Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym desperat lø. 20 mars 2010 22:55

Etter 7-8 måneder her inne og masse meldinger til hyggelige jenter er det lite som skjer. Er jeg liksom ikke attraktiv nok som ikke får napp hos de deilige jentene jeg skriver til. Nå begynner jeg å bli rimelig desperat og tar hva som helst snart; personlighet gir jeg f.. i og utseendet betyr ikke så veeldig mye så lenge kjemien er der.

Er det andre som føler det samme eller noen som kan si meg hva dere gjør som jeg ikke gjør?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 20 mars 2010 23:11

http://1.bp.blogspot.com/_1OFe6OW0NaI/SCERg19mejI/AAAAAAAABO4/ScWHAvsa6LE/s320/Grumpy+Old+Men.jpg

..bortsett fra gubbe-klagingen på oss jenter er jeg heelt enig med TS;P

Skjult ID med pseudonym Salander lø. 20 mars 2010 23:18

@desperat: Herregud da mann... Du klager og klager, men altså, hvis jeg ikke er bra nok for deg likevel, så er du sannelig ikke desperat, så slutt og syt!

Skjult ID med pseudonym desperat lø. 20 mars 2010 23:18

Heyyy...

Ikke sutre i tråden min Kalle. Jeg er ikke ute etter å ta alle jentene her altså, men høre hva andre mener. Fins kanskje noe bra her inne som Elikapeka for eksempel.
Er du forresten desperat Elikapeka?

Skjult ID med pseudonym desperat lø. 20 mars 2010 23:20

Klager jeg Salander? Det er bra. Da har jeg fått oppmerksomhet ihvertfall. ;) Du er god nok i massevis, men jeg vet ikke hvem du er kvinnfolk.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 20 mars 2010 23:21

Kontakt de ortodokse, sier nå jeg.

Skjult ID med pseudonym Salander lø. 20 mars 2010 23:22

@kalle, jeg vet ikke hvor du har det fra, men jeg vet om et sted der de har hvite frakker der de vil ta veldig godt vare på deg.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 20 mars 2010 23:23

Desp, jeg er på desperasjonens rand!;P
..men jeg tar ikke hva som helst, så jeg har nok ikke nådd ditt nivå ennå;))

Skjult ID med pseudonym desperat lø. 20 mars 2010 23:23

Kalle: Jeg er desperat og ikke en dust. Vil bare ha ei dame som vil ha meg :P

Skjult ID med pseudonym Salander lø. 20 mars 2010 23:25

@kalle jeg ser deg og er glad i deg og :)

Skjult ID med pseudonym desperat lø. 20 mars 2010 23:25

Elsker deg Salander! Vil du ha meg da? :D

Skjult ID med pseudonym middels lø. 20 mars 2010 23:25

Vet ikke om det er noen trøst,men jeg har heller ikke akkurat opplevd så overveldende stor respons.Er mest bildeløse profiler som har tatt kontakt,utover det har jeg ikke funnet noen å skrive til da flertallet av profilene jeg er innom inneholder ganske strenge krav til hvilken sort dame de er ute etter.Hvis det er tilsvarende omvendt også,så kan jeg vel egentlig forstå responsen.
Ønsker deg lykke til!

(mann 56 år fra Oppland) lø. 20 mars 2010 23:28 Privat melding

Nei, gutter, nå må dere ta dere sammen. Så ille er d ikke her inne. MEN d trengs et stykke arbeid utført på profilen, som skaper tillit og får fram gode og interessante egenskaper hos deg. Må prøve å vekke nysgjerrigheten hos jenta. D vil jo være de jentene som føler de har noe til felles m dere som gidder å svare og kanskje litt lengre fram etter noen brev, kanskje videre på FB, MSN, Skype m.m. som tilslutt avtaler date. Da vil virkeligheten jo komme for dagen, så bildene bør stemme m hvem du er. Ikke bruk 10 år gml bilder, d blir skikkelig nedtur for date'n. Vær en gentleman når datingen foregår, skap opplevelser. Jeg har selv brukt ski-dater som annerledes og alternativ til kafe'-besøk. En gåtur i naturen m niste og drikke vil og' oppleves mer naturlig.... Naturlige settinger...
MEN forstår og har selv følt frustrasjonen når d butter litt imot, når f.eks jenta ombestemmer seg i siste liten og avlyser daten, får kalde føtter. D er nok mange jenter som har m seg en "bagasje" fra tidl. forhold som har vært negative opplevelser og derved blir veldig usikre. Ha d litt i bakhodet, når dere merker usikkerheten hos jenta.

