Alle innlegg Sukkerforum

Kvinners/jenters måte å kommunisere på.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 5 april 2010 16:01

Tenkte først jeg skulle skrive et langt og innsiktsfullt(?) innlegg, men tror jeg skal nøye meg med følgende:

Er det flere gutter/menn her som sliter med å 'ta hint' fra jenter/kvinner? Tenker da så klart først og fremst når det kommer til flørting, invitasjon til 'noe mer' etc.

Jeg sitter med følelsen av at jenter/kvinner ofte - fordi de ikke "skal" være så direkte som vi gutta "skal" være - kommer med setninger / oppførsel med tvetydig bunn, der det er "min jobb" å umiddelbart forstå at det hun EGENTLIG sa / mente var...

For å si det sånn - nå i ettertid tror jeg denne helga hadde sett veldig annerledes ut for mitt vedkommende dersom jeg hadde hatt evnen til å "ta hintet". Heck - hele livet mitt ville sett annerledes ut, når jeg tenker meg om...

Men ikke sant - det er jo nettopp dét.... kanskje de ikke VAR hint heller.... Det vet man jo ikke før man tar sjansen på å dumme seg ut ved å ANTA at det var et hint og deretter agere på det... huff. Så jeg føler at det er "min jobb" som mann å hele tiden måtte ta sjansen på å dumme meg ut ved å ta sjansen på at det var et hint. Mens jenter/kvinner kan sitte tilbake og enten håpe jeg tar hintet, eller bli indignert dersom jeg "tar" et hint som hun IKKE kom med.

Anyway. Noen andre?

Er det mulig å få installert litt ekstra sosial intelligens, som en oppgradering?
Redd jeg forblir singel resten av livet hvis ikke.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 5 april 2010 16:08

Se første albumbilde hos Eventyrli.

Kroppsspråk, indirekte tale etc er lurt å få med seg, ja.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 16:11

Rotte:
Henger du LITT for mye på profilen min om dagen eller?
Men du har jo rett! Det bildet i albumet mitt sier MER enn 10000 ord kan si og er bedre enn enhver forklaring noen kan komme med på forumet!

Og ja! Kopier det gjerne og ram det inn :)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 5 april 2010 16:15 Privat melding

Dette er jo ganske individuelt, men ja; du har nok rett i at flere kvinner enn menn hinter om ting (dette selvsagt pga. kjønnsroller etc. etc. etc.). Tar du feil så er det crash and burn, tar du hintet kan ting bli svært så bra.... Si gjerne fra når du finner den klinikken som gjør den installeringen - er ganske mange av oss som nok kunne trengt litt påfyll fra tid til annen ;-p

Skjult ID med pseudonym MrBassman ma. 5 april 2010 16:16

Hint har det vært nok av, men sliter og litt med det å ta de (Hadde jeg tatt de, vertfall fra ei, hadde jeg nok ikke vært her nå).. Skulle ønske kvinnfolk var litt mer direkte, hehe.

Men har en venninne som virker som hun hinter rett som det er, men der har vi avklart for lenge siden at det gjør hun ikke, så hun har vel muligens ødelagt "hinttakeren" i meg.

H.. heller, hadde samboer i nærmere 3 år, de er sånn da og, haha.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 april 2010 16:17 Privat melding

Hehe hint...for en absurd ide...å skulle gi hint fordi du liker noen......................hva skal en gjøre da? slurpe ølen ekstra høyt for oppnå øyekontakt? kile henne under armen og late som ingenting? sparke forsiktig i stolbenet eller late som du nyse ..AAAAAAAAtsj...0..

