Alle innlegg Sukkerforum

Gjerrigknarker og golddiger`s

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -zombi- on. 17 mars 2010 14:45

Ja , hva kan forventes på date av en mann - kvinne , hvem tar regninga for eksempel på en kaffe/ middagsdate?
Skal ALLTID mannen betale?
Hva forventer vi oss i fremtidige dater ?
Hva er vi ute etter i en fremtidig mann/ kvinne ?
Å hva med gjerriknarker, som snur på hver krone og ikke kan spandere en kaffekopp eller kino NOEN gang?

Er vi såpass selvstendige at vi klarer å ta ansvar for oss selv og ikke er golddiger`s som er er ute etter å "utnytte" andre?
Jeg tror det er slik både mellom menn og kvinner, at begge kan bli utnyttet i et (nytt) forhold.
Noen som har ærfaring / meninger om dette?

Skjult ID med pseudonym MM on. 17 mars 2010 15:04

Jeg har aversjon mot gjerrigknarker, sikkert fordi jeg ikke er det selv. Men på en date tilbyr jeg meg alltid å betale min del av regningen, foreslår aldri å spandere på mannen, føler det blir helt feil. Hvis han lar meg betale min halvdel synes jeg det er bra, vil han spandere er det også helt greit :)

Skjult ID med pseudonym Nils on. 17 mars 2010 15:05

Må innrømme at når jeg snakker med en jente som ikke er superbruker så ser jeg ikke akkurat for meg at hun har tenkt å betale for noe som helst selv.

Skjult ID med pseudonym megvel on. 17 mars 2010 15:19

henger meg på MM.. tror og det er "normalen"..iallefall i min verden:) og jeg er ikke superbruker@nils

Skjult ID med pseudonym hm.. on. 17 mars 2010 15:20

jepp,, som mm :)

Skjult ID med pseudonym snuppa on. 17 mars 2010 16:22

Enig med MM og jeg er heller ikke superbruker

Skjult ID med pseudonym Knoppen on. 17 mars 2010 16:26

Men snuppa, åssen kan du få lov å skrive på debattforumet hvis du ikke er superbruker?

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 17 mars 2010 16:28

Jeg har ingenting mot å betale for en kaffe eller en pils på første date, men min erfaring er at de fleste jenter, i hvert fall de jeg har truffet, helst vil betale selv, så det er som regel utgangspunktet mitt.

Skjult ID med pseudonym In10se on. 17 mars 2010 16:35

De fleste jenter i dag betaler jo for seg selv, eller i det minste tilbyr seg å gjøre det. Så får det være opp til mannen om han tilbyr seg - eller insisterer på - å ta hele regningen likevel. Det gjelder da absolutt de jentene som ikke har betalt supermedlemskap her også, inkludert både de som er VIP+ og de som er her gratis. Jeg kan ikke se noen som helst sammenheng der. Og så er det noen ytterst få jenter som ikke gjør den minste mine om å strekke seg etter vesken sin når regningen kommer, ikke engang for show, og som tydeligvis tar det som en selvfølge at mannen spanderer. Men de er ikke mange. Uten å holde telling tipper jeg at jeg har møtt to eller tre slike jenter i løpet av de siste par årene med dating, av de i alt kanskje 20 - 30 jenter eller så jeg vært ute med (en del fra sukker, andre ikke). Samt en eller to som jeg har latt ta sin del av regningen når de har tilbydt seg det, men som det etterpå har virket som om egentlig hadde håpet at jeg skulle insistere og har vært litt furtne. Samtidig har jeg også opplevd en gang eller to at dama faktisk har tilbydt seg å ta hele regningen, så det skjer det også.

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 16:36 Privat melding

Det kommer helt an på aktiviteten og hva som eventuelt spises/drikkes. Dersom jeg har invitert ham ut betaler jeg gjerne for aktiviteten dersom det er noe så tåplig som kino eller en forestilling av noe slag. Ellers har det lett for å bli den som bestiller tar regninga. Ser i hvert fall at hvis man for eksempel bestiller drikke i baren er det en selvfølge at den som står der også betaler. Har ennå ikke vært på en date hvor jeg har spurt/fått høre: "Du, jeg skal bort å bestille meg en øl, hvis du gir meg en 50-lapp, så kan jeg kjøpe en til deg også."

