heller ikke statistisk, fordi flertallet av kvinner skriver ikke til voldsforbrytere, det er en fraksjon av kvinner, noen av dem er spenninfgssøkende, mens andre er misforstått naive og vil "redde" fyren, men det er uansett ikke tilstrekkelig for å si noe generelt om kvinner. Og de skriver fortsatt til de kjekkeste.. Verken Thomas Quick eller Shcnitler var kjent for å være noen damenes jens-er.

Dine innlegg er så selvmotsigende og dårlig underbygget at du bør tåle å hjøre motargumentasjon uten å hate folk av den grunn.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 mars 2010 11:04

Og du sier at jeg går til personangrep, men ikke du.
Vel, jeg har decency til å henvende meg til deg@Assante, jeg skriver ikke ut i forumet at "Assante er et eksempel på ditt og datt", som du gjør. Nok et eksempel på at du ikke er spesielt høflig.

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 11:54 Privat melding

Men om dere ikke vil bli objektifisert hvorfor dekker dere ikke dere mer til istedenfor å alltid vise klær som viser rompeballer, kløft eller generelt myntet på å vise deres form og putte farge i fjeset? Om jeg hadde gjot det hadde jeg selvfølgeig forventet reaksjoner.
Jeg har utallige ganger blitt kalt for boler på byen av jenter jeg ikke kjenner og opplevd at de har både slått og sparket uten at jeg har gjort noe som helst og ikke vet hvem de er engang, jeg har også opplevd at når jeg kjøper flere øl/drinker for å slippe å stå i kø halve kvelden så prøver jentene å bare ta drikken fra meg før jeg får gått ut av barkøen, det skjer gjevnlig.
En kamerat av meg kaller barkøen lekent for trygdekontoret.
Skulle likt å ha sett hva som hadde skjedd med meg en kveld om jeg hadde tatt en jente på musa, slått henne i fjeset og tatt ølen fra henne og sneket meg forann henne i dokø fordi jeg må jo "tisse mye mer" enn deg som dere alltid sier.

Dette ville de ikke ha gjort om jeg var rasende og de viste jeg ville ha knust trynet på dem, med andre ord de føler en forakt siden de er "trygge" på at jeg ikke vil reagere.
Mannen endret sin oppførsel, hvorfor kan ikke dere? hvor kan ikke jeg anmelde det som trakassering om en jente tar på meg på byen og slår meg etterpå når jeg sier nei takk?

Vibe hatet har du selv lagt til grunn og det opphører dagen jeg dør, så mye stygt som du har skrevet direkte til meg på forumet men nekter å stå for etterpå uten at jeg har sagt noe direkte til deg er helt sinnsykt og jeg har fått meldinger fra flere som er uenig med meg men påpeker at du sier forferdelige ting til meg som person, hovedsaklig kvinner.
.

Hvor har sagt at jeg er et offer for samfunnet ? Jeg hverken slår eller nikker ned jenta som er frekk på byen og er høffelig uansett hva faen jeg får mot meg av en eller annen sur fittekjerring som skal bjeffe meg ned fordi hun tilfeldigvis så meg, med andre ord det har ingen konsekvenser for meg, hadde jeg knust trynet på henne og havnet i fengsel hadde det vært noe annet

Jeg er ikke et offer for noen ting, er det noe eller noen som vil meg noe så er jeg klar når som helst og hvor som helst og ofrer gjerne mitt liv for min stolthet, det er en stor glede for meg.

Du mener det ikke holder statistisk? du tøyser nå? hva mener du må til? 1million frierinner pr.voldtekstmann? holdt liksom ikke med 3000 eller at gjengmedlemmer elsker avisomtale i Norge siden de opplever flere 100 friends-request fra jenter?

Skjult ID med pseudonym Knoppen to. 18 mars 2010 12:08

Blæh...er det igang med internett-kjegling allerede, nå med to som kaller seg assante og vibe? Like meningsløst som alltid.

Hvorfor ikke isteden: prøve å skjønne hva den andre mener + bidra med noe konstruktivt???