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 16:20

Er det nå jeg skal begynne å lure på om det plutselig eksploderende antall tittere på profilen min de siste 10 min har noe med hinting å gjøre? Hinter dere til meg guttaboyz?! :-P

om det er noen trøst: jeg tar ikke hint jeg heller men så kom det jo frem av personlighetstesten jeg tok en gang at: You've got a male brain wrapped in a female body.. er vel derfor jeg har retningssans også da gitt ;-)

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 5 april 2010 16:21

Damer kan ikke si rett ut at de interessert, siden de da blottlegger seg. De er for det meste defensive av natur og det verste som kan skje dem er å tape ansikt, da kan de bli farlige. Trygghet fremfor alt, så kan heller gutta la dem føle seg litt rampete på en trygg måte.. så lenge ingen får greie på det.. Kun smellvakre damer tør å prøve seg siden de aldri får nei, men de trenger jo ikke.. så da er vi tilbake til start igjen.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 5 april 2010 16:21

Vi menn gir ikke hint, vi er ublu og ærlige til det kvalmende...

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 april 2010 16:22 Privat melding

Om du som voksen person ikke kan si hva mener og tenker men må hinte til det så er vel det mer et tegn på autisme eller noe i den duren?

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 5 april 2010 16:26

@ TS, og alle menn.
Dette er et fenomen som kalles dysfemini, og i følge en venninne så lider alle mannfolk av dette i større eller mindre grad :-))

http://itpro.no/art/8845.html

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 16:28

Mannegodt mannegodt mannegodt!

Du har tydeligvis stått opp med den riktige foten i dag for jeg er jo knakendes enig med deg!

Et eksempel fra meg her:

Var ute på date med en kar og syntes han var både tiltalende, kjekk og interessant så jeg spurte rett ut: "hva med å treffes igjen?" Der og da rodde han seg bort fra spørsmålet. 2 dager senere. Han har blokkert meg her inne. Guri meg hvor voksne "menn" er.

TAKK SKAL DU HA KJÆRE MANN SOM IKKE TURTE Å SI NEI men som la igjen et hint (blokkering) om at du ikke ville treffes igjen..! Tror det i grunn er det eneste "hintet" jeg klarer å ta :-P

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 5 april 2010 16:31

@ Helga......

Jeg er ikke overrasket over at du likte denne HAHA!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 april 2010 16:33 Privat melding

HeheheheheheHAHAHAHAHAHA!

Sånn der lo jeg faktisk høyt.....fordi det høres så utrolig leit ut men samtidig så forklarer du det som om du egentlig synes det var artig.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 16:38

Helga/Princess/Purka har en tendens til å være latterlig overraskende morsom og ta det meste med humor - iallefall dager derpå...
Hva blir mitt neste kallenavn her inne montro? antihintheltinnen?

DAS HELGA!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 april 2010 16:39 Privat melding

mmmmmmm mannegodt!

antihistaminen eller PurkePrinsessen...eller hva med GurkemeieKua hehehe ):

Skjult ID med pseudonym Corinna ma. 5 april 2010 17:02

Hinting skjønner ikke jeg bæret av, eller poenget med. Man kan heller velge å si ting på en måte som gjør det klart for motparten.:)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 5 april 2010 17:35

Vel - det var jo på en måte fint å få konstatert en diagnose.

Dysfemini, altså.

Neste gang jeg tror ei jente hinter til noe, skal jeg si "Beklager, men jeg lider av dysfemini; kunne du gjenta det med klare ord?".

Ødelegger vel riktignok antageligvis noe av spenningen og atmosfæren...

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 5 april 2010 17:39

Ble veldig nysgjerrig på eventyrlig sitt bilde nå...kunne trengt å lære noe jeg også. (synd hun ikke vil vite av en gamlis som meg...buhu...) ;-)

Tror jeg må være verst i klassen og trenger som regel skriftlig invitasjon før jeg tar hintet...hehe

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ma. 5 april 2010 17:44

Hinting er noe driit.. Det gjelder både når man vil noe mer og når man ikke vil noe mer. Kan ikke folk bare si rett ut at de ikke er interessert eller si ifra hvis de vil noe mer??
For oss som ikke er så flinke til å "ta hintet", så blir det mye lettere..hehe

Skjult ID med pseudonym kit ma. 5 april 2010 17:47

frodo, Dysfemini er egentlig bedre enn det gamle skinnets bilder....