Jeg mener også at det kommer litt an på aktørenes livssituasjoner. Jeg er for eksempel student og har et rimelig smalt budsjett, og når jeg er på date med en som har like mye utbetalt i måneden som jeg hadde i løpet av hele sommerferien 2009 synes jeg kanskje at det er på sin plass at han legger ut for middagen. Det samme gjelder for min del også med venninner og kamerater når vi er ute og spiser. De "fattigste" skal ha det godt av og til;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 17 mars 2010 16:41

En ting som derimot er litt merkbart er at kelnerne, der det er bordservering, så godt som uten unntak gir regningen til mannen.

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 16:42 Privat melding

Men du er jo student av egen fri vilje? hvorfor skal ditt livsvalg gå direkte utover økonomien til en som også garantert har like mye utgifter du hadde hele sommeren på 4uker?

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 16:44 Privat melding

@Assante:
Bare 2 og et halvt år igjen, så skal jeg også bidra med noe i samfunnet og betale tilbake alle jeg har vært på date med som har spandert en kopp te på meg.

:P

Skjult ID on. 17 mars 2010 16:44

si meg en ting Nils....skulle de som ikke er superbruker her være snyltere??
jeg er ikke superbruker,men betaler for meg selv på en date.synes det er mest riktig.og det er IKKE en selvfølge at gutten skal betale.og jeg kan faktisk finne på å lukke opp døren for en mann.....

Skjult ID med pseudonym In10se on. 17 mars 2010 16:56

@ Husmus

Ja livssituasjonen bør også kunne telle inn. Hvis man vet/har en anelse om den andres økonomiske situasjon selvsagt. Men det er jo ikke alltid gitt, og det finnes jo faktisk enkelte studenter som vasser i penger også. Husker jeg møtte en amerikansk studine en gang som hadde et slikt VISA Black Card som hun plutselig trakk fram da regningen kom. Hun trengte definitivt ikke å bli spandert på hehe. Men enig i at man kan ta det litt på sparket, slik det passer seg. Kan egentlig ikke forestille meg hvordan det ville vært å spørre en date om penger for at jeg skulle kjøpe noe til henne også hvis jeg hadde tenkt meg i baren. Enten kjøper du til begge, eller så lar du være å kjøpe noe i det hele tatt. Og så vil det som oftest, om ikke alltid, skje at hun tilbyr seg å kjøpe den neste hvis dere føler for noe mer.

Hvis jeg er ute med en jente og vi kjøper noen runder i løpet av kvelden så blir det nok ofte til at jeg betaler litt mer enn henne, særlig hvis jeg vet at hun er student eller av andre grunner (trolig) ikke har så mye penger, men jeg setter likevel pris på at hun i det minste tilbyr seg å bidra - og kanskje kjøper en runde eller to i løpet av kvelden hun også. Det er ikke for pengenes sin skyld, men fordi jeg da føler at hun også "investerer" litt i daten vår.

Skjult ID med pseudonym R on. 17 mars 2010 17:05

Jeg kan gjerne betale på date jeg, det ser jeg ikke problemet med - og jeg er jente. Det er veldig hyggelig hvis han spanderer, men det er like hyggelig å spandere. Dette er forutsatt at det er et hyggelig møte selvsagt, men noen pinlige øyeblikk over regningen gidder jeg ikke uansett utfall. Jeg er langt ifra rik, men jeg deler gjerne det jeg har.

Det skjer at en mann sier "Kan jeg få spandere middag på deg i kveld?" og da insisterer jeg selvsagt ikke på å betale noe som helst, men går ut ifra at han ønsker å spandere på meg som en hyggelig gest - noe jeg også vet å sette pris på.

Jeg har møtt et par som har fremstått som det vi kaller gjerrig - det har ikke blitt flere dater. Det sier en del om vedkommende som person, hvis han/hun skal bedrive prosentregning på høyt nivå etter middagen. Jeg vil ikke leve med en person som oppfører seg som Onkel Skrue på første date - hvordan blir det da i et forhold?

