Alle innlegg Sukkerforum

Alle disse som er så sporty, er dette tilfelle...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rufsen on. 24 mars 2010 01:01

Jeg selv trener litt, har ikke ski, men skal kjøpe. Det er også lite snø hvor jeg bor, så lite skigåing, maks 1 uke i året.
Jeg liker også å gå i fjellet, men det betyr ikke at jeg går opp en eller annen fjelltopp hele tiden.

Men på mange profiler så skriver jentene hvor flinke dem er å utnytte fritiden sin. Er i en båt, går på ski hele tiden, elsker å gå i fjellet, seiler, slalom, telemark. osv....

Jeg forstår at det er en interesse for det ,og at jentene liker det godt. Men hvorfor kan ikke man være litt mer ærlig å si det som det er, ikke fremheve det så mye.

Beklager, men jeg nekter å tro at så mange er så utrulig sporty. Ser det hele tiden på profiler, begynner da å lure.
Så hvorfor, skal vi kanskje forandre sukker.no til sporty.fritid.sukker.no;)?

Og jeg mener ikke at kun jenter gjør dette, er sikker på at gutter gjør det også.

Men hjelper det å fremheve det så mye og overdrive litt?

Hilsen
Rufsen

(mann 36 år fra Oslo) on. 24 mars 2010 01:06 Privat melding

Jeg er usporty og lat. Whatever.

Påfallende at hele idrettshøyskolens studentmasse nå og de siste ti årene tilbake har havnet på sukker.no spør du meg ;-).

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 24 mars 2010 01:51

Jeg tolker ikke de som skriver at de liker å ta et glass vin som alkoholikere, men jeg forstår utfra hvordan du leser profiler at jeg burde gjøre nettopp det.

Skjult ID med pseudonym vårivente on. 24 mars 2010 02:28

Jeg er sporty -går mye i marka, på ski og sykler. Om sommeren er jeg ute i båten. Dette er en såpass stor del av meg at selvfølgelig skriver jeg det i profilen. Jeg ønsker å bli kjent med en mann som har samme interesser som meg -det er viktig!!

Skjult ID med pseudonym jadda... on. 24 mars 2010 09:53

Jeg trener 4 ganger i uka, så jeg tror jeg kommer innunder betegnelsen sporty. Jeg tror også det er en del som oppfatter det å være sporty til å være litt tøff og ta utfordringer på strak arm.....altså ikke bare trening og aktivitet.

Skjult ID on. 24 mars 2010 09:58

Når du ser meg på gata og ser mine ekstra kilo ville du aldri kalle meg sporty. Men ville du kalle meg sporty hvis jeg fortalte deg at jeg trener hardt 4 ganger i uka og blir presset til mitt maksimale, at jeg ofte går noen mil i helgene og at jeg generelt er aktiv ved å f.eks gå til jobb? Vi har lett for å stigmatisere og tillegge det vi selv mener et ord betyr. Mye enklere å spørre hva andre legger i ord.

Skjult ID med pseudonym MM on. 24 mars 2010 10:00

Jeg trener også 4-5 ganger i uka, elsker å gå på ski og være ute ellers i året. Da må jeg også få lov til å fortelle om det i profilen min, først og fremst for å fortelle de som ser på profilen min hvem jeg er. Jeg ønsker meg ingen sofasliter, og de skygger sikkert også unna meg.

(mann 36 år fra Oslo) on. 24 mars 2010 10:42 Privat melding

Så man er automatisk en sofasliter om man ikke lever for å bestige fjelltopper, gå til kikkut, sykle eller slike ting? :-)

Skjult ID med pseudonym MM on. 24 mars 2010 10:47

Har jeg sagt det? Sier bare at jeg ikke vil ha en sofasliter, han må like å bevege seg og være ute. Det er ikke det som som å bestige fjelltopper.

Skjult ID med pseudonym jadda... on. 24 mars 2010 12:33

Jeg skjønner ikke hvordan noen klarer å trene hardt 4 ganger i uka, går til jobb og masse aktivitet ellers i helgene og fortsatt er "overvektig"? Da burde man kanskje se på hva man spiser. Man er jo som kjent hva man spiser.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 24 mars 2010 15:25

Mange tar treningen i form av å sitte på en ergometersykkel og trå en gang i blandt mens de spiser potetgull og ser på tv. De gjør det for å gi seg selv god samvittighet. Trening ville jeg neppe omtalt det som.

Skjult ID med pseudonym Domm on. 24 mars 2010 15:37

Merkelig at folk som trener 5-6 ganger i uka(direkte sitat!) har sett ALT på tv når man snakker sammen. Følger med på alle serier osv....

