Alle innlegg Sukkerforum

selvstendige?

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 20 mars 2010 18:26

ærlige svar fra dere gutter...
synes dere at det er helt greit at jenter er selvstendige og fikser det meste selv,eller blir dere litt skremt av det?
eller.....vil dere ha det som det var i "gamle" dager.at jentene var litt "hjelpesløse? slik at dere kan være gentlemenn og hjelpe?

(mann 29 år fra Oslo) lø. 20 mars 2010 18:33 Privat melding

Jeg syns at det er helt greit, så lenge jenta ikke overdriver og tar det som en fornærmelse hvis mannen tilbyr seg å hjelpe. Det handler om å finne en balanse, som med alt annet i livet;)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 lø. 20 mars 2010 18:33

Selvstendighet kan være et sjarmerende karaktertrekk, men alt med måte :-)

Men det er nok litt Turn off hvis en jente snerrer ut av seg. Flytt deg! Dette klarer jeg selv!

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 20 mars 2010 18:34

Jeg klarer alt selv. Alt. Du skal være en usedvanlig bevandret kvinne hvis du skal komme opp med en løsning på mine utfordringer gjennom livet som er bedre enn mine. Men jeg antar jeg hadde blitt ganske uspiselig for andre hvis jeg aldri lot andre hjelpe til av og til. Det samme gjelder dere kvinner.

Det betyr ikke at kvinner skal spille hjelpeløse eller vi gutta emosjonelt retarderte. Men vi har nok ikke så mye å tape på å la andre ta styringen av og til. Selv om vi vet med oss selv at vi hadde gjort det like bra eller bedre.

Skjult ID med pseudonym oslo5 lø. 20 mars 2010 18:34

jepp, enig med mann 37

Skjult ID med pseudonym blekspert lø. 20 mars 2010 19:02

Både menn og kvinner blir mer sexy hvis de viser en eller annen form for vilje. Problemet er når det går på bekostning av femininitet og flørting.

Damer er ofte litt klossete når det gjelder typiske mannlige ting som å ta initiativet i sex og flørt, eller dette med å ta avgjørelser osv. De øver vel ikke nok på det.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 20 mars 2010 19:05

Eller later som om hun ikke kan, for å få vite hvor mye han vil gjøre for henne.

Skjult ID med pseudonym trollet lø. 20 mars 2010 19:48

@blekspert
klosset?? jeg har ikke noe problem med å ta initiativet hverken ved sex,avgjørelser eller praktiske gjøremål for den saks skyld.
dette går for så vidt begge veier,som så mye annet.har vært borti gutter som har vært klossmajor når det gjelde sex,og tafatte ved gjøremål..

Skjult ID med pseudonym sunway77 lø. 20 mars 2010 21:36

sier meg enig med @trollet :-)

Skjult ID med pseudonym Mark1 lø. 20 mars 2010 22:11

Dama kan gjerne skifte bildekk så mye hun vil hun. Da står a gjerne der med stumpen i været ;-D

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 20 mars 2010 22:21

Selvstendige damer er utrolig sexy :-) tar initiativ og er oppegående. Full tenning på meg ja!

(mann 56 år fra Oppland) sø. 21 mars 2010 00:14 Privat melding

I et langt parforhold vil d kanskje utvikle seg slik at gutt gjør mere gutte-/praktiske oppgaver og derved lærer av d, mens jentene blir best på matlaging, vask av klær og hus, jobb m barna m.m. Dette e jo sikkert en mindre god utvikling for begge parter. Når jenta blir alene, må hun faktisk ta mere stilling til og lære seg utføre mere handy'e praktiske oppgaver, og blir derved mere sjølstendig som gjør at sjøltilliten stiger. Jeg syns d et pluss at vi begge kjønn kan mere om hverandres "tradisjonelle" arbeidsfelt ihvertfall. Etter at jeg har vært alene 8 mnd, har jeg blitt bedre på middagslaging (a'la stekt marinert breiflabb el kveite) og vask av klær og hus. D trur æ jenta setter pris på, samtidig som jeg setter pris på at hun tør og greier å fixe/løse forskjellige andre praktiske oppgaver. Bare positivt syns jeg, men d beste er når vi gjør de fleste oppgavene sammen. Skift hjul på bilen sammen m jenta, d e min oppfordring.

Skjult ID med pseudonym blekspert sø. 21 mars 2010 02:15

"jeg har ikke noe problem med å ta initiativet hverken ved sex,avgjørelser eller praktiske gjøremål for den saks skyld."

Det tviler jeg ikke på. Men jeg tror generelt at det er viktigere for menn å være god til å ta initiativ, forføre og være flink til å utføre sex på kvinner (.. å prøve i hvert fall). Damer kan få det for seg at de er sinnssykt dyktige til sex, men så langt har jeg ikke møtt noen som har imponert.