Skjult ID med pseudonym In10se on. 17 mars 2010 17:09

@ zoid77

At mannen får regningen er bare vanlig etikette. Akkurat som at kvinnene skal serveres før mennene, og de eldste før de yngre. Med unntak av en eventuell hedersgjest (for eksempel et bursdagsbarn kanskje) som skal serveres aller først, uavhengig av kjønn og alder - skjønt du kan selvsagt ikke forvente at kelneren vet at personen er en slik hedersgjest hvis ikke noen har fortalt han/henne det.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 17 mars 2010 18:00

Jeg betaler om ikke selskapet insisterer på det motsatte. Gidder ikke krangle på det. Om man ikke har råd til en kaffekopp på en date det best å holde seg hjemme eller ta med en termos med kaffe og en matpakke man kan dele på. Så får man se hvordan damen tolker den ? ;o)

Skjult ID med pseudonym Guapo on. 17 mars 2010 18:04

Har vi bare drukket et par kaffe hver, betaler jeg like greit hele greia. Det er ikke mange kronene.
Hvis vi har sittet og tatt noen glass vin eller øl, tenker jeg at vi deler regningen da det fort blir noen hundrelapper per pers.
Klart, jeg har jo råd til å betale hele den regningen også, men synes at det ved første møte er rimelig å betale hver sin andel. Dette gjelder nok for min del også gang 2 og 3, hvis det blir noen :)

I et forhold blir det noe annet. Da er jeg mer tilhenger av at jeg betaler en gang og hun neste gang.

Skjult ID med pseudonym TF on. 17 mars 2010 18:07

Jeg lurer nesten på om jeg skal gi meg med spandering, da jeg fikk beskjed på en tur "Du må ikke spandere, folk synes ikke du er hygglig, de lurer på hvorfor du gjør det.." Og det var etter 4 øl til 7kr stk...

Så nei, Spandering blir nok sett veldig ann på situasjonen fra nå av..

Uff, dette minte meg på enda mer av stresset med dating.

(mann 32 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 18:47 Privat melding

For meg er det en selvfølge at man betaler for seg selv. Det er helt greit å spandere om man føler for det, men det går begge veier. Blir jeg spandert på så betaler jeg neste gang. Derfor er det egentlig like greit å bare betale for seg selv i utgangspunktet. Å få det til å bli et spørsmål om kjønn er noe gammeldags i mine øyne.

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 19:03 Privat melding

i min verden er det litt fornuftig at den som inviterer- betaler
Er det venner eller kjærester, bør det gå litt begge veier

kan gjerne spandere på daten min, men har vært sammen med en "gjerrigknark" før, og det er LITE tiltrekkende

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 19:20

Jeg har i hvertfall skjønt at dersom jeg ikke vil at broren min skal ta hele regningen når vi er ute sammen, så bør jeg heller ikke gå på do rett etter at regningen har kommet. For når jeg kommer tilbake så er regningen stort sett betalt.
Men etterhvert så har jeg klart å avlære han den gentlemanreaksjonen i hvertfall så lenge det bare gjelder han og meg. Nå tør jeg å gå på do i trygg forvissing om at regningen fortsatt er der for å deles når jeg kommer til bake :-D

Jeg synes egentlig det er litt trist at det forventes av menn at de skal spandere. Å bli spandert på er en flott opplevelse og bør komme som et genuint ønske fra den andre om å spandere fordi det er morsomt, og ikke fordi man føler seg forpliktet til det...

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 19:59

zeke:
For ikke veldig lenge siden var det flere kvinner/jenter her inne som sa at de forventet at mannen skulle spandere og at de oppfattet han som gjerrig og lite generøs dersom han ikke gjorde det ;-)

Skjult ID med pseudonym C on. 17 mars 2010 20:17

Ja, jeg må ærligt tilstå at jeg forbeholder meg rett til å være litt konservativ akkurat på dette punkt, da jeg faktisk synes det er mye fint med de tradisjonelle kønsrollemønstre når det gjelder akkurat den type ting.
For meg er det en selvfølge at jeg tilbyr å betale, samtidig med at jeg synes det er natulig at mannen betaler på de første dates. En kopp kaffe rekker jo langt, det trenger ikke å være de store middager.
Jeg vet ikke om kvinner i dag bare ikke tør innrømme det, eller om det virkelig har forandret seg for mange, men det er som om at vi ikke lenger tør innrømme at vi faktisk liker når menn er galante. Jeg elsker det, synes det er helt herligt og føler at spenningen og tiltrekningen bare øker derved. Så for meg er den første date også en test på om det er en mann for hvem dette faller litt naturlig eller ikke.