PS! når det står "du skrev det og det og det, men misforsto fordi jeg skrev det og det og det, og derfor...tar du feil...(retorisk spørsmål)?

...det er tegn på at man er på avveie, ganske sikre tegn.

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 12:31 Privat melding

Ikke alle kvinner :)
Og vil man egentlig bli beundret for noe man ikke er, eller elsket for den man er?
Med forbehold om at man da faktisk vet hvem man er.

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 12:37 Privat melding

Ja gjerne hehe :)

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 mars 2010 13:32

Assante,
registrere at du ikke kommenterer
Men altså, nei, det holder ikke statistisk fordi bl.a. elementære betingelser for statiske slutninger ikke er oppfylt, som
1) dokumentasjon og kilder mangler 2) det sier ikke noe om hvor stor andel av kvinner som har den atferden du påpeker 3) du kan ikke bare vektlegge observasjonene som bekrefter dine påstander, men også de observasjonene som taler mot det. Det finnes millioner, for ikke å si milliarder av kvinner som ikke har skrevet til voldtektsforbrytere, hva beviser det?

Om en kvinne faller for en slemming er det ikke nødvendigvis fordi han er slem, men fordi han er leder av gjengen, kjekk eller noe sånt. Men hun er likevel ikke representativ. Du kan finne langt flere eksempler på at kvinner ønsker og blir hos snille menn, og skiller seg fra slemme menn.

At mennesket er skapt for å slå hverandre ijhel er også en selvmotsigelse all den tid vi er 5 milliarder. Mennesket er et flokkdyr og må samarbeide for overlevelse.

Men denne form for voksenopplæring nivået gidder jeg ikke.

Knoppen, enig. Men skal man søke å forsta hva andre parter mener, er det n fodel at man begynner med å stadfeste fakta.

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 13:53 Privat melding

Voksenopplæring? Er det alt du har? igår hadde du jo alt fra sexdeprived despis, bitter og alt mulig..hva skjer er du blitt soft? hva skjer med hatet?

Nei du finner ikke langt flere eksempler på det, det finnes noen kvinner som vil ha snille menn men de sier selv de er i mindretall.

Latterlig at en 25år gammel gutt må lære deg enkle og grunnleggende fakta om kjønnsrelasjoner.

Og hvorfor blandet du inn utseende mitt isted? du greier virkelig ikke å la være å gå på person, men igjen jeg gjør ikke det når det gjelder deg.

Du sa også at du hadde sagt det siste du skulle si til meg igår, men du fortsetter.

Mennesker har nok tatt liv av mer enn 5miliarder gjennom konflikt.

Bare se på hvordan vi hater hverandre, som kvinne er skapt du til å hate meg uansett hva du sier, helt til jeg viser meg fra en farlig side, da underkaster du deg, om dette var en real-life debatt.

Skjult ID med pseudonym jaha? to. 18 mars 2010 13:57

At to voksne gidder og spikke fliser med ord som dette er jo det mest forunderlige av alt!

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 14:01 Privat melding

Jeg mener jeg har et jævlig godt poeng, om kvinner får puppetillegg burde snille menn få ensomhetstillegg.

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 14:06 Privat melding

"I am not bitter, nor am I a misogynist. I have always treated women with the utmost respect, and they hate me for it."

Hvilken skuespiller sa dette :) quiz!

Skjult ID med pseudonym R to. 18 mars 2010 14:26

@Assante - Svar til ditt innlegg 08:27... Jeg kjenner meg fortsatt ikke igjen i så mye av det du skriver, til tross for at jeg har levd i en del ulike miljøer i løpet av livet. Mht kvinner som dras til voldelige menn - mange kvinner har et gen det står "redd en mann" på og mange av de tror på ramme alvor at de er den som skal få bad boy'en til å bli en good boy. Trist, men utbredt. Dette kan føre til ganske groteske episoder og i verste tilfelle, noen ødelagte liv. Jeg mener fortsatt ikke at dette er normen, men utskuddene.

