Alle innlegg Sukkerforum

Klatring I Oslo

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 13:27 Privat melding

Jeg har hørt at det har vært noen tråder her før angående klatring. Jeg bare lurer på om det er mange her fra sukker i Oslo området som driver med klatring. Og er det noen her inne som har bratt kort og som kunne tenke seg og bli med meg på litt klatring en gang?
Jeg har veldig lyst å komme inn i et klatremiljø og hørt at det er mange fine klatrehaller i Oslo:))
Har nettopp fått smaken på klatring og vurderer å ta bratt kort,men lyst å kunne klatre litt mer først. Det er jo intruktører og slik i Oslo,men hadde vært hyggelig om noen kunne tenke seg og bli med. Jeg er ganske så grei altså;-)

Tina

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 13:46 Privat melding

Jeg blir gjerne med deg jeg altså vennen min:) Vil gjerne lære med å klatre jeg også. Men du tenkte kanskje mere på en av det motsatte kjønn?:)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 14:18 Privat melding

Eneste jeg trenger er en med bratt kort som kan bli med for hyggelig selskap,og jeg vil jo veldig gjerne ha med deg:))
Så finnes det en gutt der ute,to eller tre med bratt kort som har lyst å bli med på klatring.....så kan han/de faktisk være heldig og havne i selskap med med to hærlige jenter;-))

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 14:49 Privat melding

Da kan dere slå dere sammen med meg om dere vil:-)

Jeg har brattkort og bedrevet opplæring av flerfoldige personer i klatreveggen hvorav de fleste "kundene" hadde høydeskrekk! Men samtlige oppnådde brattkort likevel :-)

OG jeg trenger noen å klatre med for tiden! Så om dere vil så kan vi ta klatreøkter sammen. Det er jo en vinnvinn-situasjon for alle :-)

og et lite ps! Det er mange lekkerbiskener i klatrehallene så trenger ikke en kis fra sukker (bare ei jente med brattkort) ;-)

Skjult ID med pseudonym tira sø. 21 mars 2010 17:31

Hvor, når og hva betaler men for dette? Alltid likt å klatre, men har aldri prøvd det "seriøst."

(mann 29 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 18:15 Privat melding

Klatreverket.no

Der kan dere klatre med vanlig topptau/led, kun kontur i vegg og ,ikke minst, buldre(!)

:)

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 20:02 Privat melding

Om man ikke har utstyr selv så leier man dette for ca 150kr og itillegg koster det vel rundt 100-lappen for å klatre i 2timer. Litt pluss/minus på prislappen angående leie av "bane" og utstyr men ca 250pr gang. Men som sagt: man får i gjengjeld klatre i minst 2 timer og vil man buldre før/etter klatreøkten så er det bare å kjøre på uten noe ekstra i pris :)

Skjult ID med pseudonym Luringen sø. 21 mars 2010 20:05

Hva er buldre?

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 21 mars 2010 20:11

@Luringen

Buldring er klatring uten tau på store steiner eller kunstige formasjoner laget for å likne store steiner. Buldring er en sport i seg selv, men brukes også som trening av klatrere. Den amerikanske klatreren John Gill regnes som pionér for buldring som en selvstendig gren av klatringen på 1950- og 1960-tallet.
Buldring er sport som i større grad fokuserer på høy ytelse og de enkelte bevegelsene fremfor utholdenhet som kreves i tradisjonell klatring. Som i andre former for klatring finnes det en egen gradering for buldring.
For å redusere risikoen for skade som følge av fall går klatrere vanligvis ikke mer enn noen få meter over bakken. Det er vanlig å plassere en spesiallaget matte («crash pad») på bakken for å dempe støtet ved fall.

Skjult ID med pseudonym Luringen sø. 21 mars 2010 20:14

Takk for oppklaringen, eventyrlig :-)

Skjult ID med pseudonym 1marty sø. 21 mars 2010 21:34

Hvis man ikke har klatret noe særlig før så er 2 timer veldig lenge. Som nybegynner bruker man armene utrolig mye og blir veldig sliten. Når man lærer seg teknikk går det bedre, men dette kommer ikke over natten.

Jeg har brattkortet selv, men skal ikke skryte på meg at jeg har klatret i det siste:P

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 22:53 Privat melding

Ja men da tror jeg vi slår oss sammen med Eventyrli jeg:) Eller hva tror du Tina?

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 22 mars 2010 00:23 Privat melding

Å det er jo fantastisk Eventyrlig:)) Akkurat det jeg er på utkikk etter,det kan bli veldig artig!
Ja Schnuppa klart vi slår oss sammen med Eventyrlig,det er jo perfekt:)
Det skal sies at jeg er helt ny på faget. Har lekt meg nå i en 16m lang klatrevegg og kom meg til slutt på toppen en to tre ganger.
Kjempe fin trening hvor man blir fort sterk i armene,spennende og gøy. Fått høre at det er mange fine klatrevegger og buldre vegger i Oslo.
Jeg er tilbake i Oslo om 14 dager,så kansje jeg kan sende deg nummeret og du sender ditt til meg på innboks også kan vi snakkes når jeg kommer til Oslo?