Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor profil uten bilde?

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Oslo) fr. 20 okt. 2006 13:35 Privat melding

På matchlista mi er rundt halvparten av profilene uten bilde. Dette forundrer meg, da jeg anser muligheten for å få tilbakemelding som mye større om man viser hvem man er. For jeg vil påstå at man kan lese mye ut av noen bilder. Men det er kanskje det som skremmer mange fra å legge ut nettopp bildet....!?
Hmm.....

(mann 47 år fra Akershus) sø. 22 okt. 2006 13:18 Privat melding

Det er viktig atte... skjønnhet kommer innenfra... og sånn. Lissom.

(mann 39 år fra Oslo) sø. 22 okt. 2006 19:18 Privat melding

Har troa på at det indre gjennspeiler seg på utsiden.... ;)

Skjult ID med pseudonym fornøyd lø. 11 nov. 2006 14:06

Jeg er fornøyd med utseende mitt, men synes det ville vært pinlig om pappaene til elevene mine f.eks. hadde sett at jeg hadde profil her. Det er vel en slags fordom mot internettsjekking. Det er eneste grunn til at jeg har latt være å legge ut bilde. Men til dere som er så skuffa over mangel på bilde. Har dere sjekka fotoalbumene? Mange som heller legger der.

Skjult ID med pseudonym Tull lø. 11 nov. 2006 18:10

Hvorfor profil uten bilde? Det kan det være mange årsaker til.
Det er slett ikke alle som har noe å skjule, langt de færreste etter min mening. Dessuten er det altfor mange som legger ut bilde som er av dårlig kvalitet, tildekket eller knøttsmå. Hva er vitsen da?

Har egen erfaring med at de uten bilde ikke har noe å skjule, snarere tvertimot. (det finnes selvfølgelig unntak)

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 11 nov. 2006 18:25 Privat melding

Jeg jobber innen media - og "mange" vet hvem jeg er. Det første hensynet jeg må ta, er at leserne/seerne/lytterne mine fremdeles skal oppfatte meg som seriøs. Hvis folk tror at jeg ikke har bilde fordi jeg er for uattraktiv til å få noen på kroken, vel, dét er ikke mitt problem. *ler*

Har ikke lyst til å dukke opp hos konkurrenten: "Nå er Emmenie på jakt etter mannebein". *ler enda mer*

Bare fordi jeg har et yrke som gjør at jeg må være litt varsom, betyr ikke at jeg nødvendigvis ønsker å være singel resten av livet. Og jeg er veldig usikker på seriøsiteten til de potensielle jeg møter gjennom jobben.

Skjult ID med pseudonym Mockis lø. 11 nov. 2006 20:39

Så ved å være på sukker så oppfatter ikke folk deg som seriøs?

Merkelig utsagn...

(mann 40 år fra Finnmark) sø. 12 nov. 2006 01:40 Privat melding

Da skal du være glad for at du (Emmenie)har profil på sukker.no og ikke på andre tilsvarende sider som gjerne bruker boards på bussholdeplasser osv for å reklame for både profil og siden. Du jobber vel ikke Kanal 24 eller noe

Hadde vel vært litt flaut å sett boards med "Du og Emmenie" i f.eks Fredrikstad.

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 12 nov. 2006 06:19 Privat melding

Til Mockis:

Du er virkelig den rette til å uttale deg. *ler høyt* Du må jo selv ha et alias for nick'et et ditt!! *mentalt panneklask*

Du er tydeligvis redd for ett eller annet selv - ergo - kanskje ikke den rette til å kritisere. ; )

Å legge ut bilde og skrive at man er ute etter partner, er ikke seriøst men derimot tåpelig for de av oss som er i en situasjon som dette ikke egner seg. Ref. eksempelvis "Fornøyd", læreren som skriver over her. Noen yrker krever at en er litt forsiktig - og det får dere andre respektere. Privatlivet mitt skal ikke knyttes til jobblivet mitt.

Dessuten - de jeg føler jeg kan begynne å stole på her på sukker.no, vil få bilde om tonen er der og vedkommende ber om det. Værre er det ikke.

Dvorak: Selv om man bor ett sted, kan man jo dra ti mil til Oslo for å jobbe. : )