Alle innlegg Sukkerforum

En liten dose personlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym orkidea on. 17 mars 2010 00:54

Som en liten avsporing til debatten om hva som ikke er spesielt sexy hos det annet kjønn. La merke til att det stort sett var utseende som ble kommentert, og jeg er enig med egentlig det meste....;)
Men, heller noen kilo for mye og en dårlig klessans....enn en med en forferdelig peronlighet!
Her er noen jeg kan styre min begeistring for...:

Menn:
-selvopptatte
-forfengelige
-feige

Damer:
- intrigemakere( på godt norsk)
- damer som oppfører seg som menn
- eller, alt som minner om Anna Anka.....

Noen andre forslag! Eller eksempler på usmakelig oppførsel..?

Skjult ID med pseudonym jaha? on. 17 mars 2010 08:10

Alle menn er til syvende og sist feige. Det er sant. Har du møtt noen mann som ikke har blitt det i tøffe og personlige situasjoner? :)
Alle menn trenger i tillegg å bli rost og beundret av sin kvinne. Blir de ikke det, søker de beundring av andre kvinner. Også helt sant.

Kvinner på sin side sliter så med dårlig selvtillit innen mange eller veldig mange felter at dette må menn bare lære seg å leve med.

(mann 56 år fra Oppland) on. 17 mars 2010 08:43 Privat melding

jaha
Nå syns jeg du generaliserer veldig med å hevde at "Alle menn er til syvende og sist feige". Men d kan jo fortelle mye om dine egne erfaringer m de menn du har møtt opp gjennom livet, som selvfølgelig er veldig beklagelig og et eksempel på usmakelig oppførsel ja. Hva er d som er galt m "å bli rost og beundret av sin kvinne", d vil jo generere mye positivt tilbake til kvinnen igjen. I et parforhold er d mye "gi og motta".
Jeg har også bitt meg merke i at mange av de jentene jeg har vært i kontakt med sliter mye med dårlig selvtillit, ofte pga av tidligere erfaringer m menn som bruker fysisk eller psykisk vold/terror for å kontrollere kvinnen i forholdet. Det er skikkelig usmakelig oppførsel d, jeg greier ikke komme på noe mere usmakelig enn å være slem mot sin kvinne i forholdet. Forklaringen kan jo være at disse menn ikke har d så godt med selv heller, og derfor elsker sin maktovertredelse mot jenta. Jeg merker d er veldig vanskelig å nærme seg jenter som bærer på en bagasje, de stoler ikke på meg heller, fordi de ikke lengre stoler på menn.

Skjult ID med pseudonym jaha? on. 17 mars 2010 08:53

Selvsagt generaliserer jeg enormt. Har vært heldig jeg og valgt menn som er minst mulig feige i forhold til menn jeg ser rundt meg, men de har fremdeles vært feige. Det er ingenting galt med å bli rost og beundret av sin kvinne, noe jeg ikke har hevdet heller. Sier bare at menn er som barn på dette området: Beundre dem litt nesegrus, og de har det bra. De trenger denne oppmerksomheten utenfra for å føle seg vel med seg selv. Barnslig men sant. Og det jeg sier om jenter er også sant: Det finnes ingen kvinne med genuint god selvtillit på alle områder. Det er naturstridig. De finnes ikke og de som sier at de har det, lyver. Men å stole på menn for en som har vært utsatt for vold er et annet tema. Jeg snakker om kvinner generelt i alle klasser og i alle miljø.

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 08:57 Privat melding

Det absolutt fæleste er vel jenter som sier de har "kompiser" eller "kamerater" eller sier at de henger med "gutta".

De vet jo selvsagt selv at de ikke har kamerater eller "gutta" men tidligere elskere eller menn som er villig til å vente en mannsalder for å endelig få tilgang til sex med hun de har gitt opp, så derfor blir det en slags ubehagelig selvforsvarsmekanisme som er slitsomt å få i fjeset hele tiden.

www.laddertheory.com forklarer den ganske greit.