Selvom @frøkna mente jeg var nedlatende, lite aksepterende og lite forståelsesfull: jeg håper fortsatt at du vil oppleve ting som kan få deg til å se annerledes på noen ting i fremtiden. Presisering: Det er ikke fordi jeg ikke respekterer hvordan du ser det, men fordi jeg synes det er trist at du ser det slik. Jeg beklager dersom det er støtende på noe vis, for det er faktisk ikke meningen.

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 14:39 Privat melding

Vel du kan snu det, det er mange snille gutter som er supersingle men ikke en drittsekk som jeg vet om.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 mars 2010 15:48

@Assante,
jeg hater deg ikke. Synes litt synd på deg, der har du lykkes.
Vel, jeg kjenner drittsekker uten damer.

Det er feil årsakssammenheng - de du ser som er drittsekker som har damer, får damer av andre grunner - som at de er kjekke, ledertyper etc - og det er derfor de også er drittsekker. Altså er det andre egenskaper som både gir dem sjans på damene, og mulighet til å være drittsekk, uten at det er kausalitet mellom drittsekk-> dame, kun korrelasjon..

(mann 37 år fra Hordaland) to. 18 mars 2010 19:16 Privat melding

Tipper Assante blir oppfattet som Bad Boy jeg no pga innleggene sine og at han har mailboksen sin passe full..
Assante stemmer det?? Er heller ikke direkte uenig med deg btw.. Jeg setter et gult hjerte på damer jeg kunne vært intressert i å skrive med, hvis ikke de setter et tilbake skriver jeg ikke heller.. Gult hjerte = intressert i å snakke med deg i mine øyne.. Tror ikke dere damer deler den oppfatningen, gjør dere??

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 19:59 Privat melding

@Vibe

Hvorfor i all verden synes du synd på meg? Jeg forstår ikke strategien din eller hva du vil med det?

Juden - Du må være en bad boy som tør å kalle deg Juden i et land der venstresiden har indoktrinert jødehat på det mest ekstreme, jeg husker fremdeles historiebøkene fra vidergående der det bokstaveligtalt stod at jødene er et undertrykkende folkeslag som er kjent for sine kyniske hensikter hehe, så det skal du ha kred for.

Nei jeg får ikke henvendelser i noen større grad.......og igjen det med bad boy forstår jeg ikke, om jeg f.eks ber en jente til meg er det mitt ansvar å sørge for at hun har det godt og får den oppmerksomheten hun trenger iform av godt vertskap, jeg kommer ikke til å bjeffe og gi henne motstand for at hun skal gjennoppleve traumatiske opplevelser fordi faren hennes var tung på flasken etter jobb men jeg kommer til å søke meg til en positiv opplevelse.

Og jeg står for det jeg sier, jeg mener det er større tendenser til forakt blant norske jenter rettet mot menn som behandler dem bra og jeg prøver å forstå hvorfor det er slik med å kaste ut provoserende utsagn som gjør både kvinner og menn sier sine meninger og gjør meg flere erfaringer rikere.
Igjen når jeg har truffet jenter fra andre land i Europa, i Norge, har de spurte meg rett ut hvorfor jentene vil bli behandlet så dårlig her......det sier LITT når en jente fra et annet land som er her på studievisum rekker å observere det jeg har fundert på siden jeg kom hjem fra militæret som nysingel og dro på byen og oppdaget plutselig at jenter flest var ikke som min første kjærlighet, de ville for all del ikke ha en hjelpende hånd...men kanskje heller et hjelpende slag?

Skjult ID med pseudonym hjartet to. 18 mars 2010 20:09

Hjertet knuses lettere av en hjelpende hånd, enn av et hjelpende slag

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 20:20 Privat melding

Har du noen tanker eller teorier om hvorfor jentene er slik her i Norge, Assante? Er bare litt nysgjerrig...

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 20:28 Privat melding

Ja mange tanker....når jeg har vært på storbyferier med mine kamerater og festet så har vi opplevd at f.eks franske jenter på en student pub ble helt forskrekket fordi vi satt oss ned før de hadde fått velge hvor de ville sitte når vi var i Praha eller at vi ikke sa unnskyld før vi gikk på toalettet osv.
Hadde vi behandlet dem sånn som norske jenter vil bli behandlet så hadde kvelden neppe gått så bra som den gikk og jeg tror så gjerne de hadde reist seg og gått i en fei.

