Alle innlegg Sukkerforum

Gjennomsnitlig kropp?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende sø. 21 mars 2010 12:48

Hva er egentlig en gjennomsnittlig kropp? Og når kan man si at man er atletisk/muskuløs? Har vel selv en mellomgreie(tror jeg) men vet ikke hva man kan plassere seg selv som... Lubben eller slank sier jo seg selv da :P Er vel bedre å da sette gjennomsnitlig enn å skape forventninger til kroppen min.

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 21 mars 2010 12:51 Privat melding

Har undret meg over det samme. Med mine 42 år er jeg nok ganske gjennomsnittlig, selv om jeg er overvektig med mye mer enn "ett par kilo for mye". Likevel kjenner jeg meg ikke igjen i "stor og fyldig".

Hadde jo vært bedre om man kunne fylle ut BMI i stedet.

Skjult ID med pseudonym Ibiza sø. 21 mars 2010 13:43

Er bedre å være litt beskjeden, og ikke skryte på seg for mye der tror jeg.
Har møtt noen jenter som har krysset av på "slank" og "atletisk" , hvor jeg ikke er helt enig i den vurderingen. Da føler man seg nesten litt lurt.

Skjult ID med pseudonym kas sø. 21 mars 2010 14:29

Den er erfaringen har jeg gjort meg gjentatte ganger også. Damer som har krysset av for Atletisk/Slank,/gjennomsnittlig, men som har vist seg å være rimelig lubne etter min mening. Eier ikke damer selvinnsikt når det gjelder egen kropp?

I tillegg har du denne gjengen av damer som karakteriserer seg selv som atletiske kun fordi de driver med fallskjemhopping, klatring etc uten at kroppen har noe som helst med en atletisk kropp å gjøre! :P

Skjult ID med pseudonym Unghingst sø. 21 mars 2010 14:37

Gjennomsnittlig kropp anser jeg som gjennomsnittlig BMI ut i fra alder. Er man over 40, er det gjennomsnittlig å ha 26 eller mer i BMI. Så sånn sett kan man jo si at gjennomsnittlig = litt overvektig. Men dersom det er vanlig at "gjennomsnittlig" innebærer at man har mer enn "et par kilo for mye", er dette interessant. Jeg har tidligere tenkt at "gjennomsnittlige" er slankere enn de med et par kilo for mye.

Er enig med Calandiva at BMI er et interessant mål. Jeg tror imidlertid mange ville kviet seg for å oppgi dette tallet, og at Sukker for å tiltrekke seg spesielt kvinner ikke har noe krav om at vekt skal oppgis.

Jeg mener forsåvidt det er litt mannsdiskrimenerende når høyde - som er det grunnleggende fysiske målet mange kvinner oppgir for menns attraktivitet - er påkrevet å oppgi, mens det nærmeste man kommer angående kvinners attraktivitet - BMI - ikke skal angis.

Skjult ID med pseudonym R sø. 21 mars 2010 14:38

@kas- Kremt... Dette gjelder i aller høyeste grad begge kjønn, kan jeg informere om. Selvinnsikten hos menn er ikke noe bedre.

Skjult ID med pseudonym luring sø. 21 mars 2010 14:43

og der kom den klassiske "ja men det gjør det andre kjønn også". Om å gjøre å rakke mest mulig ned på det motsatte kjønn. Og så skal man liksom prøve å finne hverandre her inne... Halleluja!!!

Skjult ID med pseudonym R sø. 21 mars 2010 14:49

@luring - Ja, jeg beklager virkelig at jeg påpeker realitetetene her. Jeg forstår jo nå at man ikke bør mene noe når menn begynner å syte om kvinners manglende selvinnsikt, for menn har jo selvsagt mye mer av det. Beklager det. Virkelig.

Skjult ID med pseudonym kas sø. 21 mars 2010 15:29

@R - Ikke noe med å syting å gjøre. Jeg bare sier det som det er, det er fryktelig mange damer som er er slappe i fisken/lubne der ute. Gjelder sikkert menn også ja, men det gir jo jeg litt f... i ... hehe :-)

Virker det nesten som om det har blitt sosialt akseptabelt å stappe inn på mat og sjokolade uten å tenke på at inntaket bør samsvare med aktivitetsnivå. Hvor ble det av greia om at det faktisk er litt ok å ha en kropp som fremstår som sunn og frisk?

Nei, damer...kom dere ut og løp fremfor å ligge på sofaen å spise pizza, potetgull og sjokolade denne søndagen !! :-)

Skjult ID med pseudonym R sø. 21 mars 2010 15:39

@kas - Ja, det er fryktelig mange damer som er slappe i fisken/lubne der ute - akkurat som menn. Poenget mitt var bare at dette gjelder begge kjønn og at det ikke er noe enestående for kvinner.

God søndag, kas :-) hils marka!

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 21 mars 2010 15:43 Privat melding

Merkelig nok fant jeg ikke noe passende valg på kropp. Så jeg er ihvertfall ikke gjennomsnittlig!