Skjult ID med pseudonym desperat lø. 20 mars 2010 23:35

Hvor lenge har du vært her da Manhandy? Har du fått annet enn frustrasjon og skuffelser på dater kanskje.. Gi meg noen lyspunkter utover brev, FB og msn, skitur, niste. Kanskje noe med litt mer fart over der du går rett til verket?

Skjult ID med pseudonym ManHandy47 lø. 20 mars 2010 23:51

Hei desperat, og andre !
Vært her siden juli 2009, mitt største problem er at jeg er bofast her i Valdres, utvalget jenter her i området er noe begrenset. Jeg kan ikke klage på alle de flotte jentene som bor et stykke unna som jeg får kontakt med, men som også føler seg bofaste. Så da sitter vi på hver vår tue desverre, helt til den dagen i fremtiden jeg evt er så heldig å treffe på den jenta som er mere fleksibel enn jeg er akkurat nå. Så d har blitt veldig mye leting ja, og masse brevskriving, tlf, skype osv. Har hatt på date mange kjempehyggelige jenter som jeg ikke ville hatt noe problem m å bli samboer med, men som sagt avstandsforhold er ikke min greie. Jeg kan nok ikke komme m noen hokuspokus-løsning her for deg, og jeg merker nok jeg er dårlig på tolmodighet jeg og ja. D kjennetegner sikkert oss gutta det, vi vil liksom skride til verket raskere enn lynet. Men vi må nok bae lære å smøre oss m tålmodighet for å lykkes tilslutt.

Skjult ID med pseudonym desperat lø. 20 mars 2010 23:52

Jeg har masse spennende å by på. Desperat gutt med alt det fører med seg...

Hva er spennende for ei jente på sukker? utenom badguys vs goodguys osv..

Skjult ID med pseudonym Psyko lø. 20 mars 2010 23:53

Du kan være desperat, eller du kan være salander-desperat

Skjult ID med pseudonym desperat lø. 20 mars 2010 23:55

Hva er salander-desperat? Desperat etter Salander er jeg garantert, men kanskje du mente at jeg er desperat som Salander?! Lisbeth Salander er et fyrverkeri av ei dame, så helt klart jeg er desperat etter henne!

Skjult ID med pseudonym Psyko sø. 21 mars 2010 00:02

Forsøk på en vits. Beklager.

Skjult ID med pseudonym Gamlemor sø. 21 mars 2010 00:05

@ManHandy47
Det er nok ikke alle som er enige, men på meg virker det litt krampaktig når en mann på nesten femti prøver å skrive som en atten-åring.

Skjult ID med pseudonym Tapper sø. 21 mars 2010 00:11

@desperat nei, jeg er en mann, og for min del så holder det med en...! trenger kun den ene, det holder i massevis :)

Skjult ID med pseudonym desperat sø. 21 mars 2010 00:17

Tapper: Send over til meg de jentene du dumper! :)

Skjult ID med pseudonym Tapper sø. 21 mars 2010 10:18

@desperat he he he, du får gjøre det samme og lage deg en profil på flere nettsteder, selv om du selvsagt vil finne maaaaaange av de samme damene der som er her... :-)

(kvinne 47 år fra Oppland) sø. 21 mars 2010 10:52 Privat melding

Vi er i forskjelig alder her inne og må ta hensyn til det . Jeg er selv 38 og synes det mange koslige voksen menn her inne, men også mange unge koslige menn som skriver til meg.
Det er faktisk mange av dem på 30 + som søker det trygge familie livet her inne.
Har igjen å oppleve noen som har vært ekkle eller uhøflige mot meg enten dem under min alder eller dem som er 10-15+ min alder. Er det noen som kan virke litt deperate er nok det dem som er 55++ som man merker ER desperate og ikke har hatt noe forhold som man kan kalle seriøse. (EKKELT)
Jeg har med vilje kikket på bilder av folk som er her inne og blir VELDIG paff over hvor BILLIG mange av jentene legger frem bildene sine- Jeg forstår ikke det at noen kan gjøre seg så useriøse som enkelte gjør med bildet sitt.
Virker som selvtilliten blir borte og enkelte bare må legge seg frem på en "kom å ta meg måte" jaja dem om det . hehe =)
Håper å logge ut snart jeg.

Skjult ID med pseudonym Sit-ups sø. 21 mars 2010 11:00

"ikke får napp hos de deilige jentene jeg skriver til". Hvis du ikke får svar fra de deilige jentene du referer til så er det trolig fordi du ikke er like deilig som disse jentene. Og/eller de er for unge for deg. Sukker er vel den siden som har fleste "fine" damer og menn, så hvis du får svar andre steder så er det kanskje fordi du skriver til noen der som er mer av samme "kaliber" som deg selv.

