Alle innlegg Sukkerforum

Tips til dere gutta...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mjau ti. 6 april 2010 23:04

LES profilen til jentene før dere tar kontakt. Står det ønske om LANGVARIG forhold, ikke ta kontakt for ønske om tilfeldig sex her og nå. (= kan tolkes som fornærmelse for noen) Et annet tips, se om interessene matcher det du også liker og ikke bare gå etter bildene. Ikke innled med tomt tørrprat...zzzzzzzz. Håper jeg slipper og blokkere flere nå, og takk og lov for at den knappen finnes.

Og ellers en stor takk til dere gutta som har skjønt greia, uten dere hadde jeg ikke gidda og vært her :)

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 6 april 2010 23:11

Takk takk, velger å ta den til meg;)

Det burde vel egentlig være selvsagt at man skriver til jenter med noen sammenfallende interesser for det første.
For det andre overrasker det meg egentlig at det tydeligvis er så mange som kommer med sexrelaterte førstemailer her.
Ikke fordi jeg er prippen, men det må da finnes andre nettsteder for de som kun har sex på hjernen?

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 6 april 2010 23:18 Privat melding

Når du først er i gang med hjerteutdelingen skader det sikkert ikke om du setter ett svart et på meg også. Jeg har en ny strategi om at alle som synes jeg er udatebar bør eliminere seg selv slik at jeg kan fokusere den ene (forhåpentlig) som blir igjen til slutt. :P

Skjult ID med pseudonym 1marty ti. 6 april 2010 23:20

@mjau: hvis du bruker tiden på å finne en som passer deg i stedet for å vente på at en som passer deg tar kontakt med deg, så kanskje du ser lysere på livet;)

(mann 49 år fra Østfold) ti. 6 april 2010 23:22 Privat melding

@TS
Hvordan pleier du å ta kontakt med gutta her?

Skjult ID med pseudonym mjau ti. 6 april 2010 23:24

Sexrelaterte førstemailer synes jeg er litt fremmed og bruke her, da det er såpass mange ulike menesker her og en bør trå forsiktig. Det finnes jo flusst av nettsetder der en treffer folk kun for sex, uten at det involverer noe mer enn det og ale er ute etter det samme. Invitere til sex til en som tydelig er ute etter varig forhold ligger det ikke respekt i. Ønske om varig forhold er såpass innysende at når en er ute etter det, da er man gjerne ferdig med tilfeldig sex fase og vil videre.

Skjult ID med pseudonym mjau ti. 6 april 2010 23:27

@1marty og TS: jeg leser profilen, ser hva de interesserer seg for og innleder det i en melding (feks musikk, noe jeg legger vekt på som interesse hos partner). Noen her har postet fine bilder av dyrene sine, det er en trygg isbryter for begge parter.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 6 april 2010 23:33

Nå som mjau har begynt å adressere innleggene i forumet til seg selv, skal vi ikke se bort fra at hun også sender disse sex-meldingene til seg selv....

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 6 april 2010 23:35

hmm, god ide pgmp ;-)

Skjult ID med pseudonym kvinne-10 ti. 6 april 2010 23:36

Jeg har brukt endel tid til å luke bort mange som er utelukket pga.mangelfull profil o.a. for å få frem mer aktuelle menn.Ble lei av å få opp de samme på søkene.
Leit å måtte bruke tiden på sånt.

Skjult ID med pseudonym mjau ti. 6 april 2010 23:44

Magelful profil synes heller ikke jeg noe om. Jeg liker og vite hvem jeg prater med, også for å føle meg trygg på personen i andre enden.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 6 april 2010 23:45

Synes synd på deg som må bruke tid på å utelukke folk. Vet hvordan du har det. Selv sliter jeg sånn på bussen når jeg må gå rundt å be de uinteressante damene tre papirposer nedover hodet, slik at jeg kan få grei oversikt over de pene.

Skjult ID med pseudonym mjau ti. 6 april 2010 23:50

Dette er da internett og ikke bussen. Man bestemmer selv hvordan en vil forholde seg til det som ikke appelerer og jeg tror ikke noen bli såret, da det alltid vil være noen en kan oppnå kontakt med her uansett.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 6 april 2010 23:53

Bukken Bruce, det er der det geniale med gjensidig tiltrekning kommer inn. Du trenger ikke å peke ut de som skal ta på seg papirpose på bussen. Det holder å rope ut til alle at de som ikke føler for å stirre på deg skal dra på seg posen. Da har du et overkommelig utvalg igjen som du selv kan vurdere å sette pose på

Skjult ID med pseudonym The One ti. 6 april 2010 23:59

Svarte hjerter er undervurdert. Hvis alle svart hjertet de profilene man helt sikkert ikke er interessert i ville man raskere finne frem til hverandre :-)

@TS skjønner frustrasjonen din over de som ikke leser profilen og tar den til etterfølge, men det positive er jo at du kan svarthjerte og du er et skritt nærmere målet ;-)

Skjult ID med pseudonym mjau on. 7 april 2010 00:04

Svart hjerte er mer som og si jeg "liker deg ikke". Det er jo ikke det som er meningen og si. Finnes et ikke et annet mer høflig tegn?

