Alle innlegg Sukkerforum

Menn som får date med damer "i en liga over seg"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nils ma. 29 mars 2010 13:51

Hei,

jeg er en gutt på 24 år. Jeg lurte på om det er mange menn og gutter her som har fått date, sex eller kjæreste med en eller flere damer som dere uten tvil vil betegne som langt penere enn dere selv?

Jeg har kommet over så mange dameprofiler i det siste, og det ser ut til at alle de finere jentene skriver at de vil ha en fin gutt, en gutt med flott utseende etc etc?

Stemmer dette, eller kan man komme svært langt bare man har humor og god selvtillitt?

Takk for alle svar.

Skjult ID med pseudonym jente ma. 29 mars 2010 13:57

Du kan komme veldig langt med humor og god selvtillitt! Men neppe hos de som eksplisitt sier at de vil ha en peng gutt. Eller hva vet jeg? Er over din målgruppe. (ikkeutseendemessig, men aldersmessig) :)

Men si meg, hvorfor er det viktig for DEG å date en som er penere? Holder det ikke med humor og god seltillitt? ;-)

Skjult ID med pseudonym jadda... ma. 29 mars 2010 13:58

Nettet er en svært overfladisk kontaktarena, så du burde nok innfinne deg med å date damer "i en liga under deg". Lykke til!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 29 mars 2010 14:06 Privat melding

Nils jeg tror heller det er stil, klesstil, rufsete look som er først.......ikke selve utseende, jentene jeg har truffet er langt penere enn meg selv, lukter bedre og ser ikke ut til å bry seg om at jeg ser ut som en gorilla.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 29 mars 2010 14:12 Privat melding

selvtillit gjør at man har kontroll over start fasen,humor er ikke alltid veien til hopp i høyet,vanskelig å skjønne helt hvor du vil,en natts opplegg eller ring på fingeren, men tar utgangspunkt at du vil ha opp pule tallet ditt,og at du vil opp en klasse,men hvorfor i svarte må kroppen da være kanonbra,seksuelle kunster er ikke proposjonalt med perfekt kropp,om du vil at gutta i taxi køen skal se at du drar heite damer hjem,er jo trikset stå først i køen og plukk ut heite helga å si hun kan sitte på når drosja kommer,kjør hode ut å hjør pule tegn til gutta,hun går ikke ut av bilen før hun er hjemme,"alle " tror du hadde flaks den natten,hverdagshelt i nattens mulm og mørke,får jo håpe hun ikke går ut to kvartaler før der hun bor,så hun slipper ekkel oppringing fra deg dagen etterpå,,,,,,,,,,,,,klart det finnes fiffige oppskrifter på hvordan sjarmere kvinner,istedenfor å sitte å fundere, hva med å gi komplimanger,puss tennene ofte,flørt uhemmet med alle på vei til jobb,smil til gamle tanter,kjøp blomst til hun single på kontoret,og ikke minst vask hendene etter do besøk,så blir det nok liga opprykk på deg oxo,

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 29 mars 2010 14:22

Jeg har i hvertfall sett mange flotte damer som går hånd i hånd med helt gjennomsnitlige menn utseendemessig. Men jeg har en følelse av at de kanskje ikke har funnet hverandre på nettet, fordomsfull som jeg er...

Assante:
Jeg tror faktisk ikke du er repressentativ i denne settingen ;p
I forhold til alle bildene jeg har sett av deg etterhvert her på forumet, tror jeg at du blir sett på som en attraktiv mann utseendemessig og kropsmessig.

Skjult ID med pseudonym Nils ma. 29 mars 2010 14:35

OK. Jeg er en ganske attraktiv mann. Jeg vil faktisk si at jeg er ganske mye over middels. Men jeg tar sorgene på forskudd og tenker at om viss jeg blir skallet, og ikke kler skalletheten min bra. Så kan jeg ikke leve på utseendet lenger, og må jeg da slå meg til ro med en middels pen dame? Ufff.

