Alle innlegg Sukkerforum

enda mer om nettdating..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zita lø. 15 des. 2007 22:52

Jeg er egentlig ganske lei nettdating nå.. har ikke vært på så veldig mange, kanskje 6-7 stykker siden sept. Det jeg syns er vanskelig er at de mennene jeg har truffet har virket så sympatiske og snille, men i virkeligheten er dem ikke det. Noen har vært direkte frekke, gjerrige, spydige. Skjønner ikke hvorfor. Og felles for dem alle er at dem kun er ute etter en ting. Det er veldig sårende. Dessverre har jeg hatt 2 "svake" øyeblikk, og angrer det enormt!!! Den siste jeg traff virket også veldig rolig og snill, akkurat det jeg søker etter, det skjedde ikke noe fysisk, kun kaffe. Det var veldig koselig, men nå kontakter han meg ikke lenger. Jeg maser ikke, jeg tar hintet. Men hva er det med nettdating som er så vanskelig? (må påpeke at jeg ikke har pyntet på hverken profilbilde eller tekst) Hvis jeg er ute på byen er det mange som viser sin interesse, men grunnen til at jeg meldte meg inn her var jo nettopp pga å slippe fulle mannfolk som bare "prater" med puppene mine. Jeg vil jo treffe en mann fordi han oppriktig er interessert i meg.

Jeg er helt inneforstått med at alle ikke passer sammen, men hvorfor skal dem snakke seg til sex da? Hva er vitsen om dem allerede vet at det ikke kommer til å bli noe? Menn (og kvinner) som kun er ute etter en ting kan jo melde seg inn på andre steder som er for slikt. Dette har medført at jeg har blitt enda mer usikker på om jeg orker å treffe noen igjen.

Jeg har meldt meg på nyttårsfesten, men vet ikke om det er noen vits å gå likevel. Jeg er skikkelig lei meg nå.

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 22:53

- er det dine 6-7 første dater?

Skjult ID med pseudonym zita lø. 15 des. 2007 22:55

Ja, har vært på 7

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 22:55

Jeg føler at du overser et eller annet vesentlig når det gjelder mennesklige verdier
- Du sier spydig, frekke og gjerrige- kan du gi meg noen eksempler såkan jeg kanskje guide deg?

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 22:57

Da er du fersk og skal lære å velge litt med omhu. Dette med sexfiksering er lett å plukke vekk. Regel nr en er å IKKE snakke sex før dere møtes. De som er ute etter bare sex vil gjerne ha litt verbalsex først!.....

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 15 des. 2007 22:59 Privat melding

Hei Zita...

Det er ikke enkelt er det jeg kan si.. Har hatt kjip opplevelse selv eller møtt noen som overhodet ikke stemmer i forhold til mine ønsker... Vi er nok flere jenter og gutter som kan si det samme her inne...

Lys i enden av tunnelen finnes men det er noen frosker underveis.... Send meg gjerne en mail hvis du ønsker - synes det er leit at du er lei deg da de du har møtt ikke er verdt din positive energi.... ;o)

Stor juleklem Cino

Skjult ID med pseudonym zita lø. 15 des. 2007 23:03

Ok, med spydig mener jeg at et par av dem har gjort meg og mine meninger til latter, og det mener jeg er frekt også. Med gjerrig mener jeg at det er jo ikke riktig at på en første-date at bare jeg skal stå for kjøp av drikke. (dette har kun skjedd 1 gang). Men felles for dem alle er at det bildet jeg har hatt av dem som varme, snille, omtenksomme er helt feil. I virkeligheten har de alle sammen vært så kalde. Må påpeke at jeg absolutt ikke forventer at alt skal gå så inmari bra på første daten, og jeg er heller ikke på utkikk etter ekteskap, det der er jeg ferdig med (tror jeg). Jeg er bare på søken etter en kjæreste kort og godt. En som er snill. En mann ble faktisk så sint på meg fordi jeg ikke ville gjøre det med han, da valgte jeg å dra hjem.
Men dette er jeg helt sikkert ikke alene om. Det er vel bare jeg som er uvant.

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne lø. 15 des. 2007 23:08

Herregud, hva slags mannfolk er det som er her inne egnetlig......??? "Ble sint fordi du ikke ville gjøre "det" med han"??? Det er jo nesten litt skremmende, spør du meg......

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 23:10

Om de latterligjør deg reis deg å gå.
- Men test ut litt meninger på msn før du møter dem - får du magefølelse på at de er litt "stygge" der, IKKE møt dem.

Jeg synes vi like greit kan ta kaffen som gutta - men de "vinner" ingen ting på å være kjipe på 50 kroner.

"Kulden" kommer av at nettdating er kynisk. Du blir vurdert på linje med en vare og holder du ikke mål så merker du det fort. MEN er han intressert merker du det også. Da blir de til vi vil hjem, å så sørger de for en ny avtale.
- Om de sier " vi snakkes" så tar han ikke kontakt og du kan glemme han.

De gutta som leter etter kjærste prøver seg ikke på sex på første date- det skal du ta som et dårlig tegn.

PS! Om noen av dere gutta mener jeg tar feil så skrik ut....

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 23:11

@Ung Kvinne

Jeg har veldig god erfaring med gutta her inne ;=)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo lø. 15 des. 2007 23:12

Please...ikke se på meg *not guilty*

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 23:13

ElFrodo er NOT GUILTY det er jeg bombesikker på.

Skjult ID med pseudonym jente 31 lø. 15 des. 2007 23:13

Her er det mannfolk av alle slag og former skal jeg si deg... Er mange sånne som du beskriver .. menn altså!!!
Men vi får ta det gode med det onde... Det finnes noen supre typer her også... Kos deg og lykke til videre...

Skjult ID med pseudonym Pippo lø. 15 des. 2007 23:15

Du har helt rett Pippi :-))

Så erfaren du er min venn!!!

Men jeg tror det er viktig å fortelle vår vennine at hu må ta styringen i sitt eget liv også :-))

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne lø. 15 des. 2007 23:17

Jeg har ikke vært på date enda, så ikke vet jeg. Men,jeg mener at dersom gutta kun er ute etter en ting, bør de kanskje ikke skrive i profilen at de er ute etter kjæreste/langvarig forhold. Men, Zita; Leste du profilen deres godt nok, før du dro på date...........?

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 23:19

Jeg sier sammen med Pippo:

Sett deg i førersetet i ditt eget liv - bestem deg hvor du vil.
- Hva er målet ditt og hvordan skal du nå det?

Ingen skal behandle deg dårlig, for du er et verdifult menneske!

Klem til både deg og Pippo

Skjult ID med pseudonym zita lø. 15 des. 2007 23:31

Ung kvinne, ja jeg leser alltid profilen nøye og det er ikke måte på hvor mange dype samtaler de vil ha, hahaha, og jeg er enig i at dem ikke burde skrive kjæreste/langvarig forhold hvis det ikke er det dem vil. En annen ting er jo at det ikke har blitt snakket sex før vi møttes, de mennene gidder jeg rett og slett ikke ha kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 23:42

Men kan du virke billig i din profil? Jeg opplever nemlig ikke noe sexpress....

Skjult ID med pseudonym zita lø. 15 des. 2007 23:51

Billig? Nei overhodet ikke! Jeg har vært nøye med teksten. Og har ikke noe billig bilde. Men jeg begynner å tro at jeg bare har vært maks uheldig. Jeg VET jo at ikke alle menn er sånn. Jaja, det skal ikke være lett.. ble bare så frustrert. Blir vel til at jeg stikker innom nyttårsfesten likevel ;-) Takk for råd alle sammen.

