Alle innlegg Sukkerforum

Hva betyr egentlig noe for deg når du ser etter en kjæreste?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym reality ti. 6 april 2010 01:57

Vi fyller inn en million spørsmål før vi får signet opp på sukker. Og på profiltekstene er det knapt noen (i hvertfall ikke dere jenter) som ikke nevner at "når alt kommer til alt så er det kjemien som teller". Det siste stemmer jo, men før vi kommer så langt at vi får testet kjemien, hva er det som virkelig teller? Her er min liste

Ansiktet
Kroppen
Sosial intelligens
Høyere utdannelse
Spontan/fremoverlent
Alder
Tradisjonell intelligens
Sans for sarkastisk humor
Høyt ambisjonsnivå
Ikke røyk

Kan være noen flere til, men tror faktisk dette er listen. Rekkefølgen er dog ikke tenkt så nøye gjennom. Hva med dere andre, hva er det egentlig som betyr noe?

Skjult ID med pseudonym soma ti. 6 april 2010 09:22

Kjemi schmemi - 99.9 % av alle guttene skriver også det.

Har mer tro på din liste :)

Skjult ID med pseudonym jaha? ti. 6 april 2010 09:40

Har ingen tro på slike lister. Man tror man vet hva man søker, men så forelsker man seg i noe helt annet og lister kasseres. Lister er i beste fall ekskluderende og villedende.

(mann 31 år fra Oslo) ti. 6 april 2010 09:45 Privat melding

Jeg har aldri vært forelsket så kanskje listen blir helt annerledes når jeg først treffer en jente jeg faller for:

Kropp
Ansikt
Søt
Humor
Sosial int
Kjemi
Ikke røyk
Tåle en spøk
Sporty
Utdannelse

Kjemien må jo være der... Uansett hva.

Skjult ID med pseudonym Pippa ti. 6 april 2010 09:46

Lista di stemmer noe for meg også. Ville puttet på utstråling, avslappet og en passe tilbakelent livsanskuelse i tillegg. Humor er viktig, men sarkasme vet jeg ikke helt, kanskje jeg ikke forstår begrepet. Høyere utdanning er ikke noe absolutt krav.
Kjemi er en selvfølge, uten at jeg har nevnt det i profilen.

Skjult ID med pseudonym ti. 6 april 2010 10:12

Kjærlig er en egenskap jeg ikke kan leve uten hos partneren min.

Skjult ID med pseudonym chandler77 ti. 6 april 2010 10:18

Bakdelen med sider som dette er at det altfor fort blir til at man plasseres i bokser; passer man ikke inn er det null sjans, men samtidig ser jeg poenget med hvorfor det blir sånn.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 6 april 2010 10:59 Privat melding

Hvor mye liker jeg henne, og hvor mye tenner jeg på henne. Sånn, det var hele listen.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 6 april 2010 11:23 Privat melding

Spiller ingen rolle, så lenge jeg liker henne.

Skjult ID med pseudonym Kai ti. 6 april 2010 11:33

Synes jeg ser en person bli dumpet etter 2 uker fordi partneren fant ut at vedkommende tok seg en røyk på julebordet og ljugde på en karakter fra BI. Get real...

(mann 31 år fra Oslo) ti. 6 april 2010 11:42 Privat melding

For meg personlig når jeg sier ikke-røyk er det mest pga det faktum at jeg har sluttet med snus/røyk for rundt 1 mnd siden og prøver å slutte helt.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 6 april 2010 12:45

Spørsmålene i relasjonstesten fanger opp det meste av det som er nevnt her. Dersom man har spesielle krav man vil vektlegge, går det an å gjøre matchsøk på inntil tre variabler man finner viktige og vekte viktigheten på tre ulike nivåer.

At kjemien teller er selvfølgelig viktig. Det går an å plukkke ut folk som scorer høyt på f.eks. "bestemthet" (og et par andre variabler i samme lei), lese profilen og se om du liker den. Dersom du får ståpels av dominerende damer, kan du - kanskje - få en pekepinn om hvilke du skal unngå.

Takk.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 6 april 2010 17:27

Tror ikke jeg er i en posisjon til å stille noe til krav eller ha noe til forventninger.
Prøver å finne noen som er i tilsvarende posisjon.

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 6 april 2010 17:33

Tja, disse listene er vel noe kvinnfolk er mest opptatt av.

Men damer som har listepop som en av sine sjangre ryker allerede der, i tillegg er jeg ikke interessert i damer som oppgir trening som viktigste interesse. Virker rett og slett kjedelig.
Jeg ville nok ganske fort dumpet en date som stemmer FRP eller bare MÅ ha med seg alle episodene av Paradise Hotel.

