Alle innlegg Sukkerforum

Stygg vs. pen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Forvirret ma. 29 mars 2010 23:16

Noe politisk ukorrekt tema, men la gå.

Er det flere enn meg som opplever det svært negativt for selvtilliten at man bare blir sjekket opp av stygge mennesker? Jeg har nå hatt profil her siden nyttår, vært svært lite aktiv, men hatt bilde og utfyllende tekst i profilen. Jeg var ganske aktiv første uken og forventet å komme i prat med noen interessante kandidater. Jeg var åpen og svarte på alt av henvendelser, korte som lange. Etterhvert så innså jeg at det ikke er poeng å være drithyggelig mot folk jeg ikke finner attraktive, og lot være. Etter dette har jeg vært lite aktiv, logget inn i ny og ne når jeg har kommet på at jeg har profil her inne og da har det kanskje ligget 1-2 brev fra enten svært lite pene folk eller bildeløse profiler. Jeg ser ikke på meg selv som uhyre stygg, så hvor pen må man egentlig være for at folk som i alle fall har et gjennomsnittlig utseende skal være interessert? En 5-er/en 9-er? Jeg synes det er direkte deprimerende å logge på og se at de eneste som har sendt meg brev/vært innom profilen er folk som ser ut som Quasimodo eller Steve Urkle... Har bare lyst til å slette hele profilen i stedet for å bli irritert for at disse mener jeg er i deres liga.

Flere som har det som meg?

Skjult ID ma. 29 mars 2010 23:19

Du setter en umåtelig pris på deg selv.

Skjult ID med pseudonym Forvirret ma. 29 mars 2010 23:25

Ja, jeg setter stor pris på meg selv og føler det er en krenkelse mot meg som person. Godt observert!

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 29 mars 2010 23:25

Hmm, merkelig..det må være noe med deg ja, jeg får bare brev fra kjekke, smekre, vakre, flotte, stilige, deilige mannfolk...:D

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 29 mars 2010 23:33

@Elikapeka, det er fordi du blokkerte meg :)

Skjult ID med pseudonym Et poeng ma. 29 mars 2010 23:33

Men Forvirret har et poeng. Hvis man bare får meldinger/blir merket som interessant av personer som man ikke i det hele tatt synes er tiltrekkende så er det selvfølgelig frustrerande.

I noen tidligere diskussjon var det noen som skrev at de fleste prøver å finne noen som er like pen eller penere. Her på sukker tenker sikkert mange at man kan finne noen som er penere, det er jo så stort utvalg. Og så blir ingen fornøyd, muligens unntatt de peneste.

Skjult ID med pseudonym Tankegang ma. 29 mars 2010 23:33

Ganske stor forskjell på Quasimodo og Steve Urkle da....

Uansett, du må ikke la alt gå innpå deg personlig. Hvis det ikke står i profilen din at du ikke ønsker kontakt fra mindre pene mennesker må du nesten skrive det. Men mitt råd er også at du burde slette dette emnet, jeg tviler på at det kommer noe hyggelig ut av det.

Skjult ID med pseudonym jaha? ma. 29 mars 2010 23:36

Nei, jeg har det ikke som deg. Og jeg håper vel at du ikke forviller deg inn på min profil heller ettersom jeg ikke har sansen for folk som mener andre er stygge. Det sier for mye om deg til at jeg ville funnet deg interessant uansett om du ser ut som Brad Pitt eller ikke. Og om jeg skulle tenke i dine baner, så tar jeg overhode ikke innover meg at såkalt mindre attraktive menn tar kontakt med meg. Hadde jeg vært deg, ville jeg vurdere å slette profilbildet ditt. På den måten er du kvitt hele problemstillingen.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 29 mars 2010 23:37

Har ennå tilgode å bli sjekket opp av noen ufine sukkerdamer.

Skjult ID med pseudonym Forvirret ma. 29 mars 2010 23:37

@Et poeng
Takk for forståelsen. Det går som sagt veldig på selvtilliten når man blir kontaktet av folk man faktisk nesten blir litt skremt av å se bilde av. Dette er jo selvsagt kaldt å si, men sannheten kan ikke sies uten å svi. Det får jo meg også til å tenke at jeg er ekstremt stygg siden jeg tiltrekker meg disse menneskene, og det er ingen hyggelig tanke.

@Tankegang
Absolutt er det en stor forskjell på Urkle og Quasimodo, men det var nettopp poenget mitt - det er stor spennvidde mellom de stygge som sender melding/hjerte/flørt.

Skjult ID med pseudonym jaha? ma. 29 mars 2010 23:38

Men dette kan umulig være en seriøs tråd. Snarere noen smågutter som driver med visvas!

Skjult ID med pseudonym Forvirret ma. 29 mars 2010 23:41

@jaha?
Jeg er enig med deg. Hadde jeg ikke kjent meg og lest det jeg skriver ville jeg også reagert med avsky. Det jeg tar opp her er stygt, og jeg tar full kritikk på dette, men det er så inni hampen frustrerende at jeg måtte få det ut og forhøre meg om det er flere her som har det slik. Jeg er enig med deg at det ikke finnes stygge mennesker, men her på Sukker har man kun et bilde å gå ut fra og det bildet viser jo helt klart estetikken til et menneske. Det er så ille at når jeg går inn på profilen til vedkommende så må jeg faktisk sitte og smile litt medfølende til meg selv at det er slike folk som finner meg aktuell for dem.