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 15 des. 2007 23:52

Søren heller - JA kom på festen, jeg lurer veldig på den festen selv - Live er best ;=))))

Skjult ID med pseudonym Ding sø. 16 des. 2007 00:24

Ok, jeg skal prøve meg på et lite resonnement her... Dere får arrestere meg om jeg bommer fullstendig, og korrigeringer/kommentarer/erfaringer er uansett bra! :) Og zita, dette er ikke ment som noen kritikk av deg og dine valg, dette er på generelt grunnlag.

Som Pippi sa, nettdating er kynisk. Nettopp det at folk blir luket fort vekk på førsteinntrykk her inne (bilde, profiltekst, første melding) gjør vel kanskje at det er lettere å ende opp med kalkulerende drittsekker enn de man egentlig vil ha. Man skal selvsagt ikke skjære alle over én kam, men jeg vil anta at de som vet hvilke strenger de skal spille på for å få kontakt her inne er de som er godt vant fra før (de har lært seg metodene)?

Det jeg prøver å si, er at kanskje noen av de mange "håpløse" som blir eliminert i første sortertering og som sitter i den andre enden og ikke får svar fra noen (ja, jeg er en av dem, uten at det nødvendigvis har noen sammenheng med den jeg er i den virkelige verden) kanskje er nettopp de man bør satse på likevel? Nettopp fordi de er litt "håpløse" og "hjelpeløse" har de kanskje ikke har lagt seg til noen uvaner. Og husk: Et førsteinntrykk på nett behøver ikke ha noen ting med virkeligheten å gjøre (som zita jo har erfart), og dette svinger nok garantert begge veier!

Min erfaring er at lista for å få (god og ekte) kontakt er mye lavere i den virkelige verden enn her inne. Det kan selvsagt bare gjelde meg, men på bakgrunn av det som alt er sagt av andre om at nettdating er kynisk, velger jeg å tro at det er andre som opplever det samme. Nettopp derfor er det kanskje enda viktigere å senke lista noen hakk. Det er jo et godt forhold man vil ha, ikke sant? Og da bør kanskje (som nevnt) førsteinntrykket (på nett!) ha lite å si... Men: Man kan jo selvfølgelig ende opp med noen som er like håpløse som de man i utgangspunktet ville unngå, bare i motsatt ende av skala'en :) Så man må vel uansett trå litt forsiktig.

Synes du skal gå på nyttårsaften jeg :) Det kan det virke som om du har vært ekstremt uheldig med de du har møtt, de historiene høres direkte uakseptable ut!

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 01:07

Enig med deg- det er veldig vanskelig å vurdere en mann på nett slik han egentlig er. Jeg tror jeg går glipp av mange bra menn fordi jeg møter de beste selgerne her inne. Jeg er en god selger selv og vet derfor at det er lett å bomme. Jeg vil gjerne ha kontakt men de gutta som føler seg litt hjelpeløse, så lenge de er hel ved i den virkelige verden.

Jeg mener også at Zita sin histore handler om uakseptabel oppførsel fra menn.Jeg finner ingen respekt i det hun forteller.Om hun ikke kommer seg ut av den delem av datemarkedet ville jeg rådet henne til å slutte med dette.

Skjult ID med pseudonym tjooghei sø. 16 des. 2007 01:19

Som mann kan jeg jo kime inn med at det finnes damer her på Sukker som kun er ute etter sex også. Jeg har også vært på date med damer her inne som tydeligvis forventer at jeg skal betale for alt. Da blir det en kort date og neppe noe mer kontakt for å si det sånn :) I tillegg vil jeg tro at mange her har opplevd at noen man har vært på date med ikke tar kontakt igjen. Sånn er det og da er det bare å gå videre.

Dette er en garantert kur hvis man føler seg litt trist og lei: http://www.youtube.com/watch?v=r2oI9Y-3wAo

:)

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 01:31

Helt enig men deg. Det er likestilling og man spleiser på festen! Selvsagt er det damer som bare vil ha sex, men har de ikke sagt noe om det ganske raskt?

Vi trenger sjeldent lure guttene, de kommer jo gjerne frivillig da ;=)

Skjult ID med pseudonym tjooghei sø. 16 des. 2007 01:50

Tja, hvis du bare driver og dater mannetøser så trenger du vel ikke å lure de ;-)

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 01:52

Hva ermannetøser? Er det sånne som trådstarter møter?

Skjult ID med pseudonym tjooghei sø. 16 des. 2007 02:02

Mannlig tøs? :) Lett på tråden, billig etc.

Skjult ID med pseudonym zita sø. 16 des. 2007 02:07

Det er nok veldig sant det Ding sier, og jeg er også er på det klare med at det ikke er sikkert jeg innfrir ønskene til det datene mine søker etter. Blir her til over nyttår, så går ferden videre ;-)

Skjult ID med pseudonym allure sø. 16 des. 2007 03:44

Jeg er helt sikker på at gutta du leter etter her på Sukker finnes! Garantert! Let videre og ikke gi opp!

Sexpreik på første daten avslører den andres hensikt med hele møtet. Klart alle vil ha sex, men om det er mye det man snakker om på en date, så er det en klar indikator på at det sannsynligvis er *eneste* hensikt - sex blir det jo uansett etter hvert, ikke sant?

Har du en magefølelse i en eller annen retning på date, så er den ofte riktig!

At mannen skal spandere på date er vel strengt tatt ikke noen krav, men hvilken mann med ærlige hensikter vil vel knipe igjen på så små beløp?

Lykke til på jakten! =)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 16 des. 2007 04:09 Privat melding

**trøster litt på alle som føler seg lurt (spesielt zita)**

du må ikke gi opp!! d fins snille gutter på sukker og andre datingplasser oxo:)
æ har opplevd d samme og vet kolles d føles, men æ har ikke gitt opp enda!

lykke te med jakten og du finner sikkert en go kar te slutt:)

Skjult ID med pseudonym zita sø. 16 des. 2007 10:01

Tusen takk allure og tikfans ;-) Og ja - jeg vet jo at ikke alle menn er sånn, skjønner bare ikke hvorfor noen kan gi seg ut for å være noe dem ikke er. Og det gjelder selvsagt kvinner også.

(mann 42 år fra Oslo) sø. 16 des. 2007 10:17 Privat melding

Har ikke vært på mange sukkerdater, men så langt har jeg ikke hatt det annet enn hyggelig på de datene jeg har hatt. Og sex er ikke et tema for et første treff for min del. Det er å møte jenter for å finne ut bedre om kjemien og inntrykket fra nettet stemmer.
Nå trenger man ikke legge et første treff til mer enn en kaffekopp og en times samtale heller.

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 16 des. 2007 10:36

Ja ...Det er helt utrolig at menn kan snakke seh til sex ... Vi diskuterer hvordan menn viser interesse på en annan link.. der har jeg slengt inn en meld om at menn faker seriøs interesse og dermed får de det de er ute etter.
Det er jo sååå enkelt.. har blitt lurt flere ganger , men nå er det nok! jeg har blitt beinhard på sex... men så er jo det dumt at det skal gå utover gutter som ER intressert . Men er blitt litt kynisk så de må bevise det for meg at de vil mer.