Ad Dysfemini, hvorfor er også kvinnes manglende evne til å kle på seg vi menns problem?

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 17:50

Elfrodo:
Siden det er mandag og fridag så er det jo på tide å tilfredstille nysgjerrigheten din. Så try once more ;-)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 5 april 2010 17:58

Takker for godheten, eventyrli... :-)

Prøvde for øvrig den maskinen en gang. Bruksanvisningen stemte ikke helt med virkeligheten... :-/

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 18:01

Elfrodo:
sikker på at du vridde på riktig bryter og benyttet rett kombinasjon av de ulike knappene? De kjøres samtidig skjønner du men plutselig kortslutter den ene og da må en tredje skrus på etc etc etc :-D

Kan være snill en gang i blant jeg også ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 5 april 2010 18:10

Takk for forklaringen, Helga.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 18:19

Purka trår til hun!

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 5 april 2010 18:24

Synes egentlig ikke det ble noe lettere å forstå da...hehe

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 18:29

haha!

Forklaringen er at det ikke finnes en forklaring eller brukermanual :-D Men at alt henger sammen uten å henge sammen og at å prate med enhver jente/kvinne er som å gå i et minefelt.. :D

(mann 56 år fra Oppland) ma. 5 april 2010 18:42 Privat melding

Min erfaring etter 25 år samboer stemmer nok veldig m TS vinkling av dilemma'et for oss gutta. Jeg var ihvertfall veldig dårlig på å ta alle hintene siste 1/2 året før hun pakket sin koffert å dro. Man blir litt blind sin egen fortreffelighet, og tror man ikke trenger å justere seg selv en gang iblandt. Det ble en dyrekjøpt lærdom, og jeg våknet nok opp av dvalen den dagen hun dro.
De jentene jeg har hatt æren å datet etter bruddet, fremstår for meg som veldig ulike og gir meg et "hint" om ytterpunktene på denne skalaen. Alt ifra nærmest lystløgnerer (som ihvertfall e vanskelig å skjønne seg på), til jente m klar og tydelig kommunikasjon (aldri til å misfortså for meg som mann ihvertfall). Jeg tror faktisk d finnes jenter som passer oss gutter veldig bra på kommunikasjon, men mulig de er i et mindretall og litt vanskeligere å treffe på i tillegg til alle andre ting som skal matche. Men for min del kommer nok klar og tydelig kommunikasjon veldig høyt på lista. Hint e ikke sjarmerende i d hele tatt, altfor ofte til å misforstå, enten om d e gutt eller jente som uttrykker d.

Skjult ID med pseudonym jaha? ma. 5 april 2010 18:56

Min erfaring er ikke bare at jenter hinter. Noen ganger sier jenter rett ut hva de mener og hva de trenger uten at menn tror jenter mener alvor eller tar dem på alvor. Ordene bagatelliseres, og menn får lettere sjokk når jenta takker for seg og de skjønner at nok var nok for henne, og at jenta hadde mer tæl enn han trodde. Menn tror kvinner trenger dem og at de er svakere enn de egentlig er. Men en jente vil aldri snu når hun virkelig har bestemt seg. Hadde menn skjønt dette litt før hun bestemte seg og virkelig forholdt seg, ville det vært langt færre skilsmisser i dette landet!

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 19:00

AMEN jaha?!!!

Tror dere trenger å ta grunnkurs kvinntolkning fra Jaha gutter!

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 5 april 2010 19:07

og så ble tråden snudd til noe negativt ved samlivsbrudd...

Skjult ID med pseudonym jaha? ma. 5 april 2010 19:10

Negativt å belyse fra flere vinkler? I så fall er du veldig hårsår, Elfrodo! Kan godt si at jenter er dumme som snakker uklart, tåkete og hinter for mye om det føles bedre og mer i tråd med tråden. Mindre negativt da?

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 5 april 2010 19:13

Først så bør vi da finne dama før vi kan bli dumpa...