Skjult ID med pseudonym Tnfkaj sø. 21 mars 2010 16:10

bah hadde skrevet et laangt innlegg her om ytterpunkt og oppfatninger men blæh....

blir nesten frista til å legge opp et bilde av meg selv i bare badebuksa og så be andre om å vurdere.....
Jeg er 177 og 82,4 (med litt klær og sånn) det gir en 'fin' og feit BMI på 26.31

Det er nesten som om jeg må forsvare meg sjøl og si at "Jeg føler meg helt fin altså" :O)

Har ikke noe som 'henger' igrunn (jaja bortsett fra den da) og har lett polstring så jeg ikke skal fryse om vinteren!
(trengs når man ligger aleine det).
men feit?? No Way!

ok tar med litt av det andre da:
......
Når jeg tenker hardt etter, kommer jeg til at det i Ellos katalogen (og andre)..
finnes en figur(er) der det refereres til forskjellige mål .
.....kanskje det kunne være noe??

Mvh BMI 26.31

Skjult ID med pseudonym kas sø. 21 mars 2010 17:17

@R - Takk, kanskje vi sees i marka. Vi som er så sunne og veltrente! ;)

Skjult ID med pseudonym blekspert sø. 21 mars 2010 17:37

@chairman, haha ;)

Skjult ID med pseudonym R sø. 21 mars 2010 17:58

@kas - Nei :-) jeg løper ikke i det hele tatt jeg. Jeg har noen kilo for mye, men de må nok forsvinne på andre måter enn ved løping. Snart er snøen vekk fra tennisbanene! :-) Marka er for gåturer. For meg da.

Skjult ID med pseudonym blekspert sø. 21 mars 2010 18:44

Den gjennomsnittlige kroppen blir feitere og feitere.. men etter min mening er "gjennomsnittlig" når en har muskelbygning som tåler å bære 4 fulle Rema-poser, men that's it. En har kanskje litt mage-bul når magen er full av mat, men ingen fettpølse i midjeområdet.

En har ingen bulker av typen fett og ingen bulker av typen muskler. En har en jevn polstring rundt de gjennomsnittsmusklene som ligger under.

Ellers mener jeg ikke en bør kalle seg atletisk hvis en ikke har lav fettprosent og en viss muskulatur. Muskuløs tenker jeg mer "kroppsbygger". Jeg ligger et sted mellom de to, men har haket av for atletisk siden jeg har fettprosent på ca 8-9 %.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 22:24 Privat melding

Gjennomsnittlig er vel gjennomsnittet av befolkningen, dvs. litt over "slank"?

Skjult ID med pseudonym snubadude sø. 21 mars 2010 22:38

gjennomsnittlig= sexylubben ;-) jeg liker damer som har litt mer heller enn mindre!

(kvinne 58 år fra Rogaland) ma. 22 mars 2010 10:45 Privat melding

Gjennomsnittelig kropp?

For meg betyr det å være fornøyd og stolt av den du er og ikke slik du var eller vil være.

hilsen
Anne

(mann 33 år fra Oslo) ma. 22 mars 2010 10:56 Privat melding

Jeg bryr meg ikke om andres kropper eller hva de selv sier om det, det er et område der det er så lett å si sårende ting som overhodet ikke har noen konstruktiv funksjon. Skal jeg si noe skal det være utelukkende positivt, velment og omsorgsfullt og det er det.

(kvinne 58 år fra Rogaland) ma. 22 mars 2010 11:39 Privat melding

Assante
du er en
veldig fornuftig ung mann
takk

Skjult ID med pseudonym pinda ma. 22 mars 2010 22:47

Altså, hva er greia med at det er så voldsomt kroppsfokus?
Jeg trener 3 ganger i uka, men har passert 30, født et barn, og det syns.
Er ikke feit, men ikke spinkel heller.
Er i god form, sterk i kroppen, men når ble dette det viktigste i jakten på den store kjærligheten?

Nei, jeg ville heller ikke hatt en veldig overvektig mann, men det har jo selvfølgelig litt med livsstil å gjøre også!

Jeg tror nesten alle jeg har chattet med her inne spør og graver om hvordan kroppen min ser ut. Er du slank? Og ber meg utbrodere noe voldsomt om hvordan jeg ser ut.

Jeg er helt normal!!!!

Møtte en gang en kompis ute på byen, og han sa det så fint: "Hva som gjør en jente sexy, det er at hun føler seg sexy!"

Jeg føler meg sexy, så da er jeg vel det da :))

Skjult ID med pseudonym Unghingst ma. 22 mars 2010 23:56

@pinda: Det at en kvinne føler seg sexy betyr mye. Det er kjipt med damer som skammer seg over kroppen sin. Men det er også kjipt med de som har usunne kropper men som ikke prøver å gjøre noe med dem. Ser ikke ut som du er i den kategorien akkurat :-)

Det fascinerer meg å lese at så mange spør om du er slank når du chatter med dem! Jeg synes jo slik informasjon er interessant selv jeg, så jeg kan igrunnen identifisere meg med dem.

