Alle innlegg Sukkerforum

Ikke samsvar med profilbildet og person

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kosegutt on. 7 april 2010 00:55

Når jeg surfer gjennom profil etter profil innrømmer jeg at bildene er det første jeg ser på, hvis jeg liker det jeg ser så leser jeg det som er skrevet og undersøker hvordan vi passer sammen. Men det jeg ofte legger merke til er at mange damer legger ut et profilbilde som er urimelig mange år gammelt, men når vi ser i albumet så samsvarer ikke disse bildene med profilbildet. Skjønner jo at det er et forsøk på å være taktisk, men det må da være måte på.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 7 april 2010 00:59

Gamle bilder er vel noe som er et velkjent fenomen overalt, det var det vel også i de dager da kontakten gikk ut på å sende bilde pr post.

Men at det ikke er samsvar mellom bilder trenger jo ikke nødvendigvis bety at det er mange år mellom bildene. Det kan like gjerne være et stæsjet bilde mot et bad hair day bilde, om du skjønner hva jeg mener. Dog er det jo selvsagt riktig at man bør forsøke å gi et bilde av seg selv som samsvarer med virkeligheten. Det er en merkelig praksis å forsøke å lure folk ved å ha bedre bilder av seg selv. Jeg er jo en av de som virkelig burde photoshoppet meg vakker, men det tjener jeg jo til syvende og sist ikke en dritt på.

Skjult ID med pseudonym The One on. 7 april 2010 01:19

Hvem påstår at du er singel yourX, Det er vel en større fare for at du driver med dette på si { ;-)