Alle innlegg Sukkerforum

'Home alone' på riktigt ?:-)

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Akershus) lø. 15 des. 2007 21:56 Privat melding

Av ren nysgjerrighet :

Er det fler her inne som "feirer" jul alene hjemme ? (mer eller mindre frivilligt ...)
Har allerede "ladet opp" med AC/DC:s 'Plug me in' DVD boks, og så fikk jag litt godteri fra "hjemlandet" idag så det ser ut til og bli en koselig jul før min del ! :-)

/J
PS. En par episoder av 'Julebruskongen' hjelper mot all "jul alene depresjon" ! he he ....


Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 22:17

Vi er to gode naboer som møtes etter kl 22 på julaften. Vi har gjort det i 8 år og det hjelper masse på rare følelser etter "skilsmissejula". Da drikker vi noen glass og koser oss.

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 15 des. 2007 22:41

Jeg reiser bort i jula ....til et varmere sted .:-))

Jeg vet hvordan det er å tilbringe julen alene ,jeg har da gjort det noen ganger ufrivillig

Nå er jeg mer klok og skulle jeg noen gang tilbringe julen alene ville jeg prøv å melde meg som frivillig i en hjelpe organisajon

Jeg tror det er mange som opplever julen alene som et nederlag .....jeg har selv gjort det men jeg tror det hjelper å tenke på at
det er bare livets omstendigheter......Etter jul og nytt år går vi mot den beste tiden og det blir, lysere:-))

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 15 des. 2007 23:11

Det er vel slik at det blir hva vi gjør det til?
Selv mener jeg at jeg har vokst ifra dette med konstruerte høytider, jul eller annet. Det er viktig for barn, selvfølgelig, fordi vi lærer dem at slik skal det være, men som voksen har jeg tatt litt avstand fra forventningene og presset. Det er jo egentlig bare en vanlig, butikkstengt dag.
Hvorfor skal det være så stor krise å være alene?
Hvorfor ikke ta med seg det beste av mat og annet man kan skjemme seg selv bort med, nyte et par rolige arbeidsfrie dager og ellers leve som normalt?
For min del blir det stallvakt og ridetur i en hærlig, tyst vinterkveld.
Møkkadynga og gjøremåla er ikke annerledes på søndag enn på mandag.
Og hestene vet i alle fall ikke forskjell :)

God førjulstid til dere alle!

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 16 des. 2007 02:27

Jeg er en av de som er lei familie-tyranniet i Jula. Jeg har ønsket å feire Jul i fred og uten andre til stede i flere år men av hensyn til familien stiller jeg opp.

Du Gitaristen er i min er øyne en heldig kar, og en av de som virkelig kan få en fredfyllt Jul, ( Ok, bortsett fra valg av musikk da, som er Konge! ) :-)

Skjult ID med pseudonym tigerdyr sø. 16 des. 2007 13:54

Sitat Organ: "Jeg er en av de som er lei familie-tyranniet i Jula. Jeg har ønsket å feire Jul i fred og uten andre til stede i flere år men av hensyn til familien stiller jeg opp."

Som jeg kunne ha skrevet det selv.

Har i år luftet muligheten for at det ikke kommer til at fortsette slik og at jeg har lyst å reise bort neste Jul. Da er de iallfall forberedt.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 16 des. 2007 17:52 Privat melding

300 timer i november , 300 timer i desember nesten..jeg er glad jeg slipper ribbe , lamesteak og alt annt som hører med det nesten alle dagene i julen og MÅ gjøre ditt og datt med familie og venner hele tiden.. gå i dvale og sover jeg og har kidds noen dager og kulern helt ned..det er jul som det skal være .. nemlig ferie og slapper av oggjør det man har lyst til og ikke andre vil en skal gjøre :)

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 16 des. 2007 17:56

uff da ,jobber du deg nesten ihjel her... må ta litt vare på deg selv i hverdagen også da.... ;o)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 16 des. 2007 21:11 Privat melding

Enig med Organ jag og ! Drittlel allt mas & styr runt jula !! Har også hatt sån "flaks" at arbeidskontrakten gikk ut den 30 Novenber, så jag slipper å høre på julemaset på jobb og ! Hører og ser akkurat så mye (eller lite) som jag selv vill !

Men kunde godt tenke meg noe selskap over jula ... :-) Spesielt nu som jag fått høre at huset står tomt i julhelgen ! (naboen og husverten drar bort ...) Og jag har akkurat fått meg ny gitarforsterker ! he he ... Ie. det blir neppe noen 100% stille jul ...

Så hvis det finnes noen damer som spiller bass eller gitar (eller trommer) så er det bare å komme inom ! Jag bjuder på mat og kaffe og gitarleksjoner vid behov !

/J