Det samme har jeg opplevd i Irland eller med jenter fra andre land jeg har f.eks vært på vorspiel med her i Norge, respekten de krever er helt sinnsykt sexy og at de er så uredde, du kan behandle meg bra eller fuck off er basically deres innstilling.
Det hjelper lite med en offisermentalitet ala alfamann som skal være superkjekkas og komme med småkule kommentarer og bjeffe alle ned og være småkul selger fra majorstua som spanderer long islands om du ikke har det grunnleggende inne for dem.

De som holder the game kursene sier jo at det er passer så bra i Norge pick up artists kommer fra hele verden nettopp fordi her kan de virkelig kjøre på og utvikle sine strategier, nettopp ved å være en kjempedust og igjen få betalt får det av unge gutter som dilter etter dem.

Skjult ID med pseudonym frkunder to. 18 mars 2010 20:35

Alle kvinner vil selvsagt ha snille menn. Men de vil ikke ha snille menn uten guts. Og de må gjerne SE slemme ut. At det finnes noen loonaticks av noen kvinnfolk der ute som sender kjærlighetsbrev til voldtektsmenn og mordere er det ingen tvil om, på samme måte som at det faktisk finnes loonaticks av mannfolk som voldtar og myrder. Det betyr selvsagt ikke at ALLE kvinner vil ha en voldtektsmann eller at ALLE menn er voldtektsmenn.

Jeg lengter etter en snill mann. Det er jo også derfor jeg er på sukker. Jeg tror ingen jenter som er vel bevart vil seg selv vondt ved å velge slemme menn med vitende vilje. Men noen ganger er det vanskelig å gjenkjenne en slem mann når du ser han. Det pleier nemlig ikke å stå SLEM i panna på dem. Når det er sagt, synes jeg mannfolk er like dårlige til å kjenne igjen de snille damene. Som jenter går etter de barske kara som får blodet til å bruse i årene deres, går gutta etter de peneste jentene med den fineste rompa. Når Assante skriver side opp og side ned om damer som hater snille menn, så lurer jeg litt på om han kanskje hater de snille damene. Det er i hvertfall tydelig at han ikke har noen kontakt med dem. Om det er fordi han ikke vil, eller fordi han ikke vet hvor han skal finne dem, er ikke godt å si.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 20:57 Privat melding

Ja de er jo helt klart tankevekkende de observasjoner du har gjort, Assante - Men jeg undrer meg mest over HVORFOR det tydeligvis har utviklet seg en sånn underlig samlivs- og sjekkekultur blant de unge akkurat her i Norge. Hva er det med det norske samfunnet som fremelsker en sånn mentalitet? Det skulle jeg likt å forstå..

(mann 37 år fra Hordaland) to. 18 mars 2010 21:09 Privat melding

@Assante

Bad Boy 4 life;) Neida, ikke sist dame jeg var sammen med.. Men tipp då hvem som satt igjen med skjegget i postkassen den gang..

Takker for kredden;) Får litt kredd du og, for og stå for egne meninger.. Lest gjennom noen tråder her inne, ser du får en del pepper hehe.. Men står nå på ditt .. Synes ikke du tar feil, men går ikke ann å skjære alle over en kamm?? Skjønner mye av hva du skrive her inne, men tror det er viktig og ikke dra det helt ut av proposjon.. Finnes gode også, har til og med vært sammen med en, tipp hvem som var idioten i det tilfelle, che moi!! Dog ikke i veldig stor grad.. Var ikke klar den gang var det neste gang, men da var det selfølgelig tøsen det sto på når jeg var good boy..
Hadde aldri fått det problemet visst jeg var bad..Men That`s life, you win some loose some..
Tar nok Good Boy veien neste gang også( er vel det jeg egentlig er, men kan ta forhåndsregler), toleransen min kommer bare ikke til å være like stor uten at jeg vil si at det skulle ha noen betydning..Gidder bare ikke stress med de i 2 år visst det skulle være tilfelle..

