Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan sende de rette signalene i profilen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Superduper on. 7 april 2010 22:33

Jeg har i en annen tråd slått fast at lange velskrevne førstemailer er bortkastet med bakgrunn i at jeg får langt færre (ingen) svar på nå i min andre sukkerperiode. Fra før av er jeg vant med helt grei respons uten å ha lagt så veldig mye i førstemailene som jeg nå gjør.
Jeg endret også på en del av kriteriene i relasjonsprofilen siden jeg er aktiv musiker og svært kulturinteressert, noe jeg også ønsker at en eventuell kjæreste skal være. Noe annet er egentlig meningsløst om hun skal være en integrert del av livet mitt.
Men etter å ha sett litt igjennom hvem som har vært innom profilen min og ikke minst fått et par hyggelige førstemail av hunnkjønn i løpet av kvelden ser jeg at det helt gjennomført er jenter som liker snowboard, fallskjermhopping og trener hver eneste dag som tar kontakt eller titter innom profilen min. Noe som egentlig er merkelig med tanke på at jeg presiserer mine interesser som musikk og at jeg ikke synes trening er noe annet enn et nødvendig onde.
Det er også ganske pene og sporty jenter som tar kontakt, mens musikkinteresserte jenter som langt i fra er like er like pene ikke en gang gidder å titte på profilen min. Den tendensen er klar.
Jeg ser mer ut som en sporty type enn en sliten musiker, men det burde gå tydelig frem av TEKSTEN hva mine interesser er.
Noen som har noen tips til hvordan man kan klare å formidle dette på en tydelig måte i profilen, hvordan man sender de rette signalene?
Jeg er faktisk ute etter en partner og da er det ikke aktuelt med ei som skal ut å stresse på ski eller sykkel hver eneste helg.

Skjult ID on. 7 april 2010 22:39

Forstår ikke helt hva som er greia, jeg. Du sier at mailene du får er fra sporty jenter og at du selv ser sporty ut. Det kan jo tenkes at den sporty jenta faktisk er både yrkesmusiker og kulturinteressert. Å få både pose og sekk kan vel ikke være så galt? Musikk er en viktig del av livet mitt uten at jeg markedsfører det på sukker. Slike ting kan komme frem under samtaler. Så mitt tips til deg må være å ikke skue hunden på hårene men være åpen i dialog med den jenta du liker fremfor den du tror du bør like.

Skjult ID med pseudonym Superduper on. 7 april 2010 22:46

Jo da, det har du forsåvidt rett i.

Men disse jentene har ikke musikk/konsert som interesser og ut fra profiltekstene er det sportsferier og trening ferie og fritid går med til. Det er forsåvidt ikke verdens undergang at jeg tydeligvis har draget på slike jenter (det gjelder ikke bare Sukker), men jeg har erfart at slike forhold ikke fungerer over tid pga forskjellig fritidsprioriteringer.

Men for all del, kan jeg få i pose og sekk blir jeg dritfornøyd:)

Skjult ID on. 7 april 2010 22:58

Ettersom jeg selv er musiker har jeg ikke oppgitt musikk som hobby. Det er yrket mitt og noen ganger er det derfor godt med musikkfri. Men fordi jeg ikke oppgir musikk som verken kriterie eller interesse, er det likefullt min lidenskap og mitt levebrød. En profiltekst trenger mao ikke inneholde alt og jeg har valgt å ikke si noe om yrke i teksten min. Det er rett og slett ikke viktig for meg å formidle. Det som er viktig er at jeg treffer de som er interessert i kunst, kultur og estetikk. Disse kvalitetene leser jeg lett gjennom formuleringer i teksten deres uansett.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 7 april 2010 23:03

Bortsett fra at jeg ikke akkurat får så mange henvendelser fra sporty damer, så skjønner jeg TS' problem her. Jeg mener, en profil bør da si noe om hva en person driver med, enten det er i jobbsammenheng eller på fritida? Og det er da noe en bør ta hensyn til når en tar kontakt med noen? For meg er det i hvert fall uaktuelt å ta kontakt med noen som synes å ha trening, toppturer og andre friskusaktiviteter som eneste interesser - ikke fordi det er noe galt i det, men fordi det er noe helt annet enn det jeg har av interesser og fordi jeg vet at det da ikke vil funke i lengden.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 7 april 2010 23:06

Det er vel bare å skrive om deg og dine interesser i profilen din? Om folk ikke forstår det, så er de jo nek og ingenting å samle på anyway.

Jeg skjønner helt ærlig ikke alt dette signalpratet. Det er vel ikke verre enn å være klar og tydelig og forme setningen som enhver burde forstå.

Skjult ID med pseudonym Salander on. 7 april 2010 23:22

Man kan vel berike hverandre med nye interesser. Og tror alle bøker om kjærlighet forteller om viktigheten av å ha noen interesser for seg selv også.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 7 april 2010 23:32

@Salander
For all del, men det er forskjell på å barbere seg og å skjære av seg haka. Noen ulike interesser er bare bra - nesten ingen felles interesser er ikke like bra.