Skjult ID med pseudonym jadda... on. 24 mars 2010 15:45

@Domm: Jeg tror ikke de som trener mye sitter noe særlig mindre i sofaen enn andre mennesker, men da kan man også gjøre det med god samvittighet.

(mann 36 år fra Oslo) on. 24 mars 2010 16:17 Privat melding

Så jeg må ha dårlig samvittighet for å sitte i sofaen om jeg ikke har vært en time på høypuls først?

Whops, I never got the memo.

Skjult ID med pseudonym barbie on. 24 mars 2010 16:39

Må innrømme at jeg sjelden tar kontakt når jeg - veldig ofte - leser om den svært aktive fritida mange menn har. Oftest friluftsliv, ja, men også andre ting. Regner ikke med at det ville bli noen bra match, da jeg er heller rolig, men slett ikke passiv. Er bare så ferdig med det stressa livet.
Synd hvis dere i virkeligheten ikke er så opptatt, da ...

(mann 36 år fra Oslo) on. 24 mars 2010 16:44 Privat melding

For min del er det litt som barbie over meg her skriver, når jeg kun finner fjelltur, skitur, kakajtur og gudene vet ikke hva bilder i albumene blir jeg ofte skremt bort. Sikkert på samme måte som mitt album som er fullstendig blottet for slike bilder kan skremme bort noen, og sannsynligvis fler enn nødvendig, men det er vel engang slik dette fungerer :-).

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 24 mars 2010 17:14

Nettopp kommet hjem fra en intensiv treningsøkt og satt meg i sofaen med en kaffekopp. Ahhh, så deilig det var! :P
Resten av kvelden blir sikkert mest TV-titting og å være konstant pålogget her på Sukker...

Jeg har i hvertfall ikke tenkt å ha noen dårlig samvittighet for _at_ jeg trener, når jeg tenker på hvor innmari strevsomt det var i starten, og så innmari lang tid det tok før jeg syntes jeg fikk noe uttelling på det i form av å føle meg sterkere og sprekere.
Ikke har jeg tenkt å la være å skrive om det i profilen heller, for et det noe jeg jammen meg er stolt av, så er det at jeg har klart å få til en god treningsdisiplin! Stolt, stolt, stolt, er jeg!!

Jeg skjønner ikke hvorfor folk her inne etterhvert har begynt å bli så provosert og irritert over profiler som hevder at de trener mye og i tillegg er friluftsmennesker?

Jeg er også redd for å ta kontakt med menn som viser til veldig stor treningsiver og aktivitetsevne, for tiltross for at jeg trener ca 4 ganger i uka og er friluftsmenneske, så er jeg faktisk ikke særlig sterk i kroppen (slikt er antageligvis litt genetisk betinga?) og ville bare vært en sinke dersom jeg skulle prøve å holde deres tempo og deres nivå.
Sånn sett kunne jeg godt tenke meg å treffe på en utrent sofamann som kunne tenke seg å bli dratt med litt ut i skaugen og marka av meg, da ville kondisjonsformene våres sannsynligvis matche ;p

Ikke bli irriterte og provoserte av folk som skriver at de trener og er ute mye, da vel, jeg antar at det i de fleste tilfeller er mye sannhet i det, men det dere ikke vet, er jo på hvilket nivå de forskjellige er på...
:-)

Skjult ID med pseudonym Domm on. 24 mars 2010 17:15

Du rekker ikke å trene 5 ganger i uka og se alle tvprogrammene hver kveld. Det var det som var poenget mitt. Tror folk bruker den uka de trente mest i løpet av året og sier at sånn er det hver uke.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 24 mars 2010 17:24

Domm:

Dersom man trener rett etter jobb eller studiedagen, rekker man vel å komme hjem sånn rundt 18-tiden på ettermiddagen, kvelden?
Så er det bare å slå på TV`n mens man lager seg middag og la TV`n dure og gå resten av kvelden :-)

Skjult ID med pseudonym eli on. 24 mars 2010 17:38

@ALLE Har dere barn? Hjem? Klesvask? Husvask? Middag å lage til barn? Møter,?Hage? Snø å måke? Familie og venner? Turnusjobb? Syke og gamle foreldre? ....... det har jeg -trener ikke, men tar meg en tur i skogen for å koble ut av til.