Viss alle mennene tok en dame som var en liga under de, hva da med de aller fineste jentene. Ingen ville ha tatt de, fordi de mennene som var i deres liga jo ble kjærester med noen i en liga under...

Jeg tror det er viktig å ta gode bilder av seg selv...Alle fine jenter er jo ikke like overfladiske...noen fine jenter sier det er OK med en middels utseende gutt som har god personlighet...

Jeg tror vi gutter av natur er mer opptatt av utseendet enn jenter. Når jeg vil ha en kjæreste, så vil jeg at hun skal være ordentlig attraktiv og samtidig skikkelig smart og morsom...vel, vel...

Skjult ID med pseudonym Nils ma. 29 mars 2010 14:37

Det er jo ikke skrevet i stjernene en gang for alle hvem som er pen og hvem som ikke er pen. Men det finst noen retningslinjer oppe i stjernene...

Det kommer litt ann på, men jeg tenner rett og slett ikke på mindre pene jenter...Jeg har prøvd å datet de, men ja, det ender opp med at jeg overhodet ikke har lyst å kysse de...og det er ikke fordi jeg er for nervøs...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 29 mars 2010 14:43

Attraktivitet er relativt. For meg er en type person/utseende attraktivt men for en annen så vil ikke dette være overensstemmende :-)

@Nils: jeg tror jenter kan være vel så mye utseendefokusert som gutter og især på nettet. Er man uheldig med bildene eller har x antall baderomsbilder/skibilder(hvor skibrillene er sitter som fastlåst over øynene f.eks) så finner jeg dette her overhodet ikke attraktivt. MEN om jeg evt hadde møtt den samme personen ute i det virkelige liv kunne min oppfattelse av ham vært totalt motsatt.

Så attraktivitet på sukker er rimelig relativt i min verden iallefall.
Men når det er sagt vil jeg heller ha en "middels pen" gutt med god personlighet enn en superkjekkas som er innmari selvopptatt og bruker lenger tid på badet enn meg og som kun bryr seg om seg selv og sitt tillitgjørende. Men så har man da i tillegg middels pene gutter uten personlighet og superkjekkaser med personlighet men er jo ikke alltid like lett å lese fasiten i en profiltekst..

Ps! Jeg ville heller ikke kysset en mindre pen gutt om jeg datet en KUN for å se hvordan det er å date i en liga eller 2 under..(noe jeg forøvrig ikke gjør heller) :)

Skjult ID med pseudonym Nils ma. 29 mars 2010 14:59

Nope. Hjernen min er jeg veldig fornøyd med. De som ikke liker hjernen min kan bare gå og ta seg en bolle.

Drite seg ut. Tja. Jeg har en ærlig problemstilling og jeg ønsker å diskutere den her. Viss en del mennesker jeg ikke kjenner, mener jeg gjør en narr ut av meg selv, så er dette meg knakende likegyldig.

Og ettersom jeg er anonym her kan det jo til og med være at en kvinne som finner meg alldeles idiot her på diskusjonsforumet, faller pladask for meg når hun ser profilen min...hvem vet...

***

Til Eventyrli:

Jeg mener det er forskjell på attraktivitet og sosial intelligens. Attraktivitet er slikt som har med høyde, kropp, og utstående kinnbein og alt det der. Sosial intelligent handler om å gi inntrykk av å vere interessant, smart, ha venner, blabla, og ja, ikke ta for mange bilder av seg selv i speilet, eller i bar overkropp, eller flekse muskler, virke selvopptatt, selvhøydelighet etc etc.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 29 mars 2010 15:05

Nils:

Da er vi enige da :)
For det er ENORM forskjell på attraktivitet og sosial intelligens. Uintelligente pene mennesker er det verste som kommer min vei og da mener jeg både sos'int og em'int samt generel intelligens..!

Men så kan man finne attraktivitet i intelligensen også..!

Same same, but different! All is relative - everything depends on the situation

(mann 33 år fra Oslo) ma. 29 mars 2010 15:13 Privat melding

frøkna - Jeg tror det en mest attraktive gutten for jenter flest på min alder er en rufsete laidback fyr som kan sin grunerløkka og alltid har 3dagers skjegg, med buksen litt lav på livet og gjerne litt slack stil generelt, Jeg faller i en kategori som de generelt ikke relaterer så mye til, samtidig som jeg har litt gorillapreg.

