Alle innlegg Sukkerforum

Desperasjonen

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 2 april 2010 01:22 Privat melding

Dette er noe jeg undrer fælt om.

Hvorfor noen tar nett"dating" så seriøst. Eller noen tar det så lett at det er nesten drøyt. Noen er så desperate etter annerkjennelse at jeg blir nesten sjokket, andre vil bare skrive litt anonymt. Noen skal kun ha forhold, noen kun sex.

Jeg vet ikke hva jeg egentlig søker.. har jo en beskrivelse.. men det er ikke definisjonen på realiteten. For vi må ikke glemme realiteten. Og det er der jeg lever. Det er der jeg er fysisk. Og der jeg ser andre mennesker. Her er det tekst.. og noen ganger mer enn ET bilde.. eller noen ganger har ikke folk bilder i det hele tatt. Dem om det.

At folk satser på Nett som siste utvei for kjærlighet eller sex.. da har man issues som ligger dypere.. Dette er kun en forlenging av mulighetene på markedet.
Jeg flørter jeg.. men velger med omhu hvem jeg flørter hvor mye med..

Kan ikke folk bare ikke være så desperate.

Mvh Kvinnfolk, kjærring, jente, frøken og ikke minst ei gudinne ;)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 april 2010 01:45 Privat melding

Hmm, er det ikke litt motstridende det du sier om at noen tar det så alvorlig mens noen tar det fryktelig seriøst ?
Er ikke mye av det du lister opp nettopp motsetninger? Uforpliktende sex vs forhold? Bilde og annerkjennelse (som, i seg selv, er et spennende fenomen) vs anonyme skriblerier?

En useriøs person som skribler anonymt på jakt etter uforpliktende flørt virker da ikke så alt for desperat ?

Sikkert en del på sukker, sett over ett, som bruker det som eneste medie for kontakt med andre, men det kan jo ha flere årsaker som du blatant kategoriserer som "dype issues" - blir ikke det litt vel enkelt og selvforhelligende? :) Du vet jo, tross alt, ikke så alt for mye om hvordan den jevne sukkerbruker oppfører seg i det virkelige liv der ute antar jeg?

For deg er dette kanskje bare en forlenging av mulighetene, for andre en helt legitim, laidback tilnærming til en livssituasjon som i utgangspunktet kanskje ikke plager dem så voldsomt - nemlig det å være singel.

At det sikkert er fullt av desperate folk både her og på byen og på treningssenteret og på nærbutikken er vel nesten bare et fact of life man må klare å leve med.

(mann 31 år fra Oslo) fr. 2 april 2010 01:56 Privat melding

Her hadde jeg planer om å si noe, alt dette kan nå kokes ned til "enig med Chris". Det er et vidt spekter av "grunner" til at vi driver med nettdating.

Men det er folk av den mening at man må ha "dype issues" som gjør at det har blitt Tabu å si at du er på en nettdating side i den "virklige" verden.. Ja, alle av oss er vel til en viss grad desperate etter som vi har meldt oss inn her, men det trenger ikke å bety at vi f.eks. kaster oss etter alt og alle (Ok, sett i lys av de siste dagers diskusjoner, så må jeg si det er de som gjør det og..)

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 2 april 2010 02:29 Privat melding

Jah, men er jo motsetningene her inne som dominerer.. sjelden dem i midten som jeg "kommer i kontakt med" og jeg er ikke intr i motsetningene. Jeg vil bli kjent med folk som vil ta ting som det kommer.. åpent for der meste.. skjønner at folk er keen på å finne noen.. men hvorfor ikke slappe av og tenke på hva som egentlig er viktig for en... Regner med at de fleste tenker det samme om de stopper opp..

Skjult ID med pseudonym Nils fr. 2 april 2010 02:30

Jeg er helt enig med deg trådstarter. Psykologen burde kome på banen mye fortere for et stort utvalg av mennesker her på sukker. Nettdating kan ikke dempe dyp sjelesorg...

