Alle innlegg Sukkerforum

Hard to get

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hardy sø. 21 mars 2010 21:17

Endel menn og noen kvinner klager over hvor vanskelig det er å få tak i noen her inne på sukker. Spørsmålet er hvor lett det bør være å treffe den rette her inne og hvor raskt man ønsker det skal gå før det klaffer.

Psykologiens spill omkring "hard to get" tar utgangspunkt i at alle ønsker seg en/ ei som er vanskelig å få. Og dette handler ikke om å sikte seg inn på sin "klasse/kaliber" osv., men at det er en kjensgjerning at det som er lett oppnåelig er kjedelig. Dermed skapes det ikke spenning og nysgjerrighet hos den andre.
Det samme gjelder i et forhold. Du blir fort kjedelig for partneren din hvis du alltid er tilgjengelig, viser liten selvstendighet, gir for lite rom og klenger på den andre, har lite individualitet og gir lite motstand med egne meninger/ holdninger.

Dette handler i bunn og grunn om respekt og selvrespekt. Hva tenker du - er du lett tilgjengelig eller "hard to get" for den rette?

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 21 mars 2010 21:26

Easy to get her... :-)

Skjønner meg virkelig ikke på denne tiurleiken vi driver i stedet for faktisk å gå til sakens kjerne. Jeg mener, når de verste ordene man hører i et forhold er "vi bør snakke sammen" så sier det litt. Så ja, easy to get i den forstand at jeg er, eller i hvert fall forsøker å være, åpen og ærlig om følelsene mine for den jeg tror kan være den rette.

Skjult ID med pseudonym hardy sø. 21 mars 2010 21:32

@Zoid77
Åpen og ærlig er ingen motsetning til det å være mindre tilgjengelig. Du må ikke alltid stille opp som en annen tøffel. Det handler om å ha en viss balanse og se selv som en unik person som har det bra og lykkelig i kraft av egen person. Det motsatte av hard to get er den desperate som ikke gir slipp på det andre mennesket. Du er vel ikke der Zoid77?

Skjult ID med pseudonym petita sø. 21 mars 2010 21:35

Jeg er easy for den rette.
Men det finnes forskjeller på det, og å være en dørmatte. Har eksempelvis lært at det ikke lønner seg å nedprioritere venner på bekostning av den nye kjæresten. Vennene varer oftest lenger enn ham uansett, haha. I tillegg ser den andre at man har et eget liv, men man kan jo inkludere den andre i det man gjør.
Det jeg uansett ville frem til er at det er en stor forskjell mellom det å være tilgjengelig og det å være pågående. Man er ikke tilgjengelig når man ringer 5 ganger til dagen, og man er ikke tilgjengelig når man slipper alt man har i hendene fordi den andre lurer på om du kan vaske huset hans, da er man enten pågående eller en idiot.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 21 mars 2010 21:35

Mulig vi snakker litt forbi hverandre her. Jeg er ikke, eller tror i hvert fall ikke at jeg er, så veldig desperat. Jeg tenker mer på motsetningen av å være "hard to get", å spille skuespill for å virke mindre interessert enn det man faktisk er - det er den jeg ikke liker.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 21 mars 2010 21:49

Some play hard to get, some play hard to want.
Jeg er hard to want, uten å gjøre noe for det.
Da blir damene hard to get uansett.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 21 mars 2010 23:02

Hard to get er neppe problemet på sukker. Det er heller hard to accept som trår til. De fleste som løper på date har allerede kontakt med en annen som de har sett glansbilde av. Når personen de møter ikke glinser like mye som på bildet er det lett å avslå og heller satse på at motivet for det neste glansbildet glinser likt som bildet. Når minst en av partene på en date tenker slik vil det jo aldri bli noe mer enn hopping.

Også skal det vel ikke stikkes under en stol at noen her er single med god grunn.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 21 mars 2010 23:18

Ja, vet, med god grunn.

(mann 36 år fra Oslo) sø. 21 mars 2010 23:24 Privat melding

Easy to get - for den rette.

Skuespillet gidder jeg ikke. Jeg har et velfungerende liv fra før uten "deg" i det, og det vil du av og til merke i den form at jeg har avtaler, planer og ting jeg skal gjøre. Det betyr ikke at jeg nødvendigvis gidder å vente i 4 timer på å svare på en tekstmelding bare for å virke veldig opptatt. Det blir for teit. Venter jeg fire timer med å svare har det sikkert en veldig god grunn og det skjer.

Og som andre sier, det er forskjell på dørmatte og tilgjengelig. Er jeg interesert i "deg" tar jeg meg også tid til deg, men jeg nedprioriterer ikke livet jeg har fra før av den grunn.

Men siden jeg ikke er en av de som bestiger fjelltopper hele tiden på sukker har jeg kanskje mer tid tilgjengelig enn andre? =)

(mann 37 år fra Akershus) ma. 22 mars 2010 10:16 Privat melding

Easy to get - for den rette.

Jeg er nok for snill for alle. Har masse å lære om jenter og forhold.
Men jeg er enig med andre her inne, skuespill er ikke min ting. Jeg legger alt på bordet med en gang. Og selger meg vell litt billig og tildlig. Min feil. Men det er sånn jeg er. Derfor jeg sitter på Sukker og er singel. hehe.

(kvinne 58 år fra Rogaland) ma. 22 mars 2010 10:34 Privat melding

Heisann

Jeg har truffet den rette på sukker. Det viser seg at ytre omstendigheter gjør dette forholdet vanskelig. Vil nevne, avstand, arbeid, barn etc.
Slik det er nå er jeg "hard to get". Spenningen er der og vi ser hverandre en helg i ny og ne. Vi lever våre liv og det har vi tenkt å fortsette med begge to.

hilsen¨
Anne