Dessuten har jeg fra flere menn hørt at de faktisk også liker å kunne være galante og liker når damen setter pris på det. SIkkert ikke alle, men hvorfor skal det være så problematisk, for de som mange som faktisk har det sånn??

Når det er sagt, er jeg en høytutdannet, selvstendig kvinne, som anser det for en selvfølge å være raus også med penger. Så selvfølgelig ville jeg aldri drømme om å leve av en manns inntekt, og jeg ville med største fornøyelse spendere både gaver og annet, når først en relasjon var etablert. Men jeg vil aldri slutte å sette pris på en manns galante sider. Og noen ting kan være særlig plusser i en første fase av et forhold.
Det er interessant hvor mange kvinner jeg i fortrolighet har hørt rose utenlandske og særlig sydlandske menns galante sjarme, hvorfor kan vi ikke bare stå åpen frem med det??? Hvorfor skal likestilling ofte dras så absurd langt?? Hører gjerne andres tanker om dette.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 mars 2010 20:41

zeke:

den er jeg med på :-D

Skjult ID med pseudonym The One on. 17 mars 2010 22:37

Tror at dette må vurderes litt utfra hvor man er i livet. Er man ung og student syns jeg det er naturlig at man deler regningen når det blir litt mer enn en kopp kaffe. Er man etablert med fast inntekt som meg så er det naturlig at mannen spanderer syns jeg. Unntakene er hvis damen inviterer. Da vil jeg ikke ta bort hennes glede ved å spandere. Et annet unntak er hvis regningen blir så høy at damen føler seg brydd. Da lar jeg henne bidra hvis hun helst vil det.

Blir det ikke noe mer en den ene daten har man jo hatt det hyggelig den tiden det varte og da er det jo verdt det. Var det ikke hyggelig har du gjort en dårlig jobb. Blir det flere treff får damen rikelig med mulighetere å gi tilbake :-)

Uansett, min oppfordring er å gå ut og date mer. Det må da være mye hyggeligere en å taste her inne

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 17 mars 2010 22:41

@The One
Jeg er 100% enig i den siste oppfordringen din. Men hvorfor er det "naturlig" at mannen spanderer? Om noe så er vel det nettopp noe som er tillært?

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 22:52

Knoppen,
man kan skrive på forumet også med VIP-medlemskap.

Skjult ID med pseudonym megvel on. 17 mars 2010 22:57

la menn være menn:)) vi liker føle oss som kvinner:) Ja er med på å date mer.. skal si ja til første som sender en slik forespørsel på mail:) om ikke annet så kanskje det vanker en gratis kopp kaffe hehe.. om alle gjør det så blir det fart på sakene her:))

Skjult ID med pseudonym Tesen on. 17 mars 2010 23:08

Folkens,
Hvis mannen tilbyr seg å betale så har han en liten test på hvor interressert hunkjønnet er:
1. Hun er interressert i fyren og lar han betale regningen.
2. Hun er ikke interressert og dermed vil hun gjerne dele regningen.

Skjult ID med pseudonym The One on. 17 mars 2010 23:08

@zoid77

Skal jeg svare på spørsmålet ditt forsvinner vi litt fra trådens tema, men skal svare deg kort. Jeg syns at en del av de gamle kjønsrollen er bra å beholde. Jeg syns ikke kvinner og menn skal likestilles på alt fordi jeg vil ikke ha et kjønnsløst samfunn :-)

ojj...dette kan bli heftig kjenner jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 17 mars 2010 23:11

hehe @the one.. tror du kan slappe av.. det er visse forskjeller mellom kjønn og det er jeg enig i at bør komme frem:)) sålenge dere tar 50% av husarbeidet hehe

Skjult ID on. 17 mars 2010 23:11

@ Tesen

Det må være den dummeste testen jeg noen gang har hørt om. Min erfaring er mer: Jeg tilbyr meg å betale, hun sier "er du sikker?", jeg sier "ja, jeg tar den, det var jeg som inviterte" - og neste dag får jeg en melding som lyder noe slikt som "Jeg hadde det hyggelig i går, men jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Takk og lykke til videre".