Skjult ID med pseudonym jaha? ma. 29 mars 2010 23:42

OMG....

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 29 mars 2010 23:59

Kanskje det er disse mindre attraktive menneskene som bør prise seg lykkelige over at de slipper å forholde seg til en slik stygg og overfladisk personlighet?

Jeg får stadig hjerter og meldinger fra jenter som jeg ikke er tiltrukket av. I motsetning til deg, blir jeg ikke i dårlig humør, men tar det faktisk som et kompliment og takker pent og høflig nei. Jeg har ikke behov for å sette de på noen verdistige, heve meg over dem, og få meg selv til å tro at jeg selv "spiller i en høyere divisjon". Selv om jeg ikke er tiltrukket av dem, kan de godt ha enestående verdier og egenskaper, som vil gjøre den rette personen svært lykkelig.

Du skal ha for at du sier det du tenker, men når det du tenker ikke er spesielt medmenneskelig, er det kanskje bedre å holde tankene for seg selv?

Skjult ID med pseudonym Forvirret ti. 30 mars 2010 00:03

Kanskje du har rett.

Jeg kan se den at du tar det som et kompliment hvis du får meldinger og hjerter fra kvinner som ikke er attraktive for deg iblant meldingene fra damer du finner attraktive. Problemstillingen min er at jeg får meldinger kun fra mennesker jeg overhode ikke ser noen fellestrekk med, og blir frustrert og rett og slett irritert. Jeg sier ikke det til dem, jeg takker pent og høflig nei selv. Jeg ville bare lufte tankene her hvor kanskje jeg kom til å få noen nyttige innspill på temaet, og det har jeg jo fått hittil.

Skjult ID med pseudonym mannigata ti. 30 mars 2010 00:05

Siden du kan skrive denne tråden på forumet er du er tydligvis superbruker. Hvis du da syns de som tar kontakt med deg er så ille, hvorfor ikke gjøre noe med det å ta kontakt med noen du selv synes er "akseptable"? Problem solved.

Skjult ID med pseudonym Karl ti. 30 mars 2010 00:08

Jeg er delvis enig med trådsstarter!

Ordet stygg er veldig negativt ladet. Jeg bytter det ut med "jenter jeg ikke er tiltrukket av" Jeg blir ikke bare kontaktet av denne typen jenter, men får meldinger fra jenter som spenner over hele spekteret. Mitt problem og som holder på å gjøre meg crazy er at de "pene" som kontakter meg slutter å svare helt uten grunn. har blitt kontaktet/fått kontakt med åtte jenter i løpet av den siste måneden. 3 veldig attraktive og interessante og noen mindre attraktive og resten skikkelig midt på treet.

Statusen er nå: De pene svarte plutselig ikke mer. SELV om det var de som tok kontakt!
De midt på treet har begynt å dabbe skikkelig av og svarer bare sporadisk.
De mindre pene har gått over i masemodus. Hvor de lesser på med meldinger selv om jeg har sagt takk, men nei takk:

Å treffe jenter som er like pene/ spennende som de jeg traff da jeg kunne fly på byen og var student er iallefall svært vanskelig. Ettersom man konkurrerer mot så mange andre. Jeg satser på å treffe en jente som er søt og artig, men selv de blir nedlesset i meldinger.

Skjult ID med pseudonym Karl ti. 30 mars 2010 00:09

Hei! Dere som er så Forferdet over dette innlegget: Slutt å lat som dere er så prektige. Dere blir like skuffet dere også når det lyser gult på å "post" og dere ser at det er en person dere absolutt ikke ville høre fra! Bare innrøm det!

Skjult ID med pseudonym Forvirret ti. 30 mars 2010 00:13

@mannigata
Det er ingen dum idè å sende ut meldinger selv, men jeg er usikker på hva jeg vil selv og jeg er vel litt redd for å bli avvist. For etter alle "menneskene jeg ikke finner attraktive"-henvendelsene er ikke Sukkerselvtilliten på topp og jeg tåler snart ikke flere tråkk.

@Karl
Bra vi er enige, bortsett fra at jeg ikke er ute etter noen over min liga. Jeg ønsker bare noen som er helt vanlig utseendemessig, men selv der har alltid de gjennomsnittlige mennene et utvalg av vakre damer, slik at gjennomsnittlige damer som meg får lite/ingen oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym mannigata ti. 30 mars 2010 00:16

TS - så situasjonen din er egentlig slik at du vil sitte "her" og sutre over at de pene/"normale" mennene ikke tar kontakt, men du orker/gidder/tørr ikke selv ta kontakt med dem?
*slår av sympatien nå*

Skjult ID med pseudonym Forvirret ti. 30 mars 2010 00:17

@mannigata
Sutrer ikke. Jeg bare uttrykker min frustrasjon, og spør om det er noen flere som har det slik, verken mer eller mindre.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 30 mars 2010 00:18

forvirret:

Dæven så flink du er til å ta i mot negativ respons på en grei og liketil måte!
:-)
Jeg har nok også av og til grublet på hvorfor enkelte sender meldinger til meg. Men da har jeg mest fokusert på at "vi har da ingenting til felles??" og "hvorfor mener han at vi er så riktige for hverandre??".