Og desperat er i allefall ikke sexy...

Skjult ID med pseudonym i`n sø. 21 mars 2010 11:21

Hva en mann på 48 har å by på i forhold til en mann i 20 åra er vel å feilvurdere ett menneske.
Ei kvinne i 20 åra har vel kanskje mer til felles med en mann på samme alder.
Men de voksene kvinnene med litt livserfaring i bagasjen trenger det en voksen mann kan by på. Og det handler nok om helt andre ting en hva som er viktig i 20 års alderen.
Å dømme folk da dem er flinke verbalt og kan utrykke jeg som å være ungdomlig her selv om man er over 18,(48) må vel bare ses på som positivt synes jeg .
Hvorfor må man være så gammeldags da??.... kanskje du @gamlemor kunne trenge litt ungdomlighet i livet ditt. Holde på et ungt sinn selv om man er voksen og har erfaringer må jo bare være helt topp =)

Skjult ID med pseudonym HøfligDame sø. 21 mars 2010 11:22

Jeg er en aldrende dame på 52 og har vært her inne tidligere og har betalt for en måned igjen nå.
For et par år siden var det absolutt mer brevvirksomhet her inne og flere dater. Har også vært inne et annet sted og ja, der var det voldsomt med respons, men jobben med å sile ut de virkelig gale, de gifte og de som bare var useriøse ble så slitsom at jeg begynte å bite hodet av de greie også.
Jeg trenger faktisk bare en mann i mitt liv og om den ene dukker opp her er det flott.
Skal man få kontakt her så må man by på seg selv og også tenke over sin egen nettoppførsel.
Godt utfylt profil og å vise interesse i brev er viktig.
Jeg reagerer tvert negativt om jeg føler at noen ser på meg som et objekt i en Ikea-katalog.
Når man selv tar første initiativ må man faktisk prøve å gjøre seg selv litt interessant for den andre.
Hvorfor i all verden skal man svare på et brev som ikke sier annet enn hei, eller at vedkommende har en profil som er så full av krav at jeg ikke en gang ville gjøre et forsøk på å nå opp?

Skjult ID med pseudonym ManHandy47 sø. 21 mars 2010 13:41

@Gamlemor
Var din kommentar "på meg virker det litt krampaktig når en mann på nesten femti prøver å skrive som en atten-åring", myntet på mine innlegge? Trodde d var noe du hadde opplevd i innboksen din.I såfall forstod jeg ikke d m engang, før @i'n kl11.21 kommenterte ditt innlegg. Vel jeg er en åpen person og mer enn villig til å lære og prøve å forstå hva du mener her. Så her må du komme på banen å utdype deg hva du mener, og evt om andre som leser innlegget mitt sitter m en lignende opplevelse. For meg lyder dette gresk isåfall, før d begrunnes og utdypes bedre. Kom heller m egne meninger om tema'et, slik at vi andre kan lære av d.
Stikker halen mellom bena og går en solskinns-skitur på åsen her, fortsatt mangler jeg turkameraten min, men d ordner seg snart.....

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 21 mars 2010 17:12

@Elikapeka, bare du blir desperat nok, så kan det kanskje bli oss to ;)

Skjult ID med pseudonym desperat sø. 21 mars 2010 18:04

@sit-ups
Jeg vet godt at du ikke syns jeg er sexy. Fint at andre syns det! ;)

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ma. 22 mars 2010 18:13

Noe galt må det jo være siden du ikke får svar fra de du skriver til? Sånn "det er ikke meg det er noe galt med, men alle andre" attityd er litt skummelt. Prøv å skriv til damer på et litt annet "nivå", du så får du kanskje svar, gitt at du er nogelunde "normal" og skriver nogelunde "normale" meldinger til damer på nogelunde samme alder som deg selv. Nogelunde. :-)

Skjult ID ma. 22 mars 2010 18:36

TS skrev: "utseendet betyr ikke så veeldig mye så lenge kjemien er der"

så....
Hva er det du i grunn klager over?

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 22 mars 2010 18:49

Håper ikke jeg er en av de du har datet... hadde følt meg spes, not:P Ikke at jeg er så superpen, men greit å føle motparten syns en er attraktiv:P

Skjult ID med pseudonym desperat ma. 22 mars 2010 19:24

Sit-ups: Kan du fortelle meg hvilket nivå jeg skal kikke på? Skriver normale meldinger til normale jenter på nogelunde samme alder :)

Lashes: Dessverre for deg har jeg nok hatt en date med deg. Det var da jeg ble så altfor desperat! :P

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 22 mars 2010 19:35

Aiaiai, dette var en real knekk for selvtilitten:P