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 mars 2010 23:12

C,
jeg deler litt av din oppfatning - nå som jeg er voksen.

Da jeg var yngre og fattigere, og følgelig datet yngre og fattigere menn, var det viktig å ta min del av regningen.
Jeg ville på død og liv ikke ha noe forventnignspress, dessuten var det et poeng for stoltheten min, og jeg visste at det å rive i hadde større effekt på budsjettet da og nå. Men så hadde jeg en periode i utlandet, hadde mer penger og omgikkes folk som jobbet og hadde bedre råd, og opplevde at dette med jente som insitserte på å betale var en litt særnorsk atferd, som noen til og med tok seg nær av - det var som om jeg avviste deres gest eller reduserte dem. (Eneste unntak var nederlendere - de deler gladelig - det heter vel ikke going Dutch for ingenting, hehe).

Og nå? De fleste jeg har datet har tjent penger i mange år. De har hatt ålreite jobber, tjent bra,og et et par glass vin velter ikke noe som helst. Jeg tilbyr meg alltid å betale, men de fleste har bare diskre avvist min hentydning med tydelig signal om å la det ligge. (Jeg benytter gjerne sjansen til å vre den som bestiller og betaler kinobill eller lager hjemmelaget middag neste gang.)
Det synes jeg faktisk kan være litt sexy - menn som bare diskre sniker til seg regningen, vifter vekk mine gester eller lapper, mens de snakker om andre ting og slik viser at de gjerne vil samtidig som de sørger for at fokuset ikke er på penger.
Men det er ikke noe kriterie, og jeg ser også at menn som deler regninge kan være mer moderne, - og det er også sexy. Kom visst ikke til noen konklusjon jeg, hehe. Men det er ålreit å ikke drive fintelling, dating skal ikke handle om penger men å by på seg selv.

Skjult ID med pseudonym The One on. 17 mars 2010 23:20

vibe har skjønt det :-)), date skal ikke handle om penger, men å by på seg selv. Det er klart er man en kjip j...vel er jo det en måte å by på seg selv det også

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 23:22

Bra noen tar opp det her, personlig har jeg så lav intekt at hvis jeg skulle betalt for alle dater jeg var på så måtte jeg solgt kroppen min for å hatt råd!

He he:) er bra på flere måter at det ikke skjer så ofte da.....

Skjult ID med pseudonym Tesen on. 17 mars 2010 23:29

Folkens,
Hvis mannen tilbyr seg å betale så har han en liten test på hvor interressert hunkjønnet er:
1. Hun er interressert i fyren og lar han betale regningen.
2. Hun er ikke interressert og dermed vil hun gjerne dele regningen.

Skjult ID med pseudonym The One on. 17 mars 2010 23:32

@Tesen
Den holder ikke vann....jfr egne erfaringer :-)

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 23:32

jamen....sa ikke du......det...istad også?

Skjult ID med pseudonym Tesen on. 17 mars 2010 23:34

Folkens,
Hvis mannen tilbyr seg å betale så har han en liten test på hvor interressert hunkjønnet er:
1. Hun er interressert i fyren og lar han betale regningen.
2. Hun er ikke interressert og dermed vil hun gjerne dele regningen.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 17 mars 2010 23:39

Jeg tror Tesen bruker piltastene til å gå tilbake på nettleseren sin, da kommer du noen ganger til et punkt der du blir avart om at hvis du går tilbake blir gamle transaksjoner utført på nytt.....det vil si at inlegget hans blir lagt ut på nytt...