Jeg synes uansett ikke at du skal ta det som et nederlag at du opplever å få henvendelser fra andre som du selv ikke opplever som attraktive. Det kan være ganske stille her til tider og mange opplever å knapt noen gang få henvendelser, så det at flere synes profilen din er intereressant og dermed sender deg en melding, skal du ganske enkelt ta som et kompliment og ferdig med det ;-)

Ellers får du heller prøve deg fram med å selv sende meldinger. Det er stort sett bedre uansett enn å vente og håpe på å få meldinger fra noen du etterhvert får sansen for.
:-)

Skjult ID med pseudonym Forvirret ti. 30 mars 2010 00:24

@frøkna
Tusen takk! :-) Jeg kan i noen tilfeller ta det som et kompliment at _noen_ finner profilen interessant nok til å sende en melding. Likevel, så blir nederlaget over gjentatte ganger å få meldinger fra personer som jeg ikke identifiserer meg med ekstremt stort. Jeg lever vel litt i en drømmeverden hvor jeg håper at en gutt jeg liker skal sende melding - hvorfor skal alt være så vanskelig? Noen ganger ønsker jeg at jeg levde på det glade 60-tallet hvor man giftet seg av helt andre årsaker enn at man hadde fin rumpe eller kompisene dine synes du er deilig.

Skjult ID med pseudonym blekspert ti. 30 mars 2010 00:25

Det kan jo være noe med profilen din Forvirret.. hadde du postet i denne tråden din uten pseudonym hadde du nok hatt masse brev fra kjekke menn i innboksen din nå..

Skjult ID med pseudonym Forvirret ti. 30 mars 2010 00:28

@blekspert
Neei, tviler på at det er profilen. Der viser jeg meg som mitt sanne jeg - morsom, med en seriøs tvist. Jeg tviler på at jeg hadde hatt så mye som et eneste brev hvis jeg hadde postet med min profil her ettersom temaet er ganske følsomt ;-)

Skjult ID med pseudonym LB ti. 30 mars 2010 00:38

Jeg er mann og kan erkjenne at jeg drar kjensel på følelsen TS beskriver. Når jeg får meldinger fra veldig uattraktive jenter har det hendt at jeg har blitt litt snurt og tenkt: "Tror hun på julenissen?" Usympatisk og politisk helt ukorrekt? Ja, men bedre er jeg ikke :)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 30 mars 2010 00:38

Forvirret:
:-)
Kanskje du trenger litt venninnehjelp til å finne ut hvilke bilder du bør ha på profilen, samt hvordan du skal beskrive deg selv?

Ellers foreslår jeg at du heller fokuserer på profilteksten til den som sender deg en melding, og ikke bildet? Å treffe på noen som skaper god kommunikasjon betyr i hvertfall mer for meg enn å treffe på noen som overfladisk sett ser attraktiv ut.

Jeg kan skjønne problematikken din og frustrasjonen din, men det er faktisk ganske stille her til tider, og dersom du ønsker meldinger fra mer attraktive menn, må du antageligvis selv også "oppgradere" profilen din.
:-)

Skjult ID med pseudonym Fredrik ti. 30 mars 2010 00:53

Du burde kanskje si om du var jente eller gutt, det ville ha forklart en del.

Jeg er en gutt. Jeg regner meg selv som ganske attraktiv. Og jeg irriterer meg litt over mindre damer som tar kontakt med meg. Og at det er så mange av disse mindre pene damene som tar kontakt med meg. Jeg bruker som regel bare ikke å svare.

Er det irriterende? Tja. I begynnelsen var det digg å vite at jeg tiltrakk meg jenter. Og at profilen min iallefall var såpass attraktiv at noen jenter, om de enn var stygge, gadd å kontakte meg. Men nå ser jeg at jeg hovudsakelig blir kontakta av mindre pene jenter. Jeg blir litt sånn: hallo, men jeg er jo i en liga over deg...Har du ikke fått med deg at gutter er overfladiske...enten så har du en fin kropp, eller så har du et fint ansikt, og viss du ikke har noen av delene, så har du ikkje sjangs...

Det du kan gjøre er jo bare å skrive på som Viktig eller sette absolutt krav på utseendet til den andre personen, når du fyller ut relasjonsprofilen din...På den måten vil personer som scorer seg selv lavt ikke få tilgang til profilen din...iallefall mye sjeldnere.

Forskjellen på gutter og jenter er at jenter har et realistisk forhold til sin kropp. gutter har en tendens til å overvurdere sin egen attraktivitet noe så inn i granskogen. Jeg vedder på at det er svært få gutter som ville rangere sitt utseendet som en femmer eller en firer, på en skala fra en til ti.

***

Jeg er en pen mann, det er iallefall en del jenter som sier det til meg, og de er ikke veninnene mine eller noe i den duren, men selv jeg reagerer negativt når jentene skriver i sin profil at de vektlegger guttens utseende mye. Det er halvveis greit å faktisk gjøre det, men du trenger ikke å skrive det.