Det du sier med ansvar er jeg helt enig med deg i, gjør det med alle jeg treffer her i livet uansett..

hehe må si at det er litt tidi at du sier det, jeg gjore mot den neste det de forige ville jeg skulle gjøre da men ikke klarte..Vil si at jeg oppførte meg eksemplarisk, hun kom fra et forhold på flere år der hun fikk lusinger og div.. Gjore alt for at hun skulle ha det bra, men da seff ikke godt nok.. Tror det går litt i sirkler det der og, er ikke bare boy vs girl, jeg kom fra et bra hun fra et bad, hun tar forhåndsregler jeg ikke.. Neste gang visst ikke jeg er obs kansje jeg gjør, men hun ikke bla bla osv

Er ikke med på at alle damer er sånn eller sånn, men det er en uting ute å går at når man egentlig har en som er snill så blir det utnyttet i stedet for og sette pris på det er.. De damene jeg har snakket med her inne synes jeg har virket meget oppegående og fornuftig.. skjønner ikke helt greien med hvorfor trådene blir så krangle aktig egentlig.. Damer blir det oppfattet som person angrep å si at sånn og sånn er det ofte?? Trenger vel ikke forsvare alle kvinners ære, er ikke det bedre å si jeg er ikke sånn eller forklare\diskutere hvorfor det er sånn i stedet??

Tåler en smell, så satser skikkelig neste gang og jeg før jeg trekker endelige konklusjoner.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 mars 2010 22:06

@Assante,
jeg synes synd på deg som opplever så mye kjipt med damer, selv om du bare prøver å være snill og grei.
Som ønsker et "ensomhetsstillegg" for menn, som tror at kvinner hater menn og som tror alle er ute etter å drepe deg. Det må være slitsomt og destruktivt, og damen her i tråden er sikekrt ikke den eneste som har droppet deg pga perspektivet du har. Derfor synes jeg synd på deg.
Jeg har ikke noen annen agenda enn å formidle at den hverdagen du skildrer overhodet ikke er representativ for noe miljø jeg har vært borti eller folk jeg kjenner. Jeg har levd omlag 50% lenger enn deg og har bodd i flere byer i Norge og utlandet, likevel har jeg aldri støtt på den type holdning som normen. Et og annet unntak har jeg vel lest om, ja, men på ingen måte som del av vår kultur. Det hviler på sin egen urimelighet all den tid vi etablerer oss med snille, norske menn. Var det bad guys typer som slo og bestemte ville i importert noen sydfra. Det blir derfor helt feil at du kommer og bombastisk fastslår hvordan jeg og mine medsøstre er. Du definerer ikke sannheten. Når vi lever i det samme samfunnet er vi flere som kan gjøre oss observasjoner og da må du tåle at folk tilbakesvier det du definerer som sannheten.

Avania, hva er dine egne observasjoner og er du sånn? Siden du stadfester at det er slik i Norge?
Ville vært interessant å høre om jenter som er del av en slik kultur, som tydeligvis flere kvinner her inne ikke er kjent med.

En ting til; mange forveksler snillhet med svakhet og bad guy-atferd med styrke. Kvinner også. Men om en snill mann ikke drar damer er det sannsynligvis ikke _fordi_ men på tross av at han er snill. Det er andre ting som ødelegger, kanskje fordi han er ettergivende, ikke har meninger - som noen tolker som sympotmer på snillhet. Eller kanskje han bare har teit humor eller merkelig kroppsfasong.

Når det gjelder the Game har jeg og mine venninner diskutert at det må være en amerikansk greie, da vi er null intresssert i typer som skal gjøre seg interessant ved å komme med tvetydige "komplimenter" eller sjansing på venninner. Men mulig den funker bedre på yngre damer.

Juden,
ja, det er nok noen vekslevirknigner ute og går - man tar med seg den siste erfaringen inn i neste forhold. Men jeg tror nå at man vinner mest på å ikke ta for mye forbehold men heller tørre å legge hodet (elelr hejrtet) på blokken gang på gang (selv omd et er vanskelig...).

