Alle innlegg Sukkerforum

Eksperimentet - en tilståelse

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) ti. 30 mars 2010 17:57 Privat melding

Sukker har utrolig mange funksjoner. Det kan gi sorg og glede, frustrasjon og dårlige tenner, for å nevne noe. Tilsynelatende kan det brukes til alt untatt å finne seg en kjæreste. Selv fasiten på hvem som kjenner den andre best kan finnes blandt sukkerklumper.

(Historien begynner i neste post)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 30 mars 2010 17:58

Eksperimentet startet med "Pøh! Du kjenner meg ikke godt nok til å si noe sånt!" Og diskusjonen var igang. For å få en slutt på elendighet opprett vi hver vår Frøken Fake og målet var å besvare relasjonstesten slik at den skulle gi høyest mulig match med den andres sukkerprofil. Tallene i dagens dobbel ble 96 og 100. Etter å ha diskutert et par ugrønne blader skulle vi halshugge frøken fake og leve lykkelig i vår forvisning om at han på langt nær kjenner meg godt nok til å si noe slikt!

MEN Den eldste Frøken Fake hadde fått en melding. Faktisk en seriøs henvendelse fra en tilsynelatende veldreid herremann med seriøs og velutfyllt profil. Hva får en slik mann til å skrive en så god melding til en helt tom profil? Spørsmålet måtte stilles, og Frøken Fake sendte sin første melding i det profilen hadde blitt 20 minutter gammel. Halshuggingen ble utsatt på nåde i håp om svar på dette spørsmålet. Dermed strømmet det på med chat request og meldinger. Fem menn ville be om hver av frøknene Fakes hender den første timen. Og det fortsatte. Hyggelige henvendelser. Ikke noe skittent.

Hva ville skje om Frøknene Fake fikk et utseende? Dette måtte prøves.Google var svært behjelpelig med bildeserier i kategorien 'lesbian porn', men langt mindre behjelpelig med anstendighet blandt slike gode venninder. For et bi-spørsmål her, når de staute karer skriver til begge frøkner (overraskende lite kopi og lim) - vil de reagere på at frøknene har de samme bildene med hver sin venninde klusset ut?
Spørsmålet måtte falle. At to jenter beholder klærne på når de opptrer i samme bilde hører tydeligvis med til sjeldenhetene i vår moderne verden. (Jenter asså!) Dermed fikk Frøknene helt separate bildeserier.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 30 mars 2010 17:58

Ett bilde hver i første omgang. Noe over gjennomsnittlig pene jenter i helprofil, langt unna, mye omgivelser og lite synlige ansiktstrekk. Hva skjer? Den eldste Frøken Fake (33 år) bombes av meldinger. I snitt en ny melding hvert 6. minutt! Og dette på en tid hvor enhver sukkerbonde med respekt for seg selv burde vært på jordet fremfor å pløye rundt i tomme sukkerprofiler. Ca hver 7. besøkende sender melding. Et par setter røde hjerter, ingen gule. Merkelig nok - ingen av meldingene hinter om sex. En del av meldingene er oppfordringer til å fylle ut profilen. Men hvorfor skal hun det når hun allerede har et stort utvalg seriøse meldinger? Hun svarer på noen av sine meldinger - konsekvent på rim og med referanser til korsfestelse og lignende ukesaktuelle tema. (Dette tror jeg må være det perfekte skrivemåte for sukkerjenter i den alderen.) Menn som tar kontakt er i alderen 30 til 41 år.

Den yngre Frøken Fake er 27år og får en helt annen respons. Nesten dobbelt så mange besøk, et hav av hjerter, langt færre meldinger og mer sexuelle hentydninger. Der den eldre frøken blir bedt om å fylle ut tekst blir den yngre bedt om å legge ut flere bilder, faceboook, msn osv. Særlig de yngre kontaktsøkende er hypp på å bytte kontaktmedium. Hennes kontaktflate spenner fra 21 til 38 år.

Frøknene Fake er nå historie. Leken måtte stoppes før noen fikk strekk i sine følsomme organer. Vi gleder oss til sukkeroppsetningen av De Tre Bukkene Bruse.