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 april 2010 02:55 Privat melding

Hverken nettdating eller dating i det virkelige liv, sjekking på byen og gudene vet ikke hva annet kan gjøre noe som helst med sjelesorg.

Og Kvinne81; det kan nok tenkes at mange føler seg ferdige med "se hva som skjer" mennesker, det at begge har samme ønsket på lang sikt gjør ting veldig mye enklere enn en vag "se hva som skjer".

Spørsmål; hvorfor er det så viktig å finne noen som bare vil "se hva som skjer" ? Hvorfor vil du ikke finne noen som er på jakt etter noe solid og langsiktig?

Skjult ID fr. 2 april 2010 13:01

Det er vel også en typisk kvinne-mann greie her inne. Kvinner vil helst ta ting som de kommer, og menn vil helst (i det minste dem jeg har møtt) faktisk erklære sin kjærlighet og begynne å planlegge fremtiden nærmest med en gang.

(mann 49 år fra Østfold) fr. 2 april 2010 13:06 Privat melding

Jeg tar også bare ting som de kommer. De store fremtidsplanene bygger jeg eventuelt med den det passer med.

Skjult ID med pseudonym Salander fr. 2 april 2010 13:53

@skjult id: Det er vel heller motsatt. Menn kommer kanskje an på alder.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 3 april 2010 01:14 Privat melding

Jeg har i alle fall ikke noe behov for å planlegge framtida på første daten. Min erfaring er at det er damene som har det så fordømt travelt. Bevis gjerne det motsatte ;-)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 3 april 2010 15:07 Privat melding

Kommer kanskje ann på aldersgruppe?

I "mitt" segment har jeg opplevd at damene blir mer og mer som mennene alltid har vært, nå skal det være frihet, ingen forpliktelser, blah blah blah.

For min del er det heller ikke nødvendigvis snakk om å ta med seg gifteringen på første date, men at man heller har en ganske lik idé om hva man faktisk ønsker ut av møtet - noe å bygge videre på eller bare litt moro?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 3 april 2010 17:05

Folk er forskjellige, med forskjellig utgangspunkt. Alder kommer også inn i bildet.

Noen har ikke så stort nettverk, og er kanskje ikke så utadvent av seg. Da kan nettdating være et godt alternativ.
Andre ER utadvente og har stort nettverk, men finner allikevel ikke det de søker på byen eller blant venner(s venner).

Jeg synes ikke det er desperasjon å ønske seg et varig forhold(!).
For meg (og jeg sitter heller ikke på fasit) virker det heller som de som tar lett på det, og "tar det som det kommer", gjør det for å prøve å unngå å bli såret. Men man kan ikke få følelser for noen hvis man er så redd for å bli såret at man ikke tillater seg å få følelser(!).
Noen er dog kun ute etter sex, og da blir det litt annerledes. Men det er dét - folk er her med forskjellig utgangspunkt og søker etter forskjellige ting.

Du (TS) beskriver dette utfra din virkelighet, og det er jo OK, men det er ikke fasit for alle andre.
Tror ikke man MÅ ha 'dypere issues' fordi man tar nettdating like mye på alvor som 'vanlig dating'. Det er vel nok at man har et ønske om å finne noe ekte, også når man leter 'her inne'.

Skjult ID med pseudonym 35pluss lø. 3 april 2010 20:02

Kan ikke si jeg akkurat er desperat.Ut fra mitt ståsted er det kanskje måten å finne seg en kjæreste på,da jeg bor på en liten plass uten noe utvalg av menn som er "ledige".Dessuten har jeg barn.Føler ikke noe for å dra alene på utesteder heller,og tror ikke på at plutselig en dag dukker det opp en uten at jeg har foretatt meg noe som helst.
Er jo ganske varierte henvendelser jeg har fått ,alt fra "kontakt meg" med mailadresse og mobilnr til noen som åpenbart var "såret" fra tidligere forhold.