Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange prosent av guttene har jentetekke?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Salander lø. 20 mars 2010 19:20

Jeg følger opp en annen tråd her, og vil kommentere @ICE sin påstand: "Så jeg har en anmodning til dere jenter som tror dere kan sortere ut de mest attraktive, pga at tilgangen er såpass stor. Dere må begynne å tenke annerledes,og hvertfall hvis Dere ønsker et langvarig forhold. De mest attraktive hannene, er i 99,5% av tilfellene de beste jegerne." Så jeg vil gjerne spørre jentene - hvor mange prosent av menn i passende alder, anser dere for å være attraktive og hvor mange anser dere for å være meget attraktive? Hvor mange er kun pulbare og hvor mange menn er frastøtende? Har dere noen opplevelse av at vi kvinner er enige om hva som er attraktivt?

Skjult ID med pseudonym jaha? lø. 20 mars 2010 19:25

hvor mange prosent av menn i passende alder, anser dere for å være attraktive? 10 %
hvor mange anser dere for å være meget attraktive? 3%
hvor mange er kun pulbare? 15%
hvor mange menn er frastøtende? 10%
har dere noen opplevelse av at vi kvinner er enige om hva som er attraktiv? Nei

Skjult ID med pseudonym petita lø. 20 mars 2010 19:55

Hvor mange menn i passende alder som jeg anser for å være attraktive : 10%
Hvor mange anser jeg for å være meget attraktive: 2-4 %
Hvor mange menn (av de 10 attraktive prosentene) er kun pulbare: 7%
Hvor mange menn (av de 90 % som ikke er attraktive) er pulbare : 0 %
Hvor mange menn er frastøtende : enig med jaha? 10 %
Har jeg noen opplevelse av at vi kvinner er enige om hva som er attraktivt? Heller det motsatte.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 20 mars 2010 19:57

Må bare slenge meg på de 2 øvrige, veldig like tall med hva jeg selv opplever..;)

Skjult ID med pseudonym Salander lø. 20 mars 2010 19:58

Jeg ser at så langt mener to her at det ikke er enighet om hva som er attraktivt hos en mann. Hvordan kan man da hevde at det eksisterer noe som heter "de mest attraktive mennene"? ;)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 20 mars 2010 20:03

I mitt hode er det noen som er "mest attraktiv" av mannfolka, Salander, men det betyr ikke at alle andre har lik smak. som meg;)

Skjult ID med pseudonym Salander lø. 20 mars 2010 20:07

@elikapeka, jeg er helt enig. Derfor så føler jeg vel egentlig at alle disse rådene til kvinner, om å se på menn som ikke er så attraktive for å finne et fast forhold, ikke henger på greip. For siden vi har så forskjellig smak, så bør vi jo alle greie å finne hver vår mann som er attraktiv for akkurat oss? Jeg har derimot følelsen av at menn er mer enige i forhold til hva som gjør en kvinne attraktiv for et fast forhold.

Skjult ID med pseudonym jaha? lø. 20 mars 2010 20:07

Om du gir meg 30 bilder og ber meg plukke ut de 5 mest attraktive mennene, ville jeg sannsynligvis kunne velge hvem jenter flest ville synes er attraktive. Men jeg trakter ikke etter menn mine venninner/andre jenter søker. Utfra mine personlige preferanser kan jeg derfor hevde at min opplevelse av hva vi kvinner er enige om ang. attraktivitet spriker.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 20 mars 2010 20:12

I følge denne artikkelen mener kvinner i sintty at 80% av mannfolka er mindre attraktive enn den gjennomsnittlige mann:

http://blog.okcupid.com/index.php/2009/11/17/your-looks-and-online-dating/

Kanskje det forklarer et og annet?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 20 mars 2010 20:15

@Sal, jeg aaner ikke hva som gjør ei kvinne attraktiv for ett fast forhold(kanskje jeg burde finne det ut, siden jeg har vært singel forever nå;P) men jeg vet at jeg velger feil mannfolk....kanskje mer derfor jeg fortsatt er singel, når jeg tenker meg om;))

..men jeg tror nok at det kan være noe i at mange kvinner faller for/tar kontakt med "feil" type mannfolk her inne, jeg har i hvert fall en tanke om at jeg kan "se" hvem som er seriøs eller ei...men så har jeg vært her inne en evighet også, så mulig jeg har blitt paranoid etterhvert;P

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 20 mars 2010 20:22

Zoid, det står også at "Site-wide, two-thirds of male messages go to the best-looking third of women. So basically, guys are fighting each other 2-for-1 for the absolute best-rated females, while plenty of potentially charming, even cute, girls go unwritten."
...og det gjelder nok for begge kjønn, ville jeg tro...

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 20 mars 2010 20:34

Mye mer for mannfolka, faktisk. Hvis du ser på grafen "Number of messages recieved vs. reciever's attractiveness" så stiger kontakten mannfolk tar mange ganger så mye i forhold til attraktivitet som tilsvarende graf for kvinners første kontakt. Mens kvinner ender opp med å ta 10 ganger så ofte kontakt med de mest attraktive som med de minst attraktive, er det hele 25 ganger så mye for menn.

Riktignok betinger dette en statistisk vurdering av hva attraktivitet er, og det er godt mulig at noe av den ulike utviklingen hos kvinner har å gjøre med at dette ikke er like lett å fastslå blant kvinner. Håper i hvert fall det... :-)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 20 mars 2010 20:42

Ihvertfall ikke meg, nei.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 20 mars 2010 20:44

Tja..mulig det kan ha noe med det at menn generelt er mer visuelle enn kvinner og kun tiltrekkes av ett vakkert bilde, mens kvinner er ute ette en "full pakke" og derfor vurderer mer enn bare bildet? Eller at menn sender flere brev enn kvinner?

..når det er sagt står det også noe om at kvinner er mer kresne ift menns utseende på nettet, og vurderer de fleste som minde attraktive(som du jo sa ovenfor), samtidig som det står at the average-looking woman has convinced herself that the vast majority of males aren’t good enough for her, but she then goes right out and messages them anyway. Noe jeg kjenner meg igjen i når jeg tenker på hvordan jeg var i min spede sukker-karriere..nå derimot, vet jeg at det ikke er vits i å sende brev til de som er "over meg"..;)