Men når det er sagt er det ikke noe i veien for å kose seg på veien til kjærligheten.. Så lenge begge er klar over hva som er hensiktene... Si det med ord, ikke forvirrende tegn!
;o)

Skjult ID med pseudonym Dame50 sø. 16 des. 2007 11:39

Ding sier veldig mye bra.
Har heldigvis avslørt de useriøse før det har blitt noe møte. Har hatt 3 møter med virkelig flotte menn (inni) uten at det er blitt noe mer. Har derimot satt veldig mange som ikke interessert (sort hjerte) da jeg tidlig har fått en litt creepy følelse. De som går hardt ut og blir veldig ivrige eller veldig intense tidlig er greit å styre unna. Still spørsmål både til matchtreet og til ting de har satt i profilen. Snakk på telefon før dere møtes. Det er også sagt tidligere her at de som er erfarne sjekkere er vanskelig å avsløre.
Tror de også avslører seg ganske raskt om man sier at ja, jeg er glad i fysisk nærhet, men ønsker å bli veldig godt kjent og virkelig kjenne på forelskelsen og gå og glede seg til å utforske hverandre på det seksuelle planet og vil vente et godt stykke tid før man har sex. Oooooops ; Borte blir de gitt. De greie gutta blir igjen. Det finnes mange flotte karer som kanskje er litt klønete og knappe med ord, men som er verdt å se nærmere på. Har en oppfordring til alle her inne. Ta kontakt, gjerne på det vennskapelige planet med noen som dere liker profilen til, men som dere tror ikke matcher deres forventninger utseendemessig.
LYKKE TIL

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 11:50

@dame 50

Så flott innlegg fra din hånd. Du sier det helt riktig og har åpenbart lært deg å luke ut de bra gutta. Jeg henger meg på det du sier om sex og klønete menn. Alle ønsker vi oss greie snille gutter, men vi er jenter og skinnet bedrar. Mange psykologer råder til å starte med et vennskap. Personlig synes jeg det er vanskelig om jeg er betatt, men jeg tror det er et veldig bra råd.

Hva er det du spesifikt ser etter av gode egenskaper?
Du har møtt tre bra av tre mulige, da skjønner jeg at jeg har noe å lære?

Skjult ID med pseudonym Dame50 sø. 16 des. 2007 12:02

Hei Pippi,
Sær gammel dame og hadde jeg vært så klok som jeg tror hadde jeg kanskje ikke vært singel he he.
Følger ofte magefølelsen og første inntrykket. Har jeg sett bort fra det er det gjerne skivebom.
Etter ca 6 uker her inne må jeg ærlig innrømme at jeg begynner å mistro alle for ikke å være den de gir seg utfor eller ha andre hensikter enn det de sier.
Det ble jo ikke noe ut av de 3 da, men veldig godt å se at gode kandidater virkelig finnes.
Jeg har en veldig tendens til å tiltrekke meg menn som egentlig ikke vil ha noe forhold , men vil ha en i senga for kortere eller lengre periode. Kun en av mine tidligere kjærester er gift i dag og det sier jo litt selv om det ikke har vært veldig mange av dem.
Prøver å bryte et mønster og ser etter en hyggelig, ikke allverdens spennende kar som virkelig ønsker et medmenneske i livet sitt for å dele litt mer enn bare senga. Kan jo leke mere Klara Klok om jeg lykkes. (Smiler)

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 12:26

Hei Dame50 ;=) Klara Klok

Jeg følger også magefølelsen men har en tendens til å komme i kontakt med menn som har problemer. Jeg virker trygg så jeg vet hvorfor dette skjer. Det er ikke alltid jeg "ser" det i startfasen men etter noen uke så kommer det frem og jeg har sliti meg ut mange ganger på å prøve å hjelpe dem. De som skal rett i bingen er tydeligvis ikke så opptatt av meg.hi hi hi

Hva gjør du fir å bytte / bryte mønster ?jeg har lest mange bøker om selvfølelse/ selvutvikling men trekker fortsatt til meg mye rart....hmmmm!!

Klem fra en annen sær gammel dame ;=))))))))))))))))))

Skjult ID med pseudonym Dame50 sø. 16 des. 2007 12:39

Hei Pippi,
Ler godt. Kjempevanskelig. Den andre typen jeg tiltrekker meg er de som trenger støttekontakt. Etter som du sier å slite seg ut på dem så skiller jeg veldig mellom familie og venner. De kan gråte på skulder og få trøst når som helst, men setter foten litt ned for fremmede. Om jeg skal være venn og "støtte" for en mann sier jeg klart fra at det er det jeg kan være men ikke kjæreste.
Selvfølgelig vil jeg være der for en kjæreste, men det blir feil å starte et forhold hvor man hele tiden skal være den sterke.
Vi "sterke damer " trenger en å være svak og sårbar sammen med. Dvs gjensidighet.
Klem tilbake.

Hei trauste, hyggelige, rolige karer: Skriv til oss da vel?

Ja ja vet vi er anonyme, men liker dere profilene våre så finner dere oss nok.

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 12:48

Følte du var litt lik meg ja ;=))))

Jeg har måttet sette de samme grensene som deg da jeg ble oppbrukt som søpplekasse for gud og hvermann i mange år. Nå gir jeg til de som betyr mest for meg. Men jeg blir aldri helt "kald "på dette området.

Jeg ønsker meg også en klok, traus og rolig mann - han kan godt være litt kjedelig ;= )))))

Hilsen en annen støttekontakt.

(mann 61 år fra Akershus) sø. 16 des. 2007 13:12 Privat melding

helt korrekt....og det kan være begge veier......har hatt profiler på flere "kanaler", etter hvert blir man litt resignert og "gidder" lissom ikke....tar tegninga ganske fort. Var ganske "naiv" i begynnelsen, skrev personlig brev til dem som jeg kom i kontakt med, om indre ting, tanker og følelser, slik det trodde det skulle være....tar jo tid og energi å formulere personlige tanker og følelser... ..men opplevde at plutselig kunne man være sletta eller at bruker hadde sluttet eller at de sluttet å svare uten noen forklaring.....etter hvert syntes mange av disse "kanalene" har utviklet seg og bli mye tull og kynisk som beskrevet lenger opp i et innlegg.....

faren med det hele er jo at du selv blir som dem du har møtt, eller at man blir litt avstumpa og straks det et eller annet signal som minner om " de 6-7 stk" man har møtt, så sier man...."javel, det er den typen/dama , ok gidder ikke" så blir man selv kanskje en av dem som skygger banen.........

alle har vel datet noen som i det hele tattt ikke stemete med profilen.....og her har jeg også noen morsomme/tragiske historier....må bare nevne en....en veninne av meg datet en fyr, viste meg bilde av han og han så jo helt ok ut, 188 høy, mørk, briller, slank/trent...var jo bare det at da han møtte opp så var han mindre enn henne på 176, kulevom og skallet.....nå er da heldigvis hun full av humor og ironi så hun takla den bra og vi har da ledd litt av den greia, men har også selv truffet folk som langt fra stemmer med profilen.....

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 13:22

Jeg er så enig så enig med perfekt.

Jeg må ta lange pauser fra nett fordi jeg ikke ser skogen for bare trær. ( alle blir uintressante)

Mange får en egen nettselvtilitt og jeg har opplevd noe i nærheten av din venninne sin historie mange ganger .....

