Alle innlegg Sukkerforum

Vær ærlig i profilen din!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skuffet :( ma. 22 mars 2010 09:14

har hatt kjempekontakt med en jente et par uker her på sukker, skikkelig match på alle mulige måter, sendt litt bilder (hun har ett pent ansiktet, men fikk ikke noen helprofil-bilder), snakket på tlf mange ganger og ble enige om å møtes i ffredag i forrige uke. I profilen hennes er hun ca 170 og "gjennomsnittelig", men når vi møtes er hun ca 160 og over 90 kilo... For en nedtur det ble når man jo har dannet seg ett bilde av henne inni hodet sitt, så jeg skjønner ikke hvorfor hun skulle lyve i profilen sin????? Hva er vitsen liksom, sannheten kommer jo frem når man til slutt møtes, for det er jo hele poenget med sukker??? skuffet... :-(

Skjult ID med pseudonym Unghingst ma. 22 mars 2010 09:40

Litt av poenget med Sukker er også å komme i kontakt med mennesker man ellers ikke ville hatt mulighet til å bli kjent med - delvis grunnet samfunnets overfladiske menneskesyn. På gata ville du aldri kastet et blikk på denne jenta, og enda mindre ønsket å bli kjent med henne.

Det er ikke lett å være 160 høy og veie 90 kg. Hun kan ha tenkt at hun ikke ville få noen dates med interessante personer uten at hun sminket på sannheten. I dette tilfellet altså med tjukke lag med mascara. Hun kan ha tenkt at dersom du falt i elsk med hennes personlighet ville du i beruselsen forstå, tilgi og glemme hennes noe løpske forsøk på å fremstille seg selv på best mulig måte. Hun kan ha tenkt at selv om dere ikke blir et par, ville bare det å møte en som deg være en positiv opplevelse i seg selv. Kanskje tenkte hun at med litt alkohol innabords kunne det blitt virkelig trivelig, alt tatt i betraktning.

Jeg kan forstå det, men jeg forsvarer det ikke. Det er nok dessverre ikke uvanlig. Bilder i helfigur er heller ingen garanti for å sikre seg mot å møte de "fryktede fete", om det er et mål. Bildene kan være gamle, eller manipulert med. Personlig har jeg blitt ganske skeptisk til bruken av beskrivelsen "gjennomsnittlig". Slank er det som gjelder for meg for tiden. Å møtes tidlig, eventuelt via webcam, er også å anbefale.

Skjult ID med pseudonym skuffet :( ma. 22 mars 2010 09:48

er helt enig i det du sier, men grunnlaget blir jo litt satt når man leser profilen, og man ser ett veldig fint ansikt. Sett heller "litt rund", så blir ikke overraskelsen så stor som den egentlig ble... jeg ante jo ingenting, og så for meg en forholdsvis slank dame (litt kilo for mye gjør ingenting, det er neste bare en fordel, synes jeg), og fikk jo hakeslepp når vi møttes på kafe'en... (tror hun så det på meg også, dessverre..) Ble bare med den ene koppen da, sendte sms at "kjemien ikke stemte..." Blir nok oppfattet som overflatisk nå, men da er jeg vel det da....

Skjult ID med pseudonym Skuffet 2 ma. 22 mars 2010 09:56

HAr opplevd det samme jeg og, det er så kjipt assa.
HVa er poenget med å lyve om seg selv.

Skjult ID med pseudonym Jarra... ma. 22 mars 2010 10:17

Er det feil av meg å synes at det er helt ok å være overfladisk?

Man skal kanskje leve med noen resten av livet, det er jo fullstendig idiotisk å velge en partner man ikke har tenning på.

Skjult ID med pseudonym skuffet :( ma. 22 mars 2010 10:28

helt enig. Kanskje lurt og sjekke egen profil og se om man kan stå inne for alt som står der?? ikke skrive "trimmer mye" hvis man bare går en spasertur i ny og ne, f.eks....?? Må ta en titt selv jeg nå på egen profil, kanskje det står noe der som kan oppfattes feil... vanskelig detta...

Skjult ID med pseudonym Antigone ma. 22 mars 2010 10:32

Ikke bare sjekk profilen selv, men få en god venn/venninne som kjenner deg godt OG tør å være ærlig til å se på den. Selv har jeg brukt min søster til dette formålet.

Skjult ID med pseudonym Calandiva ma. 22 mars 2010 10:41

Jeg synes @unghingst gir en god forklaring på fenomenet. Men veldig greit å ha helfigur bilder i galleriet sitt om ikke annet. Det er faktisk nok av menn som liker runde damer.