Same med oss gutter. Mange gutter liker pupper og rumpe og bar hud, men vi er såpass sosialt intelligente at vi ikke skriver det i profilen....Synes generelt sett at jenter er jemnt over mindre kreative enn gutter på å flørte....

Skjult ID med pseudonym petita ti. 30 mars 2010 00:56

"gjennomsnittlige damer som meg" - hun er kvinne :)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 30 mars 2010 01:02

Innehaverne av de mest attraktive profilene her, behøver ikke være så veldig aktive selv. Om de vil, kan de lene seg tilbake og vente på melding fra den rette personen. Det gjelder både de mest attraktive guttene og jentene. Jeg en helt normal fyr, men selv jeg fikk nok meldinger fra søte jenter til at jeg ikke behøvde å sende ut særlig med førstemeldinger, den gangen jeg var aktiv.

Hvis du ikke får særlig meldinger, så er du kanskje ikke så attraktiv som du selv tror du er? Kanskje du har en håpløs profiltekst som skremmer bort de fleste menn som er innom? Kanskje er det noen usympatiske trekk eller krav som lyser gjennom? Det hjelper ikke om du er aldri så vakker og fantastisk i egne øyne, om du ikke klarer å formidle dette videre. Er du heller ikke i stand til å samle deg nok mot til å sende en henvendelse til profiler du faktisk liker, så fortjener du dessverre ikke bedre.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 30 mars 2010 01:47 Privat melding

Wow, verden har blitt skremmende kynisk.

Skjult ID med pseudonym MrBassman ti. 30 mars 2010 01:56

Nå skal jeg være helt ærlig å si at jeg ikke vet om jeg er stygg eller pen selv, så visst noen som oppfatter meg som stygg har fått et hjerte eller melding av meg (Det er ikke så mange.), så beklager jeg, hehe.

Og virkelig, kom deg over det, det er bare å ignorere beskjedene om du virklig ikke liker personen. det er ingenting å sutre om.

Utakknemlig vil jeg vel kalle det..

Skjult ID med pseudonym MrBassman ti. 30 mars 2010 02:02

Og i tillegg, Jeg har sett virkelig strøkne damer med menn som er virkelig "stygge", Er mulig nevnte postsendere har hatt de i hodet?

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 30 mars 2010 02:07

Uten at jeg vil si at jeg bruker noe særlige energi på det, kjenner jeg igjen noe av følelsen når det tikker inn mail fra uflidde fyrer 10-15 år eldre enn meg (for de er som regel det), da tenker jeg som Frøkna beskriver det; "har vi noe til felles?".
Og så blir jeg litt irritert fordi jeg vet at de sannsynligvis ikke gidder mail damer som er på deres eget nivå eller alder. Men de tenker vel at "jeg har ikke noe å tape"..

Synes forøvrig dette var en befriende ærlig tråd da, selv om man kan diskutere ordbruk - her er det jo ingen enkeltindvider som blir hengt ut. Og noen diskusjoner a la "ingen er mer attraktive enn andre, for folk har forskjellig smak" blir jo veldig naive.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 30 mars 2010 02:13 Privat melding

Noe som skal nevnes som overrasket meg litt.... hjalp en venninne med å sette opp en profil her på sukker for et par dager siden og fikk se litt hva som faktisk skjedde når du legger ut en profil med et bilde av en blond, søt jente.

Innholdet i profilen: fullstendig ignorert.
Matchtre: fullstendig ignorert.
Ønsket alder på partner: fullstendig ignorert.

Det tok vel omtrent 5 sekunder fra hun logget seg på til chatten begynte å mase. Innboksen var full etter et par timer og listen over folk som hadde satt hjerter var lenger enn et vondt år.

Hvordan det ser ut nå, noen dager senere, aner jeg virkelig ikke. Men det var fascinerende hvor mange meldinger og flørter og hjerter som rant inn av folk milevis unna henne som åpebart ikke hadde lest ett ord hun skrev i profilen sin.

Så, selv om jeg mener denne tråden inneholder en god del ting jeg ikke klarer å identifisere meg med, skal jeg gi et vagt nikk i kvinnenes retning dersom min venninnes opplevelse minner om hva andre kvinner her opplever. For dette var jo bare absurd.

(Og i forhold til tråden, ja mange var helt ute å kjøre - jeg hørte henne si ÆSJ opptil mange ganger når hun gikk gjennom innboksen sin. Hun er kanskje litt overfladisk.)

Skjult ID med pseudonym MrBassman ti. 30 mars 2010 02:17

Om mange opplever det samme spm venninnen til Chris her, så ser jeg hvor dere kvinner kommer fra.. Det er jo helt absurd! Det er ikke pent når menn blir desperate i flokk!

(mann 49 år fra Østfold) ti. 30 mars 2010 02:53 Privat melding

Jeg synes emnet er interessant. Hvorfor får TS henvendelser fra menn hun helst vil forbigå i stillhet? De mest innbydende av brukerne her trenger ikke, eller har ikke tid til å sende ut førstemeldinger selv. Det er det kun vi andre som behøver ;-) Derfor er det svært få som mottar oppmerksomhet fra den visuelle eliteserien.