Mue mye letter å møte folk på fjellet eller på byen ;=))))

Skjult ID med pseudonym mammadalt sø. 16 des. 2007 14:35

En god venninne av meg var på "mange" (5 - 6) treff i løpet av noen måneder. Hun ønsket så inderlig å treffe "den rette". Hun var sterk og klar på hva slags mann hun ønsket seg, men det gjentok seg gang på gang at hun gikk litt på akkord med det hun i utgangspunktet søkte. Det kunne jo være at han allikevel... osv.. Jeg fulgte litt med på vurderingene hennes, og gav uttrykk for at jeg ikke forstod hvorfor hun skulle møte den og den. Hun stod på allikevel og gikk omsider "helt tom".

Jeg har truffet flere kvinner og de har med ett unntak vært meget flotte kvinner med en behagelig personlighet. For min del er det ikke om å gjøre å treffe flest mulig, men snarere prøve å forstå hvem personen virkelig er før jeg treffer dem. Jeg føler at jeg gir så mye av meg selv på et treff, og da jeg ikke ønsker å gå lei, passer jeg på å ta de pausene som er nødvendig. Da jeg ikke søker etter "bestevenninner" har jeg kanskje ikke truffet den jeg virkelig søker, men jeg slapper av og tar det som det kommer. Tror det beste rådet jeg kan gi er å ikke bli alt for ivirig/ for intensiv etter å treffe "den rette", og kjenn godt etter om du VIRKELIG ønsker å treffe den eller den.
Det er aldri for sent, og når du minst venter det... (men ta deg noen pauser når det butter litt imot) :-)
Slike menn som du har truffet zita, er et lavmål i forhold til hva du åpenbart ser etter. Glem dem fortest mulig

(mann 44 år fra Oslo) sø. 16 des. 2007 14:40 Privat melding

Zita du får begynne å date noen du vanligvis ikke ville date :) For det ser ut som de du har villet gå på date med er rasshøl.

Nå er vel alle menn mannetøser, ihvertfall hvis definisjonen er: Lett på tråden :D

Skjult ID med pseudonym mammadalt sø. 16 des. 2007 15:17

... og jeg tror at dersom en person har noen åpenbart gode sider, så har man lett for å overse det som føles som negativt. Da er det nok lett å miste fokus om man blir drevet av et inderlig ønske om å treffe den rette. Ikke lett dette, men bruk litt tid og kjenn litt ekstra godt etter om det føles riktig å treffe personen. Man finner ut mye dersom man tar seg tid og tar hensyn til alle følelser man finner i seg selv. Kanskje du ikke er så hardfør zeta, og da er det enda viktigere å være snill med deg selv.

Skjult ID med pseudonym allure sø. 16 des. 2007 16:06

Godt sagt, mammadalt! =) Det er fort gjort å "overse" negative ting når man velger å fokusere på de åpenbare bra tingene. Jeg tror vi alle går i den fella innimellom, men noen er flinkere enn andre - ser det i hvertfall ut til!

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 16 des. 2007 16:09

Ja de som er flinke til å overse små "feil" er ikke single lenger..... he he he he... mann blir veldig kresen inne på nett når mann blir bitt av basillen... ;oD

Skjult ID med pseudonym zita sø. 16 des. 2007 16:22

Dere kommer med sååå mange flotte råd alle sammen, blir helt rørt jeg nå :-) Ja jeg tror jeg virkelig skal kjenne etter på magefølelsen om jeg VIRKELIG vil treffe en. Ingen vits i ellers. Og så skal jeg bli flinkere til å sette foten ned. Både for meg selv og de kommende datene. Det å ta pauser innimellom er noe som nok er veldig lurt. Det trenger jeg. Opplever nesten at all luft er ute av meg etter en mislykket date. Og jeg skal virkelig begynne å se på profiler som jeg egentlig kanskje ikke har så god match med, kanskje har jeg det likevel? Og nå begynner jeg faktisk glede meg litt til nyttårsfesten :-) Tusen takk.

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 18:38

@Mammadalt du skriver som en gud! Jeg tror du er en god støtte for venninnen din i det du er en god analytiker når du ser at hun går på akkord med seg selv. En mann har slike evner når langt hos meg, det er helt sikkert. Når det gjelder gode sider som gjør at man overser de dårlige kom jeg til å tenke på en venninne av meg som alltid sa ( hun datet mye drittsekker)

"t.o.m Hitler hadde gode sider"

Hadde du snakket med meg for mange dater siden ville jeg vært enig i det å ta seg god tid til å kjenne baksiden før man møter utseende og kjemien. Men erfaring har lært meg at jeg da bygger urealistiske forventninger. Derfor vil jeg heller møtes raskt om magen sier ja.

Robby kommer met et glimrende råd når han ber Zita tenke nytt - det ligger mye der tror jeg ;)

Skjult ID med pseudonym mammadalt sø. 16 des. 2007 20:31

Ja, Pippi - derfor er noen råd gode for noen, og andre for andre. Vi kan bare komme med våre egne erfaringer, og så får mottaker føle seg frem til hva som er riktig for ham/ henne selv... :-). Ens egen sårbarhet er jo også av en viss betydning når man velger hvordan man ønsker å gå frem.

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 20:44

Mammadalt - du har gull i munn ;=)

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 16 des. 2007 20:52 Privat melding

Pippi

Til: "De gutta som leter etter kjæreste prøver seg ikke på sex på første date- det skal du ta som et dårlig tegn.
PS! Om noen av dere gutta mener jeg tar feil så skrik ut...."

Siden ingen andre gjør det og oppfordringen var så sterk, må jeg si fra om at dette er feil.

En betydelig andel av de som er kjærester, samboere og ektefeller i dag hadde sex første gangen de traff hverandre. Hadde ikke gutten lett etter kjæreste da disse hadde sex første gangen, hadde de færreste av disse vært kjærester/samboere/gift i dag.

Dessuten; hvorfor skal en gutt som leter etter kjæreste unnlate å prøve seg på sex på første date om forholdene ligger praktisk til rette for dette og begge har lyst?

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 20:54

- mammadalt om du skifter personlighet er det helt ok for meg, jeg er meg uansett!

Skjult ID med pseudonym mammadalt sø. 16 des. 2007 20:55

Flott Pippi! Slik bør det være... :-)

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 20:59

@good4u

Jeg tenkte på det at det var rart jeg ikke fikk pes for det innlegget. Men jeg vet at når jeg som jente har tatt den risikoen å gå for tidlig i bingen med en potensiell kjæreste, har jeg hatt uro inne i meg selv. Helt til jeg skjønner at han har like stor respekt uansett! Hvorfor har jeg det slik inne i meg om gutta ikke tenker over sånt? Jeg har mange venninner som føler det samme....

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 16 des. 2007 21:10 Privat melding

Pippi, dette er enkelt:
a) Om du vil ha en moderne og likestilt partner som respektere jenter som likestilte individer skal du ikke bekymre deg for om han kan miste respekt for deg fordi du - som han - går i bingen første kvelden. Om din frigjorthet gjør at du synker i hans øyne, er du jo uansett ikke interessert i ham, og da er det kanskje like greit å finne det ut før du kaster bort mer tid på ham.
b) Om du derimot ønsker en mann som er bærer av mer tradisjonelle (kvinneundertrykkende?) kristne/religiøse/muslimske grunnverdier, er din bekymring/uro mer berettiget.