Skjult ID med pseudonym barbie on. 7 april 2010 23:45

Hm - kan det tenkes at disse flotte og sporty damene har mest (utelukkende?) fokus på utseendet ditt, som du selv sier er bra? I så tilfelle støtter det dessverre opp under mitt inntrykk av nettstedet Sukker, nemlig at det ytre teller så mye for enkelte at man ikke bryr seg med å "grave litt i dybden" - kanskje ikke en gang lese profilteksten ordentlig --- Sorry to say.

Skjult ID med pseudonym jaha? to. 8 april 2010 00:16

Bare tull at sukker er så fryktelig overfladisk. Har skrevet med mange superspennende, seriøs, dyptpløyende og intelligente fyrer. Det er da ikke sukker som bestemmer hvordan vi kommuniserer. Det er brukerne.

Skjult ID med pseudonym Superduper to. 8 april 2010 15:44

Takk for mange svar:)

Jeg ser selvsagt også muligheten for at enkelte av disse damene på tross av ikke å ha nevnt et ord om kulturinteresse kan være mer kulturinteresserte enn de fremstår. Men med vektleggingen på all treningsaktiviteten som skal skje i tide og utide forstår jeg ikke når de skulle fått tid til å leve ut denne interessen. Det er heller ikke sånn at jeg har noe i mot disse jentene, det er bare det at her inne kan man i teorien danne seg et bilde av personers interesser og velge de meste aktuelle partnerne i forhold til dette.
Med tanke på min tidsbruk er det faktisk uholdbart med en kjæreste som ikke deler min musikkinteresse. Dette vet jeg gjennom praktisk erfaring. Dragfrukt sitt innlegg kunne jeg selv skrevet for ikke så lenge siden, det er derfor jeg lurer litt på hvordan man egentlig sender de rette signalene. I teksten er jeg ikke akkurat uklar på hva jeg driver med og interesserer meg for.

Men jeg skjønner at det er vanskelig å svare spesielt på min profil siden jeg er anonym, så jeg tenkte mer generelt.

Jeg er redd det hele uansett koker ned til bildet uansett.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 8 april 2010 16:35

Jeg er visst ifølge annen tråd naiv, så det er like greit å skifte taktikk, hehe.

Uansett så er det vel gjerne slik at man må bruke litt tid på å bli kjent med en person bak bilde, bak profiltekst og i det hele tatt. Det er enkelt å skulle fremstå som mer, eller mindre, enn hva man er. Så når alt kommer til alt så betyr profiler lite. Verdens mest sjarmerende person kan jo hjemme seg bak en strekfigur med dårlig utfylt profil.

Nå sporer jeg litt av her, men slik jeg har sett i andre tråder her inne, så virker det som folk er livredde for å kaste bort tiden sin. Må blokkere upassende, kan ikke snakke om vind og vær med folk, må kun jakte, jakte, jakte på den eneste rette og fjerne alle andre på veien. Det slår meg at denne ensrettingen kan føre til at man går glipp av noe man eliminerer ut fra kriterier på et tre, eller et bilde eller fem setninger i en tekst.

Men hva vet vel jeg.

Skjult ID med pseudonym Superduper to. 8 april 2010 17:04

@Dragefrukt

At det mange for forsterket overfladiskheten etter noen år med nettdating er det liten tvil om, får håpe de fleste er litt mindre firkanta når de er borte fra skjerm og tastatur.
Ellers har jeg aldri forstått hvordan folk bedømmer kun etter en profil, i utgangspunktet brukte jeg sukker som et verktøy for å møte folk å på bakgrunn av det gjøre meg opp en mening.
Men har lært at dette er en såpass liten minoritetsposisjon her inne at jeg gjør som flertallet nå, det er rett og slett bare sånn det fungerer.
Derfor er det dessverre viktig å sende de helt rette signalene i profilen, så kan man like det eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 8 april 2010 17:06

Jeg er løve, bergenser med iblandet nordlenning, prinsippfast så det holder, så selv om jeg ser hva du skriver Superduper og syns at det er gode poenger, så sitter jeg meg her på gjerdet og nekter å la meg drives med av massene. :p

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 8 april 2010 17:23

Jeg tror ikke det er så lett å lage en profil som sender ut akkurat de riktige signalene til akkurat de riktige menneskene :-)

@superduper: jeg antar at du opplever det som så mange andre opplever, at du får respons fra de du selv ikke helt var på leit etter, mens de du faktisk er på leit etter ikke gir noen respons ;-)

Men det kan jo være at de som sender deg melding ganske enkelt synes det er interessant det som opptar deg, og at de ser for seg at de godt kan tenke seg å bli kjent med det miljøet du beveger seg i og at de godt kan ofre noen treningstimer på å få god input i forhold til kulturopplevelser og gode musikkopplevelser. Kanskje de ser at du har noe verdifult å tilby dem og at de godt kunne tenke seg å bytte ut treningstimene til noe annet ;-)

Dessuten så er det vel fortsatt slik at en musiker er attraktiv ganske enkelt i form av å være en musiker, så du får vel en del credit bare på grunn av det. Mens de kvinner som også er aktive på en eller annen måte innenfor musikermiljøet ikke vurderer det som like attraktiv, siden de selv allerede er innenfor miljøet.