Alle innlegg Sukkerforum

Dagen Derpåmat

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 41 lø. 27 mars 17:46

Har skrekkelig lyst på "junkfood" dagen derpå.
I dag ble det Pizza:
Ferdig bunn fra Rema 1000.
Tomat og olivensaus fra Heinz
Kalkunskinke
Pepperonipølse
1 tomat i skiver
paprika og løk
Revet Ost.
Tar ca 5 min å lage og 8 minutter i ovn. Herlig pizza på 13 minutter.
Andre tips til lettlaget "dagenderpåmat"

Skjult ID med pseudonym Enda En lø. 27 mars 17:57

Resten av nattmat-pizzaen jeg kjøpte på vei hjem. Tar ca null til å lage, trenger bare å åpne lokket på pizzaesken.

Skjult ID med pseudonym Tesen lø. 27 mars 19:45

Her er bare ett fornuftig svar: Sushi er best dagen derpå!

Skjult ID med pseudonym LovelyMan lø. 27 mars 23:26

Kebabtallerken fra Minuttburger slår aldri feil ;)

Skjult ID med pseudonym Lurer sø. 28 mars 05:15

TS
Vennligst definer "kalkunskinke"!

Skjult ID med pseudonym kokken sø. 28 mars 06:24

@lurer
Sammenpresset kjøtt fra Kalkun.
Skåret i tynne skiver, sånn som kokt skinke.
Finnes i sortimentet fra prior, Norsk fugl bl.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 28 mars 10:35

Eneste dagenderpåmat jeg fikser, er cola:P

Skjult ID med pseudonym Enzo sø. 28 mars 11:40

Ringe et telefonnummer...
Stå opp når de ringer tilbake.
Gå ut i døren og ta i mot maten.
Spise den..

Skjult ID med pseudonym 82 modell sø. 28 mars 11:46

Ibux og paracet

(mann 34 år fra Østfold) sø. 28 mars 11:52 Privat melding

Om jeg klarer å komme opp tidlig: Egg/ bacon, apelsinmarmelade/ristet brød, sursild,juice og te

Stå sent opp = bestille pizza

+ globoid

Skjult ID med pseudonym kropro ma. 29 mars 20:15

Vann, vann, vann... Maten spiste man på vei hjem, kanskje? Om man husket det!

Skjult ID med pseudonym Bjørn-NP ma. 29 mars 20:41

Tja... Ta en kyllingfilet (eller to alt etter hvor mye fysen du er). Legg den mellom to lag plastfolie. Dælje løs med kjevle eller tilsvarende egnet bankeapparatur til den er ca 1 cm tykk og flat. Fyll med ost, litt salt og kanskje et krydder etter eget valg. Rull sammen og sikre fra å løsne ved å surre en baconstrimmel rundt. Stek i panne med lokk. Men når er den ferdig?

Tips for alt kjøtt: Ta høyre hånd tommel og pekefinger og hold mot hverandre som i et OK tegn. Kjenn med venstrehånd pekefinger på muskelputen under tommelen. Sånn kjennes rått kjøtt ut. Langfinger mot tommel: Rosa. Ringfinger mot tommel: Lett gråfarge og gjennomstekt. Lillefinger mot tommel: Ødelagt. For kylling ønsker du å kjenne samme motstand på kjøttet som det du kjenner når du holder ringfinger mot tommel Enkelt og fungerer på det meste av kjøtt. Minus ribbe, helstekt lammelår og tilsvarende tykke greier. Da passer et steketermometer bedre.

Server med ovnsstekte krydderpoteter. Hvis du vil ta den enkle versjonen kjøper du båtpoteter fra frysedisken, klipper et greit hull i det ene hjørnet av posen og heller inn till krydder (ja, grillkrydder er passende) og litt olje. Klem igjen hullet og rist. Hell ut på langpanne og les hvor lenge det skal steikes. Kanskje burde dette stått først...

Skyll ned med litt vin, vann, brus, øl eller hva du måtte finne av væske. Må forresten gå å hente tilsvarende rett ut av ovnen selv. Lykke til.