Skjult ID med pseudonym mammadalt sø. 16 des. 2007 21:12

Wannabe:
Det var da hyggelig å få en litt mer kritisk kommentar også. Den som spør får svar... . Jeg kan tro jeg forstår hva du mener, men du må gjerne utdype det slik at jeg ikke er i tvil - les forvirring:-)

Skjult ID med pseudonym småkresen. sø. 16 des. 2007 21:14

For en karusell.. eller cd som går om og om igjen..

det er da virkelig ikke noe fasitsvar på sex 1. eller 5 date..... som to absolutte ytterpunkt..
kan jo ikke ha sex før første date.. og sex senere enn 5 date ender nok i vennskap... jævli enkelt..

Det handler om å ha sine " værhår intakte.. vise kjærlige egenskaper slik at de blir tatt imot med respekt, og respektere signaler i retur...

Hingsty har vet kun et tilfelle som var litt spesielt.. ventet omtret 5 ganger....det ble et langt men litt merkelig forhold..

hingsty stresser aldri.. men vet at er ting på gang.. går ting av seg selv..før 5.treff..
imotsatt fall er hingsty ikke "på G" den den det gjelder....

handler som den strenge militante læreren skrek til hingsty.. følg med i time XX.. til klassens store latter.....

Sex er da ikke noe hokus pokus.. tråden er rett og slett små-kjedelig...

handler da ikke om å prøve seg på sex.. hallo...


Skjult ID med pseudonym wannabe sø. 16 des. 2007 21:15

Du vet fra i går kveld hva jeg mener.... ;o)))) oppmerksomhets behovet .... mm

Vi er bekymret for deg.

Utdypet og klart: HVA ØNSKER DU OG OPPNÅ? HVA VIL DU???

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 21:19

Kjære hingsen velkommen tilbake ;=))))) hva kan jeg by på av bedre tema?

Skjult ID med pseudonym småkresen. sø. 16 des. 2007 21:21

Tusen takk pippi.. bøyer seg straks ned i marken et øyeblikk og rister av overflødig sand...
Alt i skjønneste orden med temaet.. og med små..javel hingsten da..

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 21:24

@good4y

Jeg er 39 -sikker på at jeg dater rimlig tradisjonelle menn, så da er det vel mest sansynlig at min angst for å gå for tidlig i bingen er reel?

Men du lille venn, er du storpulern? ;=))))))))))))))))))))))))))))))

Skjult ID med pseudonym Mockis sø. 16 des. 2007 21:26

PIPPI - heheheheheheh.. Skal nok ikke se bort fra at good4y ER en storpuler, men kanskje ikke DEN storpulern du refererer til. *ler*

Skjult ID med pseudonym mammadalt sø. 16 des. 2007 21:33

Mener å huske at jeg skrev "Vi" og ikke Vi. Jeg får prøve å ta litt hensyn, slik at jeg ikke fornærmer deg wannabe. Vedr. forvirring så kan jeg ikke se du utdypet det nærmere, og det er bare du som nevner det så langt.
Av en eller annen grunn så later det til at jeg har klart å irritere deg. Rettere sagt så lar du deg irritere av meg - et valg DU har tatt. Hva du tenker om det ene eller det andre, har ikke jeg noe med og det er sånn sett et ikke-tema for meg.
Allikevel...
Noen ganger føles det riktig å gi uttrykk for at man har forståelse for andres situasjon, og at det kan ha innvirkning på hvordan annen person føler seg. Derfor velger jeg noen ganger å gi uttrykk for det på min måte. Det er et valg jeg tar, og som jeg ikke har behov for støtte for å mene. Andre ganger kan jeg ønske å bare være med på en tulle-tråd, osv..
Det er min måte å opptre på Sukkerforum, og om det føles problematisk for andre, så får de finne ut av det selv med seg selv. Så lenge man oppfører seg og ikke ønsker andre noe ubehag - etter beste evne - så går nok det bra også skal du se wannabe.
Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld :-)

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 16 des. 2007 21:37

Mockis, husk at pippi er en sterk og smart dame:-)

Skjult ID med pseudonym hingsten. sø. 16 des. 2007 21:46

hallo..
hvorfor er de fleste så ille opptatte av mulige fallgruver...
hvorfor ikke konsentrere seg om flest mulige gode sider og ri på de og løfte partneren der..
og dysse ned de mindre gode.. ingen er da 100% eller bedre enn den beste man har hatt...

Ting blir ille mye enklere da..litt ballast og erfaring kan være ille nyttig

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 16 des. 2007 21:48 Privat melding

"De gutta som leter etter kjæreste prøver seg ikke på sex på første date- det skal du ta som et dårlig tegn.
PS! Om noen av dere gutta mener jeg tar feil så skrik ut...."

*ler*

Dette er totalt idiotisk. Jeg gidder ikke forklare hvorfor siden du ikke ga noen forklaring for påstanden til begynne med.

Skjult ID med pseudonym hingsten. sø. 16 des. 2007 22:04

Litt mattemattikk til BM.... siste 6 mnd har hingsty hatt 4 behagelige møter innenfor sukkerveggene....
han har tydeligvis møtt på to "mindre gode" spennede damer ifølge brødmannen.. (eller 50% her inne om du vil)
som iallefall ikke med tvang.eller minst 50% delaktige... har spist hingsten rå iløpet av skal vi si cå 4-6 timer etter første øyekast..
hingsty skal ikke dømme noen så raskt.. ikke før han vet mye mer enn akkurat hva som skjer første kvelden...
vrrrinsk...

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 16 des. 2007 22:05 Privat melding

Jeg har da ikke sagt noenting om deg og dine 2 damer eller kvaliteten på de to.

Du har tydeligvis misforstått hva jeg mente.

Jeg sier at selv om man har sex på første kvelden, betyr det ikke at man ikke leter etter kjæreste. Jeg venter ikke lengre med å ha sex med noen som viser kjærestepotensiale enn noen som bare virker som kule jenter som jeg har lyst å treffe videre selv om de ikke er noen jeg ser for meg jeg kan ha et langvarig forhold med.

Skjult ID med pseudonym mann1 sø. 16 des. 2007 22:09

Hva er galt med å ha sex første kvelden? Hvis det er ment å bli dere to og det er en gjensidig kjemi kan dere gjerne ha sex første kvelden og det vil fortsatt fungere. Helt enig med Good4u her, det er nok av eksempler på dette.

Hvis det ikke er ment å bli dere to, og begge har en forståelse for det ser jeg fortsatt ikke problemet med å ha sex. Jeg vet at vi menn kan føle seksuell tiltrekning til en kvinne selvom vi ikke ønsker å tilbringe hele livet med henne. Jeg er sikker på at dere kvinner kan føle det på samme måte. Da mener jeg det er helt greit å ha sex! Hvorfor ikke benytte singeltiden til å lette litt på trykket og nyte litt sammen i stedet for å bli mer og mer "deppa" og seksuelt frustrert?

En kvinne får ikke mindre respekt selvom hun har hatt sex med mange (i hvert fall ikke i mine øyne), akkurat som en mann ikke får det. I dagens moderne og likestilte samfunn burde det være en selvfølge, og de som mener noe annet burde seriøst gå litt i seg selv...