Det rareste og surrealistiske med det hele er at at det skal dras opp hele tiden, alle historiene begynner med en "kamerat av meg ikke sant, vi var ute også...blablabla"
Men hun vet vel kanskje like godt at hun ikke har en eneste kamerat.

Spørsmålet mitt til de jentene blir om det er så fælt å møte en gutt at du må dra opp kamerater som selvforsvarsmekanisme eller her har det vært gutter før men ikke tro at du skal slippe til fordi jeg har kamerater osv er hvorfor?

Jeg ville følt meg litt rart om jeg brukte en hel kveld på å fortelle en jente jeg ville bli kjent med om alle jentene jeg "kjenner".

(mann 36 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 11:39 Privat melding

Der er jeg faktisk litt uenig med deg Assante, jeg har faktisk flere venninder jeg ikke vil til sengs med; enten fordi vi har vært ned den veien før og funnet ut at det ikke fungerte overhodet eller fordi jeg har kjent dem hele livet og det bare kjennes unaturlig ut.

Så for alt jeg vet kan jeg være en av disse "kameratene" man hører om :-).

De fleste har nok godt av å ha noen jenter som venner, det går faktisk ann å ha en relasjon til en kvinne uten at det er sexuelt. Hvem andre skal jeg få fornuftige tilbakemeldinger på mine kvinneproblemer fra enn andre kvinner jeg kan gå med slikt til? ;-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 11:42 Privat melding

Beklager det tror jeg ikke på, men det er jo bare min mening :) og som sant så skriver du at det startet slik og det er litt kjedlig å måtte bryte igjennom tidligere elskere som hun bruker som defensivt skjold når du egentlig bare vil bli kjent med noen....der slår Kari Nordmann meg som veldig macho og tøff.....sier du noe fint til henne slår hun tilbake med at hun knuller og slåss og går ut med gutta, ikke helt min greie men sånn er det bare.

Jenter er de siste som forteller deg hva jenter vil ha så det faller på sin egen urimelighet.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 11:43

Vanskelig å generalisere.
Jeg liker ikke folk som er feige enten det er menn eller kvinner (men erfarer at det er flere feige menn i jobbsammenheng). Men gammeldagse menn som forutsetter automatisk at jeg ikke vet hva jeg snakker om, ikke kan tenke praktisk, eller kjøre bil, og som har et verdensbilde der alt dreier seg rundt ham uten at han egentlig vet det, er turn off.
Jeg liker men faller ikke for menn som er for myke; de kan godt være glad i barna sine og opptatt av redebygging, men hvis det er det de identifserer seg med 100% blir det for mye for meg. Jeg synes det er omtrent like uinteressant med en som er mer "pappa" enn mann (for meg oppleves det som et gap mellom oss, siden jeg ikke har barn, og at han egentlig burde vært et annet sted - hos eksen og barna). Kan tenke meg menn ville synes det er omtrent like interessant å date en som bare er "mamma", ikke kvinne. Ellers synes jeg i grunnen menn har mye bra og det finnes veldig mange årleite fyrer. Særlig på våre lengde&breddgrader.

Assante,
ikke alle er 25 og opptatt av det samme som deg. Noen blir eldre og innser at folk av det andre kjønn kan være interessante som personer, eller gode sparringpartenre i forbindelse med jobb- og karrierespørsmål.
Jeg har kompiser - som har overlevd det du snakker om som jeg treffer en gang i blant for middag, lunch, kaffe eller et glass og som jeg diskuterer endel jobb & karriere med, og som jeg utveksler ferieminner og tips med, og noen ganger også forhold (når jeg/vi er på dateren). Kan hende de har vært interessert på et tidspunkt (da jeg var 25?), men det er lenge siden nå, han ene er nå gift og har barn, han andre har jeg hatt en kort flirt med og det stoppet med det men vi trener sammen i blant, og en har jeg kjent siden vi var små. De utgjør ingen konkurranse for andre.
Jeg liker selv ikke å bruke ordene kompis(egentlig svensk?) eller kamerat (høres kommunistisk ut), men når man sier "venn" så er det noen som misforstår. Så hva skal man kalle dem da? Men jeg er helt enig i at det ikke er noe å trekke frem i utrengsmål. Om en fyr nevner en venninne eller to er det greit, men maser han om det hele tiden blir det too much.