Skjult ID med pseudonym MrBassman ti. 30 mars 2010 04:12

Åh, merker det var mye som irriterte meg med dette her @TS: Du sier du ikke ser på deg som "uhyre stygg", så hvordan måler man egentilg penhet? Selvfølgelig så ser jeg jo forskjell på Quasimodo og Hercules (siden vi er på Disney referansene..) men jeg vet ikke hvor jeg skal plassere meg selv på skalaen, og utseendet for oss som er ca midt på treet er høyst subjektivt fra andre personers hold, etter min mening da.

Jeg har et problem med folk ser seg selv som pene og lar andre vite det, det er verre enn en hvilken som helst "skavank" på utseendet.

@BruceW: Ja, man ser jo hvor få av jentene her som har betalende medlemskap, veldig få av de jeg har høyest match med har det, hehe.

(kvinne 50 år fra Telemark) ti. 30 mars 2010 05:20 Privat melding

@TS

Jeg synes det er veldig trist om du lar dette gå ut over selvtilliten din. Jeg tror du heller skal ta det som et kompliment. Ut over det anbefaler jeg deg å sette deg ned på en benk i Studenterlunden eller liknende, for å observere menn som går forbi. Hvor mange prosent av dem vil du kalle fysisk attraktive? Antageligvis ikke så mange flere enn de som henvender seg til deg her på sukker.

Bildeløse profiler er vi jenter stort sett enige om at det stort sett ikke er noe vits i å svare. Det finnes mange tråder om det her hvis du blar bakover. De bildeløse protesterer selvfølgelig på dette, men argumentasjonen overbeviser ikke.

Ellers synes jeg at Chris gir en god beskrivelse av hva som skjer når en søt jente lager profil. Ikke det at jeg er så plaget av det. men jeg synes Robin Williams sier det så godt: "See, the problem is that God gives men a brain and a penis, and only enough blood to run one at a time." På sukker vil det i praksis si at profilbildet du legger ut, bestemmer responsen. Kanskje du ikke skulle legge ut bilder som får blodet til å renne feil vei? Ikke det at jeg anklager deg på noe vis for å ha et overdrevet sexy profilbilde, men kanskje du rett og slett er mer tiltrekkende enn du tror? Det kan jo virke sånn ;)

(mann 36 år fra Østfold) ti. 30 mars 2010 08:02 Privat melding

Folk har vel ulike estetiske referanserammer og smak, så objektivt sett er det vel umulig kategorisere noen som stygge og noen som pene. Vil ikke rangere meg selv som mer enn middels i allefall, har etter min engen vurdering fått kontakt med jenter både over og under, alle egentlig med flotte kvaliteter. Liker ikke å rangere folk kun etter en mail, men heller konkludere vedrørende realismen i å gå videre etter at man har blit litt kjent.

Skjult ID med pseudonym Et poeng ti. 30 mars 2010 08:36

Nå er jeg gutt og ikke jente som Forvirret men jeg har merket at det her med oppmerksomhet og å få kontakt med jenter på samme "nivå" kan være vanskelig på sukker. Jeg får mye mer oppmerksomhet (interesserte blikk) når jeg går en tur på byen (også fra pene jenter) enn hva jeg får her på sukker. Selv om jeg har bilder på profilen og bruker å sende meldinger kun til jenter som jeg har noe til felles med og som jeg mener er på samme nivå, er det mange som ikke svarer. Det er litt frustrerende!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 30 mars 2010 08:53

Jeg tror kanskje at "de" føler at de tar kontakt med en i "sin klasse" og at du kanskje har litt høye tanker om deg selv?
Ikke vet jeg, men kan ikke si jeg føler det på samme måte ;o)
@Calandiva Hehehe godt poeng.. Men tolker jeg deg dithen at de "stygge" tenner mer på bilder som snur blodstrømmen enn oss andre om jeg skal ta godt i her ? ;o)

Skjult ID med pseudonym ? ti. 30 mars 2010 09:47

De fleste av oss vet hvilke typer som gir oss oppmerksomhet og kaster et blikk etter oss IRL.
På nett er det svært sjelden å få respons fra de typer, men heller fra de som ikke ville finne meg interessante eller jeg ikke ville like.
Dette har lite med rent billedmessig utseende å gjøre, men mer med type og helhet.
De fleste her inne drømmer kanskje om et seriøst forhold, men så lenge man tror man er i godtebutikken og kun velger fra øverste hylle uavhengig av om man har noe felles eller ikke så bommer man stygt og man kan som ts miste selvtilliten.
Chris sin beskrivelse av venninnens opplevelser er jeg redd er veldig typisk.
Mange her er livredd for å fire på kravene og det er greit, men litt realistisk er det lov å være.
Selv vet jeg at noen av de mest sexy mennene jeg har truffet gjennom mitt liv ikke ville vekket min interesse ved et bilde fordi utstrålingen ikke vises.
Har forøvrig surfet litt igjennom manneprofiler mellom 50-60 i det siste og med den kvaliteten nesten alle har på bildene sine (snakker ikke om utseendet her) eller teksten sin så har de liten sjanse til å vekke interesse hos damer som ikke er totaldesperate.