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 22:32 Privat melding

Vibe: Jeg tok utgangspunkt i at Assantes univers, og velger å tro at han gjengir sine observasjoner og tanker sannferdig (selv om det jo gjerne kan tenkes at han spisser disse ekstra for å yppe til debatt). Det var derfor jeg skrev at det 'tydeligvis' var slik.

Og det kan jo godt tenkes han har rett, det virker iallfall som han har mye empiri å forske utifra, mer enn jeg personlig har i det minste, selv om jeg har levd noen år lenger.
Jeg er nok på både for uerfaren og 'uskyldig' og for gammel til å være en del av en slik kultur, men hvis Assante mener det er slik blant unge i Norge i dag så ser jeg ikke egentlig noen grunn til å tvile på det.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 mars 2010 23:07

Assante, nettopp, for meg og mine venninnr stemmer det ikke, og mer skal det ikke til for å motbevise din påsatnd når du kommer med slike generaliseringer.

Jeg skjønner at du har problemer med matematikk, og det kan jo også forklare at du ikke forstår statistikk.
Men jeg er 50% eldre enn deg - som bringer meg opp i 37-38 års alderen.
50% av 25 er 12,5 år. Altså halvparten av 25 - 12,5 år. Er du med?
Så kan vi legge det til dine 25. 25+12,5, ikke sant?
Da kommer vi opp i..... 37,5. Fortsatt med? Altså ikke 67, ikke 70. Men 37,5.
Du tror du ikke får damer fordi du er snill, men det hoper seg opp med andre grunner.
Men jeg har altså vært i sjekkemiljø 10-12 år mer enn du har.Og i.l.a. de årene har jeg ikke sett det du opplever absolutt hele tiden. Derfor har jeg god grunn for å argumenerte for at du tar feil. Og hvorfor jeg reagerer? Fordi du kommer trekkende inn med dette i hver bidige debatt, og det har du holdt på med såvidt jeg vet i et års tid(?). Selv når det ikke har med tema å gjøre. De verste var servert i en annent råd som gikk paralellt emd denn, så overnstående er på ingen måte uttømmende.
Jeg har ignorert deg, men nå er jeg lei av den type beskyldninger, hatpropaganda og fiendtlighet i det som skal være et sjekkeforum.
Siden du ikke er her for å sjekke damer, så er du her altså kun for å spre negativitet og hets...? Det høres meningsfylt ut, gitt.
Men nå skal jeg gi meg, dette siste regnestykket ble bare for moro skyld. Anser at mitt poeng er kommunisert for lengst.
Jeg er for øvrig verken sosialist, hellig eller mor.

Avania, ok, det skulle vært interessant å høre hva som kan forklare tilstandene dette universet/miljø, enten det er internte eller eksterne årsaker til det, jeg er bare glad det ikke er en del av min verden.

Skjult ID med pseudonym The One fr. 19 mars 2010 00:24

@Assante

Jeg må arrestere deg litt her nå. Du trekker frem selvopplevde historier og presenterer det som sannheten (iallefall din sannhet). Når Vibe gjør det samme kritiserer du henne for det. Det vil jeg kalle en urimelig diskusjonsteknikk.

Til det du hevder om damer generelt her i Norge. Jeg kjenner meg ikke igjen overhodet i det du sier. Nå er jeg en del år eldre en deg så jeg vandrer nok i litt andre miljøer en deg, men jeg har kontakt med menn i din alder også og har ikke inntykk av at de deler ditt syn

(mann 36 år fra Oslo) fr. 19 mars 2010 01:10 Privat melding

Det beste "the game" har gjort for sjekkingen i norge er underholdningsverdien det gir når en søt jente buster en eller annen lurifaks som forsøker å bruke en velkjent opener, et gammelt triks (vil du låne ringen min i kveld?), dårlig kinoeskalering, negs osv.

Det er gull verdt å observere slikt og heldigvis, for de av oss som synes dette er moro å se på, leser fler og fler kvinner seg opp på PUA teknikk, godt utover "the game".