(mann 36 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 11:49 Privat melding

Du får tro hva du vil Assante, men tror ikke nødvendigvis dine egne opplevelser kan brukes til å dra en kam over hele den mannlige befolkningen.

Og at jenter er de siste som forteller hva jenter vil ha? Der er jeg i hvert fall uenig :-). En overfladisk venninde vil kanskje si noe vissvass, men gode venner som man faktisk har en relasjon til hvor ærlighet og åpenhet er på plass kan man få gode tilbakemeldinger. Men dette er selvsagt like forskjellig som det finnes antall forskjellige mennesker på jorden da ingen forhold mellom mennesker er like, uansett kjønn og uansett motivasjon eller interesse.

Uansett, tror du generaliserer dette emnet litt for mye.

Utover det er jeg enig med deg i at macho-trenden på kvinnefronten godt kan roe seg ned litt og at jeg ikke nødvendigvis er spesielt interessert i å høre om "this one time, at band camp med kompis X" i det uendelige.

Skjult ID med pseudonym hm.. on. 17 mars 2010 12:05

Assante: du virker veldig kynisk tross din unge alder.
Vibe: enig i det meste du sier.
Turn off og usexy: menn som prater om sine tidligere partneres mangler eller interesser i sengehalmen. Men det samme gjelder vel kvinner kan hende :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 12:05 Privat melding

Vibe ;
Det er noe jeg synes er så merkelig, hvorfor er trangen til herskerteknikk så umettelig stor hos norske kvinner.
Holder det ikke med mannehat i alle aviser, littertaturanbefalinger og media generelt i 20år+?....må ris og ros strategien være tilstede i hver eneste jævla helvetes kommentar.
På mange måter imponerende rett og slett..
Det minner litt om mannlig lederkultur på 60tallet på lavere nivå....trenger du virkelig å skrive at ikke alle mennesker er 25år og opptatt av det samme som meg?

Forøvrig er laddertheory.com forskning og blir brukt på en rekke universiteter rundt omkring for å forklare hvorfor menn ikke kan ha kvinnelige venner men hvorfor kvinner tror de har mannlige venner. Sorry det finnes ikke hvor enn mye vi liker å late som.

Nå har jeg faktisk et godt poeng, flere ganger har jeg opplevd at jenter beklager seg for at de bruker wannabe-elskere/elskere som har fått sparken men nå er "venner" fordi menn teknisksett aldri gir opp som respons på alt en sier og innrømmer at det er en defensivlås som er vanskelig å slå av.

(mann 36 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 12:59 Privat melding

Jeg er også godt kjent med "stigeteorien" - det endrer dog ikke mine egne, førstehåndserfaringer fra livet.

Når kart og terreng ikke stemmer overrens, er oddsen størst for at terrenget tar feil eller at kartet er feil?

I min erfaring er det som regel kartet det er noe galt med, fjellene pleier ikke å flytte rundt på seg på natterstid bare for å være vanskelige ;-).

Dette er en litt shady metafor for at teori og praksis ikke alltid stemmer overrens. Jeg har jentevenner jeg ikke vil ha sex med, uansett hvor pene de nå kan være og jeg har jentevenner jeg har hatt sex med og jeg har jentevenner jeg har hatt lange forhold med. Hvorfor tror du at jeg er en eller annen form for tapende part i disse relasjonene er hinsides meg :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 13:13 Privat melding

Beklager jeg tror igjen ikke på deg og det overrasker meg aldri hvor langt menn er villig til å strekke seg for å ikke innrømme hva de egentlig er og vil, sannheten er det siste en mann kan si.

hm... : Verden er kynisk, ser du på hva mennesker har gjort fra Lucy for 2,5år millioner år siden i Kenya til anno 2010 så har vi først og fremst slått hverandre ihjel.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 13:14

Godt poeng fra Chris her.