Skjult ID med pseudonym hm.. on. 17 mars 2010 23:39

Tror at Tesen kan ha et poeng. Iallefall stemmer det til fulle for min del, for dersom jeg ikke har tanker om å treffes på en ny date insisterer jeg på å dele. Og tilsvarende dersom jeg kunne tenke meg et gjenmøte, vel - da får jeg sjansen til å balansere vekten:)

(mann 44 år fra Oslo) on. 17 mars 2010 23:40 Privat melding

Unnskyld at samme meldingen kom opp noen ganger her, men teorien holder egentlig vann:
Damer lar seg ikke kjøpe, men hvis de deler regningen så har de ingen skyldfølelse i tilfelle det ikke fører til noe mere. Derimot hvis de er interressert så lar de gjerne mannen betale, og så kan fremtiden bli litt mere interressant...

Nå går jeg og legger meg, alene.

Skjult ID med pseudonym gråtass on. 17 mars 2010 23:44

Jeg er veldig opphengt i penger. Kjip, gjerrig og lite spandabel. Med min selvinnsikt har jeg funnet ut at det har vært et kjempe sjakktrekk å gå på få dater. Snart har jeg muligens satt dronninga i sjakkmatt! :P

Skjult ID med pseudonym Frago to. 18 mars 2010 00:00

Min erfaring er faktisk at jenter gjerne vil betale for seg selv når de møter opp på en date.
Tror ikke damene nå til dags forventer at mannen skal betale for dem. Dette har sikkert mye å gjøre med hvordan de ønsker å bli oppfattet.
Jeg er av natur en person som er generøs med mine venner og de jeg er ute sammen med, men jeg prøver å holde litt igjen dersom jeg skal møte en dame for første gang. Dette gjør jeg fordi jeg ikke vil gi inntrykk av at jeg prøver å imponere noen med at jeg har en grei økonomi. Jeg er altså ikke ute etter ei dame som er ute etter hva jeg kan kjøpe til henne, men hva jeg kan tilby av andre verdier.

Når det gjelder Tesen, så mener jeg at du er fullstendig på villspor med den teorien din.
Dersom det skal være et mønster her, så tror jeg heller det er motsatt. Dersom hun liker deg så betyr det vel faktisk noe for henne hvordan du oppfatter henne..

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 mars 2010 00:08

Må bekrefte Tesen sin teori, i alle fall tenker jeg ofte som hm.. ;
Det avhenger som sagt av fyrens innsats og bestemthet. Men liker jeg fyren, så vil jeg gjerne treffe ham igjen og da er ikke den ene daten og ditto spanderingen end of story og jeg får mulighet senere til å balansere det hele, men dersom det er sikkert at jeg ikke vil møte ham igjen, gjør jeg en større innsats for å gjøre opp for meg på stedet. Men jeg går ikke til fysisk slåsskamp om regningen. For da vil han ane ugler i mosen.

(mann 29 år fra Oslo) to. 18 mars 2010 00:25 Privat melding

Jeg forventer at jenta skal betale sin del. Ikke prosentvis, men at hun er med på å betale. Å betale for det hele er selvfølgelig ikke noe problem, men vi lever ikke i steinalderen lenger. I slike tilfeller blir det ei heller noen ny date.

Inviterer jeg, betaler jeg. Slikt skal gå begge veier, man må vise at man kan by på "seg selv" føler jeg.

Skjult ID med pseudonym snop to. 18 mars 2010 20:30

@woman i forumet!

Skjult ID med pseudonym Jarra... fr. 19 mars 2010 01:23

Om jeg i full, ok betalt jobb, klarer å dra meg med en eller annen studine ut på middag (noe det av en eller annen grunn gjerne blir, studiner altså) klarer jeg ikke helt å se at det er fair game at de skal ta halvparten av regningen på et spisested de normalt sett aldri ville ha tatt seg råd til å besøke.

Jeg setter pris på gesten om å dele regningen, men her har jeg ønsket å dele en hyggelig opplevelse med mat og vin som jeg har råd til, poenget er ikke å kjøre økonomien til disse jentene i graven.

At de kjøper en øl eller to til meg på en bar etter middagen er da noe jeg setter pris på som en gest tilbake (og det er alt jeg forventer også, en kvinne som kan kjøpes for penger er virkelig ikke noe jeg er interessert i).