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 30 mars 2010 18:05

@ TS

Dette er vel ingen overraskelse, og det beviser vel bare at sukkerjentene er neddynget av beilere.

Skjult ID med pseudonym jadda... ti. 30 mars 2010 18:08

jepp......sukker er og blir for suckers!

(mann 43 år fra Rogaland) ti. 30 mars 2010 18:23 Privat melding

Noen som har påskeferie eller?? ;) Godt noen har i alle fall, vi andre får følge etter!

Spenstig eksersis pgmp, den reduserer i alle fall ikke fordommene omkring vakre frøkner og nettdating hehe.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 30 mars 2010 18:48

Unormalt få telefoner på jobb i dag....

Menn som ikke liker å kaste seg over første og beste har ikke sjans, burde vel være konklusjonen. Et datingsted hvor kun damer kan sende førstemeldinger kunne vært et interessant eksperiment.
Den største overaskelsen, synes jeg var forskjellen på de to. At den eldste fikk langt flere meldinger, mens den yngste fikk langt flere besøk. Og de som sendte melding til begge faktisk sendte forskjellige meldinger

Skjult ID med pseudonym petita ti. 30 mars 2010 18:53

Det var vel bedre at de sendte forskjellig melding heller enn den samme..:O

Skjult ID med pseudonym rulleben ti. 30 mars 2010 18:53

Blir nysgjerrig på hva disse damene hadde til navn og hvor de "bodde".
De er kanskje slettet?

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 30 mars 2010 18:55

@ TS

Kanskje den eldste fikk flest meldinger pga at de som var innom profilene regnet med at den yngste var mest ettertraktet. Så de gikk derfor for det "second best".

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) ti. 30 mars 2010 19:06 Privat melding

Hadde vært morsomt å sett hvor mange menn det var pr. kvinne her på sukker (og andre nettsteder forsåvidt), Tipper minst 100 menn pr. kvinne. :P

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 30 mars 2010 19:37

@Petita
Klart posiitivt at de sendte forskjellig melding. Ikke mindre overaskende av den grunn.

@Rulleben
Oslo på begge

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 30 mars 2010 20:33

Nettdating er for suckers ja, man får ta som det er.
I praksis betyr det at det er lettere og lurere og sjekke IRL, men av en eller annen grunn synes jeg det er noe litt fascinerende med sukker. Så jeg gjenoppliver profilen når jeg er singel, uten egentlig å tro at det vil føre til noe.
Man bør ihvertfall ikke som mann regne med for mye, for jentene er det vel regne selvtillitsboosten.

Så det er ingen grunn til å ta dette spesielt seriøst, selv om jeg må innrømme at jeg har slått hånda av damer på byen som ikke har svart meg her inne. Har bare hendt to ganger, men det var skikkelig tilfredstillende gitt;)

Skjult ID med pseudonym mannigata ti. 30 mars 2010 20:41

Morsomt, om enn ikke så overraskende, eksperiment pg (føler jeg kan kalle deg det nå etter alle våre måneder sammen her inne). Venter i spenning på at noen jenter oppretter herreprofiler og gir tilbakemelding ;.)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 30 mars 2010 21:12

Om du føler for det kan du redusere til bare p, mig.
Ville vært morsomt om noen Frøken Real lagde De Tre Bukkene Bruse.

Hvor har alle Frøken Real gjort av seg i denne tråden? Hadde ventet en storm av "Det er ikke sånn"-innlegg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 30 mars 2010 21:13

Er egentlig overrasket over at Sukker ikke har pælma deg på huet og ræva ut når du bondefanger uskyldige menn på den måten. Fyyy!

Skjult ID ti. 30 mars 2010 21:19

Denne tråden hadde jeg sletta før sukker ser den.

(mann 36 år fra Oslo) on. 31 mars 2010 01:01 Privat melding

Fascinerende nok mye den samme responsen som en venninne av meg fikk når vi laget en profil til henne.

Ganske absurd.

Skjult ID med pseudonym Calandiva on. 31 mars 2010 01:53

Hmmm...:) Vel, som kvinne på 42 år føler jeg meg ganske utkonkurrert nå altså :-) Jeg kan ikke si at jeg har vært i nærheten av slike erfaringer.