(mann 36 år fra Østfold) ti. 30 mars 2010 10:08 Privat melding

Må tillegge at mer eller mindre alle jentene her inne er utrolig vakkre (jenter, ta det som et kompliment), så hvem kan man egentlig tillate seg å kontakte he he:)

(mann 59 år fra Buskerud) ti. 30 mars 2010 11:13 Privat melding

Det som skremmer meg er alt snakk om samme nivå, jeger pen og må ha en på samme nivå eller jeg tror jeg er pen og må ha en på samme nivå. Hvor går grensen for hva som er på samme nivå, jeg er blitt 50 år og har derfor endel erfaring mener jeg selv, og jeg VET at det jeg syns er pent er ikke det samme som mine kamerater, sånn har det alltid hvert. Hvis man blir frustrert og små sint over å få hendvenelser her inne fra "lite" pene mennesker hvordan oppførere TS seg i virkeligheten når fek. jeg kommer bort og spør om en dans, det blikket tror jeg ikke jeg vil oppleve. Man må huske at når en lager en profil her inne så har du bedt om juling, her er de fleste veldig kyniske og går etter det "billedskjønne" hva annet skal dem forholde seg til da? Kjemi, stemmen, latteren, ovs.. alt dette er glemt her og funker ikke, så derfor får du TS hendvenelser fra alle og hvis du ikke syns dem er "pene" så er dem tros alt personer som kan være snille, ærlige, oppofrende ovs. altså alle disse tingen som ikke betyr noe lenger. Nå må vi skjerpe oss eller så blir vi borte i internett.

Skjult ID med pseudonym jaha? ti. 30 mars 2010 11:16

Selvsagt er denne tullete nivåplasseringen intet annet enn vrøvl og en kompliserende faktor til å få seg kjæreste. Rett og slett dumt.

(mann 59 år fra Buskerud) ti. 30 mars 2010 11:34 Privat melding

@ enten er det slik du sier eller så er det for å slippe å få seg en kjæreste, det er selvfølgelig fint å kunne si at jeg finner ingen som passer meg!! Får jo medfølese fra andre da, og så er sutrekoret igang.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 30 mars 2010 11:38 Privat melding

@Jaha
Pass deg, ellers tipser jeg Harald Eia om deg!

(mann 51 år fra Oslo) ti. 30 mars 2010 11:42 Privat melding

Harald Eia er vel stjerneeksempelet på en mann som prøver seg en del hyller over eget nivå... :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 30 mars 2010 11:43 Privat melding

Igjen så synes jeg ikke det er så svart-hvitt som det står her, Jeg har opplevd å gå på utesteder der jeg overhodet ikke passer inn som f.eks Fisk og Vilt i Oslo og en jente som ser ut som hun har laget klærene sine selv i en slags kustnerfusjon kommer bort og sier hei...eller at jenter her inne som skriver tydelig i profilen sin at de ikke liker muskuløse gutter tar kontakt selv om jeg har de verste poseringsbildene.

Med andre ord ting er ikke så statisk for jenter som det fremstilles som et generelt grunnlag her, jeg tror jenter er mye mer opptatt av hvem du kan være og de vil ofte finne det ut helt selv uten at en sier så mye om seg selv heller enn selve utseende som avgjørende faktor.

Mitt inntrykk er at utseende til gutten i sjekkekultur mellom gutter og jenter i Norge er det minst viktige, stilen og oppførselen er langt viktigere.

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 30 mars 2010 11:45

Kit:
Tror man stiger en del nivå hvis man er kjendis..

(mann 59 år fra Buskerud) ti. 30 mars 2010 11:49 Privat melding

@ assante i virkeligheten er det nok slik du sier, men her inne på sukker er det ikke slik. Jerg vet foreksempel at for meg er det kjemien og humor som er mitt store fortrinn, Jeg har foretatt noen tester her inne, hvor jeg blandt annet har sent mail til mange som sier at nemelig humor og kjemi er det viktiskte og det dem setter høyest på ønskelista. Svarene fra disse er 100% avslag fra første stund uten noen prøver på å finne ut om humor og kjemi stemmer. Kan hende det er noe jeg ikke har fått med meg men det er vel ingen måte å finne ut kjemi her inne på er det??

Skjult ID ti. 30 mars 2010 12:48

Denne typen tråder er det som har gjort at jeg ikke lenger tør sende meldinger til damer, siden jeg ifølge utsagn fra andre ser stygg ut.

Skjult ID med pseudonym Calandiva ti. 30 mars 2010 13:00

Den som intet våger, intet vinner.

Jeg var på date en gang med en mann jeg ikke hadde sett bilde av først. Rett og slett fordi han somlet med det, og fordi jeg uansett bare ville ha noen å gå på kino med den kvelden. Jeg ble forelsket momentant. Og jeg kan ikke akkurat si at han har et utseende som ville tatt seg ut på bildet. Men det var smilet hans, det litt triste utrykket i øynene, måten han kroppsflørtet på, dvs dultet i armen min, og så de berømmelige skjeggstubbene da :)

Hvis en tilsynelatende "stygg" mann skriver en hyggelig melding som avslører en oppegående mann, så vil jeg nok tro at de fleste kvinner vil ta seg tid til å svare... ikke alle er overfladiske. Jeg tror nok det er et fåtall av oss som er det. Men første-meldingen er veldig viktig.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 30 mars 2010 14:20

Dere som synes TS er så fæl her: skriver dere selv til jenter dere synes ser mindre bra ut enn dere selv? Og som dere tipper får færre henvendelser på bar enn dere får selv? Tar dere selv kontakt med dem først og blir glad når de svarer? Få høre nå!