Eksempel på feilet initiativ:
Når jeg går på utesteder for å høre på musikk, blir jeg gjerne i løpet av kvelden utsatt for damer som skal sjekke meg opp veldig fort. De vet jo ikke hva de skal si eller gjøre etter første replikk / klåing.. de satser vel på at bare de starter showet, så går toget av seg selv. Sist helg var det en dame som håndhilset på meg og sa navnet sitt, sånn typisk amatør-sjekkeåpningsreplikk. Men ingenting etterpå.. enten sa jeg navnet mitt feil, eller så visste hun ikke hva hun skulle si..

Har opplevd både å bli klådd på diverse kroppsdeler eller å bli spurt konkret om jeg vil være med hjem for sex. Men jeg sitter jo ikke å venter på at jenter skal si / gjøre sånt, med en replikk klar, så jeg blir satt ut og klarer ikke å følge opp på noen god måte. Derfor foretrekker jeg å ta initiativet der.

Derimot hvis en dame på sjekkeren virkelig hadde skrudd på smilesjarmen og på en myk måte og med søt stemme hadde sagt masse stadig mer dirty ting om hvordan vi kan leke med hverandre osv, og hadde ledet samtalen i en artig retning, da snakker vi butikk. Da er initiativtagningen etter min mening oppe på "manne-nivå", men utført feminint. Dessverre er det vel omtrent bare prostituerte som kan gjøre noe sånt skikkelig.

Dette er ikke ment som en kritikk av kvinner, poenget er altså etter min mening at det å ta initiativet og være selvstendig kan være veldig positivt og erotisk for kvinner, men da må det gjøres på en god måte, og det som mangler her er en stor mengde prøving og feiling som vi menn rett og slett er nødt til å finne oss i å gå gjennom.

Skjult ID med pseudonym Jarra... sø. 21 mars 2010 03:31

Tja, tror de fleste kvinner vil ha en ganske ok suksessrate ved å spørre direkte om en mann skal være med hjem for sex.

Den vanlige responsen vil nemlig være "ja", du trenger ikke noen fancy linje å følge opp med etter det ;-).

(mann 37 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 03:36 Privat melding

selvstendig. enkelt og greit.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 21 mars 2010 03:43 Privat melding

at folk er selvstendige er jo en ting.. men om ikke alle i allefall mange ønsker da en partner som man kan del godt og vondt med.. og ikke minst det å være der for hverandre og hjelpe til/støtte eller være coach for hverandre..

Det er iallefall det jeg ønsker en person som bringer frem enda bedre sider i meg..

Er ikke helt for den gamle skolen hvor "mor" var hjemme og fulgte opp barna og stelte hus og lagde mat.. Tror vi alle trenger flere utfordringer i hverdagen enn som så.. ikke det at jeg mener det er noe galt i seg selv for de som velger det, men med dagens samfunn og forventninger så har veldig mange av oss behov for å selvrealisere oss både på jobb og fritid.. men selvsagt alt til måtehold..

min konklusjon er iallefall ja takk begge deler.. litt noen ganger "dette klarer jeg sjølv" og andre ganger komme med nydelige dådyr øyne og spørre om hjelp så jeg bare smelter.. Da kan livet være riktig så herlig....

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 21 mars 2010 08:15

Fysen og ManHandy47 - likte svaret deres. Det dreier seg vel om å ha respekt for hverandre og samarbeid.

Skjult ID med pseudonym blekspert sø. 21 mars 2010 11:55

@Jarra:

Det funker ikke for min del, hvis en dame tar initiativ på den måten, uten å søte det opp eller å lede meg inn i en forførings-kontekst, kommer jeg helt ut av mitt element.

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 21 mars 2010 12:19 Privat melding

Jeg har vært alene i fem år og har lært helt vanvittig mye i forhold til typiske mannsoppgaver. Men det har ikke vært hyggelig selv om jeg jo er stolt for at jeg kan så mye - i nivå med å skifte alle kobberrør og montere dem opp på en måte som imponerte rørleggeren, støpe, sette opp lettvegger, klatre på taket, montere kjøkkeninnredning, lage ventil gjennom veggen og alt det der. Jeg skulle ønske menn var mer på offensiven i forhold til å tilby hjelp og ikke bare tro at jeg er en selvstendig jente som greier brasene selv. For det er vanskelig å be om hjelp.

Men ett hyggelig minne har jeg - jeg skulle leie en minigraver og sa til utleieren at jeg må få opplæring for jeg har aldri gjort dette før. Det sa han var i orden, han skulle sende faren som hadde god tid. Og faren kom, en mann på ca 70 år, sammen med en veldig skummel og bulkete minigraver med knuste vinduer som tydet på en del velt ja... Men faren sa at den jobben min kunne han gjøre mens jeg ventet. Så da betalte jeg bare 1250 for å få jobben utført - og det var det det kostet å leie graveren :) Han gjorde jobben på en og en halv time og jeg VET jeg ville klundret hele dagen og kanskje neste dag også.

Samtidig har jeg også opplevd at håndverkere tar overpris fordi de tror jeg ikke forstår meg på hva ting koster.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 mars 2010 12:53

@calandiva

"Jeg skulle ønske menn var mer på offensiven i forhold til å tilby hjelp og ikke bare tro at jeg er en selvstendig jente som greier brasene selv. For det er vanskelig å be om hjelp".