Så der tar jeg utelukkende jenters side, de er mye mer villig til å prøve ut gutter de ikke finner direkte tiltrekkende eller som de kanskje gruer seg til å introdusere til vennegjengen sin, de gjør det fordet.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 29 mars 2010 15:13 Privat melding

den

Skjult ID med pseudonym Per ma. 29 mars 2010 15:25

Jeg er delvis enig med Assante.

Jeg personlig er villig til å date folk som jeg nesten ikke finner attraktive, fordi det kan føre til sex. Men jeg har mye høyere krav til å kjæreste.

Jeg tror damer ikke er villig til å gå så langt som mange menn er når det gjelder å få sex. Krav som menn stiller til en jente de bare har lyst å ha sex med, er ofte svært lave. Og da også svært lave utseendemessig.

Men når det gjelder kjæreste, tror jeg gutter er mer kresne enn jenter. Jeg kjenner mange kjekke pene gutter som har hatt sex med litt av hvert, men jeg kjenner ikke mange kjekke pene gutter som har en kjæreste som er mindre pen enn de.

Skjult ID med pseudonym Superduper ma. 29 mars 2010 15:56

Det er mye lettere å ha draget på damer man antar er i litt "out of your league" IRL enn på Sukker.

En annen ting jeg har erfart er at mange av damene er flinkere til å velge gode bilder og ofte ikke er så smellvakre når du møter dem. Det er ikke ment som kritikk av damene her inne, bare et hint om at man ikke skal ta et som en selvfølge at damene er for fine for deg ut fra et slående profilbilde.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 29 mars 2010 16:00

superduper:
billedmessig gjelder det samme menn! Ikke alle er absolutt like "fit" og pen som de er på de superredigerte bildene..

Moralen er vel slik: ta alt på sukker med en klype salt om ikke får man lett pepper og ris til egen bak..

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 29 mars 2010 16:21

assante:

hehe... .-D Jeg har tydeligvis ikke helt peiling på hva jenter i din aldersskrets synes er attraktivt ;-)

Men jeg er vel på generelt basis enig med deg i det (dersom jeg tolker deg riktig) at jenter gjerne velger en flott og spennende personlighet framfor hva som er moteriktig og kult.

Men det er nok ikke vanskelig for dem å velge deg selv om du ikke oppleves som moteriktig og kul nok i forhold til en grüneløkkatrend, du har tross alt utseendet med deg.

Skjult ID med pseudonym Per ma. 29 mars 2010 16:28

Så målet for ein gutt må altså vere å framstå kjekk som mogleg på nettet. Og så få til ein date. Og så når dama først møter deg i virkeligheten så er ho allereie solgt, og du kan bruke personligheten og humoren og alt det der, for å få sex eller forhold?

Noen jenter som har opplevd følgende: Du kommer over en utrolig kjekk og attraktiv mann her på sukker. Dere chatter og dere finner tonen. Så møtes dere. Gutten er ikke i nærheten så kjekk som på bildene, men han har fremdeles en fabelaktig personlighet. Men fordi gutten ikke var så kjekk som på bildene så vil du ikke møte han på nytt og du føler deg lurt?

Jeg tror det ovenfornemnte scenariet er mye mer sannsynlig for en gutt.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 29 mars 2010 17:38

Har vel ikke noe annet valg, egentlig.
Ingen i samme liga eller lavere.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 29 mars 2010 17:59

hmmm... når katten min sier takk for seg har jeg planer om å kanskje skaffe meg en rotte. Men funderer jo litt på om det vil være særlig morsomt å ha en rotte som bare sitter og furter i et hjørne hele tiden, da.
Det var det katten min gjorde i de tre første ukene (men veldig høylytt) hakke lyst til å oppleve det en gang til.
Ikke minst det å bruke måneder på å få katten min til å akseptere meg. Jøyemeg, det tok jo to år før han frivillig kom på fanget mitt, jo!