Har ellers ikke sagt noe negativt om damene her. Kun påpekt at jeg er elendig i å tolke signaler...ikke verre enn det jaha? :-)

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 5 april 2010 19:14

Amen fra meg og @jaha?:)))... leste uansett dette en plass og det stemmer med mange situasjoner jeg kjenner direkte og indirekte... de fleste av oss sier faktisk det vi mener samtidig som vi MENER det:) kanskje menn tror vi hinter og regner med de ikke forstår og bare lukker øra...når nok er nok så går vi og mannen sitter der som et spørsmåltegn...vi blir faktisk lei av å høre oss selv gjennta oss vi og hehehe...Mange menn har en slik apekatt inni huet (som Homer)

Skjult ID med pseudonym jaha? ma. 5 april 2010 19:16

Om du er elendig i å tolke signaler har du to valg. Enten å lære deg å tolke signaler eller opparbeide deg guts til å spørre dama rett ut.......ikke verre enn det Elfrodo :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 5 april 2010 19:17

Skal vel være ydmyk og ærlig nok til å si at jeg nok ikke er så mye bedre selv, *egentlig*.

Jeg mener - om jeg virkelig liker ei jente (eller noe annet jeg ønsker å formidle), og jeg er usikker på hvordan det ville bli mottatt dersom jeg sa det rett ut, kan nok jeg også ty til hint av og til. Så... trådtittel er vel egentlig bare et utslag av at jeg nødvendigvis ser dette fra mitt eget perspektiv.

Tror faktisk "jaha?" er inne på noe også. Men det største "problemet" er vel at vi alle er forskjellige - det er ingen felles oppskrift man kan bruke, og så løser alt seg. Dette er vel noe av spenningen mellom kjønnene, samtidig som det er kimen til mye usikkerhet og rariteter. Men så kan det jo også være bra, de gangene det funker, og begge er på nett og vil det samme. Bare frustrerende når det ikke er tilfelle. :)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 5 april 2010 19:17

Uansett så er vi i gang med å skylde på hverandres kjønn igjen...trist :-(

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 5 april 2010 19:22

@Egentlig
Hvis h*n liker deg, kan vel ikke det at du er mer to-the-point enn ham/henne gjøre noen skade?

Skjult ID med pseudonym jaha? ma. 5 april 2010 19:22

Nei, det er vi aldeles ikke. Hadde du f.eks skrevet "Ja, du har et poeng. Det er synd vi menn ikke er så flinke til å lytte til hva dere ønsker å si og har lært oss å forstå når dere mener alvor" så hadde dette blitt konstruktivt. Eller hadde du fle.s skrevet "Det er jeg helt uenig i, fordi dere gnåler og roper uten å sette dere ned og snakke ordentlig når dere er opprørt. Derfor blir vi lei og lukker ørene" så hadde dette også blitt konstruktivt. Men når du nevner ordet skyld, er det du som bringer kjønnsavgrunnen på banen!

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 5 april 2010 19:23

og sånn gikk no dagan...

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 5 april 2010 19:29

hehe vil presisere at jeg ikke skylder på mannen elfrodo:) er bare jeg som mister fokus når apekatten begynner klappe med de lokka:) søt fyr:))

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 5 april 2010 19:32

Jeg må dog skyte inn at jeg har opplevd (nå i helga sist) at jenter *tror* de har sagt noe rett ut og likefrem. Men de har altså sagt det på en måte som vi menn tolker på en annen måte - på en eller annen måte(!). Det er av og til som to forskjellige språk. Jeg kommer ikke på det konkrete eksempelet nå - skulle virkelig ønske det, for det er interessant - , men det var ihvertfall sånn at hun sa "Jo, men det var jo det jeg SA jo!" eller lignende, og vi gutta som sto der var lettere forvirret, for det var altså ikke sånn vi hadde oppfattet det (akkurat dét hadde ikke noe med følelser/forelskelse, eller noe 'flaut' å gjøre heller). Så... Joda.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 19:32

Hvilken nydelig allegori @megvel!
Kunne ikke sagt meg mer enig!