Er ikke dette litt av likestillingens pris da? Jeg har pr.dags dato ikke opplevd at noen damer har tilbydd seg å sy gardiner for gutta for å si det slik. Jeg vet om et par gutter som flyttet fra borettslaget de bodde i fordi de ble grovt utnytta på det området der. Det er alltid hyggelig å hjelpe til, men det har ofte en tendens til at håndtverkere kommer dålig ut av det der.

(mann 42 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 12:56 Privat melding

Blir alltid livredd selvstendige jenter.

Skjult ID med pseudonym Calandiva sø. 21 mars 2010 13:21

@The One: Jeg er ufrivillig likestilt.

Skjult ID med pseudonym Calandiva sø. 21 mars 2010 13:22

...dessuten er jeg dårlig på å sy gardiner.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 mars 2010 13:24

@Calandiva

Smiler....det er vi vel alle, frivillig eller ufrivillig, men har du tilbytt deg å hjelpe noen av dine single guttevenner med å gjøre "typiske dameoppgaver" da?

Skjult ID med pseudonym Calandiva sø. 21 mars 2010 13:37

Ja, det har jeg, men stopper litt opp for det er ikke så mye av de kvinnetingene jeg er så flink til.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 mars 2010 13:43

Skjønner det :-), ville provesere frem litt. Poenget er at det er fortsatt stuerent å ønske seg en handyman eller i det minste få hjelp av han. Hvis jeg hadde skrevet i profilen min at jeg ønsker meg en dame som liker å gjøre husarbeid og å stelle for mannen hadde de verste rødstrømpene vært på meg med en gang.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 21 mars 2010 14:23

Etter et par år som singel er jeg like flink med alt som har med "manneting" å gjøre som før. Dog har jeg fått økt kompetanse på gardiner, klesvask etc som slett ikke er en så stor og umulig oppgave som "noen" skal ha oss menn til å tro ;o)

Nei har ikke skrekk for damer som er litt handy, hvorfor skulle menn ha det ? Skremmer de menn som har ti tommeltotter kanskje?

Skjult ID med pseudonym Calandiva sø. 21 mars 2010 15:36

@the one, du har et poeng, det er dessverre slik det er. Når det er sagt så har jeg alltid vært mer praktisk anlagt enn mine mer intellektuelle eller huslige menn, så jeg hadde faktisk gjerne ønsket meg en handyman :)

Men med samarbeid fungerer alt bedre. Mine manne-venner er ikke noe flinkere enn meg på tekniske ting, men de har styrke i nevene. De hater derimot å male, der tilbyr jeg min hjelp. Jeg synes det er veldig ok å være interessert i de samme tingene. Måtte være hyggelig å lage en terrasse sammen, eller mat for den saks skyld.

(mann 49 år fra Østfold) sø. 21 mars 2010 15:43 Privat melding

Det spiller ingen rolle hvor selvstendig en jente er for min del. Det er sjarmen som teller.

Skjult ID med pseudonym SuperXGF sø. 21 mars 2010 15:48

Tidligere var det slik at menn utførte håndverkstjenester og annet i bytte mot mat, kos og sex. Nå har alt blitt så mye mer komplisert.

(mann 29 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 17:00 Privat melding

Krake søker make? Nei takk, jeg foretrekker selvstendig. Dog må hun gjerne la meg bytte dekk på bilen hennes, selvom hun klarer det helt fint selv. Det skal så lite til for å pleie et manneego;)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 17:08 Privat melding

Vi lever da i 2010...

Hadde dama hintet om å skifte dekk for henne hadde jeg gitt henne 200 kr og bedt henne dra bort på bensinstasjonen og fått det gjort (evt så hadde jeg gjort det). Mulig det ikke er det mest romantiske å gjøre men helt klar det mest praktiske...

Det romantiske hadde jeg heller tatt igjen på andre områder...

Ellers så gjør man det man liker/klarer/kan. Det er sammen man blir sterke :-)

Skjult ID med pseudonym blekspert sø. 21 mars 2010 17:43

hva pokker er denne fascinasjonen med handymenn? Jeg jobber som programmerer, intellektuell type, men jeg har sterk muskulatur og har pusset opp i årevis, bla sammen med tømrer. Jeg vet hvordan jeg skal false og vatre, sette opp vegger og så videre.

Er dette da bra? Bør jeg skrive det i profilen min? Og hva er det damer vil ha utav en "handyman", er det noe med mennesketypen, at en har under snittet IQ og liker å holde kjeft og hamre på ting? Ødelegger en hele greien hvis en begynner å diskutere Hjernevask-debatten mens en spikrer på plass stendere? Eller det rett og slett fordi damene vil ha gratisarbeid gjort hos seg?

Som frilans-"handyman" kan jeg i hvert fall si en ting sikkert: Det er visse ting du rett og slett bare må ha en viss mengde styrke for å utføre, da spiller det ingen rolle hvor selvstendig og kunnskapsrik du er som kvinne.