Jeg gjør ikke det. Jeg velger ikke selv en som jeg anser som mindre attraktiv enn meg selv å skrive til - ingen som ikke er desperate eller bare ute etter ONS gjør vel det.

MEN - en som er mindre attraktiv kan komme langt med humor, intelligens og det å tørre å skille seg litt ut. Så det er ikke slik at jeg ikke svarer om de ikke ser aå bra ut, men det er sjelden jeg velger ut disse selv...

Så TS: Kanskje du selv må gå litt hardere ut - og velge mer selv. Når det gjelder selvtillitt: Fake it until you make it, er det noe som heter! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym jaha? ti. 30 mars 2010 16:53

Send gjerne Harald Eia til meg om han spanderer middagen. Vi ville fått en trivelig kveld selv om han ikke har sjans på meg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 30 mars 2010 16:56

Estetiske preferanser er, i hvert fall til en viss grad, subjektive. Noen (menn) liker blondiner, andre liker brunetter, noen fokuserer på kløfta, andre fokuserer på midjen. Noen (damer) liker de tøffe, noen liker de mer emosjonelle, noen liker de skjeggete, noen kan ikke fordra tynn hårmanke. Og så videre. Så med mindre du skriver hva du setter pris på rent utseendemessig, så vil du ikke kunne regne med å få oppmerksomhet fra de DU synes er attraktive.

Og hva er nå egentlig dette med å ta kontakt med folk? Enten man ser ut som Brad Pitt eller George Costanza så avgjør ikke det hvem man faller for - og hvem man tar kontakt med. Ærlig talt - legger du ut en profil du vil ha henvendelser til, må du også regne med å få henvendelser.

Skjult ID med pseudonym Forvirret ti. 30 mars 2010 23:49

Hei igjen,

det var jo interessant lesing etter en travel dag. Spennende synspunkter, og jeg forstår det til at jeg må være takknemlig for oppmerksomheten - uansett hvem den kommer fra. Vel, vel. Og til dere som har kastet dere inn i "nivå-diskusjonen": det er ikke det at de ikke er på mitt "nivå" (hva enn det skulle vært....), men at disse ikke engang er gjennomsnittlige, mao 99% av dem er faktisk ikke det. Flott at @vibe syntes at tråden var befriende ærlig, det var meningen. Noen ganger hjelper det å kalle en spade for en spade, selv om jeg ikke gjør dette i like stor grad irl @cabben (så den dansen skulle du fått!). Det er selvfølgelig kynisk og overfladisk med slike diskusjoner, men sånn er internett-realiteten. Det er jo mye enklere å få kjemi og kontakt ute i den virkelige verden enn alt man (ikke) henger seg opp i her inne, men da er jo andre problemer (feks at man er sjenert, ikke vet hvordan man skal flørte og så videre).

Skjult ID med pseudonym Binders on. 31 mars 2010 00:03

zoid

Tom cruise er overhodet ikke min type. Jeg kunne ikke tenke meg ham, faktisk. Men jeg ser jo likevel at han er en såkalt attraktiv mann og blir ikke overrasket over at andre synes han er kjekk. Jeg tror derfor ikke TS hadde fått dårlig selvtillitt av meldinger fra en hun ikke selv ville falt for, så lenge hun ser at andre lett kan gjøre det...

Det går an å si noe objektivt om hvem som er mer eller mindre attraktiv selv om smaken er forskjellig. Noen er i bånn (få synes de er attrktive), noen er på topp (de fleste finner dem attraktive) og noen er outsidere (blir likt av de med litt uvanlige preferanser, eller har mer sjarm/andre kvaliteter enn direkte utseende med seg). Det er ikke til å komme bort fra.

Jeg skjønner TS på en måte. Og jeg kjenner meg litt igjen. Men hvorfor skulle de ikke prøve seg på de vil? Skal man tenke: Nei, hun er for bra for meg så jeg gidder ikke si at jeg er interessert? TENK om denne personen var en outsider for den han skriver til?
Kanskje akkurat hun digger ansikter med furer og skjegg?

kke noe å henge med hodet for, TS. Kanskje på tide med en ny sjarmoffensiv? :)

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 31 mars 2010 01:12

Det er ingen som forventer at trådstarter skal skrive med og date alle disse menneskene hun finner så uattraktive. Det som gjør henne usmaklig er at hun faktisk plages, og irriterer seg over at det hun kaller stygge mennesker tar kontakt med henne. Hun skriver at hun er så veldig mye bedre enn disse forferdelige menneskene, og mener hun spiller i en annen liga.

De er stygge og hun (mener hun selv) er pen, derfor er hun mye mer verdt enn dem. Attraktive folk kan jo ikke date mindre attaktive mennesker? De burde liksom skamme seg for at de er frekke nok til å sende henne en meldinger. Snakk om å ha høye tanker om seg selv!