Dog de valpeøynene mannfolka kommer når de sitter der som apekatt og trommer med kasserollelokk er uforglemmelig!

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 5 april 2010 19:38

hehe@ eventyrlig, ikke sant.. menn har retningsans og vi har empati og er innimellom klok nok til å holde kjeft;)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 5 april 2010 19:40

og når vi da åpner kjeften vår, så tar de oss ikke seriøst og VIPS så sitter de der som apekatten.

hehe..kjenner jeg ble veldig fascinert av apekatter og tullete mannfolk nå :-P begynner jo nesten å mimre tilbake til alle sånn øyeblikk og knegger for meg selv.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 5 april 2010 19:41

åååååååååå så mange øyeblikk:))) klong klong klong LOL...men søte er de

Skjult ID med pseudonym Utrøstelig ma. 5 april 2010 22:19

Er ikke lett å kommunisere når man skal få slikt servert som den dagen du kan lese en kvinnes tanker er du i mål.
Eller les det som står imellom linjene.
For å starte med det første utsagnet så forsto jeg personlig at målstreken kom jeg aldrig til å få se da det å lese et annet menneskes tanker fortoner seg som håpløst.(eller tar jeg feil)
Når det gjelder å lese mellom linjene,ja så er vel det mulig,men meningen i det skrevne budskapet blir jo fort feil dersom man skal lese det skrevne budskapet og putte inn for eget forgodtbefinnende det man tror mangler
Kan jo fort få en annen betydning en hva budbringer ønsket å formidle-

Skjult ID med pseudonym petita ma. 5 april 2010 22:46

Jeg er en seriøs hinter, dette vil si at jeg hinter mye, men jeg etterfølger dette med et klart og tydelig "hint hint", på den måten driver jeg også opplæring i å forstå hinting :) *Klapp for meg*... takk takk ;)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ma. 5 april 2010 22:48

Men hvis du avslutter med *hint,hint*, så er det vel ikke bare et hint...eller?? :P

(mann 41 år fra Akershus) ma. 5 april 2010 22:49 Privat melding

og takk for at du driver opplæring =) *KLAPP,KLAPP* =)

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 6 april 2010 17:41

Absolutt et problem ja.

Fant akkurat ut at en søt jente jeg studerer sammen med har vært forelsket i meg i lengre tid, min oppfatning har vært at hun mislikte meg sterkt siden hun svarte så snodig når vi pratet sammen. Men møtte henne på byen etter at hun hadde drukket en del og da fikk jeg faktisk huden full for ikke å ha tatt en hel haug med hint hun ramset opp for meg ;)
Ble litt kleint der og da, men jeg får ta en prat med henne i edru tilstand.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 6 april 2010 19:17

@superduper
Hun prøvde nok å gi et hint om at hun ville ha deg akkurat der og da, men ikke ellers. Siden du ikke tok det hintet er det nå for seint.

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 6 april 2010 20:13

@pgmp

Det får i så fall være, ble ikke akkurat "in the mood" av det opplegget der.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ti. 6 april 2010 21:04

cena:
Dere gutta er ikke noe bedre - besøker profilen i hytt og pine, markerer med hjerter og titter så innom igjen. Men sender jeg melding blir det knyst som i graven og dere dukker ikke opp før noen uker senere og gjentar samme "oppskrift". Ler mye av dere i de tilfellene jeg :-D

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 6 april 2010 21:14

... jeg synes ikke det er morsomt når vakre, unge kvinner får assosiasjoner til opptrekkaper som slår trommer fram til batteriet er er uttømt når de tenker på menn...

Det jeg synes er litt sånn ekstra rart, er at det ikke er veldig mange menn som protesterer mot det bildet.
Men det er kanskje bare jeg som ikke har helt samme humor...