Skjult ID med pseudonym The One on. 7 april 2010 00:08

Vel jeg er ikke enig med deg der mjau. Svarthjerter du meg trenger jeg jo ikke bruke tid på å finne ut om du er interessant fordi det er uaktuelt. Vi er her inne for å finne kjærester og da er jo ikke poenget å ha flest mulig på listen sin. Poenget er jo å finne kjæresten og da er alle andre uinteressante :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 on. 7 april 2010 00:14

Kanskje det hadde vært fint med et grått hjerte også. Laget en reserveliste liksom :-))

Skjult ID med pseudonym mjau on. 7 april 2010 00:14

Er ikke et lavt matchtall en form for svart herte? Jo lavere match, jo mindre aktuell, i følge systemet da. Hadde jeg kunnet velge, skulle musikksmak stått under bilde :)

Skjult ID med pseudonym Enda En on. 7 april 2010 00:15

Dersom du kun går etter matchtall her inne tror jeg du vil få deg noen overraskelser rimelig kjapt...

Skjult ID med pseudonym sukker on. 7 april 2010 00:17

hadde alle bare vært like konsekvent som mjau i sin profil så hadde verden vært et bedre sted!

Skjult ID med pseudonym mjau on. 7 april 2010 00:18

Jeg gå ikke etter matchtall, jeg ble overasket ved første øyeblikk hvordan jeg i all verden kan matche alle som er kommet opp som forslag. Stoler ikke på den greia, men heller på den kommunikasjonen jeg har hatt med de jeg har møtt til nå.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 7 april 2010 00:22

Hvis en du har svartehjertet går inn på profilen din står det at XXX synes ikke profilen din var interessant. Det er jo akkurat det du ønsker å si. Men det kunne kanskje vært en ikke-interessant-blokkering og en innpåsliten-dust-blokkering.

Som et velkjent forumtroll, som har vært fraværende en stund, kommenterte for et par dager siden da han lagde ny profil - 6 svarte hjerter få minutter etter at relasjonstesten var utfyllt. Han trengte å deaktivere profilen for å ikke bli utelukket mens han besvarte hurtigfakta og skrev tekst!

Skjult ID med pseudonym The One on. 7 april 2010 00:32

Hmmm blir dere seriøst såret om dere blir svarthjertet altså. Litt rar sikkert jeg da, men helt ærlig dersom jeg er uaktuell er det bedre å bli svarthjertet en å leve i uviten. Jeg har (eller hadde) mange unge vakre berter i 20 årene på listen min. Mange med match høyt opp på åttitallet. Flere av dem søker menn i min alder, men jeg har lyst på en kjæreste og ikke en datter.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 7 april 2010 00:51

Jeg er enig med deg, The One. Svartelisting er ikke noe å bli fornærmet over. Å tolke det som "jeg liker deg ikke", er unødvendig.
Det kan være så enkelt som feil side av landet i kombinasjon med vil ikke flytte over avstander, som gjør at du forsvinner fra listene.
Om det så er at jeg ikke synes du er attraktiv nok, så er det vel bedre å få et svart hjerte først (det merker man jo vanligvis ikke) enn en avvisning eller manglende svar?

Effektivitet kaller jeg det. Men det er riktig at jeg tok meg nær av det i starten.... Helt til jeg innså hva jeg egentlig gjorde her inne. Men ideen om grått hjerte synes jeg også er god. Fordeler og ulemper med det som med alt annet, da...

Skjult ID med pseudonym mjau on. 7 april 2010 00:51

jeg blir ikke såret av svart hjerte. Det er hvert fal en ærliig måte og merke på.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 7 april 2010 00:55

Svartehjertet? Kult. Jeg er en novise, men jeg får sikkert en del sånne ut fra hvordan man skal tolke teksten her. Det blir artig å se hvordan det fungerer. :)

Skjult ID med pseudonym mjau on. 7 april 2010 00:56

Det en ikke bør gjøre er og prate med folk for og være snill og høflig, selv om personen ikke er av det en er ute etter. Falske forhåpninger er nok det mest sårende og skriftlig kommunikasjon er ikke så lett oppfattelig som muntlige samtaler.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 7 april 2010 01:03

Høh. Sånn er det å være på internettet. Fæle greier å slå av en prat uten at man vil pøke på den man prater med. :flirer:

Skjult ID med pseudonym mjau on. 7 april 2010 01:09

jepp, cyberlivet er hardt!