@Assante, i alle undersøkelser finnes det unntak og avvik fra norm og gjennomsnitt, og dine refeanser viser aldri til det.
Om normen er at en mann vil være venner med en kvinne fordi han er interessert, finnes det mange som avviker fra det. Noen ganger er det nok omvendt også; damen håper på noe mer, fyren liker en beundrerinne.

Du projiserer dine egne hormondrevne atferd på andre, man kan du ikke bare ta inn over deg at ikke alle tenker (like ensporet) som deg? Det synes opplagt som du trenger å bli minnet om at jenter er mer enn sexobjekter, og at forhold er mer enn sex.
At du kaller denne type påminnelser hersketeknikk overrasker ikke, det er i din etterhvert kjente, selvmedlidende stil.
Hvem er det som står på toppen av kloden? Jo, hvite, funksjonsdyktige menn over 1,80.
Hvem utgjør pressen, hvem skriver mest, hvem eier flest medier, hvem utgir flest bøker? Menn.
Ikke kom her og snakk om at dere hates, og at dere skriver og trykker og gir ut hatpropaganada omd ere selv.
Du tilhører klodens minst diskriinerte og mest privilgerte gruppe, og det blir ikke annet enn patetisk når du sutrer og klager og gjør deg til det største offeret bare fordi du ikke får sex med hvem du vil, når du vil.
(Og du lurer på hvorfor...Djeezus)

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 13:35 Privat melding

Vibe ; Igjen som så går du til personangrep men jeg gjør ikke det, for meg er det en fornæmelse som er så alvorlig at jeg regner med at personen som sier slik vil ta meg av dage og at jeg selv må stå for det på samme måte om jeg sier det.

Og forresten jeg har forresten ingen problemer med å møte jente og har aldri noen gang under noen omstendigheter behandlet en jente dårlig eller engang hevet stemmen, det tror jeg ikke du kan si, så før du gjør deg selv til den hellige sosialistiske mor som skal passe på hva mannen kan skrive og si i det offentlige så ta en titt på deg selv.

Jeg snakker om det norske samfunnet, norsk dysfunksjonell kjønnskultur og ikke verden som helhet....det har du veldig vanskelig for å forstå.

Skjult ID med pseudonym hmmmm on. 17 mars 2010 13:36

Feige menn er desidert værste sort.. negative følger tett oppunder....

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 14:37

Jeg sier ikke hva du ikke kan si, jeg bare påpeker at du tar feil.
Du trenger ikke bekymre deg for at jeg misforstår, ALLE har fått med seg at du snakker om det norske samfunnet - og at det er mye bedre i Spania eller Hellas - det du ikke begriper er at Norge er en del av verden og at BÅDE globalt og i Norge er det menn som har mest innflytelse, og at ditt pitifulle forsøk på martyrrollen faller fullstendig på stengrunn.

TS
Jeg synes forresten bitre, hatefulle, uintelligente, sexfikserte, borstkjemte menn som synes synd på seg selv er det minst tiltalende.

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 14:52 Privat melding

Nei du henger meg ut med en rekke grove personlige angrep som at jeg bitter, hatefull, uintelligent og farer med løgn fordi jeg ifølge deg får lite sex og kjærester fordi du ikke takler at jeg har andre meninger enn deg.
Det er ganske alvorlig i min bok og jeg hadde ikke snudd ryggen til deg et sekund om jeg visste hvem du var, av alle onde mennesker i verden hater jeg deg med et hat jeg ikke kan beskrive, men jeg kommer alikevel ikke til å gå mer på deg som person men holde meg til tema noe du faktisk ikke greier.

Martyrrolle? martyrer er glade i livet og ting og ofrer seg for at andre skal ha det bedre? 70talls feministen som hadde sex med far til tross for at hun ikke ville, deg eller Jesus.
Selv ser jeg på det som helt naturlig at du kriger mot meg, det er det du er genetisk programmert til og det er det mennesket kan best, slå hverandre ihjel.