Konklusjonen min må være at menn generelt er generøse og at de sånn generelt gir blaffen i teite assosiasjoner som kvinner kommer med, fordi de vet at de er ganske så uunnværlig i en kvinnes liv tross alt ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 6 april 2010 21:36

hører du eventyrlig?? vi er unge og vakre:))) har bare en smule dårlig humor;) skal slutte se simpsons... dårlig karakterbygger...det er håp sier jeg dere:))))

(mann 33 år fra Oslo) ti. 6 april 2010 21:43 Privat melding

Kvinner kommuniserer også noen gang litt mye flørt uten at de vet det eller mener det slik at jeg tror det er noe mer uten at det er, det er kanskje vanskeligste å forstå.

Jenter klemmer mye på meg, eller hopper på ryggen min eller sier jeg skal løfte dem...er en rar situasjon når jenter på 25år tar armene ut til siden og sier løft meg og om jeg nøler så roper de bokstaveligtalt LØFT nå!" og grunnen til at det er rart er at jeg kom til vorspielet for 30min siden og kjenner dem ikke.......men så betyr visst ikke så veldig mye alikevel...uansett så opplever jeg det ofte når jenter drikker lit vin og på fest og vors at de skal klemme på meg....tok litt tid før jeg skjønte at hun ikke er interessert men det er bare en måte å gjøre meg ufarlig på.

Samtidig om jeg skulle "klemme" masse på en jente er det fordi jeg måtte ha vært full og ville kommunisere flørt på høyeste nivå...så der er det stor forskjell mellom menn og kvinner, menn flørter ikke med jenter de ikke liker.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 6 april 2010 21:47

... jeg tror jeg nettopp tråkket @megvel på lilletåa!
:-)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 6 april 2010 22:06

ikke i nærheten engang;)@frøkna... men jeg danser gjerne i skammekroken om du smaker på eplet mitt:)))

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 6 april 2010 22:20

megvel:

Oki, så var jeg ikke i nærheten en gang.
Men ditt eple og din dansing i skammekroken gav meg altså ingenting...

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ti. 6 april 2010 22:26

¨ååååå @megvel megvel!!!

Jeg hører de fagre ord som luftes her på forumet om meg.. jeg kan jo nesten bli høy på pæra av mindre..¨

PS! Bedre med dårlig humor enn tåfislukt! :-P

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 6 april 2010 22:37

hehe danser heller for Eventyrlig jeg da:)) og spiser eplet mitt selv.. namnam.. dårlig humor er gøy! men siden dette er en grønn tråd.. (heeey var da kvinnekommunikasjon dette og)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 6 april 2010 22:38 Privat melding

Hva med god humor og tåfislukt?

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 6 april 2010 22:45

Nå er du bare skikkelig barnslig unge mann!!! faller på sin egen urimelighet:)) -----------------------------------

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 6 april 2010 23:18

Det er bare en ting jeg ikke skjønner her.

Jeg trodde ikke at trekkoppapekattene trengte batteri?????? ( @ frøkna)

* Det føltes veldig godt å få protestere mot en dames påstand, Kanskje jeg en dag blir tøff nok til å ta igjen mot Eventyrli også*

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 6 april 2010 23:31 Privat melding

Vi gutta som leser her forstår jo at disse trekkoppapene gjelder alle andre. Vi som vaker her ville fått julaften rett etter påske om noen ville trukket oss opp.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ti. 6 april 2010 23:32

Mann 37!

Du blir aldri tøff nok til å ta igjen mot Helga! :-D

(mann 49 år fra Østfold) ti. 6 april 2010 23:32 Privat melding

Vil bare minne om at Trådstarter ønsker at denne tråden skal være seriøs, uten småprat eller avsporinger. Tåfislukthumor fra pusekladder i seilbåt og dritfine damer samt simpsonsallegorier med eller uten apekatter i skallen er herved utvisningsgrunn, og dere blir stående igjen til sist når vi har valgt fotballag i langfri.

Skjult ID med pseudonym megvel on. 7 april 2010 00:36

AAAAAh the reason for my insomnia........