Er det sånn du er, rotte?
;-)
I såfall har du større sjans som kjæledyr hos kvinner som ikke er i stand til å begrense seg i forhold til hva slags hensyn de tar til kjæledyret sitt, enn å faktisk finne deg en kjæreste. Uavhengig av om du finner henne i utlandet eller her hjemme.

Du har en gjennomgående humor som for oss andre virker trygg, fin og lun etterhvert, men jeg tror ikke egentlig den gavner deg selv? Du er mer verdt enn som så!

Stor klem til rotte!
:-)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 29 mars 2010 18:08

@frøkna
Du bør heller ha stoppeklokke for å finne ut hvor lang tid det tar før jeg frivillig kommer opp på fanget ditt :)
Hvor finner jeg kvinner som ikke er i stand til å begrense seg i forhold til hva slags hensyn de tar til kjæledyret sitt?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 29 mars 2010 18:20

rotte:

Du har ikke lyst til å bli en kvinnes kjæledyr uansett (ikke egentlig), så kle på deg ryggmargen din og vær stolt av den du er :-)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 29 mars 2010 18:24

@frøkna
Man tar de mulighetene man får :)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 29 mars 2010 18:28

hehe :-D

Skjult ID med pseudonym Superduper ma. 29 mars 2010 18:53

@eventyrlig

Ha, det forklarer hvorfor jeg har fått komplimenter for å se ut som meg selv på sukkerdater. Det skulle vel egentlig bare mangle?

Personlig skremmer jeg en del potensielle dater ved å foreslå å møtes ganske kjapt inn i kommunikasjonen, men det er i grunn verdt det. Man bør bli kjent med personen, ikke profilen. Den kan være ganske misvisende.

Synd det er så mange som synes man skal sende mails i en evighet før man treffes, men det er jo et greit seleksjonsverktøy og se hvem som vil kjenne på personkjemien og ikke se seg i hjel på bilder.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 29 mars 2010 19:12

@Superduper

Ja det skulle vel i grunn egentlig bare mangle :D Er vel derfor jeg får høre det samme :-)

Spørsmålet er "hvor" tidlig foreslår du å møtes? er du blant dem som sender FB, mobilnummer og hele slektsboka di iløpet av den første mailen eller har du bittelitt mer ro i ræven og venter til mail nr 3? ;-)

Det å skrive i ukes/månedsvis har sjelden ført noen som helst vei og det er som jeg sier: ta heller en 20min date og se om det er noe kjemi i den virkelige verden fremfor å skrive evig lang korrespondanse for så å finne ut at:
a) daten ligner ikke på seg selv (oftest negativt)
b) daten var ikke halvparten så glup som h*n virket som og er tydeligvis fan av google for å finne ting å prate om
c) daten matcher ikke det bildet og de inntrykk DU selv har kreert via meldingskorrespondansen..

Treffes heller tidlig enn sent, fremfor å sløse bort hverandre tid her inne :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 29 mars 2010 19:36

Jeg har vært på date med flere vakre og pene jenter, men vil vel uansett ikke definere noen som i en "liga over meg". Hva hjelper det om man er vakker, om man kun har fokus på det overfladiske? Man spiller kanskje i forskjellige ligaer, men da vil jeg heller si at jeg spiller i basket-ligaen, mens hun driver sprangridning ;)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 mars 2010 13:13 Privat melding

Jeg har vært på date med jenter minst en "liga over meg", men siden jeg er her så er det åpenbart at jeg ikke klarte å bli sammen med eller beholde noen av dem ;-)
Men når det er sagt, så er det ikke alle som har vært like vakre på innsiden.

God påske!

Skjult ID med pseudonym uglyfella ti. 30 mars 2010 13:37

Jeg har da vært samboer med ei som var smart, sjarmerende, sexy og nesten forårsaket trafikkaos om hun viste seg ute. Heldigvis gikk det hele 3 år før hun skjønte at jeg var noen nivåer under henne på den fronten. Lykkelige minner...