Nattens avsporing for min del.

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 19 mars 2010 11:03

@Assante
Hvorfor tror du at pensjonister skriver og leser dårlig? Den generasjonen var faktisk gjennomsnittlig flinkere på skolen enn oss. Tror muligens det er du som er litt innsnevret

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 19 mars 2010 19:59 Privat melding

Bare sånn for the record så er jo ikke Assante helt alene om sine observasjoner og synspunkter heller -
Sigrid Undset (som forøvrig tilhørte noen av Norges mest kunnskapstunge og intellektuelle miljøer) bemerket allerde i 1919 (i forbindelse med samtidens kvinnefrigjøring) at "kvinner raser mot mannen når han undertvinger henne, og forakter ham når han ikke gjør det."

(mann 33 år fra Oslo) fr. 19 mars 2010 23:21 Privat melding

Avania ; Det var interessant.

Tror du det er noe jenter skammer seg over, at de helst vil ha en som ikke er så veldig snill mot dem og at de føler litt forakt for menn de ser på som svake.

Jeg lurer på om det er genetisk, kulturelt eller 50/50.

Og tror du at unge gutter vil respondere med mer vold mot jenter siden de oppriktig tror at det er godt for jentene? siden de opplever negativ feedback på positiv oppførsel men svært god feedback på agressiv og arrogant oppførsel.

Skjult ID med pseudonym Katja fr. 19 mars 2010 23:29

Jeg kan gi deg svaret.
Jeg føler ikke forakt for menn som er svake, men jeg syns litt synd på dem, og vil ta meg av dem. Litt som små babyer, de trenger deg.
Menn som er bad får frem følelser, uansett om de er gode eller negative, mens de andre får bare frem følelsen "ååå så søt klappe på hodet".
Er det noe man vil i dette gudsforlatte livet så er det å føle noe. I Norge har vi det så bra at vi sjelden føler en dritt. Derfor går vi på byen og drikker oss fulle. For å drukne sorgene som det heter.
Om noen, hvem som helst, får deg til å føle noe så kjenner du at du lever. Derfor er bad boys ettertraktet. Vi lengter etter å føle noe

(mann 33 år fra Oslo) fr. 19 mars 2010 23:37 Privat melding

Men hvorfor skal en legge til side etikk, moral og alt den franske grunnlov er bygget på for å bjeffe på en skapning en kan knuse med med en hånd?
Det blir som om jeg skulle hele tiden kjefte på en valp som tygger på skoene mine, da flytter jeg bare skoene høyere opp istedenfor å skulle leke offiser og bjeffe ned valpen.

Jeg kan forstå at en må være hard i fengsel og ikke miste ansikt eller at en må legge til side hverdagsregler i krig eller desperate situasjoner, men jeg kan for all del ikke forstå at det skal være slik i det mest naturlige av alt, parringsritualet.

Skjult ID med pseudonym Katja fr. 19 mars 2010 23:39

Nei det kan ikke jeg svare på. Jeg er i andre enden av bad boy-såra kvinne kombinasjonen.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 19 mars 2010 23:49 Privat melding

Zeke ; Ja det tror jeg mange gjør og tror desverre at det vil føre til mer vold mot kvinner fra menn og at unge menn i arbeidsdyktig alder i Norge fortsetter trenden som er nå med at de flytter til andre land siden de synes det er for vanskelig å etablere seg her.

Jeg synes forakten mellom menn og kvinner er veldig synlig i Norge, spesielt fra menn sin side da menn totalt har lagt fra seg gentlemans evner og utargerer mer istedenfor.

Og det må vekke noen følelser i folk når du ser hva som blir skrevet om meg i denne debatten.