Skjult ID med pseudonym petita on. 24 mars 2010 17:44

Har barn, hjem, klesvask, middag å lage til barn, enda mer klesvask, middag nummer to som må lages for småen er kresen og vil ikke spise, en dør som må spyles pga overskudd av katter i nabolaget, klesvask, familie og venner... en stund til.., jobb for øyeblikket, studier, klesvask, støvsuging, oppvask, klesvask, aftensmat, barn å legge, bøker å lese, smil som skal smiles, lattere å le, bilder å ta, minner å skape, sukker å sukre. Trening? Jepp, trener på å leve :)

Skjult ID med pseudonym eli on. 24 mars 2010 17:47

=) Livet er herlig Petita.... ikke lett å være alene, men vi smiler vi petita. Ha en fiin kveld! :D

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 24 mars 2010 17:48

Ingen barn, ingen gamle foreldre å passe, ingen snø å måke, ingen hage å ordne, bare venner, klesvask, oppvask og husvask...

Men folk må jo få gjøre som de vil. De som vil trene og har tid til å prioritere det, gjør det, de som ikke vil eller ikke har tid, gjør ikke det, så enkelt er det vel?

Og de som blir provoserte og irriterte over profiler som viser til mye trening og friluftsliv, må jo selvfølgelig også få bli det om de vil ;p

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 24 mars 2010 17:54

Vel, stikker på trening nå. Hjemme litt før kl 23. "Hjemme" er egentlig helt feil ord, siden jeg skal på jobb i morgen rekker jeg ikke hjemmom, så overnatter hos fadern. Men etter jobb+kveldsjobb i morgen skal jeg hjem. Sist jeg var hjemme sto det mandag på kalenderen, og det var ikke denne uka.

Så, Eli, ja jeg har et hjem (eller fler), masse klesvask i sekken, middag kanskje i en eller annen kantine hvis jeg rekker, mange møter, stor hage med tidkrevende gress, busker og snømåking. Heldigvis ingen barn, ingen kjæreste, kun et familiemedlem (fadern). Det jeg har lurt mest på er hva jeg skal med et hjem....

Skjult ID med pseudonym eli on. 24 mars 2010 18:00

hehehe ja ikke sant @pgmp.... kos deg da :) virker som du trives og det det viktigste!

Skjult ID med pseudonym StikkPill on. 24 mars 2010 18:09

Hvor mange ganger skal loosere gnåle om dette?

Kanskje du skulle prøve å lese profilteksten også @Chris?
Til og med prøve å poste under pseudonym etter at du har postet en gang med bilde?

Man kan vel i det minste be om litt mer oppfinnsomhet, når noen starter en tråd.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 24 mars 2010 18:19

@StikkPill
Skal du kalle folk for tapere, og gjøre det på engelsk, får du i det minste skrive riktig...

Jeg har reagert på det samme, og holder meg som regel unna slike profiler av to grunner:

For det første, hvis fritida om vinteren består av skiturer og om sommeren av fjellturer, så matcher de ikke med en som ikke har stått på ski siden 1994 og som var på en skikkelig fjelltur for første gang i dette århundret i fjor.

For det andre skjønner jeg ikke hvordan de skal få tid til en kjæreste med det aktivitetsnivået.

Om jeg møter ei som vil ta meg med ut på ski på mitt nivå (etter å ha hjulpet meg å kjøpe ski til mitt prisnivå) en gang eller ti i løpet av vinteren - helt kult. Om jeg møter ei som vil bli med på fjelltur i mitt tempo en gang eller ti i løpet av vinteren - helt kult. Men når det virker som om det er det eneste de lever for - nei takk!

Skjult ID med pseudonym StikkPill on. 24 mars 2010 18:35

Jeg vet hvordan looser skrives på Engelsk @Zoid, så du skal slippe den undervisningen.

Jeg har sett mange med aktive bilder i profilen.
Gidder man å lese profilteksten, så står der sjeldent at de trener hele tiden.
Det står heller ikke at du må trene hele tiden.

Men det kan jo være at du har havnet på helt andre profiler...
Skjønner ikke hvorfor mennesker må gnåle på dette om og om og om og om og om igjenn...

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 24 mars 2010 18:38

@StikkPill
Så hvorfor fortsetter du å skrive det feil?
http://loseloose.com/

Og hva skal vi for øvrig få lov til å skrive om her?

Skjult ID med pseudonym jo on. 24 mars 2010 19:35

Huff og huff .. tråkker vi de spreke folka på tærne .... Dere får hoppe unna, dere som kan, for vi er for tunge i ræva og vonde å få på Tåa :) hihi

(mann 36 år fra Oslo) to. 25 mars 2010 15:36 Privat melding

@StikkPill:

>Kanskje du skulle prøve å lese profilteksten også @Chris?

Der står det "JEG ELSKER Å TRENE <3". Jeg kan lese, heldig sånn sett!

>Til og med prøve å poste under pseudonym etter at du har postet en gang med bilde?

Jeg har ingen idé om hva du forsøker å si, det er i hvert fall ikke jeg som er tøff i trynet og anonym her :-).

Lykke til!