Forøvrig Steve Urkel som hun mener er uhorvelig stygg, og representerer det laveste nivået av de som fyller innboksen hennes, ser slik ut i dag:
http://cm1.theinsider.com/media/0/440/59/jaleel-white-d4.0.0.0x0.400x600.jpeg

Med tanke på at han dater fotomodeller og er søkkrik, så tror jeg ikke et øyeblikk på at trådstarter engang er i nærheten av hans "nivå".

Skjult ID med pseudonym Calandiva on. 31 mars 2010 01:36

Det er trist at noen bare MÅ være spydige til enhver tid. Det er ikke mye plass for menneskelighet her, eller plass til å gjøre feil eller vurdere feil. Hvem er så feilfri at de kan dømme andre?

Jeg støtter Binders sitt siste innlegg.

Skjult ID on. 31 mars 2010 07:58

Binders: Jeg tenker nettopp slik som du beskriver: "hun er for bra for meg". Dette gjelder selvsagt alle, og kombinert med denne typen tråder, er jeg dermed ikke i stand til å ta kontakt med noen. Så jeg kommer nok ikke til å fornye mitt medlemskap.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 31 mars 2010 11:01

skjult ID - vet du hva? Hvis du legger deg i selen, og sender en kjapp medlding som sier noe hva du liker ve henne, og ikke får svar... Så er hun ikke for bra for deg.... hun er ikke bra nok! Husk det! :-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 mars 2010 11:30 Privat melding

Men jeg tror mange gutter misforstår fordelen de har som gutt der, som gutt har du en utrolig fordel nemlig at jenter ikke ser så mye på utseende, det er mer hvem du er og hvilken stil....eller hvem du later som du er.....noe jeg er glad for hehe

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 mars 2010 13:12 Privat melding

Og samtidig jeg liker ikke å bruke ordet stygg om noen, føles så kynisk og at en nesten gjør seg til å late som en er "kald" eller whatever.

Skjult ID med pseudonym petita on. 31 mars 2010 15:38

Admiratio har funnet sin rolle

Skjult ID med pseudonym Binders on. 31 mars 2010 17:34

Det er helt riktig, det Assante. Og det var hyggelig at du for en gangs skyld dro fram en av guttas fordeler på dette området... :-)

Det er gjort undersøkelser som viser at de damene som gutter finner attraktive på bilder, er relativt sett veldig like hverandre og de samme. Mens jenter har større spenn i smaken. Antakelig fordi de tror at en med sånn og sånn utseende repr. sånn og sånn livsstil, de og de verdiene osv. M.a.o. legger inn flere tolkninger som går "bak" utseende.

(mann 40 år fra Akershus) lø. 3 april 2010 03:34 Privat melding

Hmm man må ikke vurdere noen sine kvaliteter basert på utseende... faen meg nok damer på sukker som tror de er så deilige, pga 700 despe menn tar kontakt i uka hehe. Oppføre seg hyggelig mot alle og kanskje bare skrive ikke min type... ellers så er jo hjerter fint å bruke:)

(mann 59 år fra Buskerud) lø. 3 april 2010 09:37 Privat melding

@forvirret utfordringen er her, du vet hvem jeg er og i disse dager er det helt normalt at jenter også byr opp til dans så bare å ta kontakt det? Forsatt mange dager igjen av påsken og jeg har fri eller for å si det riktig jeg er forsatt fri.

Når det gjelder tråden så er jeg ikke sikker på hva som gjør oss så utrolig kyniske, jeg tror det ligger en motvilje til i hele tatt å finne noen.

Hvis vi hadde sett på dette medium på denne måten prøv å følg meg.

Hvis alle her hadde vært litt mer åpne for å treffe andre og ikke hatt alle disse bastante kravene til partner. Så kunne vi hatt en mer spennende hverdag, vi kunne gått på date flere ganger i uken nesten, truffet flere mennesker, blitt kjent med mange. Er ikke det spennende???? Noen vil nå si at det er bortkastet tid å date noen som en umidelbart ikke faller for på bilder, ja er det det, og hvordan vet du/dere det? Jeg vet det ikke! Så er det dette med kjemi som jeg nevnte tideligere, det er kul umulig og finne ut noe og kjemi og ssjarm her, kul umulig. Jeg har møtt mange damer og de flotteste jeg har truffet er det nemelig sjarmen som er flottest-penest og som gjør akkurat denne damen unik og vakker, og det er helt sikkert visa versa på det. Så hvordan kan noen her inne si at du ikke passer for meg når de to viktiskte sansene ikke blir brukt??? Ikke kjemi og sjarm er en del av det. Hvorfor ingen tør å finne ut av det skremmer meg fordi alt blir bare overfladisk og kynisk, og det handler bare om bilde pen eller ikke. Bli betatt av noen som bare er bilde pene holder ikke lenge det må være noe mer, uten å si at dem som er pene ikke er noe mer??

Bare noen tanker tidelig en lørdagsmorgen, men den dansen tar jeg TS.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 3 april 2010 12:36 Privat melding

Binders - Ja jeg har opplevd at jenter sier rett ut til meg at de ikke finner meg tiltrekkende på noen som helst måte men alikevel vil bli kjent med meg, date meg eller bli sammen med meg.....så som gutt er du sykt heldig på det området....en enorm fordel å ha hehe.