Skjult ID med pseudonym mammadalt sø. 16 des. 2007 22:13

wannabe:
Synes det var interessant å bli utfordret faktisk - litt mange tråder som ikke engasjerer meg så mye. Jeg er rimelig sikker på at jeg ikke har ordlagt meg slik du beskriver vedr. SUGAR..., osv., men for meg er det uvesentlig. Jeg har intet imot at personer her bruker forskjellige pseudonum, men det er kanskje fordi jeg ikke så lett irriterer meg. Jeg har ikke kontroll over hva andre finner på, og aksepterer at vi er forskjellige, noe som er bare hyggelig. Jeg har ingen spesielle motiver - tenker ikke slik. Jeg søker ikke oppmerksomhet eller prøver å dominere. Det er bare du som føler det slik, og det - som jeg skrev i sted - har jeg ikke noe med. At du er lei er en sak du må ta opp med deg selv, og kanskje det er en løsning å da ikke lese hva jeg skrive - ikke vet jeg.
Personer med lav selvfølelse ville trolig tatt seg nær av det du skriver, men denne gangen er det helt i orden - synes som sagt det var litt "gøy" å bli utfordret av deg - for å si det på den måten.
Du er et tema for meg - det er jo derfor jeg svarer deg. Jeg lar meg ikke fornærme av deg, eller noe i den retning, og ønsker faktisk at du og alle andre er glad og fornøyd - helt sant :-). Og til slutt... :. Jeg er anonym med dette kallenavn fordi jeg ikke ønsker oppmerksomhet. Det motsatte av å stå frem med profil/ bilde.

Skjult ID med pseudonym Pippo sø. 16 des. 2007 22:19

Nå er det sååååååååååå hyggelig her at jeg kan ikke skjønne noe annet at det nærmer seg jul ...:-) ))))))))

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 16 des. 2007 22:23

Jepp...mye psycho-shit her i det siste...

Skjult ID med pseudonym jente75 sø. 16 des. 2007 22:54


...oki.. nå er jeg forundret... skumet igjennom her...

...drar det damer å "skryte" av hvor mange man har hatt... vel...
når man blir kontaktet av enkelte, som sier btw jeg er "på forumet" og kaller meg....

ingen god taktikk på meg hvertfall....

sex på første date... kommer helt an på "forarbeidet det" (må jeg vel forklare... tlf, msn, mail osv...)
er magien der også på møtet så hvorfor ikke?
sex første kvelden du treffer noen på byen? - neppe om jeg vil stifte et lengre bekjentskap enn til sola gryr ;-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 16 des. 2007 23:34 Privat melding

"sex første kvelden du treffer noen på byen? - neppe om jeg vil stifte et lengre bekjentskap enn til sola gryr ;-)"

Forklar det der litt?

Skjult ID med pseudonym jente75 sø. 16 des. 2007 23:38


Det jeg mente å si er at hvis du møter noen på byen (ikke etter sukker osv) men den gode gamle måten. Så ville jeg ikke (mest sannsynlig) hatt sex første kvelden, hvis jeg likte ham og så potensiale i noe mer - ikke bare tente på ham...

Skjult ID med pseudonym hingsten. sø. 16 des. 2007 23:54

Brød-mann.. du svarte da virkelig unvikende på spørsmålet om 50% av damene her inne hadde "såkalt lite verdi" det handlet ikke om hingstens opplevelser...all debatt tilsier at mange stiller i båsen et par opplevelser i halv-året.. snakket for alle og det skjønnte professor BM.....


Jente75.. det helt respektabelt å ha forskjellig syn og ikke være en gjeng monogene personer på et så stort forum..

Er det tillatt å se litt annerledes på dine poeng.., mange ønsker forhåpentlig å leve de årene man har til rådighet..

Du sier "å skryte på seg damer".. dette er et forum for debatt og ikke intime samtaler, selvfølgelig er det åpenhet for personer som har helt andre verdier enn en selv.. iallefall utad fasademessig..

Å skryte inne på privat kommunikasjon ville selv jeg vært helt enig i deg i.
Om det viser seg at en utleverer sitt nick bør det sees på som fortrolighet, og jeg ville isåfall aldri gå å grave og jakte negativitet for å henge flest mulig på knagg...

Jeg er av den oppfatning av at mennesker som utleverer seg litt.. fremstår mer behagelige å være i selskap med enn de som skjuler seg bak en fasade og pynter på den for å fremstå ordentlige..( i vår alder vet vi vel endel om hva som gjelder forhåpentlig)
ofte er vel sånne ganske så opptatt av perfeksjonisme også.. som ikke tiltaler alle forhåpentlig..

Vi er da ikke en gjeng sardiner i en liten box sånn til ettertanke.. sier hingsten og traver avslappet inn på sin stall, klar for nye oppgaver imorgen...

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 16 des. 2007 23:55

Jente75 vi tenker det samme selv om vi ikke er like gamle!

- Jeg begynte å lure på om det er generasjonskifte i synet på sex første kvelden? Min datter som er 18 mener nemlig at min generasjon er en gjeng med frøken bibelpripp ;=))))))

Skjult ID med pseudonym hingsten. ma. 17 des. 2007 00:16

Da har tydeligvis flertallet av hunnkjønn en kurv donald på soverommet...til bruk i innkjøringsperioden.5-10 kvelder muligens ??
er det sånn det fungerer da isåfall.. Der må hingsty melde pass..og må iallefall ha noen epler for å roe seg.. vrrrinsk.. (ironisk ment) .. hingsty har muligens møtt på en gruppe outsidere gjennom et langt liv..uflax kanskje..hmm...

Skjult ID med pseudonym onenights ma. 17 des. 2007 00:18

Kan man ikke gjør litt som man ønsker der og da. De fleste er vel voksene til å ta ett valg. Ønsker men å hoppe til sengs etter noen timer - er vel detgreit om man er mann eller kvinne. Man trenger vel ikke akkurat gifte seg eller planlegge sommerferien for hele familien osv.
Tror både kvinner og menn ønsker seg av og til uforpliktende sex /en elsker. Men alle er ikke tøffe nok til å innrømme det :-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 des. 2007 01:32 Privat melding

Er din datter på 18 av like sterk karakter og personlighet som deg selv, pippi, vet du hvor du kan sende henne :) .

On topic må jeg si som jeg sa i en annen tråd. Jeg tror det har med forskjellen på om man vil ha sex generelt eller om man vil ha sex med akkurat den personen som avgjør om det er "risky" eller "safe" å ha sex første kvelden.

Skjult ID med pseudonym jente75 ma. 17 des. 2007 03:22


Enig med BM situasjonen avgjør...

...og selvfølgelig må alle gjøre som det føles riktig for seg... sa bare hva jeg ville jeg... ;-)

@ hingsten
jeg graver ikke... og er helt enig med deg i at her skal folk være forskjellige.. men.. altså.. 300 damer? (som en eller annen sa)
og ja, det er selvfølgelig en tillittserklæring å si hvem man er.... har ikke noe behov for å offentliggjøre noe jeg... ;-)

ikke trenger jeg å lese Donald heller for å la være å ha sex med noen første kveld.. men jeg kan fantasere og glede meg til det skjer... bygge forventninger... lære personen og kjenne... og ha det fantstisk (forhåpentligvis, når det så skjer) eller ha fyllesex som bar er flau dagen etter... mitt valg er enkelt.. om jeg da... vil noe mer... men heldigvis er vi forskjellige...

Kan godt ha en elsker og jeg... så lenge jeg er singel og ikke sårer noen, gøy å leke... det er da ikke noe problem.. det som er vanskelig er å finne den jeg vil dele resten av livet mitt med... som jeg tenner på ca 730 ganger i året ;-)

@ Pippi
vi er nok i flertall tror jeg... *hehe*


(mann 51 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 07:00 Privat melding

Jeg er ikke enig i at det nødvendigvis er "risky" å ha sex første kvelden. Treffer en på noen her inne, kan en ha blitt godt kjent med den andre før en faktisk treffes i det virkelige livet. Tenker her på telefon og tasting. Da kan det gå helt greit å ha sex første kvelden, og det er sex med akkurat den personen som er målet. Som vanlig mener jeg at det ikke er noen "fasit".