Skjult ID med pseudonym The One on. 7 april 2010 01:14

Smiler litt her nå Dragefrukt. Det er verre å prate på seg en pøk med en man ikke vil pøke med da;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 7 april 2010 01:15

:knegg: Prate på seg en uønsket pøk? Da er man laus. :p

Skjult ID med pseudonym mjau on. 7 april 2010 01:15

Fælt for dem som tror det blir sex på dem innen kort tid og så er det bare luremuserier. Slemt.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 on. 7 april 2010 01:16

Må si meg enig med mjau..det er ikke noe vits i å begynne å prate med noen som man absolutt ikke er interessert i.. Det går an å gi et "hyggelig" avslag eller rett å slett ikke svare på meldinger fra folk man ikke er interessert i. Tror de fleste har nok med å finne "kjærligheten" og de vil ikke bruke masse tid på noe som er "bortkasta".. For de som er her for å finne venner i tillegg, så er det kanskje en annen sak..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 7 april 2010 01:22

Vel, altså, jeg har hatt en del hyggelige samtaler med folk uten at det er noe opplegg verken fra den ene eller den andre. Jeg finner det merkelig at det ikke skal kunne gå an å si ting til folk fordi det kan misoppfattes. Som for eksempel å kommentere en velskrevet profil. Nå er det nå kanskje slik at alle andres innboks renner over og at man derfor må være pinlig nøyaktig med siling og ikke si noe til de som ikke kommer gjennom nåløyet, men for min del er det å slå av en prat like naturlig på nett som på bussen. Men jeg kan fint leve med å være i mindretall. :p

Skjult ID med pseudonym The One on. 7 april 2010 01:26

Ja ikke sant mjau. For alle kattepuser er luremus slemt

@Dragefrukt. Tror lurifaks1 tenkte mer på de som svarte noen som var oppriktig interessert og dermed ga e falske forhåpninger

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 7 april 2010 01:28

Joa, men om man svarer noen som er interessert, så går det jo an å svare OG si at man ikke er interessert. Så kan man bedrive lek med disse svarte hjertene sine om mottager er mentalt blokkert.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 on. 7 april 2010 01:32

Jeg har oxo kommentert et par profiler uten at jeg har vært interessert i vedkommende..Vi hadde ikke noe til felles, men likte bare måten de hadde skrevet profilen.. Men det jeg skrev ingenting som hentydet at jeg var interessert i noe mer enn å gi kompliment for en litt uvanlig skrevet profil.. Dette er ikke d samme som å begynne en samtale med noen man ikke er interessert i.. Men det er bare min mening en tidlig onsdag morgen ;-)
Jeg har ikke møtt noen som bare har skrevet for å være hyggelig ennå tror jeg, men noen samtaler faller liksom litt ut i intet..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 7 april 2010 01:35

Jeg har ikke skrevet til noen her inne, men generelt OM jeg skriver til noen så er det uten baktanker og rett og slett fordi jeg får lyst å kommentere noe på profilen. Og det er en fair ting å sende et kompliment, eller hva? Jeg forventer heller ikke lange samtaler ut av sånt, men innimellom hadde det muligens vært ok med et "takk, hyggelig". Dog tror jeg at 1)jeg er ikke verdig et svar eller 2)folk tror at ved å svare så forplikter de seg eller antyder at de på noen måte er interessert.

Uansett så tror jeg man aldri blir helt klok på hvem som gjør hva, eller ikke, og hvorfor og at man rett og slett må slå seg til ro med at vi alle er ulike og at ingen kan være like smarte som en selv. :p

Skjult ID med pseudonym ? on. 7 april 2010 02:47

Kan man se hvor mange / hvem som har svartelistet deg noe sted?

Skjult ID med pseudonym on. 7 april 2010 08:25

Det rareste med denne tråden er at TS skriver til seg selv.

(Skjult ID med pseudonym mjau) 23:27-6/4
@1marty og TS: jeg leser profilen, ser hva de interesserer seg for og innleder det i en melding (feks musikk, noe jeg legger vekt på som interesse hos partner). Noen her har postet fine bilder av dyrene sine, det er en trygg isbryter for begge parter.

Troverdig.....