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 22 mars 2010 21:22

Helt enig i at det er håpløst å lyve om egen kropp. Jeg er en høy jente som flere ganger har blitt skuffet over menn som har plusset på 5-10 cm på høyden sin. Det er ikke det at jeg aldri kan se for meg at jeg blir sammen med en som er lavere enn meg, men jeg synes det blir noe litt... desperat over å lyve om det. Liksom, hva tenker de på, at jeg ikke skulle legge merke til det?

Har forøvrig kalt meg selv gjennomsnittlig i kroppsform, men nå lurer jeg jammen på om jeg skal bytte over til slank. Jeg har tenkt at gjennomsnittlig betyr "gjennomsnittlig fin kropp", men dersom folk tror jeg er tjukk blir det jo helt feil. Når ei på 160 og 90 kilo kaller seg gjennomsnittlig skjønner jeg at folk blir skeptisk.

Skjult ID med pseudonym skuffet :( ma. 22 mars 2010 21:27

helt utrolig hva folk skriver, jeg skjønner bare ikke hvem de egentlig prøver og lure, seg selv?? sannheten kommer jo frem når man møtes, ikke sant?? huff..

(mann 33 år fra Oslo) ma. 22 mars 2010 21:40 Privat melding

Du får trøste deg med at hun gjorde det hele med gode intensjoner og ville sikkert innerst inne bare få en sjangse til å vise hvem hun var.....dessuten så er det jo ikke skjedd noe skade annet at du drakk litt kaffe?

Skjult ID med pseudonym grumse ma. 22 mars 2010 21:43

Ikke vær for hard mot jenta TS, snakk med ho å prøv å finn ut hvorfor ho gjorde det.

Skjult ID med pseudonym skuffet :( ma. 22 mars 2010 21:44

jeg føler meg lurt, for har hun lyvd om det, så har hun sikkert lyvd om andre ting også... men, kaffen var god den, bare synd koppen var så jæv.. stor, tok laaaang tid før den var tom... :-)

Skjult ID med pseudonym Ibiza ma. 22 mars 2010 21:51

Jeg kjenner meg også igjen dette. Har vært på mer enn en date hvor dama har helt åpenbart gitt meg et gammelt bilde, og til og med krysset av på "atletisk" når hun åpenbart er overvektig. Det blir jo bare flaut for begge og kan kan ikke forstå annet enn at hun også merker det... Hvorfor vil noen utsette seg for det?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 22 mars 2010 21:53 Privat melding

Hehe big deal, det er jo ikke sikkert daten ville gått bra om hun slank heller....

Skjult ID med pseudonym skuffet :( ma. 22 mars 2010 21:57

@grumse Nei, kuttet kontakten etter møtet, ser ikke noen grunn til å ta den opp igjen... vær ærlig fra første sekund, det vinner alle på!! Ikke gjør deg til noe mer enn det du er, da har du ingenting og tape...

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 22 mars 2010 22:09 Privat melding

Selv om jeg tror jeg kanskje ville ha fått flere mailer, lever i den troen ihvertfall. Så ville det aldri ha falt meg inn å vært uærlig på profilen. Kunne ha vært artig å gitt dama litt sjokk når man kom på date og hun hadde fått sett at jeg satt i rullestol osv. men det er jeg nok ikke typen til å gjøre! Og hvis jeg er ærlig i profilen, noe som jeg er og ei dame ikke vil ta kontakt grunnet det at jeg sitter i rullestol osv. så kan det være det samme. Da fortjener hun ikke meg alikevel!

Jeg forundres litt over at ikke flere er litt mer nysgjerrig på hvorfor jeg sitter i rullestol osv. Det burde jo være enklere å ta kontakt på nettet enn ellers.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 22 mars 2010 22:29

Er enig i at man ikke skal fremstille seg som noe man ikke er, men det jeg ikke skjønner er at om man lyver om en ting så lyver man automatisk om alt annet?
Som du selv sier så var det jo tydelig for begge at det kom til å komme frem, mao er det ikke sikkert hun lyver om alt annet også.

Skjult ID med pseudonym skuffet :( ma. 22 mars 2010 22:40

det kan hende, men jeg er veldig opptatt av ærlighet, og blir jeg "lyvd" til, så er tilliten borte med en gang...jeg ble så overrasket, og ville bare bort derfra så raskt som mulig... litt senere på kvelden var jeg faktisk lei meg på hennes vegne, for hun skjønte nok at hun burde vært ærlig fra første stund...

Skjult ID med pseudonym SMRT ma. 22 mars 2010 23:16

Skuffet, hvilken æreskultur er det du kommer fra? Virker nesten som du blir personlig krenket fordi hun lyver. Det er sjeldent en tiltalende egenskap. For at du selv ikke skal lure andre, bør du fjerne alt fra profilen din som kan antyde at du ikke lett blir krenket. For det er vel en løgn?