Skjult ID med pseudonym Avania lø. 20 mars 2010 14:17

Jeg sliter litt med å forstå disse mekanismene selv Assante, så er ikke så enkelt å svare noe vettugt på spørsmålene dine.. Men jeg har snakket med flere menn (både unge og eldre) som har bemerket at "dere jenter dere VIL bli herset med" og lignende - Har aldri hørt noen jenter som sier seg enig i det, men allikevel er det nok lettere å bli litt imponert av en gutt som er kritisk og arrogant og emosjonelt utilgjengelig og 'vanskelig' - Tror jenter tolker dette som at han har en komplisert og interessant personlighet, og ikke minst at han ikke er redd for jenter og ikke føler seg underlegen dem.

Men når det gjelder bruk av vold så vet jo jenter inderlig godt at gutter er fysisk overlegne, så jeg kan ikke forstå at de må få anskueliggjort dette på noen måte - Synes jeg aner tegn i tiden om at likestillingspendelen begynner å svinge litt mer i den andre retningen ja, men tror nok ikke dette vil innebære at flere gutter blir voldelige mot jenter i fremtiden. De skjønner nok at disse jentene egentlig ikke helt vet sitt eget beste.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 20 mars 2010 15:11 Privat melding

Avania - Det er morsomt at du står frem med navn og bilde og er nesten enig med meg når de andre jentene jeg har diskutert dette med blir synlig følelsesmessig opphisset og på kanten av truende.
Men du er helt rolig, logisk og bare sier din oppfatning helt nøytralt, jeg må innrømme at jeg ikke trodde kvinner hadde den evnen...kall meg fordomsfull hehe....

Jeg tror det er viktig at mennesker må få si det de opplever og hva de tenker om det og hva de føler om samfunnet de lever i uten å bli stemplet som et menneske med offer tankegang.
Det er umulig for en jente å gjøre noe som helst mot meg, hun kan hverken skade meg eller såre meg og jeg viser alltid ekstra omhu når det gjelder jenter siden de fysisk sett er som barn, hvordan kan jeg da på noen som helst måte være et offer?

Jeg skulle også likt at norske jenter krever å bli behandlet bra og satt foten ned med engang noen ikke viste dem respekt, det er utrolig sexy og helt vanvittig tiltrekkende når jenter krever med stor K at gutter skal vise dem respekt.

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 20 mars 2010 15:31

Gjensidig respekt er vel nøkkelen til et lykkelig samliv :-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 20 mars 2010 15:33 Privat melding

For 20-30-40år siden ja, idag nei.

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 20 mars 2010 15:36

Gjensidig respekt er vel nøkkelen til et lykkelig samliv :-)

Skjult ID med pseudonym blekspert lø. 20 mars 2010 17:59

Nå har tråden min sklidd helt ut her..

Det er vel forskjell på å være arrogant og motbydelig, og det å holde litt tilbake på hvor imøtekommende en er. At en viser at en faktisk har andre alternativer hvis hun ikke er interessert.

Det beste sies å være litt leken, å erte damen litt og skyve henne litt fra seg og se om hun kommer tilbake.

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 20 mars 2010 18:37 Privat melding

TS: du burde se i albumet mitt, bare bilder hvor jeg ser rar ut... hmmm, kanskje jeg bare er rar:P

Skjult ID med pseudonym blekspert lø. 20 mars 2010 19:07

Litt utenfor tema, lashes: nå er ikke jeg noen stylist med knekk i håndleddet, men enten øyebrynene dine eller hårfargen din har du gjort noe med. Øyenbrynene dine som er mørkest blir derfor veldig tydelige i ansiktet ditt. Hva med samme fargetone på begge...

Vennligst sleng meg huden full av dritt hvis det var en frekk ting å si. Var bare ment som et tips, for du er jo ganske søt.

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 20 mars 2010 19:17

Begge ddeler er naturlig, har litt striper i håret, som du ser om du titter etter;)

Ikke frekkt, jeg tar meg ikke nær av så mye:P

Skjult ID med pseudonym blekspert lø. 20 mars 2010 19:28

Litt vanskelig å se der, send meg en melding med noen bedre bilder da? Du ser sikkert hvem jeg er på "besøkt"-listen din, han som myser med øynene

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 20 mars 2010 19:30

eh, send meg en melding først du, flere som myser på¨lista;)

så for vi se om jeg sender noen bilder:P