Skjult ID med pseudonym Per on. 31 mars 2010 13:53

Så uglefylla, hun dumpet deg altså da hun unnsåg at du ikke var like pen som hun? Det var ikke godt å høre. Tror nok også at det var andre grunner som gjorde at hun dumpet deg...For eksempel at du tok henne for gitt...ikke hadde noe liv utenom deg...

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 mars 2010 14:21 Privat melding

Frøkna du skriver mye hyggelig, en glad og lett tone uansett hva du skriver men mitt poeng er uansett at selv om jeg skriver endel om ubalanserte forhold mellom kjønn så har gutter enorme fordeler når det kommer til utseende...Jeg har opplevd at jenter sier direkte til meg at jeg er overhodet ikke deres type men de vil alikevel bli kjent siden de oppfattet meg som en hyggelig gutt.

Gutter er mer nådesløse der og rangerer jenter litt mer kynisk.

(kvinne 50 år fra Buskerud) fr. 2 april 2010 14:15 Privat melding

Jeg synes humor og selvtillit er mer sexy enn et flott utseende:)

(mann 49 år fra Østfold) fr. 2 april 2010 14:20 Privat melding

Hvis slikt er viktig for deg så finnes det håp. Det finnes faktisk helt sykt fine damer som har spesiell smak, eller som ikke fokuserer spesielt på utseende. Du finner også rådeilige jenter som faktisk ikke vet hvor pene de er. God selvtillit kommer man langt med, men humor skal du være litt forsiktig med.. da kan du kjapt ende opp i vennesonen.

Skjult ID med pseudonym Bonzo lø. 10 april 2010 01:16

Wow! Dette var interessant. La meg si det sånn; jeg har ligget med et sted mellom 250-300 damer, er 38 år, og har to lange forhold bak meg; et på 9 år, og et på nesten 5 år. Nok om det. Det morsomme er følgende: ALLE damene har vært penere enn meg. Jeg er ikke pen, men jeg drar damer hele tida, utelukkende av følgende grunner: Jeg er hyggelig, morsom, verbal og confident. Det er mulig at muttern synes jeg er pen, men hun er ikke særlig objektiv....Hele poenget er dette: Jeg gir rett og slett faen, jeg gnåler ikke, jeg griner ikke, jeg driver ikke med det romantiske viss-vasset som menn tror de må drive må for å please damer. Jeg er rett og slett macho, men ikke sjåvinistisk - og det funker helt optimalt.
I de verste periodene, dater jeg 3-4 damer i uka fra sukker, og i snitt drar jeg over halvparten av dem. Lykke til.

(mann 29 år fra Oslo) lø. 10 april 2010 01:21 Privat melding

Unnskyld språkbruken, men hvordan i helvete har du tid til å date 4 ganger i uken? Effektivt, om jeg får si det selv.

Skjult ID med pseudonym Bonzo lø. 10 april 2010 01:32

Nettopp fordi jeg ikke er et romantisk fjols! Jeg har to barn annenhver uke, så den uka utgår, men det gjelder å være effektiv uka etter...
En normal hverdag; jobber til 17-18, trener fra 18-1930. Dusje, skifte og vips ute ca. 20.00 - sulten som en ulv. Møtes for en kjapp matbit. Jeg kjører alltid, men lar bilen stå igjen hvis dama er verdt å dele en vin med. Spiser noe enkelt; sushi, tapas, pizza på et avslappa sted. Tar ALLTID regninga (selvfølgelig, men utrolig nok er det en del damer som påstår at de har datet menn som skal dele regninga? Ikke rart menn ender opp med å tørke støv og skifte bleier da vet dere...)
En sånn date kan jeg ha to dager i midtuka. Helgen er litt mer opplegg; kanskje en skitur, fisketur, teater e.l.
Søndag er kinodate, eller en runde i Frognerparken. Det går helt fint....