Ellers er høyere utdannelse en fordel ja.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 6 april 2010 17:42

Er vel mest enig med BruceW her, og selv om det er bakenforliggende faktorer som bestemmer det, så vil det variere fra person til person. Men jeg vil legge til at et "varighet-blad" med rødskjær ganske raskt blir arkivert under "g" for "glem det".

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 6 april 2010 18:20

Synes kjemiske substanser & sånt er vanskelig å forstå seg helt på egentlig, og alt snakk om lister og krav & sånt gjør meg bare forvirret og får meg til å tenke på Sigrid Undsets essays om 'den moderne sammenblanding av begreper som tilhører ulike nivåer.'
Kravslister er noe man kanskje har i tankene når man ser etter en ny leilighet, de har ingenting med forelskelse å gjøre (for meg i det minste)

:)

Skjult ID med pseudonym reality to. 8 april 2010 10:22

Sorry, men jeg tror dere tar feil. Jeg sier ikke at man har en liste der alle krav skal tilfredsstilles, men at det er en rekke faktorer (ca 10) som jeg gjør trade-off mellom. For å gjøre det tydelig. Jeg vil ha en jente som er en pen, smart og som ikke røyker. Men skulle jeg møte på en superhot dame som viser seg å hverken være så smart og at hun røyker, så kan det godt være jeg er villig til å akseptere dette siden hun var så hot.

Selv om dere nekter for det, så er jeg rimelig sikker på at det er sånn de fleste av oss bedømmer mulige kjærester.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 8 april 2010 10:36

Tja. Som en av de meget langt fra hotte her i verden, så er jeg jo selvsagt ikke enig. Jeg tror at du har rett i at mange bedømmer mennesker slik. Men om man tar eksemplene dine, så er det definitivt bedre med en smart ikke røyker som ikke er så pen enn en pen røyker som er ganske nekete. Mulig det er fordi jeg selv ikke er pen og dermed ikke helt kan forestille meg med en mann som går under kategorien vakker. Jeg er ikke sikker på om jeg ville hatt en sånn en heller, selv om av en eller annen freak of nature årsak en sånn skulle være interessert. Det er ikke bra når det blir for stor skjevfordeling klassemessig når det gjelder utseendet.

Anyway, liste ja. Listen min går stort sett på kvaliteter. Jeg liker smarte menn med humor. Høyere utdannelse er ikke et must, man kan komme ganske langt med fagbrev her i verden. Men sosial intelligens, lite religiøs og lite høyreorientert er fint.

Skjult ID med pseudonym Hansolo to. 8 april 2010 11:16

Ser dere som jeg det ironiske her?

De fleste av disse kravene som blir listet opp er trekk ved den enkeltes personlighet. Mao gir de et bilde av hvordan en person er. En persons kvaliteter og verdier er noe som kommer fram over tid. Allikevel opplever svært mange på Sukker å bli ignorert når de tar kontakt. Og kommer de igjennom nåløyet mht en første date, blir det gjerne med den ene daten. Hvorfor er det slik? Er redd "reality" langt på vei har rett. Og dette gjelder begge kjønn.

I nettdatingens verden hjelper det ikke med humor, sosial intelligens, høyere utdanning osv så lenge du ikke har en kropp og utseende som appellerer til de fleste av oss.

Dessverre går vi i Sukkerfellen. Vi gir ikke den andre tid til å blomstre. Nettopp fordi vi tror at det er noe bedre rett rundt hjørnet.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 8 april 2010 11:19

Du har selvsagt helt rett, Hansolo. Jeg forventer nok ikke noe herfra heller, nettopp av de grunner du nevner. Jeg gjør meg nok best live, hehe.

Skjult ID med pseudonym Superduper to. 8 april 2010 15:29

@Hansolo

Det er jo forsåvidt positivt at mange ramser opp personlighetstrekk som viktige faktorer, men det er klart utseende, utstråling og fysikk har mye å si. Man kan vel si det sånn at mange av de kravene/ønskene som ramses opp her først er aktuelle om man først møter kravene i forhold til det fysiske og (i mangel av noe bedre ord i farten) det sanselige.

Ellers har jeg fortsatt ikke opplevd en date nummer to og mange av de jeg har møtt er overrasket over at jeg ser ut som på profilbildet. Det får meg til å lure på om det kan være lurt å ikke bruke det aller beste bildet man har liggende, bare for ikke å skuffe daten. Selv har jeg knapt vært på date med jenter herfra som er like pene live som på bildet. Det har vel skjedd to ganger.

Skjult ID med pseudonym hjerterdam to. 8 april 2010 21:20

@ jaha?: Lever du lenge og lykkelig med dem som overhodet ikke stemte med listen? Det lurer jeg på. For jeg tror ikke du gjør det! Tenker ikke mer enn et år kanskje.

Forøvrig veldig enig med Hansolo. Jeg begynner selv å bli en bitter, kynisk og kresen sukkerbitch. What goes around comes aorund og snart er alle vi her inne frosset til is.