(mann 36 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 15:24 Privat melding

Jeg synes du har en ganske dystopisk tilnærming til det meste i denne diskusjonen Assante, men deg om det. Jeg har mine venninder og trives godt med det.

Jeg skjønner dog ikke helt hvordan du kan mene at jeg ikke vil innrømme hva jeg vil, som jeg skrev har jeg venninder jeg har hatt sexuelle forhold til, du aner dog ingenting om hvem som avsluttet det sexuelle, ei heller hvorfor?

Du antar nok litt mye om mye her tror jeg :-).

Skjult ID med pseudonym jaha? on. 17 mars 2010 17:48

Om du og jeg traff hverandre assante, ville jeg være sikker på at vi fant tonen. Ikke fordi jeg er så forferdelig smart, men fordi jeg har respekt for deg, og funnet deg både underholdende og interessant. Men at vi ikke hadde tent på hverandre er jeg også sikker på. Så hvor havner vi da i kategoriene dine? Ville vi hatet hverandre eller ville vi ikke kunne hatt et vennskap fordi vi ikke har vært tidligere elskere? Forklar meg,

(mann 34 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 18:12 Privat melding

- Hun som må ha "noen". Velg meg fordi jeg er bra, ikke fordi jeg er bedre enn ingenting.
- Det uselvstendige neket. Har du ingenting å tilføre meg, så gidder ikke jeg tilføre deg noe heller.
- Den utro. Vil du ha noen andre, så si fra først. Kanskje er det til å leve med. Å finne det ut etterpå er ikke.
- Den sjalu. Du kaller meg utro? Har aldri vært, har aldri prøvd, men kanskje jeg skal gå inn for å gjøre et unntak for akkurat deg.
- Kranglemegga. I går var det hundreogtjue karakteristikker i hundreogtretti desibel, og i dag forventer du at jeg skal glemme alt? Den dagen jeg slutter å ta deg alvorlig er dagen jeg slutter å respektere deg.
- Den humørløse. Sans for god humor er uunnværlig. Sans for dårlig humor er så avgjort et stort pluss.
- Den uentusiastiske potetsekk-barbaraen. En dårlig etterligning av realdoll.com? Får jeg ikke både kropp og sjel, så kan det være det samme. Jeg er grådig. Jeg vil klenge etterpå også.
- Den verpesjuke. Hold knappenålene dine unna kondomene mine, hører du?!
- Slankehysterikeren og monsterairbaggen. Jeg er ingen silikonmoralist, men den som ikke kan reparere uten å overkompensere, har typisk (a) et for usunt forhold til seg selv og (b) et mindre pent resultat nei, Lolo Ferrari er ikke attraktiv. (Og var det ikke som levende heller.)
- Hun med tosifret IQ. Ikke tenk for hardt for å forstå denne, bare les videre.
- Hun uten begreper om penger. Det er greit å ha dårlig råd hvis man har orden. Det er ikke greit å skulle administrere livet for noen som ikke skjønner hvor regningene kommer fra.
- Frøken Fasaden-Er-Alt. Innhold er undervurdert.
- Skorsteinen. En sigg til en god whisky er nå én ting noe annet er når det utarter til et nikotingult smil, en ånde jeg ikke vil kline med, så hissig røykhoste at det gjør fellatio til risikosport og en naturlig manglende egeninteresse i pensjonsreformen.
- Den dopavhengige. Ha et minimum av orden på ditt liv, før du uordner mitt.
- Den jesusavhengige. Tror du jeg skal til Helvete? Helt OK hvis du vil være med. Vi har visstnok en evighet foran oss. =)
- FrP- eller SV-velgeren. Mine fordommer er garantert bedre enn dine.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 20:49

Cthonic,
hahaha - utrolig bra formulert!

Skjult ID med pseudonym megvel on. 17 mars 2010 20:55

Herlig!! :))) og fordi jeg ikke kjenner meg igjen i noen av de og det var litt deilig:) men mulig jeg har tosifret iq..lever videre i villfarelsen iallefall hehehe

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 21:38

Cthonic - Ha ha :-) Morsomt!