Skjult ID med pseudonym Tornerose lø. 10 april 2010 01:59

Bra svart Bonzo. Ærlig, og kanskje du burde date litt færre MEN du er helt klart inne på noe. Det er faktisk menn som vil dele regningen. Samtidig følger jeg deg på at en avslappet 1.date, som kan vare både kort og lenge er et perfekt utgangspunkt. Smart du;-)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 10 april 2010 09:49

@Bob Marley (tidl Bonzo)
Hvilke åpningslinjer bruker du da her og ellers?

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 10 april 2010 12:43

En ting jeg drømte i natt, ikke det at jeg pleier å huske noe særlig av det jeg drømmer.
At jeg holdt på med å få tak i eller hadde fått tak i ei dame fra Asia.

Skjult ID med pseudonym bonzo lø. 10 april 2010 15:22

@rotte
Her inne og live, bruker jeg det som virker; positive komplimenter om det som er positivt....har dama pene tenner, sier jeg det, og om hun kler seg bra sier jeg det. Poenget er at jeg sier det som er sant! Har dama mindre pene tenner, sier jeg ikke at de er pene - men forsøker heller å si noe om det som er positivt. Utover det, så kommer man langt med å vise normal folkeskikk, og dessuten skader det ikke å være litt gentleman heller! Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 15:42

Men altså, la oss si for et øyeblikk at Bonzo her er the real thing og at fire kvinnfolk i uka herfra knuller på denne karen. Blir det ikke litt utplukket etter hvert? Jeg mener, ikke alle kan være så dumme at de faller for en sånn akt? Eller er alle jenter tøser?

Jeg var en periode på CC og der er det så vanvittig overvekt av menn at man kan velge og vrake blant menn i alle sjangre, selv når man er lite lekre og ifølge andre totalt upulbar siden jeg er feit. :p Men altså, poenget mitt er at av erfaring så ser det ut til å være vanskeligere for menn å få seg et knull på nett en for damer. Er det en forskjell fra rene pøkesiter til slike som dette? Faller damene lettere for flørtene her, fordi de tror at mannfolka er mer seriøse?

Do enlighten me, please. :)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 10 april 2010 17:22 Privat melding

Hvorfor er jenter tøser fordi de vil kose seg litt på en date?
Det Bonzo skriver om sitt eget utseende stemmer mye bedre overens med det jeg mener enn trådstarter, har ofte opplevd at jenter sier direkte til meg at de synes at jeg er en fæl gorilla og peker på armene mine eller sier jeg ser skummel ut og at de liker den litt lettere "trendy" typen men alikevel så vil de bli kjent med meg.........ofte på grunn av noe så enkelt som at de synes jeg var hyggelig.........gutter burde ikke henge seg så mye opp i om du føler seg i en liga eller to under.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 17:43

Syns det er en merkelig ting om du refereres til som en gorilla, hehe.

Forøvrig syns jeg det er helt greit å være tøsete.

Dragefrukt - stolt tøs.

Skjult ID med pseudonym bonzo lø. 10 april 2010 17:59

Nå skal det sies at jeg i perioder blir lei av sukker - da legger jeg ned profilen i 1-2 måneder, og vips...så er det masse nye prospects når jeg er tilbake. Helt ærlig; jeg er på jakt etter drømmedama, og ikke noe ville glede meg mer enn om jeg traff henne på sukker. I mellomtiden gjør jeg akkurat som beskrevet tidligere - går på mange mange dater.

(mann 35 år fra Hedmark) lø. 10 april 2010 18:58 Privat melding

Alle skal få!

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 10 april 2010 18:59

@bonzo, det med komplimenter har jeg lest om og prøvd allerede, men det hjalp ikke.

Skjult ID med pseudonym bonzo fr. 16 april 2010 18:49

Det handler ikke om jentene ikke er i stand til å dele en matregning! Kall meg gjerne tradisjonell, men jeg mener oppriktig at man kan vente med fellesøkonomien til man faktisk har noe felles. Helt ærlig; det er ikke mye macho å dele regninga med en dame altså. Vær litt menn, så skal dere se verden åpner seg for deres føtter! Eller forresten; fortsett å dele regninga, så legger dere veien åpen for meg...
God helg!