Skjult ID med pseudonym hingsten. ma. 17 des. 2007 18:17

300??.
finnes det lystløgnere som forsøker å nyte av å fantasere om andre og nyter det i voksen alder?? hmmmf..
Minner hingsty om to " ofre" han tok vare på så langt det lot seg gjøre..

Har en merkelig formening om hvem det er.. muligens "en frk i samme skinn" og minner om ex til en av mine bedre venner"..stakkar jente...

hingsty har forlatt to venner fra barndommen etter å ha gitt de tilstrekkelige sjanser med avvenning av lyst-løgner og påfunn mot hingst og diverse personer for egen vinning over en 5 års periode..

Typisk personligheter som aldri vil finne seg selv... hingsty slenger sin man elegant bak ryggen og traver ut av debatten en stund..

Skjult ID med pseudonym mammadalt ma. 17 des. 2007 19:13

wannabe:
Jeg registrerer at du har slettet 2 av dine 3 "påstand-spørrende-kritikk" - kommentarer rettet mot meg her i går. Du fremstår jo litt "snillere" nå da :-). Det var jo litt dumt da kommunikasjonen mellom oss nå virker litt merkelig kanskje. Tid til ettertanke har vi vel alle hatt behov for til tider... . Skriv og slett hva du selv ønsker på forumet - du har min støtte selv om jeg nødvendigvis ikke er enig denne gang. Jeg får vurdere å slette mine svar til deg da kanskje.
Ønsker deg en riktig fin jul :-).

Skjult ID med pseudonym wannabe ma. 17 des. 2007 19:20

Kjære MAMMADALT....

Ydmyk og litt flau wannabe her! Ber om unnskyldning..! Min feil og dermed har jeg fjernet mine skriftlige tåpligheter. (Kan ikke ansees som noe annet!)

Du er ikke den jeg litt for kjapt tok deg for og være, (vi var flere som trodde det om deg) i går...
Dere to har bare en MEGET sammenlignbar sjargon. (uheldigvis...) Håper du kan akseptere min beklagelse...

Lykke til og min lekse er og ikke være like kjapp på tastaturet ved neste korsvei...

Ønsker deg en riktig fredfylt og velfortjent jul..

ydmyk hilsen Wannabe

Skjult ID med pseudonym mammadalt ma. 17 des. 2007 19:47

Jeg tar av meg støvet og bøyer meg i hatten wannabe :-). Jeg gleder meg alltid over personer som overrasker i positiv forstand skal du vite. Jeg er faktisk meget imponert over deg, trolig også fordi jeg har for vane å ikke forvente for mye.
Ble faktisk litt overumplet nå, noe jeg ikke så lett blir.
Så da fortsetter vi som "gode sukkervenner" og julen blir like fin for alle og enhver... .
Unnskyldningen er mottatt og i høyeste grad akseptert.

Takker for en positiv overraskelse :-).

Skjult ID med pseudonym sportylady ma. 17 des. 2007 20:01

Hmmm..dersom man responderer på en eller annens innlegg...være seg i negativ eller positiv forstand....er det ikke det som er skrevet man responderer på eller er det personen..... eller personen man tror det er.....hmmmmm...**skuffet**

Skjult ID med pseudonym wannabe ma. 17 des. 2007 20:01


En viktig egenskap er og se sine feil og lære av dem... Prøver tilstadighet!!!¨
Her tok jeg så til de grader feil og da ber man om unnskyldning. Det gleder meg og lese
at du aksepterte min ydmyke unnskyldning....

Har også lært at gjør stikk motsatt av det folk forventer så opplever du mye positivt. Du forventet et
annet type innlegg fra meg... ;o)

Smiler stor og ha en fornøyelig aften.....

Mammadalt er forøvrig et "morsomt" og humørfylt kallenavn.....

hilsen
wannabe

(mann 51 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 20:05 Privat melding

sport, på ett debattforum burde det vært innlegget. Men, har ofte følelsen at noen kun kommenterer personen/nicket

(kvinne 49 år fra Hedmark) ma. 17 des. 2007 20:15 Privat melding

Og vet du Kity...det er skikkelig trist....og føler det ikke blir genuint...da man forandrer mening om det skrevene ord ut i fra Hvem som sier det og ikke HVA som blir sagt

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 17 des. 2007 20:20

Det er ikke genuint, og heller ikke spesielt fruktbart. Og etterhvert blir det mer spennende og se hvordan vedkommende skal foreta sine patetiske, uforståelige angrep. Jeg tror det er det de er... Hmm, nå var det kanskje en person, og ikke meningen jeg angrep. Dask på lanken *smekk* :-)

Skjult ID med pseudonym mammadalt ma. 17 des. 2007 20:31

Forventet og forventet wannabe... . Vet ikke helt hva jeg forventet jeg, men er nok vant til større utfordringer enn dette, så det går/ gikk helt fint, noe jeg antok du forstod i går. Ble som sagt positivt overrasket, og JEG har intet behov for å trekke frem noe negativt rettet mot deg nå i ettertid, snarere tvert imot.

Ha en fin aften, og gå rakrygget videre... :-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 17 des. 2007 20:35

Litt nysgjerrig her jeg, wannabe.
Hva var det som gjorde at du skjønte at du hadde tråkket i salaten?

Skjult ID med pseudonym wannabe ma. 17 des. 2007 20:36

Smiler og rak i ryggen har jeg alltid vært..... ;o)

Jeg vet at det går helt fint og du har nok utfordringer til daglig av en helt annen karakter enn dette.
akkurat som meg....

Glad jeg innså mine feiltrinn....

wannabe

Skjult ID med pseudonym wannabe ma. 17 des. 2007 20:46

Flere ting - mest av alt når jeg leste nøye det vedkommende skrev og det at det ikke stemte med min
ene påstand.... Da kunne dette ikke være samme menneske som har vært direkte - til tider ufin etc...
Så ja - jeg dreit meg ut!!

Jeg tok skrekkelig feil og det har jeg bedt om unnskyldning for... (den er også akseptert...)

Innleggene er også fjernet av den grunn.....

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 17 des. 2007 20:47

Lov å feile... :-)

Skjult ID med pseudonym wannabe ma. 17 des. 2007 20:54

Ikke sant men det beste er og lære av det.....

(mann 61 år fra Akershus) ma. 17 des. 2007 20:56 Privat melding

...jeg skriver litt av og til...sanger m.m.....tenkte på dette med forhold og det mange har opplevd....


"angst for å miste, det som kan bli...fortia skremme i fremtida mi"

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 17 des. 2007 23:40

Tror Kit og sporty er inne på noe vesentlig her, nemlig at det virker som mange ikke bare tar hensyn til det som står skrevet, men mye til hvem som har skrevet det. Skal prøve å passe meg for å ikke gå i den fellen selv. Fort gjort... Resulatet av det kan bli at man bruker ulike nick i hytt og pine (for å ikke bli foråndsdømt, betraktet som PR-kåt o.l.), og da blir det vel strengt tatt mindre interessant her?