Mange datingsteder har et felt der folk kan - eller må - fylle ut sin vekt. Da kan det nok føles som et visst press å skrive noe der. Og om man gjør det bør man helst ikke lyve for mye. Om du veier 62 kg kan du for eksempel skrive "førjulsvekten" 58 og tenke at du slipper unna med det på daten.

Men jeg har hørt at mange kvinner liker Sukker spesielt godt av sjekkesitene - kanskje det at det ikke er noe vektfelt er en viktig grunn til dette? For da vil jo de som veier en del i overkant kunne få større interesse enn de ellers ville fått.

For min del er faktisk en kvinnes BMI viktigere å vite enn f.eks. høyden hennes, som jo må fylles inn. Jeg syns det er noe ekstra sexy med slanke kvinner. Jeg ville derfor heller hatt mulighet til å sile ut interessante profiler basert på BMI enn på høyde.

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 23 mars 2010 00:00

Helt enig@ pinda. Jeg tror det er mange som ser seg blind på å treffe den rette (les:perfekte) her på sukker. Det er viktig å se forbi "masken" man setter opp her inne og ikke bare vurdere etter bildene og evt litt dårlig profil. Mange sliter med å legge seg ut på denne måten og syns det er litt kleint å oute seg på nettet og det gir utslag i mye rart :-). Om det er kroppsfasongen, håret, nesa, munnen eller hvilken som helst kroppsdel, så kan det hende at en person som man kunne fått et fantastisk liv sammen med forsvinner pga at man ikke vurderer å gå litt i dybden og bruke mer tid å bli bedre kjent.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 23 mars 2010 00:49

Deler R og kas sin erfaring her ang folk som skryter kroppen sin opp. Mitt utvalg ebstår bare av menn, men jeg tviler ikke på at kvinner gjør det samme - kanskje i enda større rgad, fordi vi vet at menn er mer fiksert på kvinnens kropp en kvinner er på mannens kropp.

Enig med Joques; en gjennomsnittlig kropp er slank+. Det holder for meg, bre fyren er i noenlunde form.
For meg er det turn off om partneren er i direkte dårlig form; det synes ofte også på huden/hudfargen. Jeg forventer ingen atlet, men at man klarer en halvitmes joggetur uten å kollapse. Selv om han er slank "ser" jeg for meg fettet i blodårene hans hvis han dvask og aldri har vært trent i hele sitt liv og hjertetrøbbel like rundt hjørnet. men så er jeg nok en fatalist da, det kan jo skje den sunneste også.

(kvinne 31 år fra Oslo) ti. 23 mars 2010 02:39 Privat melding

Hurra for helfigursbilder?
men må bare spør; altså...slank = slank, gjenomsnittelig ligger vel da mellom slank og noen kilo for mye? (men hvor mye er noen kilo for mye, og hvordan kan en enkelt person fylle ut det som da tydelgvis bli riktig for 100 forskjellige menn uten misnøye?)

Har hatt et par kilo for mye, nå ser jeg på meg selv som ca gjenomsnittelig, fordi det fins mange større en meg og like mange mindre enn meg! jeg er heldgvis høy og har en del musklatur, så ser jo sunn ut og ikke no "potetmelfett" som jeg så fint kaller det. Men ser jo at mange sikkert enda mener jeg er feit, mens andre ikke ser det...og hvordan skal jeg da kunne karakterisere meg til noens andre beste? Tør påstå at INGEN her inne er 100% casual på slike datingsteder, man skal jo selge seg selv, og skape interresse etc...og om alle hadde vært så flotte som vi skal ha det til, hadde vi strengt talt ikke vært her? kanskje?

Men tilbake til hvaennjegskrev; i frykt for å ende opp i en anorektisk spiral, har jeg trykket på gjennomsnittelig etter å ha hatt overvektig->par kilo for mye->og nå gjenomsnittelig... men altså; om man trykker å gjenomsnittelig, laster opp et hlfigursbilde; og har trykket på spiser sunt og optatt av trening, vet du jo at dette er en sunn person; slank kan være selvom innsiden kunne gått som hiroshima...så er en del faktorer ute å går, BMI hadde jo vært greit det, men da burde man strengt talt hatt noe felt for muskelmasse; fettprosent etc etc etc ...bare for å sette det på spissen...noen har mye muskler og lite fett og høy bmi, andre har omvendt og noen har rettogslett tatt nyttårsforsettet fra 2008 og glemt det...helt...

Skjult ID med pseudonym snuppa ti. 23 mars 2010 14:41

Trener gjør jeg BMI 22, er jeg slank eller gjennomsnitt da, syntes dette er vanskelig. Kan jo føye til 164/58

Skjult ID med pseudonym pinda ti. 23 mars 2010 19:16

Ja, jeg har høy bmi i forhold til hvordan jeg ser ut., så det ville vært håpløst for meg :)
Vært håndballjente, og trener mye spinning, så har jo litt muskler under her hehe...

Og @snuppa: da er du slank :)