Skjult ID med pseudonym hingsten. ma. 17 des. 2007 23:52

hva med selvutnevnte pr-prinsesser som kan kritisere akkurat der det er på sin plass..(sist i en tråd for ca. en time siden) hingsty gidder iallefall ikke å engasjere seg opp mot piss-maur... advare mot enkelte og få full støtte av utnevnte "arbeidsmaur" her inne.. kanskje de gjør det en tanke mindre intressant å debattere saklig om relevante emner også lilleulv..

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 23:54 Privat melding

Det er altså meg han snakker om! :-D

Til å engasjere seg så lite nevnes jeg rimelig ofte. Men det er i orden det, frk. piss maur har valgt å ikke engasjere seg i dyreverdenen noe mer.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 18 des. 2007 00:11

Kjenner ikke til tråden eller saken det refereres tll.... det er ikke så viktig.

Poenget mitt er at selv om noen i blant kan irritere, selv om enkelte i blant har urimelige påstander, selv om det er noen man nesten aldri er enig med, så er det en fordel å ikke lese alt med briller spesialtilpasset de enkelte personene. Jeg skrev innlegget her mest som en påminning til meg selv for at jeg skulle vokte meg for å gå i den fellen.

Det blir selvfølgelig lettere hvis ting foregår i relativt gemyttelige former. Og det bør det jo!

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ti. 18 des. 2007 00:14

@Zita: du har hatt uflaks... Ikke gi opp.

Historien gjentar seg, jenter klager på "smartinger" som prater seg til sex, gutter klager over for lite respons når de oppfører seg "ordentlig". Høres ut som en deadlock. Jeg har vært inne på temaet før, og jeg klær meg fremdeles litt i hodet.

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 18 des. 2007 00:15

Jeg svarte på et innlegg vedr. kvinner i norge vs. kvinner i utlandet. Jeg syntes utsagnet var helt bak mål, og hvis noen mener det så må de jo bare reise til utlandet og finne seg en dame, noe jeg også skrev. Det er ikke noe tap for noen av oss. Og jeg aner ikke hvem personen engang er, eller hva han måtte ha skrevet her inne før. Hehe, snakk om personangrep fra visse andre her inne. På seg selv kjenner man andre etc. :-)

Skjult ID med pseudonym ESP ti. 18 des. 2007 00:16

Hingsten; morsomt å høre deg si "saklig" og "debattere" i en og samme setning ...

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 00:16 Privat melding

Mockis den tråden ble jo ganske festlig etterhvert... hihihihihi

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ti. 18 des. 2007 00:20

Finnes det noe mer kontroversielt enn en tråd om utenlandske damer på et forum som dette? Det må i så fall være prostitusjon.... Orker ikke en gang å lese det som er skrevet.

mrkrølle/jeebus

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 00:20 Privat melding

Hehe, ja, jeg så det. Tror mrx fikk fjernet litt frustrasjon. Og det er jo for all del bra. :-)
Men med slike utsagn, så må man nesten motta litt pepper fra norske kvinner/jenter/pissmaur! :-D

Skjult ID med pseudonym ESP ti. 18 des. 2007 00:21

Handler denne tråden om utenlandske damer?

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 00:23 Privat melding

Ja og det er jo helt greit... Man må da ha lov og ytre seg og bli uenig,,., gjerne også heftig....!!!!

Jeg måtte smile og hadde det gøy........................

Natta fra meg som sitter og jobber med kunde lister.... ;o)

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ti. 18 des. 2007 00:23

Det er bare litt etterdønninger av den tråden, her inne.

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 18 des. 2007 08:21

ESP. du er ikke dum. Ikke verst å klare å forstå hva som er en setning :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten. ti. 18 des. 2007 14:06

Tillates det heftig diskusjon her inne cino.. helt feil.. en sur for-pike forsurer et ganske stort miljø på kort tid.. om hun får litt motstant.. så den påstanden faller nok....

Generellt sagt.. selv en hingst kan bli dressert til å følge fornuftige kjøre-regler..

Men om noen har sett en middels dressert "luksus-traver" står dønn rolig om det kasets møkk fra
såkalte " flinke for-ryttere" fremfor strigling og for av epler fordi hingsty fikk pokal.. (mulig en 2.plass riktignok)

eller stått over tid å sett på at enn venn skulle bli plaget med det samme nedlatende..

og ikke trave til en ny stall eller sparke litt med bakbeina..

ville vel hingsty like gjerne kalle seg vallak...

nei.. enkelte hår-såre for-ryttersker skal få se ned på alle mulige svakheter mot det annet kjønn...

jeg kaller deg å rette løpet på børsa si feil veg ..langsiktig tenkt....sier hingsty innimellom slagene med hoppe-samtaler..

legg den død for hingstys del takk...var nok milevis unna rett strigling av SOMMER-HINGSTEN ja..Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 18 des. 2007 14:33

Lurer på jeg hingsten....når er det nok for deg.....følger med på mye av det som skjer her og du FUCKER opp stemnigen i forhold til enkelte her.....hva tror du at du oppnår med det? og spørsmålet krever ikke svar, men for all del be my guest......
Alle trenger ikke like alle....men man kan vel kunne klare å forholde seg til alle for det ....eller? *snevert*og du oppleves som en svært så vonbroten et eller annet.
Blir ikke overrasket dersom du nå kommer til å nevne hoff og et og annet du tidligere har skrevet....Ser IKKE noe galt i å støtt en og annen...dersom man blir URETTFERDIGBEHANDLET.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 15:17 Privat melding

Ponnien, du, av alle, bør være glad for at forumet her ikke blir ødelagt av ett bruddent kar.

Skjult ID med pseudonym hingsten. on. 19 des. 2007 10:45

Eller rett og slett ødelagt av en "blaut (gress)kar" uten antydning til antenner muligens...

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 21 des. 2007 12:26

Jo.. hingsty er kanskje dypt sjenert....til syvende og sist...

Kanskje han bare bør stå på stallen og bare stikke hode forsiktig utenfor stall-døren..
og titte på verden.....

Hingsty ønsker forøvrig alle en herlig forjulstid... der han gjør det beste ut av det meste...for de flestes del..
nå.. er det lang-helg og "kotte-nykker" på hingsty.. vrrinsk....eller silence....

(mann 45 år fra Oslo) lø. 22 des. 2007 00:45 Privat melding

Du får kanskje velge dine dater med mer omhu, vet ikke hvor lenge du prater med de på nettet før du treffer de? det er kanskje greit. Det finnes jo normale folk der ute også.. kom deg på nyttårsfesten, jo flere mennesker du treffer , jo større er jo sjansen på å treffe den rette....lykke til

Skjult ID med pseudonym jente75 lø. 22 des. 2007 01:02


stryker hingsten forsiktig over mulen...

... her kan man tydeligvis ikke være hårsår....

...denne gangen synes jeg nesten du fikk for mye kjeft... så derfor en trøstende gulrot...

forresten funker ikke avstraffelse på hester... de blir bare enda mer rampete... :-)

nøytral stalljente som vil at alle skal være venner.. og fred på jorden.. og slutt på krig og fred og sånn...
*tvinner hårlokken mellom fingrene*

Skjult ID med pseudonym zita lø. 22 des. 2007 01:07

Takk for det Robert, ja jeg kommer på nyttårsfesten ;-)

Skjult ID med pseudonym hingsten lø. 22 des. 2007 03:38

Løfter jente 75 sky-høyt opp på utstikken på pippis kråkeslått.. og håper hun nyter.. der er hun kjempe-hvasomhelst.. et hestehode foran.. skulle bare........øvrige kråker er ikke i nærheten..